Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı değerlendirelim

SivasSpor.Com
20.02.2010, 15:16
http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/sivas-manisa-1.jpg

Sivassporumuzun dirilişinin en önemli göstergesi olan Manisa maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

ahbey
20.02.2010, 15:20
En kötüsü; Taider ve El Rio
En iyisi; Akın
Maçta göze çarpan: Göze değilde kulağa çarpan spikerin son dakikadaki "Eğer Mehmet YILDIZ eski Mehmet olsaydı bu pozisyonlarda kesin gol atardı. Ama eski gücü yok, kaleyi bile düşünmüyor" demesi oldu.
Genel kanaatim: Başarı her zaman güzeldir.

stain
20.02.2010, 15:20
en iyisi elrioydu diyebilirim özellikle son dakikalardaki şöleniyle

ancak erman olsun cihan olsun hyrettin murat aubey ve akın bu maçın en iyleriydi

ancak taider çok kötü oynadı

ahmet_200655305
20.02.2010, 15:21
Maçın en kötüsü kimdi ?
-yok
Maçın en iyisi kimdi ?
-Heerden akın cihan
Maçta göze çarpanlar ?
-dağasan

007furkan1994
20.02.2010, 15:24
CİHAN YILMAZ MAÇIN ADAMIDIR İKİNCİ YARI OYUNA GİRDİ MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
ZOR BİR MAÇTI ÇOK KRİTİK GALİBİYET

Besyo_cu
20.02.2010, 15:24
Son 3 maçta 7 puan aldık bu puanları daha anlamlı yapan ise bizim gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor olmalarıydı.

Bu kritk haftalarda kimin iyi oynadıgı veya ne yaptıgı önemli değil önemli olan galibiyet ti bunuda elde ettik güzel günler artık cok yakın.

Ahwettt
20.02.2010, 15:25
Maçın en kötüsü Erman dı
En iyisi Akın ve Cihandı
Maçta diğer göze çarpanlar ise. Hocanın kendi sahasında böyle sanki deplasmanda oynuyor gibi oyunu kendi sahasında kabul ettirmesi idi.Ne oyunu okuyabiliyor Nede hangi takdikle oynattığı belli. Herhafta farklı kadro ile çıkarak oyuncular bile kimin nasıl oynadığının farknıda değil.Top rakipte iken asla pres yaptırmıyor yada oyyuncular bilerek yapmıyor

Salim58
20.02.2010, 15:27
Üç puan aldıkya gerisi önemli değil.

heğbeye bi üç puan daha attık. yakında heğbe dolacak inşallah.

58akif34
20.02.2010, 15:28
bence mac keyıfsız gectı takım olarak ıyı oynadık fakat nabil bu hafta cok formsuzdu ve keitanın da cezalı olması orta alandan oyun kurmamızı engelledı akın gercekten cok ıyı bır kalecı eldıvenlerıne saglık mehmet yıldız eskı formuna daha kavusamamıs abdurrahman heyrettın ve aubey gercekten ıyı defans yaptılar sonuc olarak 1 puan aldık ve 24 puana ulaştık formsuz olan futbolcularımızın zamanla duzelecegıne ınanıyorum başarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

tuzlugollu
20.02.2010, 15:30
gercektende yensek puan alsakda hic umut verici futbol oynamiyoruz
denizli spor bile bizden on kat guzel futbol oynuyor ya bizim hoca isini bilmiyor yada futbolcular hocayi takmiyor cunku bi kadar kotu goze hos gelmeyen futbol oynamanin yada oynatmanin bi aciklamasi olmali dusuyoz puana ihtiyacimiz var yeterki yenelim oyunun futbolun onemi yok mantigini futbolculara asilamisssa hocamiz isimiz ozaman daha kotu cikin catir catir oynayinya gecen senelerde ligden dusen kocaelispor bile dort buyugu imrendirecek bir sekilde oynayarak bu ligden dusmuslerdir serefleriyle onurlariyla
bu isin icine artik onuru gururu haysiyeti koyarak oynacak futbolcular lazim bize ve onlari oynatacak hoca .....

lokmankantar
Maçta skor yokken tüm arkadaşlar olumsuz eleştirilerde bulundular özellikle kulübün zor anlarında takmımızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum
maçın yıldızı: sivasspor forması için terini akıtanlar
Maçın kötüsü: Sivassporu istemeyen trt spikerleri
Maçtan çıkarılacak ders: sivassporu her şeye rağmen desteklemek ve yönetim taraftar teknik heyet birlikteliği sağlamak En büyük Sivasspor

eyupk
geliyor, geliyor, geliyor, yiğidolar geliyor. kırmızı beyazı çok seviyoruz, evvel Allah hepimize yiğido derler, sivas ellerinden çıkıp diziliyoruz. seni çok seviyorum SİVASSPOR'UM.

57 Mehmet
böyle gergin maci kazandigimiz icin bütün takimi kutluyorum,macin yildizi ise bütün sivassporlu futbolcularimiz ve takimi yalniz birakmayan onlari destekleyen taraftarimizdir

GurbetciYigidom
20.02.2010, 15:31
Maçta göze çarpan: Göze değilde kulağa çarpan spikerin son dakikadaki "Eğer Mehmet YILDIZ eski Mehmet olsaydı bu pozisyonlarda kesin gol atardı. Ama eski gücü yok, kaleyi bile düşünmüyor" demesi oldu.

Evet benimde o söz cok ilgimi cekti, demekki mehmet yildizimiz hala eski formunda degil.ama yavas yavas hem takimimiz hemde yildizimiz form tutacak.

svsli585858
20.02.2010, 15:32
maçın kötüsü yok
en iyisi akın-erlio-cihan
maçta göze çarpanlar son haftalardaki başarımız bu haftada devam etti
muhsin hocanın hamleleri yerindeydi ama kamananı çıkarmamalıydı manisa risk alıp yüklenince kontradan hızlı bi oyuncu etkili olabilirdi.

tuzlugollu
20.02.2010, 15:32
hic kimse sevinmesin cunku asil macera bundan sonra basliyor yukari cikmak icin mucadele ettik daha zor olani simdi asagi inmemek icin daha cok mucadele etmekde onuda becerecekmiyiz bilmiyorum bu tarz futbol anlayisiyla......

svsli585858
20.02.2010, 15:35
kardeş ne 1 puanı kapı gibi 3 puan aldık :Dbence mac keyıfsız gectı takım olarak ıyı oynadık fakat nabil bu hafta cok formsuzdu ve keitanın da cezalı olması orta alandan oyun kurmamızı engelledı akın gercekten cok ıyı bır kalecı eldıvenlerıne saglık mehmet yıldız eskı formuna daha kavusamamıs abdurrahman heyrettın ve aubey gercekten ıyı defans yaptılar sonuc olarak 1 puan aldık ve 24 puana ulaştık formsuz olan futbolcularımızın zamanla duzelecegıne ınanıyorum başarılar

BOUN
20.02.2010, 15:37
denizli spor bile bizden on kat guzel futbol oynuyor ya bizim hoca isini bilmiyor yada futbolcular hocayi takmiyor cunku bi kadar kotu goze hos gelmeyen futbol oynamanin yada oynatmanin bi aciklamasi olmali dusuyoz puana ihtiyacimiz var yeterki yenelim oyunun futbolun onemi yok mantigini futbolculara asilamisssa hocamiz isimiz ozaman daha kotu cikin catir catir oynayinya gecen senelerde ligden dusen kocaelispor bile dort buyugu imrendirecek bir sekilde oynayarak bu ligden dusmuslerdir serefleriyle onurlariyla
bu isin icine artik onuru gururu haysiyeti koyarak oynacak futbolcular lazim bize ve onlari oynatacak hoca .....

Arkadaşım çok enteresan yorumlar yapıyorsun, söylediğin mantıklı mı bir düşün? Ne yani geçen yılki Kocaeli'nin yaptığı güzel futbol oynayıp, şov yapıp ligden mi düşelim? Bizim için öncelik ligde kalmaktır ve dolayısıyla her ne olursa olsun, her ne çeşit futbol oynanırsa oynansın puanları toplamaktır.

Ayrıca hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Seneye oturmuş bir kadro ve yerinde bir kaç transferle bizi tekrar şampiyonluğa Muhsin hocamız oynatacaktır. Güvenim sonsuz.

Galibiyet için hocamız ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler!

lokmankantar
20.02.2010, 15:38
Maçta skor yokken tüm arkadaşlar olumsuz eleştirilerde bulundular özellikle kulübün zor anlarında takmımızın yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum
maçın yıldızı: sivasspor forması için terini akıtanlar
Maçın kötüsü: Sivassporu istemeyen trt spikerleri
Maçtan çıkarılacak ders: sivassporu her şeye rağmen desteklemek ve yönetim taraftar teknik heyet birlikteliği sağlamak En büyük Sivasspor

tüm arkadaşlar yazmışım yanlışlıkla özür diliyorum yazan arkadaşlar kendilerilerini biliyor nedense sürekli sivassporu eleştirmek keyif veriyor onlara sanırım başka takımın taraftarları buraya ortalık karıştırmak için yazıyorlar

stain
20.02.2010, 15:39

bu takımı bülent uygun bozduğu için çatır çatır oynayamıyor bir dahada belki gelecek sezon oynarız

hoca en iyisini yapıyo oyunu okuyo bunun göstergesi maçın en kötüsü elrioyu bekletmesiydi ve sonuç olarak adamlar son 10 dakika üzerimize gelemedi neden

maçın kötüsü elrio yüzünden çünkü elrio son 10 dakikanın en iyi oynayanı ve entehlikeli olanıydı adamları kitledi elini kolunu bağladı hoca helal olsun

hoca takımı tamamen atak oynatsaydı dahaiyi olurdu sanki bir 3-1 faciası daha yaşardık ne güzel olurdu demi

yorum yazarken tüm 90 dakikayı göze alarak yazalım

babapiton
Maçın en kötüsü kimdi ?
Taiderdi zaten onuda hoca oyundan aldı

Maçın en iyisi kimdi ?

Elrio süper top oynadı ozellikle son dakikalarda 3-4 tane gol pası verdi

Maçta göze çarpanlar ?

Takım savunması yerine oturdu Diger Haftalara göre Lucien Elrio ve Cihan çok iyi oynadı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

Gole kadar kötü bir sivas vardı sahada ama golden sonra 4-5 tane pozisyonumuz var ve defansımız iyice oturmaya başladı,Lucien diger haftalara göre iyiydi,

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Çok yerinde hamleler yaptı Taider çok kötüydü apoyu mecbur çıkardı Kamananda kotüydü Musa ve Cihan Girdikten sonra müthis isler yaptılar

lokmankantar
bir de sayın admin ben bu site kurulduğundan beri üyeyim hala yeni yazıyor bunda kriteriniz ne acaba:)

58_babacan_58
İŞİN İYİ TARAFI DEFANSIMIZ TOPARLANDI ARTIK ESKİSİ GİBİ ÇOK GOL YEMİYORUZ...AYRICA BU MAÇTA GÖZE HOŞ GELEN BİR FUTBOL OYNAMADIK AMA TABİİ GOLÜ ATAN ALIYOR 3 PUANI,HAYIRLISI OLSUN BAKALIM İNŞALLAH DEVAMI İLERİKİ HAFTALARA..........

eyupk
20.02.2010, 15:40
hic kimse sevinmesin cunku asil macera bundan sonra basliyor yukari cikmak icin mucadele ettik daha zor olani simdi asagi inmemek icin daha cok mucadele etmekde onuda becerecekmiyiz bilmiyorum bu tarz futbol anlayisiyla......
bu sezon güzel futbol önemli değil, galip çıkalım yeterli. bu sezon iyi futbol beklemeyin.

karşıyakalı
20.02.2010, 15:40
maçın en kötüsü nabil taider dir.
akın iyiydi
galibiyet güzel ancak oynanan kişiliksiz ve kötü futbol bizleri üzdü.kamanan .elrio(85 dk kötü).erman.taider zaten en kötü olanı .zaman zaman mehmet.takımın kötüleriydi.akın ve dagaşan ise en iyilriydi takımın

58_babacan_58
20.02.2010, 15:41
bir de sayın admin ben bu site kurulduğundan beri üyeyim hala yeni yazıyor bunda kriteriniz ne acaba:)

KARDEŞ ÖNEMLİ OLAN ESKİ ÜYE OLMAK DEĞİL,YAZDIĞIN MESAJLAR ÖNEMLİ 2005 YILINDAN BERİ 5 SENEDİR 12 TANE MESAJ YAZMIŞSIN :D O YÜZDEN BÖYLE NE KADAR ÇOK MESAJ YAZARSAN O KADAR USTA VE TACRÜBELİ YİĞİDO OLURSUN.......

stain
20.02.2010, 15:41
Arkadaşım çok enteresan yorumlar yapıyorsun, söylediğin mantıklı mı bir düşün? Ne yani geçen yılki Kocaeli'nin yaptığı güzel futbol oynayıp, şov yapıp ligden mi düşelim? Bizim için öncelik ligde kalmaktır ve dolayısıyla her ne olursa olsun, her ne çeşit futbol oynanırsa oynansın puanları toplamaktır.

Ayrıca hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Seneye oturmuş bir kadro ve yerinde bir kaç transferle bizi tekrar şampiyonluğa Muhsin hocamız oynatacaktır. Güvenim sonsuz.

yürübe aslanım helal olsun herkes senin gibi düşünwemiyor

düzgün düşünemediklerinden böyle yazıyorlar

karşıyakalı
20.02.2010, 15:42
oynadıgımız kötü futbol ile deplasmanda bursa bize fark yapar gönderir

Metal Gear
20.02.2010, 15:42
Bugün defans hattımız neredeyse hatasızdı.
Takımda Kamanan çok isteksizdi.
Elrio ve Cihan maçı koparan iki isimdi bence.
Keita'nın yokluğu belli oldu.İbrahim nerde,Keita nerde?
ikinici yarıya Manisa iştahlı başladı ve enerjisi çabuk bitti.Onlar yorulunca biz golü sonra da pozisyonları bulduk.
Taider sakatlanıp oyundan çıktı.Bugün takım olarak fena değildik:

mustafatas58
20.02.2010, 15:47
catır catır oynamamasının sebebı bulo efendının enkaz yıgını halınde bıraktıgı takım oldugu ıcın olabılır mı acaba?evet.
neysekı bu hocamız bu enkaza ragmen cok cok ıyı ısler yaptı.kendısını tebrık edıyoum.ınsallah haftayada seyırcısız deplasman bursa macından en az beraberlıkle donerızde yukselmeye devam ederız

stain
20.02.2010, 15:50
hoca maça damgasını vurdu ve sırf hocanın kalitesiyle kazandık bu maçı

ilk yarıyı gol yemeden geçip ikinci yarıdaki pozisyonlardan 1-2 gol bulmaktı amaç

ilk yarı taider döküldü ve manisa çok iyi oynadı hoca ilk yarı maçı izledi ikinci yarı planladı

cihan oyuna girdi ve ileri hatta top taşıma sağlandı bu sayede maça eşitlik geldi

sonra eski sivasspor taktiği ile ileride mehmetle tutulan topu geri verince cihan attı

sonra sahne taraftarındı çünkü rakip golden sonra bozuldu ( özellikle ersen martin oyuna girdikten sonra sırf ersene kızan taraftar takıma tam destek olamsa bile ersene bağırdı ) rakibin morali bittti

ve maç ta güzel bir oyun hakim oldu sonuç olarak maçın finalinde elrio harika futboluyla adeta kalitesinden kokular verdi sivassa sivasspora

mustafatas58

mustafa bu yorumu begendı:D:D:D

FANATIK YIGIDO
boyle maclarda oyun kalitesi beklenemez tek isdediyimiz 3pugandi onuda aldik allaha cok sukur.

muhsin koçak
20.02.2010, 15:53
Galibiyete rağmen inanın zerre kadar sevinemiyorum.Böyle devam etmez,şansla nereye kadar kazanabilirsinki.Beni tek mutlu eden olay tribünleri tamamen dolduran Yiğidoların zor günlerinde takım yanlız bırakmamaları.

yiğidoyiğit
20.02.2010, 15:55
Maçın en kötüsü demek haksızlık olur ama zaman zaman kötüsü Taider ve yaptığı kritik pas hataları ile Erman ve İbrahim'di. Musa oyuna renk kattı, Mehmet çok istekli değildi. Ancak maçta en ağrıma giden 6 ay burada yan yatıp para kazanan Sersem Ersen 15-20 dakikada hayatının mücadelesini verdi. Hırsından bizim topçuları dövecekti. Ama tüm takıma tebrikler. Çok kritik 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz. Hepsini kutluyorum.

lokmankantar
20.02.2010, 15:55
KARDEŞ ÖNEMLİ OLAN ESKİ ÜYE OLMAK DEĞİL,YAZDIĞIN MESAJLAR ÖNEMLİ 2005 YILINDAN BERİ 5 SENEDİR 12 TANE MESAJ YAZMIŞSIN :D O YÜZDEN BÖYLE NE KADAR ÇOK MESAJ YAZARSAN O KADAR USTA VE TACRÜBELİ YİĞİDO OLURSUN.......

teşekkürler babacan iş güç var yani:) oturupta buraya insanları sürekli eleştirmekse yazalım yani o zaman demekki iyi taraftar oluruz belki bende forma kombine falan alarak iyi yiğido olunur diye biliyordum bir de sürekli takımın arkasında olarak:)

SivaSTeaM58
20.02.2010, 15:56

sen ne sacmalıyosun ligden dustukten sorna ha serefinle dsutun ha oynamyırak amca gitmedın heralde sen bu sene hic bu kdr guzel futbol oynamamıstık onemlı olan 3 puanı almak sen istedin kadar artislik yap ligden dsutukten sonraaa.....

mustafatas58
20.02.2010, 16:00
ınsallah yarınkı rakıplerımızde puan kaybederde bır ıkı sıra yukselmıs oluruz bu hafta.17den cıktık 12.sırayla aynı puanı paylasıyoruz sımdı.guzel ısler basardık.bundan sonra deplasmanda ne toplarsak kardır

58akif34
20.02.2010, 16:06
kardeş ne 1 puanı kapı gibi 3 puan aldık :D

Heyecandan parmagım sürctü pardon

eyupk
20.02.2010, 16:08
bu arada tuzlugollu nickli kişi. madem takımımıza güvenmiyorsun, ne işin var bu sitede.

58akif34
20.02.2010, 16:17
[QUOTE=karşıyakalı;611215][FONT="Arial Black"]oynadıgımız kötü futbol ile deplasmanda bursa bize fark yapar gönderir[/FONT

sen takımına ınan gerısını bosver ben her zaman bırsey olmadan olmus gıbı konusanlara kızıyorum bakın dıyarbakır macı öncesı hakem hakkında bır cok üye buradan hak yıyecegıne daır yorumlar yazdı ne oldu guzel mac yonettı fener ve trabzon macında kotu sonuclar alındıgında muhsın hoca bırsey bılmıyor gonderın dendı ne oldu takım yukarılara dogru cıkısta sımdı sen tutmus bursa bıze fark atar dıyorsun dur bakalım ılerkı haftalarda neler olacak bız takımımızı destekleyelım gerısını bosverın

Shan58
20.02.2010, 16:18
Galibiyete rağmen inanın zerre kadar sevinemiyorum.Böyle devam etmez,şansla nereye kadar kazanabilirsinki.Beni tek mutlu eden olay tribünleri tamamen dolduran Yiğidoların zor günlerinde takım yanlız bırakmamaları.

4 galibiyet 1 beraberlik daha alırsak rahatlarız ondan sonra iyi futbolu düşünür takım.
Bu haftalar çok riskli ve çok kontrollü oynamak zorundayız. çünkli alınacak bir mağlubiyet tüm moralleri bozabilir.
ileriki haftalarda kümede kalmayı garantileyen takımlar daha rahat oynayacaklar ve bu denli mücadele olmayacak.

bursadan 1 BBŞ'den 3 puan alırsak bağayı rahatlayacağız.
Rakiplerimiz zor maçlarını henüz oynamadı biz zor olanların çoğunu atlattık.

yorumcuyuz
20.02.2010, 16:25
ilk yarı iyi oynamadık... ikinci yarı biraz toparlandık ve golu attık... bana gore elrio macın adamı... nabil bu macta kotuydu... defans özverlili mucadele etti... her seye ragmen yenmek cok guzel...

yigido_sampiyon
20.02.2010, 16:32
maçın en iyisi Akın Vardar dı...Ancak Sivasspor diğer haftalar için fazla umut vermiyor...haftaya bursayla yine önemli bir maça çıkacağız...umarım bu galibiyetin morali diğer haftalardaki futbolada yansır...

Kibrisli
20.02.2010, 16:38
Söyleyeceğim tek şey var... Van Heerden şu anda bu ligteki en iyi yabancı... Bu kadar...

MaXiMuM
20.02.2010, 16:42
maçın iyileri elrio van herden, murat , cihan , akın
maçın kötüsü ( o kadar çok ki isime gerek yok) :mad:

carizma0658
20.02.2010, 17:07
sevın çok degerlendirme sonra şuan mutluluk yaşanıyor oleyyyyyyyyyyyy

kiNgSiZe58
20.02.2010, 17:15
Sivasspor Zorlu Bir Dönüste. Düzelmesi an meselesi.

vedat58
20.02.2010, 17:26
iyi futbol kötü futbol önemli degil önemli olan galib gelmemizdi bunuda basardik , burdan futbolculari muhsin hocayi ve taraftarimizi tebrik ederim , büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim , sivasi ve sivassporu cok seviyorum , haa bu arada admin seni unutmadik senide cok seviyoruz ;):D:)

adres58
20.02.2010, 17:35

1-Hocam üye olup bırakmayacaksın
2-Aktif olacaksın
3-Yorumlara katılıp alttaki seçeneklerden beğenip beğenmediğini belirtecek teşekkürlerinde bildireceksin.
4-Belli bir kriter yoktur.

bozkurt187
20.02.2010, 17:47
Bence Sivasspor bugün ilk kez takim olarak ve sivasspor ruhu ile oynadi insallah bu sekilde devam eder.

yigidoo
20.02.2010, 17:54
Macin iyisi Akinla beraber defans oyunuculari birde gol attan Cihan.
Kötüsu ise Hoca, kocaman ilk yari görmedi orta alandaki boslugu ikinci yarida Cihanin alarak doldurdu vede o da mahcup etmedi Sivaslilari golunu attip maci aldi.
Ayrica hoca her mac böyle olmaz daha cetin gececek maclar var simdilik bir nefes aldik alt taraftan sadece is bitmis degil.

yerliturkuaz
20.02.2010, 18:04
İyi futbola hiçbir zaman üç puan vermiyorlar. Evet kötü oynadık gibi gözüktü fakat taktik anlayışımız öyleydi. Keita'nın eksikliğini çokca hissetti takım. Benim en sevindiğin nokta son üç hafta sadece bir gol yemiş olmamız. Defans hattında gözle görülür bir düzelme var fakat defan arkasına atılan toplarda bir türlü çare bulamıyoruz. Bu konuda defansı suçlamayalım. Orta sahaya çok büyük görev düşüyor bu konuda.

Mehmet Yıldız'ın gelişi takıma ne kadar olumlu katkı gösterdi bunun bir kez daha farkına vardık.

Şuan farkında iseniz takımımız son iki sezonda yaşadığı başarılarda kullanmış olduğu taktiği uyguluyor. Rakip takım oynuyor gözüküyor. Böylece rakibi yorup hızlı ataklar ile de sonuç bulmaya çalışıyoruz. Bunun verimini de alıyoruz. Muhsin hoca eski siteme dönerek çok önemli bir iş yaptı.

Kimse takımdan iyi oyun beklemesin. Bize puan veya puanlar lazım. Her maçı en az bir puan ile kapatmak zorundayız. Bu takım ligde kalacaktır. Futbolcularımıza yönetimimize hocamıza güvenimiz tamdır. Özlene Sivasspor şampiyonluğa oynayan Sivasspor'umuzu önümüzdeki sezon büyük bir keyifle tekrar izleyeceğiz....

shang
20.02.2010, 18:05
3puanı almak çok önemliydi ama bugün mucize bi galibiyet aldık diyebilirim manisa kendi stadından bile rahat oynamıştır 2 şutumuz var kaleye biride gol ben hoca kamanana nasıl tahammül etti o kadar dk anlayamadım ermanda bu maçın kötülerindendi nabil çıkana kadar bi tane olumlu hareketi yok defans hattı ve elrio maçın iyilerindendi 3 puan aldıgımız için şanslıyız ve mutlu...

ysnylmz
20.02.2010, 18:10
Maçın en kötüsü kimdi : ? YoK.

Maçın en iyisi kimdi : ? HepSi

Maçta göze çarpanlar : ? yiğidoo canlanıyoorrrr...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? inş.ligde kalıcazz seneye zirve savaşı vericez

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? bana göre çok zeki teknik adam oyuna müdaheleleri çok akıllıcaydı

üçyıldız58
20.02.2010, 18:31
kazanan takımı tebrik etmek lazım bu zor maçı skor yönünde lehimize çevirdik
zaten fazla oynanan futbola bakmıyoruz
yanlız bir kaç sözüm ermana olacak senin kapasiten yapacakların buysa bu takımda işin yok
ibrahim dağaşan ,hayrettin yerlikaya sana bağırmaktan,yalvarmaktan bıktılar önündeki topa koşmuyorsun mehmet yıldıza bakıyorsun
yakışmıyor bu futbol sana senin böyle ruhsuz oynaman yüzünden hiçde taraftardan söz işitmeyi hak etmeyen kişiler senin yüzünden söz işitiyor kötü oluyor
apdullah avcının neden seni bıraktığı belli oluyorrr

karadavut58
20.02.2010, 18:33
mac ilk yari biraz duzensizlik vardi ikinci yari guzeldi akin defans iyiydi hoca ilk yari dusundu ikinci yari buldu ortasahanin bos oldunu vede degisiklik gol oldu dahada olabilirdi emme sorun deyil busene cok iyi maclar beklemiyorum ben acikcasi beklentim puan vede puanlar busene boyle ne yapalim biz destekleyelim onlar oynasinseyirci de iyidi herkese tesekkurler ediyorum ayrica baskanimiza mecnun beye ozel olarak tsk ediyorumhaftaya bursa macini almak dilegiyle

A.Turan Korkmaz
20.02.2010, 18:40
'Takım kötü oynadı' diyenlere yükleniliyor. Ben daha ileri gideyim : Sivasspor bu maç sezonun şimdiye dek en kötü futbolunu oynamıştır! Hadi benden de alıntı yapın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Maçı stadda seyrettim.
Sivassporumuz çok kötü oynadı, tanınmaz haldeydi topçular. Sebepler neydi?
1) Manisaspor kendi oyununu oynamayı değil Sivassporumuzu oynatmamayı düşündü. Korkak oynadılar. Hücum presleri yoktu, yalnızca geride iyi savunma yaptılar, oyunu sahalarında kabul etmek istediler ama bu taktik yanlıştı çünkü Isaac yoktu, yerine oynayan Ergin de bir varlık gösteremedi.
2) Bazı yorumcular Elrioyu göklere çıkarmış, oysa Elrio attığımız gole kadar Kamanan ve Ermanla beraber hiçbir olumlu iş yapamadılar, takımı eksik oynattılar.
3) Muhsin Hoca değişikliklerde yine geç davrandı. Cihanı daha erken oyuna almalıydı. Hoca Taidere çok güveniyor ama çok yumuşak oyuncu,kolay sakatlanıyor zaten. Takımın lideri, yönlendiricisi de değildi.
4) Takımımız 4-1-3-2 gibi oynadı. Defansın önünde Dağaşan,onun önünde sağda Elrio,ortada Taider,solunda Erman, ileri ikilide ise Kamanan ve Mehmet vardı. Sistem o kadar yanlıştı ki bazen Kamananla Elrio yanyana ,aynı mevkide durdular, Erman çok top kaybetti , saç baş yoldurdu Kamanan gibi.
5) Golde Cihan yeni girmişti,kendini de unutturdu ve demarke vaziyette kolayca golü yaptı.
Takımımız sistemsiz, rasgele , yanlış oyuncu tercihleriyle oynuyor. Evet defansımız oturdu, bu iyi haber. Orta sahamız ise deplasman ve içsaha tertibi olarak ikiye ayrılmalı. Erman, Elrio , Kamanan,Musa deplasman topçuları, çünkü geniş alanı seviyorlar. Elronun 80 dakka durup son 10 dakka açılması, rakibin gol için ileri yüklenip boşluklar bırakmasındandı.
Keita,Kadir Bekmezci, Cihan ise iç saha oyuncuları. Set hücumu ya da savunmasını yapabiliorlar.Her maça aynı sistem ve onbirle çıkamayız. Oyuncularımız uygun değil bu duruma.
Herneyse . 3 puan aldık ama nasıl aldık gel stadda olan bize sor. Bağırmaktan, ıslıklamaktan, çatladık nerdeyse. Çok zor galibiyet oldu. Daha kolay galibiyet daha iyi oyunla olacak. İyi oyun istemek hakkımız. Çünkü iyi oynarsak ligde kalacağız biliyoruz.

karşıyakalı
20.02.2010, 18:44
kötü ve can sıkıcı futbola ragmen 3 puan almak önemli bi şeydir.inlallah en kısa sürede takım gibi takım oluruz

karşıyakalı
20.02.2010, 18:48
'Takım kötü oynadı' diyenlere yükleniliyor. Ben daha ileri gideyim : Sivasspor bu maç sezonun şimdiye dek en kötü futbolunu oynamıştır! Hadi benden de alıntı yapın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Maçı stadda seyrettim.
1) Manisaspor kendi oyununu oynamayı değil Sivassporumuzu oynatmamayı düşündü. Korkak oynadılar. Hücum presleri yoktu, yalnızca geride iyi savunma yaptılar, oyunu sahalarında kabul etmek istediler ama bu taktik yanlıştı çünkü Isaac yoktu, yerine oynayan Ergin de bir varlık gösteremedi.
2) Bazı yorumcular Elrioyu göklere çıkarmış, oysa Elrio attığımız gole kadar Kamanan ve Ermanla beraber hiçbir olumlu iş yapamadılar, takımı eksik oynattılar.
3) Muhsin Hoca değişikliklerde yine geç davrandı. Cihanı daha erken oyuna almalıydı. Hoca Taidere çok güveniyor ama çok yumuşak oyuncu,kolay sakatlanıyor zaten. Takımın lideri, yönlendiricisi de değildi.
4) Takımımız 4-1-3-2 gibi oynadı. Defansın önünde Dağaşan,onun önünde sağda Elrio,ortada Taider,solunda Erman, ileri ikilide ise Kamanan ve Mehmet vardı. Sistem o kadar yanlıştı ki bazen Kamananla Elrio yanyana ,aynı mevkide durdular, Erman çok top kaybetti , saç baş yoldurdu Kamanan gibi.
5) Golde Cihan yeni girmişti,kendini de unutturdu ve demarke vaziyette kolayca golü yaptı.
Takımımız sistemsiz, rasgele , yanlış oyuncu tercihleriyle oynuyor. Evet defansımız oturdu, bu iyi haber. Orta sahamız ise deplasman ve içsaha tertibi olarak ikiye ayrılmalı. Erman, Elrio , Kamanan,Musa deplasman topçuları, çünkü geniş alanı seviyorlar. Elronun 80 dakka durup son 10 dakka açılması, rakibin gol için ileri yüklenip boşluklar bırakmasındandı.
Keita,Kadir Bekmezci, Cihan ise iç saha oyuncuları. Set hücumu ya da savunmasını yapabiliorlar.Her maça aynı sistem ve onbirle çıkamayız. Oyuncularımız uygun değil bu duruma.
Herneyse . 3 puan aldık ama nasıl aldık gel stadda olan bize sor. Bağırmaktan, ıslıklamaktan, çatladık nerdeyse. Çok zor galibiyet oldu. Daha kolay galibiyet daha iyi oyunla olacak. İyi oyun istemek hakkımız. Çünkü iyi oynarsak ligde kalacağız biliyoruz.

haklısın gardaş 3 puanı aldık ama bizde sıkıntıdan ve sitresten çatladık.yazdıklarına aynen katılıyorum

sevda58
20.02.2010, 18:50
okudugum kadariyla yine akin...

maci izlemedim ama onemli olan 3 puan, onuda aldik...

karşıyakalı
20.02.2010, 19:00
güzel futbol beklenemez bu tip maçlarda ama takım ne pas yapabildi ne oyun oynayabildi hatta oyuncular çogu kez top u istop edip kontrollerine bile alamadı.3 puan aldık ama şansa oldu biraz.manisa biraz becerikli olsaydı maçı alırlardı.

A.Turan Korkmaz
20.02.2010, 19:02
haklısın gardaş 3 puanı aldık ama bizde sıkıntıdan ve sitresten çatladık.yazdıklarına aynen katılıyorum

Allah razı olsun yiğidom! Derdimiz boş eleştiri , laf kalabalığı yapmak değil. Takımımızı, bütün oyuncularımızı,yönetimi ve hocayı çok seviyorum . Hepsi canla başla çalışıyorlar. Bu sene de Allahın izniyle ligi yukarlarda bitireceğiz. İnanıyorum. Ama iç saha maçlarını stadda dikktle izleyip, görüp anlayabildiğimi yazıyorum. Başka niyetim yok.

Unutmadan. Aponun yerine giren Uğur Kavuk hatasız, mükemmel oynadı. Maçın adamlarından biride oydu bence.

fglnsdf
20.02.2010, 19:55
Maçın en kötüsü kimdi ?
--> Taider (bunun yerine Bruno Zitayi oynatsa daha iyi, yada Sezeri satmasaydi o en yi olurdu)
--> Erman en kötüsü diyemem ama istedigim performansi göstermedi, yani daha fazla bekliyordum...

Maçın en iyisi kimdi ?
--> vallahi yine mehmetin pasi bizi kurtardi Mehmet süperdi
--> Elrio van heerde iyi oynadi ve ciddi bir gol sansi vardi.

Maçta göze çarpanlar ?
--> Taraftar, bugun vallahi Stad´da TARAFTAR vardi Cekirdek yiyen Seyirci degildi bugun

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
--> 3puan almamiz

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?
--> Muhsin Ertugral daha takimi dogru dürüz kuramadi, Taktik yok. Sans oynuyoruz her macda.

eyuphulagu
20.02.2010, 20:14
Herkes gibi ben de statataki yerimi aldım...Bugün vipde rahat bir maç izleyelim;hatta sivasspor atacağı gollerle bizi coştursun diye düşünüyordum..Maç gerçekten çok sıkıntılı geçt...Hepimiz ;her tarftar heyecandan neredeyse kalbimiz duracaktı;biz böyleysek sahadaki oyuncuların bir durumunu düşünün...İlk yarı 2 takımda maça çok temkinli başlamıştı...Manisasporun dizilişinden gol atmaktan çok gol yememek üzere kurulu olduğunu gördük...Manisaspor ilk yarı gerçekten çok kapalı bir futbol oynadı...Amaçları belliydi;önce gol yemeyelim sonra atabilirsek bir tane ataıp maçı kazanalım....Orta saha ilk yarı o kadar kilitli idi ki sivasspor oyuncuları topu atacak oyuncu bulmakta bile zorlandılar...Manisa 15. dak dan sonra yavaş yavaş kalemize gelmeye başladı;2 tane de ne t pozisyon yakaladılar;bu pozisyonlarda Abdurrrah yerinde bir şekilde kademeye girerek golleri önledi..Hatta sağdan yapılan ortaya eğer kademeye zamanında girmeseydi Kanadalı oyuncu Simpson rahatlıkla golü atardı...Sakatlanmak pahasına oyuncunun önüne geçerek pozisyonu bozdu ve golü önledi;bu 2 pozisyondaki yerinde kademeyle Abdurrahman ilk yarının en iyi oyuncusu oldu...İlk yarıda M. yıldız adeta sivassporun el freni gibiydi;ona gelen her topa rakipler kolay müdahaleler yaptılar....Kamanan takımda bir şeyler yapmaya çalışan oyunculardandı...Erman-Elrio takımın en kötü oyuncuları olarak göze battılar...Elrio ve Erman hiçbirşey yapmadılar;ne bir tane orta yaptılar ne de rakiblerini geçebildiler..Takımı adeta 9 kişi oynattılar....Hayrettin'nin formunda gözle görülür bir yükselme var;Allah Nazarlardan Korusun Diyelim...

fglnsdf
20.02.2010, 20:21
Adama (taqidere) 10 numara veriyoruz bir bok yapmiyor. Mohammed Aliyi hatirliyormusunuz Mohammed Ali Sivassporda en iyi sezonunda 10 Gol ve 5 hazirlik yapmisdi, iste böyle oyunculara 10 numara verilir bunlar oyunu kuruyor, bence taideri hemen verelim ve süper oyuncu alalim.

eyuphulagu
20.02.2010, 20:24
2. yarı Cihan ve Uğur un girmesi ve M. yıldız ın daha hareketli oynamasıyla adeta tek maç oldu;zaten rakibin 2. yarı girdiği % 100 bir gol pozisyonu da yok.. Golden sonra hepimiz Elrio şov izledik..Elrio nasıl bir oyuncu olduğunu herkes gösterdi...Sivassporlu oyuncular biraz daha dikkatli oynasalar son 15 dak. da maçı 3-4 farklı skorlara dahi taşıyabilirdi...Bu maçı da kazasız belasız atlattık...Son olarak oyuna Abdurrahman'ın yerine giren Uğur Kavuk u da geldiğinden beri ilk defa takıma katkı yapar şekilde oynadığını gördük;Uğur eğer bu şekilde oynarsa sivassporun yeni transfer kazancı olur...Bu maçı da kazasız belasız atlattık;sıradaki gelsin...

Murad_Kelleci58
20.02.2010, 20:27
En kötüsü; Taider ve El Rio
En iyisi; Akın

en kötü taıder ile elrio demişsin.. taıder'e eyvallah da.. elrıo'yu nerenle syrettin acaba..???

H_Turan
20.02.2010, 20:30
Elrioyaya kötü diye ne ye göre kötü diyor acaba Gollük pas vermiş ayrıca güzel oynamış rakibi güzel geçiyor Bence ben beğendim elrioyoyu

ayhandemir58
20.02.2010, 20:31
Maçın en kötüsü :TD Muhsin Ertuğral
Maçın En İyisi :El Rio
Maçta Göze Çarpan :Takımın isteksiz,yorgun ve de kendine güvensiz oluşu,kişiliksiz bir oyun anlayışıyla sahada mücadele etmeye çalışması.
Genel Görüşüm :Futbol olarak berbet sonuç olarak 3puan+250 binTL iyi.
TD nin Oyuna Etkisi :Futbolcular antremanda maça hazırlanır,maç esnasında değil.Kenardan futbolcuya bağırıp çağırması,el kol hareketleri yapması hiç bir anlam ifade etmez,ancak%10 etkiler.Aynen Yılmaz Vural gibi şov yapıyor gibime geliyor.Taider ve Kamanan değişikliği yerindeydi.:confused:

yigidomustafa58
20.02.2010, 20:49
bütün futbolcuları tebrik ederim iyi bir maçtı ...

bu galibiyete ihtiyacımız çoktu ...

Murad_Kelleci58
20.02.2010, 20:54
Allah razı olsun yiğidom! Derdimiz boş eleştiri , laf kalabalığı yapmak değil. Takımımızı, bütün oyuncularımızı,yönetimi ve hocayı çok seviyorum . Hepsi canla başla çalışıyorlar. Bu sene de Allahın izniyle ligi yukarlarda bitireceğiz. İnanıyorum. Ama iç saha maçlarını stadda dikktle izleyip, görüp anlayabildiğimi yazıyorum. Başka niyetim yok.

Unutmadan. Aponun yerine giren Uğur Kavuk hatasız, mükemmel oynadı. Maçın adamlarından biride oydu bence.

Evet kardeş, Uğur antalyaspor'daki uğur'dan esintiler sundu bize.. İlerisi için umut verdi..

oNuR
20.02.2010, 20:54
Maçtan önce yenicez dedim yendik,Stadımız dolucak dedim çok şükür dolmuş :rolleyes:

Önümüz açık...

samsa58
20.02.2010, 21:10
özetten anladığım kadarıyla hakedilen bir 3 puan olmamış. ama şu sıkıntılı gunde her turlu 3 puana kapımız acık:D şaka bir yana takımın artık zar zor degıl soke soke 3 puan almasının vakti geldi. artık futbolla birlikte birazda guzel futbol bekliyoruz. tamam bu sıkıntılı donemde guzel futbol degıl 3 puan onemlı ama rahatlayabilmemiz içinde sadece 3 puan değil 3 puanla birlikte gelecege de umutla bakbilmemız gerekıyor.

edebiyatisyen
20.02.2010, 21:19
Bu yoruma aynen katılıyorum.2.5 dakikalık özetten yorum yapmayın.Bana göre maçın yıldızı sonradan giren ugurla birlikte defans bloğumuzdur.

58akif34
20.02.2010, 21:45
ligin ilk yarısında yapılan 5 macta (trabzon fener dıyarbakır denızlı ve manısa) alınan puan 1 miş yani bu bes macta denızlı beraberlıgınden baska basarı yok ıkıncı yarıda bu bes mactan 7 puan cıkarttık bence buyuk basarıdır mac basına 1.5 puan yapar bunda yenı gelen futbolcuların yenı hocamızın payı buyuk bıze unuttugumuz coskuyu yasattıgı için çok teskkur ederım insallah yarınkı maclardan bekledıgımız sonuclar cıkar haftaya manısa dıyarbakırla kendı evınde oynayacak bu mactan beraberlık cıkarsa biz daha da rahatlayacagız insallah yarınkı maclardan bekledıgım sonuclarcıkar kasımpasa dıyarbakır ve ankaragucu puansız bır hafta gecırır basarılar

calipso
20.02.2010, 21:46
takım iyi top oynamıyor ama galibiyeti alıyor iç sahada.. geçen senede o kadar göze hoş gelen top oynamıyorduk ama tum ve mehmet yıldız sayesinde bekleyip golü buluyorduk eninde sonunda....biz uzun toplarla oynamaya devam etmeliyiz sedat dönünce takımda defans tam oturacak... tek meselemiz mehmet yıldızın bir an önce form tutmasıdır diyorum ben...1,5 puan ortalamasıyla 12 maçtan 18 puan toplarız..42 puanla ligde kalabilirsek kalırız.

efendigardaş
20.02.2010, 22:04
MAÇIN İYİSİ KÖTÜSÜ O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN ONLAR KENDİLERİNİ BİLİR TEKNİK HEYET ONLARI DEĞERLENDİRİR ... ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK VE LİGDE KALMAK ....

Kasım Öktem
20.02.2010, 22:09
Maçın ilk yarısında 40. dakikaya kadar staddaydık.
Oray Abi
Her zaaman her yere gider
Ne yağmur ne çamur dinler
Severse gönülden sever (sanırım diğer versiyonuna öfkelendi)
Bu alemde Yeniçeriler

Tezahüratının yapılmasını istemedi.
Bir daha tekrar ettiğimiz takdirde staddan dışarı çıkarılacağımızı söyledi.
Biz görevimizi yaptık
O da görevini yaptı.

Kasım Öktem
20.02.2010, 22:10
Maçın iyi geçmeyen kısmını izleyebilme şansımız oldu.
2. yarı daha güzel ve coşkuluymuş

SenSetik
20.02.2010, 22:22
maça gidemedim ama aklım hep oradaydı...çok şükür kazandık...iyi kötü fark etmez...bu sene ligde kalalım seneye inşallah tekrar zirveye oynarız...bana sorarsanız hoca bu kadroyu %30 %40 yeniler seneye...istediği futbola daha uygun teknik, iyi pas yapan ve hızlı oyuncular bulmak zorunda...ama önce öyle yada böyle ligde kalalım...

hoLiGan Enes
20.02.2010, 22:27
Maçın en kötüsü kimdi : Taider denebilir ancak ilk yarı çook atak yaptı çook pozisyon buldu ama gole çeviremedi 2.yarı çıkmasıda iyi oldu

Maçın en iyisi kimdi : Şüphesiz Akın-Uğur-Cihan 2. yarı girmesine rağmen iyi oynadı ve gölünüde attı

Maçta göze çarpanlar : Defansın çok hatalı oynamaması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hükümeten düşer eflasyon düşer SivasSpor Nah Düşer :D

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Olumlu

Yiğido Gençlik Yok Böyle Taraftar

hoLiGan Enes
20.02.2010, 22:29
Lucien Aubey(Bu Adam Bizi çOOK sEVİYOR)-Yiğido Gençlik.. bize her maç forma atıyo bizi birbirimize düşürüyo :D:D

Murad_Kelleci58
20.02.2010, 22:30
Şimdi yorumların hepsini okudum.. Yorumları ilginç olan arkadaşlardanda alıntı yapıp, bende fikrimi iafde ettim.. Amaçta bura zaten herkesi dinlemekve bugün seyrettiğim maçın paralelinde 26-27 yıllık iyi bir futbol izleyicisi olarak fikirlerimi belirtmek..

1) Maçın hakemi gerçekten kusursuza yakın bir maç yönetti.. Bünyamin Gezer'e teşekkürler..
2) Teknik Heyet ve Muhsin Hoca bu ligin ne kadar çetin olduğunun yavaş yavaş farkına varıyor.. Takım ilk yarıda olmasa bile ikinci yarıda rakibini ısıran bir görüntü çizdi..
3) Bu saatten sonra iyi futbol bekleyen arkadaşlarada şunu söylemek isterim.. Turkcell Super Ligi'ndeki hangi takım varki sürekli iyi futbol oynuyor.. Hep sonuca yönelik ve mücadelenin en üst düzeyde olduğu bir ligde olduğumuzu bilelim... iyi futbol yanında olursa yemede yanında yat.. Ama oda ayda yılda bir olur..
OYUNCULAR
1) Akın ; Evet Akın ikinci yarı ile birlikte artık iyi bir çizgi yakaladı.. bu maçta ise yine görevini yaptı.. bir kaç yan top ve cepheden gelen iki şutu ve yerinde çıkışları ile kalemizde oluşabilecek olası tehlikeleri bertaraf etti.. Maç Notu :8
2)Abdurrahman ; her zaman ki gibi bildiğimiz, istikrarlı çizgisini sakatlanıp çıkana kadar bizlere gösterdi.. Sakat sakat oynarken Manisa atağında son andaki hamlesi ile topu gol çizgisinin üstünden çıkarması onun takımı için ne kadar özverili çalıştığının bir göstergesi.. Maç Notu:7
3)Murat ; Bu çocuğu ayakta alkışlıyorum.. Sivas'ın bir neferi.. Takımda oynamadığı mevki kalmadı.. yeri geldi solbek oynadı, yeri geldi sağbek, yeri geldi Ön Libero (Eskişehir maçı) oynadı ve oynadığı hiç bir mevkiide vasatın altına düşmedi.. Hatta yedek kaldığı maçlarda bile küsmedi çalışmasına devam etti.. Tam bir profesyonellik abidesi.. Brova Murat kardeş.. başarılarını devamını bekliyorum.. Maç Notu :8
4) Lucıen Aubey ; Yavaş yavaş fazla kilolarında kurtuluyor.. genel anlamda futbolu bilerek oynuyor.. Şu an ki fiziki eksikliğini, zekası ile kapatmaya çalışıyor.. Geriden oyunu okuyarak oynu yönlendirmesi ve çok nadiren de olsa topla ileri çıkışları ile ilerisi için iyi sinyaller verdi.. Taraftar ile arasındaki sinerji ise ayrı bir artısı diye düşünüyorum.. Maç Notu : 7
5) Hayrettin ; daha bir ay öncesine kadar çok bilmiş bir futbol ulemasının Ali cengiz oyunları ile önce seyirci ile sonra hoca ile arasının açılmak suretiyle takımdan gönderilmesi gündemde idi.. Söylermisiniz arkadaşlar, Hayrettinsiz bir sol defans düşünebilirmisiniz.. Evet Hayrettin bir Roberto Carlos değil.. Ama Hayrettin bu takım için ve bu memleket için yüreği ile oynayan bir arkadaşımız.. Futbolunu beğenirsiniz beğenmezsiniz, ama Hayrettin'in hiç bir maçta mücadele etmediğini görmezsiniz.. En azından bu mücadelesinden dolayı Hayrettin'i alnından öpüyorum.. Maç Notu :7
6)Erman ; Maalesef Erman bugün takımın en kötüsü idi.. Ne adam geçti, Ne düzgün bir pas attı, ne kendine atılan pasları iyi kullandı, ne defansa yardıma geldi (bunu zaten hiç bir zaman yapmıyor zaten) ancak armut pişsin ağzıma düşsün.. Yok öyle kardeş mücadele et, sonra canımı yee.. Ferdi oyunun ise takıma hep zarar veriyor.. Yanlış hamle hataları hala devam ediyor.. pas yapacağı yerde şut, şut atacağı yerde pas vermeyi tercih ediyor.. Hocanın koca 90 dakika nasıl katlandığına gelince; üç tane çok kötü vardı, biri sakatlandı çıktı,(Nabil) diğer ikisnden birisini tercih edeckti hoca oda Kamanan oldu.. Bence yedeklerde dahil oyunda kalan en kötü 3 kötü oyuncudan en kötüsü idi.. Maç Notu :3
7)Nabil Taıder ; Evet 10 numarayı giymek ister hüner ister, yetenek ister inisiyatif almayı gerektirir, takımı yönlendirmeyi gerektirir.. Ama maalesef Nabil'de bugün bunları görmek vaha da su görmekten bile zor durumdu.. Teknik olarak çok iyi bir kumaşı var ama, maalesef çok güçsüz, ikili mücadeleye pek girmiyor, gölge markaj yapıyor, ikili mücadeleye girincede bugün olduğu gibi ya sakatlanıyor çıkıyor, yada rakibi karşısında eziliyor.. nabil'den beklentimiz çoktu ama.. hergün daha geriye gidiyor.. Umarım düzelir.. Düzelmezse, Muhsin Hoca'da kurtaramaz onu ve Türkiye macerasıda maalesef kısa olur diye düşünüyorum.. Maç Notu :3
8) İbrahim ; Bu maçta görevini yapanların başında geliyor bence.. Gizli kahraman diyebilirim.. Kimse İbrahim'den bahsetmiyor ama.. keıta'nın olmadığı bir haftada bence orta sahada defansına yardımı ile ön plana çıktı.. Hücuma çıkmadı belki ama, rakibi karşılarken yapmış olduğu kritik müdahalelerde, daha olgunlaşmadan biten nice atağı durdurdu.. yüreği ile oynadı.. Bravo İbrahim, Lüften futbolunun diğer tarafını yani hücumuda unutma.. Gücünü ekonomik kullanırsan bunuda yapacağını biliyoruz.. Çünkü geçen yıl bunları gördük sende.. Maç Notu :8
9) Kamanan ; Aman aman Kamanan.. Ruhsuzluk içine işlemiş gibiydi.. İlerde ne pres yaptı ve nede geriye gelerek arkadaşlarına yardımcı oldu. .. Gamsız vurdumduymaz bir halde idi.. ilk geldiği günlerdeki Kamanan'ı istiyorum ben.. Eğer olmayacaksa; Fransa çok uzakta değil.. kapasitesini bilmesem, bu oyuncuyu nasıl oynatırlar diye kendi kendime sormaktan kendimi alamıyorum.. Kulağının çekilmesi gerekir.. Umarım bu yazdıklarım üstüne iyi maçlar oynarda beni utandırır, Yannıck Kamanan.. Maç Notu :3
10) Elrıo van Heerden ; evet maçın iyilerinden idi.. Oda ikinci yarıdaki futbolu ile sivrilene oyuncumuz oldu..Bana göre Muhsin Hoca ekrıo'yu yanlış değerlendiriyor.. İlk yarıda orta sahanın sağında ve zaman zaman solunda oynattı.. Adeta orda hapsolmuş bir görüntü çizdi. ne zaman Mehmet'in yanına yakın oynamaya başlayınca, klasını ve meziyetlerini gösterme fırsatı oldu.. bence Elrıo serbest oynattığın zaman veriminin en az 4'e 5'e katlayacağına inanıyorum.. Bu sezon bu işleri arada bir Erman'la yapmaya çalıştı ama, çok verimli olmadı.. Ama Elrıo için bu şekilde oynamak biçilmiş kaftan olsa gerek.. Maç Notu :8
11) Mehmet ; Onun sahada olması yetiyor.. takıma önderlik yapıyor.. varlığı ile hakemlerle ve takımla olan köprü görevini çok iiyi beceriyor.. Evet geçmiş yıllardaki formuna henüz ulaşamadı.. Ama o her zaman ki özverisini veriyor sahaya.. yüreğini veriyor.. ötersi yok.. Benim her zaman Mehmet için extradan bir fazla puanım var.. maç Notu :7
12) Uğur , maç içerisinde Abdurrahman'ın sakatlanması ile biran olsun beni yeise sokmadı değil.. Ama Uğur Sivasspo'a geldiği günden beri en güzel oyunlarından birini sundu bizlere. Umarım hep böyle devam eder.. Çünkü Antalya'dan tanıdığım uğur ile Sivas'taki Uğur arasında nerdeyse gece ile gündüz gibi fark vardı.. Düzelmesi hem kendi için ve hem Sivassporumuz için olumlu.. Devamını bekliyorum Uğur kardeş.. maç notu :7
13)Cihan ; çok fazla mücadele etmesede kritik maçlarda, kritik gollerine artık yavaş yavaş alıştığımız bu kardeşimiz bu maçtada görevini yapanlardan idi.. belki fiziki mücedelede eksikleri var ama.. bunu tekniği ve futbol zekası ile kapatıyor.. Oyun içinde nerde durması gerektiğini çok iyi biliyor.. Boş koşuşarı iyi yapıyor.. Bunları yaparken de gölünü atıveriyor.. bence antrenmanlarda tembel.. Bu konuda kafasını geğiştirise yetekenkleri ile bu ligde hatrı sayılır ıfansif orta saha oyuncuları konusunda iyi yerlere gelebileceğin düşünüyorum.. Ama çok çalışması yinede çok çalışması gerekiyor.. Maç Notu :8
13) Musa ; yedek kalmak ona yakışmıyor.. ve de neden yedek kaldığını oyunda kaldığı sürecede görüyoruz.. Eski Musa nerde..? Kamanan gibi , ya yedekliğin verdiği sıkıntıdan böyle verimsiz yada gerçekten formsuz.. Son dakikalarda karşı karşıya kaldığı pozisyonda bile ne kadar güşsüz ve konsantrasyon uzak olduğunu görebiliyoruz.. Eski Musa bunları affetmezdi.. maç notu : 5

Maç değerlendirmesi ; Daha önceki maçlarda hep feveran ettiğimiz defans bugün daha derli toplu idi.. Orta sahanın radım konusunda daha cömert olması, Aubey'in yönlendirmesi ile daha da iyi olacak.. İlk yarı beni en çok kızdıran konu, tamam kötü futbol oyunuyoruz ama bu kötü mücadele etmemiz gerekliliğini ortaya çıkarmaz.. ikinci bölgede boşa çıkan hiç bir topa müdahil olamadık.. İzledik sadece .. Ve buda Manisaspor'un daha çok topla oynamasını beraberinde getirdi.. İkinci yarı biraz mücadele yapınca seyircide kör değil tabiki, bunu görünce taraftarda olaya girdi ve önce golü bulduk, sonra ise kontrollü futbolla istediğimiz aldık.. Bu şekil futbolu werner Lorant oynatınca kahraman olurken, Muhsin Ertuğral oynatınca neden acaba böyle futbol oynatılırmı demek abesle iştigal etmektir. elimizdeki malzeme bu.. önemli olan bu sene bu ligde kalmak.. ve inşallahda kalacağız.. ve hep olumlu düşünerek, sinerji ortaya çıkacak buda bu ligde kalışımız resmi olacaktır..
Burda yorum yapan arkadaşların bir kısmı sankiş Trabzonspor'lu gibi yorum yapmalarıda üzülüyorum.. lütfen arkadaşlar biz bizi bile eleştirirken düşmalarımıza koz vermeyelim... herkese saygı ve selamlar..Nice üç puanlara diyorum..

Kasım Öktem
20.02.2010, 22:37
Maçın en kötüsü kimdi : Nabil Taider biraz sönüktü.

Maçın en iyisi kimdi : Akın Vardar

Maçta göze çarpanlar : Yeniçeri tezahüratının yasaklanması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : 6 puan değerinde bir 3 puan aldık.
devamı da gelecek inşallah.

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : eskiye nazaran daha iyi.

sivaslıadem
20.02.2010, 22:54
İSTATİSTİKLERE GÖRE:D:D OYNANMADAN KAZANDIĞIMIZ BİR MAC

MACIN KOTUSU: TAİDER VE ERMAN

MACIN İYİSİ : CİHAN VE AKIN

GÖZE CARPANLAR: UĞUR VE ELRİO

MACIN GİDİŞATI: İKİNCİ YARIDAKİ OYUNUMUZLA KAZANDIK İLK YARIDAKİ GİBİ DEVAM ETSEYDİK YENİLEBİLİRDİK .. MEHMET YILDIZIN BİRAZ DAHA KONDİSYONA İHTİYACI VAR AMA GOLÜN HAZIRLAYICISI YİNE OYDU. BU TAKIMIN ONA İHTİYACI VAR OYNAYAMADAN KAZANDIK DİYEBİLİRİM

MUHSİN HOCANIN HAMLELERİ: YERİNDEYDİ GİREN OYUNCULAR TAKIMA COK ONEMLİ KATKI SAGLADILAR .TAİDER KESKE DAHA ERKEN SAKATLANSAYDI:) MUSA DAHA ERKEN OYUNA GİREBİLİRDİ

BANA GORE: :D:D

MACIN KOTUSU: COK ARADIM AMA BULAMADIM..........HAH BULDUM: MANİSASPOR

MACIN İYİSİ :TARAFTAR ,TUM TAKIM VE CAMİA

GOZE CARPANLAR: BUGÜN DESTEK BİR BAŞKAYDI

MACIN GİDİŞATI: BOŞVER KAZANDIK YA GERİSİ FASA FİSO

MUHSİN HOCANIN HAMLELERİ: HOCAM SENİN HER ZAMAN BİR BİLDİĞİN VARDIR Bİ İTİRAZIMIZ YOK

KOCYIGIT
21.02.2010, 00:07
oynadıgımız kötü futbol ile deplasmanda bursa bize fark yapar gönderir

felaket tellalligi yapmayin bursa once fener macindan kac kayipla cikacak ona bakmak lazim. HEM BIZIM KADROMUZ GECEN YILKI KADRODAN DAHA IYI mehmet formunu yakalasin yeni gelenler iyice alissin takimimiz cok isler yapacak. DAHA BIR ARADA KAC MAC OYNADILAR?

dv9000
21.02.2010, 00:22
MACIN DEGERLENDIRILMESI BENIM ICIN 3 PUANI ALAN VEDE HIC GOLTEMEYENDIR HEPSI IYIYDI BU SEKILDE OLSUNDA BURSA MACINDADA 3 PUAN BIZIM OLSUN

KOCYIGIT
21.02.2010, 00:30
abi msjini sonuna kadar okudum. TESEKKUR EDERIM boyle genis capli bir msj yazdigin icin.

yigido yakup
21.02.2010, 00:47
Ben maci izleme imkanina sahip degilim lig maclarini ancak naklen yayin olursa tv den izliyor veya özetleri izliyor ve radyodan dinlyiorum.
Benim macla ilgili düsüncem bu kadar zor olacagini düsünmemistim yani kaybetme ihtimalimizin veya cok gol poisyonu verecegimizi hic aklima bile getirmemistim encok korkum berabere kalmakti.
Manisa takima ilk yarida cok gol pozisyonuna girdi onlardan birini atsalardi belki cok kötü seyleri konusuyor olacaktik.
Allah tan sansimiz defansimiz ve kaleci Akin sayesinde ilk yariyi gol yemeden kapattik 2 .yarida golude erken bulunca cok daha morallendik taraftar devreye girdi oyuncular daha fazla mücadele ettiler vede Manisanin gücü kalmadi sonunda maci kazanarak kötü rüyalar görmekten kurtulduk.
Beni Muhsin hocanin bu haftaki cikarttigi kadro Trabzon macindaki cikardigi kadroya yakindi tek fark Manisa Trabzon kadar becerikli ve yetenekli degildi.bu macta geriye düsseydik Muhsin hoca kimi sahaya kurtarici olarak sokabilirdi?(bence saha kenarinda öyle cok etkili isim kalmamisti Musa haric oda genis alan futbolcusu)Muhsin hoca maclarda genelde yanlsi kadroyla basliyor sonra ilk yapmasi gereken kadroya dönüyor o zaman Sivasspor sahada hayalet gibi gezmekten kurtuluyor.
benim acizane düsüncem Elrio,Erman,Kamanan 3ü bir arada oynayamaz bunlardan ikisi oynarsa 3. oyuncu yerine ya Kadir yada Cihan oynamali.cünkü bunlar ilerde top alamayinca top kovalayamayan oyuncular düsüncem suki bizim takim nasil olursa olsun maci ilk yarida gol yemeden bitirsin 2. yarida gol bulacak pozisyon bulacak gol bulacak oyuncularimiz var.haftaya insallah Ibrahim Dagasan ve Keita orta sahada olunca isimiz bu kadar zor olmayacak.

Maçın en kötüsü kimdi : ?maci dinledigim ve özetlerini izledigim kadariyla Erman Taider son 15 dk haric Elrio ve Kamanan.

Maçın en iyisi kimdi : ? Akin

Maçta göze çarpanlar : ?herseye ragmen takim oluyoruz o ruhu yakalamak üzereyiz. .

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? herzamanki gibi macin ilk yarisinda cok pozisyon verdik.

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?pek olumlu bulamiyorum zorunlu degisiklikler ise yaradi Kamanan Musa degisikigide cok önemsenek bisey degil.

olumune58
21.02.2010, 00:49
ya bole maçlarda zaten iyi oyun beklenmez ki kolay kolay onemli olan 3 puandı onuda aldık zaten sivasımıza geri kalan maçlarda başarılar bursayıda yenıcez bu hızla inşallah sivasımız gumbur gumbur gelıyo..

yıkın tabuları
21.02.2010, 01:12
vallahi kardeş ne diyeiyim radyodan dinlediğim kadarıyla sivas defansta oynadı oyunu kendi sahasında kabulleniyor bence bu durum çok kötü
hakkımızda hayırlısı

sewaz58
21.02.2010, 03:12
Maçın özetine baktım şimdide 3 puana yatıp kalkıp şükretmeliyiz...Sonda 1-2 pozisyon bulabiliyoruz ki o da doğaldır rakip gol arıyorken buluyoruz onlarıda geri kalan bölümde ciddi ezici bir üstünlüğü var.Tabikide tebrik ediyorum oyuncuları bu 3 puan için ama bu oyun başka 3 puanlar almaya yeter mi orası şüpheli.Artık kadro otursun,hocada ağırlığını koysun yoksa ligde kalmamız da aldığımız 3 puanlar gibi kaza bela olur ki bunu hiçbirimiz istemeyiz ...Bu önemli 3 puan için herşeye rağmen yine de sağolsunlar...

tekdoktirin
21.02.2010, 06:15
en iyisi elrioydu diyebilirim özellikle son dakikalardaki şöleniyle

ancak erman olsun cihan olsun hyrettin murat aubey ve akın bu maçın en iyleriydi

H_Turan
21.02.2010, 08:31
vallahi kardeş ne diyeiyim radyodan dinlediğim kadarıyla sivas defansta oynadı oyunu kendi sahasında kabulleniyor bence bu durum çok kötü
hakkımızda hayırlısı

En iyisini yapıyor Gol yeseydik çıkaramazdık Bence Td iyi yaptı Yenemiyorsan yenilmiyecen

yigidoss
21.02.2010, 08:35
Maçın en kötüsü kimdi : ? Yannick Kamanan artık tahammül sınırlarını zorlamaya başladı.

Maçın en iyisi kimdi : ? Elrio Van Heerden resmen futbol resitali sundu. Abdurrahman daha maçın başında kaleye giden topu çıkararak gizli kahraman oldu.

Maçta göze çarpanlar ? Bir kaç densiz adamın Muhsin Ertuğralı istifaya çağırmaları. Çok ağırıma gitti. Sanki bana küfretmişler gibi oldu.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Takımda olumlu değişiklikler var. Bazı yiğidolar göze hoş gelmeyen futbol deseler de bu saatten sonra bizim konumumuzdaki bir takım için göze hoş gelen futbol beklenemez. Defansımız oturdu. Orta saha bocalıyor. Forvet Mehmet olmazsa olmuyor zira dün Mehmet de sahada yok gibi bir şeydi.

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? Abdurrahman ve Taider zorunlu değiştiler. Genelde zorunlu değişiklikler yaptığı için yorum yapılamaz. Ancak eleştirilecek tek nokta futbolcuların üzerinde yeterli otoritesi yok gibi gözüküyor.

kocakss58
21.02.2010, 08:48
maçın en iyisi bu zor günlerinde takımı yanlız bırakmayan vefakar sivasspor taraftarıdır....

ec58
21.02.2010, 12:18
1-0 olsun bizim olsun denirya öyle bir maçtı.
Takım halinde kötüydük, takımda öyle 7, 8 alacak oyuncu yoktu.
Kaleci ve defans 1 pozisyon haricinde idare etti. Abdurrahmanın sakat sakat çıkarttığı top o noktaya nasıl geldi anlamadım, aponun oraya nasıl geldiğinide.. Maçın adamı abdurrahman dır. Sarı kartıda çok doğru gördü. Sakatlanan oyuncuyu 5 dakikada değiştirememek de kimin hatası siz karar verin..

"7)Nabil Taıder ; Evet 10 numarayı giymek ister hüner ister, yetenek ister inisiyatif almayı gerektirir, takımı yönlendirmeyi gerektirir.. Ama maalesef Nabil'de bugün bunları görmek vaha da su görmekten bile zor durumdu.. Teknik olarak çok iyi bir kumaşı var ama, maalesef çok güçsüz, ikili mücadeleye pek girmiyor, gölge markaj yapıyor, ikili mücadeleye girincede bugün olduğu gibi ya sakatlanıyor çıkıyor, yada rakibi karşısında eziliyor.. nabil'den beklentimiz çoktu ama.. hergün daha geriye gidiyor.. Umarım düzelir.. Düzelmezse, Muhsin Hoca'da kurtaramaz onu ve Türkiye macerasıda maalesef kısa olur diye düşünüyorum.. Maç Notu :3
8) İbrahim ; Bu maçta görevini yapanların başında geliyor bence.. Gizli kahraman diyebilirim.. Kimse İbrahim'den bahsetmiyor ama.. keıta'nın olmadığı bir haftada bence orta sahada defansına yardımı ile ön plana çıktı.. Hücuma çıkmadı belki ama, rakibi karşılarken yapmış olduğu kritik müdahalelerde, daha olgunlaşmadan biten nice atağı durdurdu.. yüreği ile oynadı.. Bravo İbrahim, Lüften futbolunun diğer tarafını yani hücumuda unutma.. Gücünü ekonomik kullanırsan bunuda yapacağını biliyoruz.. Çünkü geçen yıl bunları gördük sende.. Maç Notu :8"

cşkn
21.02.2010, 12:19
maçın en iyisi bence taraftardı----cumartesi olmasına ragmen stat doluydu taraftara teşekkür edıyorum----ilk yarı oynayan sivasspor kotuydü AKIN cok iyiydi----ikinci yarı maçı ıyı okuyan MUHSİN HOCA CİHAN ve ben ona pire demek istiyorum PİRE MUSA iyiydi---- tabi en iyisi 3 puanı hanemize yazdıran SİVASSPORLU futbolcu ve taraftar iyiydi----- teşekkürler yigidolar:):)(CŞKN):)

ec58
21.02.2010, 13:16
Mesaj yanlışlıkla gitti tekrar edelim..
1-0 olsun bizim olsun denirya öyle bir maçtı.
Takım halinde kötüydük, takımda öyle 7, 8 alacak oyuncu yoktu.
Kaleci ve defans 1 pozisyon haricinde idare etti. Abdurrahmanın sakat sakat çıkarttığı top o noktaya nasıl geldi anlamadım, aponun oraya nasıl geldiğinide.. Maçın adamı abdurrahman dır. Sarı kartıda çok doğru gördü. Sakatlanan oyuncuyu 5 dakikada değiştirememek de kimin hatası siz karar verin..

Orta saha çok uyumsuzdu, erman takıma katkı yapmıyor, elrio kenarda verimsiz, 10 numara çok istekliydi, defansa katkı yapmaya çalıştı ama futbol tek başına oynanmıyor, dağaşan etliye sütlüye karışmıyor al ver yapmıyor, kanattakiler çizgiye hapsoldu ne defansa ne ortaya nede forvete destek oldular. mehmetin varlığı önemli ama henüz hazır değil, kamanında ruhsuzluğunu ekleyince taider yalnız kaldı ortada sivasspor ceza alanı dışında kalan her yerde manisaspor hakimdi.
"7)Nabil Taıder ; Evet 10 numarayı giymek ister hüner ister, yetenek ister inisiyatif almayı gerektirir, takımı yönlendirmeyi gerektirir.. Ama maalesef Nabil'de bugün bunları görmek vaha da su görmekten bile zor durumdu.. Teknik olarak çok iyi bir kumaşı var ama, maalesef çok güçsüz, ikili mücadeleye pek girmiyor, gölge markaj yapıyor, ikili mücadeleye girincede bugün olduğu gibi ya sakatlanıyor çıkıyor, yada rakibi karşısında eziliyor.. nabil'den beklentimiz çoktu ama.. hergün daha geriye gidiyor.. Umarım düzelir.. Düzelmezse, Muhsin Hoca'da kurtaramaz onu ve Türkiye macerasıda maalesef kısa olur diye düşünüyorum.. Maç Notu :3"
8) İbrahim ; Bu maçta görevini yapanların başında geliyor bence.. Gizli kahraman diyebilirim.. Kimse İbrahim'den bahsetmiyor ama.. keıta'nın olmadığı bir haftada bence orta sahada defansına yardımı ile ön plana çıktı.. Hücuma çıkmadı belki ama, rakibi karşılarken yapmış olduğu kritik müdahalelerde, daha olgunlaşmadan biten nice atağı durdurdu.. yüreği ile oynadı.. Bravo İbrahim, Lüften futbolunun diğer tarafını yani hücumuda unutma.. Gücünü ekonomik kullanırsan bunuda yapacağını biliyoruz.. Çünkü geçen yıl bunları gördük sende.. Maç Notu :8" demiş bir arkadaş...
Nabil e 3 veren arkadaş maçı izledimi bilmiyorum ama takımdaki eskilerin yenileri istemediği kabak gibi ortada özelliklede 8 alan dağaşanın, sözleşmesi bitiyormu bilmiyorum ama takımda kalmasının tek şartı kendinin iyi oynaması olduğunu, taider yada elrionun kötü oynaması olmadığını anlaması lazım, İbrahim ilk yarı çok kötüydü. ön libero oynayan biri yerini daha iyi seçmeli defans orta saha bütünleşmesini sağlamalı, rakibi karşılamada tekme yiyene kadar çok kötüydü, baktı rakip ısırıyor oda ısrmayabaşladı biraz düzeltti işi ama topu oyuna sokmada özellikle elrio ve taidere verdiği paslarda çok kötü, özellikle golden bir kaç dakika önce iki kişinin arasında kalmış elrio ya attığı beton pasa çok kızdım. 10 numara oynamak doğrudur; hüner ister yetenek ister inisiyatif almayı gerektirir, ama ençokta sağında solunda oynayanlarla uyum, kendini boşa çıkaratan takım arkadaşı, doğru pozisyon alan güçlü forvet ister. Taider çok iyi bir 10 numara olmasada dün oldukça istekliydi ve inisiyatif almaya çalıştı, ofansif anlamda hiç insiyatif almayan dağaşanla, çizgiye hapsolan erman ve elrioyla, ruhsuz kamanan ve güçsüz mehmetle taiderin başarılı olma şansı yoktu zaten. Elrio nasıl başarılı oldu denilebilir; çift forvetten sahada gezineni çıkartıp yerine ortanın sağında oynayan musayı korsanız yani gol atmış ve şablonu 4-5-1 e dönüştürmüş bir takım olursanız 10 numaranız iyi gözükür.
orta sahanın en kötüsü erman hayrettine yardımı sıfır, dağaşan yerini tam dolduramıyor ve yüzüne baktığınızda kafasının rahat olmadığı kesin, gelecekle ilgili kaygıları var sanırım. Maçta idare etti denilebilir ama 8 alacak oyunu yoktu, hele hele ceza alanı içinde rakibe bıraktığı pozisyon gol olsaydı notu sanırım 3 ü geçemezdi, rakibin beceriksizliği dağaşanın hatasını örtermi onu bilmem, taider istekliydi ama süper ligde 10 numara oynayabilecek bir oyuncu değil, elrio doğru şablonda oyun kurucu olarak oynar ama çizgide kaybolur.

Forvette kamanan- mehmet ikilisi ile çıktığımız hiç bir maç iyi oynayamadık, daha doğrusu bizim takım çift forvet oynayamıyor. 4-5-1 oynamalıyız bence. Kamanan deplasman maçları haricinde oynamasa iyiy olur. Mehmet eski mehmet değil ama sahada olması güven artırıyor. kısa zamanda güçlenir umarım...

Teknik direktör bu ligi tanımalı artık, mücadele olmadan hiç bir şey olmuyor, defansı sağlam orta sahayı kalabalık tumak lazım, ilk onbir çok kırılgan bir onbirdi maç sonunda takım anca oturdu.. 4-5-1 şart diyorum ben

cılgınsivas58
21.02.2010, 14:19
oyunda iş yoktu maçı 90 dakika sahada seyrettim en kötüsü kamanan sahada bomboş gezdi erman taider bide mehmet en iyisi van heerden akın cihan uğur kavuk oyunda iş yoktu zoru zoruna yendik bursada neyaprrız acaba

58SİVAS58
21.02.2010, 15:03
maçın kötüsü yoktu takım tekrar eski günlerine dönüyor inşallah üst sıralarda ligi tamamlayıp seneye tekrar şampiyonluğa oynayacağız.

maçta göze çapran en önemli olay taraftardı

maça gelen tüm yiğidolara teşekkürler...:)

muhsin hocada takımı günden güne düzeltiyor. sonuna kadar hocamızın arkasındayım. başarılar hocam başarılar sivasspor...

inadına yiğido......:D

58akif34
21.02.2010, 15:11
çok karlı hafta gecırdık butun rakıplerımız puan kaybettı sivasspor 3 puan aldı dıyarbakır denızlıya 2*0 yenıldı ankaragucu antalyayla son anda berabere kaldı vee sıvassporumuz haftayı 1_0lık galıbıyetle kapattı basarılar

fglnsdf
21.02.2010, 15:33
yaz gelsin yeni transferler bomba gibi goller aticak bekleyin. yaptigimiz transferler Zita, Keita, Elrio...hep afrikali oyuncular sicakliga alisik. Yaz gelsin onlarin dayanikligini göreceksiniz.

A.Turan Korkmaz
21.02.2010, 16:08
Şimdi yorumların hepsini okudum.. Yorumları ilginç olan arkadaşlardanda alıntı yapıp, bende fikrimi iafde ettim.. Amaçta bura zaten herkesi dinlemekve bugün seyrettiğim maçın paralelinde 26-27 yıllık iyi bir futbol izleyicisi olarak fikirlerimi belirtmek..

Maç değerlendirmesi ; Daha önceki maçlarda hep feveran ettiğimiz defans bugün daha derli toplu idi.. Orta sahanın radım konusunda daha cömert olması, Aubey'in yönlendirmesi ile daha da iyi olacak.. İlk yarı beni en çok kızdıran konu, tamam kötü futbol oyunuyoruz ama bu kötü mücadele etmemiz gerekliliğini ortaya çıkarmaz.. ikinci bölgede boşa çıkan hiç bir topa müdahil olamadık.. İzledik sadece .. Ve buda Manisaspor'un daha çok topla oynamasını beraberinde getirdi.. İkinci yarı biraz mücadele yapınca seyircide kör değil tabiki, bunu görünce taraftarda olaya girdi ve önce golü bulduk, sonra ise kontrollü futbolla istediğimiz aldık.. Bu şekil futbolu werner Lorant oynatınca kahraman olurken, Muhsin Ertuğral oynatınca neden acaba böyle futbol oynatılırmı demek abesle iştigal etmektir. elimizdeki malzeme bu.. önemli olan bu sene bu ligde kalmak.. ve inşallahda kalacağız.. ve hep olumlu düşünerek, sinerji ortaya çıkacak buda bu ligde kalışımız resmi olacaktır..
Burda yorum yapan arkadaşların bir kısmı sankiş Trabzonspor'lu gibi yorum yapmalarıda üzülüyorum.. lütfen arkadaşlar biz bizi bile eleştirirken düşmalarımıza koz vermeyelim... herkese saygı ve selamlar..Nice üç puanlara diyorum..

Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.

Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.

Metal Gear
21.02.2010, 16:34
Bizim için karlı bir hafta oldu.Haftaya yenilsek bile potaya girmiyoruz.

Bestepeli_58
21.02.2010, 16:49
çok karlı hafta gecırdık butun rakıplerımız puan kaybettı sivasspor 3 puan aldı dıyarbakır denızlıya 2*0 yenıldı ankaragucu antalyayla son anda berabere kaldı vee sıvassporumuz haftayı 1_0lık galıbıyetle kapattı basarılar

katılıyorum ;) .

ycicek2000
21.02.2010, 16:56
Maçın en kötüsü TARAFTAR idi. Hayatımda bu kadar kötü ,bu kadar ruhsuz,takımı sabote eden ve oyundan düşüren bir taraftar görmedim.

sivassporlu futbolcunun her hatalı top attığında uğultu çıkartan,söven taraftar sivassporu seviyorum deme hakkına sahip değildir.

Taraftar sahadaki oyunucuyu motive etmek,hırslandırmak ,mücadele azmini artırmak için lazımdır.

Sahadaki futbolcunun galipken ve iyi oynarken taraftara ihtiyacı yoktur,ama maç kötü giderken veya takım yenikken taraftar sahneye çıkar ve sahadaki oyuncuyu canlandırır.

Sivasspor taraftarı ise bunun tam tersini yapıyor ,takım öndeyken coşuyor,işler kötü giderken sadece sövüyor.

Bu takım hepimizin ,eğer düşersek çıkmak için en az 5 yıl uğraşırız.

Murad_Kelleci58
21.02.2010, 17:07
Futbolcuları tek tek değerlendirmelerinizdeki yorumlarınızı beğendim ve teşekkürü hakediyordu.
Beğenmediğim yönünüz ise kendinizde takımın kötü futbolunu ve mücadele eksikliğini aynı yazıda belirttiğiniz halde, siz de durumu tespit ettiğiniz halde kendinizi yalanlayarak ;takımın olumsuz taraflarını yazanlara 'Trabzonsporlu 'demeniz:
1) Güzel yorumların üzerine bu çirkin karalama yakışmıyor.
2) Trabzonsporlu değilim, şahsen, hiç de olmadım. Ama Trabzonsporla Sivassporun arasını açmaya çalışanları da kınıyorum. Süper ligimizde taraf olunacaksa mutlaka, Sivassporlularla TSliler aynı safta olmalıdır. Bu bakımdan özellikle 'Ajansspor.com ve diğer sitelerde devam eden TSliler-Sivassporlular söz düellolarını gereksiz buluyorum, bu atışmalara İstanbul takımlarını tutanlar gülüyorlardır.
3) Son maçta önce Simpsonun sonra da Erginin iki net golünü sakatlanarak cansiperane önleyen Abdurrahman Dereli Trabzonludur ve her Trabzon doğumlu gibi Trabzonsporludur da. Bu da normal ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Abdurrahman buna karşın TS- Sivasspor maçlarında tüm gücüyle oynamaktadır harika bir profesyonel olarak.
Keza İbrahim Şahin de oynadığı maçlarda attığı kritik gollerle Sivassporumuzu sırtlamaktadır ama o da Trabzonludur.
'Trabzonluluk'la alay ederken Abdurrahmanı ve diğer Karadenizli topçuları dışarda bırakıyorum' demeniz de bir işe yaramaz, o oyuncuların bu husumetten etkilenmelerini önlemez.Başta sitemiz Sivasspor.comda olmak üzere, her rastlayacağım yerde bu düşmanlığı körüklemeye çalışanlara yorum yazacağım. Spor kardeşliktir, saçmasapan düşmanlıklarla kendimize zarar veririz.

Yalnız takımlarının hayrını düşünüp başkasının kötülüğünü istemeyen çoğunluktaki Trabzonlular bizim dostlarımızdır. Düşman varsa bu dolduruşa gelen içimizdekiler ve Trabzondaki bozgunculardır.

arkadaşım, eleştirilerine eyvallah.. Trabzonspor konusunda hem fikir olmayı isterdim.. Ama sen onların söylemleri gerek web adreslerinde, gerek yerel tv'lerde ve fırsat verildiğinde ulusal medyada dillendirdikleri sözler ve yaptıkları tehditkar, hakaret vari kokan yorumlar ve ukalahakaretleriyeterince takip etmiyorsundur.. Sadece Bordo mavi net sitesine girip Sivasspor konusunda yapılan yorumlarının ne kadarının menfi ne kadarının müsbet olduğuna sen karar ver.. Bize bir adım gelene biz on adım gideriz.. Biz mertiz, başkaları gibi namert değiliz.. Kimin dost kimin düşman olduğunu hayat tecrübemizden aldığımızıda bilmeni isterim güzel kardeşim.. kendine iyi bak.. Allah'a emanet ol..

yusuf süslü
21.02.2010, 20:06
sivas siporun son zamanlarda oynadı oyunlar tutu ye yavaş yavaş ibre yükselmiye başlıyor işalah devamı gelir.
cok teşekür ederim tüm oyunculara ve yöneticilere .teşekür edeim
başarılarının devamını dilerim.

badger5858
22.02.2010, 01:30
Bilmiyorum aranızda bu gece ki telelig programını izleyen oldu mu???
Sözkonusu programda bizim maçı değerlendirilirken Kerem Öncel denen adam önce Isaac Promise'nin geçen hafta kırmızı kart gördüğü pozisyonu sonrada Mehmet Yıldız'ın denizli maçındaki kırmızı kart gördüğü pozisyonu arka arkaya gösterdi...ve sonrada Mehmet'in bu kart sonucu aldığı 2 maçlık ceza niye tek maça indirildi de Isaac 3 maç ceza aldı gibilerinden saçma sapan yorumlar yaptı...Adam açık açık Sivasspor'umuza karşı kamuoyu oluşturmaya çalıştı ve tahkim kurulunu Sivasspor'umuzu kayırdığını ima etti...Ben program bitmeden protesto mailleri yolladımm... Sizlerden de ricam Sivasspor'umuza karşı haksız ithamlarda bulunan Kerem Öncel'e karşı tepkimizi gösterelim ve trt ye protesto mailleri gönderelim...
Umarım bu çağrıma ilgi gösterirsiniz.

hiko58
22.02.2010, 06:44
bırakın en iyiyi en kötüyü maçı aldık ya bundan daha iyisi varmı. rakiplerimiz puan kaybetmişler daha avantajlı duruma gelmişiz. iyiydi çocuklar hepiniz güzel oynadınız. iyi mücadele ettiniz her zaman bu mücadeleyi bekliyoruz. bursadan daha sonda ibb den alacağımız puanlarla daha rahat oluruz ondan sonraki maçlarda ise bize göze hoş görünen o güzel futbolunuzu oynayarak bizi neşelendirirsiniz artık. biz size inanıyoruz sizde kendinize inanın. gözlerinizden öpüyorum.

teknik
22.02.2010, 07:12
Maç gergin ve stresli idi.Kaybedenin işi zor olacaktı.Onun için oyun kalitesini eleştirmek mantıklı değil.Defansif anlamda düzeliyoruz.Ama bu maç gösterdi ki bizm takımda kim önlibero oynarsa agresif olmak zorunda.Defansın içine çok girmeden opynamak zorunda.Yoksa baskı yiyoruz.İ.DAĞAŞAN mahkum oyun oynamaızın sebei idi.Keita daha önde baskı kuruyor ,seken ve dönen topları kazanarak baskı kurmamızı sağlıyor.Ben maçı canlı seyrettim.Düşünün ki kötü diye eleştirilen TADİDER 90dak.İ.DAĞAŞAN'ın kazandığın toptan fazlasını oyunda kaldığı 55 dak.kazandıErman çok kötü oynadı.Abdurrahman iyiydi.Sakatlanınca yerine giren Uğur çok iyiydi.Kamanan resmen 10 kişi oynattı.Bence Bursa maçında Kamanan yerine Musa ile başlamalıyız.Elrio M.Yıldız'ın arkasında oynamalı.
Kazanılan puan çok güzel.Önemli olan gerçek rakiplarimizden 3 puan almak.oyun kalitesi sonra zamanla gelecektir.Hocayı eleştirmak yersiz.Elindeki malzemeye göre en iyi sonuçları alıyor.

balmandol
22.02.2010, 08:59
Maçın yıldızı defansımızdı...Artık beraber oynamayı öğrendiler.Ama Allah nazardan saklasın MURAT SÖZGELMEZ bir başka güzel..Helal olsun kardeşime.Aubey'de fena değil biraz daha oturmuş.Hayrettin mükemmel oynadı yine.Hepsi de iyiydi yaaa..Görsel ve artistik olarakta EL RİO VAN HERDEN müthişti yaa :) Bi insanın ayağına top bu kadarmı güzel yakışır..Teşekkürler arkadaşlar..Teşekkürler...

Murad_Kelleci58
22.02.2010, 10:41
Sözkonusu programda bizim maçı değerlendirilirken Kerem Öncel denen adam önce Isaac Promise'nin geçen hafta kırmızı kart gördüğü pozisyonu sonrada Mehmet Yıldız'ın denizli maçındaki kırmızı kart gördüğü pozisyonu arka arkaya gösterdi...ve sonrada Mehmet'in bu kart sonucu aldığı 2 maçlık ceza niye tek maça indirildi de Isaac 3 maç ceza aldı gibilerinden saçma sapan yorumlar yaptı...Adam açık açık Sivasspor'umuza karşı kamuoyu oluşturmaya çalıştı ve tahkim kurulunu Sivasspor'umuzu kayırdığını ima etti...Ben program bitmeden protesto mailleri yolladımm... Sizlerden de ricam Sivasspor'umuza karşı haksız ithamlarda bulunan Kerem Öncel'e karşı tepkimizi gösterelim ve trt ye protesto mailleri gönderelim...
Umarım bu çağrıma ilgi gösterirsiniz.

Hemşerim gereken cevabı mail olarak kendisinin program adresine ilettim bizzat.. Gönderdiğim mailide sizlerle paylaşıyorum...

Sayın Öncel, dün gece programınızı izledim.. Size,tarafsız ve tamamen halka mal olmuş, bu ülkenin en önemli kurumunda ve de yakın zamana kadar yıllarca bizden kesilen vergilerle ayakta kalan saygın bir televizyon kanalında görev yapmakta olduğunuzu hatırlatmak isterim.. Programda giymiş olduğunuz takım elbisenin altındaki renkleri dün geceki programda tüm çıplaklığı ile görmenin üzüntüsünü yaşamaktayım ve yaşamaktayız tüm Sivaslıllar olarak.. ..
Son iki yılda 52 yıllık tabuları yıkmak için kendi imkanları ölçüsünde mücadelesini sportmenlik ve centilmek çizgisinde sürdüren Sivasspor'un başarılarını programınıza taşımadaki cimriliğinizi, maalesef bu senedeki olumsuz sonuçların neticesinde oluşan havanın ektisi ile ve de sizde elinize geçen bu fırsatı ganimet bilerek, haksız, yanlı ve tarafgir tutumla ve olumsuz eleştirilerinizi de yanınıza alarak, bayağı bir cömert olduğunuzu belgelediniz.. Tebrikler..
Dün gece iki görüntüyü üst üste yayınlayıp, “yorumu bizlere bırakıyorsunuz” son cümlelerinizdi.. Ama oraya gelene kadar bir söylemediğiniz de kalmıyor hakem hakkında.. Yok efendim Isaac'in hakeme uzaklığından dem vurup, nasıl olurda orda kart gösterebiliyor.. Yok efendim Isaac'in Türkçe'yi çok iyi konuşamadığını söylüyorsunuz.. Biliyor musunuz Sayın Öncel; Isaac kaç yıldır Türkiye'de.. Tam 5 yıl olmuş.. Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki Isaac hem Türkçe konuşmasını biliyor, hem de Türkçe konuşulanları ana dili gibi anlıyor.. Şunu da hepimiz biliyoruz ki, yabancı bir futbolcunun ilk öğrendiği Türkçe kelimeler ya futbol terimleri yada küfür içerikli sözlerdir.. Durum burada iken sizin, programda Isaac ve Manisspor'un "sırtını sıvazlayan yorumlara ve tavırlara girerek" ve " hariçten gazel okumanız" havada kalıyor.. Hakem Mustafa Kemal Abitoğlu keyfine göre canı sıkılmış "ya bu adama bir fırsat olsa da kart göstersem diye" peşinde dolaşmış ve gösteremeyince de kendince bir senaryo ile Isaac'e kırmızı kartını göstermiş olmasın Sayın Öncel...!! Bir hafta sonra Sivasspor ile yapacağı maç öncesinde gösterilir miydi bu gereksiz kart diye hayıflanmalarınızı duyar gibi olduk tüm Sivaslılar olarak.. Yazık..
Mehmet olayına gelince, Sivas-Denizli maçının sıkıntılı geçeceğini "sağır sultan" bile bilirken.. O maça Manisa Bölgesi hakemi Yunus Yıldırım'ın görevlendirilmesi de çok manidardır.. Biz camia olarak buna ses çıkarmamışken, maçı yerinde ve canlı seyreden biri olarak; Yunus Yıldırım'ın en ufak hatasının altında nelerin sorgulanacağı bilinirken, bu konu hakkında programınızda bir tek cümle bile etmediniz.. maçtaki tüm takdir haklarını Denizlispor için kullanan Yunus Yıldırım'a ne maç esnasında ve de maç sonrasında ne en ufak bir kötü söz ve nede bir tepki vardı camiamızdan.. Geçen yıllardaki Seyirci ve yönetim profilimizde en ufak bir değişiklik söz konusu değildir.. Böyle bir Centilmen seyirci topluluğunu acaba nerde gördünüz.. Evet seyirci, taraftar değil..!!! tamamen futbolu bilen, yanlışı, haklıyı haksızı ayırt edebilen bir "seyirci topluluğuna" sahibiz.. Bizler havası sert amam insanı mert bir şehrin insanlarıyız..
Mehmet'in yapmış olduğu hareketleri tasvip etmem tabi ki mümkün değil.. Hak etmiştir ve kartı gördükten sonra yaptığı hareketin yanlışlığının bilinci ile arkasına bakmadan ve kimseye hakaret etmeden soyunma odasının yolunu tutmuştur.. Ve aynı hafta oynan F.Bahçe-D.Bakır maçında benzer hareketi Mehmet Topuz yapmış ve kırmızı kartla oyun dışı kalmıştır.. Mehmet Topuz'un rakibi artistik bir hareket yapmamış kendini yere bırakmamıştır.. Özden ise ; bu seneki Oscar'a aday en iyi yardımcı oyuncu kimliği ile olayı abartıp statta gerginliği körüklemek isteyen tavır ve davranış içerisine girmiştir. Maç sonrası yaptığı çirkin hareketler ve Sivasspor soyunma odasına girme girişimleri de işin cabasıdır.. Özden 'in yaptıkları ...İki olay birbirine çok benziyorken; Mehmet Topuz için verilen iki maçlık ceza tahkim tarafından bir maça jet hızı ile indirilirken, bizim masumane itirazımızın da kabul görmesi, sizi neden bu kadar rahatsız etmiş hala anlamış değilim..
Tüm bu olaylardan sonra, bizim vergilerimizle orada olduğunuzu unutmadan, olaylara tamamen objektif bir pencereden bakmanızda fayda olacağını bilmenizi isterim.. Eğer siz bir takıma karşı sempatiniz varsa ; iki görüntüyü bir araya getirip bir şeyler ima etmeyin..!! direk söyleyin..Ne kadar Mert..!! olduğunuzu görelim.. O zaman size bu kadar methiyeler ..!! düzmemizin de gerekliliği hasıl olmazdı....
Ha unutmadan.. Ankara dışına çıkıp Sivas’ta herhangi bir karşılaşma için görevlendirilirseniz bizde elinizi cebinize attırmayız.. Misafirimiz olursunuz, evimizin kapıları her misafire sonuna kadar açıktır..

sivastatlıbelam
22.02.2010, 13:46
şimdi önümüzdeki hafta cumartesi bursa maçımız var.tarafsız sahada oynanacak maç.kayseride olursa iyi olur ama tahminim ya ankarada ya da bursaya yakın bir yerde olur maç.

şimdi asıl sınavımız bu maç olacak 1 puan almak bizim için altın değerinde bu maçta.
bursaya karşı kapanacağız.bursayı yenen takımları ve stratejilerini iyi analiz edersek ve iyi kapanıp kontradan 1-2 gol bulabilirsek,onları kart görmeye mecbur bırakıp psikolojik üstünlük kurarsak bu maçı alabileceğimizi ya da en azından berabbere kalacağımızı düşünüyorum...

lig tv maçı vermiyor.ideal kadromuz şu olmalı:

..............AKIN.........

ABDURRAHMAN-SEDAT-MURAT(YASİN)-HAYRETTİN

AGBETU-KEİTA-CİHAN YILMAZ-ELRİO VAN HEERDEN

..................NABİL TAİDER..................

..............MEHMET YILDIZ........................

YANİ 4-4-1-1 SİSTEMİ İLE OYNAMALIYIZ.

SONRA MAÇIN GİDİŞATINA GÖRE AKVİYELER YAPILMALI.

yigidolar06
22.02.2010, 15:35
Umarım bu çağrıma ilgi gösterirsiniz.Evet aynen katılıyorum sizedüşme potasından uzaklaşınca oyunlar başladı