Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Gergin Bekleyiş
SivasSpor.Com 20.02.2010, 10:43 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.musagol.jpg
Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor'da, bir başka sıkıntı da iç transferde henüz bir gelişme yaşanmaması.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Akın Vardar, Musa Aydın, Sedat Bayrak, Murat Sözgelmez, Van Heerden ve Hayrettin Yerlikaya ile Kırmızı-Beyazlı Yönetim sözleşme uzatmazken, bu oyuncularla herhangi bir görüşme dahi yapılmadığı belirtildi. Futbolcuların ise şimdiden başka kulüplerden teklif aldığı öğrenildi.
Fanatik
sivaslitaner58 20.02.2010, 10:56 NAPIYORSUNUZ YONETIM YA NEBICIM IS BU PARANIN VALLAHA GOZU KOR OLSUN
Valla herhalde yönetim de futbolcular da ligde kaldığımızın kesinleşmesini bekleyecektir. Ama Mehmet Yıldız'ın bonservissiz gitme ihtimalini aklıma getirmek istemiyorum. En az 2,5 milyon euro zararımız olur. Akın , Abdurrahman, Hayrettin ve Sedat ile de sözleşme yenilenir. Van Heerden zaten kiralık.
Bu arada sözleşmesi biten diğer takım oyuncularını da takibe almamız gerekir bence.
58_babacan_58 20.02.2010, 11:02 BENCE HEMEN HEPSİYLE KONTRAT YENİLEMESİ LAZIM SÖZLEŞMELERİNİN UZATILMASI LAZIM ÇÜNKÜ BU TAKIM LİGTE KALACAK BAŞKA İHTİMAL YOK...HEM FUTBOLCULARINDA KAFALARI RAHAT OLUR...........
58akif34 20.02.2010, 11:05 bu yönetim başımızda oldukca seneye de düşmeye oynayacagız gıbı görünüyor degıl transfer yapmak elındekı futbolculara sahıp cıkamayan bır yönetımden ne bekleyebılırız kı kongre ne zaman acaba
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
Sadece haber olsun yer kaplasın haberleri... Sivassporda paranın lafı olmaz. Zaten bu saatten sonra küme düşme olayımız ortadan kalktığında mutlaka hocamızın isteği ile bazı futbolcularla anlaşma olacaktır. Herkes müsterih olsun. Şimdilik tek amacımız kümede kalmak olmalı. Transfer öyle yada böyle olacaktır. Bakın Hayrettin olayına kaç tane takım teklif verdi denildi ama yine formasına imzayı attı. Oyuncularımızında bu konuda yapacakları fedakarlıkla bu konunun zamanında üstesinden geleceklerine eminim. Yeterki şu maçı alalım.
mühendisburak58 20.02.2010, 11:13 takımın en iyi oyuncuları bunlar bunlarıda elden kaçırmayalım yönetim.o zmana kesin yanaarız.
yorgun(58) 20.02.2010, 11:18 bu oyuncularda elden giderse takım bank asyada bile zor ayaktadurur
Divriği58 20.02.2010, 11:21 *yöneyim sen ne yapmaya çalışıyorsun.muhsin hocanın transfer bakışını anlamış
degılım.
*başkan zaten karışmıyor transfere bakkala döndük gelenin gidenin haddi hesabı yok.
*en iyisi mecnun başkan sen muhsinide al git
Divriği58 20.02.2010, 11:22 Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Akın Vardar, Musa Aydın, Sedat Bayrak, Murat Sözgelmez, ve Hayrettin Yerlikaya DEMEK SİVASSPOR DEMEK
Divriği58 20.02.2010, 11:23 Bu haberi duyan ne abdullah avcılar vardır şimdi.
sivas oyuncularını satsada 2 ye bir takasa gitsek die.
muhsin hocada mehmet ile musayı versin teyfik i alsın ibb.den. ben beklerım bu takımdan artık böyle ilginç transferleri
ssfatihss 20.02.2010, 11:33 sezon sonu yaklasmadan hıcbır futbolcu hangı takım olursa olsun imza atmaz cunku şu an takımların daha ne oldugu bellı degılkı.
bu yönetim başımızda oldukca seneye de düşmeye oynayacagız gıbı görünüyor degıl transfer yapmak elındekı futbolculara sahıp cıkamayan bır yönetımden ne bekleyebılırız kı kongre ne zaman acaba
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
Biz de dört gözle kongre bekliyoruz zaten. Daha şimdiden Abramoviç ile Laporta başkan adaylıklarını açıkladı. Hatta lobi faaliyetlerine dahi başladıkları marca gazetesine manşet oldu. Benden katılıyorum size, bir an evvel kongre olsun. Hatta sayın adminler bu konuda kampaya istiyoruz sizden. Mecnun gitsin Ahmet Dursun... Yok o futbolcuydu yav....
yigido_sampiyon 20.02.2010, 11:54 fotomaçın fanatiğin çıkardığı haberlere inanmayalım arkadaşlar...
sivasspor yönetimi çıkıpta sözleşmesi bitecek oyuncularlar görüşüyoruz gibi amatörce bir açıklama yapmayacaklardır...sözleşme yenilenir sonra açıklama yapılır...
bu haberler sadece sivasspor taraftarının ve oyuncularının kafasını karıştırmak için çıkan haberler...
lafa bak "Sivasspor'da Gergin Bekleyiş"
bu gergin bekleyişi biz niye hiç hissetmedik acaba? komedi :D
fotomaç denen dangalak spor gazetesi bozmasının yazdıklarını kaale bile almam
Yönetimin gözü parada........................ ......
bu sezonu güzel bir yerde bitirelim gerisi kolay.
effenberg 20.02.2010, 12:12 Aynen bu sezon önce lig de kalmayi bir garanti edelim yönetim gelecek sezon daha dikkatli davranacagin dan eminim.
aRsima58 20.02.2010, 12:13 ya bu fanatik fotomaç sivassporun üstüne çok geliyor ortalıgı karıstırmaya calıstırıyorlar sivassporu düsürmeye calısıyorlar inanmayın arkadaslar böyle şeylere yönetim bırakmaz futbolcuları hem daha zaman var sezonun bitmesine atarlar imzaları kimse merak etmesin bunlar aklı sıra futbolcuların akıllarını karıstırıp potansiyellerini düsürmeye calısıyorlar fanatik gecen sene bizi manşet yapıyordu ama kötü günümüzde arkamızdan vuruyor yönetim gerekli açıklamayı yapar fanatik,fotomaç adam olun kendi işinize bakın sivasspor ister imzalatır ister imzalatmaz o sivaslıların ve yönetimin bilecegi şey herkes haddini bilecek . . !
bu kadar önemli bir maç günü bu haberin buraya konması hangi akla hizmet ediyor dogrusu anlamış degilim.bu haberin bugün konmasındaki amaç topçuların kafasını karıştırmak manisa maçına karışık kafayla çıkmalarını saglamaksa çok yanlış.unutmayınki bu siteyi bütün topçularımız ziyaret ediyor.hele bu haberi site habercisinin koyması dahada yanlış belki hafta içinde olabilir ancak bugün kesinlikle olmaması gereken bir haber.kaldıki bu konu yönetimin sorunu onlar geregini yapar neden ortalıgı karıştırıyoruz.ben bişey anlamadım anlıyan varsa bana izah ederse sevinecem.kime hizmet ediyoruz bilelim.
takımın kalan kemik isimleri bu oyuncularla mutlak sözleşme yenilenmelidir.
son günlerde sitede yönetime başkana eleştiri yapanlar töremiye başladı.bu yönetim olmasa sivasspor zaten buralarda olmazdı beyler aklınızı başınıza alın siz sivassporlu degilseniz adamgibi kimliginizi açık edin.yönetime hele hele başkana laf etme yetkisini siz kim oluyorda kendinizde görüyorsunuz.ajanmısınız lan.sivasspor gergin filan degil geregini yapar lazım olan topçularımızla anlaşmasını yapar lazım olmuyanlarıda gönderir bu iş yönetimin işi.bize sadece takımı desteklemek düşer.şayet bir haksızlık olursa ona yapıcı eleştiri yapmak düşer.başkada bişey düşmez bizim görevimiz takımı her şartta desteklemek yöneticilige soyunmak degil.kaldıki takıma beş kuruş vermiyor bir maça bile gitmiyor ondan sonrada yötici sanıyoruz kendimizi beyler herkes işine baksın başkanımız yeterince ilgileniyorb takımla kimseye ihtiyacıda yok oturur geregini yapar yönetim kuruluyla.destek olmuyorsak köstekte olmuyalım .
SEVDAMSIN58 20.02.2010, 12:51 BEN OZ ELESTIRI YAPARAK BU FUTBOLCULARDAN mehmet yildiz,sedat bayrak kalsin digerlerine yol verilsin hayrettin in zaten en kucuk bir problemde kendisine yapilanlardan sonra kalacagini dusunmuyorum daha alternatifli transferler yapilmali bunlarin yaninda ozellikle sezon basinda yapilan transferlerin hepsi sozsuz gitmeli erman,yasin,ibrahim sahin,ugur kavuk,kadir, bunlarin sivasspor a hicbir katkilari olmamistir olmayacagida kesin ve kesindir
NOT musa aydin,abdurahman dereli,murat sozgelmezin kalitelerinden suphem yok ama bizdeki omurleri doldu sevk leri kirildi onlara mutlaka bir yenilik gerek ya bizim takimda onlarinda icinde olacagi dusununlerek transferler yapilir kendilerine gelmeleri saglanir yoksa yol verilir
NOT devre arasinda yapilan transferlerinde gonderilmesi cok iyi olur zira hicbiri ise yarayacak oyuncular degil artik futbol hayati sona ermis kisileride toplamanin hicbir anlami yoktur
Transfer yapilirke bence gelecegi olan topcular alinmali tum gibi dayanma gucu yuksek bilica gibi sorumluluk sahibi mehmet yildiz gibi hirsli oyunculara ihtiyaci var sivassporumuzun insallah onumuzdeki yil ligde olur ve iyi yerlerde oluruz
ŞaNLı SiVaSıM 20.02.2010, 12:59 hayro,mehmet,apo,akın,sedat,mu rat kalsın gerisi yallah
yönetimin takımın ligde kalıp kalmayacağını beklediğini düşünüyorum
bu oyuncularında ilk önceliklerinin sivasspor olacağını düşünüyorum
bu oyuncular biliyorlar ki sivassporun belirli hedefleri var kendilerininde hedefleri var
bir diğer senaryoda ise bilica da olduğu gibi bu oyuncularımızda ligden ddüşdüğümüz takdirde veye düşmesekte gitmek isterlerse yönetime yine imza atacaklar ve takıma az çok para kazandırarak gidecek lerini düşünüyorum
ayrıyeten takıma yeni genç yüzler katmamız gerek
örneğin son birkaç yılda kayserispor ragıp mehmet topuz gökhan ünal ve diğer bazı çok önemli oyuncularını yolladı ve bu sene buna rağmen şampiyonluğa oynuyorlar
bunun sebebi takımlarında alt yapıyı güçlü tutmuş olmalarından kaynaklanıyor
ligin en iyi oynayan takımlarından bursasporda olduğu gibi genç oyuncular var ve bunlara ek olarak tecrübeli oyuncularda var ve sonuç olarak bu tecrübeli oyuncularla gençlerin deli kanlılıkları birleşince canavar gibi bir bursasporizliyoruz
admlar ne yaptı baselin kaptanı ivan ergiçi aldılar
biz ne yaptık tumu bilica yı dialloyu sllya yolladık onlar şampiyonluğa oynar biz kümeye ne diyeyim
Ben hiç birisi gitmesin isterim ..
Ama Mehmet YILDIZ "sezon sonunda zaten büyük bir takıma gitme isteğim sürüyor " diyerek takımdan ayrılma sinyalleri verdi.
Diğer futbolcuların ama özellikle bu kadar performansı yerinde iken Akın'ın takımdan ayrılmasını hiç istemiyorum
yigido_sampiyon 20.02.2010, 16:37 Ben hiç birisi gitmesin isterim ..
Ama Mehmet YILDIZ "sezon sonunda zaten büyük bir takıma gitme isteğim sürüyor " diyerek takımdan ayrılma sinyalleri verdi.
Diğer futbolcuların ama özellikle bu kadar performansı yerinde iken Akın'ın takımdan ayrılmasını hiç istemiyorum
mehmet yıldız uzun süren sakatlıktan sonra büyük bir takıma gideceğini zannetmiyorum...
sivasspor taraftarı uzun süren sakatlık sürecinde bir an olsun mehmet yıldıza desteğini esirgemedi...mehmet yıldızında biraz daha borcu var sivasspora...
yorumları okumadan yorum yapmak gerekir bence... yoksa insanın yorum yapası kalmıyor.. çok konuşuyoruz... boş konuşuyoruz..
Turan 59 20.02.2010, 17:55 Ne kadar gereksiz bir konu.Önce kümede kalalım,gerisini düşünürüz.
yener_sahin 20.02.2010, 17:59 yorumları okumadan yorum yapmak gerekir bence... yoksa insanın yorum yapası kalmıyor.. çok konuşuyoruz... boş konuşuyoruz..
Helal olsun kardeşim çok güzel yazmışsın.Adamlar Mecnun başkana bile laf söylemiş.Beyler beyler fare olup gemiyi erken bırakma sinyalleri vermeyin...Bunca yıldır güvendiğimiz adamlar işlerini bilirler...
üçyıldız58 20.02.2010, 18:15 biz önce ligde kalalımm böyle sunni gündemlerle futbolcularımızın taraftarımızın kafasını bulandırmamak lazım
kimse unutmasınki murat sözgelmez,musa aydın,apdurrahman derelinin ,hayrettin yerlikayanın oynadığı futbol ortada bu oynadıkları futbolla sivasspora boş mukaveleye imza atmaları gerekir
ne mecnun başkan nede yönetim nede taraftar gergin değil bence futbolcular biraz gerilsinler çıksın maçlarını kazansınlar kendilerini yönetime ,hocaya başkana beğendirsinler
mehmet yıldıza gelince benim şahsi görüşüm mehmet yıldızın kulubümüze 1 yıl borcu var sakatlık nedeniyle oynamadı
oynamadığı halde başkan parasından zerre kadar kesmedi mehmet yıldızda yapılan iyiliği elinin tersiyle itecek karekterde değil
mecnun abisi ne derse o olur diğer futbolcularında bülent abileri var o ne derse o olur
58^SiVaS^58 20.02.2010, 18:46 Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli, Akın Vardar, Musa Aydın,Sedat Bayrak, Murat Sözgelmez, Van Heerden ve Hayrettin Yerlikaya
En önemli futbolcularimiz bunlar giderlerse vay halimize:mad::mad:
hepsi ilk 11 de oynayan önemli oyuncular bunlarıda kaybedersek çok kötü olur bizim için en yakın zamanda yapılır inş anlaşmalar
sivaslıadem 20.02.2010, 21:38 İÇ TRANSFER OLAYI COK ONEMLİ
GECEN YAZ OYUNCULARIN COĞU GİTTİ
TAKIM OYUNUYLA ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM BOZULDU
BÜLENT UYGUN SONUNU HZIRLADI BU SEBEPTEN
TAKIMIN İSKELETİ BU OYUNCULAR
DİĞER TAKIMLAR DAVRANMADAN OYUNCULARIMIZI ELİMİZDE TUTMALIYIZ
MEHMET YILDIZ BU ŞEKİLDE GİDERSE TAKIMDAN MADDİ OLARAK DA BÜYÜK KAYIP YAŞARIZ
BAKIN GALATASARAYA ALİ TURANI BONSERVİSSİZ ALMAK İÇİN NELER YAPTI ŞİMDİ LAFINI EDEN YOK
karşıyakalı 20.02.2010, 21:43 hiç kuşkunuz olmasın hepside delikanlı çocuklardır yönetim istesin hemen hepside imzayı atarlar.ayrıca fanatik bu olayı neden şimdi gündeme getirdi onu düşünmek gerekir.bence insanların ve futbolcuların aklına fitne fesat sokma amacındalar .
karşıyakalı 20.02.2010, 21:44 ayrıca gergin bekleyiş falanda yok takımda
efendigardaş 20.02.2010, 22:52 GEÇEN YILDA ELİNDEKİ TOPÇULARI SATTI .. BARİ BU SEFER ELLERİNDEKİ TOPÇULARI KAÇIRMASINLAR...***
şarkışla 58 20.02.2010, 22:57 ne gergin bekleyişi kardeşim hepside kalacak kalmayan varsa gider ne var bunda
YONETIMIN BIR AN ONCE BU FUTBOLCULARLA ANLASMASI LAZIM VAN HERDEN KIRALIK BUNUNDA BONSERVISINI ALMALARI LAZIM AC KURTLAR AGZINI ACMIS BEKLIYOR HELEKI BU SAATTEN SONRA O BEKLEYENLER NE OYUNLAR CEVIRIRLER
yıkın tabuları 21.02.2010, 01:16 öyle şey olurmu sivasspor birkere yaşa bastı birdaha basmaz bülent yaptı yapacağını başkanımız akıllandı o tip olaylara gelmeyiz:D:D:D
yigido yakup 21.02.2010, 02:20 bu fanatik gazetesi bizim zararimiz icinmi yararimiz icnmi ugrastigi anlamdim gitti.gergin bekleyis yok nerden cikiyor bunu belirteyim yok takimdaki oyuncularin aklina simdiden sözlesme meselesini düsürüp performanslarinimi asagi cekmek istiyorlar yada söyle egerki fanatik gazetesi sivasspor yönetimine elinizi cabuk tutun yoksa oyuncularin talipleri sirada bekliyormu demek istiyor anlamis degilim.her ne olursa isteyen kalir istemeyen gider.takimda kaptan haric herkes gidebilir.
tekdoktirin 21.02.2010, 06:18 takımın en iyi oyuncuları bunlar bunlarıda elden kaçırmayalım yönetim.o zmana kesin yanaarız.
serkankeskin 21.02.2010, 14:35 bu futbolcular takımın değişmez isimleri yönetimin bu futbolcuları bırakacağını zannetmiyorum.
2 senedir ligi kasıp kavurduk bu hiç mi kasamıza yansımadı yaa.reklam olsun lig tv yayın hakkı olsun ligdeki sıralamamızdan gelen paralar olsun....ne oldu bunlar.yönetimden memnunuz ama kimse kalıcı değil o koltukta....
ercan58.a 21.02.2010, 19:40 başkanın birbildiği vardır rahat olun bence
bizler detegimizi verelim gerisi yönetimin işi
yıldız beldesi 21.02.2010, 19:48 eğer böyle yaparlarsa bu sene değil seneye düşeriz herhalde
slasher//z 21.02.2010, 20:11 Mehmet Yıldız,
Abdurrahman Dereli,
Akın Vardar,
Musa Aydın,
Sedat Bayrak,
Murat Sözgelmez,
Van Heerden,
Hayrettin Yerlikaya
ilk 11 iin değişmeyen 8 futbolcusu bunlar 1 tanesini bile elden kacırmamamız lazım. yonetım elıbnı cabuk tutsun
|