Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL-21.hafta Diyarbakırspor-Sivassporumuz

58_SEMİH_58
07.02.2010, 20:28
http://img200.imageshack.us/img200/8859/66371899.jpg (http://img200.imageshack.us/i/66371899.jpg/)http://img694.imageshack.us/img694/2446/sivassporlogo4.png (http://img694.imageshack.us/i/sivassporlogo4.png/)
Diyarbakırspor ile Sivassporumuz arasında oynanacak maçla ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınızı bu başlık altına yazabilrisniz.İlk yarıda sahamızda oynadıgımız maçı 2-0 kaybetmiştik..
Tarih:13-02-2010

Saat:14.00

ShabbatShalom
07.02.2010, 20:31
Hemen Şunu Yeneceğiz Bunu Yeneceğiz Derler Ama Denizli Ligin En Kötü Takımıydı Maçı İzleyen Görmüştür Ne Kadar Zorlandığımızı. Diyarbakır Maçı Çok Zor Olacaktır ama İnşallah Yenen Taraf Biz Oluruz.

sevda58
07.02.2010, 20:36
Bu hafta aldigimiz 3 puanla umarim futbolcular havalara girmez, puanlar cok yakin, halen garanti hic bir sey yok. Hersey olabilir, 3 puana odaklamak lazim, sonucta deplasmana gidecegiz. 3 puani alan taraf biz oluruz insallah..

Meraküm
07.02.2010, 20:45
Diyarbakır yenecek güçteyiz bakmayın fenere oynadığı oyna

calipso
07.02.2010, 20:51
diyarbakırı fb karşısında hep beraber gördük nasıl kıran kırana mücadele ettikerini iyi kontraya çıktıklarını... deplasamana gdiyoruz ona göre açılmadan savunma ve 1 puan olursa 3 puan için oynamalıyız maceraya gerek yok.. bizi iç sahada alacağımız puanlar ligde tutacaktır. iç sahada en az 4 galibiyet bekliyorum

V1CT0RY
07.02.2010, 21:10
Çok Zor Maç...
Rakibin Forvetleri Tehlikeli.Tazemeta ve Bebbe Gibi İki Tane Hızlı ve Fizikli Forvetleri Var...Eğerki Bu Bızdekı Stoper Aubey ve Yasınle Baslarsak Oyuna Zor Anlar Yaşarız...
İbrahim Dağaşan ve Keitanın Muhakkak Ön Liberoda Oynaması Gereken Bi Maç...Defans Kontrolu Elimizde Olması Gerekir...
Bulabilirsek 1 Gol Bulamazsak Beraberliğin Yeteceği Bir Maç....

subasi29
07.02.2010, 21:19
Diyarbakir Bence evinde iyi oynamiyor ben oyle bir izlenim yakaladim kendimce yani enazindan deplasmandaki kadar baskici bir oyunlari yok,bence deplasmandan enaz bir puanla donecegimize inaniyorum

şarkışla 58
07.02.2010, 21:23
Valla ben bu AUBEY i hiç beğenmedim gerçekten M uhsin hocanın tanıdığı bildiği bir adammı şüpheliyim SEDAT ile MURAT göbekte olmalı YASİNİN Bu takımda işi yok.Daha defansif bir kadro olmalı zor bir deplasman 1 puan iyidir.

GuVeN
07.02.2010, 21:24
Çok zor bir karşılaşma,az oncekı fener maclarınıda ızledım dahada cekındım.Mehmet Yıldızın macda oynayamayacak olmasıda benı sıkıntıya sokuyor. Haftaya ısımız cok zor..Allahdan fb attı son dk da adamlar 3 puan alamadı.
Haftaya umarım hersey dıledıgımız gıbı olur

58akif34
07.02.2010, 21:49
beraberlik iyi sonuc bu mactan en az 1 puan almamız lazım bugun dıyarbakır cok güzel oynadı fenere karşı bence rakıbı kanatlardan yıkabiliriz göbekten kanatlara acılabılırsek ve defansımız da bu gunkı gıbı mukemmel olursa galıbıyet alabılırız fakat 1 puanada razıyım basarılar

58_babacan_58
07.02.2010, 21:54
Artık kadromuzun kalitesini göstermemiz lazım bu maçta,diyarbakırda hiç yabana atılacak takım değil çok dikkatli olmamız lazım....

Meraküm
07.02.2010, 21:58
Takım Oturmaya başladı yavaş yavaş yeniler alışmaya başlamıştır NİYE KULÜPLERE DEVRE ARASI TRANSFERLERİ TAVSİYE EDİLMEZ ÇÜNKÜ UYUM SORUNU VARDIR BUNU BİLEMİYORLAR OYUNCU HEMEN GELECEK HEMEN İYİ OYNAYACAK OLMAZ ÇÜNKÜ UYUM SORUNU VAR TUTMA İHTİMALİ VEYA TUTMAMA İHTİMALİ VAR İYİ OYUNCUDUR AMA TUTMAZ BUNU BİR TÜRLÜ ANLAMIYORLAR

talha58
07.02.2010, 21:59
En az bir puanı mutlak ama mutlak almalıyız. Diyarbakır'ın bizi geçmesine izin vermemeliyiz. Eğer elimizem fırsat geçerse galibiyet halinde ikili averaj konusunu da unutmamalıyız.

joe cole
07.02.2010, 22:02
bugun fener karsısında dıyarbakırı gordukten sonra işimizin ne kadar zor oldugunu bırkez daha gordum denızlı macından cok cok daha onemlı bır karsılasma en kotu bereberlıkle donmelıyız

oquzh4n58
07.02.2010, 22:37
walla ben denızlıden korkuyordm onları yendık bence dıyarbakırı rahat gecerız gıbı gelıyo fb macına aldanmayın sız ama Tek skıntım meht yıldzn kırmızı yemıs olması o olsa daha ii olurdu

can sivas
08.02.2010, 03:37
Diyar maçıda manisa maçıda zor olacak kolay maç zaten yok.
Yeterki biz kendimizi kendi gücümüzü bilelim biz kendimize güvenelim meselemiz hallolur. Takıma destek vererek öz güveni sağlamak lazım.

Yahu arkadaşlar bide AŞIKLAR diyarına yakışır taraftarın hep beraber tezahürat yapacağı marşları bulamıyormuyuz:rolleyes:

Salim58
08.02.2010, 07:18
final havasında bi maça çıkacağınz FB,yi az daha yeniyorlardı .

işimiz zor ama başaracağız inşallah en güzel sonuçla dönmemiz gerek.

zooooor bi deplasman.

güneşyurdu
08.02.2010, 09:26
denizli maçını zor da olsa kazandık.takımın morali yükseldi.sadece m. yıldızın kart görmesi önümüzdeki maçlar açısından iyi olmadı.
diyarbakır fizik olarak kuvetli,rakibe sert giriyorlar çok da iyi kademe yapıyorlar.ama bizi yenmek isteyeceklerinden kademe yapmadan oynayacaklar ve ilerde çok boş alan bırakacaklar muhtemelen.bizim en büyük şansımız bence kaleci akın-boş olanda iyi dripling atan erman -agbetu ve morali iyi olan takım.ama yinede bizim açımızdan bizm defansa çok iş düşüyor.çünkü sivassporun kaderi defansa çok bağlı olacak bu maçda.diyarbakır defansı ve kalecisi yan toplarda hata yapacak dönen toplara hakim olabilirsek gol bulabiliriz. bu maçda gol yersek yeniliriz.şu kesin bu maça fiziki kuvvet damgsını vuracak.sivasspor vuracak olursa damgasını keita-erman-agbetu-kaman-akın imzası kesinlilke olacak ...umarım yeneriz

58akif34
08.02.2010, 09:51
hayal kurma zamanı degıl bu mactan bıze 1 puan yeter defansa dönük oynayıp uzun toplarla cıkmamız lazım dıger turlu bır gol yersek mac kopar onun için dikkatlı ve temkınlı oynamamız sart

effenberg
08.02.2010, 10:33
Bizim bundan sonra tüm maclarimiz final maci gibi olacak deplasmandan alinacakk 1 puan harika olur üstelik bu takim birde düsmemek icin bize rakip takimsa daha degerli olur alinacak 1 puan.(Tabi 3 puani kim istemez ama cok zor)

bonuce123
08.02.2010, 10:37
cok zor mac rakıbın forvetleı cok ıyı 1 puan ıyıdır . ..

calipso
08.02.2010, 11:02
denizli maçını zor da olsa kazandık.takımın morali yükseldi.sadece m. yıldızın kart görmesi önümüzdeki maçlar açısından iyi olmadı.
diyarbakır fizik olarak kuvetli,rakibe sert giriyorlar çok da iyi kademe yapıyorlar.ama bizi yenmek isteyeceklerinden kademe yapmadan oynayacaklar ve ilerde çok boş alan bırakacaklar muhtemelen.bizim en büyük şansımız bence kaleci akın-boş olanda iyi dripling atan erman -agbetu ve morali iyi olan takım.ama yinede bizim açımızdan bizm defansa çok iş düşüyor.çünkü sivassporun kaderi defansa çok bağlı olacak bu maçda.diyarbakır defansı ve kalecisi yan toplarda hata yapacak dönen toplara hakim olabilirsek gol bulabiliriz. bu maçda gol yersek yeniliriz.şu kesin bu maça fiziki kuvvet damgsını vuracak.sivasspor vuracak olursa damgasını keita-erman-agbetu-kaman-akın imzası kesinlilke olacak ...umarım yeneriz

erman sarı kart cezalısı diyarbakı maçında olmayacak

sivas_leee
08.02.2010, 12:04
Diyarbakır fenere kök söktürdü resmen işimiz zor görünüyor.Rakipte fizikli oyuncular var kontra atağa iyi çıkan bir ekip ve uzaktan şut çekerekte kaleyi yokluyolar.Umutluyum ama işimiz hiç kolay değil.

ayna26
08.02.2010, 12:11
Şu ana kadarki yazılan yorumlardan şunu anladım ki, çoğu kimse bir hata sonraki D.Bakır maçının favorisi olarak D.bakırı görmekte.Geçen hafta da denizliiçin aynı söylemelr yapılıyorsu, son maçlarında G.Sye karşı çok iyi oyun oynadıklarını, falan filan denildi.Şu gerçeği unutmamak gerek, biz diyarbakırı diyarbakırda yeneceğiz, defans orta daha ve forvet hattının kendine olan güveni yavaş yaval gelmekte.D.bakır maçında soğukkanlı olur ve panik olmazsak eminim diyorum maçı alırız.defansta, murat sözgelmezin oynaması lazım.Yasin denizli maçında hemen hemen hatasız oynadı, hayrettin de keza öyle.Abdurrahmanda düzelme var, aubey de form tutma aşamasında.orta alanda keita , taider, van heeren ve agbetunun olması, forvet hattında ise kamanan ve İ.şahinin olması gerek.

mehmet darıcı
08.02.2010, 13:11
diyarbakırspor deplasmanda kral ama kendi evinde oynadığı maçlarda vasatı aşamıyorlar veiyi bile oynasalar puan alamıyorlar.eğer bir mucize olmazsa sivasspor bu maçı rahat alır yani sözün özü diyarbakırsporun maçı kazanması bir mucize olur.

BüYüK SiVaS
08.02.2010, 13:48
asıl final maçı bence bu maç bu maçı kazanırsak bu ligde 100de100 kalırız
manisada fb ile oynuyo biz yenersek 23 fbde manisayı yenerse 19da kalıcak inşallah kazanırız ama erman ve mehmet yıldızın yokluğu çok büyük eksiklik olacak ermanın yerine agbetu mehmetin yerinede i.şahin oynamalı

veysel
08.02.2010, 15:25
Yenecegimizi tahmin ediyorum insallah yanilmam.

58isML58
08.02.2010, 15:54
ARkdaslar yorumlarin hepsini okudum we cogu kisi diyar in fizik gucunun iyi oldugunu ve cok atak 2 forwetleri oldugunu birde fener e kok sokturduklerini yazmis ama bence biz diyar i rahat gececez cunki bizim fizik gucumuz diyar in kinden daha iyi mehmetin yoklugu isi biraz yokusa surebilir ama i.sahin ve kamanan bu macta beraber oynarlarsa cok iyi isler yapicaklar gibime geliyor.
yasinde de cok iyi bir sekilde duzelme gozukuyor eger denizli macinda ki gibi oynarsa yada daha iyi oynarsa biz diyari cok kolay geceriz van heerden in paslari cok iyi oldugu icin kontraya cikislarimiz da da ona cok ihtiyacimiz olacak keita da denizli macinda yaptigi paslarindan ve ortalarindan yaparsa cok kolay geceriz :) bu arada diya fenere kok felan sokturmedi sadece buyuk takima karsi oynadiklari icin biraz daha iyi konsantre olmuslardi birde fener maca nerdeyse hic asilmadi gs nin beraber kaldiklarini bildikleri icin cok kolay oynadilar ve son dk larda gol yiyince yumurta kapiya dayandi dediler ve birtanede onlar atti fenerbahce son 10 dk oynadigi oyunu ilk yarida oynsadaydi maci cok kolay bir sekilde alirdi.....

savaş2
08.02.2010, 16:40
Valla ben bu AUBEY i hiç beğenmedim gerçekten M uhsin hocanın tanıdığı bildiği bir adammı şüpheliyim SEDAT ile MURAT göbekte olmalı YASİNİN Bu takımda işi yok.Daha defansif bir kadro olmalı zor bir deplasman 1 puan iyidir.

aynen katılıyorum yasın olmasın cok hata yapiyor.....yasinın oynadığı macları izlemek istemiyrum pafta adam alsınlar bence...musa 2 cı yarıda daha faydalı olur.takıma......diyar macında.. yasın olmasın ozetle ilerıde ibrahim şahın ve agbetu onasın
kamananda 2 yarı ve orta sahada gorev versın hocamız....

savaş2
08.02.2010, 16:47
ARkdaslar yorumlarin hepsini okudum we cogu kisi diyar in fizik gucunun iyi oldugunu ve cok atak 2 forwetleri oldugunu birde fener e kok sokturduklerini yazmis ama bence biz diyar i rahat gececez cunki bizim fizik gucumuz diyar in kinden daha iyi mehmetin yoklugu isi biraz yokusa surebilir ama i.sahin ve kamanan bu macta beraber oynarlarsa cok iyi isler yapicaklar gibime geliyor.
yasinde de cok iyi bir sekilde duzelme gozukuyor eger denizli macinda ki gibi oynarsa yada daha iyi oynarsa biz diyari cok kolay geceriz van heerden in paslari cok iyi oldugu icin kontraya cikislarimiz da da ona cok ihtiyacimiz olacak keita da denizli macinda yaptigi paslarindan ve ortalarindan yaparsa cok kolay geceriz :) bu arada diya fenere kok felan sokturmedi sadece buyuk takima karsi oynadiklari icin biraz daha iyi konsantre olmuslardi birde fener maca nerdeyse hic asilmadi gs nin beraber aldiklarini bildikleri icin cok kolay oynadilar ve son dk larda gol yiyince yumurta kapiya dayandi dediler ve birtanede onlar atti fenerbahce son 10 dk oynadigi oyunu ilk yarida oynsadaydi maci cok kolay bir sekilde alirdi..........

.....fener hedıye..etti.. bır puan verdı 3 puanı her kes fark ederdı..... tahmın etmiştim..onceden

savaş2
08.02.2010, 16:57
ibrahım şahın tam bır deplasman savaşcısıdır..bence...yıldızı aratmıyacaktır...tek istegım orta sağ devafansa yakın olsun..uzun paslarla..sunuca gıdebiliriz...

bugra5858
08.02.2010, 17:11
ibrahım şahın tam bır deplasman savaşcısıdır..bence...yıldızı aratmıyacaktır...tek istegım orta sağ devafansa yakın olsun..uzun paslarla..sunuca gıdebiliriz...

Kesinlikle Katılıyorum İbrahim Şahin Oynamalı Diyarbakırspor ÇoK İyi Gömülen Bir Takım Bizimkiler Muhakkak Ayağa Paslı Oynamalı Sabırlı Olmalıyız Allahın İzniyle Puan Yada Puanlarla Ayrılacaz Diyarbakır Deplasmanından;)

58sivas58spor58
08.02.2010, 17:43
takimin muhakkak galibiyete ihtiyaci var!!!!! sivasspora güveniyorum. bu maci aliriz, yeterki defansimiz iyi olsun

babapiton
08.02.2010, 17:50
1 puan iyidir içimden bi ses 1-1 bitecek diyor ama belli olmaz

huseyin 58
08.02.2010, 18:55
bu mac bence berabere biter bir puanda iyi bizim icin

serkan_ozcan58
08.02.2010, 19:11
cok zorlu bir deplasmana gideceğimizin farkındayız umurım sıvastan ve cevre ıllerden takımı desteklemeye bırılerı gıder takımın destege ıhtıyacı var orda goreceklerı taraftarlar onları daha cok ınandıracak... ben yenılmeden cıkacagımız bır deplsaman olarak goruyorum cunku bız dıyardan daha ıyı bır takımız...

yeniceri_can
08.02.2010, 20:19
en azından bir puan ama 3 puan çok çok iyi olacaktır.
ibrahim dağaşanın oynamaması yandaşıyım.orta sahamız denizli maçından biraz daha derli toplu olursa hedefimize ulaşırız.

Amedefendisi21
08.02.2010, 20:28
bu macı takımım kazanacıgana inanıyorum:)))
(Diyarbakirspor)
Ligden manisa veya kasımpasanın dusecegi kanatindeyimm...

MaXiMuM
08.02.2010, 20:31
bence bu mac berabere biter.. yok illa bir takım kazanacaksa da bu takım SİVASSPOR olur...

ahbey
08.02.2010, 20:35
Hocamız bu maçta kalitesini ortaya koymalı diye düşünüyorum. Takımın bir iki futbolcu üzerine kurulmadığını herkes görmeli..

pierlotti
08.02.2010, 20:38
Öncelikle 1 puan garantisi düşünülmeli,açık futboldan ziyade kapalı futbol oynayıp kontratak la gol bulunursa iyi olur,zor deplasman adamlar nasıl bileniyordur şimdi,3 puan olmasada olur yeterki berabere bitirelim.

GuVeN
08.02.2010, 20:55
Gerçekci olmak gerekirse, Diyarbakırspor karsısında puan almak ıstıyorsak Denızlı macında gosterdıgımız performansın cok daha ustunde bir performans sarfetmemız gerek.

dv9000
08.02.2010, 20:57
DIYARBAKIR FENERDEN ALDIGI 1 PUANLA HAVA GIRDILER SIVAS MACINDA NEYE UGRADIKLARINI SASIRACAKLAR 3 PUAN BIZIM OLACAK MEHMETIN YERINE IBRAHIM SAHIN OYNAR ODA GUCLU KUVVETLI

BOUN
08.02.2010, 21:27
Diyarbakır'ı hocamızın çok iyi tahlil etmesi lazım. Rıdvan Dilmen'in gözüyle Fener maçındaki Diyarbakır:

Diyarbakır’ın direnci

Fenerbahçe takımında mücadele etmeyen oyuncu yoktu. Ama karşılarında en az kendileri kadar mücadele eden bir rakip buldular

Beklenmedik şekilde çok dirençli bir takım çıktı Fenerbahçe’nin karşısına. Diyarbakırspor bütün yabancılarını oynattı, üstüne bir de 4-4-2 oynadı. Baskı yemediler mi, yediler. Ama yedikleri dakikalarda çok fazla pozisyon vermediler.
Ben Fenerbahçe’den çok Diyarbakır yazmak istiyorum. Fiziki kaliteleri üst düzeyde. Ve savaşıyorlar. Bunun dışında hücumu da düşünüyorlar. Top Fenerbahçe’ye geçtiğinde takım halinde savunmaya dönüp ceza alanına gömülüyorlar ve cansiperane tüm vuruşlara atlıyorlar.

Teknik Direktör Daum ikinci yarının başında Güiza’yı sokup risk aldı. Bu kez Diyarbakır orta sahası da ileriye çıkmaya başladı. Bunlardan bir tanesinde Ayman ceza alanından dönen topu aldı, iki kez dürttü ve müthiş bir vuruşla golü buldu.

Fenerbahçe takımında mücadele etmeyen oyuncu yoktu. Ama karşılarında en az kendileri kadar mücadele eden bir rakip buldular. Sürekli göbekten hücum denemeleri en büyük hatalarıydı. Ne Santos, ne Gökhan Gönül, ne de çizgide oynayan Mehmet Topuz ile Özer oyuna genişlik kazandırdılar. Kısacası organize olamadılar. Mehmet Topuz ve Özer içeriye çok girince dakikalar hep Diyarbakırspor’un lehine işledi. Kaptan Alex de kalabalığın içinde kaybolunca pozisyon üretmekte zorlandılar. Son dakikalarda da bir karambolde beraberliği kurtardılar.

Ben şahsen Teknik Direktör Daum’dan, Santos’un önünde Vederson’u oynatmasını beklerdim. Çünkü Vederson tam bir çizgi oyuncusu. Daha fazla sol kanadı kullanabilirlerdi.

Sonuçta Fenerbahçe hiç ummadığı bir sonuçla karşılaştı. Takımın en iyi oyuncusu Bilica idi. Diyarbakırspor’da ise kötü oynayan tek kişi bile yoktu. En fazla bir puan haklarıydı. Onu da almayı başardılar.

Haken Koray Gençerler’i hiç ama hiç beğenmedim. Güiza’nın ceza alanında çekilmesi çok net penaltıydı. Emre’nin Adnan’a yaptığı faulde de sarı değil kırmızı göstermeliydi. Bunun dışında kartlarını genelde hatalı kullandı.

şarkışla 58
08.02.2010, 21:32
Bende bir çok arkadaşım gibi İ.Şahin in oynamasını bekliyorum Kamanan rakip defansın arasında kaybolur Cihan Kadir oynamalı

Metal Gear
08.02.2010, 22:13
Diyar'ın kalecisi çok formda.Akın kadar iyi..:)
Maç çok çok zor geçecek.geçen sene olsa en az 3 derdim de bu sene beraberlik fena değil,zira Kaptan ve Erman yok..

dv9000
08.02.2010, 22:39
DIYARBAKIR TURKIYENIN EN ZENGIN SEHRI ONLARIN FUTBOLLA ISI YOK ONLARIN AKLI BASKA ISLERDE AMA SIVASIMIZ GARIBAN YIGIT MERT DELIKANLI SEHIR BIZIM VARLIGIMIZ SIVASSPOR ADALET VARSA BIZ GALIP GELECEGIZ

armn
08.02.2010, 22:50
gönlümden geçen 3 puan inş alırız güzel bir şekilde o olmazsa 1 puanada razıyım :rolleyes:

of'taki yiğido
09.02.2010, 00:40
inşallah sonuç istediğimiz gibi olur arkadaşlar da yüzümüz azıcıkta olsa güler.. sizler iyisiniz memleketten rahat rahat yorum yapıyorsunuz bide benim halimi görün trabzonda bu lazların içinde geçen yıl göğsümü gere gere gezerken bu sene valla maç muhabbeti açılmasın diye uğraşıyorum :(..... gerçi onlarda benimsedi artık çokta uğraşmıyorlar:).... vesselam diyarbakır harbiden çok zor geçecek heleki yasinin varlığında mehmetin yokluğunda.........

tekdoktiri
09.02.2010, 01:40
NALET BİR DEPLASMAN ZOR YİNE MEHMETTE YOK ALLAH GİNE BAŞKA ÇARE YOK

Cehc
09.02.2010, 08:43
Sanırım bizde eksik yok. Biri stoper , biri hücuma yönelik olmak üzere aldığımız iki yıldız yabancı futbolcu da Fenerbahçe maçında oynamamıştı. Kadromuzun henüz tam hazır olmamasına rağmen oldukça iyiyiz. Stankovski ve Martinovic oynayabilir bu maç'ta.. Oldukça umutluyuz , maç final niteliği taşıyor bizim için. Stad tıklım tıklım dolacak , muhteşem bir baskı oluşacaktır. Sivasspor'u eli boş göndereceğimize emin olabilirsiniz.. Sivas a selamlar..
Akın

ercan58.a
09.02.2010, 09:22
çok zor bir maç denizli maçı gibi psikolojik savaş olacak sahada
kendine hakim olan işi götürür-benim bu maçtan pek ümidim yoktur inşallah ben yanılırımda puan veya puanlarla döneriz inşallah

H_Turan
09.02.2010, 11:11
Arkadaşlar Her kez Diyarbakırı favori göstermiş diğer siteleride gezdimde Fenere karşı oyunundan dolayı ama bu futbol ne olacağı belli olmaz İnanıyorum eksikte olsak biz diyarbakırsporu yeneceğiz

babapiton
09.02.2010, 14:23
Diyarı yenmemiz çok zor inşallah yeneriz keriz gibi dialloyu verdik ne biçim top oynuyo görüyoruz

calipso
09.02.2010, 14:43
önümüzdeki 2 maçın kahramanları aranıyor.. hala konuk oyuncu olarak sahada duran nabil taider ve van heerden gerçek futbollarını gösterip kahraman olabilirlermi? inşallah olurlar diyorum içimden.

calipso
09.02.2010, 14:47
maç tahminim ve içimden geçen
1-3 veya 0-2 alırız diyorum

58mami58
09.02.2010, 15:02
arkadaşlar bundan sonra lütfen şu futbolcu şöyle şu böyle gibi yorum yapmaktan elimizden geldiğinice kaçınalım
İyisi ile kötüsü ile elimizde bu topçular var.Bundan sonra her maç ayrı bir final havasında.bizle beraber olan guruptaki tüm takımlarda bir düşme olduğu gözüküyor.Bizim takım denizli maçında biraz daha mücadeleci bir futbol oynadı.Bunu hep beraber gördük.Yabıncı futbulcalırında yavaş yavaş uyum sağladığı gözüküyor.acele etmeyelim.Diyadbakırspor maçı sonucu ne olursa olsun takıma destek vermeye devam edelim.Aşırı eleştiriler futbolcuları eğer görürlerse iyi motive etmez.Yasinle devam etmek zorundayız.Bu maçtada iyi oynadı gibime geliyor.belki daha iyi olacak.Başka şansımız yok.bu futbolcular bu ligi tamamlayacaktır.Onun için daha dikkatli yorum yapalım futbolcuları motive etmeye çalışalım.onlar bu işi iyi sahiplenirlerse daha iyi olacaktır.Diyarbakır maçı ligin son maçı değildir.İnşaallah puan ve puanlar alırız.Ama ben içimdeki korkuyu attım.bu sene bu takım düşmeyecek inşallah.

yigido_sampiyon
09.02.2010, 19:19
takımımıza o kadarda insafsızlık yapmayalım...

herkesin ağzında diyarbakır maçı zor olacak 1 puan alsak iyidir lafı dolaşıyor...puan cetveline bakarsak sivas 6 maç diyarbakır 4 maç kazanmış sezon başından beri...rakibimizde bizden iyi değil...ben bu maçtan 3 puan bekliyorum ve alacağımızada canı gönülden inanıyorum

joe cole
09.02.2010, 20:11
Sanırım bizde eksik yok. Biri stoper , biri hücuma yönelik olmak üzere aldığımız iki yıldız yabancı futbolcu da Fenerbahçe maçında oynamamıştı. Kadromuzun henüz tam hazır olmamasına rağmen oldukça iyiyiz. Stankovski ve Martinovic oynayabilir bu maç'ta.. Oldukça umutluyuz , maç final niteliği taşıyor bizim için. Stad tıklım tıklım dolacak , muhteşem bir baskı oluşacaktır. Sivasspor'u eli boş göndereceğimize emin olabilirsiniz.. Sivas a selamlar..
Akın

cok umutlu konusmussun takımından ama mactan sonra gorecegız!!! Kısmet, mac sonucu hakkındakı goruslerınde neolur ne olmaz :rolleyes:

58isML58
09.02.2010, 20:22
cok umutlu konusmussun takımından ama mactan sonra gorecegız!!! Kısmet, mac sonucu hakkındakı goruslerınde neolur ne olmaz :rolleyes:

Dogru arakdas iyi demissing mac 90 dk dir + uzatmalar..:D ve top da yuvarlaktir bunu unutmayalim ben SIVASSPORUMUZUN bu maci kolay gececegini dusunuyorum......

Metal Gear
09.02.2010, 22:36
Fener maçları kıstas değildir.Fener'e şov yapan Antep'e ertesi hafta biz şov yapmıştık!

hhapy
09.02.2010, 22:41
Fenerbahçe maçında aşırı yoruldu Diyarbakır.Dikkat edilirse büyük takımlara karşı iyi performans gösteren takımlar sonraki hafta düşüş yaşıyorlar.Diyarbakır da bunu yaşar umarım.

Yenilmeyelim de diğer sonuçlara razıyım.

calipso
09.02.2010, 23:23
bizim istatistiklerimiz yanımızdaki diğer takımlardan biraz farklı, çok gol yiyorduk o iş bitti artık diyorum ben stoperler savunma orta sahadan katkılı oyuncularla o işi çözmeye başladık bence.. diğerlerine göre daha çok gol atabiliyoruz ve daha fazla maç kazanabiliyoruz, bu maçta da diyarbakıra gol atarız ve maçı 1-3 veya 0-2 alırız diyorum ben

joe cole
11.02.2010, 00:21
mehmetle erman dısında eksıgımız var mı ???

ercan58.a
11.02.2010, 08:27
fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum
sonuç ortada tek sebep
lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma
bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve
lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik
sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi
ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı
ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi
kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman
geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı
takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı
sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi
bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer

Heyra
11.02.2010, 22:05
Biz Diyarbakırı deplasmanlarda 'pkk dışarı' diyenlere inat TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kimliğinin verdiği onurla sevdik

mucahitbaba58
11.02.2010, 22:37
yenecez abi baska yolumu varki

H_Turan
11.02.2010, 23:10
fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum
sonuç ortada tek sebep
lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma
bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve
lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik
sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi
ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı
ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi
kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman
geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı
takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı
sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi
bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer

Haklısın sebeplerden biri dediğinde olabilir Başarı varsa tesedüf değildir yada sadece bir kişinini değildir malesef bülent tek benim zannetti neyse artık geçmişte kaldı bu konuya takılmamak lazım.

Maçı yenmemiz lazım favori gözümde Sivasspordur Sivasspor yükselişe geçecektir bu alt sıraları haketmiyoruz

emin kara
11.02.2010, 23:13
sivasporun yükselişinin devam edecegi maç rakib kim olursa olsun fark etmez kazanacagız başka yolu yok çünkü biz yigidoyuz

58alp58
12.02.2010, 07:29
bu maçıda yenersek bizi zor durdururlar....

SERCAN2121
12.02.2010, 15:27
Selamın Aleykum Arkadaşlar :) Bu arada İsmim Sercan Yarın Sivasspor ile Karşı Karşıya geliyoruz Bu maçın kardeşlik , dostluk , birlik içinde geçmesi dilegiyle :) bu maçta çıkaracagımız puan veya puanlar bizim için Altın değerinde keza sizin İçinde Öyle yarın oynuyacağımız Sivasspor maçını ve önümüzdeki hafta tekrar kendi sahamızda oynuyacagımız denizli maçını alıp yükselişe çıkmak istiyoruz ! dediğim gibi iki takım için çok çok zor bir maç olacak..

SERCAN2121
12.02.2010, 15:40
umarım atacağım diyarbakırsporla ilgili konu sorun olmaz :)
http://www.diyarbakirspor.org.tr/images/stories/2010/Subat/futbolcularimiz.jpgSivasspor'l a karşılaşacak olan Diyarbakırspor, hazırlıklarını taktik ağırlıklı çalışmalarla sürdürürken, futbolcular taraftardan destek istedi..

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptılar.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Diyarbakırspor'un başarılı file bekçisi Gökhan Tokgöz ve Erhan Şentürk Sivasspor maçının önemine değinerek taraftarlardan destek istediler.

Kaleci Gökhan yaptığı açıklamada, "Hedefimiz bu hafta sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçını kazanmak. Sonra ardından gelen Denizli maçı. Sonraki rakiplerimizle oynayacağımız maçlar önemli. Bunun bilinci içerisindeyiz. İnşallah bu maçlara iyi hazırlanır, iyi konsantre oluruz. Maçlardan yüzümüzün akıyla çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarılı isimlerinden Erhan Şentürk ise yaptığı açıklamada, "3 puanı kaçırdığımız için Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasında üzüldük. Talihsiz bir gol yedik hakem hatalarından dolayı. Ama yine bir puan aldığımız için mutluyuz. Şimdi Önümüzde Sivasspor maçı var. Denizli maçı var. Bizim için final havasında olacak. İki maçı alıp ligin alt tarafından kurtulup artık orta sıralarda mücadele etmek istiyoruz. Sivasspor, Diyarbakır'a geldiğinde Diyarbakır'da olduğunu hissetmesi lazım. Burada taraftarların çok büyük rolü var. Yani geldiklerinde Diyarbakır'da ne kadar güçlü bir taraftarın arkamızda olduğunu hissettirmeleri gerekir. Herkesi maçımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Diyarbakırspor'da Sivasspor maçı öncesi hafif sakatlığı olan Celalettin takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, tercüman Murat Özal'dan yabancı oyuncular hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

joe cole
12.02.2010, 16:53
Yeşil-kırmızılı takımın başarılı isimlerinden Erhan Şentürk ise yaptığı açıklamada, " Sivasspor, Diyarbakır'a geldiğinde Diyarbakır'da olduğunu hissetmesi lazım. Burada taraftarların çok büyük rolü var. Yani geldiklerinde Diyarbakır'da ne kadar güçlü bir taraftarın arkamızda olduğunu hissettirmeleri gerekir. diye konuştu.

.

bizim için diyarbakırmış gayseriymiş lazanya deplasmanıymış fark etmez biz hiçbır takımızı yalnız bırakmayız takımımız nerdeyse bizde oradayız!!! başarıların degil armanın peşindeyiz TÜRKİYE'nin her yerinde...

pover58
12.02.2010, 16:59
zor maç olacak ben ankete sivasspor yazdım ancak beraberlik bile iyi netice.galibiyete yakın olan taraf diyarbakır.süpriz olurmu olur.olursada iyi olur.diyar galibiyeti çok tatlı olur.umut dünyası.

yiğido yılmaz
12.02.2010, 17:06
içinizi ferah tutun arkadaşlar diyarbakıra 2atacagız bizim takım onlardan iyi inşallah yeneceğiz onları

yiğido yılmaz
12.02.2010, 17:15
takım denizli maçında gayet iyi oynadı diyarbakırıda yenecektir buna eminim

şarkışla 58
12.02.2010, 21:44
çooooooooooooooooook zor bir maaaaaaaaaaaaaaç 1 puan iyidir

SenSetik
12.02.2010, 21:51
1 puana razıyım....inşallah yanılırız....

GuVeN
12.02.2010, 21:54
bu hafta alınabılecek 3 puan bu lıgde kalma adına alınacak altın gibi bi üç puan olacaktır,beraberliğede razıyım kendı adıma ama 3 puan da alabılırız ,bence buyuk bı suprız olmaz..

rsimsek
12.02.2010, 22:23
DİYARBAKIRDAN 1 PUANLA BİLE DÖNSEK İYİDİR.

ayna26
12.02.2010, 22:45
bu maçı alacağız, hakem faktoru de olsa alacağız.yiğido diyarda altın değerinde 3 puan bulacak.skor 1-3 sivas diyorum.

57 Mehmet
12.02.2010, 22:45
Umarim Futbolcularimiz nasil bir maca cikacaklarinin farkindadir,bu mac bizim kaderimizi belirleyecek bir mac INSALLAH bu mac bizim dönüm macimiz olurda bizlerde biraz rahat nefes aliriz

mucahitbaba58
13.02.2010, 01:25
önümüzdeki 2 maçın kahramanları aranıyor.. hala konuk oyuncu olarak sahada duran nabil taider ve van heerden gerçek futbollarını gösterip kahraman olabilirlermi? inşallah olurlar diyorum içimden.

bende cok umutluyum bu futbolculardan ama nabil bu hafta dahada iyi olur belki bir gol asisti bile yapar diye dusunuyorum van heerden hala takima sahip cikmaz kucumser gibi bir hava var sanki ben yanlis takimdayim gibi ama onunda zamanla takima katilacagini dusunuyorum

sivaslitaner58
13.02.2010, 08:16
bugun cikisimizi diyardan 3 puan alip devam edecegiz

t.kilicer
13.02.2010, 08:31
diyarbakırı yenecek güçteyiz fenere iyi oynadıgına bakmayın

SERCAN2121
13.02.2010, 17:24
Hadi yine elimizden zor kurtuldunuz :) 1 puan'da eyidir :)

mezo
13.02.2010, 19:01
arkadaslar elimdeki resimleri nasıl paylaşacagim !! bilgisi olan varmı

subasi29
13.02.2010, 19:04
arkadaslar elimdeki resimleri nasıl paylaşacagim !! bilgisi olan varmı

bir konu acarak mi, yoksa bu sayfayami eklemek istiyorsun?

subasi29
13.02.2010, 19:05
Hadi yine elimizden zor kurtuldunuz :) 1 puan'da eyidir :)

Hadi Ya..!!! Siz Elimizden Zor Kurtuldunuz,Son Dakikada Yaptiniz Yapacaginizi :mad:

subasi29
13.02.2010, 19:06
Yinede Dedigin Gibi Bir Puan iyidir....

joe cole
13.02.2010, 19:09
yenmemız gereken bır karsılasmaydı ama yapamadık rakıpımızede 3 puan vermedık kotunun iyisi işte

mezo
13.02.2010, 19:20
ARKADASLAR RESİMLERİN HEPSİ BANA AİTTİR GERİ KALAN RESİMLERİN TAMAMINI SİTEMİZDEN GÖREBİLİRSİNİZ diyarbakirspor.org Ailesi olarak Sivasspora kalan maçlarında başarılar dileriz...

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4738.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4740.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4749.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4758.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4770.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4768.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4774.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4786.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4788.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4798.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4802.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4800.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4806.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4817.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4820.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4823.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4824.jpg

mezo
13.02.2010, 19:21
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4826.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4829.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4833.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4834.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4838.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4843.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4845.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4860.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4870.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4897.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4900.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4907.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/4910.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/5336.jpg
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/13/5342.jpg

mezo
13.02.2010, 19:29
bugun oyunun geneline bakildiginda diyarbakırspor ilk yarı çok iyiydi herkes bu maçın diyarbakır açısından farka gidecegini düsünüyordu ama kalemize yedigimiz gol ve 2 devre ki herzamanki gibi yine ziya doganin yanlis oyuncu degisimleri yüzünden maç berabere bitti son dk da yenilebilirdik de aslıda ama erdinç kırmızı kart görerek maçın berabere bitmesinde büyük bir rol oynadı kaleci akının uzun degajları hep taçla sonucladı oyun genelinde ilk yarı biz çok iyiydik 2. yarı sivas toparlandı biraz ama ele geçen pozisyonları degerlendiremeyen diyarbakırspor maçta beraberlikle ayrıldı.