Orijinalini görmek için tıklayınız : NEREYE GİDİYORUZ?
izmirliyigido 27.02.2010, 16:10 Aynen öyle !
Biliyordum ki bu maç bizim için kolay olacaktı? Neden? Çünkü kendimizi zorlasak bile yenemeyeceğimiz bir rakipti Bursaspor. O zaman ne yapmak gerekiyordu? Futbolcu kardeşlerimiz kendisini sıkmadan antrenman maçı gibi oynayacak, sakatlanmayacak öbür haftaya sağlam çıkacaktı. Futbolcu kardeşlerimiz aynen öyle yaptı.
Taraftar ne yapacaktı? Taraftar ve seyirci Tv karşısına geçecek ayağını uzatıp seyircisiz tatsız-tuzsuz maçı izleyecek. Zevk almayacak. Taraftar aynen öyle yaptı.
Bende aynen öyle yaptım, televizyon karşısına geçtim kendini futbolcu gibi gören kırmızı-beyazlı aslanlarımızı (!) oturdum öylesine seyrettim. Ama tuhaftır, Muhsin Ertuğral hoca’da aynen öyle yaptı. Durduğu yerden maçı seyretti, benim gibi, senin gibi, bizler gibi.
Sonrada maç sonunda çıktı beyefendiliğini, kibarlığını ve nezaketini sundu. “Bursaspor bizden çok daha iyi oynadı, çok daha iyi organize olmuş vs, vs, vs…” Hani maç öncesi Bursaspor’a gözdağı veriyorduk? Hani biz değil Bursaspor düşünsündü? Gördüğünüz gibi Bursaspor hocası Ertuğrul Sağlam düşünmüş. Hem de her şeyi.
Özledik !
Hocam, her şeyin bir sınırı var. Siz geleli 15 maç oldu, 4 maçta Ziraat Türkiye Kupası maçında oldu. Toplam 19 maç. Hiçbir maçta şöyle rahat rahat bir maç izleyemedik. Rakibi ısıran, sürekli baskı kuran, bol gol pozisyonuna giren, gol sevinci yaşatabilen, rakip futbolcuya sahayı dar eden, rakibi bunaltan, taraftarı ayağa kaldıran ataklar yapan bir takım izleyemedik. Özledik, geçen senelerde ki rakibi sürklase eden Sivasspor’u özledik. Zaman daralıyor hatırlatayım dedim.
Bizi bir tek şey kurtarır !
Dualarımız Sivasspor için tutmuyor, bari bir ümit rakiplerimiz kötü gitsin de diplere tekrar dönmeyelim diye… Denizlispor’un, Diyarbakırspor’un, Manisaspor’un, Ankaragücü’nün ve hatta hatta Kasımpaşaspor’un maçlarını da en az bizim maçlar kadar takibe aldık. Ama heyhat, adamlar o kadar güzel futbol oynuyorlar ki, bir yerden sonra atağa geçeceklerini biliyoruz ve korkuyoruz. Biz aynen dibe tornistan yapacağız diye!.
Hocam tek ümidimiz ne biliyor musun? Bizi birtek şey kurtarır. O da nedir biliyor musun? Bu sene Ligden düşmenin kaldırılması… Yoksa bu zihniyetle bizi hiçbirşey kurtaramaz.
Kral Çıplak
Kimsenin moralini bozmak değil niyetim ama biraz ciddiye alalım hepimiz. Teknik kadro olarak, futbolcu olarak, taraftar olarak. Taraftarlar alıyor, çünkü çok üzülüyoruz ama futbolcular birşeyler unuttu, ya futbolu, ya da futbolculuğu..
Ben geçen hafta Manisaspor maçından sonra söylemiştim. Halen söylüyorum hocam KRAL ÇIPLAK !....
AYK
adalı harun 27.02.2010, 16:19 bir yere gittigimiz yok toplama takımla ne yapabiliyorsak onu yapıyoruzbundan sonra taraftartaratarlıgını yapıp iç sahada destegi eksik etmeyecek mümkün oldugunca iç sahada yenilmemek
ondan sonrada deplasmanda bizim gibi takımlardan puan almak
zamanında bütün yetkiyi bir soytarıya verirsen olacagı bu olur
lig baslamadan dogru dürüst topçu alamazsan olacagı bu
insallah bundan sonra tüm sehir kenetlenirizde bir sekilde bu ligde kalırız
inadına sivassssssssssss
inadına yiğidooooooooooooooooo
sofularlı34 27.02.2010, 16:35 İYİ analiz KRALIN PARA SORUNU MU WAR ACEBA?
58^SiVaS^58 27.02.2010, 16:37 Cok kötüyüz bu sene :mad::mad::mad::mad:
yigido_sampiyon 27.02.2010, 16:38 tabiki bursaya karşı alınan 3-0 lık skor süpriz olmadı...ancak sivasspor oynadığı futbolla gelecek maçlar için ümit vermiyor...bursaspor sağdan soldan ortadan elini kolunu sallaya sallaya geldi...defansta ve orta sahada direnç sıfır...
umarım haftayaki ibb maçında tablo böyle olmaz...
cılgınsivas58 27.02.2010, 16:43 tabiki bursaya karşı alınan 3-0 lık skor süpriz olmadı...ancak sivasspor oynadığı futbolla gelecek maçlar için ümit vermiyor...bursaspor sağdan soldan ortadan elini kolunu sallaya sallaya geldi...defansta ve orta sahada direnç sıfır...
umarım haftayaki ibb maçında tablo böyle olmaz...
YİNE BÖLE OLUR MERAK ETME YİNE YENİLRİZ YİNE ELİNİ KOLUNU SALLIYA SALLIYA GELİRLER
ercan58.a 27.02.2010, 16:59 bu futbolla gidecegimiz yer belli
bankasya 1 lıg
Nasıl bir mantıktır arkadaş zor maçlara asılmayalım kolay maçlarda mücadele ederiz..Nasıl bir futbolculuk anlayışıdır bu bir kere giydiğin formaya,yaptığın mesleğe saygın yok demektir...Böyle bir mantıkta olan birinden de ne burada,ne başka yerde hayır beklenmez...Hiç değilse mücadele edin,kapasitenizi bizde biliyoruz çok mu şey istiyoruz bilmiyorum...Allah sonumuzu hayır etsin...
58_babacan_58 27.02.2010, 17:05 RESMEN BURSA BİZİMLE İDMAN YAPTI,İLK YARI BİRAZ BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIK AMA, 2. YARI MUHSİN HOCA NEDENİ BELİRSİZ KEİTAYI ÇIKARDI VE ORTA SAHAYI RESMEN BİTİRDİ,2.YARI DAHA ÇOK TOP BİZDE GÖRÜNSEDE KALEYE TEK ŞUT ÇEKEMEDİK NE BİÇİM BİR OYUN SİSTEMİ BU YA HOCAM HİÇ Mİ ŞUT ÇEKİN DEMİYOSUN SEN BU TAKIMA ALLAH AŞKINA HİÇ Bİ ORGANİZE ATAK YAPILMAZ,BU TAKIMIN BİR AN ÖNCE ORGANİZE KALE ÖNLERİNDE ATAK YAPMASI LAZIM TUTUYOR KEİTAYI ÇIKARIYOR YA YOK BÖYLE BİŞEY,BU TAKIMI DÜZELT HOCAM DÜZELT BU TAKIM HOCASIZDA OYNAR BU FUTBOLU ÖNEMLİ OLAN SENİN N KAZANIRACAĞIN BU TAKIMA... BURSASPORA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİM.........
Turan 59 27.02.2010, 17:19 Nereye gittiğimizi hala anlamadınız mı ?
FC SİVASSPOR 27.02.2010, 18:07 bizim defans oynatan hoca ile işimiz olmaz, yapımıza uymaz kardeşim. istifa et muhsin hoca istifa et
üçyıldız58 27.02.2010, 18:09 hoca sana tavsiyem bak ziya doğan ben dıyarbakırspora daha birşey veremiyorum dedi istifasını verdi adam gitti
sende bu kulube 19 maçtır birşey veremedin bizi sinir hastası yaptın daha doğru dürüst bir 11 kuramadın
ya bu kulube katkını sun yada ziya doğan gibi adam gibi çek git
abdullah58 27.02.2010, 18:17 hoca sana tavsiyem bak ziya doğan ben dıyarbakırspora daha birşey veremiyorum dedi istifasını verdi adam gitti
sende bu kulube 19 maçtır birşey veremedin bizi sinir hastası yaptın daha doğru dürüst bir 11 kuramadın
ya bu kulube katkını sun yada ziya doğan gibi adam gibi çek git
Hocayi afrikadan getirdiklerinde cok iyi is yaptilar dedik
ama gördükkü hocada sifrmis
kendi getirdigi oyuncularda sifir cikti hepsi bos
bakin yilmaz vurala adam genclerbirligini ankarada yendirdi
kasimpasaya canavar gibi top oynatiyor
seviyeli,rakibine basan ,mücadele ettiriyor
bizim cihan,yas 20 kosmaya eriniyor
edebiyatisyen 27.02.2010, 18:27 Hoca aslında çok bilgili ama o bilgisini kullanabilecegi oyuncular yok.Bu takım ligde kalırsa göreceksiniz seneye kafaya oynayacak.Yanılmadığımı gösterebilmem için inşallah küme düşmeyiz.
edebiyatisyen 27.02.2010, 18:29 Hoca aslında çok bilgili ama o bilgisini kullanabilecegi oyuncular yok.Bu takım ligde kalırsa göreceksiniz seneye kafaya oynayacak.Yanılmadığımı gösterebilmem için inşallah küme düşmeyiz....
Yapacak Bir Şey Yok...
Hedef Ligde Kalmak ve İçerdeki Maçları Kazanmak...
Yıkılmış Viraneden Anında Yapı Çıkmaz...
Sene Sonuna Kadar Böyle Olacak....İçerdeki Maçları ALıp Rahatlıcaz Başka Yolu Yok...
karşıyakalı 27.02.2010, 18:35 BANK ASYA BİRİNCİ LİG. BİRİNCİ LİG BANK ASYA bu reklamın şarkısını artık sık sık sööler olduk dilimizden düşmüyor artık
58MUAMMER58 27.02.2010, 18:37 BİRYERE GİTTİĞİMİZ YOK BİZKÖTÜ OYNUYORUZ ARADA BİR KAZANIYORUZ.RAKİPLERİMİZ İYİ OYNAYIP KAYBEDİYOR FARKYOK 3 PUAN ALAMADIKTAN SONRA İYİ OYNASANDA FARK ETMİYOR SİVASSPORDAN PUANLAR ALMASINI BEKLİYELİM İYİ FUTBOL DEĞİL,FUTBOLCULARIN ADAM GİBİ MÜCADELE YAPMASINI BEKLEMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİRŞEY YOK, HÜKÜMET DÜŞER ENFLASYON DÜŞER SİVASSPORUMUZ NAHDÜŞER.SİVASSPORUMUZUN KÜME DÜŞMESİNİ 4 GÖZLE BEKLEYEN O.....ÇOCUKLARI SİVAS DÜŞMANLARI DAHA ÇOK BEKLER.
yigido yakup 27.02.2010, 18:47 nereye gittigimizi anlamis degiliz
hoca yeter artik son sansin diyecegimiz hafta rakip oynuyor biz golleri atip puan aliyoruz puan alincada sesimizi kesiyor oturuyoruz.kötü futbol stresten böyle maclarda iyi futbol beklenmez diyip o haftayi öyle kapatiyor gelecek haftalar icin güzel hayaller kuruyoruz
sonuc gene hüsran gene hüsran.
muhsin hoca türkiye ligini taniyamadi falan diyoruzda ben artik muhsin hocanin futbol bilgisindende süphe ediyorum.
bir takim bu kadar genis alanda rakibe yakalanirsa rakip oynar kendi seyreder sonuctada rakip cok iyiydi falan nezaket hikayeleri dinler durururz.
futboldaki temel kural top rakipteyken kapanacaksin sana gectigi zaman bos alanlara yayilacak topu rahat sekilde kullanacaksin.
bizde nasil oluyorsa top rakipteyken rakibe hic ikili pres gelmiyor teke tek oluncada topla oynayan adam her zaman avantajli oldugu bizim takimi kosturup duruyor
muhsin hoca bu takim 40 metrede top oynamaya alismiti sen 70 metreye cikardin tabiki sonu her mac hali saha maci gibi bom bos zevksiz bitsede biraksak eve gitsek türünde maclar oynuyoruz.
görünen oki hoca sen bizim takimi güzel sözlerinle uyutup durdun insallah bir nezaket daha gösteririr hemen bu hafta istifa edersin baskani zor durumda birakmazsin.
birde bizim kadromuz kötü kadro degil beyler bu kadro ligin ilk 8 de rahat olacak ilk 6 yi zorlayacak kadro kimse gözlerini kapatip gideni elestirmek icin bu laflari söylemesin.
bu kadro eger düsmeme mücadelesi veriyor vede en rezil futbolu oynuyorsa baslica sorumlusu hocadir.
karşıyakalı 27.02.2010, 19:21 ŞİMDİ UZAKLARDASIN
GÖNÜL HİCRANLA DOLDU
HİÇ AYRILAMAM DERKEN
KAVUŞMAK HAYAL OLDU
KONUYLA PEK ALAKASI YOK AMA İÇİMDEN GELDİ İŞTE
sevgili yiğidolar dün akşam yazdığım yorumlar bugun gerçekleşti.lütfen açın okuyun..yazıklar olsun bu takımın oynadığı futbola..
subasi29 27.02.2010, 19:55 bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete, herseferinde duzeliyoruz diyoruz gittikce geriye gidiyoruz
sevgili izmirli kardeşim: tesbitlerinden dolayı kutluyor ve aynen katılıyorum.ancak bu takım taraftarı taratarlığını bilmedikçe (sebebi devamında açıktır) fikret ünsal gibi yöneticiler bu yönetimde oldukça gelen hoca gideni aratmıştır..bu çok açık aşikardır.eğer bu tezahürat yapmayı bilmeyen taraftar takımın basındaki hocayı yuhlamasaydı,bazı anormal yöneticiler hoca için abuk sabuk konusmasaydı BÜLENT UYGUN bu takımı toplayacak ve matematiksel olarak şuan tam 10 sırada olacaktık.peki ne odu ? daha düne kadar süper lige çıkartmış sivasın artık istesede birdaha yasayamayacağı futbol zevkini 3 sezon üst üste bizlere izlettiren bir hocayı 5 -6 maç kaybettiği için yuhalayıp kalbini kırıp gönderilmesine ya da istifa etmesine mecbur bırakılırsa bu yasananlara ve dahası YASANACAKLARA kimse üzülmesin...geldiği günden itibaren nezaket,kibarlık,ve suskunluk tiplemesi olan bir hoca bize ne kadar yaralı olduki veya olacakki?biz ırçın,saldırgan,izmrli yiğidonun dediği gibi ıssıran bır futbol isteyen bir taraftarız.ve böylede bir takım bekledik tüm sezon boyunca ama olmadı olmayacak...ACI GERÇEK : dostlar kimse birbirini kandırmasın işte gerçek:
SİVASSPORUMUZ bi daha ki hafta veya olmadı bi sonraki hafta tamamen iflas bayrağını çekmiş lige elveda sarkılarını söylemeye başlayacaktır..
bir denizlispor gibi olamadık,
bu arada helal olsun yönetime baskana elde avuçta ne varsa sattılar.sezon sonunda sözleşmeleri bitecek futbolcular bile şimdiden gizli gizli kendini baska kuluplere pazarlıyorlar.UYAN EYYY TARAFTAR YARIN GEÇ OLMADAN.....
58akif34 27.02.2010, 20:50 kardes konunun basındada dedıgın gıbı bu bır antreman macıydı muhsın hocanın cıkıpta rol yapmasına gerek yoktu bu senekı kadromuz bellı yapabıleceklerımız de bellı lıgde kalmaktan baska bır amacımız yok muhsın hoca dogru olanı yaptı mac sonunda beyefendı bır tavırla kıbarca gıttı ertugrul saglamı tebrık ettı nereye gıttıgımıze gelınce ıkı yıl sampıyonluga oynadık bu yıl takımı dagıttık ve öyle futbolcular aldıkkı cogu işe yaramaz futbolcular memba yı getırdı bulent uygun bucaya zor verdık ıkıncı lıg bıle kabul etmıyo sampıyonluga oynayan takıma alıyoruz ersenı getırdık kendıne hayrı yok takıma ne hayrı olacak onu getırdık bunu getırdık hıc bırınden fayda yok en son muhsın hocayı getırdık takım bıraz duzeldı onun aldıgı futbolcularla lıgde kalmaya gıdıyoruz gıdemessek bank asyaya gıdecegız fakat takımımızı yıne destekleyecegız bank asyadada
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
alpgok58 27.02.2010, 21:53 sevgili baskanım bu güne kadar çok şeyler yaptın eminim bundan sonrada bizlere çok güzel günler yaşatacaksın ancak bu hocayı 15 maçtır takip ediyorum oyuna müdahele edemiyor tkımı ateşliyemiyor kulübeden hiç bir etkisi yok.TAMAM EFENDİ BİRİ ama süper lig kurtlar sofrası futbolcular vurdum duymaz lig bitiyor korkarım sonumuz bizi sevmeyenlerin istediği şekilde olmasın geçen iki yıl bu takım ligin en az gol yiyen takımıydı bu yıl attığımızın iki katını yemişiz içimiz yanıyor lütfen bu kötü gidişe bir dur diyin.bıliyorum dere geçerken at değiştirilmez ama korkarım bu dere bizi boğacak.Hocanın oynattığı sistemi bilen varsa söylesin kadromuz geçen yıldan daha iyi yağ var un var helvayı yapacak ustayı vakit geçmeden bulun lütfen kik yıldır arkamıza yaslsnıp gururlaseyrediyorduk bu sene her maç ölüp ölüp diriliyorz.Bursadan üç maçta 10 gol yemişiz 15 maçta 10 puan alan bir hocayı dünyanıın neresinde tutarlar allah aşkına NEŞTERİ vurun vakit geçmeden Allah aşkıa
85200258 27.02.2010, 22:44 AYIPTIR GÜNAHTIR.. ŞU AN OKUYORUM HAYRETLER İÇİNDEYİM. SANKİ MUHSİN HOCA TAKIMI BU HALE SOKTU. TOPLAMA TAKIMI MUHSİN HOCA OLUŞTURDU.. GEÇEN YIL Kİ KADROYU MUHSİN HOCA BOZDU. MUHSİN HOCA ATEŞTEN GÖMLEGİ GİYDİ BEYLER KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI OLARAK GÖSTERİLEN TAKIMIN BAŞINA GELDİ. MECUNUN BAŞKANI COK SEVERİM AMA BU BAŞARISIZLIKTA KADROYU BU HALE GETİREN ESKİ HOCA SIFATLI ŞAHSIN OLDUGU KADAR YÖNETİMİNDE PAYI VAR.. BU KADAR RUHSUZ TOP OYNAYAN FUTBOLCULARINDA PAYI VAR.. BANA KİMİN SUÇU YOK DERSENİZ MUHSİN HOCANIN YOK DERİM. BU ÇAKMA KADROYLA GİDİP ANKARAGÜCÜNÜ YENMEK MANİSAYI YENMEK DİYARBAKIRA ORDA YENİLMEMEK ESKİŞEHİRİ YENMEK KOLAY İŞ DEGİL BEYLER. AKLINIZDAN CIKARIN GEÇEN YILI O BAŞARILARI SİLİN ATIN.. ÇÜNKÜ O TAKIMI SİLİP ATTI ZAMANINDA ATAN. FUTBOLCULAR ŞUT ÇEKMİYORMUS NE YAPACAK CIKIP HOCA MI ÇEKECEK ŞUTU..
YADA HOCA MI BİNDİRECEK KANATLARDAN.. CİHAN YILMAZ İLK YARIDA ŞUT ATTI HOCA ALKIŞLIYODU.. DEMEK Kİ O DA İSTİYOR YOKLAMALARINI. MAÇA MÜDAHALE ETMEME KONUSUNA GELİNCE KİMLE MÜDAHALE EDECEK MAÇA? YEDEKDE KİM VAR SKORU DEGİŞTİRECEK KAMANAN MI? AGBETU MU? BU ADAMLAR BU YIL Kİ FUTBOLUYLA KÜÇÜK MAÇLARIN BÜYÜK ADAMI OLUR BURSA GİBİ DİRİ Bİ TAKIMA KARŞI ADIM BİLE ATAMAZLAR... BİZİM RAKİBİMİZ NE BURSA NE TRABZON NE FENER BİZİM MAÇLARIMIZ MANSİAYLA ANKARAGÜCÜYLE DİYARBAKIRLA DENİZLİYLE HATTA KASIMPAŞAYLA.. PEKİ HOCA BUNLARIN HANGİSİNE KAYBETTİ ?? BAZILARI GELMİS KEİTA YI NEDEN CIKARDI DİYOR.. SARI KARTI VARDI 2. Yİ GÖRMESİN DİYE OLABİLİR Mİ?? HAFTAYA OYNANACAK İSTANBUL MAÇI DAHA HAYATİ Bİ MAÇ DİYE OLABİLİR Mİ? BEN BU YIL FUTBOL BEKLEMİYORUM KARDEŞİM.. HE İLLA BİRİNİ ELEŞTİRECEKSENİZ.. BUYRUN BÜLENT EFENDİYE ANLATIN DERDİNİZİ YA DA YETKİLERİ FULL BU ADAMA VEREN YÖNETİMİ ELEŞTİRİN.. SONRA TOPCULARA Bİ SORUN NASIL BU KADAR KANSIZ TOP OYNUYOSUNUZ DİYE... HE EN SON MU EN SONDA MUHSİN HOCAYA SORABİLİRSİNİZ BELKİ..
85200258 27.02.2010, 22:56 sevgili izmirli kardeşim: tesbitlerinden dolayı kutluyor ve aynen katılıyorum.ancak bu takım taraftarı taratarlığını bilmedikçe (sebebi devamında açıktır) fikret ünsal gibi yöneticiler bu yönetimde oldukça gelen hoca gideni aratmıştır..bu çok açık aşikardır.eğer bu tezahürat yapmayı bilmeyen taraftar takımın basındaki hocayı yuhlamasaydı,bazı anormal yöneticiler hoca için abuk sabuk konusmasaydı BÜLENT UYGUN bu takımı toplayacak ve matematiksel olarak şuan tam 10 sırada olacaktık.peki ne odu ? daha düne kadar süper lige çıkartmış sivasın artık istesede birdaha yasayamayacağı futbol zevkini 3 sezon üst üste bizlere izlettiren bir hocayı 5 -6 maç kaybettiği için yuhalayıp kalbini kırıp gönderilmesine ya da istifa etmesine mecbur bırakılırsa bu yasananlara ve dahası YASANACAKLARA kimse üzülmesin...geldiği günden itibaren nezaket,kibarlık,ve suskunluk tiplemesi olan bir hoca bize ne kadar yaralı olduki veya olacakki?biz ırçın,saldırgan,izmrli yiğidonun dediği gibi ıssıran bır futbol isteyen bir taraftarız.ve böylede bir takım bekledik tüm sezon boyunca ama olmadı olmayacak...ACI GERÇEK : dostlar kimse birbirini kandırmasın işte gerçek:
SİVASSPORUMUZ bi daha ki hafta veya olmadı bi sonraki hafta tamamen iflas bayrağını çekmiş lige elveda sarkılarını söylemeye başlayacaktır..
bir denizlispor gibi olamadık,
bu arada helal olsun yönetime baskana elde avuçta ne varsa sattılar.sezon sonunda sözleşmeleri bitecek futbolcular bile şimdiden gizli gizli kendini baska kuluplere pazarlıyorlar.UYAN EYYY TARAFTAR YARIN GEÇ OLMADAN.....
HAKLISIN KARDEŞ HOCA DAGITTI GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUAGA GİDEN TAKIMI 8 HAFTADA 4 PUANI YİNE MUHSİN HOCA TOPLADI. YA DA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MÜCADELE EDECEK TAKIMA TOPCU GETİREMEDİ MUHSİN HOCA.. BÜLENT TE KÜME DÜŞMEMEYE OYNAYAN TAKIMA PREMİER LİGİNDEN AFRİKA MİLLİ TAKIMINDAN TOPCU GETİRDİ. YA DA MUHSİN HOCA LORANT'IN SİSTEMİNDE TAKIMI OYNATARAK BAŞARI KAZANDI VE EN ZOR ANDA TAKIMI KOYUP MUHSİN HOCA KAÇTI.. DOGRU DOGRU BÜTÜN SUÇLU MUHSİN HOCA...
VURUN ABALIYA...
YALNIZ GEÇEN YILKİ BAŞARILAR FULL BÜLENTİN AMA BU SENE Kİ BAŞARISIZLIK TAMAMEN YÖNETİMİN. HELAL OLSUN SANA.. BENCE ÖNCE TARAFTAR OLMAYI SEN ÖGREN. KARAKTERLİ DÜZGÜN Bİ HOCAMIZ VAR ZOR ZAMANDA KOYUP KAÇMA GİBİ Bİ HUYU DA YOK... SEN TARAFTARSAN EVET BEN TARAFTAR DEGİLİM..
yigido yakup 27.02.2010, 23:29 AYIPTIR GÜNAHTIR.. ŞU AN OKUYORUM HAYRETLER İÇİNDEYİM. SANKİ MUHSİN HOCA TAKIMI BU HALE SOKTU. TOPLAMA TAKIMI MUHSİN HOCA OLUŞTURDU.. GEÇEN YIL Kİ KADROYU MUHSİN HOCA BOZDU. MUHSİN HOCA ATEŞTEN GÖMLEGİ GİYDİ BEYLER KÜME DÜŞMENİN EN BÜYÜK ADAYI OLARAK GÖSTERİLEN TAKIMIN BAŞINA GELDİ. MECUNUN BAŞKANI COK SEVERİM AMA BU BAŞARISIZLIKTA KADROYU BU HALE GETİREN ESKİ HOCA SIFATLI ŞAHSIN OLDUGU KADAR YÖNETİMİNDE PAYI VAR.. BU KADAR RUHSUZ TOP OYNAYAN FUTBOLCULARINDA PAYI VAR.. BANA KİMİN SUÇU YOK DERSENİZ MUHSİN HOCANIN YOK DERİM. BU ÇAKMA KADROYLA GİDİP ANKARAGÜCÜNÜ YENMEK MANİSAYI YENMEK DİYARBAKIRA ORDA YENİLMEMEK ESKİŞEHİRİ YENMEK KOLAY İŞ DEGİL BEYLER. AKLINIZDAN CIKARIN GEÇEN YILI O BAŞARILARI SİLİN ATIN.. ÇÜNKÜ O TAKIMI SİLİP ATTI ZAMANINDA ATAN. FUTBOLCULAR ŞUT ÇEKMİYORMUS NE YAPACAK CIKIP HOCA MI ÇEKECEK ŞUTU..
YADA HOCA MI BİNDİRECEK KANATLARDAN.. CİHAN YILMAZ İLK YARIDA ŞUT ATTI HOCA ALKIŞLIYODU.. DEMEK Kİ O DA İSTİYOR YOKLAMALARINI. MAÇA MÜDAHALE ETMEME KONUSUNA GELİNCE KİMLE MÜDAHALE EDECEK MAÇA? YEDEKDE KİM VAR SKORU DEGİŞTİRECEK KAMANAN MI? AGBETU MU? BU ADAMLAR BU YIL Kİ FUTBOLUYLA KÜÇÜK MAÇLARIN BÜYÜK ADAMI OLUR BURSA GİBİ DİRİ Bİ TAKIMA KARŞI ADIM BİLE ATAMAZLAR... BİZİM RAKİBİMİZ NE BURSA NE TRABZON NE FENER BİZİM MAÇLARIMIZ MANSİAYLA ANKARAGÜCÜYLE DİYARBAKIRLA DENİZLİYLE HATTA KASIMPAŞAYLA.. PEKİ HOCA BUNLARIN HANGİSİNE KAYBETTİ ?? BAZILARI GELMİS KEİTA YI NEDEN CIKARDI DİYOR.. SARI KARTI VARDI 2. Yİ GÖRMESİN DİYE OLABİLİR Mİ?? HAFTAYA OYNANACAK İSTANBUL MAÇI DAHA HAYATİ Bİ MAÇ DİYE OLABİLİR Mİ? BEN BU YIL FUTBOL BEKLEMİYORUM KARDEŞİM.. HE İLLA BİRİNİ ELEŞTİRECEKSENİZ.. BUYRUN BÜLENT EFENDİYE ANLATIN DERDİNİZİ YA DA YETKİLERİ FULL BU ADAMA VEREN YÖNETİMİ ELEŞTİRİN.. SONRA TOPCULARA Bİ SORUN NASIL BU KADAR KANSIZ TOP OYNUYOSUNUZ DİYE... HE EN SON MU EN SONDA MUHSİN HOCAYA SORABİLİRSİNİZ BELKİ..
ne yani bizim kadromuz bir toplama kasimpasadan kötü bir süperlig tecrübesi olmayan 10-12 oyuncuyla oynayan manisadan kötü bir antalyadan kötü eskisehirden kötü yalniz hocamz müthis oldugu icin 24 puan topladik öylemi?bakiniz takim dagildi falan hepsi hikaye bu takimda sedat milli mehmet yildiz milli hayrettin ugur kavuk milli ferhat bikmaz ümit milli sizler hala bazilarina olan kininiz yüzünden muhisn hocanin yanlislarini savunun durun.mustafa denizlide ligin ilk haftalarinda sifir cekmisti ama bakin bugün besiktas gene her zamanki yerinde biz ligin ilk baslarinda sampiyonlar ligi icin hayal kurdugumuzdan suanki yerimizi kabul edemiyoruz.evet bülent hoca gitti yaptiklariyla yapamdiklariyla o devir suan icin kapandi.
muhsin hoca cok iyi insan futbolculara cok iyi yaklastigi kesin futbol tespitleride dogru ama sadece mactan sonraki tespitleri mactan önce nasil oluyorsa hic isabetli tespit yapamiyor hele mac esnasinda sadece kulubede bos bos bakinmaktan baska bisey yapamiyor benim gördügüm muhisin hoca bir lider degil takimda hic bir etkisi yok birde hala türkiyeyi tanimiyor oyuncularin ne yapabilecekleri nasil davranacaklarinin farkina bile varabilmis degil.
simdi soruyorum sizlere bu takimdan kimi serbest biraksan rakiplerimiz havada kaparmi kapmazmi?
takimimiz kötü degil bunu anlayin gecen seneki herkesin methiyeler düzdigi bilicayi bu sene herkes yerden yere vuruyor.futbolda dün yoktur her gidenin arkasindan aglamak büyüklüge yakismaz.
giden önemli 3-4 oyuncuyla takim performansi düsebilir ama dibe vurmaz.
sivaslinin istedigi söyle sirtini yaslayip aha be söyle mac olmali bugünde 3 puani rahatlikla aldik diyecegi maclar olmali bunu istemek ve elindeki bu kadroyla bunlari yapmak ta muhsin hocanin görevi.19 mac oynamis transfer dönemi gecirmis devre arasi yapmis kac defa ligde ara yakalamis hocanin elestirilmesi kadar dogal bisey yoktur 19 macta takima her 2 macta bir özellik katsa bu takim suana bulundugu yerin cok cok daha üzerinde olurdu.
takimin kazandigi maclari gözünüzün önüne getirin eskisehir hava sartlari rakip eksik zor ser ankaragücü maci baki saolsun son saniye kendi kalesine kasimpasa allah onlardan razi olsun ondada kendi kalesine tarsus kupa maci giresun kupa maci denizli özdenin vurusu gol olsa ve manisa maci adamlar biraz becerikli ve sansli degiller golcüleri sahada yok.
bu alina puanlarin nasil maclar oldugu hatirlayin ondan sonra yorum yapin.
kaybettiklerimiz konusursak zaten unumuzu elemis elegimizi asmis vaziyetteyiz.
ha sunuda unutmamak lazim bu takim ligden düsmez ister muhsin hoca olsun ister ali olsun bu takim her sekilde ligde kalir ama bizler gelecek sene icingüzel hayaller kuramayiz.
yigidoss 27.02.2010, 23:57 Hepimizin içi yanıyor hepimiz gülemez olduk. Artık ne olacak halimiz diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz. Artık ligin sonu gelse de ne olacaksa olsa yerimizi bilsek diye düşünüyorum şahsım adına. Bazı arkadaşlarımız demiş ki Kasımpaşa'dan da mı kötüyüz? Diyarbakır'dan da mı kötüyüz? Evet arkadaşlar konuyu açan gardaşımızın da dediği gibi "KRAL ÇIPLAK" ve biz şu anda ligin en kötü takımıyız. Oynanan oyunlara bakarak ligden düşmeyi hak eden tek takımız. Bunun için hocayı suçlayabilir miyiz? Evet suçlayabiliriz ama tamamen suçu hocaya atmak vicdansızlık olur. Evet 19 maç olmuş ve ortada bir oyun yok. Ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Sahada ruhsuz, isteksiz oyun oynamayı unutmuş futbolcular "güruhu" dolanıp duruyor. Düşünün bel bağladığımız kurtarıcı dediğimiz Mehmet YILDIZ ımız bile ruhsuz bir şekilde dolanıyor sahada. Her seferinde taraftarı suçlardık böyle taraftarlık mı olur derdik bu sene taraftara da suç bulamıyorum çünkü bu rezil takımı her ne şekilde olursa olsun izlemeye "tahammül ediyor." Eğer suçu paylaştıracaksak
% 50 futbolcular (Ömrümde hiç bir takımda bu kadar ruhsuz futbolcular görmedim)
% 25 yönetim(Sezon öncesi yapılan yanlışlıklara kör baktıkları için)
% 20 hoca (Çöplük halinde aldığı takıma çok fazla etki edemediği için)
% 5 taraftar (Aslında taraftarda suç olduğunu düşünmüyorum ama bir pay biçelim dedim)
bizim takıma yönetici lazım, Başkan var şükür.....ama tek Başkan herşeye nasıl yetişsin....
yigidoss 28.02.2010, 00:00 Hepimizin içi yanıyor hepimiz gülemez olduk. Artık ne olacak halimiz diye düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz. Artık ligin sonu gelse de ne olacaksa olsa yerimizi bilsek diye düşünüyorum şahsım adına. Bazı arkadaşlarımız demiş ki Kasımpaşa'dan da mı kötüyüz? Diyarbakır'dan da mı kötüyüz? Evet arkadaşlar konuyu açan gardaşımızın da dediği gibi "KRAL ÇIPLAK" ve biz şu anda ligin en kötü takımıyız. Oynanan oyunlara bakarak ligden düşmeyi hak eden tek takımız. Bunun için hocayı suçlayabilir miyiz? Evet suçlayabiliriz ama tamamen suçu hocaya atmak vicdansızlık olur. Evet 19 maç olmuş ve ortada bir oyun yok. Ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Sahada ruhsuz, isteksiz oyun oynamayı unutmuş futbolcular "güruhu" dolanıp duruyor. Düşünün bel bağladığımız kurtarıcı dediğimiz Mehmet YILDIZ ımız bile ruhsuz bir şekilde dolanıyor sahada. Her seferinde taraftarı suçlardık böyle taraftarlık mı olur derdik bu sene taraftara da suç bulamıyorum çünkü bu rezil takımı her ne şekilde olursa olsun izlemeye "tahammül ediyor." Eğer suçu paylaştıracaksak
% 50 futbolcular (Ömrümde hiç bir takımda bu kadar ruhsuz futbolcular görmedim)
% 25 yönetim(Sezon öncesi yapılan yanlışlıklara kör baktıkları için)
% 20 hoca (Çöplük halinde aldığı takıma çok fazla etki edemediği için)
% 5 taraftar (Aslında taraftarda suç olduğunu düşünmüyorum ama bir pay biçelim dedim):confused:
85200258 28.02.2010, 01:19 ne yani bizim kadromuz bir toplama kasimpasadan kötü bir süperlig tecrübesi olmayan 10-12 oyuncuyla oynayan manisadan kötü bir antalyadan kötü eskisehirden kötü yalniz hocamz müthis oldugu icin 24 puan topladik öylemi?bakiniz takim dagildi falan hepsi hikaye bu takimda sedat milli mehmet yildiz milli hayrettin ugur kavuk milli ferhat bikmaz ümit milli sizler hala bazilarina olan kininiz yüzünden muhisn hocanin yanlislarini savunun durun.mustafa denizlide ligin ilk haftalarinda sifir cekmisti ama bakin bugün besiktas gene her zamanki yerinde biz ligin ilk baslarinda sampiyonlar ligi icin hayal kurdugumuzdan suanki yerimizi kabul edemiyoruz.evet bülent hoca gitti yaptiklariyla yapamdiklariyla o devir suan icin kapandi.
muhsin hoca cok iyi insan futbolculara cok iyi yaklastigi kesin futbol tespitleride dogru ama sadece mactan sonraki tespitleri mactan önce nasil oluyorsa hic isabetli tespit yapamiyor hele mac esnasinda sadece kulubede bos bos bakinmaktan baska bisey yapamiyor benim gördügüm muhisin hoca bir lider degil takimda hic bir etkisi yok birde hala türkiyeyi tanimiyor oyuncularin ne yapabilecekleri nasil davranacaklarinin farkina bile varabilmis degil.
simdi soruyorum sizlere bu takimdan kimi serbest biraksan rakiplerimiz havada kaparmi kapmazmi?
takimimiz kötü degil bunu anlayin gecen seneki herkesin methiyeler düzdigi bilicayi bu sene herkes yerden yere vuruyor.futbolda dün yoktur her gidenin arkasindan aglamak büyüklüge yakismaz.
giden önemli 3-4 oyuncuyla takim performansi düsebilir ama dibe vurmaz.
sivaslinin istedigi söyle sirtini yaslayip aha be söyle mac olmali bugünde 3 puani rahatlikla aldik diyecegi maclar olmali bunu istemek ve elindeki bu kadroyla bunlari yapmak ta muhsin hocanin görevi.19 mac oynamis transfer dönemi gecirmis devre arasi yapmis kac defa ligde ara yakalamis hocanin elestirilmesi kadar dogal bisey yoktur 19 macta takima her 2 macta bir özellik katsa bu takim suana bulundugu yerin cok cok daha üzerinde olurdu.
takimin kazandigi maclari gözünüzün önüne getirin eskisehir hava sartlari rakip eksik zor ser ankaragücü maci baki saolsun son saniye kendi kalesine kasimpasa allah onlardan razi olsun ondada kendi kalesine tarsus kupa maci giresun kupa maci denizli özdenin vurusu gol olsa ve manisa maci adamlar biraz becerikli ve sansli degiller golcüleri sahada yok.
bu alina puanlarin nasil maclar oldugu hatirlayin ondan sonra yorum yapin.
kaybettiklerimiz konusursak zaten unumuzu elemis elegimizi asmis vaziyetteyiz.
ha sunuda unutmamak lazim bu takim ligden düsmez ister muhsin hoca olsun ister ali olsun bu takim her sekilde ligde kalir ama bizler gelecek sene icingüzel hayaller kuramayiz.
bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...
Tum'u Silla'yı Diallo yu zorla yolladık.. Muhsin hocadan önce suçlanması gereken çok kişi war ama... dedim ya dewam arkadasım dewam vuralım abalıya.. arkadasım 8. hafta puan durumuna bak. diyarbakırın ankaragücünün manisanın hatta denizlinin puanına bak ve sonra gel yine de ki bu hoca başarısız..
Bülent uygun 8 hafta 4 puan (maç basına ortalama 0.5 puan)
Muhsin hocamız 15 maç 24 puan (maç başına 1.6 puan). Yani bu ortalamsı ile Muhsin hoca ligin başından beri takımın başında olsaydı 1.6*23=36 puan topluyodu şimdiye kadar.Yani eskişehirin 1 puan üstünde 7. sırada oluyorduk.. Türkiyeyi hocanın tam tanımamasına ragmen istatisligi budur..Futbol oynarak kocaeli gibi küme düşmektense haddimizi bilerek yeri geliyosa evimizde bile defansif oynayarak ligde kalmayı yeglerim ben..
Şuna adım gibi eminim Muhsin hocayı yolladıgımız anda küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.
yigido yakup 28.02.2010, 03:13 bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...
Tum'u Silla'yı Diallo yu zorla yolladık.. Muhsin hocadan önce suçlanması gereken çok kişi war ama... dedim ya dewam arkadasım dewam vuralım abalıya.. arkadasım 8. hafta puan durumuna bak. diyarbakırın ankaragücünün manisanın hatta denizlinin puanına bak ve sonra gel yine de ki bu hoca başarısız..
Muhsin hocamız 15 maç 24 puan (maç başına 1.6 puan). Yani bu ortalamsı ile Muhsin hoca ligin başından beri takımın başında olsaydı 1.6*23=36 puan topluyodu şimdiye kadar.Yani eskişehirin 1 puan üstünde 7. sırada oluyorduk.. Türkiyeyi hocanın tam tanımamasına ragmen istatisligi budur..Futbol oynarak kocaeli gibi küme düşmektense haddimizi bilerek yeri geliyosa evimizde bile defansif oynayarak ligde kalmayı yeglerim ben..
Şuna adım gibi eminim Muhsin hocayı yolladıgımız anda küme düşmenin en büyük adayı biz oluruz.
besiktasla biz gecen sene ayni yaris icindeydik onlarda bu dene ilk haftalri bos gectiler ama suan sonuc aliyorlar bülent hoca varken bizde iyi mücadele ediyor ama sonuc alamiyiorduk.
benim gözlemlerim bunlar ben giden insanlari iyi kötü diye degerlendirmem.herkes hala ligin ilk 8 haftasi falan diyor evet kötü bi performans ama performansi gösteren hocanin genel puan ortalamasini cikarirsaniz daha isabetli olur ligler 8-10 haftalardan ibaret degil ben futbol izliyorsam futboldan anliyorsam muhsin hoca takima hicbir arti bisey katamadi aksini iddaa eden varsa gelsin beri her sekilde tartisayim.yilmaz vural galibiyetsiz takimi aldi ne hale getirdi ziya dogan toplama takimi lige havlu attirmadan herseye ragmen ligde kalma yarisinda tuttu.bir hoca bir takima 19 macta hicbir arti bisey veremiyorsa elestirilir vede halen eski hocalar konusuluyorsa biz yanlis yoldayiz ve gercekleri göremiyoruz demektir.bakiniz denizlispor bile havlu atti bitti gitti denilen takim tekrar yarisa girdi vede isik göstererek umut vererek devam ediyorlar.
walla siz muhsin hocayi savunun durun ben her izledigim mactan sonra kötü gördügüm herseyi söyleyecegim ve elestirecegim eger muhsin hocada elestirilmemek istiyorsa cikartsin takimi hakettigi gibi oynatsin.
birde puan istatiklerini yanlsi hesaplamissin muhsin hocayla hükmen maci saymazsak 14 macta 17 puan ortalamsida cok yüksek degil.
birde bülent hoca devri kapandi o gitti bugün burda muhsin hocaya destek verenler bülent hoca istifa diye bagirip bugünlerin hazirlayicisi oldular birde hic merak etmeyin muhsin hoca olmasada bu takim bursadan 8-10 pozisyon yiyip gene 3 golle kurtulabilir veya 4 golle.veya manisa maci gibi ankaagücü maci gibi maclari kazanabilir,
sunu unutmayinki artik yol kisaldi muhsin hocayla 15 lig haftasi gecrdik ve 11 haftamiz kaldi yani muhsin hocamiz cogunluk haftalari kullandi artik kader haftaalri kaldi.
Uzun ince bir yoldayım.
Gidiyorum gündüz gece.
nereye gittiğimiz belli değil. son durak neresi olacak acaba ,bari ligde kalmayı başarabilsek.
YuNuSPaSa58 28.02.2010, 09:11 İlk 11i dağıtırsan olacağı odur.. şu şartlarda en iyi sıradayız diyeßiLirim
abdullah58 28.02.2010, 09:16 bak arkadasım birincisi beşiktaşı örnek vermişin.. Ayaklarımız yere bassın biz beşiktaş degiliz. beşiktaş ilk yarı 0 puan toplar sonra yine ligde kalır.. ikinicisi kadromuz iyi demişsin kadro bencede çok kötü degil tek tek alırsan. ama senenin başında olan hazırlık kampı vardır. bu kampta oyuncular hem fiziksel hemde sistem olarak hazır hale gelirler. Ziya Dogan Diyarbakırdan istifa edince ilk lafı ne oldu biliyor musun? hazırlık kampı geçiremedik oldu. hazır olmayan takımı super ligde harcarlar. kadroya gelelim bakalım geçen yıl ki kadro dagılmamıs mı?? Son maçtaki oynayan oyuncular akın, Murat ,İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız , Erman (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden , Cihan (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin , Uğur , Lucian Aubey, Souleymane Keita (Dk. 46 Musa ) ilk 11 de geçen yıldan farklı kaç oyuncu var 6 oyuncu ki bunlardan akın ve murat geçen sene yedekti. yani takımın yarısı yok. yani şampiyonluga oynayan kadro sanki başarısızmış gibi bozulmuş. ankaragücü maçını eskişehir maçını tesadüf olarak görmüşün. keşke bülentte o tesadüflerden 2-3 tane yapsaydı simdi orta sıra takımı olurduk bu kötü futbola ragmen. ki bence eskişehir maçı kesinlikle tesadüf degil. es es li topcular karlı zeminde oynuyodu biizmkiler halı sahada oynamıyodu aynı zemin aynı hava.. manisa maçı demişin manisada ki maçı televizyonda özetten izlediysen bence fazla yorum yapmaya gerek yok. manisa bizden cok mu iyi oynadı 1 tane net pozisyonu var. gerisi uzaktan şut. erman cihan bence geçen yılki kadroya takviye olarak gelse çok büyük güç katarlardı. hazırlık etabını avrupa takımlarına kova olarak geçirmiş bi takıma messi yi bile koysan iş yapmaz. bülent kendini ispat etmeye çalıstı hünerin kendinde oldugunu ispat etmeye çalıstı sonuc ortada...
Güzel kardesim bir takim hoca degistiriyorsa 2,3, hafta sonra bu hocanin elinin degdigi belli olmasi gerekmezmi
bizde degisen hic birsey yokki
kasimpasada hoca degistirdi transfermi yapti yok
aldigi maclara baksana adamlar canavar gibi oynuyorlar
bizim oyuncularda ruh yokki
tamam bülent hoca yanlis transfer yapti
muhsin hoca kendi getirdigi adamlari kendisi kadroya koymuyor
al taider-alsana lucien-alsana keita-bunlarin takimi kurtarmasi gerekmezmiydi
hangi macta yirttilar ortaligi kocaman sifir
hocamiz neden defansa kapi gibi adam almadi
bülentde hatali takimi dagitti gitti
muhsinde bize ilac olmadi
doktorlarin hastaya yazdigi hafif etkisiz gönül alma ilaci gibi birsey gibi adam
bizim ruhumuzu sahlandiracak damardan girenlerden degil
denizlispor bile bizden daha cesur oynuyor
Örükcülü 28.02.2010, 10:25 abdullah58 kardeşime katılıyorum. izmirliyigido'ya teşekkür ediyorum ve katılıyorum. Muhsin Ertuğral asla ve asla ilaç olamadı. Futbol olarak iyice pasif olduğumuz gibi KULÜP olarakta pasif durumda kaldık. Geçen senelerde futbolumuzla gündeme geldiğimiz gibi sosyal konularla da gündemde oluyorduk. Stad konusuyla, dikimevi konusuyla, Sivas'ta ki sosyal faaliyet konularıyla.
Çok iyi bir misyon kazanmışken herşeyi bir anda kaybettik. Takım sahada adeta 2. Lig takımı gibi oynuyor, şahsiyetsiz bir futbol sergiliyoruz. Yazık oluyor hemde çok yazık.
Muhsin hoca ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. izmirliyigido'nun dediği gibi kurtuluşumuz ya Ligden düşme kaldırılacak yada Lig 20 takıma çıkarılacak ki düşme korkusu yaşamayalım. Yoksa bu oyunal bu futbolla Ankaraspor'dan sonra Denizlispor'dan önce biz küme düşeceğiz haberiniz olsun.
85200258 28.02.2010, 11:18 besiktasla biz gecen sene ayni yaris icindeydik onlarda bu dene ilk haftalri bos gectiler ama suan sonuc aliyorlar bülent hoca varken bizde iyi mücadele ediyor ama sonuc alamiyiorduk.
benim gözlemlerim bunlar ben giden insanlari iyi kötü diye degerlendirmem.herkes hala ligin ilk 8 haftasi falan diyor evet kötü bi performans ama performansi gösteren hocanin genel puan ortalamasini cikarirsaniz daha isabetli olur ligler 8-10 haftalardan ibaret degil ben futbol izliyorsam futboldan anliyorsam muhsin hoca takima hicbir arti bisey katamadi aksini iddaa eden varsa gelsin beri her sekilde tartisayim.yilmaz vural galibiyetsiz takimi aldi ne hale getirdi ziya dogan toplama takimi lige havlu attirmadan herseye ragmen ligde kalma yarisinda tuttu.bir hoca bir takima 19 macta hicbir arti bisey veremiyorsa elestirilir vede halen eski hocalar konusuluyorsa biz yanlis yoldayiz ve gercekleri göremiyoruz demektir.bakiniz denizlispor bile havlu atti bitti gitti denilen takim tekrar yarisa girdi vede isik göstererek umut vererek devam ediyorlar.
walla siz muhsin hocayi savunun durun ben her izledigim mactan sonra kötü gördügüm herseyi söyleyecegim ve elestirecegim eger muhsin hocada elestirilmemek istiyorsa cikartsin takimi hakettigi gibi oynatsin.
birde puan istatiklerini yanlsi hesaplamissin muhsin hocayla hükmen maci saymazsak 14 macta 17 puan ortalamsida cok yüksek degil.
birde bülent hoca devri kapandi o gitti bugün burda muhsin hocaya destek verenler bülent hoca istifa diye bagirip bugünlerin hazirlayicisi oldular birde hic merak etmeyin muhsin hoca olmasada bu takim bursadan 8-10 pozisyon yiyip gene 3 golle kurtulabilir veya 4 golle.veya manisa maci gibi ankaagücü maci gibi maclari kazanabilir,
sunu unutmayinki artik yol kisaldi muhsin hocayla 15 lig haftasi gecrdik ve 11 haftamiz kaldi yani muhsin hocamiz cogunluk haftalari kullandi artik kader haftaalri kaldi.
hala bülent gazeli okuyosunuz ya helal olsun size... Senin dedigin ilk 8 haftada ki maçlarda Sivasta oynanları hep stadda izledim ama futbol oynuyup skor alamama gibi birşey görmedim. Diyarbakırı alkışlarla yolladık. bursayı hayranlıkla izledik. Sen o dönemde aynı maçları izlediigne emin misin? Hükmen maçı çıkarsan bile bülentin ortalamasından yüksek oluyor. Muhsin hoca sizin gibi kadroyu dev aynasında görmüyor o takımın kapasitesini herkesten iyi biliyor. Ewet biz geçen yıl beşiktaşa şampiyonluk mücadelesi verdik. Biz 2 yıl bu mücadeleyi verdik onlar kuruldugundan beri veriyor. Bizim kadromuz ne bir beşiktaş ne bir galatasaray kadrosu. hadi kadro aynı olsa lobimiz güçlü degil. yani onlarla kıyaslamayalım. ben bülentin 8 haftada 4 puan almasında da degilim. örnek veriyorum diallo yu yabancı kontenjanı açacam dieyerek yolladı daha sonra 5 yabancı ile lige başladı.. Anlayabiliyo musunuz bilmem...
85200258 28.02.2010, 11:57 Güzel kardesim bir takim hoca degistiriyorsa 2,3, hafta sonra bu hocanin elinin degdigi belli olmasi gerekmezmi
bizde degisen hic birsey yokki
kasimpasada hoca degistirdi transfermi yapti yok
aldigi maclara baksana adamlar canavar gibi oynuyorlar
bizim oyuncularda ruh yokki
tamam bülent hoca yanlis transfer yapti
muhsin hoca kendi getirdigi adamlari kendisi kadroya koymuyor
al taider-alsana lucien-alsana keita-bunlarin takimi kurtarmasi gerekmezmiydi
hangi macta yirttilar ortaligi kocaman sifir
hocamiz neden defansa kapi gibi adam almadi
bülentde hatali takimi dagitti gitti
muhsinde bize ilac olmadi
doktorlarin hastaya yazdigi hafif etkisiz gönül alma ilaci gibi birsey gibi adam
bizim ruhumuzu sahlandiracak damardan girenlerden degil
denizlispor bile bizden daha cesur oynuyor
birincisi kapı gibi defans adamı kapı gibi bütçeye gelir. ya da ligin iyi yerlerinde ki bi takıma gelir zaten iyi futbolcuyu düşme hattındaki takıma getiremezsin. Diyarabakırın kadorusuna bir bak bizim kadrodan daha saglam denizlispora gelince bence ligin başından beri iyi futbol oynuyorlar.. kadroları da boş degil angelov kofi boş topcular degil. Adamlar su an milli takıma çagları yolladı. Hoca hadddini bilerek oynuyor. düşme hattında ki hiçbir takıma kaybetmedi. bu yıl böyle geçecek sonucta hoca kendi kurdugu takımı degil takviye yaptıgı takımı yönetiyor. Kasımpaşa demişiniz. kasımpaşa 2. yarıda daha zor maç yapmadı simdiye kadar nerdeyse.. Bakalım bi zor maçları başlasın ne yapıyorlar..
Ankaragücü , Manisaspor , Denizlispor , Diyarbakırpsor , Kasımpaşa bu maçların hoca 3 ünü deplasmanda oynadı ve altı puanlık maçların 3 ünü kazanırken 2 sinde berabere kaldı hiç yenilmedi..
hadi diyelim muhsin hocayı yolladın kim gelecek.. şu aşamada gelse gelse ziya dogan gelir..
Ve size son bir soru. cogumuzun yaşından fazla bi süreyi futbola adamış. Yurt dısında milli takım ve kulup takımı yönetmiş. ve bunlarda gerçekten büyük başarılar kazanmış ( http://www.uzunpaslar.com/2009/03/afrikada-bir-cevelan-muhsin-ertugral.html ) , google da bile arattıgınızda alex ferguson ile resmi çıkan bi adam.. Merak ediyorum biz mi daha iyi biliyoruz hoca mı? özellikle uzunpaslar.com da verdigim linkteki yazıyı bi okuyun. Bunu yazan kişi muhsin hoca Sivas a gelmeden önce yazmış.. Şimdi bu hocayla Türkiye liginin kaşarı olmuş yılmaz vuralı filan kıyaslamak haksızlık olmuyor mu?
yigido yakup 28.02.2010, 12:48 birincisi kapı gibi defans adamı kapı gibi bütçeye gelir. ya da ligin iyi yerlerinde ki bi takıma gelir zaten iyi futbolcuyu düşme hattındaki takıma getiremezsin. Diyarabakırın kadorusuna bir bak bizim kadrodan daha saglam denizlispora gelince bence ligin başından beri iyi futbol oynuyorlar.. kadroları da boş degil angelov kofi boş topcular degil. Adamlar su an milli takıma çagları yolladı. Hoca hadddini bilerek oynuyor. düşme hattında ki hiçbir takıma kaybetmedi. bu yıl böyle geçecek sonucta hoca kendi kurdugu takımı degil takviye yaptıgı takımı yönetiyor. Kasımpaşa demişiniz. kasımpaşa 2. yarıda daha zor maç yapmadı simdiye kadar nerdeyse.. Bakalım bi zor maçları başlasın ne yapıyorlar..
Ankaragücü , Manisaspor , Denizlispor , Diyarbakırpsor , Kasımpaşa bu maçların hoca 3 ünü deplasmanda oynadı ve altı puanlık maçların 3 ünü kazanırken 2 sinde berabere kaldı hiç yenilmedi..
hadi diyelim muhsin hocayı yolladın kim gelecek.. şu aşamada gelse gelse ziya dogan gelir..
Ve size son bir soru. cogumuzun yaşından fazla bi süreyi futbola adamış. Yurt dısında milli takım ve kulup takımı yönetmiş. ve bunlarda gerçekten büyük başarılar kazanmış ( http://www.uzunpaslar.com/2009/03/afrikada-bir-cevelan-muhsin-ertugral.html ) , google da bile arattıgınızda alex ferguson ile resmi çıkan bi adam.. Merak ediyorum biz mi daha iyi biliyoruz hoca mı? özellikle uzunpaslar.com da verdigim linkteki yazıyı bi okuyun. Bunu yazan kişi muhsin hoca Sivas a gelmeden önce yazmış.. Şimdi bu hocayla Türkiye liginin kaşarı olmuş yılmaz vuralı filan kıyaslamak haksızlık olmuyor mu?
kardes sen muhsin hocayi ve sahada oynattgii müthis futbolu savun dur.muhsin hocayla giden hocanin topladigi puanlari kiyasla ama ben dündeki gelisenleri degil bugünki olanlari konusurum yarinlarin planini yaparim.
insallah günler haftalar gectikten sonra hicsevmedigim kelimeleri kullanmam yanilan ben ve benim gibi düsünenler olur.
bana muhsin hocanin kariyerini falan yazacagina sahadaki kopuk 70-80 metre mesadefede oynayan orta saha defans,orta saha forvet hatti mesafelerini hesaplayip yazsan cok daha iyi olur.bursa macinda su adam cok kötüydü defans berbatti diyebilirmiyiz?benim cevabim hayir defans cok kötü degildi takimimiz sahada bir bütün halinde oynayamiyordu forvet defans arasi 70 metre forvet orta saha mesafesi 35-40 metre defans orta saha arasi cok asiri fazla degil ama o bölgede ayni sekilde kopukluk hat safhadaydi.futbolda en temel 2 kural top rakipteyken aani daraltacan rakiple kalen arasinda heme pozisyon alacan topu kapincada bos alanlari kullanip coklu sekilde hucuma cikacan.sen muhsin hocayla oynadigimiz maclarda bunlari görüyorsan mesele yoktur ben göremedim göremedigimi her sekilde söylerim.ben sivasspor u hep üst düzey mücadelenin icinde görmek istiyorum ben teknik direktörde liderlik ariyorum takimin yedigi golde takimdan önce dagilan hoca görmek istemiyorum.bana söylermisin sivasspor lig kac tane maci geriden geldi ve kazandi?
yigido yakup 28.02.2010, 12:54 ugur melekenin yazisi
4-4-2 dergisi her ay bir futbol adamına onun idealindeki takımı soruyor, şubatta da Muhsin Ertuğral hayalindeki 11’i yapmış. Onun Song’u-Kingston’u içeren hayalindeki takımı, ufkunun nereye kadar olduğunu görünce, Sivas’ın neden çok ileri gidemeyeceğini anlıyorsunuz. Ertuğral’ın transfer ettiği 4 Afrikalı’yı üçüncü kez canlı izliyorum; sadece Tunuslu Taider iyi sinyaller veriyor, o da Sakarya’da 83 dakika kulübede oturdu zaten...
Evet, Sivas çok zayıf, ama Bursa’nın rahat galibiyetini sadece rakiple açıklamak haksızlık olur. Cumartesi saat 16:00 itibariyle ligin en yüksek gol ortalamasını tutturan takımı olan Bursa, çok olumlu ve göze hoş gelen bir hücum futbolu oynuyor. Hemen hemen bütün oyuncuları skoru paylaşıyor; topa her dakika sahip olmayı hedefliyorlar, başardıklarında da Ergic-Batalla-Ozan-Volkan yetenek dörtgeniyle keyif veriyorlar. Belki çok iyi savunma yapamıyorlar, Beşiktaş galibiyetinden beri de çok gol yiyen bir takıma dönüştüler. Ama Sivas maçındaki gibi ilk yarıyı hem 1 faulle kapatıp, hem de sürekli hücum ettikleri sürece yediklerinden fazlasını atacak güce de sahipler.
Ivankov katkısı
Bursa’nın 30 üstü Mustafa, Ali, Ömer, Hüseyin’li yaşlı savunmasının açıklarının kapatılmasında kaleci Ivankov’un zekâsının da katkısına değinmek gerek. Bulgaristan Teknik Direktörü Stoilov’un, “2004’te milli takımı bıraktı ama Bursa’ya şampiyonluk yolunda yardım ediyor. Bizim de yardım teklifimizi geri çevirmeyeceğine inanıyorum” sözleriyle ulusal göreve davet ettiği Ivankov, gerçekten iki zirve yarışını götürecek form durumuna sahip. FIFA’nın uygulama değişikliği sonrası rahatlayan Turgay da milli formaya göz kırpar durumda. Bir santrforun yapması gereken her şeyi yapıyor, sırtı dönük top alıyor/veriyor, pas trafiğine katılıyor, hava hakimiyeti var, asist yapıyor, gol atıyor! Doğrusu Avusturya teknik patronu Constantini’nin Turgay’ı izleyip nazik bir davet yapmasından, bu adamın Euro 2012 yolunda bize rakip olmasından da çekinmeye başladım.
bonuce123 28.02.2010, 14:19 Allahın belası 2 .cılık bızı mahfetti sampiyonlar ligine katılmak keske hıc olmasaydık 2.
bu futbolla nereye gittigimiz çok açıkta biz bunu nasıl kaldıracagız o meçul.başkandan ricam bu hocaylada olmuyor gibi bu topçuları oynamıyanı kovun gitsinler yedek kadroyla çıkalım maçlara ne farkeder öylede yeniliyoruz böylede hiç olmazsa gençler kendini isbatlama şansını bulurlar.bunlar özellikle musa erman ibrahim hemen kovulmalı yasin apo kamanan nabil ikaz edilmeli.gerisinede son şansları oldugu iyice anlatılmalı yoksa bu emeklere çok yazık olacak.
85200258 28.02.2010, 14:27 kardes sen muhsin hocayi ve sahada oynattgii müthis futbolu savun dur.muhsin hocayla giden hocanin topladigi puanlari kiyasla ama ben dündeki gelisenleri degil bugünki olanlari konusurum yarinlarin planini yaparim.
insallah günler haftalar gectikten sonra hicsevmedigim kelimeleri kullanmam yanilan ben ve benim gibi düsünenler olur.
bana muhsin hocanin kariyerini falan yazacagina sahadaki kopuk 70-80 metre mesadefede oynayan orta saha defans,orta saha forvet hatti mesafelerini hesaplayip yazsan cok daha iyi olur.bursa macinda su adam cok kötüydü defans berbatti diyebilirmiyiz?benim cevabim hayir defans cok kötü degildi takimimiz sahada bir bütün halinde oynayamiyordu forvet defans arasi 70 metre forvet orta saha mesafesi 35-40 metre defans orta saha arasi cok asiri fazla degil ama o bölgede ayni sekilde kopukluk hat safhadaydi.futbolda en temel 2 kural top rakipteyken aani daraltacan rakiple kalen arasinda heme pozisyon alacan topu kapincada bos alanlari kullanip coklu sekilde hucuma cikacan.sen muhsin hocayla oynadigimiz maclarda bunlari görüyorsan mesele yoktur ben göremedim göremedigimi her sekilde söylerim.ben sivasspor u hep üst düzey mücadelenin icinde görmek istiyorum ben teknik direktörde liderlik ariyorum takimin yedigi golde takimdan önce dagilan hoca görmek istemiyorum.bana söylermisin sivasspor lig kac tane maci geriden geldi ve kazandi?
ben bu sene futbol aramadıgımı ligde kalacak skorların bize yeterli olacagını yazdım.. Dedigim gibi defans hucum organizasyonu takım olabilme sistem kurabilme iki günde yapılacak işler degil. Sene başında ne yaptın kardeş? hazırlık maçlarını yazıyım istiyosan sivasın oynadıgı. bize en insaflı davranan 3 tane attı. o dönemde kötü sinyali alıp işleme koymayan bi teknik heyet varken kendi kurmadıgı takımı toparlamaya çalışan adama yükleniyorsunuz nasıl bi mantıktır anlamıyorum. 4-4-2 de ki yazıya gelince song u sen sanırım gerçekten su an ki konumuna bakarak degerlendiriyorsun. bencede song dünya futboluna damgasını vurmus adamdır. adamın kariyerine bak kaç maçta oynamıs kaç yıl milli takım kaptanlıgı yapmıs. kaç kez afrika kupası oynamıs ve bu konuda rekoru eto'nun drogba'nın da oldugu bi turnuvada ele geçirmiş.
http://www.tumspor.com/haber/20100113/Song-rekor-kirdi.php
Bu arada istiyorsan muhsin ertugral isminin bugün avrupanın yıldızı olmuş kaç tane futbolcu çıkardıgını da yazıyım. isimleriyel beraber.. Ayrıca bu başlıgı yazan arkadaş kötü bir yazı yazmamış ancak o kral çıplak lafını Muhsin hoca defalarca tekrarladı. Geldigi günden beri çırpınıyor. Ruhsuz topculara ruh aşılamaya çalışıyor. taider iyi demişin keita, van hereen kötü yani sence.. saygı duyarım herkeisn görüşü ancak bende diyorum ki en faydalısı keita sonra van hereen diyorum. sen stadda maç izleyen ve ilk yarıda ki bursa ve diyarbakır maçlarında hatta trabzon maçında o stadda olan birisi olsan sanırım bu yazıları yazmazdın. Diyarbakırı yenmese bile yenilmesydi simdi bizim 1 puan fazlamız diyarbakırın 2 puan eksigi oluyodu anladın mı kardeş.. Çıkarın artık at gözlüklerinizi..
konartr58 28.02.2010, 14:41 moral bozmak amacı ile söylemiyorum.Ama gerçek bu görelim.Geçen yıl şampiyonluğa oynuyorduk.Ama hiçte bir Bursaspor gibi oynamıyorduk.Ama kazanıyorduk.
o artık mazide kaldı.Bugün bakıyoruz düşmemek için oynuyoruz.Düşmemek için ne yapmamız lazım.Bizim gibi düşmemek için oynayan takımlardan iyi oynamamız lazım.Bakıyoruz.düşme hattındaki denizli,diyarbakır,ankaragücü, manisa ve kasımpaşa sivasspordan iyi oynuyorlar.
o zaman bu demektir ki sivasspor bu oyun düzeni ve sistemi ile düşmeye ay yakışan takımdır.
gerçek bu.
eğer sivasspor bu oyunnu ile ligde kalırsa asıl adeletsizlik bu olur.Umarım oyuncularda,hocanın teknik anlayışıda biraz değişirde bu korkunç son yaşanmaz.
bazen bakarız takım yenilir ama güzel oyununu kor.sersiniz ki bu güzel oyunla takım gelecek haftalarda yener.Sivassporda öyle bir umut ışığı şimdilik gözükmüyor.Denizli için umut var ama sivasspor için artık umutlar giderek sönüyor.
hocanın takımların başarısını övmek nezaketi yanında başarısını övdüğü takımların başarısınıa yakıştıracak sistemleri de bulması gerekir.
takımda bir gizli elmi var yoksa futbolun kurgusu mu böyle sivassporun hiçte iyi noktada değil.
ama eğer sivasspor böyle kötü oynasa bile ligde kalacaktır deniliyorsa bir diyeceğimiz yoktur.bildikleri gibi oynasınlar zaten de oynuyorlar.
bence artık yönetim sorgulanmalıdır.nereye gittiğimizin cevabını vermelidir.Araba devrildikten sonra yol göstermelerini istemiyoruz.
bu takımın sahibi olanlar bu takımı düşssünde bırakalım diyorlarsa beklemelerine gerek yoktur.
hücüm savunmadan başlar.bizim savunmada allah muhafaza evlere şenlik.çok merak ediyom futbolcular ya idmana gitmiyor ya da maçtan maça sahadalar
veremettinz bütün taraftarı be çekin dgidin artık topunuz....
58_Buğra_98 28.02.2010, 19:04 Biran önce çaresini bulun, takım uçuruma doğru gidiyor. Bir daha Süper Lige çıkmamız hayal olur.
Nereye gidiyoruz?soru mantıklı ama yorumlar anlık olduğu için gerçekleri yansıtamıyor.Kimine göre bank asya ligine kimine görde üst sıralara.önemli olna nereye gitmemiz değil nereye ne şekilde gitmemizdir.bir hafta önce takımın manisa maçından sonra ligde kalma yolunda iyi avantaj kazandığını şu an ise bursa maçı sonrasında ligde kalabilecekmiyiz?sorusu ile yorumların yapıldığını görmekteyiz.bursaya yenilgisi herşeyin sonu değil.şimdi İBB maçı var onu alalım ligde kalırız.
tekdoktiri 28.02.2010, 19:51 ÇOK BASİT OYNAMI YOR TAKIM BENCE CEZA VERLMESİ LAZIMBUNLARA RUHSUZ BUNLAR
karşıyakalı 28.02.2010, 20:24 bugunki kasımpaşa ve ist belediye maçlarını gördükten sonra içim daha çok yandı.kasımpaşa cim bom önünde 4.1 yenik ama adamlar atak yapıyo mücadele ediyo .biz bu oyunla kimi yenip puan alacagız.hiç ümidim yok.MUHSİN HOCA GETİRDİGİN FUTBOLCULARI AL VE YARIN SİVASI TERK ET
karşıyakalı 28.02.2010, 20:27 BU FUTBOLCULŞAR HİÇ Mİ ANTRAMAN YAPMIYO ARKADAŞIM.SAHADA GEZİYOLAR PAS YAPAMIYOLAR MÜCADELE EDEMİYOLAR YADA ETMİYORLARTAKIMDA KONDİSYON YOK.MUHSİN HOCA VE GETİRDİGİN YETENEKSİZ VE FAYDASIZ TOPÇULARINI AL VE GİT.DÜŞ ARTIK YAKAMIZDAN.MECNUN BAŞKAN ELİNE DEGNEGİ AL ARTIK DEMEKKİ BU FUTBOLCULAER BUNDAN ANLIYOR
mustafatas58 28.02.2010, 21:01 arkadaslar kımse sıvastan guzel futbol beklemesın.bu kadroyla bırak mucadeleyı puan alacak bır kadro yok ortada.toplama kadro.hocanın getırdıklerıde turkıyede cogu yenı yenı oynuyor ve bence getırdıklerı bızı fırtınalar yaratacak dıye degıl eksıklıklerı gıdermek ıcın bızı sezon sonuna kadar ıdare etmelerı ıcın getırıldı.
hocamız cok ıyı.herkes arkasında dursun.sıvas bu sene sadece lıgde kalmak ıcın oynuyor ve lıgde kalmak ıcın puan lazım ve bızde rakıplerımızden puan aldık.hedefımız neydı denızlı dıyar manısa macından en az 7 en fazla 9 puan almak ıcın hedef koyduk ve o hedefe ulastık.denızlı cok guzel oynyor puan alamıyor onu lıgden dusurmeyelım dıye bır sey mı soyluyorlar.
ben kendı gorusumu soyleyeyım bız bu sene lıgde kalacaz ve seneye bu kadrodakı herkezı gonderıp muhsın hocamızla yenı kadro kurup eskı kımlıgımıze gerı donmek
mustafatas58 28.02.2010, 21:20 ben bu sene futbol aramadıgımı ligde kalacak skorların bize yeterli olacagını yazdım.. Dedigim gibi defans hucum organizasyonu takım olabilme sistem kurabilme iki günde yapılacak işler degil. Sene başında ne yaptın kardeş? hazırlık maçlarını yazıyım istiyosan sivasın oynadıgı. bize en insaflı davranan 3 tane attı. o dönemde kötü sinyali alıp işleme koymayan bi teknik heyet varken kendi kurmadıgı takımı toparlamaya çalışan adama yükleniyorsunuz nasıl bi mantıktır anlamıyorum. 4-4-2 de ki yazıya gelince song u sen sanırım gerçekten su an ki konumuna bakarak degerlendiriyorsun. bencede song dünya futboluna damgasını vurmus adamdır. adamın kariyerine bak kaç maçta oynamıs kaç yıl milli takım kaptanlıgı yapmıs. kaç kez afrika kupası oynamıs ve bu konuda rekoru eto'nun drogba'nın da oldugu bi turnuvada ele geçirmiş.
http://www.tumspor.com/haber/20100113/Song-rekor-kirdi.php
Bu arada istiyorsan muhsin ertugral isminin bugün avrupanın yıldızı olmuş kaç tane futbolcu çıkardıgını da yazıyım. isimleriyel beraber.. Ayrıca bu başlıgı yazan arkadaş kötü bir yazı yazmamış ancak o kral çıplak lafını Muhsin hoca defalarca tekrarladı. Geldigi günden beri çırpınıyor. Ruhsuz topculara ruh aşılamaya çalışıyor. taider iyi demişin keita, van hereen kötü yani sence.. saygı duyarım herkeisn görüşü ancak bende diyorum ki en faydalısı keita sonra van hereen diyorum. sen stadda maç izleyen ve ilk yarıda ki bursa ve diyarbakır maçlarında hatta trabzon maçında o stadda olan birisi olsan sanırım bu yazıları yazmazdın. Diyarbakırı yenmese bile yenilmesydi simdi bizim 1 puan fazlamız diyarbakırın 2 puan eksigi oluyodu anladın mı kardeş.. Çıkarın artık at gözlüklerinizi..
guzel acıklama yapmıssın........
muhsin hoca yanlış bi tercihti ucuz etin yahnisinin olmayacagını sayın başkanımız büyük başkanımız bu sene anlayamadı ki internetten en ucuz maliyetli teknik direktör arattırıp takıma hiç bişey vermeyen sadece sakin olmayı maç 20-0 bile olsa sakin kalmayı ögretti.ayıp ayıppp başka bişey söylenemz
85200258 28.02.2010, 22:36 muhsin hoca yanlış bi tercihti ucuz etin yahnisinin olmayacagını sayın başkanımız büyük başkanımız bu sene anlayamadı ki internetten en ucuz maliyetli teknik direktör arattırıp takıma hiç bişey vermeyen sadece sakin olmayı maç 20-0 bile olsa sakin kalmayı ögretti.ayıp ayıppp başka bişey söylenemz
Evet evet google da en ucuz teknik direktör diye aratınca muhsin hoca çıkıyor :)
Artık bu yorumlara kızmayı geçtim gülüyorum. ASlında buna cevap da yazılmazda beni cok güldürdün ondan yazdım. ee senin düsüncende olan birinin muhsin ertugral'ı eleştirmesini de çok görmemek lazım :))
en ucuz teknik direktörü aratmak :)) hemde internette... o zaman dsi'nin hocasını getirseydi başkan :)) o daha az para ister
şarkışla 58 28.02.2010, 22:37 Görünen istikamet Bank asya ama inşallah ligde kalacağız Gelecek sezona da ZİYA DOĞAN la başlarsak iyi olur bir zamanlar adam gibi adam ZİYA DOĞAN DENİLİYORDU aynen öyle Ben gönderilmesi gereken değilde,kalması gerekenleri yazarsam daha kısa olacak.yabancılardan DİALLO KEİTA ELRİO kalsın AKIN MURAT HAYRO APO İBRAHİM M.YILDIZ İ.ŞAHİN CİHAN kalsın o kadar
konartr58 28.02.2010, 22:37 hep hocaya suç bulduk.futbolculara suç bulduk.şimdi bir takım eğer bir yılda bu kadar bir düşüş taşıyorsa oturup düşünmesi gerekir yönetimin.Nasıl oluyorda bu iş böyle oluyor diye.
bir takımın bir kişinin eline bırakma zafiyeti karşısında şunu düşünmek gerekir.
her yıl bir takım şişiriliyor uçuruluyor.hak etmediği yerlere getiriliyor.Böylelikle futbol piyasası işi götürüyor.Bu durumda geçen yılın aktörlerinin işi bitti çekildiler.
evet artık oklar yönetime dönmüştür.Yönetimin başındakiler bir iki pişmanlık belirtisi sözlerle bu işi sıyıramazlar.o zaman sivasporun bu şekilde kullanılmasından sorumludurlar.bu yılda sesleri o nednele çıkmamaktadır.
ben istanbul büyükşehir maçından önce diyorum.
sivas bu oyunla bu sistemle bu futbolcularla bu hocanın anlayışı ile istanbul büyükşehiri yenecek kapasitede değildir.yenmiş olursa ya işte geçen yılın fedakarlığı karşısında al gülüm ver gülüm misali bir yardımlaşma nedeniyle olur ya da şansla olur işte.Çünkü bu takım aylar oldu düzelmedi de büyükşehir maçındamı düzelecek.
kendi kendimiz kandırmayalım.Sivasspor bu oyunla ligde kalmayı haketmiyor.Sivaslılar olarak bize acı gelsede kabullenmesi zor gelsede gerçek olan bu.
birçok sivaslı gibi bende diyordum ki Bülentin kullanımından sonra iyi bir hoca geldi bu seneyi kurtarırız gelecek yılda yine başlarda güreşen bir takım oluruz.Nerde buna da umudumuz kalmadı.
şimdi bülentin dediği gibi birgün yönetimde bırakıp gittiğinde diyecekler ki sivaslılar bizim geçmiş başarılarımızı görmediler inkar ettiler.başarı süreklilik varsa başarıdır.değilse iddia oyuncağı olmaktır.
sivasspor kötü oynadığı gibi kötü de yönetilmektedir.işin özeti budur.
kötü oynuyoruz kötü yönetiliyoruz hep birlikte bank asyaya gidiyoruz
A.Turan Korkmaz 01.03.2010, 00:26 Muhsin ERTUĞRALa yüklenenler geçen hafta neredeydiniz? Manisayı yendiğimizde çoğunuz galibiyet havasıyla futbolculara methiyeler dizerken ben sezonun en kötü maçıydı diye yazmıştım. Bu hafta yenildik, kılıçları çektiniz. Kara gün dostu olun derim.
O kadar zorluğun derdin içinde bir de sizinle mi uğraşacağız.. Gün birlik günü, takımı, hocayı kötülemeyelim, birlik olalım, hesabı sezon sonuna bırakalım.
Dertler bir değil ki:
1) Fikstür çok kötü.Fenerbahçenin oynadığı ile sonraki hafta oynuyoruz. Bizimle oynayan da önce gidiyor Diyarbakırla , sonra da Manisa ile oynuyor. Yani son haftalara girilirken, Sivassporumuz,D.Bakırspor ve Manisaspor arasında tm bir kümede kalma yarışı yaşanabilir.
2) Hocanın hala bir sistem ve iskelet 11 oluşturamadığını söylüyorsunuz. Doğrudur. Ama bunda yine hoca en az suçludur. Geçen yıldan kalan topçularımızın tamamı formsuz , devre arası katılanların da maç ve idman eksikleri var. Artı yeni gelenler Türkiyeye, ligimize,Sivasa ve takıma daha alışamadılar.
3) Taraftar olarak yetersiziz. Evet 10000 kişiden fazla maça geliyoruz.Sayıca iyiyiz ama takım maçta üstün oynamadan ya da golü atmadan destek çok az geliyor. Ne zaman gol atıyoruz, taraftar gaza geliyor. Karar verelim. Biz mi bu sene takımımızı tribünde baştan sona destekleyeceğiz, yoksa takımımızın rakibi ezip yenmesini mi kenarda çekirdek yiyip bekleyeceğiz. Yani seyircimiyiz, taraftar mıyız karar verelim.
4) İ.B.B. maçıyla zor maçlara başlıyoruz. Sonra Antalya ,G.Birliği,Gaziantep gibi dişli rakipler var. Kendi aramızdaki tartışmaları, hocayı göndermeyi falan bırakalım.Daha faydalı işler yapalım. Rakipleri analiz edelim, iç sahada tribünden takımı nasıl daha iyi destekleriz, karşı takımı pes ettiririz düşünelim.
5) Komplo teorileri, dedikodular,yersiz saplantılar ve yarım bilgiden doğan saçmalıklar bu dönemde çok ortaya çıkacaktır. Bunlara rağbet etmeyelim. Şunu unutmayalım.Başkanımız da ,hocamız da,futbolcular da her maçı en iyi biçimde oynayıp ligde kalmayı istiyorlar. İyiniyetlerinden şüphe etmeyelim. Eleştiriler yapıcı olsun.
...Gitsin! ...Kovun! ...İstifa! ...Defol! lafları ancak kendi algımızı, zekamızı ve kapasitemizi gösterir, takıma zerre kadar fayda vermez!
tekdoktirin 01.03.2010, 01:15 NEREYEMİ İNTAAR EDİYORUZ İKİ YILLIK KARİZMAMIZ GİTTİ DAHASI OLMAZ SANIRIM
85200258 01.03.2010, 01:58 Muhsin ERTUĞRALa yüklenenler geçen hafta neredeydiniz? Manisayı yendiğimizde çoğunuz galibiyet havasıyla futbolculara methiyeler dizerken ben sezonun en kötü maçıydı diye yazmıştım. Bu hafta yenildik, kılıçları çektiniz. Kara gün dostu olun derim.
O kadar zorluğun derdin içinde bir de sizinle mi uğraşacağız.. Gün birlik günü, takımı, hocayı kötülemeyelim, birlik olalım, hesabı sezon sonuna bırakalım.
Dertler bir değil ki:
1) Fikstür çok kötü.Fenerbahçenin oynadığı ile sonraki hafta oynuyoruz. Bizimle oynayan da önce gidiyor Diyarbakırla , sonra da Manisa ile oynuyor. Yani son haftalara girilirken, Sivassporumuz,D.Bakırspor ve Manisaspor arasında tm bir kümede kalma yarışı yaşanabilir.
2) Hocanın hala bir sistem ve iskelet 11 oluşturamadığını söylüyorsunuz. Doğrudur. Ama bunda yine hoca en az suçludur. Geçen yıldan kalan topçularımızın tamamı formsuz , devre arası katılanların da maç ve idman eksikleri var. Artı yeni gelenler Türkiyeye, ligimize,Sivasa ve takıma daha alışamadılar.
3) Taraftar olarak yetersiziz. Evet 10000 kişiden fazla maça geliyoruz.Sayıca iyiyiz ama takım maçta üstün oynamadan ya da golü atmadan destek çok az geliyor. Ne zaman gol atıyoruz, taraftar gaza geliyor. Karar verelim. Biz mi bu sene takımımızı tribünde baştan sona destekleyeceğiz, yoksa takımımızın rakibi ezip yenmesini mi kenarda çekirdek yiyip bekleyeceğiz. Yani seyircimiyiz, taraftar mıyız karar verelim.
4) İ.B.B. maçıyla zor maçlara başlıyoruz. Sonra Antalya ,G.Birliği,Gaziantep gibi dişli rakipler var. Kendi aramızdaki tartışmaları, hocayı göndermeyi falan bırakalım.Daha faydalı işler yapalım. Rakipleri analiz edelim, iç sahada tribünden takımı nasıl daha iyi destekleriz, karşı takımı pes ettiririz düşünelim.
5) Komplo teorileri, dedikodular,yersiz saplantılar ve yarım bilgiden doğan saçmalıklar bu dönemde çok ortaya çıkacaktır. Bunlara rağbet etmeyelim. Şunu unutmayalım.Başkanımız da ,hocamız da,futbolcular da her maçı en iyi biçimde oynayıp ligde kalmayı istiyorlar. İyiniyetlerinden şüphe etmeyelim. Eleştiriler yapıcı olsun.
...Gitsin! ...Kovun! ...İstifa! ...Defol! lafları ancak kendi algımızı, zekamızı ve kapasitemizi gösterir, takıma zerre kadar fayda vermez!
söylediklerie harfiyen katılıyorum. sadece seyirci konusundabi saptamamı söylüyüm. Bizim tribün yaş ortalaması yüksek. yani genç bir taraftar kitlemiz yok. Tribündekilerin %80'i emekli bunun icin tezahurat ciddi anlamda cok zor. bence ancak maratona genç seyirci gruplarının çekilmesi ve maraton boyunca davullar koyulmasıyla bu sorun ortadan kaalkabilir. oranın yankı gücü de var sonucta.. Taraftar gruplarının yetkilisi kim bilmem ama ciddi anlamda davul sayımız cogaltılmalı ve bursanın oldugu gibi dev sivasspor bayrakları açılmalı...
yigido yakup 01.03.2010, 15:05 ismail mut bu hafta bunlari yazmis
Sivasspor Türkccel Süper Ligine çıktığı yıldan bu güne kadar böylesine istikrarsız, gamsız, ve vurdum duymaz bir tablo izletmemiştir.
Sivasspor bu güne dek ligin rengi, şekli, şemalı ve olmazsa olmazlarındandı,
başarılarıyla bu güne kadar gündemde kalmış, lige hava katmış, öncülük etmiş, basın yayın kuruluşlarınca ve hatta yediden yetmişine herkes tarafından övgüyle bahsedilen ve itibar gören bir takım olduğunu kanıtlamıştır. Avrupa kupalarına katılmaya teşebbüs etmiş, deplasmana gelen takımlara 4 eylülü zindan etmiştir. En azından oynadığı futbolla heyecan yaratmış Sivas’ın adını UEFA internet sitelerine taşımıştır.
Düne kadar Sivasspor’u göklere uçuran, belgesellerini yaptıran, özel programcılar ve muhabirler görevlendiren yayımcı kuruluşlar bu gün neredeler?
Onlar başarılı olanların yanında yani rant peşin delerdir. Başarının olduğu yerde rant ve onlar vardır. Çağımızın gerçek yüz maalesef budur işte.
Sivasspor’um yıllardır sahaları zindan ettiği Bursaspor karşısında eridi, ezildi, büzüldü adeta çimlere gömüldü. Bu hazin tablo karşısında köşe yazarlarının analizleri de eklenince dünyam karardı. Gelinen bu aşamada oynanan futbola mı? Vurdum duymazlığa mı ? bu kadar gamsızlığa ve acizliğe mi ? üzüleyim bilemiyorum. Adeta kahır oluyorum.
Sorarım Bursaspor maçında bana ayağa üç pas yapan, biraz mücadele eden, istekli, arzulu, formasını terleten bir futbolcuyu göstere bilirimsiniz? Maalesef! nedenini bende bilemiyorum. Dolayısıyla Bursa maçını hayal etmek bile istemiyorum.
Düne kadar başta şahsım olarak övgüler yağdırırken bu gün böyle bir yazı yazmak mecburiyetinde kalıyorum, değerlendirmesini de siz futbolculara bırakıyorum.
Dün destan yazarken bu gün yerlerdesiniz, sizlere bu durum hiç mi hiç yakışmıyor..!
Neticede yine en büyük görev siz futbolculara düşmekte. Siz isterseniz başarırsınız. Motivasyon, dayanışma, inanç ve arzu yeterli kanımca.
Sizler iki sezonun mukayesesini maddi ve manevi yönden rahatlıkla yapabilir kazanç ve prestijinizi sorgulaya bilirsiniz. Eski günlerinizi kazanmak, yaşamak ve yaşatmak sizlerin inancına bağlı olduğunu unutmayın. Ve buna yapmaya da mecbursunuz. Bu şehrin Sivasspor’a ekmek,su gibi ihtiyacı olduğunu da aklınızdan çıkartmayın.
Bu hafta çıkın geçen sezon şampiyonluğumuza ipotek koyan İBŞ Spor’a gerekeni yapın ve tezselden tehlikeli bölgeden çıkıp eski günleri bu şehre yaşatın.
Örükcülü 01.03.2010, 18:17 Kötü günde değil iyi günde de söylüyoruz. Görünen köy klavuz istemez. Takım kötü oynuyor, bundan sonra daha zor atkımlar ve maçlar bizi bekliyor. şimdiden ya tedbir, ya tekdir... Anlayan anladı.
ercan58.a 01.03.2010, 18:25 korktugumuz yere gitmeyiz inşallah
bülent sivasa en büyük darbeyi vurdu bunu kimse inkar edemez
sivasspor bülentin degil lorantın elindeki oyunculara göre oturttugu sistem sayesinde başarılı olmuştur.
ne zamanki bülent efendi kendini bişey zannetti ve o kadroyu bozdu ebesininkini gördü zararıda camiamıza oldu tabii
yigido yakup 01.03.2010, 18:36 korktugumuz yere gitmeyiz inşallah
bülent sivasa en büyük darbeyi vurdu bunu kimse inkar edemez
sivasspor bülentin degil lorantın elindeki oyunculara göre oturttugu sistem sayesinde başarılı olmuştur.
ne zamanki bülent efendi kendini bişey zannetti ve o kadroyu bozdu ebesininkini gördü zararıda camiamıza oldu tabii
yaww sende tutturmussun lorant sistemi falan diye yigidi öldüreceksin hakkini yemeyeceksin.adam bir bir ilkleri yasatti simdi gitti diye bütün yaptiklarini ondan 2 önceki teknikdirektörün basarisiymis yaziyor duruyorsun.
1.lorant bizim ilk seneki teknik direktörümüzdü ama onun üzerindeki bülent uygundu
2.ondan sonra karol pecze geldi 12 haftada 12 puan topladi onunla anlasilarak görevden biraktirildi yerine bülent uygun geldi simdi gitti diye elestirebilrisin yanlis yaptiklarini yazabilirsin ama adamin emeklerini verdiklerini ve bizden aldikirini hepsini unutma.ama ne olursa olsun bugünki bukadar kötü gidisi ona yüklemek enkolay olan yol cünkü o gitti.
güneşyurdu 01.03.2010, 18:48 arkadaşlar bizler taraftarız. taraftar olarak biz sadece hiç susmadan takımızı desteklemekten,onlara formaları için savaşmaları gerektiği duygusunu vermekten başka bir şey yapamayız.doğruları yanlışları sezon sonuda tartışsak daha iyi olmaz mı?
milletteki bu bülent uygun takıntısı nedir anlayabilmiş değilim...adam günahıyla sevabıyla çekti gitti ama hala arkasından atıp tutanlar var yaa
güneşyurdu 01.03.2010, 20:39 biz buradayız bir yere gitmiyoruz.kardeş canını sıkma
yigidogençlik06 01.03.2010, 20:42 Arkadaşlar bundan 3 sene sonra sivas kümeye düşüyodu sonra kurtardı yeni sezonda 3 büyüklerin arkdasından bitirdir diger yeni sezonda 2 bitirdi şampiyonlar ligine gitti yeni sezonda 2 veya 3 bitirecegimize inanıyorum
yigidogençlik06 01.03.2010, 20:43 O yüzden sivasmızı destekleyelim ... yeni sezonda başarılı olacagına inanıyorum
yigidogençlik06 01.03.2010, 20:43 bülent hocamızı göndermeseydik keşke o daha iyi galiba
yigidogençlik06 01.03.2010, 20:44 Seni Çok Seviyorum Sivaslıysan Övün Degilsen İtaat Et
ARKADAS BEN O KADAR KARAMSAR DEGILIM. DAHA BU KOPRUDEN COK ARABA GECER . YAPACAGIMIZ SEY TAKIMA DESTEK OLMAK . FUTBOLCULARA BU DESTEGI HISSETTIRMEK .
|
|