Orijinalini görmek için tıklayınız : "Türkiye'nin en iyi zemini bizde"


turka58
09.02.2010, 15:14
"Türkiye'nin en iyi zemini bizde"
http://www.sporx.com/images/1/29/5407_B_dorteylul001.jpg
Türkiye'de son haftalarda sıkça görülen futbolcu sakatlıkları stat zeminlerini gündeme getirdi. Geçen yıllarda en büyük sıkıntıyı yaşayan Sivas 4 Eylül Stadı bu yıl devreye sokulan ısıtma sistemi ile kimlik değiştirdi. Stat Müdürü Fatih Şimşek, "Türkiye'de en iyi zemin bizim statta. Bizim zeminimiz tek kelime ile mükemmel." dedi.

Ağır kış şartlarının yaşandığı Sivas'ta, Sivasspor'un karşılaşmalarını oynadığı 4 Eylül Stadının zemininin hiç bozulmaması dikkat çekiyor. Şu anda Türkiye deki statlar içinde en iyi zemine sahip olduğunu belirten 4 Eylül Stat Müdürü Fatih Şimşek, "Şuanda zeminimiz yoğun kış şartlarının yaşandığı ilimize göre tek kelime ile mükemmel, bunun en büyük sebebi ise altan yapılan ısıtmadır. Kar yağmasına rağmen ısıtmalar sürekli çalıştığı için zemin bundan etkilenmiyor. Çünkü toprak ısısını sürekli olarak ayarlıyoruz. Yoğun kar yağışlarında bile düşen kar eridiği için zemine her hangi bir zarar vermiyor. Her statta yapılan rutin bakımlar bizde de yapılıyor. Farklı olarak burada çalışan arkadaşlarımız sürekli olarak ısıtmayı yapan firmadaki yetkili kişiler ile görüşüp çime özgü bakımlar yapıyorlar. Yani iklimine göre bakımlar uyguluyoruz. Bu zamana kadar oynadığımız maçlar sonrası çimde en ufak bir hasar meydana gelmedi. Zaten bizim en büyük sıkıntımız buzlanma idi. Bunuda yapılan ısıtma sistemi ile çözdük. Biz stat zeminimizde ne ilkel temizleme aletleri ne de sahaya zarar verecek aletler kullanmıyoruz. Çimimizde bizim ona verdiğimiz sevgiyi, bize tekrar veriyor."diye konuştu.

Sezon başında yenilenen ve 25 santim altına 49 bin metre kablo döşenerek ısıtılan 4 Eylül Stadı'nda zemin isisi 10 ile 15 derecede sabit tutuluyor. Hava sıcaklığının zaman zaman sıfırın altında 20 derecelere düştüğü kentte zeminde donma yaşanmıyor.
09.02.2010
Kaynak : DHA

V1CT0RY
09.02.2010, 15:28
Türkiye'de İyi Olan Şeyler Söylenmez.Kötüler Dile Getirilir.Allah Muhafaza Saha Eski Saha Olsa Yarısı Buz Olsa Denizli Maçından Sonra Söylenmedik Söz Kalmazdı Ama Tamamen Kulup Kaynaklarıyla Yapılan ve Mükemmel Derecede Hizmet Veren Sahayı 1 Allah'ın Kulu Soylemez...

Kayserininkide Alttan Isıtmalı Bizimkide...Aradaki Farkı Siz Bulun...

Yönetimimize Bravo...Tesisleşme ve Var Olan Tesisleri Muhafaza Etmede 1 Numara...

Salim58
09.02.2010, 15:30
bu yıl yaptığımız en iyi transfer stad zemininin yapılması oldu.:)

yağmurda karda patates tarlasına dönen stadlar var, gelsin baksınlarda onlarda yapsın .evet zemin gerçekten çok güzel.

babapiton
09.02.2010, 15:32
1.Sivasspor
2.Denizlispor

zemini iyi olan 2 takım