Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa-Sivas maçı tarafsız sahada

SivasSpor.Com
16.02.2010, 19:22
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/pfdkceza.jpg

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,Ziraat Türkiye kupası maçında Bursaspor'un Fenerbahçe ile oynadığı maç sonrası Yeşil-Beyazlı kulübe ağır cezalar verdi.

Bursaspor'un sahasını bir maç kapatıp tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası veren PFDK,ayrıca Bursaspor yöneticisi Haluk Özkıyıcı'ya 180 gün, Osman nuri Biçer'ede 15 hak mahrumiyetiyle 30 bin TL para cezası verdi.
Buna göre,Bursa'da oynanması gereken Bursaspor-Sivasspor maçı,daha sonra TFF'nin belirleyeceği bir şehirde seyircisiz oynanacak.

Hürdoğan Gazetesi

58_babacan_58
16.02.2010, 19:22
Bursaspor'a çarpıcı ceza

Bursapor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a yönelik yapılan saldırılar nedeniyle, PFDK tarafından Bursaspor'a tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verildi.
Federasyon'dan yapılan açıklama şu şekilde:
"Bursaspor kulübünün, 11.02.2010 tarihinde oynanan Bursaspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
Bu kararın ardından Bursaspor, ligin 23. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını tarafsız bir sahada ve seyircisiz oynayacak.

yukarıyıldızlı
16.02.2010, 19:40
çok iyi haber bu ama nerde oynanacağı da önemli tabi ki....

ahbey
16.02.2010, 20:12
Genellikle İzmir veya Adanada oynatıyorlar.

emre41
16.02.2010, 20:16
yahu bu sene ilk kez bi maça gidecektik onu da elimizden aldılar. hay böyle işin

mertcan69358
16.02.2010, 20:27
yahu bu sene ilk kez bi maça gidecektik onu da elimizden aldılar. hay böyle işin

senin adına üzüldüm ama profosyonellik yapıp sivassporumuzu düşünmeliyiz..

58sivas58spor58
16.02.2010, 20:32
cok sevindirici bir haber. bursanin taraftari da iyi destek veriyor

cılgınsivas58
16.02.2010, 20:42
iyi haber adamların çarşı gibi taraftarı var bizim bile öle taraftarımız yok ya

dv9000
16.02.2010, 21:15
BU HABER COK GUZEL MANISA MACINI ALDIGIMIZ TAKTIRDE MEHMET YILDIZIN CEZASI BITECEK SEDATTA OYNAYACAK BURSA MACINIDA ALLMAMIZOLASILIGI VAR

anilolcay
16.02.2010, 21:56
Bursaspor'a çarpıcı ceza

Bursapor ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'a yönelik yapılan saldırılar nedeniyle, PFDK tarafından Bursaspor'a tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verildi.
Federasyon'dan yapılan açıklama şu şekilde:
"Bursaspor kulübünün, 11.02.2010 tarihinde oynanan Bursaspor - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
Bu kararın ardından Bursaspor, ligin 23. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını tarafsız bir sahada ve seyircisiz oynayacak.

Kardeş biz yiğidolar izmir olarak gitmeyi düşünüyorduk verdiğin bilgi için sağol da anlamadığım bir yer var maç hem tarafsız sahada hem de seyircisiz mi olacak öyle bir şey olmaması lazım gibi

şarkışla 58
16.02.2010, 21:59
Bursanın ateşli seyircisinden kurtulduk bu iyi ama adamlar iyi mücadele ediyor 1 puan iyidir Biz hep böyle diyoruz ama bu gibi takımlardan da 3 puan almamız lazım

COBANSARAYLI
16.02.2010, 22:04
bursaspor taraftari takimlarini atesliyor ve sivas macina seyircisiz cikmalari onlari demoralize eder bu sivassporumuz icin cok iyi bir haber bursa maci nerede olursa olsun sivasspor bu hafta manisayi yenip,kesinlikle bursa macindan da puan veya puanlar alir ilk yariya gore daha iyi gidiyoruz insallah sakatliklar olmaz ve takim rayina oturur

babapiton
16.02.2010, 22:04
İyi oldu biraz yakın bi yer olurda maça gideriz inşallah

armn
16.02.2010, 22:12
iyi bir fırsat bizim için puan alabiliriz belki bu sayede

yukarıyıldızlı
16.02.2010, 22:17
İyi oldu biraz yakın bi yer olurda maça gideriz inşallah

hocam maç hem tarafsız bir saha da hem de seyircisiz gitme gibi bi r şansımız yok yani...

anilolcay
16.02.2010, 22:24
hocam maç hem tarafsız bir saha da hem de seyircisiz gitme gibi bi r şansımız yok yani...

kardeş biri bir cevap versin maç hem tarafız hem de seyircisiz olmaz ikisinden biridir

Metal Gear
16.02.2010, 22:29
Hem tarafsız hem seyircisiz!..........

58isa58
16.02.2010, 22:30
adana olursa ben giderim şu an g.anteptym ama her türlü:))

subasi29
16.02.2010, 22:46
bize heryer sivas,biz gozumuzu lige diktik yer onemli degil

pover58
16.02.2010, 23:02
maç tarafsız sahada ve seyircisiz oynanacak sivasspor adına çok iyi bir haber anadolu adına kötü.geçenhafta kayserinin önünü kestiler gs maçında şimdide bursanın önü kesiliyor bu hep böylemi olacak geçenyılda sivassporumuzun önü kesilmişti.

yigido yakup
16.02.2010, 23:07
beyler bu verilen bursaspor a ceza degil ödül.
simdi kimse kimseyi kandirmasin bursa degilde bu olaylari sivas yapmis olaydi enaz 4-5 mac ceza alirdik bursaya federasyon cok iyi kiyak geciyor bursa cok nankörlük ediyor ligde hakemler hep onlari kolluyor seyircileri hocalari baskanlari hep ayrilacakli bursa verilen destegin cegregi gecen sene bize verilseydi 5 hafta önceden sampiyonlugumuzu ilan ederdik.
birakin anadolu ne ayagini bizim icin insallah avantaj olur vede bursaporu yeneriz.

eyuphulagu
16.02.2010, 23:39
Sivasspor için iyi bir fırsat doğdu;artık sıra futbolcularda...Hiçbir futbolcu seyircisiz maçta oynamak istemez...Oyuncuyu böyle maçlara konsantre etmek çok zordur...Sivasspor bu maçtan puan alma şansını da yakalamış oluyor;ama unutulmaması gereken;halı sahada da oynasan seyrircisiz de oynasan futbol maçı sahada oynayıp sahada biten bir oyun;sonucu da 3 ihtimalli..Onun için sahaya çıkıldığında neyin ne olacağı hiçbirzaman belli olmaz...Sivasspor çıkacak oynayacak;umarım sonuç lehimize olur...

57 Mehmet
16.02.2010, 23:50
cok güzel bir haber INSALLAH bu firsati kacirmayip en azindan 1 puan almayi basara biliriz

konartr58
16.02.2010, 23:54
bursa seyirci baskıısndan kurtulur.sanki dış sahada seyircisimi oluyor.biz başkasının olumsuzluğundan başarı umuyorsak yanmışız demektir.sivas bursayı yenemiyorsa en azından bir puan daha alımıyacaksa varsın bu ligde de olmasın.başarısını kendi gücü ile göstermelidri.Artık sivasspor var dedirtmelidir.
ama fenerin önünde aciz bir sivasspora kimse acımaz ve saygı gösteremez.

gangster
16.02.2010, 23:54
ne ilginç cezayı bursa alıyor ama bizim taraftarımızda maçı izlemekten yoksun bırakılıyor bunun yerine deplasmanda oynama cezası verilse daha mantıklı olur :)

kasko
17.02.2010, 00:01
Arkadaşlar hem tarafsız hem seyircisiz diye bir ceza mı olur.Bu ceza ya tarafsız sahada oynanır ya da mevcut stadda seyircisiz olarak oynanır.Lütfen düzeltin bu konuyu...

gangster
17.02.2010, 00:03
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 16.02.2010 tarih ve 58 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
1- BURSASPOR Kulübünün, 11.02.2010 tarihinde oynanan BURSASPOR - FENERBAHÇE Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI TARAFSIZ SAHADA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü idarecisi HALUK ÖZKIYICI'nın, müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri ve saldırısı nedeniyle takdiren 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü idarecisi OSMAN NURİ BİÇER'in, müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri ve saldırısı nedeniyle takdiren 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü başkanı İBRAHİM YAZICI'nın, müsabakadan sonra TFF'nin saygınlığını zedeleyen beyanlarda bulunmasından dolayı sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

tff nin sitesinde aynen böyle

modernadim
17.02.2010, 02:20
bursada olan bir sivaslı olarak üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.. takımımı 4 gözle beklerken ceza cıktı.. varsın sivassporun işine gelsin izlemeyelim..

myway
17.02.2010, 03:07
bu anadolu avrupa işini bırakalım her koyun kendi bacağından asılır. bursa şampiyon olsa bundan ben ne kazanırım? cok da ıyı oldu macın bursada oynanmayacak olması da süper.. buyuk ıhtımal eskısehırde oynanır..

ZALIM_58
17.02.2010, 07:43
MAÇ TARAFSIZ SAHADA AMA SEYİRCİ OLACAK HERALDE HEMDE ANKARA DÜŞÜNÜYOLAR

Salim58
17.02.2010, 07:58
Açıklamalara bakılırsa Bursa taraftarı olmayacak.

peki Sivasspor taraftarı olacakmı.?
Ankara'da olursa güzel olur.

bu maçı izlemek isterim.

karakocyakup58
17.02.2010, 08:16
eeee şimdi taraftarsız oynanacaksa yigidolardan da taraftar gitmiiyecektir

bassguitar
17.02.2010, 08:20
hic birsey farketmez.biz degilmiydik bursaspora bursa seyircisi önünde 3 atan takim..mazaret yok....

58akif34
17.02.2010, 09:10
bu cok sevındırıcı bır haber mac muhtemelen izmirde oynanır seyircisiz bır takımı yenmek daha kolaydır ınsallah bu macı bız alırız alırsak süper olur dusma potası dıye bırsey kalmaz hayırlıısı olsun basarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

kempes
17.02.2010, 09:30
seyircisiz oynanacağı için nerede oynanacağının o kadar önemi yok
seyirci olsaydı izmir, izmirli yiğidolar için iyi olurdu.

effenberg
17.02.2010, 09:34
Bu tür cezalar da macin her iki Sehire ayni mesafede olmasi dikkat ediliyor büyük ihtimal Ankara da oynanir ..

rezi
17.02.2010, 09:44
farketmez en az bir puan için gideceğimiz bir maçtı sonuçta seyirci değil topcu oynuyor öbür türlü olsa istanbul belediye küme düşmeye oynardı

SEVDAMSIN58
17.02.2010, 15:58
KAYSERIDE OYNANSIN BOYLELIKLE EN AZINDAN MAC ONCESINDE MORAL VERIRIZ YIGIDOLARA YETERINCE SIVASLI VAR ZATEN KAYSERIDE
GERCI SIVASLIYA HERYER SIVAS TA YINEDE

babapiton
17.02.2010, 16:06
Arkadaşlar hem tarafsız hem seyircisiz diye bir ceza mı olur.Bu ceza ya tarafsız sahada oynanır ya da mevcut stadda seyircisiz olarak oynanır.Lütfen düzeltin bu konuyu...

Evet katılıyorum saçma bi ceza ama sivasa daha iyi olur yakın olur en azından yol xD

hoLiGan Enes
17.02.2010, 18:04
desene burasaya otobüs kaldıramayacağız...sağlık olsun takımımız kazansında

ŞaNLı SiVaSıM
17.02.2010, 18:47
bu haber harika bir haber çünkü maç bursada olsaydı yenilirdik ama şimdi şartlar eşit maç olimpiyatta olur büyük ihtimal yada kocaelide
BURSADAN İNTİKAM ALMA VAKTİ GELDİ

cılgınsivas58
17.02.2010, 20:28
hic birsey farketmez.biz degilmiydik bursaspora bursa seyircisi önünde 3 atan takim..mazaret yok....

şimdiki oyunla ne dört atarız nede 3 4 tane yemiyekte

ertugrulss
17.02.2010, 21:33
Tabiki bizim için sevindirici bir haber ama yinede çok zor bir maç çünki hala vasatı geçemeyen bir oyun oynuyoruz! inşallah puan alırız :rolleyes:

hiko58
18.02.2010, 10:20
SEYİRCİSİZ oynanması bizim için avantaj olabilir. bursa seyircisiyle coşuyor zaten iyi bir kadroları var. ama seyircisiz oynaması bize avantaj olabilir.

winner58
18.02.2010, 10:30
bu habere sevineyim mi üzüleyim mi ama ne olursa olsun sonuçta sivasımın faydası olacağı için seviniyorum ben bursada yasıyorum her maçına giderdik ama bu maça demekki nasip değilmiş ne olursa olsuun 3 puan sivasımın olsun yeter bize

58sivas58spor58
18.02.2010, 14:39
çok iyi haber bu ama nerde oynanacağı da önemli tabi ki....

nasil nerde, tabiki bursanin stadinda , yoksa nerde oynanilsin?

sivaslibaris58
18.02.2010, 15:05
iyi haber adamların çarşı gibi taraftarı var bizim bile öle taraftarımız yok ya

evet adamlarin carsi gibi taraftari var.peki bizim neden yok?ben gerekce olarak sun8u görüyorum,adamlar yillardir süper ligde oynuyorlar ve bide aralarinda gruplasmislar.daha bizim süper lige cikismiz ne oldu ki?hersey zamanla olur,bide ben acik konusmak istiyorum ben bu sene sivasspor-diyarbakirspor macini izlemeye gitmisdim,maci zlerken tribünlerde söyle bir baktim,bizim tribünde cok fazla taraftar gruplarimiz var.mac sirasinda her grup ayri telden takimi destekliyor bir bütün olmaliyiz.benim sahsi fikrim bütün sivasspor taraftar gruplarinin tek cati altinda birlesmesidir.emin olun böyle destek takima daha cok fayda saglar.bide taraftar gruplarimiz kale arkalarinda bulunuyor cogunluklari,böyle ates olan kitlelemrimizi maratona dogru kaydirmak lagzim diye düsünüyorum ordan tezahürat daha etkili olur.

eyupk
18.02.2010, 15:07
Ne planlar kuruyorduk bu maça gitmek için yeniçeriler olarak :) ama taraftar yasağı geldi.

sivaslıadem
18.02.2010, 22:41
ilk defa bu sene bursada sivas macı izleyecektim o da cezaya denk geldi 2.5 yıldır bursadayım ne zaman bursada mac olsa sivasta oluyom bursadayken de mac sivasta oynanıyor ilk defa bu sene sivastaki macı izleyebildim tatil sayesinde

danote
18.02.2010, 23:44
bu haberde mükemmel işler artık bizim tarafımızdan işliyo bursa maçında en azından futbolcularımız taraftar baskısından yoksun bir şekilde oynayacaklar.buda sivas sporun enazından puan veya puanlar alması demektir.

ercan58.a
18.02.2010, 23:51
bursa zor takım bu sene tarafsız sahada olsa 1 puanda olsa süper olur

jaguar19
19.02.2010, 00:23
Bakmayın bursa kendi evinde seyirci önünde iyi oynayan bir takım.
Son maçlarında fb ilk maçında 3 atmasaydı bursa kendi evinde biraz zor atardı
3 tane golü.Fb hesap kadıköyde kesildi diye maça motive olmadı.

Bundan sonraki yine kendi evindeki ts maçında ise resmen yenilgiden kurtuldular.Ts nin pozisyonları çok daha net pozisyonlardı sadece ortasaha da boşa top çevirdiler.Maç sonu istatistiklerine bakanlar maçın kritiğini anlarlar zaten.

Bursa maçında sivas defansı biraz geride oynayıp defansda çok büyük hatalar yapmassa bu maçın sonucu beraberliktir gibi geliyor bana.

tekdoktiri
19.02.2010, 01:20
ARTIK BURSA FELAN FARK ETMEZ BUN DAN SONRA ÖNEMİ YOK HERKESİ YENECEK GÜCE DORU GİDİ YORUZ EMİNİM

cşkn
19.02.2010, 08:51
sivasımız adına sevindırici haber----taşlar yerine oturuyor yavaş yavaş---- daha çok umutlandım seneye ligde bizde varız---- moralsiz seyircisiz bursadan puan yada puanlar almak ne güzel olur:)(CŞKN):)

kangal06
21.02.2010, 13:20
allah rızası için ankara da olsun:D gerçi 19 mayıs da çamura battı ama