Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takım hocasına kavuştu
SivasSpor.Com 17.02.2010, 09:26 http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/hiddink.jpg
Ve Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takımımızın teknik direktörü olarak Guus Hiddink ile anlaştığını resmen duyurdu..
Amsterdam'da dün Hollandalı teknik adam ile bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Guus Hiddink ile 2 yılı opsiyonlu toplam 4 yıllık görev süresi konusunda anlaşmaya vardı.
Toplantıya daha sonra katılan Oğuz Çetin de Guus Hiddink ile teknik konularda görüş alışverişinde bulundu. Hiddink'in yardımcılıklarını Milli Takımımızın eski kaptan ve antrenörlerinden Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu ile adı daha sonra açıklanacak Hollandalı bir antrenör yapacak. Sözleşmesi 1 Ağustos 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak Guus Hiddink'in A Milli Takım teknik direktörlüğünü üstlenmesi ile ilgili basın toplantısının detayları daha sonra kamuoyu ile paylaşılacak.
Teknik direktörlüğe 1982 yılında Hollanda'da başlayan Guus Hiddink, kulüp takımlarının yanı sıra Hollanda, Güney Kore, Avustralya ve Rusya Milli Takımlarının teknik direktörlüğü görevinde bulundu. 1998'de Hollanda, 2002'de de Güney Kore takımları ile Dünya Kupası'nda yarı final heyecanı yaşayan Hiddink'in çalıştırdığı Rusya Milli Takımı 2008 yılındaki son Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükselmişti.
A Milli Takımın yeni teknik patronu belli oldu. Futbol Federasyonu son olarak Rusya'yı çalıştıran Guus Hiddink ile anlaştı.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık dosyasını UEFA'ya teslim ettikten sonra Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Başkanvekili Lutfi Arıboğan, İstanbul'a dönmeyerek Amsterdam'a gitti ve Guus Hiddink ile buluştu.
Hollandalı teknik adam ile Amsterdam'da randevulaşan Özgener ve Arıboğan burada son detayları konuştular. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve tecrübeli teknik adam ile 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaşıldığı öğrenildi. Federasyonun Guus Hiddink ismini yarın resmen açıklaması bekleniyor.
effenberg 17.02.2010, 09:43 F.Terimin aldigi ücret Meclis de bile tartisma konusu olmustu simdi Hiddink ve ekipine nasil 10 Milyon € verilecek(Bu rakam Avurpa basinin da yaziyor).
PS.F.Terimi savunmuyorum cünkü Onun da gitmesi gerekiyordu basarisiz oldu futbol da kural basarisiz olan gitmesi gerek gecmisi önemli degil.
bence a milli takımın başına gelen önemli değil önemli olan alt yapıyı kuvvetlendirmek ve bir sistem oluşturmak yoksa geçici başarılar ile avunuruz bu kadar nüfusu olan bu kadar futbolu seven bir ülkenin bir futbolcu fabrikasına dönüşmemesi ve futbolcu ihrac etmemesi her yönüyle araştırılması gerekiyor yinede hayırlı uğurlu olsun hiç olmazsa üç büyükler takıntısı olmaz
cenk5821 17.02.2010, 10:32 yeni bir başlangıç olucak inşallah
milli takım başarısızlıgına devam ederse terimden veya şenol güneşten daha başarısız olursa tff bunun hesabını nasıl verecek.bu milletin açlıga sefalete terkedildigi bir ortamda bu yabancı insana bu kadar serveti nasıl veriyorlar,kim ne hakla verebiliyor cumhurbaşkanının maaşına bakınca insanın kafayı yemesi içten bile degil.yetimin hakkını koruruz diyen başbakan yanlız işçiye gelincemi koruyor yetimin hakkını.10 milyon auro ne para bir servet.bunlara kim dur diyecek allah hepsinin belasını versin.türkiyede adam yokmuş gibi gidip elin adamına bu paraları verenler nasıl huzurlu uyuyabiliyorlar.türk hocalara verilen paralar hiç olmazsa ülkede kalıyordu.yazıkki yazık.
58akif34 17.02.2010, 11:12 ben bu yabancı teknık adam konusunu pek hayırlı görmüyorum milli takım demek mıllı duygular ıcerısınde mucadele etmek demek bu adAMDA hıc TÜRK mıllı mucadelesı yokkı bakalım ne olacak hayırlısı olsun
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
ahmet_200655305 17.02.2010, 11:40 Guus Hiddink (d. 8 Kasım 1946, Varsseveld) Hollandalı eski Futbolcu, Teknik Direktör.
1990-1991 sezonunda Fenevbahçe'yi çalıştırdı.Onun döneminde Fenerbahçe Aydınspor`a 6-1 mağlup olmuştur. 1998 FIFA Dünya Kupası'nda ülkesi Hollanda ile yarı final sevinci yaşadı ancak; Almanya'ya kaybetti.2002 FIFA Dünya Kupası’nda Kore Cumhuriyeti’ni yarı finale taşıdı. 32 yıl aradan sonra Avustralya’yı Dünya Kupası finallerine taşıdı. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Rusya'yı tarihinde ilk kez yarı finale ulaştırdı.Rusya Federasyonu ile olan sözleşmesini feshetti ve 17 Şubat 2010 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamayla 2 yılı opsiyonlu 4 yıllık anlaşmayla Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'nın başına getirildiği bildirildi. Hiddink, Türkiye'den yıllık 3,7 Milyon € alacak.
Alt yapıya ve anadolu takımlarındaki futbolculara önem verir inşallah. Takımında oynamayan oyuncuyuda almaz..
kaptann58 17.02.2010, 11:45 fatih terim bülent uygun olmasında kim olursa olsun hiddink çok deneyimli bilgili ve alt yapıya önem veren bir hoca artık anadolu takımlarındaki görülmeyen yıldızlar diddink görecek
sivaslibaris58 17.02.2010, 12:47 bence Hiddink cok yerinde bir karar.yabanci tk.direktörler arasindan en iyi secim bence.Hidink bence adil bir kadro olusturu adil bir sekilde futbolculari secer.kusura bakmayin,ama bizim türk tk.direktörler hep yanli futbolcu seciyorlardi kendilerinin tuttugu takimlardan aliyorlar hep oyunculari.
yukarıyıldızlı 17.02.2010, 13:04 ne olursa olsun türk teknik adam gelmeliydi o kadar sağlam teknik direktörlerimiz var ki neden onlar göreve getirilmez anlamış değilim ....özlenen başarılara yine ulaşılamayacak gibi ama inşallah yanılan ben olurum....
GokhanTurna 17.02.2010, 13:05 Çok sevindim yabancı gelcekti bu yüzden sadece Hiddink gelsin istiyordum. İnşallah hazır kadroyu bozmadan daha iyi yerlere getirir. Hayırlı uğurlu olsun
yigidomustafa58 17.02.2010, 13:53 hayırlı uğurlu olsun Milli Takımımıza..
hayirli ugurlu olsun, insallah sadece 3 buyuk denilen takimlari gormez, diger kulupteki yetenekleride gorur umarim..
GokhanTurna 17.02.2010, 14:08 Vederson,Orhan Şam,Mustafa Pektemek,Aykut Demir,Mehmet Yıldız gibi adamlara da inşallah şans tanır
bonuce123 17.02.2010, 14:24 Cok iyi oldu bence aslında türk hoca gelmesini istiyordum ama hiddink gercekten gençlere cok sans verıyor en yerınde hoca oldu bızım ıcın
babapiton 17.02.2010, 14:49 Başarılar inşallah fatih hoca gibi yapmaz kim hakediyorsa o giyer formayı...
Besyo_cu 17.02.2010, 14:57 Göreve getirilecek en doğru isim olmuş. TFF ilk kez doğru bir hamle yapmış nasıl yaptılar bilmıyorum ama Hiddink tam aradıgımız birisi Şampiyonluga oynadıgımız son 2 sezonda Milli takımın başında terim değil Hiddink olsaydı eminim ki en az 3 oyuncumuz Milli takımda banko oynardı ve biz Dünya Kupasına katılırdık.
bence yanlış yapıldı. hiddink türkiyeye yabancı kalıyor. türk futbol yapısına uyamıyor. fenerbahçede en açık şekilde yaşandı. bu kadar paraya bu macera çok yanlıştı. bir sürü türk hoca varken bir yabancının getirilmesi olacak iş değildi. bir yabancıya bu kadar serveti vermek hangi akla hizmet onuda anlayabilmiş değilim. fatih terime para verirken o paraki bu paranın çok çok altında olan bir para bir sürü söylentisi olmuştu. mecliste bile gündeme gelmişti. şimdi soruyorum tekel işçisine para vermemek için olmadık şeyleri yapacaksın türkiyenin bütçesinin bilmem kaçta kaçını bir yabancı teknik adama vereceksin. yokmu türkiyede onun gibisi bir kerametimi var hiddinkin oyuncumu transfer decek. bizim adamımızı bizden başka kim anlar kardeşim. tercüman vasıtasıyla futbolcuyla konuşacak oda nasıl tercüme ederse. federasyon çok yanlış yaptı. bu kadar para çöpe gitti. yazık bu millete. bakınız anadolu takımları parasızlıktan kıvranıyor. doğru düzgün sahaları olmayanlar var. bunlar varken uçurumlar yaratmanın bir gereğide yoktu. allah akıl fikir versin.
Besyo_cu 17.02.2010, 15:43 bence yanlış yapıldı. hiddink türkiyeye yabancı kalıyor. türk futbol yapısına uyamıyor. fenerbahçede en açık şekilde yaşandı. bu kadar paraya bu macera çok yanlıştı. bir sürü türk hoca varken bir yabancının getirilmesi olacak iş değildi. bir yabancıya bu kadar serveti vermek hangi akla hizmet onuda anlayabilmiş değilim. fatih terime para verirken o paraki bu paranın çok çok altında olan bir para bir sürü söylentisi olmuştu. mecliste bile gündeme gelmişti. şimdi soruyorum tekel işçisine para vermemek için olmadık şeyleri yapacaksın türkiyenin bütçesinin bilmem kaçta kaçını bir yabancı teknik adama vereceksin. yokmu türkiyede onun gibisi bir kerametimi var hiddinkin oyuncumu transfer decek. bizim adamımızı bizden başka kim anlar kardeşim. tercüman vasıtasıyla futbolcuyla konuşacak oda nasıl tercüme ederse. federasyon çok yanlış yaptı. bu kadar para çöpe gitti. yazık bu millete. bakınız anadolu takımları parasızlıktan kıvranıyor. doğru düzgün sahaları olmayanlar var. bunlar varken uçurumlar yaratmanın bir gereğide yoktu. allah akıl fikir versin.
Geçmiş yorumlarınızı beğenerek okuyan birisi olarak bu mesajınıza oldukça yaşırdım. Spor'a siyaseti katmak en başta bana çok yanlış geldi.
Hiddink'i başarılı kılan kulupler bazında değil çalıştırdığı Milli takımlar da ki başarısı nedeniyle TFF göreve getirdi. ( Kulupler de üst düzey takımları çalıştırdıgını biliyoruz örn. son olarak Chealsea )
Avrupa da ki teknik adamların maaşına daha doğrusu Hiddink gibi çalıştırdığı hemen hemen bütün takımlarda başarı yakalamış ve Dünya'nın sayılı hocalarından birisini getirmek için büyük bir fiyatın olması kaçınılmaz sondu.
Ben Milli takımda yerli hocaya sıcak bakmıyorum çok üst düzey oyuncularımızın oldugu dönemlerde bile önemli turnuvalara katılamadık yada Şampiyon olacağımız Dünya Kupasından 3. lük ile ayrılmak zorunda kaldık.
Zamanın beni yanıltacağını düşünmüyorum. Hiddink ile sadece bu günü değil bundan sonraki Milli takım süreci için çok doğru ve olumlu işler yapılacagını ümit ediyorum.
effenberg 17.02.2010, 15:55 Herkes 6 aydir bir Hidink tuturdi gitti ve sonunda Hidinke kovustuk tüm Türkiye olarak.:D:D.
Hidink degilmidi Dünya kupasina Senol Günesli Milli takima karsi yenilen...
Hidink degilmidi Rusyin basindaki Teknik Direktör yani Rusya ile bizim aramiz da ne fark var onlar da gidemedi bizde.
(Daha önceler Fener macrasini zaten yazmaya gerek yok diyelim O zaman toydu)
Hidink in kariyerine bir sey söyleyecegim yok ama verilen para miktarini insan okuyunca sanki adam bizi %100 ya Avurpa yada Dünya sampiyonu yapma garantisi vermis sanki.
Hersey ragmen insallah Milli takimiza hayirli olur..........
SEVDAMSIN58 17.02.2010, 15:56 BEN HICBIR ZAMAN YABANCI HOCADAN YANA DEGILDIM AMA YABANCI OLACAKSA HIDDINK DE IYI BIR SECIM BU ARADA OGUZ CETINDE KENDINI YETISTIRMIS OLUR KORELMISTI FATIH TERIMIN BASKISINDAN INSALLAH ILERDE MILLI TAKIMA TEKNIK DIREKTOR OLARAK BASARILI HIZMETLER VERIR
SempaticH 17.02.2010, 16:33 yav ayıp ettiniz bee olmaz böle bülent uygun bekliyordu niye verdiniz hiddinge ayıp ayıp sivassporu şampiyoan etti türkiyeyyide ederdi inanın çok ayıp ettiniz çok...:D:D
mucahitbaba58 17.02.2010, 16:40 valla ben yabanci olsun istemiyordum ama illa o olacak dediler
artik tr maclarinda heyecan olmayacagi kesin
sivaslitaner58 17.02.2010, 17:22 bu adamda is var futbolu iyi anliyor
ahmet_200655305 17.02.2010, 17:25 anadolu takımlarına değer vermez ise bununda işi zor..
Duyduğuma göre altyapıya önem veriyormus
ahmet_200655305 17.02.2010, 17:25 valla ben yabanci olsun istemiyordum ama illa o olacak dediler
kardeş sen bu adamı tanıyormusun..
milli takımı bıraktım artık ben milli değilim takım nasıl milli değilse. bu kadar türk hoca varken güvenilmediyse bende milli takım taraftarlığımı askıya aldım
58sivas58spor58 17.02.2010, 17:44 Tabiki türk hoca olsaydi daha da güzel olurdu, ama biz oyuncularimizla iyiyiz. Böylecede bizim icin de yeni bir baslangic !!!
58sivas58spor58 17.02.2010, 17:45 valla ben yabanci olsun istemiyordum ama illa o olacak dediler
aynen sana katiliyorum, ben de yerli birisi olmasini isterdim !!!!:mad:
58_babacan_58 17.02.2010, 18:21 HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN.........
Elbeyliliyiz 17.02.2010, 18:29 Görecegiz basari gelecekmi gene yabanciya mahküm olduk daha önce klasik milli terim vardi tuncay sanli emre as. Kendi takimlarinda oynamayip millitakimda oynarlardi terim yazik sana kendini düsündün... Hiddink basarili olamaz!!!!!!!!
ŞaNLı SiVaSıM 17.02.2010, 18:45 bizim milli takımımız herkesin milli takımına benzemez yabancı hoca nasıl gelir abi yaw biz müslüman bi ülkeyiz türkiye milli takımının başına asla yabancı gelmez ama herkes başarıya bakıyor yazıklar olsun
58^SiVaS^58 17.02.2010, 19:48 hadi hayirlisi rus antrenör den ppek umud cikmaz ama.........
58LIYIGIDO 17.02.2010, 19:50 YIGIDOLARIM INSALLAH MEMLEKETE HAYIRLI UGURLU GELIR
MiLLi TAKIMIMIZA BASARILAR DiLERiM
BU ARADA SiVAASPORLU KAPTAN YIGIDOMUZU UNUTMASINLAR
58LIYIGIDO 17.02.2010, 19:52 hadi hayirlisi rus antrenör den ppek umud cikmaz ama.........
ABI HOCAMIZ HALLANDA ASILLI AMA RUS TAKIMININ BASINDAYDI
SAYGILAR YIGIDO KARDESIM
ertugrulss 17.02.2010, 21:19 okadar beklettiler bunun içiniymiydi peh :) bende morinho geliyo sandım :) bence cacık olamaz bu senede!
şarkışla 58 17.02.2010, 21:41 Ben MİLLİ takım için yabancı hocaya karşıyım.Bizim futbolcumuz duygusal kardeşim anlamaz yabancı hocadan ona hadi aslanım,haDİ KOÇUM DENMESİNİ bekler.Tamam adam kariyerli ama yinede olmaz.Ülke olarak Fatih TERİM 250 bin tl olan maaşını konuşuyorduk bu adam neredeyse yılda 15 milyon ero alacak adamın maaşı 2.5 milyon tl
bu saatten sonra hayırlı olsun demekten başka yapacak birşey yok umarım başaralı olup aldığı parayı hakedecek işler yapar .
kiNgSiZe58 17.02.2010, 22:18 bizim böyle yöneticilerimiz oldugu sürece Milli takimdan ve Süperligden hicbir cacik olmaz. Türkiyede TÜRK antrenör mü kalmamista gitmisler elin yabancisini almislar. MAksat avrupaya yalakalikkkkk
yigido yakup 17.02.2010, 23:08 ben yeni gelen hocadan cok mutluyum ama onun yanina verdikleri yardimcilardan cacik olmaz.oguz un engin in capi neki ileride umut vaadeden hoca olsunla.keske aykut kocaman veya ertugrul saglam hatta ve ve apdullah avci tolunay kafkas yardimci hoca olarak milli takimda görev alsalardi.yani hiddink basarirsa basardi ama basaramazsa geriye hicbirtane eser birakamayacak cünkü ne oguzdan neden enginden teknikdirektör olur.
YABANCI TEKNIK ADAM TARAFSIZ GOZLE BAKARDA TURKIYEDE OYNAYAN OYUNCULAR FIRSAT BULUR MESELA MEHMET YILDIZ BIRDE RENGI BILE BIZE UYMAYAN ADAMLARI MILLI TAKIMA ALDILAR VEDE FATIH TERIMIN OZ EVLATLARINDAN KURTULURUZ HAYIRLI OLSUN
serhatcan 18.02.2010, 01:50 yav ayıp ettiniz bee olmaz böle bülent uygun bekliyordu niye verdiniz hiddinge ayıp ayıp sivassporu şampiyoan etti türkiyeyyide ederdi inanın çok ayıp ettiniz çok...:D:D
ya süpersin kardeşim. hakkaten adam bekliyordu:))))) daha neler bekliyor bilmiyorsun. bir televizyon çağırmıyor spor programlarına,okadar çok teknik direktör değiştiren takımlar oldu 1 taneside bülente teklif götürmedi:)))))bugünde bir demeç vermiş duyan varmı. = sezon sonuna kadar hiçbir takım çalıştırmayacağım= bunu bülent uygun söylemiş. ey büyük allahım:)))) kim seni istediki sen çalışmayacaksın.yaa insanlar yada yöneticiler artık aptal feğil. profesyonelleşiyorlar. kimlerle çalışacaklarını,kimleri programlarına çağıracaklarını biliyorlar. bülenti antrenör yapıp antipatikmi olalım,yada programımıza çağırıp saçmasapan konuşmaları yüzünden reyting mi düşsün. dikkat edin hiçbir eski futbolcu,hiçbir teknikdirektör bülentin ne adını anıyor nede onla birlikte görünmek istiyor.. hakan şükür sözde kankası hakan şükür bile anmıyor adını çünkü oda antipatik olurum diyor:)))
Geçmiş yorumlarınızı beğenerek okuyan birisi olarak bu mesajınıza oldukça yaşırdım. Spor'a siyaseti katmak en başta bana çok yanlış geldi.
Hiddink'i başarılı kılan kulupler bazında değil çalıştırdığı Milli takımlar da ki başarısı nedeniyle TFF göreve getirdi. ( Kulupler de üst düzey takımları çalıştırdıgını biliyoruz örn. son olarak Chealsea )
Avrupa da ki teknik adamların maaşına daha doğrusu Hiddink gibi çalıştırdığı hemen hemen bütün takımlarda başarı yakalamış ve Dünya'nın sayılı hocalarından birisini getirmek için büyük bir fiyatın olması kaçınılmaz sondu.
Ben Milli takımda yerli hocaya sıcak bakmıyorum çok üst düzey oyuncularımızın oldugu dönemlerde bile önemli turnuvalara katılamadık yada Şampiyon olacağımız Dünya Kupasından 3. lük ile ayrılmak zorunda kaldık.
Zamanın beni yanıltacağını düşünmüyorum. Hiddink ile sadece bu günü değil bundan sonraki Milli takım süreci için çok doğru ve olumlu işler yapılacagını ümit ediyorum.
değerli kardeşim ben olaya siyaset katmadım sadece türkiyemin içinde bulunduğu durumu açıklamaya çalıştım ve verilen bu kadar paranın çok çok fazla olduğunu ve türkiyemin bu durumunda hiç gereği olmadan alternatifleri olmasına rağmen çöpe gittiğini ima etmeye çalıştım. sizin fikriniz yabancı hocadan olabilir. ama ben milli takımda yabancı hocaya karşıyım. zaten bizdeki yabancı hayranlığından değilmidirki futbol kuluplerimiz bile bidünya zarara girmiştir. bakın her sene aynı olaylar yaşanır. bir yığın tazminatlar ödenir. bu paralar o kadarmı kolay kazanılıyor. kuluplerimiz yerli hocalarla anlaşırken neredeyse bedavaya çalıştırmak üzere anlaşıyorlar yabancı hocalara ise olmadık paralar ve mukaveleler imzalıyorlar. milli takımı etki altında kalmadan yönetebilecek yerli hocalarımız vardır mutlaka. beğenmediğiniz şenol güneş dünya üçüncüsü yapmadımı yada fatih terim türk milli takımını dünyaya yeterince lanse etmedimi. geçmişi hatırlayın 2 gol yediğimiz zaman iyi oynadık şerefli mağlubiyetler zamanı geride kalmadımı. şimdi neden dünya şampiyonasına gidemedik diye üzülüyoruz. kaç tane futbolcumuz avrupada oynuyor. türkiyedeki futbol ne aşemde görüyoruz. izlediğimizx hangi maçtan keyif alıyoruzki. bunlar siyaset değil canım kardeşim. futbola federasyon tarafından destek olunmalıki yeni futbolcular yşersin. sahası olmayan kulüplere saha yapılsın. zor durumda olan kulüplere yardım yapılsın. kulüpler borç batağında boğulup harcanmasın. ben,im söylemek istediğim bunlar. hiddinke verilen paranın çok fazla olduğunu düşünüyorum. onun üçte birine görev yapacak bidünya yerli hoca vardır hemde ondanda başarılı olur.
ssfatihss 18.02.2010, 10:34 BENDE MİLLİ TAKIMLARDA BUNU ANLAMIYORUM FUTBOLCULAR YERLİ HOCALAR NEDEN YABANCI OLABİLİYOR O ZAMAN NEDEN MİLLİ MAÇLAR DENİYOR:confused:
yurtoglu22 18.02.2010, 14:22 Yaziklar olsun o Futbol federesyonuna Bizim evlatlarimiz yokmu Türk kani Tasiyan
Hocamiz yokmu Bize Hiddik-kocamis köne? lazim degil Bize bizden lazim kimseden
Digil kendimizi kimselere satmaya hakiniz yok Futbol federesyonu Bu ahlaksizlik
Koskaca 80 milyona hakert sayiyorum Siz yöneticiler kendinizi Hollandaya ona suna buna ? Ama Türkiye yi Hic birzaman Milli Takimini basaka birine veremessiniz verdiniz zaten ALLAH sizi Bildigi gibi yapsin. Insallah Kayiplara ugrarsiniz.Bizim herseyimiz varHacimizda var hocamizda var Bizlere yabanci lazim degil. Bizm bizden baska kimimiz var Bunu Aileniz ögretmedeimi Ben.
1973 senesinden beri Almanyada yasayan Bir gurbetci olarak yaziyorum icim yandi bunu duyunca utanmazlar insallah hiddink Geberirde kutaririz Ama bunlar kafaya koymus Yine onun bunu cocuklarini getirir.
Yazdigim yazilar kaba oldu ama Dayanamayorum.Kusura Bakmayin......
ALMANYA
58zarali 18.02.2010, 21:14 nerden buldular bu ecnabıyı türk olsa iyi olurdu ama bakalım yabancıyla başarı bulacakmıyız
ercan58.a 18.02.2010, 23:49 guus hiddink iyi hoca bence çok iyi bir seçim ama türkiye milli takımımızda ne kadar başarılı olur orası meçhul
tekdoktiri 19.02.2010, 01:15 YUH BE HİDİNKMİŞ YAZIK LAR OLSUN FITBOL FEDERSYONUNU NEFRETLE KINI YORUM ADAMMI KALMADI BU ÜLKEDE MİLLİ TAKIMMIŞ GÜLERLER ADAMA DAM ÜSTÜNDE SAKSAAN MÜSLUMAN MAHALLESSİNDE SALYAN GÖZ SATILI YOR YAZIK LAR OLSUN FEDERSYONA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,LER
sivaslı yıldız 19.02.2010, 18:21 Hayırlı olsun..
Bu durumda Yılmaz Vural'ı da 23 Nisan'da bi süreliğine getirsinler göreve..:)
Metal Gear 19.02.2010, 18:33 Fatih Terim'den saonra,onun bana verdiği nefretten sonra,takımın başına Guiza'yı bile getirseniz farketmez..:)
sankıyorum hiddink'in takımı iyi yöneteceğine bu ne biçim iş yaaa türk milli takımıysa türk teknik drektör gelir
|
|