Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu sene Böyle Oldu, Bizi Affedin
SivasSpor.Com 27.02.2010, 16:30 http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.muratersengol.jpg
Sivasspor'un savunmacısı Murat Sözgelmez, hedefelerinin kümede kalmak olduğunu belirtti, taraftardan özür diledi. "Takımın üzerinde yorgunluk ya da durgunluk vardı.. Zemin de kötüydü. Bursaspor oturmuş bir takım.. Bazı şeyleri aşabilmişler..
Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Belediye maçı var önümüzde, kazanmak istiyoruz. İlk golde barajda hata olduğunu düşünmüyorum. Kim vurduysa iyi vurdu. Önemli olan; oraya getirmemeliydik pozisyonu. Oluyor böyle şeyler.
Kümede kalmak ilk hedefimiz. Belediye maçını kazandığımız takdirde yukarıdaki rakiplerimizi yakalamış olacağız. Sivasspor'un bu sene taraftarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratığını biliyoruz. Bu sene böyle oldu, bizi affetsinler"
cılgınsivas58 27.02.2010, 16:40 BAZI FUBOLCULARIN AFFEDİLECEĞİ BİLE YOK PAF TAKIM BİLE SİZDEN GÜZEL OYNUYO
58^SiVaS^58 27.02.2010, 16:42 Murat abi biz sizinle hep guru duyduk vede hep guru duyacagiz
SivAsSpOr
sofularlı34 27.02.2010, 16:42 sizden ricamız olcak lütfen anlınızın son terine kadar savaşın
tuzlugollu 27.02.2010, 16:44 HADIYAAAA VARYA BUNLARIN FUTBOLCULUKLA ALAKASI YOK KARDESIM SIZI AFFETMEMIZI ISTIYOSANIZ CKIN ASLANLAR GIBI MUCADELE EDIN KAYBEDIN SIZDE MUCADELE RUHU YOKKI SIZI AFFEDELIM NIHAYETINDE BU FUTBOL YENILMEKDE VAR KAYBETMEKDE AMA BU ISIN BIRDE ONURU HAYSIYETI OLMALI ARTIK ANLADIK SIZDEN FUTBOL ADINA BISEY BEKLENMEZ AMA BARI MUCADELE EDIN BE YAV
Besyo_cu 27.02.2010, 16:48 Murat seni gerçekten çok beğeniyordum ama artık sana olan inancım yavaş yavaş azalmaya başladı Bursa'nın attıgı 2. golde tutman gereken Turgay'ın 5 metre gerisindesin bu nasıl iş bu nasıl defans anlayışı bunu açıkla biz de seni affedelim...
HADIYAAAA VARYA BUNLARIN FUTBOLCULUKLA ALAKASI YOK KARDESIM SIZI AFFETMEMIZI ISTIYOSANIZ CKIN ASLANLAR GIBI MUCADELE EDIN KAYBEDIN SIZDE MUCADELE RUHU YOKKI SIZI AFFEDELIM NIHAYETINDE BU FUTBOL YENILMEKDE VAR KAYBETMEKDE AMA BU ISIN BIRDE ONURU HAYSIYETI OLMALI ARTIK ANLADIK SIZDEN FUTBOL ADINA BISEY BEKLENMEZ AMA BARI MUCADELE EDIN BE YAV
aynen kardes aubey'in kalibi var ama bi i$e yaramiyor, hic mücadele etmiyor :mad:
akının yediği goller komedi... nerdesin petkoviç
güzel konuşmuşta mücadele nerde, koşmak nerde, oynayın kaybedin hiç sorun değil.oynamadan mücadele etmeden kaybetmek daha kötü.
benimde tek umudum var, bu sezon ligde kalmak başkada, bir beklentim yok olamazda.
yigido_sampiyon 27.02.2010, 16:53 murat kötü futbolcu demiyorum ancak sivassporda misyonunu tamamladı...hem kendi için hem sivasspor için artık yol ayrımı yapmak lazım...
ercan58.a 27.02.2010, 16:53 tek çözüm bülentle en ufak alakası olanı bu takımdan kovmak
58_babacan_58 27.02.2010, 16:59 BUNDAN SONRA HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE BU LİGTE VARMISIN YOKMUSUN YİĞİDO ....?
Rakibin üzerinde olacağına her ne hikmetse bizim üzerimizde yorgunluk ya da durgunluk oluyor..Yazık bizim takıma da haftada bir maç zor gelir insana 2 hafta arayla oynasak iyi olur aslında federasyona bildirir umarım yönetim...
Turan 59 27.02.2010, 17:21 Akınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnn beni duyuyormusun sen nasıl bir kalecisin.
58MUAMMER58 27.02.2010, 17:37 MURAT KARDEŞ TAMAM BUTAKIM BUSENE BÖYLEDE ÇOKKOMİK GOLLER YİYORUZ,TAKIMGOLMANYAĞI OLDU,BANKASYA TAKIMLARI SİZDEN DAHA İYİ MÜCADELE VERİYOR BUTAKIM BUHALİYLE OLİGDE BİLE TUTUNAMAZ,SİZİN ADININIZIDA KİMSE HATIRLAMAZ,ONEDENLE OTURUP DÜŞÜNÜN,ADAMGİBİ MÜCADELE YAPIN,LİGDE KALIN AFFETMEYİ OZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ,LİGDE 55 GOLYİYEN TAKIM ZOR KALIR 10 MAÇ VAR ENAZ 5 MAÇ KAZANMANIZ GEREKLİ SENEYE ALLAH KERİM.
üçyıldız58 27.02.2010, 17:54 yazıklar olsunki sivasspor kulubu sizin gibi ruhsuzlar ordusunun elinde kaldı sizde en ufak bir gururunuz varsa aldığınız parayı helal ettirin
tek üzüldüğün efsane başkan mecnun başkanı elin günün içinde rezil ediyorsunuz
son sözüm hocaya muhsin hoca bize andersondan masal anlatma hala bir takım kuramadın her hafta orta saha defans değişiyor insanın bir takım iskeleti olur taktiği olur
FC SİVASSPOR 27.02.2010, 18:03 sen sivasspora asla layık değilsin olamayuacaksında aubey ne sana katlanıyoruz bu sene mecburuz g......r
abdullah58 27.02.2010, 18:25 ya hadi bülente kiziyoruz pekii
yerine gelen ertugrul hocamiz ne yapti kocaman sifir be
getirdigi adamlara baksana hemide kocaman sifir
hoca degisince bir takimda belli bir degisim olur bizde hic birsey yok anlamadim gitti
bakin kasimpasaya canavar oldu adamlar transfermi yaopti yok
ayni oyuncular sadece hoca degisti
bence ertugral bu isin altindan kalkamiyor
karşıyakalı 27.02.2010, 18:29 murat kardeş herşeye ragmen sizler bizim umudumuzsunuz.nnolyr daha fazla mücadele edin ve terinizin son damlasına kadar koşun savaşın .maç kaybedebilirsiniz ama ruhunuzu ve mücadelenizi kaybetmeyin.ve bizleri en çok üzende takımın ruhunu ve mücadele gücünü kaybetmiş olmasıdır
eskiyurt58 27.02.2010, 19:35 yazık cok yazık rezil olduk
yeter artık sokaga cıkamaz olduk böyle futbol oynanmaz amatör kulupler bizden iyi futbol oynuyor biran önce önlem alınsın yazık cok yazık bursa macından önce kocaeli altay macını izledim bizden daha iyi top oynuyorlar bu hocaylada bu takım düzelmez sistem denene hic birşey yok.bu takımı bu hale kimgetirdiyse utansın bir sivaslı olarak cok üzülüyom yazık.
subasi29 27.02.2010, 19:51 busene boyle oldu seneye hicbirinizi gormeyiz insallah
SEVDAMSIN58 27.02.2010, 20:07 CIKIN ADAM GIBI OYNAYIN YENILIN ALNIMI KIRISTIRIRSAM INSAN EVLADI DEGILIM AMA HER GELENIN ONUNE YATMANIZ GURURUMA DOKUNUYOR BIR SIVASLI OLARAK BUNU HAK ETMEDIGIMIZI DUSUNUYORUM TOPLUMA CIKAMAZ OLDUK ALAY KONUSU OLDUK BIZI KIM DUSUNUYOR
58akif34 27.02.2010, 20:52 bız sızınle bank asyadan geldık gerekırse yıne oradada sızı sonuna kadar savunuruz
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
efendigardaş 27.02.2010, 21:05 MURAT SEN HİÇ KONUŞMA FANER MAÇINDADA ,, BURSA MAÇINDADA BİZİ SEN YAKTIN ARTIK YETER BİRAZ ÇABA GÖSTERİN KAZANDIĞIMIZ MAÇLARA BAKIN ZAR ZOR ALMIŞIZ .. BU FUTBOL SİVAS SPORA YAKIŞIYORMU YAZIK ...***
yorgun(58) 27.02.2010, 21:38 MURAT SİZ FUTBOL OYNADIGINIZIMI SANIYORSUNUZ ÖZETLERİ İZLEYİN Bİ KİŞİLİGİNİZDEN UTANIN HAA BİDE KOŞUN KOŞUN KOŞUN
Ali Selim 27.02.2010, 22:03 Özür beklemiyoruz kardeşim RUH HIRS AZİM MÜCADELE biz bunları bekliyoruz bunlar olsun tek 5 yeyin gelin ama İNANIN tıpkı bizim gibi
şarkışla 58 27.02.2010, 22:13 ligde kalırsak iyidir kalsak da kalmasak da 6- 7 kişi hariç gerisi gitmeli
murat söz gelmez hoca bireysel hatalardan bahsederken özellikle seni söylüyordu.affetsinler derken gülüyorum bu dediğine ama sevincimden değil sinirimden gülüyorum sende bu söylediğine inanmıyorsundurda insallah bu maçtaki hatalarını önümüzdeki hafta yapmassın
Bu sene bir hitmet gardaşım. Anlamıyorum, aklım fikrim almıyor. Geçen sene mükemmel oynayan, herkesi yenen, zorlayan takım gitmiş. Defansta amatör kümede bile yapılmayacak pas hataları yapan bir takım gelmiş. Ama ne olur Sivas için mücadele edin ve ne olur kümede kalın. Sivas'ın size çok ihitiyacı var.
yigidoss 28.02.2010, 00:26 Muratım seni affettik bu güne kadar 5-6 senedir her çıktığın maçta her mevkiide aslanlar gibi mücadeleni verdin, Akını da affettik, haydi haydi Abdurrahman ı da affedelim ama geri kalan futbolcu bozuntularını ruhsuz pazar eziklerini nasıl affedelim? Hele hele bu takımı darmadağın eden adını bile anmak istediğim adamı nasıl affedelim? Bu adama göz yuman Yöneticileri! nasıl affedelim. Haydi sen söyle biz affedelim.
konartr58 28.02.2010, 00:33 iyi güzel affedelimde bu sene böyle oldu diyorsunuz.gelecek yıl kaçınızı bulacağız.
abdullahyagmur 28.02.2010, 00:55 inş. sivas kumeden dusmeyecek ve seneye toparlanacaktır dıye dusunuyorum bi takım goz gore gore ancak bu kadar dagıtılabılrı bizden giden butun topcular takımlarını sırtlıyorlar yazıkk ettiler takıma seneye de bursa dağılacak bu böyle sürüp gidecek 3 büyük den başka takım olamaz bu ligde artık bunu kafamıza sokmalıyız...........
alpgok58 28.02.2010, 01:16 MURAT KARDEŞİM SEN BU TAKIMIN ESKİLERİNDENSİN ŞİMDİ GERİYE BİR BAKIN DENİZLİ,D.BAKIR,MANİSA MAÇLARINI GÖZ ÖNÜNE AL HANGİSİNDE İYİYDİNİZ.BURSA İLE ÜÇ MAÇ OYNADINIZ ATILAN 2 YENİLEN10 GOL BÖYLE OYNAMAK SİZE YAKIŞIYORSA VE TEKNİK ADAM BUNU ÇÖZEMİYORSA NE DENİLEBİLİR VİJDANINIZA BIRAKIYORUM HELE BİR MANİSA MAÇI VARKİ ALLAH OGÜN BİZİ İPTEN ALMIŞ ARTIK İYİ FUTBOL BEKLEMİYORUZ YETERKİ BIZI LİG TE TUTACAK PUANLARI ALIN BİZE NE BURSA İYİ OYNAMIŞ GEÇEN YIL BURSA,G.ANTEP,BELEDİYE,KAYSERİ DEYİLMİYDİ İPİMİZİ ÇEKEN ONLAR BİZİM YOLUMUZU KESMESE SÜPER LİGDE TARİHİ BİR DÖNÜM OLACAKTI.HİÇ KİMSE HEVESLENMESİN NE EDİP EDİP İSTANBUL TK.LARINDAN BİRİ ŞAMP OLUR ÇÜNKİ BİZE G.ANTEPTE, KAYSERİ İLE ADANADA B.BELEDİYENİN YAPTIKLARINI UNUTMADIM.
********ler neyinizi affedecez.defolun gidin.. hepiniz.yönetimide alın gidin.
Bu yıldan umudum kalmadı ligde kalmamız en büyük başarı olur.
seneye bakalım nasıl olacak inşallah iyi olur..
biz yorgunduk ne demek ya çok komik bi açıklama adamlar 3 günde bir fenerle maç yaptılar yorgunluk kelimelerini bursadan duymak gerekmezmiydi bursayı biraz mücadele biraz pasla oyundan bile düşüremediniz üstelik 90 dkda adamlar her yerde bastı yorgunluk ne ben anlayamadım neyin yorgunlugu
yorumyapıyombenya 28.02.2010, 09:52 yenilmek önemli değil nasıl olsa alıştık ama birazda hırs azim olması gerekmez mi murat ?
YuNuSPaSa58 28.02.2010, 10:03 ßiz futßoLcuLara suç ßuLmuyoruzki.. yani en azından ben ßuLmuyorum.. Sivas toplama kampı qißi oLmus.. kimi tutmusLarsa qetirmişLer.. eğer ßu sezon küme düsmessek seneye zirveye oynarız çünkü takım ßirßirine alısır.. ahh qidenLerde oLmasaydı..:(:( o zaman qörürdük zirve kimin...
yigido_sampiyon 28.02.2010, 11:57 ne yorgunluğu murat...haftada bir maç yapıyosunuz...yorgunluğu gündeme getirmesi gereken takım bence bursaspor olmalıydı...adamlar zorlu fb ve ts maçları oynadılar ve 4 puan aldılar...
Bu sene kümede kaldığımızda zaten sizi affedeceğiz. Tüm suçlu siz değilsiniz onu biliyoruz. Ama bizi kümede bırakacak sizlersiniz. Dolayısı ile ancak ve ancak düşmediğimiz taktirde sizleri affedebiliriz.
Murat'cım güzel kardeşim, bu sene böyle oldu deyip önümüzdeki maçlarda da sizden birşeyler beklemeyelim mi? Ne diyorsun, ne yani ''ligden paşa paşa düşelim, kendimizi rahatsız etmeyelim, bu yıl böyle'' demek mi istiyorsun? Bak bu hafta kesin düştü denilen Denizli'nin puanı bile 16 oldu güzel kardeşim, bizim puanımız 24, aramızda sadece 8 puan var! Fazla değil üst üste üç hafta kötü sonuçlar alırsak Allah korusun Denizli bile tepemize binebilir! İşin özeti, ''bu sene böyle geçti, bizi affedin'' deyip yırtmak yok, ''bundan sonra böyle gitmeyecek, ligde kalacağız hatta üst sıraları zorlayacağız, kendimizi böyle affettireceğiz'' demeni bekliyoruz senin ve diğer futbolcuların! Hiç mi yüzünüz kızarmıyor Allah aşkına, bakın Diyarbakır'a adamlar paralarını zar zor alıyorlar, sınırlı imkanlarla var olmaya çalışıyorlar. Sizin taksitleriniz tıkır tıkır yatıyor, karnınız tok sırtınız pek! E o halde nedir bize 7-8 aydır yaşattığınız bu acı bu hüsran? Neyin peşindesiniz, ne yapmaya çalışıyorsunuz vallahi anlayamıyorum! Ben hocada fazla kusur bulmuyorum, siz ruhsuzsunuz arkadaşım, gözlerinizde ışık yok! Heyecan göremiyorum, aşk yok, hatta utanma bile yok! Her feci mağlubiyetten sonra bizim içimiz sızım sızım sızlarken, bir sonraki hafta hayattan zevk alamazken sizin üzülmediğinizi, kahrolmadığınızı görmek yaramıza tuz oluyor, acımızı kat be kat artırıyor!
Bursa macinda Sivasspor yoktu sahada bu bir gercek sanki Bursa ter atmaya cikmis di sahaya.Murat kardesim sana ne deyim ki ben saha berbat diyorsun da Bursada o sahada degilmiydi acaba ?, yoksa siz sakaryada onlar Bursadami oynadilar acaba bizmi görmedik?. hoca berbat,oyunucu berbat,seyirci yok saten Sivasspor adina hepsi berbatti o macta.iyi olan hak eden Bursa takimi yormadan rahatca aldilar 3 puani 3 gole tebrik ederim insallah Sampiyon olurlar bu sene.
carizma0658 28.02.2010, 14:16 bu seneyı kurtaralım da sizden başka bişe istemiyoruz ama seneye eski sivas eskısınden de güçlü olsun tek istedıgımız bu
Sivasspor'un savunmacısı Murat Sözgelmez, hedefelerinin kümede kalmak olduğunu belirtti, taraftardan özür diledi. "Takımın üzerinde yorgunluk ya da durgunluk vardı.. Zemin de kötüydü. Bursaspor oturmuş bir takım.. Bazı şeyleri aşabilmişler..
Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Belediye maçı var önümüzde, kazanmak istiyoruz. İlk golde barajda hata olduğunu düşünmüyorum. Kim vurduysa iyi vurdu. Önemli olan; oraya getirmemeliydik pozisyonu. Oluyor böyle şeyler.
Kümede kalmak ilk hedefimiz. Belediye maçını kazandığımız takdirde yukarıdaki rakiplerimizi yakalamış olacağız. Sivasspor'un bu sene taraftarını ve camiasını hayal kırıklığına uğratığını biliyoruz. Bu sene böyle oldu, bizi affetsinler"
Bunu böyle düsünmek onlarin isi degil onlarin isi sahaya cikip eniyisini yapmak ,bunu düsünmek senin cüretin degil kimler verdi sana bu cesareti Alcak senin isin oynamak bunun icin parani aliyorsun bunu söyleyen Alcak kendini simdiden kümede kabul ediyor böyle Alcaklarin hic bir faydasi olmaz simdiden Taraftarin Cesaretini alt üst eden bir Alcak daha görmedim 11 hafta var futbolcu bozuntusu adam gibi oynarsaniz hic birseyin bitmedigini gürürsünüz ama böyle düsünen futbolcu bozuntulari simdiden atmislar yani kümede oldugumuzu kabullenmisler bunlar oynamaz cünki bunu düsünen bir Alcak digerlerininde maralini bozar var Cesaretini kayip eder bunlara kimlar böyle Cesaret vermis bilmem ama yönetime sesleniyorum 11 hafta varken ceketi atmak kabullenmek demektir böyle konusan Alcaklara para cezasi verilmesi gerektigini düsünüyorum .Hic bir futbolcunun isi degil yorum yapmak son haftaya kadarda konusulmaz Ancak konusacak biri varsa yönetim ve teknik heyet bunlar konusdukca ates kivilcimi yapiyor Taraftarin olmayan moralini Tam anlamiyla yok ediyor son haftayi düsünün böyle konusan Alcaklar icin Feleket olur bunun icin konusmasinlar oyunlarina baksinlar bunlarin konusmasini biz Taraftar olarak Hazmedemiyoruz bunu bilsinler adam gibi oynasinlar Alcakca degil daha fazla Moral bozmasinlar Alcaklar
oldu başka sıkıntınız var mı??:mad::mad:
murat kardeşiöm birazda kameraya değil maça baksan ha nasıl olur bak turgay gole gidiyor
galiba soyadınızı yanlış vermişler sözgelmez değilde söz vermez yada nebileyim para alır top aynayamaz yatar göbek yapar falan olsaydı
bozkurt187 28.02.2010, 17:08 Eger Ligde kalirsaniz özrünüzü belki kabul edebiliriz:D
tuzlugollu 28.02.2010, 17:15 actan once hocanin aciklamasini hatirliyorumda guluyorum bursa bizi kupa maciyla kiyaslamasin hata yaparlar diyerek adamlari motive et sonra git kupada dort yedin ligde nerde bir araba gol yiyecekdin bursanin insafina kaldikda allahdan adamlar ucte durdu onemsediler bile rahatladiksan sonra .....yani vesselam bu isin sonu birturlu aydinliga cikmiyo busene taraftar acisindan husran ligde kalsakda dussekde en buyuk uzuntuyu taraftar yasiyo egerki bu futbolcular taraftar kadar uzulse valla bizi ligde kimse tutamaz amma mac bitiyo bizim yuzsuz futbolcular cekip evlerine gidiyo haftaya kazanalim diye hirs yapan yok delikanlica sivassporu dusunuyosaniz gitmeyin evinize esssek gibi calisin kalin kampta tesislerde yiyin icin maca hazirlanin isi ciddiye alin ole yapip yenilseniz valla derimki la helal olsun usak istekli amma olmayinca olmuyo amma bu kafayla bu odunlarla zorrrr klavuzumuzda muhsin hoca olursa turkcell superliginden bi haber ne pas yapiyo takim ne sut cekiyo top hangi sivassporlunun ayagina gelse top benden ciksin diye rast gele vuruyo ne organizasyon var ne taktik ne teknik hic bisey elbette bu ruhla bundan baskasini bekleyemeyiz sizden benim artik sizden yana umudum yok bu is sansa kalmistir kalirsakda sans dusersekde
......
tuzlugollu 28.02.2010, 17:28 BEN SIMDIYE KADAR YONETIME TEK LAF ETMEDIM AMA ARTIK ZAMANIDA GELDI ....SIVASSPOR ZOR DURUMDA EVET HERKES BILIYOR YONETIM NE YAPIYOR HIC BISEY ..YILLARCA SIVASSPOR SANSA YAPILMIS BIR DORT EYLUL STADYUMUYLA IDARE ETTI ONUDA SIVASSPOR TOP OYNASIN DIYE YAPMADILAR HAAA 19 MAYIS GENCLIK BAYRAMINDA 23 NISANDA OGRENCILER GELSIN BURDA TORAN YAPSINLAR DIYE SIVASSPORU DUSUNDUKLERINDEN DEGIL KEMALIST DUSUNCE YAPISININ SIVASSPORA DEGILDE KENDINELERI ADINA BIR ARMAGANIYDI SIVASA
NASIL OLDUDA SIVASSPOR SUPER LIGE CIKTI MECBUR KALINDI SIVASA STAD LAZIM SIVASSPORA STAD LAZIM DEDILER BASBAKANDA BUNU OY KAZANMA ADINA KULLANDI SIVASA STAD YAPACAZ DEDI IKI UC YILDIR STADA YER BULACAKLAR PROJE CIZECEKLER BILMEM NE ELIN RIZESI IKINCI LIGDE ADAMLARDAKI STAD SUPER KAYSERI OYLE BIZDEKI STAD YUMADA OKADAR PARAYI BOSUNA GOMDULER
LAFI YONETIME GETIRECEM EY YONETICILER UYUYORSUNUZ BEEE HICC BIRINIZIN FUTBOLDAN ALAKASI YOK VITRIN MANKENI GIBISINIZ IKIUC KURUS PARA VERELIM GUNDEMDE KALALIM YONETICI OLALIM MANTIGINDASINIZ HIZMETLERINIZ VAR INKAR EDILEMEZ AMMA ARKADAS ORDA YONETICIYSENIZ HEP DAHA FAZLASINI YAPMAK ZORUNDASINIZ ELINIZ ICABUK TUTUN SU STAD ISINI HIZLANDIRIN YOKSA MAZALLAH TELAFFUZ BILE ETMEK ISTEMEM AMA LIGDEN DUSERSEK ARTIK BIZE KIMSE NE STAD YAPARR NEDE BASKA BISEY VERIR SIVASIN KENDINI BEGENMIS YONETICILERI VALISI BELEDIYE BASKANI BU FIRSATI DEGERLENDIRIP SIVASSPORUN GELECEGI ICIN ALT YAPISI ICIN HERSEYI ICIN ONEMLI OLAN BU STAD VE SPOR KOMPLEKSI ISINI HIZLANDIRMANIZ LAZIM
CUNKU BIZ VASIFSIZ BIR SIVASSLI OLARAK SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK SUNU COK IYI BILIYORUZ KI SIVASIN KANGAL KOPEKLERINDEN SONRA CIKAN IKINCI MARKASI SIVASSPORDUR DUNYAYA TURKIYEYE ACILAN KAPISIDIR SIVASIN SIVASSPOR MILYONLARCA PARAYLA YAPAMAYACAGIN REKLAMI SIVASSPOR YAPIYO LIGDE KOTU KONUMDA DAHI OLSAK SIVASSPOR SIVASIN DEGERLI BIR MARKASIDIR TANITIM KAPISIDIR BUNU EGERKI GORUP IDRAK EDEMIYOSANIZ ARTIK DEMEKKI SIZ BU ISIN EHLI DEGILSINIZ BIRAKIN GIDIN...HIZMETLERINIZIN OLMASI SIZIN HEP ORDA KALACAGINIZ ANLAMINA GELMEZ...ELBETTE DAHA IYISINI YAPMAK ZORUNDASINIZ HERZAMAN VE DAHA IYISINI YAPACAK OLDUGUNDADA REKABET DEGIL YOL ACMAKTIR VAZIFENIZ..................... ..............
tekdoktirin 28.02.2010, 17:41 sizden ricamız olcak lütfen anlınızın son terine kadar savaşın
Elbeyliliyiz 28.02.2010, 18:02 gecmis olsun sitem etmemek yazik emeginize siz acinacak duruma düsebilirsiniz onun bilinciyle maca cikamiyorsunuz yazik artik maclarla ilgilenmek bile istemiyorum hem kendinizi hem de taraftari yaikyorsunuz............:mad:
yigido_sampiyon 28.02.2010, 18:25 sahanın kötü olması sivasspor için en son bahanedir...
geçen yıllarda buzun üstünde, karın içinde, bataklık gibi bir zeminde oynadı 4 Eylül stadında Sivasspor...
tekdoktiri 28.02.2010, 19:54 MURAT SEN İYİ BİR ÇOCUK SUN AMA SADE SENİN LE OLMUYOR Kİ SENİ SEVİ YORUZ TARAF TAR OLARAK TAKIM RUHU YOK DÜŞ MEYİDE BU YIL BİZDE SENE YE DİYORUZ ARTIK İŞALLAH
Olabildiğince samimi bir konuşma ancak sene sonunda herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli. Önce yönetim, sonra futbolcular... Herkes üzerine düşeni en başta düzgünce yapsaydı bu hale gelmezdi işler. Bir gömleği nasıl iliklersen öyle devam eder, sonradan düzelmiyor işte..
emin kara 28.02.2010, 21:28 bırakın özürü biz sahadan silinmiş bir takım görmekten bıktık izlerken gözlerime inanamıyorum acaba bu takım gerçekten süper lig takımımı diye düşünüyorum bu kadar ruhsuz olmalarını anlıyamıyorum artık hataya yer kalmadı aldınız üçretin hakkını vermenizi bekliyorum en fazla gol yemiş takım olmayı nasıl başardınız hiç maçladan sonra düşünmüyorsuz pes dogrusu
bilalakca 28.02.2010, 21:47 SLM
ben 37 yasindayim herhalde bizim oyunculardan iyi oynarim hemde para istemem
bu nasil oyun annamadim rakiplerimiz
antiraman maci gibi oynuyor topu aliyor olcuyor biciyor pas veriyor bizimkilerde yanlizca seyrediyor arkadas kimse bunlara demezmi topa ve rakibe basin diye
bu sene isimiz zor allah yardimcimiz olsun insallah bu ligde kalacaz
ALLAH AŞKINA Bİ KİŞİ AÇIKLASIN SİVASSPOR 3 PAS BİLE YAPAMIYOR!!! BUNU SEVGİLİ HOCAMIZ AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA YADA FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ AYIP AMA YA
tekdoktiri 28.02.2010, 23:32 YA ARKADAŞLAR BU TAKIM NAZAMAN TOPLAYACAK YA PİSKOLO CİM BOZULDU VALLAHİ YA TEK HOBİM SIVAS SPORU TUTMAK
tekdoktirin 01.03.2010, 01:19 MURAT EFENDİ VEREM OLDUK VEREM KOHROLDUK YETER YA SABIR TAŞIMIZ BITTİ ARTIK SİZDE İNSAFA GELİN ARTIK
futbolcularımızın kendilerine olan güvenleri gitmiş.ikinci yarı fenerbahçeyi yenmeyeni dövüyorlar biz 5 yiyoruz. biraz etkili oynayan takımla karşılaştığımız zaman pısırıklaşıyoruz ne oynadığımızı bilmeden heyecan basıyor. ezilip ezilip geliyoruz. oysa oynayan diğer takımlar hırsla oynuyor mücadele ediyor. hata yapmamaya çalışıyor. yahu biraz daha dikkat ve mücadele nolur. allah rızası için şu sivaslı insanları ve sivasa gönül verenleri düşünün. bunu yapmayın nolur. adam gibi çıkıp oynayın.
zaralı19 01.03.2010, 07:46 bursa maçına kadar umudum vardı kümede rahat kalacağız diye ama artık umudum tükenmeye başladı artık bıktıkkk kayrolmakdan artık bıktık aşalanmaktan artık bıktık sokakta sivasspor kümeye diye bağranlardan başımızı yere bakarak yürümekten bıktık artık birşeyler yapın düzenli bir ilk 11 bile kuramadık YETER ARTIK ADAM GİBİ ÇIKIN OYNAYIN SAHADA MÜCADELE EDİN YİNE YENİLN AMA MÜCADELE EDİN ÖLÜMÜNE SİVASSPORLULARI KIRMAYIN.....
balmandol 01.03.2010, 09:12 TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN TUTUN..BURSA MAÇINDA KALECİSİNDEN EN SON ADAMINA KADAR HEPİNİZ RUHSUZSUNUZ,RUHSUUUUZZZZ...
AYAĞINIZI BİLE KIPIRDATMADINIZ HELAL OLSUN VALLA...YAZIKLAR OLSUN
MİLYARLIK ERKEKLER.....
balmandol 01.03.2010, 09:14 SAYIN YÖNETİM VE ZANNEDİYORUM MUHSİN..
Bu Musa ne işe yarar..Diğerleride hoş aynıda..Sezon sonu bakın göreceksiniz.Bülent hangi takımda MUSA'da o takımda.Kafa hala o adamda takılı kalmış.
oquzh4n58 01.03.2010, 22:19 bız anca Defans kötü Diyoruz Demi ama Sadece gıden bılıca Bence Defans da kı sorun orta sahadan kaynaklanıyor orta Sahadan gerıye hıc bı destek yok ıbrahım dağasan olu gıbı boss gezıo sahada sebeb bu ve ayrıca petkovıc gerek bıze akın da ıs yok top ızlıyor 3 gol yıyor 2 top kurtarıyor sonra neyms ıı kalecıyms boss laflar bnlar petkovıc 'ı sokn kaleye
yurtsall 02.03.2010, 16:44 bu sene kamanan petkoviç aubey zita fosssssssssss çıktı.........
yigidogençlik06 02.03.2010, 16:47 SANKİ SENEYE BAŞARACAGINIZ BÖYLE TOP OYNARSANIZ
yigidogençlik06 02.03.2010, 16:48 BÜLENT HOCAM GERİ GELİN SİZİN GİBİ TEKNİK T.ZOR BULUNUR KIYMETİNİZİ BİLEMEDİK
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.muratersengol.jpg
Bu seneki durum için hiç üzülmeyin gardaşlar geçmiş dönemlerde gösterdiğiniz başarılar sizin gelecektede başarılara koşacağınızı gösteriyor. Sezonun başındada yazdığım bütün sonuçlar karşımıza çıktı B.Uygun dan dolayı sivassporun hangi durumda olacağını yazmıştım hepsi oldu ama bu sezon Süper ligde devam edersiniz önümüzdeki sezon buna kesinlikle inanın yine ilk beşte top koşturacağız.Bu sezon üzerinizde teknik direktörünüz oyun oynadı sizi bu hale getirdi. O yüzden hiç hiçbirşey olmamış gibi bundan sonraki bütün maçlarınızı almak için çalışın gerisi kendiliğinden gelecektir.
58^SiVaS^58 02.03.2010, 21:08 BÜLENT HOCAM GERİ GELİN SİZİN GİBİ TEKNİK T.ZOR BULUNUR KIYMETİNİZİ BİLEMEDİK
gardas sen ne diyonki bülent uygun bu takimi mahvetti görmiyon herve tum ile sylla yi yada diallo herve tum her hafta 2-3 gol atiyor sylla bsb nin orta si beyni diallo da aynisi adam bize karsi gol atiyor sen cok yanlis düsünüyorsun bülent hoca mahvetti bu takimi:mad::mad::mad:
yıldız beldesi 02.03.2010, 22:33 affetmenin bazı şartları var birincisi bu sene ligde kalmak ikincisi seneye yine güçlü bir takım haline gelip üst sıralarda yer almak ve avrupa arenasında iyi bir mücadele vermek
lokmankantar 02.03.2010, 22:55 1990 yılından beri Sivassporu izliyorum hiç bu kadar rezil bir oyun oynamamıştık hangi ligde olursak olalım inanın sizi ancak tarih affeder biz değil şurada hiç kimse size niye yenildiniz demiyor niye mücadele etmediniz diyor yazık değil mi sizi sevenlere
tekdoktirin 02.03.2010, 23:33 ÇIKINDA ŞU İ B B MAÇINI ALIN YOKSA KÜMEYE GİDECEİZ SİZ NASIL İNSANSINIZ ANLAMI YORUM YAZIK BU TARAFTARA
fatih3558 03.03.2010, 10:56 seni bu takımda neden oynatıyolar anlamıyorum çpok boş bi futbolcusun inşallah seni seneye bu takımda görmem gidiceklerin içinde ilk sen vardın yenilen bütün gollerde sen ve yasin çakmağın atası var takıma zarar veriyosunuz
|