Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Yiğidolar !
SivasSpor.Com 01.03.2010, 00:09 http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/bulusma.jpg
Geçen hafta Telelig programında Sivasspor'umuz hakkında mesnetsiz ifadeler kullanan Kerem Öncel'e tepki gösterilmesi konusunda açtığımız habere duyarsız kalmayıp tepkisini dile getiren Yiğidolar'a teşekkür ediyoruz.
Birlik olduğumuzda neler yapabildiğimizi bir kere daha herkese ispatlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugüne kadar her zaman takımımızın yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bizler takımımızın iyi gününde de kötü gününde de desteğiz ve hep öyle olacağız. Kötü bir dönemden geçiyor olmamızı kimsenin fırsat bilmeye hakkı yoktur. Sivasspor camiası her zaman dik durmuştur ve hiçbir şartta duruşumuzdan taviz vermeyiz.
Haklı davamıza sahip çıkan bütün YİĞİDOLAR'a sonsuz teşekkürler...
Sivasspor.Com Özel Haber
şarkışla 58 01.03.2010, 00:15 İlk yorum bana nasip oldu bismillah tamam SİVAS lının gücünü gösterdik adam özür de diledi. iyi ama yine düşme potasındayız
Rica Ederiz...
26 Defa Aradım Trt Santraliyle Akraba Olduk.14 Defa Fax Çaktim.Mailleri Saymadım....
Burdan 1 Hafta Boyunca Kahrımı Çeken TRT Santralindeki Bayana,Trt ye RTelefonda Racon Kesen Kahve Arkadaşım Ziyaya, Faxını Kullandığım Arkadaşım Ahmete,Telefonunu Kullandığım Kürşata ve Destek Verin Dediğim Tüm Arkadaşlarıma Teşekkürler...
:D :D :D
Harikasınız arkadaşlar...
İşte birliktelik ve taraftarlık ruhu bu...
Sivasspor taraftarının istediği zaman neler yapabileceğini şekil A'da çok iyi bir biçimde gösterdik:)
İşte böyle özür diletiriz adama!!!
Kerem Bey bir daha besmele çekmeden sivasspor adını ağzına almasın;)
Rica Ederiz...
26 Defa Aradım Trt Santraliyle Akraba Olduk.14 Defa Fax Çaktim.Mailleri Saymadım....
Burdan 1 Hafta Boyunca Kahrımı Çeken TRT Santralindeki Bayana,Trt ye RTelefonda Racon Kesen Kahve Arkadaşım Ziyaya, Faxını Kullandığım Arkadaşım Ahmete,Telefonunu Kullandığım Kürşata ve Destek Verin Dediğim Tüm Arkadaşlarıma Teşekkürler...
:D :D :D
Bu işin herkes bir yerinden destek verdi az veya çok.. Ama bütün Sivas birlik oldu önemli olan buydu. Bu dönem takımın düşüşüyle orantılı olarak gerileyen birlik beraberliğimizi yeniden hatırladık. Bizim için önemli olan kısmı burasıydı. İnşaallah bu tribünlere ve takıma yansıyacak.
Bu işin herkes bir yerinden destek verdi az veya çok.. Ama bütün Sivas birlik oldu önemli olan buydu. Bu dönem takımın düşüşüyle orantılı olarak gerileyen birlik beraberliğimizi yeniden hatırladık. Bizim için önemli olan kısmı burasıydı. İnşaallah bu tribünlere ve takıma yansıyacak.
Aynen Katılmakla Birlikte Son 1 Ayda Defalarca Yazdığım Yazıyı Tekrar Yazıyorum...
x Gruplu y Gruplu a Siteli b Siteli vs vs Ayrımı Bırakalım...Gün Birlik Beraberlik Günü...Kişisel Husumetleri Bir Kenara İterek Omuz Omuza Bu Zor Günlerden Çıkalım....
Unutmayın Sivasspor Giderse Herkes Kaybolur....
Demekki bir arya gelip ortak hareket edersek herşeyi başarabiliriz. Bu sene kümede kalabiliriz artık inancım arttı.
badger5858 01.03.2010, 00:42 Monopoly tamam , Kerem Öncel tamam...
Sıra İstanbul B. Belediye'de ...
Aynı birlik beraberlik içerisinde hafta sonu 4 Eylül'e Sivasspor'umuza destek vermeye...
eyuphulagu 01.03.2010, 00:43 Birlikten Kuvvet Doğar;bunu herkese gösterdik..Şimdi sıra İstanbul B.B. maçında ...Bu maçta trübinleri hınça hınç doldurarak takımı 90 dak. susumadan desteklemeliyi...Takım mağlup da olsa umudumuzu yitirmeden takımıa 90. dak nın son saniyelerine kadar destek olmalıyız..Sivasspor Antalya yı,G. Antep i , Manisa'yı,Denizli'yi kendi sahasında yeniyorsa İstanbul B.B. yi de yenecek güçtedir...Yeterki bu takıma destek olalım...Bursa maçında alınacak puan zaten bizm için ekstra puandı...Sivasspor 3 maçta 7 puan alarak zaten görevini yaptı...Bizm için bizim ayarımızdaki takımlardan alınacak puanlar daha çok önem taşıyor;bu puanlar bizim ligde kalmamızı mutlaka sağlayacaktır... Yeterki kendi sahamızda maç kaybetmeyelim...Sivassporda bunu başaracak güçtedir...
Sivasspor.com ailesi, tüm duyarlı üyelerimiz ve tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Monopoly çağrımız olsun,TRT çağrımız olsun bizleri yalnız bırakmayan herkeze binlerce teşekkürler. İyiki varsınız arkadaşlar..
tekdoktirin 01.03.2010, 01:14 ADAM OLACAK İNŞALLAH BUNDAN SONRA.
stutgart58 01.03.2010, 01:53 Monopoly tamam , Kerem Öncel tamam...
Aynı birlik beraberlik içerisinde hafta sonu 4 Eylül'e Sivasspor'umuza destek vermeye...
bu hafta yine stadı tıklım tıklım dolduralım..15 bin kişi orda olalımm..ve yeniçeriler yiğidogennçlik ayırmını bırakıp BÜYÜK BİRLİK ve BERABERLİK ortamı kuralım..evimizdeki maçlar biimz için çok değerli bu saatden sonra evde puan kaybetmemliyiz..unutmayın SİVASSPOR biter tarih olursa ki (binlerce trabznlunun ve de istanbul medyaısnın en büyük dileğidir bu) ozaman bu sitede tarih olur tribünlerde ve sivasspora dair herşey tarih olur.Ben şahsen çocuklarımızın ilerde bizi tarihte 2 yıllğna şampyonlukta oynamış ve sonra küme düşmüş bir takım yerine 2 yıll şampyonluluğu kovalamış diger sene kümede kalmış ve sonraki yıllarda ise anadulya bir ilki yaşatıp şampyon olmuş olan bir takımın tarihte anımanmasını yeğlerim..katılanlar?
güneşyurdu 01.03.2010, 07:02 sıra geldi iBB ye.takımda iş yok forma için savaşmıyorlar.o zaman yiğidolar biz taraftar olarak takımımızı ateşlemeliyiz.bu hafta eminim sivas taraftarıyla vuracaktır.
Ali Selim 01.03.2010, 07:02 emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızaın olduğu bir anda herkes neler yapabileceğinis gösterdi ve amacımıza ulaştık inşallah istanbul maçındada bu destek devam eder ve sahaya yansır herkese çok teşekkür ederim saygı sevgi ve dua ile
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
zaralı19 01.03.2010, 07:37 gördüler sivasspor sevdalılarını artık böyle bir yanlış yapmazlar gelin hep beraber bir grup kuralım tek grup olsun stadı inletelim burda yaptığımız gibi..
bizim bu gösterdiğimiz çabayı inş futbolcularda artık gösterir belediye maçı zor maç
birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece kimse birşey yapamaz bize.
bu birlik ve beraberliğimiz daim olur inşallah.biz buyuz bu yoldan asla şaşmayacağız. dik duracağız kimseye boyun eğmeyeceğiz. haklı olduğumuz her konuda hakkımızı arayacağız.bu konuda gerekli desteği veren tüm kardeşlerime sonsuz teşekkürler.TRT,mesajı aldımı acaba.:)
SEVDAMSIN58 01.03.2010, 08:00 elbette hakli oldugumuz seylerin pesine dusup kendimizi ezdirmeyecegiz ama herseye ragmen kendisininde inkar etmeyip cikip ozur dilemeside bir meziyettir insallah her iki taraf adina birdaha benzer durumla karsi kalmayiz
biz belediye ile 100 defa oynasak bu futbolla 99 maçta yeniliriz.ancak iş taraftara düştü neydip edip takımı havaya sokup bu maçı ve sivastaki diger maçları kazanmamız lazım.belki futbolu unutan bu insanlar geri hatırlarlarda adam gibi oynarlar.bunların umurunda filan degil arkadaşlar gider başka takımdada oynarlar ancak sivasspora bişey olursa allah vermesin biz üzülecegiz.onun için işi baştan saglama almalı gerekli destegi göstermeliyiz.ne başka sivas nede başka sivasspor yok...
sivaslihakan 01.03.2010, 08:28 bütün is hocaya düsüyo abi nedense oynatamiyo takimi sanki 11 adami sokaktan toplamis birbirinin ne yapacagini bilmeden oyniyorlar
birlik olunca herşey daha kolay daha güzel oluyor----tek birlik olmamızı istemeyen yönetim bence---taraftarı toplayın takıma nasıl destek verilir nasıl tezahürat yapılır nasıl marş okunur ögretin dedik bir ALLAHIN kulu çıkıpta ses vermedi----demekki yönetim iyi şeyler yapmamızı istemiyor----yönetim bize sahip çıkmasada biz sivassporumuza sahip çıkalım----iç sahadaki maçlarda 12 ci kişiyi oynayalım lütfen birlikte oldugumuzu stattada gösterelım yoksa halimiz harap ALLAH korusun:)(CŞKN):)
58ÖREN58 01.03.2010, 08:59 birlik olunca herşey daha kolay daha güzel oluyor----tek birlik olmamızı istemeyen yönetim bence---taraftarı toplayın takıma nasıl destek verilir nasıl tezahürat yapılır nasıl marş okunur ögretin dedik bir ALLAHIN kulu çıkıpta ses vermedi----demekki yönetim iyi şeyler yapmamızı istemiyor----yönetim bize sahip çıkmasada biz sivassporumuza sahip çıkalım----iç sahadaki maçlarda 12 ci kişiyi oynayalım lütfen birlikte oldugumuzu stattada gösterelım yoksa halimiz harap ALLAH korusun:)(CŞKN):)
yazdıklarına aynen katılıyorum arkadaşım birde başkan bu işe busene tam anlamıyla tutunmuyor oldugu yere kadar der gibi bi havası var sanki kulüple fazla ilgilenmedigini düşünüyorum ben busene başkanın hemen hemen hergün istanbulda kendisi
yukarıyıldızlı 01.03.2010, 10:57 gün birlik olma günü yapmayın etmeyin tek yürek olalım bu takım düşerse sonradan çok ah vah çekerik yol yakınken birlik olalım ...herkes biliyor ki sivaslının sivaslıdan başka dostu yok işte medya olsun diğerleri olsun hep üstümüze oynuyor bunu ancak ve ancak birlik olarak aşabiliriz...başka SİVAS başka SİVASSPOR yokkkkkkkkkkkk
izmirliyigido 01.03.2010, 12:14 Sivasspor.com ailesi, tüm duyarlı üyelerimiz ve tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Monopoly çağrımız olsun,TRT çağrımız olsun bizleri yalnız bırakmayan herkeze binlerce teşekkürler. İyiki varsınız arkadaşlar..
Kerem Öncel nasıl paşa paşa özür diledi. Ama son cümlesinde de kıvırdı. Olsun yine de milyonların önünde 7 milyon Sivas'lıdan özür diledi ya, teşekkür ederiz kendisine de, çağrımıza duyarsız kalmayan Yiğidolar'a da..
Güven'cim ayrıca senin gönderdiğin maili de okudu duydun mu bilmiyorum?...
AYK
congar28 01.03.2010, 13:20 KESKE SIVASIN HER PROBLEMINDE BOYLE BIRLIK OLABILSEK INANIN SIVAS SU BULUNDUGU DURUMDAN COK DAHA IYI YERLERDE OLACAKTIR HIC BIR SEY ICIN GEC DEGIL AMA KAYBEDECEK BIR SANIYESI BILE YOK SIVASIN TESEKURLER DUYARLI YIGIDOLAR
Rallim58 01.03.2010, 13:52 Haklı tepkisini dile getirerek, TRT'nin ilgili birimini; mail, telefon ve fax yağmuruna tutan tüm yiğidolarımıza teşekkür ediyoruz.
Kerem Öncel, her ne kadar yanlış anlaşılmaları düzelterek söze başlasa da, yanlış yaptığını sonradan da olsa kabullenerek; Sivaslılardan ve Sivasspor taraftarından özür borcumuz var diyerek özürünü dilemiştir.
Sitemiz "Forum Yöneticisi" kardeşimiz GüVeN'in de mail'ini okuyarak, karşılıklı jestleşilmiş, olay tatlıya bağlanılmış olup akabinde gelişen yorumlarındaki yumuşak uslüp ve kelimelerini titizlikle seçmesi de dikkat çekici olmuştur.
hoLiGan Enes 01.03.2010, 15:00 Gecen hafta Sivasspor hakkında ileri geri konuşan Kerem Öncel Yiğidoların tepki mailleri sonucu dün akşam ,Telelig programında açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi ve özür diledi.. Tepkisini maillerle dile getirenlere teşekkürler..Her kulvarda hakkımızı aramaya devam !
YİĞİDO GENÇLİK
Besyo_cu 01.03.2010, 15:34 İşte bu tarih boyunca Sivaslı ne zaman birlik olduysa mutlaka başarı gelmiştir. Sivasspor.Com öncülüğünde emeği geçenlere teşekkur ediyorum.
Bu olayda herkese ders olsun işte böyle özür diletiriz.
BekirBayrak 01.03.2010, 16:40 Bu konuda desteğini esirgemeyen tüm YİĞİDOLARA sonsuz teşekkürler .....
Birlik ve beraberlik oldugunda, neler yapabilecegimiz ortaya cikiyor. Hem Monopoly'de hemde bu konuda bir birlik oldugunu gorduk, ve neler basardigimizida gorduk.. herzaman tek ses tek yurek olalim...
(birde bu adamin soyledigi sozlerini yada videosunu burada paylasirsaniz, izlemeyenler icin, izleme firsati olur...)
benim yolladığım maile cevep yazmış sağolsun. nasıl bi cevap yazdığını tahmin etmişinizdir. açıklamama gerek yok.:D
SivassporLuMert 01.03.2010, 17:14 beyler bayanlar kusura bakmayında takımımız ne halde biz nelerle uğraşıyoruz
bırakın abi bu işleri takımıza bakalım
ercan58.a 01.03.2010, 18:14 tüm yigidolara her zaman sonsuz teşekkürler
güneşyurdu 01.03.2010, 18:34 KEREM ÖNCEL ÖZÜR DİLEMEKLE BENCE KENDİNİ BÜYÜTTÜ.ÇOK SAYGI DUYDUM.BİR İNSANIN HATASINI KABULLENMESİ ERDEMLİKTİR.
slasher//z 01.03.2010, 19:28 bu hafta da buyuk sivasspor camiası hakkında ileri geri konusma sozlerını bil diye mail yazalım.zaten ozur dılemen gerekırdı bı daha olmasın dıyelımm
Tepkisini gösteren bütün gardaşlarıma bacılarıma teşekkürü bir borç bilirim
58_babacan_58 01.03.2010, 20:05 Haklı davamıza sahip çıkan bütün YİĞİDOLAR'a sonsuz teşekkürler...
bu hafta da buyuk sivasspor camiası hakkında ileri geri konusma sozlerını bil diye mail yazalım.zaten ozur dılemen gerekırdı bı daha olmasın dıyelımm
Sabri bunu bari sen yapma :) Adam özür diledi işte bizimde istediğimiz bu değil miydi ?
serdal58 01.03.2010, 23:34 teşekkürler yiğidolar
teşekkürler kerem öncel
SELAM ARKADAŞLAR NEDEMEK BİZİM BORCUMUZ SİVASSPOR İÇİN BUNLAR AZ BİLE....DUYARLIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..
emin kara 02.03.2010, 00:01 bu yaptımız sivas için az bile her yerde şehrimize sahip çıkalım kim olursa olsun şehrimizi aleyhinde ileri geri konuşanlara derslerini verelim bu şehir sahibsiz olmadıgını daha iyi anlayacaklar sivasın adı gecerken nasıl konuşacaklarını bilecek bu konuda emegi gecen herkese teşkkür ediyerim iyiki varsınız 2001
lokmankantar 02.03.2010, 00:50 Öncelikle gösterilen tepkilerden dolayı tüm yiğidoları kutluyorum.. Sivas-Bursa maçı yorumlarında bile hala bizim geçen yıllardaki başarımızı tesadüf olarak görüyorlar ve bursaya inanılmaz destek veriyorlar demekki bizim de taraftar olarak hallertmemiz gereken birçok konu var herkese karanfil vermekle olmuyormuş malesef bu işler kendimizi sevdirmek için az konuşup bizde 4 büyüklerle her hafta kavga edip sahamızı kapattıralım o zaman ne tvlerde o kadar ağır eleştiri yaparlar ne de sivasla dalga geçerler EN BÜYÜK SİVASSPOR
http://resimzade.com/Show.html?i=17283&token=4259 (http://resimzade.com/Show.html?i=17283&token=4259)
Ve Öncel özür dildi!
Geçen hafta Sivasspor için yaptığı yorumlar sonrasında Yiğidolardan büyük tepki gören TRT spikeri Kerem Öncel hatasını anladı ve özür diledi.
Geçen hafta oynanan Manisa maçı sonrasında, Tahkim Kurulunun Mehmet Yıldız’a verilen 2 maçlık cezayı bir maça indirmesini eleştiren Kerem Öncel,bu tutumuyla Yiğidolardan büyük eleştiri almıştı. Önceki akşam proğramında Sivaslılardan tepki aldığını,kendisininde bu konuda hata yaptığını belirterek özür diledi.
Kerem Öncel nasıl paşa paşa özür diledi. Ama son cümlesinde de kıvırdı. Olsun yine de milyonların önünde 7 milyon Sivas'lıdan özür diledi ya, teşekkür ederiz kendisine de, çağrımıza duyarsız kalmayan Yiğidolar'a da..
Güven'cim ayrıca senin gönderdiğin maili de okudu duydun mu bilmiyorum?...
AYK
duymam mı abi,o kadar mail attım okumasa hatrım kalırdı:)
sıradakı gorev bence yiğido genclk ve yenıcerının.. tam ikisinin ortasında duran uyuyan devi kombınelı maratonu uyandırmak olmalı yenı gorev:).. o maraton bir hareketlense bu takım içsahada gelene gec demeyecek bundan eminim..
Rallim58 02.03.2010, 15:22 Mesaj alındı Mustafacığım :) :D
yigidogençlik06 02.03.2010, 16:55 HA ŞÖYLE OL KEREM ÖNCEL KARŞINDA YİGİDOLAR VAR
carizma0658 02.03.2010, 18:26 BİZLER BİRLIK OLMASINI GAYET İİ GÖSTERİYORUZ BUNU DA REALDE NET Bİ ŞEKILDE GÖSTERDIK ÖZÜR DİLETTİK GERCEK ŞU Kİ SİVAS SPOR NERDEE BİZİM YAPTIGIMIZI SİVAS SPOR YAPAMIYOR MU YAZIKKK SONUMUZ NE OLACAK HALA YAZIKKİ KÜME SAVAŞI VEREN BİR TAKIMIZ KET CÜMLE YAZIKKK DERİM
ibrahim58 02.03.2010, 20:23 SİVASIMIZDAN BAŞKA SİVASSPORUMUZDAN BAŞKA NEYİMİZ VAR Kİ.HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ.MEMLEKETİMİZ İÇİN HERŞEY
58MUAMMER58 02.03.2010, 21:07 DESTEK OLAN HERKESE BENDE TEŞEKÜR EDERİM SİVASIN SANILANIN AKSİNE SAHİPSİZ OLMADIĞINI DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİK,AMA ÖNEMLİ OLAN STADDA BİRLİK OLMAK MÜMKÜNSE TRÜBÜNLERE GENÇ YİĞİDOLAR GELSİN ŞEHRİN İLE GELENLERİ MÜMKÜN OLDUĞU KADAR DESTEK OLMALI,İBB MAÇINDA STAD FUL DOLDURULUP MAÇ BİTENE KADAR FUTBOLCULARA VE HOCAYA DESTEK VERİLMELİDİR ,HAYIRLISIYLA BUSEZONU KAZASIZ BELASISIZ ATLATIRIZ İNŞALLAH.
tekdoktirin 02.03.2010, 23:44 Monopoly tamam , Kerem Öncel tamam...
Bir ve beraber hareket edebilirsek yıkılmayacak duvar, aşılmayacak engel yoktur!
.
vicente58 03.03.2010, 10:06 gerçekten tutkunluk böyle birşey işte.bu güzel beraberliği sivasla ilgili her konuda devam ettirmeliyiz arkadaşlar.
Harbi Selim 03.03.2010, 11:35 Onu bunu boş verinde herkes laf atıyor. Kayserispor derbisine kadar takım toparlanmalı. Herkes toparlanmalı.
ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE KINAMDIM ZATEN PSİKOLOJİMİZ BOZUK ÜSTÜMÜZE GELMESİNLER..:mad::mad::mad:
tekdoktiri 04.03.2010, 21:29 Harikasınız arkadaşlar...
İşte birliktelik ve taraftarlık ruhu bu...
Sivasspor taraftarının istediği zaman neler yapabileceğini şekil A'da çok iyi bir biçimde gösterdik
İşte böyle özür diletiriz adama!!!
Ş,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,
|