Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilet Fiyatlarının Düzensizliği

muRTix1
20.10.2005, 14:37
Arkadaşlar sivasspor maç bilet fiyatları gerçektende çok düzensin olduğunu düşünüyorum sırf benim gördüğüm kaç kişi bilet gişelerinden geri döndü maraton 15 ytl ydi ve herkes 5ytl lik kalearkasına gitmeyi tercih edince maraton bomboş kaldı ve stat boş göründü halbuki gelen seyirci stadı doldurur ve taşırırdı sizce bu adeletmi? bilet fiyatlrına bir düzenleme getirilmeli çok abartıldı fiyatlar!!gişeden dönen seyirciler 10 ytl ye maratona alınsalar dünyanın parası yapar buda büyük bi gelir demekti..sizin bu konuyla ilgili yorumlarınız nasıl acaba?

serhankaburcuk
21.10.2005, 13:49
Arkadaşlar sivasspor maç bilet fiyatları gerçektende çok düzensin olduğunu düşünüyorum sırf benim gördüğüm kaç kişi bilet gişelerinden geri döndü maraton 15 ytl ydi ve herkes 5ytl lik kalearkasına gitmeyi tercih edince maraton bomboş kaldı ve stat boş göründü halbuki gelen seyirci stadı doldurur ve taşırırdı sizce bu adeletmi? bilet fiyatlrına bir düzenleme getirilmeli çok abartıldı fiyatlar!!gişeden dönen seyirciler 10 ytl ye maratona alınsalar dünyanın parası yapar buda büyük bi gelir demekti..sizin bu konuyla ilgili yorumlarınız nasıl acaba?

oynanan maç Cumartesi idi ve az sayıda gelen taraftarda ucuz olan kale arkasını tercih etti...Bu hafta maç pazar günü ve stadyumda iğne atsanız yere düşmeyecek ve maraton bilet fiyatları bu hafta itibariyle 15 ytl ye çekildi bu sebebten stadyumda yer kalmayacak ve maratonda dolacak...Yönetimin almış olduğu bu kararı kutluyorum 15 ytl yapmaları Sivasta çok olumlu etki yaptı...

Dağcı
21.10.2005, 14:12
VIP :40 YTL
Kapalı :20 YTL
Maraton :10 YTL
Kale arkası : 5 YTL olsun,
stad dolsun,

serhankaburcuk
21.10.2005, 14:22
VIP :40 YTL
stad dolsun,

Maraton tribünü hariç diğer tribünlerde problem yoktu zaten...İnsanlar Maraton tribünün fiayatını bahane ettiler..Yöneticilerimiz bir karar alıp bu hafta maraton bilet fiyatını düşürdüler...Artık mazaret kalmadı...HAYDİ YİĞİDOLAR TRİBÜNE...

kazak
21.10.2005, 15:46
evet o geri donen arkadaslar bir paket sigaraya 4 ytl verip maca girmeye 15 ytl yi cok goren arkadaslar...unutmayin bu para sivassporun ve sivasimizin tanitiminda ufakda olsa bir katkidir...dusunebiliyormusunu z sivas imiz avrupa da oynayacak bu sene belkide milan shalke barcelona sivasa gelecek....bunu akliniza sokun. biz cok iyi bir takimiz.ve harcadigimiz iki haftada bir 15 ytl ise bunun icin kimse geri donmesin.LUTFEN

muRTix1
21.10.2005, 19:23
evet o geri donen arkadaslar bir paket sigaraya 4 ytl verip maca girmeye 15 ytl yi cok goren arkadaslar...unutmayin bu para sivassporun ve sivasimizin tanitiminda ufakda olsa bir katkidir...dusunebiliyormusunu z sivas imiz avrupa da oynayacak bu sene belkide milan shalke barcelona sivasa gelecek....bunu akliniza sokun. biz cok iyi bir takimiz.ve harcadigimiz iki haftada bir 15 ytl ise bunun icin kimse geri donmesin.LUTFEN

arkdaşım biz çok görmüyoruz helali hoş olsun ama olan var olmayan var hemde taraftar varken neden boş gözüksün stat lorantın hep şok olduğu yazıyor taraftarın azlığından ama taraftar yok değildi cumartesi olmasına rağmen full dolardı stat bununda bilincindeler bunun için kale arkalarınıda büyütecekler..

1984zalim58
21.10.2005, 19:32
Arkadaşlar bende herhalde fenerbahce macında yerimi alabileceğim staddaki ben maraşta okuyorumda gelemiyorum her zaman sivasa ama 6 kasımda macı izleyip otobüse öyle binecem.

SİVASSPOR 1 NUMARA

muRTix1
21.10.2005, 19:34
işallah kardeş o maç kaçmaz:D

x_burnley
21.10.2005, 20:02
VIP :30 YTL
stad dolsun,

ve bu arada maçımız pazar günü olsun cuma veya cumartesi olduğu zaman stad dolmuyor ücretle alakası yok bunun

serhankaburcuk
21.10.2005, 22:05
VIP :30 YTL
stad dolsun,

ve bu arada maçımız pazar günü olsun cuma veya cumartesi olduğu zaman stad dolmuyor ücretle alakası yok bunun

Maç Pazar günü inşallah bu sefer Stadyum dolacak...