Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziya Dogan "yine" istifa etti !!!!

nejmi58
23.02.2010, 12:49
Diyar'da Ziya Doğan istifa etti

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar sonrası küme düşme sınırına dayanan Diyarbakır'da teknik patron Ziya Doğan görevi bıraktı.

Teknik Direktör Ziya Doğan, Diyarbakırspor Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında, görevinden istifa ettiğini açıkladı

Kaynak: Internetspor
23 Şubat 2010 Salı 12:48

Salim58
23.02.2010, 12:52
Ne sevindim Nede üzüldüm banane istifa ettiyse.:)

gencharitacı
23.02.2010, 13:31
tmm arkadaşlar diyarda düştü
denizli garanti

tşkler yiğidooo

58akif34
23.02.2010, 14:09
bu hafta cok önemli olan manisa macları vardı muhtemelen yenılecekler tabı lıgın bu evresınde teknık adam bulmak cok zor onlerıne ne gelırse kabul etmek zorunda kalacaklar basarılı sonuclar alamayacaklar ve muhtemelen lıgden düşecekler dıger yandan denızlı kontra ataga gectı bır mucıze olmassa oda lıgden dusecek fakat lıgde hıcbır takım ıyı oyun sergılemıyor bunu fenerbahce bursa macındada gorduk 60. dakıkadan sonra futbolcular dökülüyor bu mucızenın gercekleşme ıhtımalıde var bakalım ılerleyen haftalarda durum nasıl olacak dusme potasında son hafta 4 takım olacak manısa dıyarbakır denizli benım kanaaatım bu yonde herkese basarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

furky.b
23.02.2010, 14:25
Diyar ligden Dussede ; Diallo Geri gelecek galiba( kiralik gitti )
Tazemetayida Aldigmi..

muhsin koçak
23.02.2010, 14:32
bu hafta cok önemli olan manisa macları vardı muhtemelen yenılecekler tabı lıgın bu evresınde teknık adam bulmak cok zor onlerıne ne gelırse kabul etmek zorunda kalacaklar basarılı sonuclar alamayacaklar ve muhtemelen lıgden düşecekler dıger yandan denızlı kontra ataga gectı bır mucıze olmassa oda lıgden dusecek fakat lıgde hıcbır takım ıyı oyun sergılemıyor bunu fenerbahce bursa macındada gorduk 60. dakıkadan sonra futbolcular dökülüyor bu mucızenın gercekleşme ıhtımalıde var bakalım ılerleyen haftalarda durum nasıl olacak dusme potasında son hafta 4 takım olacak manısa dıyarbakır denizli benım kanaaatım bu yonde herkese basarılar

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

Ben aynı görüşte değilim,çok sürmez 5-6 hafta sonra düşen kalan belli olur.

Rallim58
23.02.2010, 14:54
Her alanda sabrın bir sınırı var... Ziya Doğan hoca da buraya kadar dayanabildi demek ki... Hayırlısı olsun...

murat_n
23.02.2010, 15:16
Böylece düşen takımlar belli oldu.... Ankara - Denizli - Diyarbakır

oquzh4n58
23.02.2010, 16:55
ıyı dıyar dustu demektır...........

subasi29
23.02.2010, 17:05
:D ziya hocaya allah sabir versin iyiki bu psikolojiyle yasayabilyor

bgürsoy
23.02.2010, 17:08
Ziya Doğan'ın görevini bırakmasıyla birlikte ligden düşeceğine kanaat getiren arkadaşlarımıza cevaben yazıyorum. Arkadaşlar bu benim düşüncem tabii ki katılmayanlar olacaktır, Diyarbakırspor'un özellikle ligin 2. yarısı ile birlikte oluşturduğu takım Sivasspor'dan daha kaliteli (Biraz gerçekçi olmak gerekir.). Ziya Doğan'dan boşalan teknikdirektörlük görevine iyi ve bu ligi gerçekten tanıyan bir teknikdirektör getirildiğinde ben Diyarbakırspor'un tekrar çıkışa geçeceğini düşünüyorum. O yüzden senaryo kurmak için erken diyorum. Henüz 24 puanımız var, Manisaspor maçını kazandık diye düşmekten kurtulmadık öyle değil mi? Takım iyi oynayarak da bu maçı kazanmadı, o yüzden herkes biraz ayaklarını yere basmalı diyorum.
Saygılarımla

Forza SİVASSPOR
23.02.2010, 17:24
o zaman diyar kesin düşer inşallahda düşer

yukarıyıldızlı
23.02.2010, 17:38
haftasonu diyar yenilince ziya istifa edecek dedim yanıltmadı beni çok keitik bir yerde bıraktı diyar artık düşme potansiyeli en yüksek takım halinew geldi ama yeni gelecek teknik adam da önemli tabiki....