Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatanın affı yok!
SivasSpor.Com 24.02.2010, 10:00 http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/1.idmanertugrall.jpg
Yiğidolar deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Dün gerçekleştirilen idmanda Teknik Direktör Muhsin Ertuğral oyuncuları sık sık uyardı.
Sivasspor, Bursaspor ile karşılaşacağı müsabakanın hazırlıklarına devam ediyor.
Kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdüren Yiğidolar, dün yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan idman, istasyon çalışması, dar alanda kısa paslaşmalar ve çift kale maçla devam etti.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın özellikle maç esnasında oyunu sık sık durdurarak oyuncularına taktikler verdiği gözlendi.
Özellikle defans oyuncularını uyaran Ertuğral, çalışma esnasında futbolcularına Bursaspor'un Sercan gibi etkili forvetlere sahip olduğunu ve hatayı kabul etmediklerini anlattığı görüldü.
Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları görüldü.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
yorgun(58) 24.02.2010, 10:03 bursadan 1 puan alsak çok süper olur galibiyet ise mukemmel :D olur
allahın izniyle bursa maçından puan alacağız
SEVDAMSIN58 24.02.2010, 11:30 BEN SIMDI YINE BIR OZ ELESTIRI YAPACAGIM EGER TAKIMDAKI HERKES YUREGINI KOYAR SERCAN ,VOLKAN SEN VE TURGAY A OZEL ONLEMLER ALINIRSA UC PUANI DA ALMAMAMIZ ICIN HICBIR SEBEP YOK AMMMAAAAAAAAAAA AKSI HALDE EGER BU UC FUTBOLCUYA FIRSAT VERIRSEK VAY GELE BASIMIZA CUNKU UCUDE GERCEK FUTBOLCU OYLE BOYLE DEGIL
Forza SİVASSPOR 24.02.2010, 11:54 artık hata yapmayız diye düşünüyorum aubey yavaş yavaş iyi oynamaya başladı orta shaada düzeliyo bursayı yenecez
ercan_dpinar 24.02.2010, 12:35 bursadan 1 puan alsak çok süper olur galibiyet ise mukemmel :D olur
aynen katılıyorum 1 puana razıyım
benim tahminim 1 puan berabere biter bu maç. aslında bu maçı almamızda sürpriz olmaz ama yinede beraberlik diyorum. bursa bizi hafife alacak ve dersinide alacak.
Bursaspor havalarda Şampiyonluk sözleri dolaşıyor Sivas Maçınıda küçümseyeceklerdir Maç oynanmadan kazanılmaz Futbolda Ne favoriler yenilmiştir biz niye yenmeyelim
58_babacan_58 24.02.2010, 13:54 VALLA SERCAN VE VOLKAN ŞEN GİBİ ÇOK KALİTELİ İSİMLERİ VAR BURSANIN ADAM ADAMA OYNATMASI LAZIM BU FUTBOLCULARLA MUHSİN HOCANIN TAKTİĞİ.. ALINACAK 1 PUAN BİLE HİÇ ŞÜPHESİZ SÜPER OLUR......
bursa havalı olacak feneri dağıttıkları için nbu yüzden takımımızın çok dikkatli oluması lazım
sivassporumuzun bu maçtan alacağı 3puan çok önemli olur ve gelecek sene bu takım şamiyonluğa oynar dedirtir
alacağımız 1puan ise takımın bu sezon rahat ligde kalacağımız gösterir
almayacağımız puanlarda ise takımın işi zor demektir
ama 1-0 falan yenilirsek ibb maçından en az 1 puan alırız sonraki antalya maçını yener düzlüğe çıkarız inşallah
gönül isterki sivasspor bu maçı yensin
ercan58.a 24.02.2010, 15:34 bu maçta 1 puan sürpriz olur vede süper olur
stutgart58 24.02.2010, 15:37 bence sivasspor bu maçta süpriz yapıp maçı kazanıcak..çünkü bursa şuanda zafer sarhoşu beyler
carizma0658 24.02.2010, 16:41 kesınlıkle affı yok ve telafisi çok zor olan maçlar mutlak almalıyız ligin altı kaynıyor bu maçı alırsak derin bir nefes alacagız
58^SiVaS^58 24.02.2010, 17:45 insallah 3 puan bizim olur
.............................. ..............Akin............ .............................. ........
.....Ugur.K..............Aubey .....................Murat.... ...........Hayro...........
.............................. ..............Keita........... .............................. ...
Van Heerden.................Nabil. ..................Cihan....... ................Erman
.............................. .....Mehmet.....Kamanan....... .............................. ....
noname87 24.02.2010, 21:07 insallah 3 puan bizim olur
.............................. ..............Akin............ .............................. ........
.....Ugur.K..............Aubey .....................Murat.... ...........Hayro...........
.............................. ..............Keita........... .............................. ...
Van Heerden.................Nabil. ..................Cihan....... ................Erman
.............................. .....Mehmet.....Kamanan....... .............................. ....
bir kişi fazla sanki :D o da nabil bence beğenmiyorum nedense bu adamı fiziksel olarak zayıf Türkiye ligi için ayman hüseyin gibi öküzlerin arasında oynayamıyor
58MUAMMER58 24.02.2010, 21:53 BURSA MAÇI HATAYA AF OLMAYAN MAÇ OLACAK LAKİN SİVASSPORUN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK 1 OLUR 3 OLUR HERMAÇTAN PUAN ALMALIYIZ BEN BU MAÇTAN PUANLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM TABİKİ HOCA DOĞRU KADRO ÇIKARIR VEOYUNCULAR ADAM GİBİ OYNARSA.SİVASIMIZIN KÖTÜ KADROSU YOK SADECE TAKIM UYUMUNU OTURTAMADIK BURSA GEÇMİŞ SEZONLARDA SİVASTAN ALDIĞI 1 PUANA ŞÜKREDİYORDU KUPA MAÇI GİBİ OLMAZ HOCA OMAÇTA HAZIR OLMAYANLARI OYNATMIŞTI YABANCILAR HERHAFTA ÜSTÜNE KOYARAK OYNUYOR,DEFANS DAHA AZ HATA YAPIYOR KAPTAN DÖNDÜ FUTBOLCULAR DAHA ÇOK YARDIMLAŞIYOR KAZANIRSAK YOLUMUZ AÇILIR,YİĞİDOLARIN BU MAÇTAN UMUTSUZ OLMAMASI GEREKİR FUTBOLCULARIN BU MAÇI KAZANACAKLARINA İNANMASI GEREKİR HOCAMIZIN OZAN,TURGAY, BATALLA,BU FUTBOLCULARA DİKKAT ETMESİ GEREKİR.BURSA-SİVAS MAÇINDA TÜM TAKIMA BAŞARILAR DİLERİM.
subasi29 24.02.2010, 23:56 Elbette Hataya Yer Yok!!!
Ozellikle Manisa - Diyarbakir macinin sonucu bizim bursadan alacagimiz puanlar cok onemli
Bu maçta hakikaten hataya yer yok,rakibin bu seneki oynadığı futbol ortada...Seyirci ve tarafsız saha vs.bunlardan Bursa'dan çok biz korkmalıyız çünkü zaten kendi evinde ya da deplasmanda bile adaptasyon sorunu yaşayan biziz,bu maçta gerçekten çok iyi adapte olmalıyız yoksa istemediğimiz bir sonuçla karşılaşabiliriz yine...İnşallah kazanır,en azından beraberlikle döneriz ama mutlaka üst düzey mücadele ve adaptasyon gerekiyor ...
emin kara 25.02.2010, 00:32 Bu maçı alırız bu sene feneri yenen veya berabere biten maçlardan biz puan veya puanlar aldık inanıyorumki en kötü sonuç beraberlik olur dıyar manisa maçıda beraberlik olur yani yükselişimiz devam eder ALLAH,IN izniyle bursanın taraftarı olmamasıda bizim için faydalı olacaktır
tekdoktirin 25.02.2010, 01:11 BEN BURSAYI YENECE İZ DİYORUM O ZOR GÜNLER BİTTİ ARTIK YAZ GELDİ
Kupa Maçındaki gibi hatalarımız olmaması lazım Fenerdeki oyunlarına baktığımda hiç hatayı affetmiyorlar Oynadıkları Oyun göze hitap ediyor Geçen seneki Sivas gibide oynamıyorlar zor bir maç Ama Futbolda Favori yoktur avantaj yoktur her şey sahada biter oynamazsan mücade etmezsen yenemezsin Sivassporunda iyi mücadele etmesi lazım
lokmankantar 25.02.2010, 11:07 Arkadaşlar Lucien Aubey kilo verdi mi bilen var mı bursa kupa maçında 2.golü ağırlığı nedeniyle yaptığı hatadan yemiş ve dağılmıştık da
Arkadaşlar Lucien Aubey kilo verdi mi bilen var mı bursa kupa maçında 2.golü ağırlığı nedeniyle yaptığı hatadan yemiş ve dağılmıştık da
Her Oyuncunun uyum Sorunu vardır Heleki ara transferde ASğır olması kötü olması anlamına gelmez Servette kilolu ama iyi oynuyor buna bir çok oyuncuyu katarız hem o maçı bir oyuncuya bağlamamız yanlış olur
evet herkes gibi bende 3 puan olsa güzel olur diyorum ama 1 puan bile sevindirir beni
artık takım olma yönünde baya mesafe kat ettik vede ediyoruz tabii daha katetmemiz gereken mesefe var ama yinede iyiyiz kesinlikle enaz 1 puan alacagımız kanaatindeyim
|