Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor kritik sınavda!

SivasSpor.Com
11.02.2010, 12:29
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1221ss.jpg

Sivasspor, ligin ilk yarısında Sivas'ta 2-0 mağlup olduğu rakibini yenerek rövanşı da alma peşinde.

Ligde geçen hafta Denizlispor'u yenerek moral bulan Sivasspor, bu hafta da düşme potasındaki rakiplerinden Diyarbakırspor'a karşı dış sahada kritik bir sınav verecek.

Sahasında Denizlispor'u 2-0 mağlup ederek rahat bir nefes alan Sivasspor, 13 Şubat Cumartesi günü dış sahada Diyarbakırspor ile zorlu bir maça çıkacak.

Düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen kırmızı-beyazlı ekip, aynı puana sahip olduğu Diyarbakırspor'u yenerek ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi planlıyor.

Sivasspor, ligin ilk yarısında Sivas'ta 2-0 mağlup olduğu rakibini yenerek rövanşı da alma peşinde.

Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren Sivasspor, Diyarbakır ekibi karşısına kırmızı kart cezalısı olan golcüsü Mehmet Yıldız, sarı kart cezalısı Erman Kılıç ve sakatlığı süren Sedat Bayrak'tan yoksun bir kadroyla çıkacak.

Sivasspor, Diyarbakırspor maçının ardından düşme potasındaki rakiplerinden Manisaspor'u iç sahada konuk edecek.

Zorlu bir döneme giren kırmızı-beyazlı ekibin Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarından alacağı puanlar ligdeki konumunu şekillendirecek.

konartr58
11.02.2010, 12:46
sivassporun iki maçıda aynı skorla alması gerekir.çünkü eşit puanda her iki takım arasındaki maç sonuçları etkili oluyor.
diyarbakır beraberlik takımı.sivassporun en azından bir puan alması gerekir c ama yine de yenmesi lazım.hadi keaita.

58akif34
11.02.2010, 12:54
sivassporun bu sınavdan basarılı bır sekılde cıkacagına ınanıyorum galıbıyet olmasa bıle beraberlık ıyı sonuc olacak manısanında yorgun bır sekılde sıvasa gelecegını dusunuyorum sıvas banko manısa yı yenecek bu mac bızım ıcın cok önemlı eger bu macı berabere bıtırırsek sonrakı haftalarda maclara daha rahat cıkacagız ve bu rahatlıkla lıgın ust sıralarına tırmanısa gececeegız ınsallah manısa denızlı macında galıp cıkar boylece kapasıtesıne fazla gelecek maclar yapmaya baslayacak ve kıgden dusen 3. takım manısa olacak bakalım zaman neyı gosterecek
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

ercan58.a
11.02.2010, 13:00
inşallah bu maçı çok zor olmasına ragmen alacagız allahın izni ile

yukarıyıldızlı
11.02.2010, 14:21
mücadele edersek en az bir puan alacağımıza inanıyorum ama mücadele olmazsa diyardan fark bile yiyebiliriz allah korusun....

GokhanTurna
11.02.2010, 14:49
Gerçekten çok zor bi maç Diyarbakır çok iyi takım. Defans bölgeleri ve hücum bölgeleri çok kuvvetli. Diallo döktürüyor orda bu haftanın en iyi defans oyuncusu oldu. Tazemateya dikkat etmek gerekir bizim defansı çok zorlucak.

Bu maçtan alcağımız 1 puan bile çok önemli. Yenilirsekde şaşırmam Diyarbakır kötü takım değil bize göre çok iyiler

58^SiVaS^58
11.02.2010, 15:02
allahin iziniyle bu maci alirizhttp://img1.loadtr.com/b-334921-Sivasspor.jpg

cılgınsivas58
11.02.2010, 15:05
mehmet yok erman yok bizim biraz bu maçı almamız mucize olur gibime geliyor

cılgınsivas58
11.02.2010, 15:07
[B]inşallah bu maçı çok zor olmasına ragmen alacagız allahın izni ile

işallah senin dediğin gibi olur işallah düşmeyiz

sivaslibaris58
11.02.2010, 15:10
sivastaki diyarbakir macinda tribündeydim ozamanlar takimimiz simdikiende daha ruhsuz oynuyordu,ama yinede futbol oynamyai düsünen bir sivasspor vardi.mactan sonra inanamadim diyarbakirspor oynamadan maci 2-0 kazandi.1 kendi kalemize attik golü 2 gol ise son dk.da geldi.diyarbakir kadrosunu baya bir güclendirdi,ama benim düsüncem diyarbakir ancak büyük takimlara karsi iyi oynaya biliyor.maci alacagimizi düsünüyorum.mehmet yildiz büyük eksik.

yorgun(58)
11.02.2010, 15:11
diyarbakır umarım havaya girer ve fener maçındaki gibi oynamaz yoksa biz çok fark yeriz geçen haftaya bakmayın oynadıgımız denizli idi hiç galibiyeti olmayan bir takım biz nasıl oynadık yine berbat ama kazandık inş devamı gelir açıkcası hiç umudumda yok

hiko58
11.02.2010, 15:18
UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR.artık her maça korkarak gidiyoruz. takım bir kendine güvense herşey yoluna girecekte bir türlü kendilerine güvenemiyorlar. oysa yenilmeyecek takım yok. daha mücadeleci daha azimli olsalar herşey hallolacak.

SEVDAMSIN58
11.02.2010, 15:43
COK ZOR BIR MAC INSALLAH IYI BIR SONUC ALIRLAR AMA UZULEREK IFADE ETMEK ZORUNDAYIMKI COK UMITLI DEGILIM

BüYüK SiVaS
11.02.2010, 16:16
bence bu maç bizim için bu sezonun en zor maçı ve inşallah KAZANACAZ
ben 0-2 diyorum

shang
11.02.2010, 16:33
erman ve mehmetsiz bir puanla dönersek başarı yenmemizi hiç beklemiyorum geçen hafta diyarbakırın fener maçındaki mücadelesinden sora zaten 3 maçta 9 puan alırsak diyarı yenebilirsek izimizin gayet kolaylaşacağını düşünüyorum ama diyar maçı çok ama çok zor

sevda58
11.02.2010, 18:02
mac zor gececek, eksiklerimiz var, allah yardimcimiz olsun, insallah alacagiz bu maci, almak zorundayiz.

efendigardaş
11.02.2010, 20:08
TAKIMDA ÜÇ ÖNEMLİ EKSİK VAR BU BİZİ KÖTÜ ETKİLEYECEK .ANCAK BU MAÇI AKILLI TAKTİKLERLE ALABİLİRİZ.. DİYARBAKIR SALDIRIRKEN .. VURULACAK..:rolleyes:

yol58
11.02.2010, 20:13
artık takım oturmaya başladı bundan sonra çok daha kararlı ve istikrarlı futbolu ile yükselişe geçecegine inanıyorum.

subasi29
11.02.2010, 21:09
bu iki mac cok onemli ama benim icin manisa maci daha cok onemli bize guluyorlardi sivas kumeye diye kebdileri gidecekler kumeye

sivastatlıbelam
11.02.2010, 21:45
diyarbakır ligin en atletik takımlarından biri.kontra ile gol bulmak zor.duran topları iyi değerlendirmeli ve ilerde top tutmalıyız.beraberlik iyi bir sonuç olur diye düşünüyorum.
...............

.......................AKIN... ...............

ABDURRAHMAN-AUBEY-YASİN(MURAT)-HAYRETTİN

AGBETU-CİHAN-KEİTA-FERHAT BIKMAZ

................NABİL TAİDER............
.............İ.ŞAHİN(EL RİO VAN HEERDEN).....

BU KAdro biraz ofansif ağırlıklı oldu maçın gidişatına göre başka takviyeler yapılabilir.

eyuphulagu
11.02.2010, 22:14
Bu maç 2 takım içinde çok zor maç...Sivasspor açısından 90 dak. sı büyük hyecan içinde geçecek bir maç...Bu maç aynı zamanda Afrikalıları oyuncularında maçı olacak...Çünkü bizde oynayan 6 oyuncu Afrika kökenli;Diyarbakır'da ise kadroda 7 tane Afrika kökenli oyuncu var..Hocamızda uzun yıllar Afrika'da çalışmış bir hoca..Bu maçta sinirlerine hakim olan,orta sahada iyi olan takım maçta avantajlı Olacak...Bu maçta sivassporun başarılı olması için mutlak orta shada koşan,mücadele eden oyuncularla sahaya çıkması gerekiyor...Hocanın yerinde olsam Murat ı da bu maçta orta sahaya yardımıcı oyuncu olarak ön libero da oynatırım...Orta sahayı kapatırsan rakibin ileri ucunda oynayan ;oldukça da etkili olan Siyahi hızlı oyuncularına da gelecek topları önlemiş olursun...Bu maçta Sivassporda balkalım kim forvet oynayacak;Kamanan mı,yoksa İ. şahin mi;yoksa orta sahadan sürpriz bir isim mi forvet oynayacak....Hoca mutlak kontrollü bir futbol oynatmalı;fazla hücum oyuncularıyla oynarsan geçen hafta F.B. nin düştüğü duruma düşersin...Sivasspor önce 1 puan için oynamalı eğer bulabilirse sürpriz bir gol bulmak için uğraşmalı...İlk maçta sivasspor oynamya çalışmış;D. bakır ise kontrataktan bulduğu 2 golle maçı kazanmıştı...Şimdi sıra bizde...Onlar oynasın biz puan alalım...Bu maçta kesinlikle iyi futboldan çok alınacak puan önemli...Umarım sakin bir şekilde oynar istenen puanı alırız...

58isML58
11.02.2010, 22:46
icimden bir his bu mac iyi gececek diyor ama insallah o icimdeki his beni yaniltmazz :)

mucahitbaba58
12.02.2010, 00:03
ben yigidolarima guveniyorum artik kazanma zamani bu fotoyu lutfen giris temasina yaparsaniz super olur !!http://www.sivasspor.org.tr/tr//depo/image/masaustu-resimleri/anadolunun-yildizi-01.jpg

dv9000
13.02.2010, 00:39
BU MACI ALIRIZ DIYARBAKIR STADINA 2 BAYRAK DIKER GELIRIZ BIRI SIVASSPOR BIRIDE SANLI TURK BAYRAGI

tekdoktirin
13.02.2010, 00:41
inşallah bu maçı çok zor olmasına ragmen alacagız allahın izni ile

ahmet koç
13.02.2010, 01:27
bu sınavdan başımız dik ayrılacagız artık yigido uykudan uyandı 3 puan bizim

bu sezon takımın engüzel oynadıgı bir maç olacak taraftarımız sevinçle dönecek sivasspor 2 diyarbakır 0 maç sonuçu

Salim58
13.02.2010, 10:20
Bu maçı güzel bi şekilde atlatalım ,Manisa çantada keklik.

ekingölü
13.02.2010, 10:29
BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK.YİĞİDOLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.