Orijinalini görmek için tıklayınız : Vefakar Yiğidolara Teşekkürler!

SivasSpor.Com
09.02.2010, 00:53
http://www.sivasspor.com/images/stories//taraftar/sivasspor-taraftar-ss-ds.jpg

Sivassporumuzun sevdalıları, sadece iyi günde değil, kötü günde de kırmızı-beyaz sevdasının yanında olan Yiğidolar, Denizlispor ile oynanan tarihi kritik maçta takımımızı yine yanlız bırakmadı.

Taraftarımızın vefakarlığına hiç kimsenin tek kelime laf edemeyeceği gerçeği Denizlispor maçı ile bir kez daha ispat edilmiş oldu. Küme düşmemeye oynayan takımlar bir kaç bin kişiye oynayabilirken, orta sıralardaki bir çok takım 5-6 bin taraftar ancak tribüne çekebilirken; 7 aydır ezilen Sivasspor taraftarı her zaman olduğu gibi yine sevdasına, biricik takımına sahip çıktı! Sivassporumuzu kar kış, soğuk, yağmur çamur demeden destekleyen, asla terk etmeyen ve sayıca en az olduğu zaman yine 9-10 bin civarında kişiyle takımına sahip çıkan Yiğidolarımıza teşekkürler!

Son derece kritik ve yeniden diriliş maçımız olan Denizlispor maçında tribündeki yerlerini alarak Sivassporumuzun sahipsiz olmayacağını, desteksiz kalmayacağını, yanlız yürümeyeceğini bir kez daha dosta düşmana haykıran 13 bin Yiğidoya sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız Yiğidolar!

SivasSpor.com Özel

subasi29
09.02.2010, 01:05
helal solsun soylenecek fazla birsey yok

kilicaslanism
09.02.2010, 01:19
sivasliya sivas sehrinede bu yakisir keske elimde olsa bende orada olmak isterdim oradaki yigidolar sunu bilsinki sivasta olduklari icin cok sanslilar orada dorteylul stadinda olmayi cok isteyen bizler gurbettyiz ama gonlumuz sizlerle beraber...insallah bursa macina gelecem mac gunu orada bilet bulunurmu bilemiyorum bana yardimci olacak birileri varsa lutfen yazsin bilet konusunda ben yurtdisindayim suan

kasko
09.02.2010, 02:18
Sivasspor taraftarı her zaman bir numara olmuştur.Her zaman takımının yanında oluşmuştur.Her zaman centilmenlikten, iyilikten, kardeşlikten adamlıktan yana olmuştur.Buraya gelen tüm misafir taraftarlar tüm rakip takımlar son derece güzel bir şekilde ağırlanıp yolcu edilmektedirler.Hiçbir şekilde ne rakip takımın otobüsü taşlanır ne de gelen misafir takım taraftarı dövülür bunların hiçbiri olmaz güzel sivasımda.Diyoruz ya adamlık, insanlık nedir gelsinler 4 eylül stadında görsünler.
Ama içimizde bazıları da var ki kendi taraftarına laf söylemekten hakaret etmekten adeta zevk alıyor.Neymiş efendim taraftar bağırmıyormuş, neymiş destek vermiyormuş.Kardeşim senelerdir bunları sorun edip bu taraftara o kadar haksızlık ettiniz ve ediyorsunuz.Bu taraftar statta bağırmayabilir, takımını ateşleyemeyebilir, ancak hiçbir zaman bunun üzerinden sivasspor taraftarını kötüleyemezsiniz.Güzel sivasımın da kendine ayrı bir kültürü var sessizliği var dinginliği var huzuru var.Bırakın da bizim böyle bir farklılığımız olsun.Bunları hor görmek yerine hoş görelim birbirimizi kırmayalım.Sivasspor taraftarı bu uğurda şehit vermiştir.Bunları hiçbir yerde bulamasın.Bizlere neden yiğido denildiğini unutmayalım.Bu güzel taraftarımıza dar bir bakış açısıyla haksızlık etmeyelim.Bizler her zaman yiğidoyduk ve mezara kadar da bu yiğidoluğumuz devam edecek.Ölümüne Yiğido...

Salim58
09.02.2010, 07:41
Sivas içinden ve Sivas dışından takımına destek amacı ile 4,eylülü dolduran tüm yiğidolara saygılar selamlar.

Salim58
09.02.2010, 08:02
http://resimzade.com/Show.html?i=16787&token=5031 (http://resimzade.com/Show.html?i=16787&token=5031)

Böyle Sivaslı’larda var!

Kimi Sivaslı(!) şehir merkezinden kalkıp maça gelmezken,kimiside binlerce kilomtere yolu kat edip maça geliyor.
Sivasspor’u Denizli maçında yalnız bırakmak istemeyen bir grup Sivaslı genç,İstanbul’dan bu maç için geldiklerini söylediler.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Komite Başkanı Recep Yüksel ve Mustafa Parlak,her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını göstermek için maça geldiklerini söylediler.
Komite Başkanı Yüksel “Biz Sivasspor’a destek için bu kış günü ta İstanbul’dan kalkıp gelirken, İstanbul’da oturan Sivaslılar maalesef İstanbul’daki maçlarına bile gelmiyor. Buradan isim vermek istemiyorum. Sivaslı olan bir Belediye Başkanı bize “ Ya gidip ne yapacaksınız,zaten takımın durumu iye değil” gibi açıklama yaptı.İstanbul’da milyonlarca Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ama gerçekten Sivas sevdalısı kaç kişi var buna bakmak gerekir” diyerek,İstanbul’daki Sivaslılara sitem etti.

Sivas Hürdoğan.

SEVDAMSIN58
09.02.2010, 08:06
YIGIT ADAMLAR TAKIMINI HICBIR ZAMAN YALNIZ BURAKMAZ BURAKMAYACAKTA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

cşkn
09.02.2010, 08:19
ewet seyirciler coktu ama sadece gol attıgımız zaman bagıran 10yada 20 sanıye kadar tezahurat yapabıler bır seyircimiz var-----organıze olacak hep bırlkte 90 dakıka tezahurat yapabılen gerçek taraftara ihtiyaç var----sözüm ona 4 buyuk denılen takımların taraftarları bır ar avuç gelıyolar 1 dakıka susmadan destek verıyolar takımlarına----biz ne zaman yapacagız bu guzel tezahüratı destegi takımımıza----lütfen birileri bişeyler yapsın artık takımımız taraftardan mahrum kalıyor----bır amıgonun cabasıyla olmuyor bu işler postacıyada saygılar burdan gayreti yetersiz kalıyor saygılarımla:)(CŞKN):)

58_babacan_58
09.02.2010, 08:46
ENFLANSYON DÜŞER,HÜKÜMET DÜŞER,BORSA DÜŞER,AYAĞIN KAYAR SEN DÜŞERSİN AMA BU TAKIM KÜME DÜŞMEZ DÜŞMEYECEKKÜME DÜŞSENDE TERKEDEN KAHPEDİR.........

yener_sahin
09.02.2010, 08:50
ewet seyirciler coktu ama sadece gol attıgımız zaman bagıran 10yada 20 sanıye kadar tezahurat yapabıler bır seyircimiz var-----organıze olacak hep bırlkte 90 dakıka tezahurat yapabılen gerçek taraftara ihtiyaç var----sözüm ona 4 buyuk denılen takımların taraftarları bır ar avuç gelıyolar 1 dakıka susmadan destek verıyolar takımlarına----biz ne zaman yapacagız bu guzel tezahüratı destegi takımımıza----lütfen birileri bişeyler yapsın artık takımımız taraftardan mahrum kalıyor----bır amıgonun cabasıyla olmuyor bu işler postacıyada saygılar burdan gayreti yetersiz kalıyor saygılarımla:)(CŞKN):)

siz ne kadar isterseniz isteyin tepedeki bunu istemediği sürece yapabileceğimiz hiç bir şey yok.Onun rızası olmadan sivassporda sağlam bir taraftar grubunu fazla beklemeyin.

ercan58.a
09.02.2010, 09:19
bu takıma her zaman her yerde her şekilde destek veren herkese ve tüm yigidolara gönülden teşekkürler

yorumcuyuz
09.02.2010, 10:04
malatyadan 7 arkdasım ve 2 de biz olmak üzere 9 kişi bu mactaydık...bir aksilik olmazsa diyarbakırada gitmeyi düsünüyoruz hep birlikte bu sefer malatyalı arkdaslarımız davet etti :)

bortecine
09.02.2010, 10:20
Tokattan giresundan yozgattan hatta sitanbuldan bile bu maça gelenler vardı. Bölük bölük olsakta iyi taraftarımız vardı bu sefer. Birde bir yerde okudum sivasspor taraftarı denizlisporun aleyhine tezahuratlarda bulundu diye. Özden denen şahsını aptalca hareketlerine kadar en ufak birşey olmadı.Gerçeği ondan sonrada pek birşey olmadı. Hep destek Tam destek.

Respect58
09.02.2010, 11:01
Biz her zaman SİVASSPORumuzun yanındayız.İnşallah manisa maçındada okulu asıp yine stadda olacağım.Hep destek Tam destek...Ölümüne YİĞİDOOOOOOO...

svsli585858
09.02.2010, 11:24
o maçta ben vardım gelen herkeze çok teşekkür ediyorum stadımızın büyük çoğunluğu doluydu birazda tezahürat etseler çok süper olacak inşallah bunuda aşacağız bu önemli maçlarda elimizden gelen desteği vermeliyiz boğazımız yırtılana kadar bağırmalıyız lütfen yiğidolar içerdeki 7 maçımızda tezahüratımızı eksik etmeyelim lütfen rica ediyorum bütün yiğidolardan.

effenberg
09.02.2010, 11:37
Helal olsun taraftara.........

Devamli böyle olmali iyi günde kötü günde.............

BüYüK SiVaS
09.02.2010, 11:51
KARDEŞİM ADIMIZ BOŞUNAMI YİĞİDO BİZ YİĞİDOLARIZ BİZİ KİMSE TUTAMAZ

V1CT0RY
09.02.2010, 13:58
Maçtan Öncede Yazdım.Sivasın Adamı Zora Geldimi Stada Akın Eder...
Manisa Maçı C.tesi Olmasına Ragmen En Az Bu Kadar Adam Maça Gidecek.Emın Olun...

yigidomustafa58
09.02.2010, 14:12
özellikle İSTDER'ye teşekkürler İstanbul'dan Sivas'a kar kış demeyip gittiler Allah Razı olsun...

babapiton
09.02.2010, 14:35
Helal olsun valla ne diyim....

babapiton
09.02.2010, 14:36
İsdere teşekkürler................... ..

fatihtuztas
09.02.2010, 14:43
Bu taraftar her güzel şeyi hak ediyor...

sivasfutbol
09.02.2010, 15:15
En az maca 14-15 bin kişi gelmiş orada baqıran kişilerin takımı destekleyen kişilerin toplamına baksa 500 bulmaz hazin bi tablo stadyum boş olsada bi değişiklik olmazdı bence sivas yine yenerdi ben yazıklar olsun diyorum havuz ve gar tarafları full dolu baqıran bi avuç kişi maraton zaten sadece cekirdekçileri zengin ediyo yazıklar olsun..

yeniceri_can
09.02.2010, 19:20
iyi gün dostları nerdesiniz ???
biz bize yeteriz diyorum başkada bişey demiyorum.. :)

SenSetik
09.02.2010, 19:55
iyi gün dostları nerdesiniz ???
biz bize yeteriz diyorum başkada bişey demiyorum.. :)

haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma :) ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...

efendigardaş
09.02.2010, 20:31
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE TARAFTAR HER ZAMAN SİVASSPORUN YANINDA ,, MANİSA MAÇINADA İSTANBULDAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ,, HAYIRLISI BAKALIM,,

karadavut58
09.02.2010, 20:56
ben fransa dan yuregi yanik yigido olarak turubunde yerlerini alan 13bin yigidolara sonsuz tesekkur ediyorum iste boyle olmaliyik iyigunde kotugun de hepberaber takimimiza hocamiza vede yonetime ayrica zamanini sivasspor aadamis degerli baskanimiz mecnun beyede cok tesekkur ediyorum saygilar

RECEP_YÜKSEL
09.02.2010, 21:17
haklısın Can...maçtan sonra koşa koşa toplantıma yetiştim...kafada bere boyunda atkı üstümde forma :) ama mutlu girdim toplatıya...çünkü bu sene kendimi daha bi Sivassporlu hissediyorum...iyi gün dostları kaybolunca...

İyi günde dost olanlar kötü günde kaçanlar

Unutmasınlar onlarında kötü günleri olur

Hayatın gerçeği budur bzi gittik ve geldik

Dün dost olanlar birden yok oldu

Sebebini araştırıyoruz kendimizce

Dernekler genele açıktır her Sivaslıya

Onun içinki İSTDER olarak herkeze

Aynı seviyede olduğumuz herkez bilmelidir

Burada açılan konuda İSTDER'e bir teşekürü bile çok görenlere duyrulur.

Eleştiriye taahamülü olmayan insan haksız insandır??????

okulsuz
09.02.2010, 21:33
Gardaşlarım Denizli maçı çok öenmli olmakla birlikte Bu haftaki diyarbakır maçını almadığımız taktirde pek bir anlam kazanmayacaktır. O yüzden haydin yiğidolar

TracyMcGrady58
09.02.2010, 23:09
Takimi yalniz birakmayan taraftarlarimiza sonsuz tesekkür ediyorum. Bu takimin bu günlerde destege ihtiyaci, insallah en iyi sekilde taraftar destegini hissedecektir.

A.Turan Korkmaz
09.02.2010, 23:46
En az maca 14-15 bin kişi gelmiş orada baqıran kişilerin takımı destekleyen kişilerin toplamına baksa 500 bulmaz hazin bi tablo stadyum boş olsada bi değişiklik olmazdı bence sivas yine yenerdi ben yazıklar olsun diyorum havuz ve gar tarafları full dolu baqıran bi avuç kişi maraton zaten sadece cekirdekçileri zengin ediyo yazıklar olsun..

Denizli maçını maratonda seyrettim, bir tane çekirdek yiyeni görmedim. Evet, ben de son üç yıldır maçları pek kaçırmıyorum, stada geliyorum, gar, havuz,kapalı yanı,vip,maraton , bütün tribünlerde de bulundum.Seyircimiz beklediğimiz performansı göstermiyordu son maçlara kadar. Ancak, artık iş değişti. Tehlike kapıda.
Yiğidolar artık bilinçlendiler, durumun farkındalar. Manisa maçından seyirci bakımından hiç olmadığım kadar ümitliyim. Denizli maçında taraftar A dan Zye muhteşemdi, Manisa maçında ise stadın tamamen dolacağını ve tezahüratın da iki misline çıkacağını, seyirci patlaması yapacağımızı sanıyorum. Artık mazeret yok, en azından tehlikeli bölgeden kurtulana kadar staddayız,staddayız ve avazımız çıktığı kadar takım için bağıracağız.

nettekno
09.02.2010, 23:59
http://resimzade.com/Show.html?i=16787&token=5031 (http://resimzade.com/Show.html?i=16787&token=5031)

Böyle Sivaslı’larda var!

Kimi Sivaslı(!) şehir merkezinden kalkıp maça gelmezken,kimiside binlerce kilomtere yolu kat edip maça geliyor.
Sivasspor’u Denizli maçında yalnız bırakmak istemeyen bir grup Sivaslı genç,İstanbul’dan bu maç için geldiklerini söylediler.
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Komite Başkanı Recep Yüksel ve Mustafa Parlak,her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını göstermek için maça geldiklerini söylediler.
Komite Başkanı Yüksel “Biz Sivasspor’a destek için bu kış günü ta İstanbul’dan kalkıp gelirken, İstanbul’da oturan Sivaslılar maalesef İstanbul’daki maçlarına bile gelmiyor. Buradan isim vermek istemiyorum. Sivaslı olan bir Belediye Başkanı bize “ Ya gidip ne yapacaksınız,zaten takımın durumu iye değil” gibi açıklama yaptı.İstanbul’da milyonlarca Sivaslı’nın varlığından söz ediliyor ama gerçekten Sivas sevdalısı kaç kişi var buna bakmak gerekir” diyerek,İstanbul’daki Sivaslılara sitem etti.

Sivas Hürdoğan.

teşekkürler sivasspor.com
medya bile yer ayırırken istder 'in sivas deplasmanına sizler bırakın teşekkürü yazdığımız yorumu mesajları bile sildiniz bunuda sileceksiniz nasılsa rahatça yazayım istder sizi rahatsız mı etti ?

emin kara
10.02.2010, 01:19
Öncelikle takımımızın iyi ve kötü gününde destek olan tüm yigidolara teşkkür edirim bu zor günlerinde takımın her zamankinden daha fazla destege ihtiyacı var her sivaslının bu destegi yapması gerekir nerede olursa olsun yapa bilecegi mutlaka bir şeyler vardır çünkü bizler sahib çıkmazsak hiç kimse sahib çıkmaz şehrimize yapılan muameleler gözler önünde her konuda 2.sınfız adeta geçmişde amarikanın zencilere yaptı muameleyi görüyoruz bunun için mutlaka sahib çıkmalıyız

bortecine
10.02.2010, 10:32
Destek olalım köstek değil;) Başka sivasspor yok.

zaralı ulkucu
10.02.2010, 15:52
bız stada rant kavgası ıcın degıl memleket sevdası ıcın statdayız ozde egıl sozde taraftarız bız klavyede yazmayı bılmeyız yazdıklarımıza sılmınmesını ıstemeyız bız sıvaslıyız rantcı yalaka degılız bızım bır sozumuz var anlayana sıvrı sınek az anlamayana davul zurna ....... _?

SİVASSPOR CANIMIZ
KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ,
YİGİDODUR NAMIMIZ
DOGUSDAN SİVASLIYIZ

can sivas
10.02.2010, 18:09
Memleketin Hatta dünyanın neresinde olursa olsun Bütün Yiğidolara (Sivaslı olsun olmasın) Sonsuz Teşekkürler.

10-15 bini Stadda belki 100 kat fazlası ekranın radyonun başında

(Sivasa 30 binlik stadı layık görmeyenlerin Kulakları yürekleri catlasın) Tabii varsa

ercan58.a
11.02.2010, 08:29
fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum
sonuç ortada tek sebep
lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma
bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve
lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik
sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi
ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı
ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi
kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman
geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı
takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı
sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi
bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer