Orijinalini görmek için tıklayınız : Elrio futboluyla göz doldurdu
SivasSpor.Com 22.02.2010, 09:08 http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/elriovan.jpg
Devre arasında transfer edilen Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Elrio, Manisaspor karşılaşmasında gösterdiği performansla adeta göz doldurdu.
İlk yarıda takım olarak etkili futbolu sergileyemeyen Sivasspor'da ikinci yarı çok farklı geçti. Özellikle Cihan'ın oyuna girmesiyle birlikte sağ kanatta daha aktif olan Elrio, etkili futbolu ile taraftarları mest etti.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
Ali Selim 22.02.2010, 09:26 Adam Mütiş futbol oynuyor halen kendini bilmez bazı taraftarımız maçın içerisinde adama küfür ediyor. Maçta 85 dakika olmuş ona rağmen adam depar atıyor rakibin sağından atıp solundan geçiyor bizim taraftara o pozisyonda bile kendine bir pay çıkarabiliyor. Aynı şeyler Mehmet Yıldız için de geçerli 88 dakika olmuş halen rakipe boğuşuyor iki kişiyi bağlamış oraya bazı taraftarlar koşsana bassana pres yapsana ula adam motor mu taksın yok bizim SEYİRCİLER artık işi cıvıttı 3 puan almışız tamam futbol umut vermiyor ama şimdi takımın yanında olma zamanı maşallah stadyum eleştirmen dolu erman toroğlu, ahmet çakar, ömer üründül hepsi stadda maşallah :D
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
noname87 22.02.2010, 10:01 Yeni transferleri ilk maçlarda gözümüz tutmadı çünkü fiziksel ve psikolojik olarak hazır değillerdi yavaş yavaş takım kendine gelsin lucien el rio keitadan umutluyum ama taider için hala erken cihan şu an bence ondan daha verimli oluyor taideri hocanın 2.yarı sokması lazım
ShabbatShalom 22.02.2010, 10:11 Taider Bişeye Yaramaz Aubeyde Bişey değil Elrio ile Keita iyi gidiyorlar ama Elrio diğer sene geri gidecek.Kiralanması Kötü Oldu
hepside iyiydi bütün futbolculara teşekkürler. sağolasınız. daha nice üç puanlar almanızı diliyorum.
sivasdergi 22.02.2010, 10:29 Valla bence Elrio bütün takım gibi ilk yarıda çok sönüktü. İkinci yarı gol geldikten sonra hem daha rahat oynadı. Hem de ilerde onun top sürebileceği geniş alan ortaya çıktı bunu değerlendirdi. Şu an için tek sıkıntı top kaybetmesi ve arkaya dönmemesi.
sivaslitaner58 22.02.2010, 11:02 keske bizim yuvada kalsa daha iyi olur
ercan58.a 22.02.2010, 11:09 tabiiki stresli maçtı ama bu psikolojik savaştan 3 puan almayı bildik
elrio ve bütün takıma hatta camiamıza teşekkürler bunlar çok kıymetli puanlar
Elrio çok klas bir oyuncu.. ama oyunun içine bir türlü giremiyor...ha şimdi ha yarın bir patlama yapacak takımı sırtlayıp ileri taşıyacak müthiş asistler yapacak adam eksiltecek diye bekliyorum
inşallah olacak bu dediklerim
Kibrisli 22.02.2010, 12:01 Ben iddia ediyorum kendisini tam olarak ortaya koyabilirse Türkiye'nin yıldızı olur... Kiralık ama bir yıl uzatma hakkımız var... Eğer Van Heerden kabul ederse...
kiNgSiZe58 22.02.2010, 12:25 Elrio ikinci Alex olamasada onun yolundan giden bir futbolcu. Çok müthis oynuyor. Karşı taraf oyuncularla resmen alay ediyor Bilmiyorum hatırlayanız varmı fbli son santos bize bir klas gol atmışdı deplasmanda, aynı hareketi elrioda manisaya yaptıisaya yapti :D ;)
Bu adam kaliteliydi ztn..
ama bazi dengesiz insanlar ne dediklerin farkinda degiller.
sgulturk 22.02.2010, 12:54 yav gardaşlar etmen tutman adamı deli etmen yav. yav van herden Aleksden aşağı değil fazlası var. ama anlamanız için biraz zaman lazım. bilika gibi. Yalnız hocaya bir uyarım var. elrio kesinlikle yerinde oynatmalısın. sağ kanatta çok etkili olmadı ikinci yarıda manisayı tek başına dağıttı. Cihanda süperdi girdi golünü attı. Cihan harika ama hala kendine tam güveni yok. eğer rahat olsa yıldız olur. o kadar diyorum. herhalde anlamışsınızdır
sivaslitaner58 22.02.2010, 12:58 transferlerden en iyi bu oyuncu bence
yukarıyıldızlı 22.02.2010, 13:08 çok sağlam bir oyuncu uyum sorununu tam atlatsın daha da süper olacağından şüphem yok takıma ısınamayan taider gibi gözüküyor ama onları da anlamak lazım farklı bir ülke farklı kültür farklı insan bunlar kıolay şeyler değil arkadaşlar takımın içinde bulunduğu durum da buna eklenirse anlaşılmaları daha kolay olur sanki ama her şey bizim içinde onlar içindse iyi olacak ALLAH'ın izniyle....
58_babacan_58 22.02.2010, 13:08 inşallah daha iyi olur inşallah daha çok katkısı dokunur bu takıma.......
kaptann58 22.02.2010, 15:02 HOCAMIN YERİNDE OLUYUM KEİTA AGBETU ZİTA ELRİO BU ADAMLARI TAKIMA KAZANDIRIRIM SIRTINDANDA FORMAYI ÇIKARMAM
konartr58 22.02.2010, 15:46 kendini sakatlayacak şeylerden sakınıyor.kendince haklı da.çünkü dünya kupası var.birde sivas ta kiralık.ölçülü olmasında kendince hakları var.sivas zor bölgeden uzaklaştıkca kendini daha rahat hissedecektir.oynayacağımız takımların durumuna görede rahatlık daha da artacaktır.
bizim için kasımpaşa,ankagücü maçları sıkıntılı geçer.diğerleirnde takım rahatlar.
yigidomustafa58 22.02.2010, 16:05 maçın sonlarındaki pozisyonlarını gördüm sadece özetlerden ben iyi bir futbolcu yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor diyebiliriz...
58 SİVASLIMERT 22.02.2010, 16:18 bu adama zaten kötü oynuyor diyenlere acırım be adam alex ayarında bir topçu ama ona yardım gelmiyodu mehmet yıldız geldi şhoeuna başladı VAN HEERDEN daha çok izleyecez ama nebil için aynı şeyleri söyleyemem
Forza SİVASSPOR 22.02.2010, 17:04 ADAMIN İYİ OLDUĞU GİYDİĞİ KRAMPONLARDAN BELLİ BE KARDEŞİM
ADAM GERÇEKTEN SÜPER OYNADI HELE Bİ ÇALIMI VAR Kİ OFFFF OFFF
MEHMET YILDIZ İLE ÇOK İYİ BİR İKİLİ OLACAKLARINA İNANIYORUM BONSERVİSİNİ BAKALIM ALABİLEKMİYİZ:D
selamlar yiğidolar...evet maçın özetlerini seyrettim.çok güzel oynadı devamının geleceğini umuyorum.tebrikler bravooooooooooooooooooo
Murat ARICI 22.02.2010, 18:25 ELRİO VAN HEERDEN YAZIN BAKALIM YOUTUBE YE NASIL BİR ADAMMIŞ GÖRÜN YALNIZ UYUM SÜRECİ DİYE BİŞEY VAR..YAVAŞ YAVAŞ..AMA TAKIM KENDİNE YENİ GELİYOR..
Kötü olsa İngilterede oynamaz Elrio iyi değilse takımla alakalı ayrıca uyum sorunu var
58^SiVaS^58 22.02.2010, 21:07 Adam yavas yavas alisiyor yakinda bakariz c.ronaldo yu da gecer kim bilir:confused:
futbolcu tekbaşına sadece bir yere kadar dır. Bu tarz futbolcuların sağında solunda yanında anlaşabileceği adamlar şart. Mehmet Yıldız ile iyi anlaşacağının sinyallerini verdi bence. Sonraki haftalarda gerçek El rio yu göreceğiz.
Arkadaşlar şu anlaşıldıki Defansta sağlam Sedatın gelmesi ve özellikle Orta sahamızda Keitanın kart görmeden oynaması ile Eliro ve Mehmet Yıldızın daha çok pozisyon bulacağı ve artık karanlıkların son bulacağını tahmin ediyorum. Fakat dediğim gibi Özellikle Orta sahamızın bağlantıları çok önemli. 2. devredeki tüm maçlarımızda özellikle ileri ve bek mevkilerinde bağlantı sıkıntımız had safhada. Birde ceza alırsak mazallah çok zor maçlar oynarız. Elrio ise anlaşıldıki ayağına göre serbest oynamayı seven bir oyun stiline sahip. Haftaya çok korkutucu bir maça çıkacağız. İnşallah istediğimiz puan yada puanları alırız.
Bu oyuncu Geçen sene olsa elimizde ne olurdu acaba:rolleyes:
ELRIONUN TAPUSUNU ALMAK LAZIM BURSA MACINDADA KEITA ILE BERABER AYNI PENFORMANSI GOSTERIRLERSE BENCE BURSAYI YENERLER BIRINI TUTSALAR DIGERI MACI ALIR
tekdoktiri 23.02.2010, 01:12 TEKKELİME SÜPER BU ÇOCUK DAHADA İYİ OLACAK
tekdoktirin 23.02.2010, 02:11 SÜPER ÇUCUK BEN CE DAHA İYİ OLACAK
bassguitar 23.02.2010, 03:49 transfer lerin kalıtesi iyi ancak turk futboluna yabancılar ve uyum sorunuda var.hala takım oalmadık..seneye kullanılabilir..
emrekocturk58 23.02.2010, 07:43 MÜTHİŞ OYNUYOR SAĞ KANADI RESMEN DAĞITTII
van herden mütiş oynadı markajda biraz etkisiz kalıyor ama açık alan buldumu harika aubeyde yavas yavas uyum saglamaya basladı keitayı tam izleyemedik nebil zamana ihtiyacı var
hanedan58 23.02.2010, 09:47 Elrio yu ilk kupa macında da canlı olarak izledim ve şimdide yine diyorum ki çok teknik ve hırslı bir oyuncu ama takım halinde başarı gelir gördükki ilk yarı takım sadece gol yememeye oynadı ve haliyle tüm oyuncular pasif kaldı 2. yarı ise takımın ataşlenmesi gerekiyordu hoca dogru bir seçim yaptı cihanla onun yerine agbetu da olabilirdi ama cihanda görevini yerine getirdi ve hem takımın canlanmasını hemde golünü atarak takımımıza 3 puanı getirdi elrio musa ve agbetu karşılarında ermanla büyük işler yaparalar ama tek sıkıntı lı olan durum araklarında dönen topları alaçak birinin olması gerekli tebrikler inşallah bursa maçından da ümitliyim ben
58akif34 23.02.2010, 10:45 elrıo gercekten bır spor cambazı ınsallah lıg bıtımınde kımseye satmazlar gecen yıl izlenen transfer polıtıkasından sonra bu konuda cok korkularım var ınmsallah satılmaz da onumuzdekı sezon sampıyonluk kupasını bırlıkte kaldırırız
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
efendigardaş 23.02.2010, 20:07 ELRİO İYİ TOPÇU HER MAÇTA BANKO OYNAYACAK BİRİ ALMANYADAN GELEN TOPÇULAR NİYE OYNAMIYOR BİRDE ONLARI GÖRSEK...***
ELRİO HAKKATTENDE KRAL TOPCU SENEYE BÜYÜK İHTİMAL KALIR İŞALLAH
|