Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖZDEN DENEN ADAMA YAZDIĞIM MESAJ

anilolcay
07.02.2010, 22:58
ARKADAŞLAR BELKİ SİNİRLERİME HAKİM OLAMADIM KUSURA BAKMAYIN AMA BUGÜN BU ÖZDEN BENİ DELİ ETTİ BEN DE SİNİRİMİ NASIL ÇIKARABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM VE KENDİSİNİN FACEBOOKAKİ SAYFASINI BULDUM VE BU MESAJI YAZDIM:

özden abi bugün sivasta ortalığı karıştırdın mutlusundur umarım senin gibi futbolcuya benzeyen insanların neden denizlisporda olduklarına hiç şaşırmıyorum ama ilahi adalet yerini buldu da golü atamadın unutmaki bank asya bile sana çok gelecek

Meraküm
07.02.2010, 22:59
İyi yazmışsın..................... .........

ercan58.a
07.02.2010, 23:06
çok ayıp etti ama bizimkilerde keşke onlara uymasalar iyi olurdu

anilolcay
07.02.2010, 23:10
çok ayıp etti ama bizimkilerde keşke onlara uymasalar iyi olurdu

hocam haklısınız aslında ben de sahada olan sahada kalır diye düşündüm ama Muhsin hocanın açıklamalarından sonra yok soyunma odamıza geldi kabadayılık yaptı falan deyince sinirlendim.Soyunma odası evin yatak odası gibidir kimse kimsenin soyunma odasına yani yatak odasına izinsiz giremez hele de kabadayılık yapmak için hiç giremez

A.Turan Korkmaz
07.02.2010, 23:24
Stadda maçı izlerken malum 79. dakikadaki pozisyona gelinceye kadar Denizli aleyhine yoğun tezahürat yapılmadı. Biz yenelim, onlar da gelecek haftalarda ne yapacaklarsa yapsınlar diye düşündük. Ama maçı çeviremeyeceklerini anlayınca kavga çıkarıp, takımımızın moralini, konsantrasyonunu bozmayı ve belki bir de gol atar, beraberlik çıkarırız diye çirkinlik yaptılar. O noktadan sonra Denizlispora ve özellikle Özdene yoğun tepki oldu, Mehmet Yıldızı kaybettik, ama oyuna da gelmedik hakkımız olan üç puanı aldık.
Herşeye rağmen kendimizi Özden'in yerine koymalıyız.Bu maç onlar için ölüm-kalım maçıydı, bizim takımı da gözlerine kestirmişlerdi ama başaramadılar. Bu pskolojiyle , küme düşmenin siniriyle kendini kaybetmiştir, şimdi pişmandır tahminim.

Meraküm
07.02.2010, 23:35
İyi yumrum attı Mehmet Yere Serdi adamı Haketti:D

GuVeN
07.02.2010, 23:38
Ah be Mehmet neden girdin sen araya tam sahalara dömüşken kafadan 2 hafta ceza alacaksın! En lazım oldugun 2 hafta yoksun..kaleci Özdene de denılecek cok sey var ama buradan yazmak olmaz!!! umarım bank asyada cok dusunur bunları.Denizlispor adınada uzuldugumu soylemek ısterım,ligden düşecek olmaları beni üzüyor..oyle bı sehrın takımının yerı kesınlıkle super lıg olmalı.onların yerınde kasımpasa olsun ısterdım..

anilolcay
07.02.2010, 23:40
Ah be Mehmet neden girdin sen araya tam sahalara dömüşken kafadan 2 hafta ceza alacaksın! En lazım oldugun 2 hafta yoksun..kaleci Özdene de denılecek cok sey var ama buradan yazmak olmaz!!! umarım bank asyada cok dusunur bunları.Denizlispor adınada uzuldugumu soylemek ısterım,ligden düşecek olmaları beni üzüyor..oyle bı sehrın takımının yerı kesınlıkle super lıg olmalı.onların yerınde kasımpasa olsun ısterdım..

haklısın güven abi en güzel anılarımı o deplasmandaydı :) unutulur mu hiç ama olsun izmir takımlarından gelen var artık daha rahatız :)

GuVeN
07.02.2010, 23:44
haklısın güven abi en güzel anılarımı o deplasmandaydı :) unutulur mu hiç ama olsun izmir takımlarından gelen var artık daha rahatız :)

düşecegımıze asla ınanmadıgım ama kalacagımız garantı olmadıgı ıcın denılıye deplasmana gıdıyoduk sımdı gıdemeyecegız demek ıstemedım:) sen tamamlamıssın.Allah korusun gelecek sene ınsallah aynı lıgde olmayalım:) İzmir takımları konusundada kesın konusmak ıstemıyorum,ne yapıp ne edıp cıkamıyolar malum:)bu arada aksılık olmazsa bursa macı dıyorum;)

anilolcay
07.02.2010, 23:46
Özden Öngün 08 February at 00:42 Report
sende kimsin lan

özdenin mesaja cevabı arkadaşlar

yigidoss
07.02.2010, 23:48
Yaklaşık 15 yıldır maçlara gidiyorum hayatımda ilk kez küfür ettim.(Hiç de iyi etmedim ama sinirlerime hakim olamadım:mad:) Adi herif ya bu kadar porovokasyon yapılır mı derdin ne manyak herif sanki bu maçı alsalar ligde kalacaklar?

GuVeN
07.02.2010, 23:49
bunları burdan yazıyon ama adama facebook hesabını kapattıracaksın anıl:)

anilolcay
07.02.2010, 23:54
engeli çaktı zaten abi yazamıyorum :)

Meraküm
07.02.2010, 23:56
Az daha gol atacaktı son dakikalarda Eğer akın kurtarmasaydı o gol çok ağır olurdu kaleciden

merkez_emre
07.02.2010, 23:58
ah mehmet abi ahhhhhhh hayat maclarında yoksun olmadı :S

yener_sahin
08.02.2010, 00:12
Mehmete kızmamalıyız.Mehmet kaptanlığın gereğini yaptı.kaleciden bozma bir varlık,kaptanlığına ve boyuna bakarak(selvide de boy var ama...) ermanın üstüne yürüdü.Mehmet de takım kaptanı olarak onu karşısına aldı gereken cevabı verdi.mehmet belki o maçlarda yok ama takım arkadaşlarına sahip çıktı.Bu çok önemli bir hareket.Denizli artık demiri attı daha da beter olsun özden denen varlık.Utanmada birde milli kadroya dahil edildi...

Kokomo
08.02.2010, 14:02
Maçın özetini izledim. İzledigim kadarı ile Özden'de normal olmayan bir hırçınlık vardı. Geçmişte bir olay mı yaşamış acaba Sivas halkı ile ? Bilen var mı ?

yigido yakup
08.02.2010, 14:21
ah ulan kaptan su özden denen dingile adam akilli bir yumruk caksaydinda agzi yüzü carsamba cagina dönseydi.o nasil atisti öyle kendini gören havan topu yedi zanneder iste ben bunun icin vurdummu gercekten adam gibi vuracaksin böyle artislere rol imkani vermeyeceksin cani yanacak kivranacakkki gördügün kartin aldigin cezanin karsiligi olsun.

58akif34
08.02.2010, 15:02
adam olmadıgı bellı konusmaya bıle gerek yok

akınkapan
08.02.2010, 15:25
aferin iyi yazmışın cok şey hak etti

58isML58
08.02.2010, 15:35
Arkadaslar istesem su an ozdenin facebook hesabini tam 5 yerinden patlatirim :D hatta istesem bilgisayarini bile 10 sn icinde cokertirim ama bole yaparsak ondan bir farkimiz kalacak mi sizce?

hoLiGan Enes
08.02.2010, 16:15
Özden Öngün 08 February at 00:42 Report
sende kimsin lan

özdenin mesaja cevabı arkadaşlar

kardeş bu başka özden olabilirmi bende aradım ama bulamadım

osmanlisivas
08.02.2010, 16:31
Hiç kimse birilerini suçlamasın.Ben şahsen böyle canla başla mücadele eden bir kalecinin bize transfer olmasını isterim.Ayrıca bu Mehmet Yıldız'a hiç liderlik yakışıyor mu?Onun diğerlerini sakinleştirmesi gerekirken o zıttını yapıp takımını zor duruma düşürüyor.Ben açıkcası Mehmet Yıldız'ın kaptanlığa yakışmadığı düşüncesindeyim...

bugra5858
08.02.2010, 16:47
Adi Karaktersiz Herif Düşeceksen Erkan Sekman İle Beraber Ortalığı Karıştırdılar Ama Bank Asya Yollarında Sürünürsün İnşAllah Özden:mad:

BüYüK SiVaS
08.02.2010, 17:10
özden pisliğine bende yazacam şimdi merak etmeyin ona en iyi cevabı kardeşiniz büyük sivas verecektir içiniz rahat olsun

anilolcay
08.02.2010, 17:19
kardeş bu başka özden olabilirmi bende aradım ama bulamadım

kardeşim ben mesaj yazdıktam sonra baktım ya beni engelledi ya da hesabı dondurdu özden öngün yazınca sadece fan sayfası çıkıyor kendi sayfası olduğuna eminim bizim Akın abiyle de arkadaştı hem de fotoğrafları falan açıktı

58sivas58spor58
08.02.2010, 17:52
iyi demisin, o **** nin ne isi varki kalesinden cikip erkeklik cekiyo bizimkilere

kasko
08.02.2010, 19:35
Ben hayatımda bu kadar karaktersiz birini görmedim arkadaşlar.Bunlara verilen para, yedikleri yemek, içtikleri su, haram zıkkım olsun.Adam bir kere şunu bilmiyor.Tartıştığı kişiler, kavga ettiği insanlar kendisi gibi ekmek parasını bu işten kazanıyor.Onları tek derdi ailesine bakabilmek.Bunu dahi bilmeyen zavallıların, top oynadığını zannedip de savaşa giden karaktersizlerin yeri kesinlikle futbol sahası olmamalıdır.
Hayvanın teki desem hayvana haksızlık etmiş olurum.
Allah onun belasını versin!!!
Bu arada o karaktersiz bizim soyunma odamıza girmemiş ve giremez de zaten.Keşke girseydi korkak.Görürdü o zaman neyin ne olduğunu...