mesut1160
20.10.2005, 09:37
EVET DUYDUMA Göre Galatasaray Hayrettini istiyorlar size gidermi Hayrettin yoksa Sivasspordami oynar daha cok gurul duyuorum ben Hayretten cünkü oda bi SIVASLI
Ne mutlu SIVASLIM
Ne mutlu SIVASLIM
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayrettin'e talip çok mesut1160 20.10.2005, 09:37 EVET DUYDUMA Göre Galatasaray Hayrettini istiyorlar size gidermi Hayrettin yoksa Sivasspordami oynar daha cok gurul duyuorum ben Hayretten cünkü oda bi SIVASLI Ne mutlu SIVASLIM BOUN 20.10.2005, 09:49 Sivasspor hedefleri olan bir takımsa elindeki yıldızları üç büyüklere kaptırmaz. Yok bu takımın hedefi Gençlerbirliği veya Gaziantep gibi futbolcu yetiştirip üç büyüklere pazarlamak ve buradan para kazanmaksa versinler. Ama ikinci sınıf bir takım olarak kalsınlar. Biz en büyük olacağız diyorsak böyle bir iddiamız varsa Gençlerbirliği veya Gaziantep'e benzemememiz gerekir. Buradan GS'nin böyle bir niyeti varsa onlara sesleniyorum: Yeter artık Anadolu takımlarını sömürdüğünüz.... Defolun gidin.... Şerefsizler.... hakandemirezen 20.10.2005, 09:51 HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ eren1 20.10.2005, 09:54 HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL BOUN 20.10.2005, 09:58 ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL Eren kardeşim ben herhangi bir terbiyesizlik görmedim. Lüzumsuz yere ortamı germe.... eren1 20.10.2005, 09:59 Sivasspor hedefleri olan bir takımsa elindeki yıldızları üç büyüklere kaptırmaz. Yok bu takımın hedefi Gençlerbirliği veya Gaziantep gibi futbolcu yetiştirip üç büyüklere pazarlamak ve buradan para kazanmaksa versinler. Ama ikinci sınıf bir takım olarak kalsınlar. Biz en büyük olacağız diyorsak böyle bir iddiamız varsa Gençlerbirliği veya Gaziantep'e benzemememiz gerekir. Buradan GS'nin böyle bir niyeti varsa onlara sesleniyorum: Yeter artık Anadolu takımlarını sömürdüğünüz.... Defolun gidin.... Şerefsizler.... HAYRETTİNİN SIVASTAN GİYMESİNİ ŞU AN İÇİN ERKEN BULUYORUM VE PARASIYLA FUTBOLCU ALMAK ISTEMEKTE HERHANGİ BİR ŞEREFSİZLİK GÖREMİYORUM serrkann58 20.10.2005, 10:09 Bence HAYRETTİN için gitmek erken ayrıca hedeflerimizde varsa büyük başkanımız onu bırakmaz merak etmeyin GALATASARAY hangi parayla hayrettini alıcak buda merak konusu belki takas olabilir.. ÜMİT KARAN.. NECATİ.. HASAN KABZE..SAİDOYU verirlerse olur ancak :) :) :) 1967_DERNEK_HeMSo58 20.10.2005, 10:13 EVET DUYDUMA Göre Galatasaray Hayrettini istiyorlar size gidermi Hayrettin yoksa Sivasspordami oynar daha cok gurul duyuorum ben Hayretten cünkü oda bi SIVASLI Ne mutlu SIVASLIM BİR ARADA DEDİLERKİŞ BJK ISTIYO.BU SPEKULASYONLARLA OYUNCULARIN KAFASI KARISIYO TAKIM ICINDEKI AKTIVITELERI AZALIYO.YERSIZ SOYLENTILERE MAHAL VERMEYELIM... hakandemirezen 20.10.2005, 10:19 ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL İLK ÖNCE SEN TERBİYELİ OLACAKSIN SONRADA BAŞKALARINDAN TERBİYE İSTEYECEKSİN DÜNKÜ YORUMLARI YOKSA SEN YAPMADINMI? BEN KESİNLİKLE TERBİYESİZ DEĞİLİM BENİM YAŞIM 32 KÜÇÜĞÜME SEVGİM BÜYÜĞÜME SAYGIM SONSUZDUR. BEN HER NERDERSEN DE BANA SENİ YİNE SEVİYORUM. BOUN 20.10.2005, 10:22 İLK ÖNCE SEN TERBİYELİ OLACAKSIN SONRADA BAŞKALARINDAN TERBİYE İSTEYECEKSİN DÜNKÜ YORUMLARI YOKSA SEN YAPMADINMI? BEN KESİNLİKLE TERBİYESİZ DEĞİLİM BENİM YAŞIM 32 KÜÇÜĞÜME SEVGİM BÜYÜĞÜME SAYGIM SONSUZDUR. BEN HER NERDERSEN DE BANA SENİ YİNE SEVİYORUM. İşte BABA YİĞİDO......... Hakan abi tebrik ederim, bu babalığın için.... eren1 20.10.2005, 10:51 İşte BABA YİĞİDO......... Hakan abi tebrik ederim, bu babalığın için.... HANİ NERDE BABA YİGİDO DÜN BANA NASİHAT EDEN AMA BU GÜN BENİM YAPTIGIMIN COK DAHA FAZLASINI YAPAN BI DEDIGI OTEKINI TUTMAYAN HAKAN ABİ Mİ BABA ADAM YASINA HURMETEN BU KONUYU KAPATMANI RICA EDIYORUM HAKAN abi hakandemirezen 20.10.2005, 11:07 HANİ NERDE BABA YİGİDO DÜN BANA NASİHAT EDEN AMA BU GÜN BENİM YAPTIGIMIN COK DAHA FAZLASINI YAPAN BI DEDIGI OTEKINI TUTMAYAN HAKAN ABİ Mİ BABA ADAM YASINA HURMETEN BU KONUYU KAPATMANI RICA EDIYORUM HAKAN abi DOĞRU DİYORSUN BENİM BİR DEDİĞİM BİR DEDİĞİMİ TUTMUYOR BEN BURDADA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM YİNE OK KARDEŞİM. eren1 20.10.2005, 11:11 bende yine estafurullah diyorum gürünlü58 20.10.2005, 12:14 insallah sivasda kalir BROTHERS58 20.10.2005, 12:59 BENCE HAYRETTİN YENİ TRANSFER SEZONUNUN YILDIZI OLMAYA EN BÜYÜK ADAY,DİLERİZ HAKETTİĞİ YERLERE ULASIR.AMA ONU ÖZLEYECEGİMİZ VE ARAYACAGIMIZ KESİN.AMA GURUR DUYARIZ ONUNLA SİVASIMIZIN BİR GURURU DAHA ARENAYA CIKMIS OLUR!! AvRuPaNiNKrALi58 20.10.2005, 13:13 Evet Arkadaslar GS Hayrettinimizi istiyor ama Sivasspor akilli cikarsa vermez elinden bukadar degerli bir kisiyi!!! Iste GS nin resmi sitesindeki haber: Hedef Hayrettin! Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, defansın solunu Sivasspor’un yıldızı Hayrettin’le takviyeyi planlıyor... Yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Gerets, bu bölgede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Hayrettin aradığım özelliklerin tümünü taşıyor. Süratli, seri ve çok teknik, alırsak açığımızı kapatırız’ diye görüş belirtti. Gerets’in bu sözleri sonrası idarecilerin yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu arada Belçikalı teknik adamın, bir türlü verim alamadığı İliç’in gönderilmesi halinde de kaliteli bir yabancı alınmasını şart koştuğu ifade edildi. Kaynak: Star 1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 13:22 BİZDE ŞAŞIRDIK HAYRETİNE KİMİN TALİP OLUĞUNA BİR BEŞİKTAŞ BİR CİMBOM WALL İYİ İŞTE KIYMETİ BİLİNSİN ÇOCUĞUN.. hagi 20.10.2005, 17:08 Hedef Hayrettin! Ara transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, defansın solunu Sivasspor’un yıldızı Hayrettin’le takviyeyi planlıyor... Yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Gerets, bu bölgede sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ‘Hayrettin aradığım özelliklerin tümünü taşıyor. Süratli, seri ve çok teknik, alırsak açığımızı kapatırız’ diye görüş belirtti. Gerets’in bu sözleri sonrası idarecilerin yıldızı transfer etmek için çalışmalara başladıkları öğrenildi. Bu arada Belçikalı teknik adamın, bir türlü verim alamadığı İliç’in gönderilmesi halinde de kaliteli bir yabancı alınmasını şart koştuğu ifade edildi. Kaynak: Star 1967_CLUB_ÖZGÜR 20.10.2005, 17:23 HAYREETİN SİVASSPORUN BEL KEMİĞİİ ŞİMDİYE KADAR SİVASSPOR UN YAPTIGI MACLARDAN HEMEN HEMEN HEPSINDE KRITIK YERLERDE VE KRITIK ZAMANLARDA GÖREV YAPTI!..YANİ HAYRETTİN HER KLUB TE TOP OYNAYABILIR...AMA KENDI TERCIHI NE OLUR BUNU BILEMEYIZ...KALSADA GITSEDE HAYRETTIN BIZE COK SEYLER VERDI...YASATTIGI MUTLULUKLAR ANLATILMAZ... HAYRETTİN İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLUR İNŞALLAH muRTix1 20.10.2005, 17:32 geçen sene sezon ortasında fenerbahçeyle sözleşme imzaladığı söylenmişti..geçenlerdede beşiktaşın devre arasında hayrettini kadrosuna kayacağını söylemişlerdi şimdide sizden gs nin peşinde oldunu duyyorum ama bence hayrettin sezon sonuna kadar gitmemeli en azından...sezon sonunda muhakkak gidecektir arkadaşlar bunun sebebide başkanımız gençlerbirliği modelini uygalayacağımızı bizzat söylemiştir..amaç üst sıraları zorlayarak yıldız çıkarmak ve para kazanmak... cocitos58 20.10.2005, 21:37 ya bazilari "Bu kadro yeterli" degil diyor. Hayrettin giderse bu oyuncun'un yerini kim doldura bilir. ya cebinden miljon dolar cikar, ya da daha fazla gol yersin ve hedef'inden uzaklasirsin. bence sivasspor'un ne cebinden dolar cikartmaya niye'ti vardir nede hedefinden uzaklasmak. O'nun icin Hayrettin sivaslidir va sivassporludur ;) Arif Coşkun 20.10.2005, 21:54 Bu şunu gösteriyorki,Sivasspor nereden nerelere gelmiş.Oyuncularına kimler talip olmaya başlamış.Aslında bu onur verici birşey. Arkadaşlar birbirinize girmeye hiç gerek yok bu konu yüzünden. Sivasspor yönetimi gerekeni yapacaktır elbet.Hayrettin'in daha yukarılara çıkmasını,hatta avrupa safyasını açmasını kim istemez. Bu Sivasımız için onur kaynağı olmazmı? Ekonomik yönden rahatsa elbette satmaz yönetim, satmak isterse bu yönetim kararı olur saygı duyarız. Alınan paraylada sanırım hayretin gibi olmaya aday olacak futbolcular bulur yönetim. Herkese saygılar dj_sado_88 20.10.2005, 22:24 kim ne derse dessin hayrettin sivas sporumuza daha uzun yıllar hizmet edecek bir futbolcudur ve zaten sivas sporumuzu 3 kuruşa satacak bi kişi degildir -------------------------------------------------------------------------- http://manyaklar.11u.sitemynet.com/ thing58012 21.10.2005, 00:16 eger hayrettin şimdi gsye giderse futbolu biraktıktan sonra cami avlularında dilenmeye baslar... Hayri eger Gsye gidersen hayatının hatasını yaparsın.... muRTix1 21.10.2005, 00:20 gs nin hayrettini alacak gücü alacak güç yok bence fenerbahçe veya beşiktaş alabilr ama gs alamaz :D GeCeVeMaVi58pRf 21.10.2005, 01:24 yakısır kocuma benım bence hayrettın avrupa oynaması lazım sivassporu ve sivası avrupda temsıl etmesı lazım.. OPERASYON 21.10.2005, 03:42 Sivasspor hedefleri olan bir takımsa elindeki yıldızları üç büyüklere kaptırmaz. Yok bu takımın hedefi Gençlerbirliği veya Gaziantep gibi futbolcu yetiştirip üç büyüklere pazarlamak ve buradan para kazanmaksa versinler. Ama ikinci sınıf bir takım olarak kalsınlar. Biz en büyük olacağız diyorsak böyle bir iddiamız varsa Gençlerbirliği veya Gaziantep'e benzemememiz gerekir. Buradan GS'nin böyle bir niyeti varsa onlara sesleniyorum: Yeter artık Anadolu takımlarını sömürdüğünüz.... Defolun gidin.... Şerefsizler.... aynen katiliyorum garadas sizlere. Dağcı 21.10.2005, 07:44 Bence HAYRETTİN için gitmek erken ayrıca hedeflerimizde varsa büyük başkanımız onu bırakmaz merak etmeyin GALATASARAY hangi parayla hayrettini alıcak buda merak konusu belki takas olabilir.. ÜMİT KARAN.. NECATİ.. HASAN KABZE..SAİDOYU verirlerse olur ancak :) :) :) SAİDO ve HASAN KABZE + üzerine para olursa olur, yoksa yok kardeşim :D :D sivaslı_boy 21.10.2005, 08:56 SİVASSPOR YÖNETİMİNİN VETEKNİK KADRONUN HAYRETTİNİ GÖNDERECEĞİNE BEN PEK İNANMIYORUM ZATEN HAYRETTİN BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ HAYRETTİN GİDERSE AYNITRABZONDAN TOLGA SEYHANIN GİTTİĞİ GİBİ BİR DÜŞÜŞ YAŞAYACAĞI KANISINDAYIM ORTA ALANIN EN ÇELIŞKAN İSİMLERİNDEN BİRİ SİVASSPORUN BEL KEMİĞİ ONUN YERİ DOLDURULAMAZ Blackkite 21.10.2005, 14:11 ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL birbirimize düşmenin anlamı yok !! biz kendi futbolumuzu oynayalım gerisi zaten gelir... Blackkite 21.10.2005, 14:12 söz hayrettine gelince büyük takımlarda oynamak onun en doğal hakkı e zaten o da bi büyük takımda oynamakta :) serhankaburcuk 21.10.2005, 14:28 Sivasspor kulübü bu transferden iyi para kazanacaksa bu transfer neden olmasın...Ama sezon sonunu beklemek lazım...Sezon sonunda en makul transfer teklifini kim verirse ona vermek lazım...Hayrettin için hayırlısı olsun...İnşallah Allah utandırmaz... 1967 dernek serkan20 21.10.2005, 14:41 yakısır kocuma benım bence hayrettın avrupa oynaması lazım sivassporu ve sivası avrupda temsıl etmesı lazım.. bencede hayrettin tam bir avrupa oyuncusu türkiyede oynacaksa siavstan başka takımda oynamasın kahrolsun istanbul köpekleri geliyor anadolu yiğitleri bucali_58 21.10.2005, 15:42 hayrettın gıbı ıyı bır futbolcu avrupa da oynamalıdır Disi Kartal_58 21.10.2005, 15:49 Sivasspor kulübü bu transferden iyi para kazanacaksa bu transfer neden olmasın...Ama sezon sonunu beklemek lazım...Sezon sonunda en makul transfer teklifini kim verirse ona vermek lazım...Hayrettin için hayırlısı olsun...İnşallah Allah utandırmaz... HADİ CANIM SENDE NE İŞİ VAR GS'DE :) GİTMESİN CİMBOMA Dağcı 21.10.2005, 15:53 Parayı veren düdüğü çalar....... :D twity_58 21.10.2005, 16:32 vermem ben hayrettını kımselere tek sıvaslımız o zaten 11 de onu da vermeyelım yani..tabiki hayrettin acısından hos bişey ama bu takım buralara bı butunluk içinde geldı ..biraz daha böyle gitmesi taraftarıyım..:) ilkergur 21.10.2005, 16:38 arkadaşlar bence de hayrettini kimse almasın alamasın. tabi şerefsizler demek biraz ağır olur, futbolun kuralı bu ama hayrettin de en azından bu sezonu tamamlasın hatta uzun seneler hizmet etsin inşallah. ben inanıyorum ki sene sonunda dünya kupasına gidecek hem sivaslı hem de sivassporlu bir gardaşımız olacaktır kendisi. ümit özat, ibrahim toraman derken milli takımı taşıyan sivaslılar artar inşallah Ronaldinho 21.10.2005, 18:54 BENCE GİTMESİN:..............::::::: :::::...............:::::::::: :::::::................ serhankaburcuk 21.10.2005, 22:18 HADİ CANIM SENDE NE İŞİ VAR GS'DE :) GİTMESİN CİMBOMA Valla Galatasaray veya başka bir takım farketmez...Önemli olan Hayrettinin nerde başarılı olacağı... Ve Sivasspor kulübüne hangi kulübe transfer olursa maddi olarak getiri sağlayacağıönemli... serhankaburcuk 21.10.2005, 22:18 HADİ CANIM SENDE NE İŞİ VAR GS'DE :) GİTMESİN CİMBOMA Hayırdı Perihan neden üzüldün bu kadar??? :):):) agca58 21.10.2005, 22:39 HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ hay canını yerim sein ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum capkin sivasli 21.10.2005, 22:41 bakin millet bu gs hasan kabzesi var uynuyurmu hayir orda curuyor bizim uyuncumuzu ellemeyin GALATASARAY CUNKU O SIVASLI veysel 21.10.2005, 22:53 yok abiler ben bu transferi kabullenemem cünki bizim hayrettin abiye daha cok ihtiyacimiz var cünkü hedefimiz büyük H58A 21.10.2005, 22:56 BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI CIKARAMAMIŞ. BÖYLE YALAN HABER ATIPTA MİLLETİ OYALAYAN SİVASLI OLAMAZ.BOŞYERE CEVAP YAZIPTA BU KİŞİLERE MEYDAN VERMEYELİM ARKADAŞLAR .BUNLAR BÖYLE ASLI OLMAYAN HABERLER ATIP MEŞGUL EDERLER.ASLI OLMAYAN DEDİKODULAR SADECE MİDE BULANDIRIR. lezgi 21.10.2005, 22:59 hasanı aldılarda ne oldu yedek kulübesinde oturuyor hayrettini de alıp körleştirecekler taş yerinde ağırdır. skywriter 21.10.2005, 23:17 hasanı aldılarda ne oldu yedek kulübesinde oturuyor hayrettini de alıp körleştirecekler taş yerinde ağırdır. Dogru soze ne hacet ! cerrah yiğido 21.10.2005, 23:25 Arkadaşlar unutmayalım, biz büyük bir takımız bu tip teklif ve haberlere artık alışmalıyız.Hayrettin bu sezon gitmeyecektir..... osman_589 28.10.2005, 14:29 en iyisini Lorant bilir. Bize laf düşmez yagmur_yurek 31.10.2005, 10:52 HAYRETTİNİN SİVASTA DAHA YAPACAK ÇOK ŞEYİ VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.UMARIM HİÇBİR KLÜBE GİTMEZ AMA ZAMANI VAKTİ GELDİĞİNDE ONA HERYER YAKIŞIR.ALLAH gönlüne göre versin koyu58 31.10.2005, 10:55 onun bize bizim ona ihtiyacımız var sivasta kalmasını isterim ama kendi bilir HAYRETTİN BİZİ BIRAKMA drummer 31.10.2005, 11:03 yahu giden gider gidenlerin tasası size mi düştü. gitsinlerde görsünler üç büyüklerde top oynamak nasılmış. adamın anasını ağlatırlar.bir maçta kötü oynarsın,kulubeyi beklersin: futbol hayatı biter ondan sonra 2.lig takımlarında boy gösterir. ne futbolcular harcandı üç büyüklerde. nefhret_58 31.10.2005, 11:53 bunu bence hayrettine sormak lazim.cunku gelecek onun soz onun.bence hayrettinde oncelikle sivasimizin canim futbol kulubunu sirtlamak ister.cok kisa olarak onun sirt numarasina bakin.eger oyle bir niyeti olsaydi orada aslanlar gibi 58'i bulundurmazdi puar 02.11.2005, 03:32 ya arkadaslar hayrettini alacak para gsde ne gezer allah aşkına... avsarli behlül 02.11.2005, 03:58 HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ hihohohoh cok dogru....... 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 17:02 BU TRANSFER İŞİ HAYRETTİ'Nİ BOZMASIN...RİZE MAÇINDA ÇOK KÖTÜYDÜ...HAYRETTİN ŞU ANDA SİVASSPOR'UN FFUTBOLCUSU TAKIMIMIZ İYİ GİDİYOR VE BU TRANSFERLERLE FUTBOLCULARIMIZIN AKLINI BOZMASINLAR.. SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞIKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. fatih_058 13.11.2005, 19:49 BENCE HAYRETTİN GİTMEZ BAKIN GÖRÜRSÜNÜZ KİM GİTDİYSE BÜYÜK TAKIMLARA PERFORMANSLARI DÜŞÜYOR BENCE GİTMESE DAHA İYİ OLURR:(:(:(:( ofgurleyuk78 13.11.2005, 21:26 Elbette her futbolcunun hayali büyük takimda oynamak. Biz de büyük takim olma yolundayiz. Ama gitmek isteyeni de zorla tutamayiz. Bize ve Hayrettin'e hayirlisi olsun diyorum. Disi Kartal_58 14.11.2005, 10:07 GİTMEZZZZZZZZZZZZ GS'YE BENCE bbptek58 14.11.2005, 10:08 Elbette her futbolcunun hayali büyük takimda oynamak. Biz de büyük takim olma yolundayiz. Ama gitmek isteyeni de zorla tutamayiz. Bize ve Hayrettin'e hayirlisi olsun diyorum. NE DEMEK İSTİYOSUN ABİ SİVAS BÜYÜK TAKIM DEĞİL Mİ BIRAKALIM ARTIK BÖYLE MUHABBETLERİ GuNaY 14.11.2005, 10:11 bende bir süre daha kalmalı sivassporda en azından tecrübe edinsin.. sonra belli olmaz avrupaya bile gidebilir!!! Disi Kartal_58 14.11.2005, 10:12 Hayırdı Perihan neden üzüldün bu kadar??? :):):) üzülürüm tabiki ne işi var gs'de hemso58 14.11.2005, 10:21 TARAFTARIZ BIZ CEKERIZ CEFA HAYRETTIN BABA BIZI BIRAKMA... Dağcı 14.11.2005, 10:38 Zafer Biryol en son örnek. Konya'da kral'dı. Şimdi, ? ? ? bulent58 14.11.2005, 10:45 SİVASIN BU ATEŞLİ SEYİRCİSİNİ BIRAKIP GİTME SİVASSPOR EVİNDE 12 BİN KİŞİYE İSTANBULDA 30 BİN KİŞİYE OYNUYOR GALATASARAYA GİDİP NE YAPACAN ADAMLAR DA RUH KALMAMIŞ UNUTMA SİVAS BAŞARIYA AÇ BİR TAKIM VE SENİN GİBİ KALİTELİ OYUNCULARLA BU AÇLIĞI GİDERECEK YAZIK ETME KENDİNE VE GİTME GALATASARAYA SENİN HEDEFİN ÖNCE MİLLİ FORMA SONRA AVRUPA OLSUN GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005, 10:51 ben sahsen bu durumla gurur duydum ancak sivasspor kendısıne avrupa hedefi koyduysa hayrettını asla satmamalı arkadaslar daha sakin olalım bosverelım baska klüpler yüzünden kavga etmeyelim bbptek58 14.11.2005, 10:56 ben sahsen bu durumla gurur duydum ancak sivasspor kendısıne avrupa hedefi koyduysa hayrettını asla satmamalı arkadaslar daha sakin olalım bosverelım baska klüpler yüzünden kavga etmeyelim ben gurur falan duymadım kendimizi üç büyüklere sömürtmeyelim biz onların artıklarıyla oynarken onlara neden yıldızlarımızı verelim ki biz enayimiyiz onlara çalışcaz CÜSSKB-Aynur 14.11.2005, 11:17 Galatasaray maddi yönden büyük bir çıkmazda, elindeki futbolcuların parasını ödeyemezken, Hayrettin e ödemesi gereken transfer ücretini hangi kaynaktan karşılayacak? Ayrıca Hayrettin içinde Galatasaray ve diğer İst. takımları bir risk. Kadroya girmesi zor görünüyor. Bence biraz daha Süperlig tecrübesi kazanması gerekir. muRTix1 14.11.2005, 11:50 bbtek şu bi gerçekki beşiktaş galatasaray ve fenerbahçe şu andaki büyük takımlar biz daha yeni çıktık öyle ha dedimmi olmuyo bişeyler ama trabzon sporun yerine 4. büyük olacağımıza inanıyorum ama zamanla olacak şeyler bunlar 1-2 sezonla değil bbptek58 14.11.2005, 11:54 bbtek şu bi gerçekki beşiktaş galatasaray ve fenerbahçe şu andaki büyük takımlar biz daha yeni çıktık öyle ha dedimmi olmuyo bişeyler ama trabzon sporun yerine 4. büyük olacağımıza inanıyorum ama zamanla olacak şeyler bunlar 1-2 sezonla değil tamam onlar daha büyük anladık da böyle her iyi oyuncu yetişince onlara satarsak bu hep öyle gitmez mi haksız mıyım muRTix1 14.11.2005, 11:58 evet haklısın ama bizde büyyene kadar bu böyle olacaktır..başkanımız gençler birliği modeli uygulayacağımızı söyledi..ayrıcada hayrettin sivaslı ibrahaim toramandan sonra yetişen ikinci büyük futbolcumuz milli takımda iki hatta ümit özatla üç sivaslının olması sizce gurur duyulacak bişey değilmidir? ben hayrettinin bu sezon gitmesini uygun görmüyorum daha pişmesi gerekir zaten bizim gerçek gücümüz seneye ortaya çıkacaktır.hayrettininde gelecek sezon takımın gidişine göre hareket edeceği mantığıma uyyor şimdi gitmez çünkü zaten iyi bi takımda 1967_DERNEK_10UR 15.11.2005, 12:07 HAYRETTİNE TRANSFER TEKLİFİ YAPILDI YAPILALI FORMUNDA DÜŞME VAR.. ViannaliYigido 15.11.2005, 12:32 BAKIN GS HAYRETTİN GİBİ BİR OYUNCUYU NAPSIN TAMAM BEN SIVASLIYIM AMA DOGRU KONUSURUM BEN HAYRETTİN GALATASARAYIN PAF TAKIMINA GIREMES GALATASARAY TÜRKİYENIN BORSADA VE ARAZI OLARAK EN ZENGIN TAKIMI GALATASARAY SARIYERDEKI ARASIZI 120 MILYON DOLAR ONU SATARSA BORCU BITER ONUN ICIN GALATASARAY SIVASI SATIN ALIR Serd@r 15.11.2005, 13:42 BAKIN GS HAYRETTİN GİBİ BİR OYUNCUYU NAPSIN TAMAM BEN SIVASLIYIM AMA DOGRU KONUSURUM BEN HAYRETTİN GALATASARAYIN PAF TAKIMINA GIREMES GALATASARAY TÜRKİYENIN BORSADA VE ARAZI OLARAK EN ZENGIN TAKIMI GALATASARAY SARIYERDEKI ARASIZI 120 MILYON DOLAR ONU SATARSA BORCU BITER ONUN ICIN GALATASARAY SIVASI SATIN ALIR Valla ağabeyy bende eski bir Galatasaraylıyım ama şuda bir gerçekki Hayrettin bulunduğu mevkinin hakkını vermek yönünden Heınz dende,Sasa iliçtende daha iyi,ayrıca SİVASSPORun büyümesi içinse bu tür transferler yapması gerekli:Gelelim satın alma meselesine eğer SİVASSPORu satın alacak bir takım 0lsaydı gerçekleri konuşmak gerekirse Fenerbahçeden başkası olamazdı ama geçen haftaki SİVASSPOR-Fenerbahçe maçıda gösterdiki SİVASSPORun kimseye minnet borcu yoktur öyleki geçen sene altı tane Fenerbahçeden kiralık futbolcu vardı SİVASSPORda.SİVASSPORun taraftarından başka kimseye ödeyecek bir diyeti olamaz. deli_yigido 15.11.2005, 13:47 Yok biz kiseyi vermiyoz kimseye :D MERİÇ 15.11.2005, 14:46 da abi burda gs'liler de war şerefsiz falan ayıp oluo yeşil gürün 15.11.2005, 15:00 ABİ FORUMLARDA YORUM YAPMANI İSTİYORLAR TERBİYESİZLİK DEĞİL merhaba ben seral galatasaray bence önce kendi futbolcularının parasını ödesin bizde bir laf var aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış .yöneticilerimizden ricam hayrettini galatasaay ****lerine satmamaları .çünkü paralarını alamazlar .ben sivasımı seneye 3.cülük mücadelesi içinde görmek istiyorum.şu an izindeyim .almanyada ikamet ediyorum .Orada herkesin görüşü sivasımızın bu sene 1ci ligden düşeceği iddiasındalar.benim iddiam kesinlille düşmüyecekler .yeşil gürün SEMİH-58 15.11.2005, 15:10 HAYIR O OLMAZSA BU TAKIMIN ANLAMI KALMAZ önder_1967 15.11.2005, 15:46 paraları varmıymış VERMEYİZ.................... x_burnley 15.11.2005, 16:03 DAĞLARA TAŞLARA SİVAS YAZDIK YILLARCA BİZ SENLE YAŞADIK DAĞLARA TAŞLARA SİVAS YAZDIK YILLARCA BİZ SENLE YAŞADIK ESECEĞİZ ESECEĞİZ SÜPER LİGDE ÇOŞACAĞIZ YİĞİTLERLE HERYERDE CİMBOMDA GELECEK EVİMİZE YOK ARTIK ÖYLE BUNDAN SONRA BÖYLE ŞANLI TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSİN HAYRETTİN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN herhande bu kelime cimboma yeter gardaş ne dersin? Disi Kartal_58 15.11.2005, 16:18 BAKIN GS HAYRETTİN GİBİ BİR OYUNCUYU NAPSIN TAMAM BEN SIVASLIYIM AMA DOGRU KONUSURUM BEN HAYRETTİN GALATASARAYIN PAF TAKIMINA GIREMES GALATASARAY TÜRKİYENIN BORSADA VE ARAZI OLARAK EN ZENGIN TAKIMI GALATASARAY SARIYERDEKI ARASIZI 120 MILYON DOLAR ONU SATARSA BORCU BITER ONUN ICIN GALATASARAY SIVASI SATIN ALIR bence şu konuşman hiçte hoş değil gs paf takımına bile giremez dediğin adamı bjk,fb ve gs de istiyor ayrıca bu futbolcu A2 milli takımına seçilmiş ve belkide Amilliye bile gidecek bir futbolcu he birde gs maçında hasan şaşı çıldırtmıştır bence gs önce aç karnını doyursun sonra sivas'ı satın alsın ElbeyLi58 15.11.2005, 16:26 BAKIN GS HAYRETTİN GİBİ BİR OYUNCUYU NAPSIN TAMAM BEN SIVASLIYIM AMA DOGRU KONUSURUM BEN HAYRETTİN GALATASARAYIN PAF TAKIMINA GIREMES GALATASARAY TÜRKİYENIN BORSADA VE ARAZI OLARAK EN ZENGIN TAKIMI GALATASARAY SARIYERDEKI ARASIZI 120 MILYON DOLAR ONU SATARSA BORCU BITER ONUN ICIN GALATASARAY SIVASI SATIN ALIR Cim Bom´un 120 Milyon Dolar varda neden her hafta hacizler GS´in kapisinda GuNaY 15.11.2005, 16:30 BAKIN GS HAYRETTİN GİBİ BİR OYUNCUYU NAPSIN TAMAM BEN SIVASLIYIM AMA DOGRU KONUSURUM BEN HAYRETTİN GALATASARAYIN PAF TAKIMINA GIREMES GALATASARAY TÜRKİYENIN BORSADA VE ARAZI OLARAK EN ZENGIN TAKIMI GALATASARAY SARIYERDEKI ARASIZI 120 MILYON DOLAR ONU SATARSA BORCU BITER ONUN ICIN GALATASARAY SIVASI SATIN ALIR doğru konusurum derken doğru kelimesinin anlamını; çarpıtmak, gereksiz çamur atmak, küçümsemek vs. vs. vs. olarak anlamışşın galiba... neyse yaşını bilmiyorum ama bu saatten sonra sana burda kimse doğruyu öğretemez!!! aircan 15.11.2005, 22:25 Valla ağabeyy bende eski bir Galatasaraylıyım ama şuda bir gerçekki Hayrettin bulunduğu mevkinin hakkını vermek yönünden Heınz dende,Sasa iliçtende daha iyi,ayrıca SİVASSPORun büyümesi içinse bu tür transferler yapması gerekli:Gelelim satın alma meselesine eğer SİVASSPORu satın alacak bir takım 0lsaydı gerçekleri konuşmak gerekirse Fenerbahçeden başkası olamazdı ama geçen haftaki SİVASSPOR-Fenerbahçe maçıda gösterdiki SİVASSPORun kimseye minnet borcu yoktur öyleki geçen sene altı tane Fenerbahçeden kiralık futbolcu vardı SİVASSPORda.SİVASSPORun taraftarından başka kimseye ödeyecek bir diyeti olamaz. ilic le heinz zaten solbek oynuyorlardi !!!!!! ya ben hayrettini ofansta göremiyorum, yada heinz la ilic i defansta göremiyorum, kardes hayretton solbek oyuncusu, sol acik yada forvete dönük orta saha degil sivasli_tufan 15.11.2005, 23:00 hayrettin insaallah kalir cunku daha cok ergen. sivasli_tufan 15.11.2005, 23:01 cunku daha cok erken Serd@r 18.11.2005, 00:26 ilic le heinz zaten solbek oynuyorlardi !!!!!! ya ben hayrettini ofansta göremiyorum, yada heinz la ilic i defansta göremiyorum, kardes hayretton solbek oyuncusu, sol acik yada forvete dönük orta saha degil SEVGİLİ ARKADAŞIM YAZIMI DİKKATLİ OKURSAN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLARSIN. BEN İLİÇ VE HEİNZ SOL AÇIK OYNAMIYOR VEYA HAYRETTİN YERLİKAYA SOL AÇIK OYNUYOR DİYE BİR TABİRDE BULUNMADIM.ORADA YAZILAN BULUNDUĞU MEVKİNİN HAKKINI VEREBİLME YÖNÜNDEN HEİNZ VE İLİÇİN HAYRETTİNLE AYNI KEFEYE BİLE KONULMAYACAĞI YÖNÜNDEDİR. BU ŞEKİLDE ANLAYAN SENDEN BAŞKA KİMSEDE OLMADI ZATEN. yigidosti 18.11.2005, 07:59 hayır arkadaşlar kesinlikle hayrettin gs gitmesin o bizim adamımız hem ben gs maçındayken gs taraftarı bize küfür etti bizi aşaladılar hayır hayır hayır gitmesin ben istanbuldayım takımımın çogu maçlarına gidiyorum biz bu günlere kolay gelmedik defolsun gitsinler dört büyükler hem nasıl dört büyük oluyo abi bu sene kim iyi ise bence büyük odur biz üçünçü sıradayken tırabzon beşiktaş onuncuydu gaste halen gidiyo onlardan söz ediyo bursayı yazıyo bizi yazmıyo olacak şeymi abi en büyük sivas biz adam madam satmıyoz kardeşim defolsun gitsinler Kaptan-58 08.12.2005, 07:30 http://www.pasfotomac.com.tr/2005/12/08/im/7CBA01E479EAE340999153E5b.jpg G.Saray, Sivasspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya'nın peşine düştü. Gerets'in çok beğendiği Hayrettin için görüşmeler sürerken, Sivasspor Menajeri Bülent Uygun, "Galatasaray, Hayrettin'i ısrarla istiyor. Şartlar uyarsa bu transfere izin veririz" dedi. Milli Takım'la Antalya'da kampta bulunan Hayrettin de "Kulübüm izin verirse G.Saray'da seve seve oynarım" ifadesini kullandı. KAYNAK:http://www.pasfotomac.com.tr/ana105.html eren1 08.12.2005, 07:55 hayrettin sezon sonuna kadar satılmamalı bence alp_58 08.12.2005, 08:22 arkadaşlar ben yönetime güveniyorum onların gerekeni yapacagına inanıyorum ve sivassporu zirve takımı yapma cabalarından cok menmunum onun icin hayrettinide vereceklerini düşünmüyorum verselerde iyi transferler yapacaklardır bu sezon sivassporumuz ligdeki agırlıgını koruyacak ve iyi bir yerde bu sezonu noktalayacaktır konya macındada başarılar diliyorum en büyük sivas saygılarımla 34-murat-58 08.12.2005, 08:58 bence satılsın yanınada hakkıyı bedava versınler... agca58 08.12.2005, 08:58 bence biraz daha pişsin ki tüm takımların daha da çok dikkatiniçeksin..ve sonra güzel bi paraya satalım ve kaliteli futbolcu alınsınonun yerine... Etem-Murat 08.12.2005, 09:01 HAYRETTİN TABİKİ BÜYÜK TAKIMDA OYNAMASINI CANI ĞÖNÜLDEN DİLİYORUM AMA BİRAZ DAHA BEKLEMESİNDE YARAR VAR BENCE BİRAZ BİŞMELİ BİRAZ KENDİNİ TARTMALI HAZIR OLDUGUNDA TABİKİ GİTMELİ BekirBayrak 08.12.2005, 09:09 HANGİ PARAYLA HAYRETTİNİ ALACAKMIŞ GALATASARAY İLK ÖMCE KENDİ FUTBOCULARININ PARASINI ÖDESİN SİVASTAN FUTBOLCU ALMAK KOLAY DEĞİL İLK ÖNCE AÇ KARINLARINIZI DOYURUN GS YÖNETİMİ gardas sana sonuna kadar katılıyorum oncelıkle aç karınlarını doyursunlar Arif Coşkun 08.12.2005, 09:30 Her futbolcu nun hayalinde her zaman büyük tabir edilen takımlarda oynamak vardır.Bencede zamanı gelince Hayrettin bu fırsatını değerlendirmeli,daha sonrada Avrupa şansı doğabilir,buda Hayrettin'in göstereceği performasyona bağlı. Hem Hayrettin kazansın hem kulubü.Herşeyi zamana bırakmakta fayda var.Bakalım zaman neyi gösterir,hiç belli olmaz. Saygılar. UMTçarşı 08.12.2005, 09:31 gidene bay bay bay abircan 08.12.2005, 13:47 Sivassporlu Hayrettin'in talibi çok A.A. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler olduğunu belirterek, “Eğer sezon sonunda teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz” dedi. Savunma oyuncusu Hayrettin'in kendileri için çok değerli ve Sivas'tan (A) Milli Takım'a giden tek futbolcu olduğunu ifade eden Uygun, “Biz onun her zaman yönetim kurulu ve Sivas halkı olarak önünü açmak isteriz. İlk defa (A) Milli Takım'a Fatih Terim'in çağırdığı bu futbolcunun buradan (A) Milli Takım formasını da giymesini istiyoruz. Eğer sezon sonundaki teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz” diye konuştu. Hayrettin'i, ancak sezon sonunda verebileceklerini anlatan Uygun, ”Ama devre arasında prensip olarak anlaşır, onlardan bazı futbolcuları alır, Hayrettin'i de sezon sonunda vermek şartıyla da böyle bir alternatif de yapabiliriz” dedi. Taraftarları Sivasspor-Konyaspor maçına çağıran Uygun, "Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Anderson, Muhammed ve aynı zamanda cezalı olan Petkoviç'in sakatlıkları bizim için bir handikap. Ama onların yokluğunu diğer arkadaşları tamamlayacaktır. Kazanmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Kalan son 2 haftada en az 4 puan alarak ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirmiş oluruz” dedi. bbptek58 08.12.2005, 14:15 hayrettinim bi yere gitmesin...sivasta kalsın...ileride şampiyonluk turu attığımızda o da burda olsun...ona ihtiyacımız var... sakın58 08.12.2005, 19:23 Hayrettin gibi bir futbolcunun 2006 öncesi milli takımda olmaması çok acı, illa 4 büyüklere gidincemi görülecek, yazık... yusuf_07 08.12.2005, 19:46 ÇOK ERKEN.EN AZ 1 2 SENE DAHA SİVASSPORDA OYNAMALI gercek58li 09.12.2005, 01:10 Hayrettin in yerini dolduracak birini getirebilirlerse,o zaman ancak düsünebilirler vermeyi ama o da zor görünüyor! En saglami Hayrettinin gelecek sezonda kalmasi... Blackkite 09.12.2005, 17:26 hayrettini en çok galatasaray ister!! neydi o hayrettin galatasaray maçında! bir top geçmedi maşallah! o maçtaki performansını sürekli sergileyebilirse yurtdışına bile gidecek kapasitede bence! SEMİH-58 10.12.2005, 13:30 HAYRETTİN İ KAPTIRMAYALIM veysel 10.12.2005, 13:41 BİR ARADA DEDİLERKİŞ BJK ISTIYO.BU SPEKULASYONLARLA OYUNCULARIN KAFASI KARISIYO TAKIM ICINDEKI AKTIVITELERI AZALIYO.YERSIZ SOYLENTILERE MAHAL VERMEYELIM... evet bustafa abi öyle demislerdi bi bjk istiyor dediler bi gs istiyor dediler Kaptan-58 19.12.2005, 07:28 G.Saray'ın prensipte anlaştığı Sivassporlu Hayrettin'e F.Bahçe'nin de talip olması, transfer savaşına neden oldu. Hayrettin'in durumu ocakta belli olacak. Değere bindi Fener Peşinde Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katmayı düşündüğü Sivaslı Hayrettin'i Fenerbahçe'nin de istediği öğrenildi. İki ekip Hayrettin'i kadrosuna katarak savunmasını güçlendirmek istiyor. Sivas Yaşadı İki ezeli rakip arasındaki bu mücadele sezon başında Hayrettin ile sözleşme yenileyen Sivasspor'a yarayacak gibi. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisinin 3 milyon euro olduğu belirtiliyor. http://www.fotomac.com.tr/2005/12/19/im/0442EF2A6A41C3498928B7BEb.jpg heryerdeyiz61 27.12.2005, 12:17 bbtek şu bi gerçekki beşiktaş galatasaray ve fenerbahçe şu andaki büyük takımlar biz daha yeni çıktık öyle ha dedimmi olmuyo bişeyler ama trabzon sporun yerine 4. büyük olacağımıza inanıyorum ama zamanla olacak şeyler bunlar 1-2 sezonla değil senin bu dediklerini zaman zaman bi çok klüp demiştir. mesela antep , mesela gençler birliği, mesela denizli spor. Avrupada 3 maç oynayan , ligde 3. sırada olan takımlar Hedef olarak Trabzonsporu seçmeye başlamışlardır. şimdi nerdeler?? lafla büyüklük olmuyo arkadaşım. icraat olacak. ama bu icraat 3 maç peşpeşe kazanmakla değil. avrupada 3 4 maç yapmakla değil. ayrıca trabzonspor dördüncü büyük demişsin. yanılıyorsun. Trabzonspor dördüncü büyük DEĞİLDİR. Trabzonspor 4 büyük klüpden biridir dersen tamam derim. ama dördüncü büyük asla değildir. Büyüklük kavramının kriterleri vardır.. neye gore seciyoruz büyüklüğü ?stat kapasitesine göremi kasasındaki parasına göremi futbolcularının toplam değerlerine goremi geçmişteki kupa sayısına göremi taraftarının çokluğuna göremi taraftarının sadakatına göremi ?????????? böyle yüzlerce soru sorulabilir.. eğer trabzonspor benim için büyükse ve türkiyede 4 büyükler kavramını oluşturmayı başarmışsa gerisi önemli değil.. 3 maç kazanmakla kendini büyük gören arkadaşlara diyorumki, bir kupa bile alamayan kulupler kendilerini büyük ilan ediyorlar asıl komik olan odur!... trabzonsporun yakaladığı şampiyonluklar hayal değildir GERÇEKTİR!... Saygılar. MAVİ_BERE 27.12.2005, 12:58 HAYRETTİN İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE OO OLSUN... DJMuRaT 27.12.2005, 13:05 SİVASSPORUM İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN.... GuNaY 27.12.2005, 13:06 Bir an önce neticelensede bizde ona göre transfer yapsak artık.... Bonservis ücretinin 3 milyon euro olduğu doğrumu? drummer 27.12.2005, 13:09 Bir an önce neticelensede bizde ona göre transfer yapsak artık.... Bonservis ücretinin 3 milyon euro olduğu doğrumu? eğer doğruysa 3 milyon avro çok iyi para;bence fazlada veren varsa hemen satsınlar. DJMuRaT 27.12.2005, 13:11 eğer doğruysa 3 milyon avro çok iyi para;bence fazlada veren varsa hemen satsınlar. BENCE WEREN WARSA HİÇ DURMAYALIM...AMA TAKASTADA KALİTELİ FUTBOLCULAR GELİRSE FENA OLMAZ... serhankaburcuk 27.12.2005, 13:48 Hayrettin için ve Sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun... bulent58 27.12.2005, 13:56 HATRETİN HİÇ BİR YERE GİTMEZ BENCEDE GİTMEMELİ GALATASARY HANGİ PARAYLA ALCAKMIŞ FENERBAHÇEDE ÜMİT VAR ÜMİDİ KESEMEZ DAUM BEŞİKTAŞ İSE FUTBOLCU DEĞİRMENİ ORADADA UN OLUR HAYRETTİN BENCE BİR YERE GİTMESİN GİDECEKSE AVRUPAYA GİTSİN MESELA 1-2 SENE DAHA SİVASTA OYNAYIP İSKOÇ LİGİ BELÇİKA LİGİ GİBİ LİGLERE GİDEBİLİR. TÜRKİYEDE KESİNLİKLE HARCARLAR BU ÇOCUĞU BAKIN FENERE SOL KANATA GİDEN İSMAİL GÜLDÜRÜN, MAHMUT HANEFİ, FABİANO NEREDELER HAYRETTİNDE FENERE GİDERSE %100 İLK 11 E GİREMEZ HATTA 18 E BİLE GİREMEZ GALATASARAY DA ZATEN PARA YOK BJK DA İSE BİR SÜRÜ SOL KANAT VAR YAZIK ETMESİN KENDİNE GİTMESİN BİR YERE erhan5834 27.12.2005, 14:00 HAYRETTİN GİBİ Bİ FUTBOLCUYU HER TAKIM KADROSUNA KATMAK İSTER Bİ TV PROGRAMINDA HINCAL ULUÇ HAYRETTİN İÇİN TÜRKİYE LİGİ DEĞİL DİREK İTALYADA OYNAR DEMİŞTİ HAKLIDA AMA HAYRETTİN FENERE GİDECEK BÜYÜK Bİ İHTİMALLE |