Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan tahkim yolunda
SivasSpor.Com 16.02.2010, 01:55 http://i1002.hizliresim.com/2010/2/16/804.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Yönetim nihayet Mehmet Yıldız için Tahkim Kurulu'na başvurdu.
Sivasspor’un Denizlispor’la oynadığı maçta kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Mehmet Yıldız için yönetim Tahkime gitti.
Gerekçede,Mehmet Yıldız’ın rakibine söylendiği gibi yumruk atmadığı,boğazından iteklediği,gördüğü kart sonrasında da ,itiraz bile etmeden soyunda odasına gittiği belirtildi.
Tahkim Kurulu eğer itirazı kabul ederse,kaptan bu haftaki zorlu Manisaspor maçında forma giyebilecek.
Alıntı:Hürdoğan
Hepbirlikte göreceğiz tahkimden gelecek kararı!Eğer adillerse M.topuz için ceza indirimine gidenler kaptanımızında cezasını hafifletmeliler. Aksi takdirde birkez daha üç büyüklerin yerinin masa başında farklı oldugunu göreceğiz.
umut edıyorum kaptanımız manisa maçında bizi yanlız bırakmaycak----4 hafta ceza bekleyenlere kapak olsun----:D(CŞKN):D----YÜRÜ MEMEDİM KİM TUTAR SENİ
Çıkacak sonuç belli indirim yok yapmazlar kardeşim boşuna hefeslenmeyelim.:)
t.kilicer 16.02.2010, 08:45 İNŞALLAH TAHKİM DEN İYİ KARAR ÇIKAR
58^SiVaS^58 16.02.2010, 09:18 Insallah Mehmet abimize manisa macinda ceza yoktur allahim lütfen mehmet yildiz manisa macinda oynar
topuzun cezası bir maça indiriliyor aynı hareketi yapan ama bizimkini indirmezler federasyonmuş tahkimmiş bunlar hikaye türkiyede futbolu 3büyük dedikleri takımlar yönetiyor zaten büyüklükleride bu
keşke indirilse ama çok zor olursa garanti manisayı deviririz böylece denizli ve yunus yıldırımın beraber oynadıkları oyunda bozulmuş olur
Çıkacak sonuç belli indirim yok yapmazlar kardeşim boşuna hefeslenmeyelim.:)
yeğen sendemi 4 maç bekleyipte 2 maç ceza gelince şok olanlardansın????:)(CŞKN):)
inşallah istediğimiz sonucu alırız...
SivasLady 16.02.2010, 10:00 Allah yardimcimiz olsun dileriz TFF herkese ayni muameleyi yapar
Mehmet Yildiz macta olursa cok güzel olur tabiki
olmazsada diger futbolcu arakdaslar onun eksikligini yansitmaz insaAllah
alem_halil 16.02.2010, 10:33 ben ineceğini umut ediyorum.sabah sabah içime doğdu.
hadi bakalım insin ama adam mehmetin üstüne geldi bizimki de kendini savundu o kadar... ceza verilecek bir kişi varsa o maçta kaleci özden...adam resmen provakatör gibi ya... herkesi galyane getiryrdu...
edebiyatisyen 16.02.2010, 10:46 İndirim falan olmaz neden mi o bir Sivasspor futbolcusu.
hoLiGan Enes 16.02.2010, 11:28 İNŞALLAH KABUL EDİLİR KAPTNA TAKIMIMIZ İÇİN ÖNEMLİ
hoLiGan Enes 16.02.2010, 11:30 Bİ KAÇ MESAJDA BİZ ATALIM TFF YE BELKİ %1 İHTİMAL FAYDASI OLUR. :)
inşallah Mehmet YILDIZ affedilir.
neden son dakikaya bırakıyoruz işleri m topuz tahkimden bir maça indirdi cezayı aynı pozisyon bizim cezada 1 maça iner.hem emsal teşkil ediyor hemde vurmadı mehmet iteledi.çifte standart yoksa bir maç kesin silinir.
emin kara 16.02.2010, 11:50 Herşeyde bir hayır var bizim maçda denizlinin kalecisi kırmızı kart görse idi kayseri maçını alamazlardı böyle olunca denizlini bundan sonraki maçları sadece formalite olurdu buda bize zarar verirdi şimdi ise mücadeleye devam edecektir oynayacagı takımlar bizim rakiblerimiz oldugu için devam edecek gibi olması bize fayda saglayacaktır mehmet için bizim acımızdan hayırlısı ne ise o olsun mehmet hala tam hazır degil
Rallim58 16.02.2010, 11:57 Adalet dağıtan tahkimin, terazisinin ne kadar adil olduğunun belgesi olacak.
Tahkim alacağı kararla imtihan vermiş olacak
effenberg 16.02.2010, 12:00 Ben cezanin inecegini hic sanmiyorum direkt kirmizi kart ve kartan sonra itiraz veya taskinlik olmadigi icin 2 mac verildi.
yigido yakup 16.02.2010, 12:01 neden son dakikaya bırakıyoruz işleri m topuz tahkimden bir maça indirdi cezayı aynı pozisyon bizim cezada 1 maça iner.hem emsal teşkil ediyor hemde vurmadı mehmet iteledi.çifte standart yoksa bir maç kesin silinir.
mehmet topuz un cezasi macin ertesi günü aciklandi ama bizim kaptanin cezasi carsamba aciklandi yani ayni toplantida görüsülme imkani yoktu.ama her ne olursa olsun mehmet topuz un cezasi örnek olabilir.bunu ayni sekilde tahkim degerlendirirse isimize gelebilir.
ŞaNLı SiVaSıM 16.02.2010, 12:01 mehmet yıldızın yaptığı hareketin aynısını mehmet topuz yaptı ve onun cezası indirildi tahkim delikanlıysan bunuda indirirsin
svsli585858 16.02.2010, 12:06 inşallah kaldırırlar cezayı fenerli mehmet topuzda aynısını yaptı tahkime başvurdu cezası indirildi mehmet orda yumruk atmadı denizli kalecisi hafif itmeyle kendini yere attı bilerek bunuda göz önünde bulundursun federasyon
yeğen sendemi 4 maç bekleyipte 2 maç ceza gelince şok olanlardansın????:)(CŞKN):)
yok yeğen ben aslında hiç ceza beklemiyordum iki maç ceza alınca şok oldum aslında..:)
YİĞİDO HAKAN 16.02.2010, 13:06 :mad:KARDEŞLER BUNDAN SONUÇ ÇIKMAZ :mad:
58_babacan_58 16.02.2010, 13:27 HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TAHKİM KABUL EDER....
kadirakin58 16.02.2010, 13:39 inşallah kaptanın cezasını indirirler. Ancak kaptanın daha profesyonel olması lazım, böyle kırmızı kartlarla takımı yalnız bırakmamalı.
tahkim kurulu perşembe toplanacak...hadi bakalım..
58sivas58spor58 16.02.2010, 14:15 insalllah diyelim bekleyelim .
58akif34 16.02.2010, 14:25 insallah kabul olurda bızımde yuzumuz guler basarılar
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
geç bile kalınmış ama yerinde bir hareket... ben eğer ulumanitu sivassporun ligde kalmasını istiyorsa cezasının 1 maça indireleceğini düşünüyorum
slasher//z 16.02.2010, 15:38 manisa macında mehmet yıldız a cok ihtiyacımız war
sakatlıktan yenı cıkmıs olan kaptanımızın boyle bir gereksiz kart görmemesi gerekirdi.
sağlık olsun
ama tahkim bizden yana olmayacaktır malesef.
eğer manisa maçında sahada olursa mehmet çok güzel olur gerçekten umarım kabul edilir ama sanmıyorum öyle birşey olacağını
babapiton 16.02.2010, 15:52 eger sadece yaptıgı özdeni itmekse olabilir kendini attı çünki yere
mucahitbaba58 16.02.2010, 16:24 bu konuda cok yakin bir ornegi var topuzlu mehmetin cezasini inderen adam bizimkinide indirmek zorunda cunki yanlis hatirmaliyorsam olaylar neredeyse aynisi
birsey daha mehmet kartini yedikten sonra centilmence itiraz etmeden disariya cikti bunun goz ardi edilmemesi gerekir
benim beklentim degil dusundugum inecektir cezasi kesin yani
sivaslibaris58 16.02.2010, 17:02 nasil Mehmet Topuzun cezasida 1 maca indiyse bizim kaptanimizin cezasida inecek.
can sivas 16.02.2010, 17:33 Ben cezanin inecegini hic sanmiyorum direkt kirmizi kart ve kartan sonra itiraz veya taskinlik olmadigi icin 2 mac verildi.
Böyle bir kanaatin varsa bunun dayanağınıda yazmalısın. Tahkim kurulunun kararlarını inceleyince yanlış bir tahminin olduğunu kaptanaın cezasının indirilebileceği? ni göreceksin
Selam ve saygılarımla
geç bile kalınmış ama yerinde bir hareket... ben eğer ulumanitu sivassporun ligde kalmasını istiyorsa cezasının 1 maça indireleceğini düşünüyorum
:) bunuda tapınakçılara bağladınız ya helal olsun ..
efendigardaş 16.02.2010, 20:21 YÖNETİM GEÇ BİLE KALDI TAHKİM AYNI HAFTA MEHMET TOPUZUN İKİ MAÇ CEZASINI BİRE İNDİRDİ..*** AYNISINI SİVAS İÇİN YAPACAKLARMI BAKIYIM...***
bu zamana kadar neden beklediler onuda anlayabilmiş değilim. bu kadar önemli bir oyuncumuzu bu kadar önemli bir maçta oynatmak için bütün imkanlarımızın seferber edilmesi gerekirdi.
ilyasbaba_58 17.02.2010, 08:15 İnşallah tahkimden ıyı bi sonuç çıkarda mehmet yıldız manisa maçına yetişir
insallah manisa macinda sahada olur.. cok zor bir mac olacak.. karari bekleyip gorecegiz..
carizma0658 17.02.2010, 15:17 istemeyerek 3 büyük dedimiz takım masa başı çalışırken alın teri döken kulüplere yapılan davranışlar kararlar göz ardı edilemez YETER KARDEŞİM m.yıldızın davranışı topuzun davranışıyanında lafı dadi edılemez ken TEPKIMIZ BÜYÜK OLMALI
SEVDAMSIN58 17.02.2010, 15:41 INSALLAH IYI BIR HABER CIKAR MEHMETIN OYNAMASI TAKIMI DAHA CESARETLENDIREKTIR IYI BIR KARARIN CIKMASIDA LAZIM CUNKU BUNUN ORNEKLERINI COK KEZ YASADIK EGER BIZE KARSI DA AYNI TAVRI GOSTERMEZLERSE YONETIMIMIZINDE BUNU ACIK BIR DILLE ELESTIRECEGINI VE KAMUOYUNA BIRKEZ DAHA DUYURACAGINI UMUYORUM AMA INSALLAH BUNA GEREK KALMAZ VE IYI HABERI ALIRIZ
manisa ile beraber 3 maç daha kazanabilirsek bize bişey olmaz ama manisayı yenemezsek durum kötü o zaman 6 maç kazanma durumu lazım olacak
|