Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikret Ünsal'dan "Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!"

ahmetbaba
01.03.2010, 17:33
Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun aleyhine sert konuştu. Bülent Uygun'un açıklamalarını Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına değerlendiren Fikret Ünsal, "Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var." dedi.

Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun'un istenilen transferler yapılmadı açıklamalarını değerlendirirken; "Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğini söylemiş. Burak Yılmaz'ın adı yönetime bile gelmedi. Engin Baytar zaten Trabzon'u istiyordu ve oraya gitti. Buazza geldi, manyağın tekiydi, otelde kavga etti. Biz de gönderdik. Yönetimden bazı kişilerin para meselesi yüzünden bu transferleri istemediğini söylemiş. O kişi de Erdal Sarılar. Yönetim Kurulu üyemiz ve gelir giderleri belirliyor. Şimdi takımın da dengelerini gözönünde bulundurmak zorundasınız. O da bunu yaptı. Sivasspor'un fazla bir gelir kapısı yok. Onun için yaptığı transfer eleştirileri yersiz." dedi.

Bülent Uygun'un bu açıklamalarıyla çok sevdiğini söylediği başkana, yönetim kuruluna haksızlık ettiğini belirten Ünsal, "Bu açıklamaların hedefi yönetimdir. Çok sevdiğimiz bir teknik direktör ancak bunları neden yapıyor bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Bülent Uygun'un milli takıma Guus Hiddink'i getiren federasyonun da yabancı olmasını değerlendiren Fikret Ünsal, "bu açıklamalar talihsizliktir. Ne demek federasyon yabancı isimlerden oluşsun. Bu açıklamaları yaptığı için Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var. Sevdiğim bir kişi ancak başka birisi bu yorumları yaparsa onu derhal akıl hastanesine atarlar. Böyle konuşması mantıksız. Ne demek federasyon da yabancı olsun." açıklamalarıyla sözlerini bitirdi.

50sekiz
01.03.2010, 17:35
Fikret Ünsal son zamanlarda takti Bülent Uygura.
Cok sert aciklamalarda bulunuyor.
Bu ikili arasinda bir sorun var ama ne cikartamadim.. :confused:

58akif34
01.03.2010, 17:47
gecen senekı transferlerden kazanılan paraları paylaşamamışlardır sen cok aldın ben az aldım bıraz delıkanlı olsalar bız bu takımı bu hale getırdık hakkınızı helal edın der ve gorevlerınden ıstıfa ederler o ropurtajı ben gazeteden okudum bulent yonetımde bazı ınsanlar yuzunden takımın bu hale geldıgını anlatmıs bu habere ılk kım tepkı verırse muhtemelen ıkısı ortaktı öküz öldü ortaklık bozuldu muhabbetıyle bırbırlerıne dusecekler dedım bellı oldu kımın oldugu ben hakkımı helal etmıyorum haram olsun

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

ahmetbaba
01.03.2010, 17:49
Bülent Uygun tamam takımı bozmuş biri olabilir.ama sivas başarıyı bülent uygunla yakaladı.ikinci ligden beri sivasspora emeği geçen,sivassporu şampiyonluğa oynatan bülent uygun'un bu konuşmalarını haksızlığa uğramasının bir ürünü olarak buluyorum.soruyorum size,siz bir yere 6-7 sene hizmet verseniz ve bu 6-7 sene sonunda başarısızsınız,kötü yönetim gösterdin deseler,sizinde ağzınızdan uğradığınız haksızlık nedeniyle böyle konuşmalar çıkmazmıydı.

mucahitbaba58
01.03.2010, 18:08
tabiki fikret unsal hakli ayrica gecmis gitmis bir adamin tarafini tutacak degiliz fikret unsalin sozlerinin arkasinda taraftar olarak durmak zorundayiz akilli olun o sonucda gecdi gitti kalan takim sivastir ve yonetim canla basla sivasspor icin calismaktadir bulent uygun sozlerini duymak istemiyoruz artik yasak getirsinler!!!

SivassporLuMert
01.03.2010, 18:19
seni ilk defa alnından öpüyorum aslan gibi konuşmuşsun fikret ünsal kardeş

faruk058
01.03.2010, 18:38
arkadaslar demedi demeyin sezon sonunda muhsin ertugral gidecek bulent uygun gelecek demedi demeyin

yigido yakup
01.03.2010, 18:40
fikret ünsal in aciklamari sivasspora yararmi getiriyor zararmi?
görünen oki bülnet uygun un gitmesi icin encok ugrasan isim fikret ünsal mis vede bunu basardigi icin bugün nasilda seviniyor.
sayin ünsal sen basarida bile tekere comak biriydin o zaman 3-5 mac kaybettik diye birligi beraberligi bozman icin en büyük cabayi sarfeden sendin.
yaptigin aciklamarlar milleti bizlere güldürdün sende ayni sekilde bülent uygun gibi gündemde kalmak ugruna akla gelmeyecek aciklamar yapiyorsun.
suan icin birlik beraberlik zamani böyle sacma suanki takimla alakasi olmayan aciklamari yapmak sivasspor a kazanc getirmez.
bülent uygun bu takim tarihinde hep altin harflerle yer alacak peki ya sen fikret ünsal?

yigido yakup
01.03.2010, 18:41
arkadaslar demedi demeyin sezon sonunda muhsin ertugral gidecek bulent uygun gelecek demedi demeyin

bülnet uygun gelirmi gelmezmi bilmemde her sekilde muhsin ertugral vede fikret ünsal bu takimda devam edemezler.

ercan58.a
01.03.2010, 19:05
fikret ünsala ilk defa katılıyorum açıklamalarında haklı
bülent sivasa en büyük darbeyi vurdu bunu kimse inkar edemez
sivasspor bülentin degil lorantın elindeki oyunculara göre oturttugu sistem sayesinde başarılı olmuştur.
ne zamanki bülent efendi kendini bişey zannetti ve o kadroyu bozdu ebesininkini gördü zararıda camiamıza oldu tabii

Metal Gear
01.03.2010, 19:17
iki çocuğun bulunduğu bir odaya girersiniz.Bir bakmışsınız ki güzelim,çok değerli bir vazo kırık.Kimin kırdığını sorduğunuzda ikisi de "ben yapmadım" der.ikisi de suçluluk duygusunu kabullenmez,vazoyu kırmış olmanın sorumluluğunu almamak için "ben yapmadım" der yalan söyler.Durum bu!

murat_n
01.03.2010, 19:30
Fikret Ünsal ın da yöneticilik vasfından şüphe ederim. Yönetim olarak bunları size daha önceden de sorular soruldu transfer ile ilgili doğru dürüst açıklama yapmadınız.

MMK
01.03.2010, 19:34
Sivassporun genel kurulu ne zaman bilen var mı?

85200258
01.03.2010, 21:01
görünen oki bülnet uygun un gitmesi icin encok ugrasan isim fikret ünsal mis vede bunu basardigi icin bugün nasilda seviniyor.
sayin ünsal sen basarida bile tekere comak biriydin o zaman 3-5 mac kaybettik diye birligi beraberligi bozman icin en büyük cabayi sarfeden sendin.
yaptigin aciklamarlar milleti bizlere güldürdün sende ayni sekilde bülent uygun gibi gündemde kalmak ugruna akla gelmeyecek aciklamar yapiyorsun.
suan icin birlik beraberlik zamani böyle sacma suanki takimla alakasi olmayan aciklamari yapmak sivasspor a kazanc getirmez.
bülent uygun bu takim tarihinde hep altin harflerle yer alacak peki ya sen fikret ünsal?

arkadaş sende ki bu bülent uygun aşkı nedir? yani adam para verse adamı ancak bu kadar savunabilirsin? Fikret ünsal'ı bende sevmem ama dogru açıklamalar yapmış. Mantıga bak bouzza demiş bouzza gelmedi mi geldi.. Sonra sivası begenmedi dediler meger adam kavga çıkarmış. hem elinde ki kadroyu neden dagıttıgını bi açıklasın da alınamayanları sonra açıklasın..

bu açıklamaların tek sebebi piyasası bitti ve yeniden piyasa yapmak için gündemde kalacak acıklamalar yaparak kendine yeni bi takım arayışı..

O kadar büyük hocaydıda nie süper ligden bi takım bu adamı alıp takımın başına getirmedi...

bana göre temel olan Sivasspordur gerisi geçici. Ben Muhsin hocayı da eleştirecem. ancak o eger bu sene ligde kalırsak seneye muhsin hocanın yaptıgı kadroyla mümkün. şu an bu toplama takımla yargılamam ben kimseyi..

58sivas58spor58
01.03.2010, 21:01
benim anlamadigim , niye herkes bülent uygunu azarliyor, adam görevini yapti adam gibi, ilk önce oyuncular görevini yapsin. bence uygun haksiz azarlaniyor .::mad:

akkuzu
01.03.2010, 21:14
Ortada bir başarısızlık var başarı kadar bu başarısızlıkta hepinizin payı var.Ama yinede iddia ediyorum Bülen uygun zamanında bu takım daha iyiydi.Şu ana kadar alınan 30 a yakın sporcularla karmı edildi.Bu kadar suçlamana gerek yok gün olur bir bakarsın Bu takımın başına tekrar geçer.Çünkü onun ölüsü,hırsı bile şu ankinden daha iyi.Kaldıki hata yaptığını zaten kabullendi.

kayayatakci
01.03.2010, 21:18
gecen senekı transferlerden kazanılan paraları paylaşamamışlardır sen cok aldın ben az aldım bıraz delıkanlı olsalar bız bu takımı bu hale getırdık hakkınızı helal edın der ve gorevlerınden ıstıfa ederler o ropurtajı ben gazeteden okudum bulent yonetımde bazı ınsanlar yuzunden takımın bu hale geldıgını anlatmıs bu habere ılk kım tepkı verırse muhtemelen ıkısı ortaktı öküz öldü ortaklık bozuldu muhabbetıyle bırbırlerıne dusecekler dedım bellı oldu kımın oldugu ben hakkımı helal etmıyorum haram olsun

BENCE TEK SUCLU FIKRET ÜNSALDIR.ANCAK BÜLENT UYGUNA TAKMIS KAFAYI .TEK SUCLU FIKRET ÜNSAL

kayayatakci
01.03.2010, 21:21
Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun aleyhine sert konuştu. Bülent Uygun'un açıklamalarını Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına değerlendiren Fikret Ünsal, "Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var." dedi.

Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun'un istenilen transferler yapılmadı açıklamalarını değerlendirirken; "Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğini söylemiş. Burak Yılmaz'ın adı yönetime bile gelmedi. Engin Baytar zaten Trabzon'u istiyordu ve oraya gitti. Buazza geldi, manyağın tekiydi, otelde kavga etti. Biz de gönderdik. Yönetimden bazı kişilerin para meselesi yüzünden bu transferleri istemediğini söylemiş. O kişi de Erdal Sarılar. Yönetim Kurulu üyemiz ve gelir giderleri belirliyor. Şimdi takımın da dengelerini gözönünde bulundurmak zorundasınız. O da bunu yaptı. Sivasspor'un fazla bir gelir kapısı yok. Onun için yaptığı transfer eleştirileri yersiz." dedi.

Bülent Uygun'un bu açıklamalarıyla çok sevdiğini söylediği başkana, yönetim kuruluna haksızlık ettiğini belirten Ünsal, "Bu açıklamaların hedefi yönetimdir. Çok sevdiğimiz bir teknik direktör ancak bunları neden yapıyor bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Bülent Uygun'un milli takıma Guus Hiddink'i getiren federasyonun da yabancı olmasını değerlendiren Fikret Ünsal, "bu açıklamalar talihsizliktir. Ne demek federasyon yabancı isimlerden oluşsun. Bu açıklamaları yaptığı için Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var. Sevdiğim bir kişi ancak başka birisi bu yorumları yaparsa onu derhal akıl hastanesine atarlar. Böyle konuşması mantıksız. Ne demek federasyon da yabancı olsun." açıklamalarıyla sözlerini bitirdi.

ASIL SUCLU FIKRET ÜNSALIN TA KENDISIDIR TAKMIS.BÜLENT UYGUNA . ASIL SUCLU SENSIN FIKRET BEY ...

58MUAMMER58
01.03.2010, 21:42
FİKRET ÜNSAL BÜLENT UYGUN TEDAVİ GÖRMELİ DEMİŞ BENCE BÜLENT HOCANIN HAKLI OLDUĞU TARAFLARDA VAR.TAKIMIN ÇÖKÜŞÜNDE YALNIZ BÜLENT HOCA SUÇLU DEĞİL YÖNETİMDE SUÇLU 50 000 DOLAR İÇİN OTOMOYOSSİYİ ALMAYIP ERSEN KAZMASINI ALAN SLLA,TUM,DİALLO,BUNLARI AĞLATA AĞLATA GÖNDEREN,BİLİKAYA 4,5 MİLY ERO VEREN VARKEN FB,YE YARI FİYATA VEREN,RİZESPORUN GOLMANYAĞI OLARAK DÜŞTÜĞÜ ZAMANSTOPER OLAN YASİNİ ALAN,TAKIM ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYACAK ONA GÖRE TRANSFER YAPMAYAN,BÜTÜN KAZMALARI ALAN,1OO OOO ERO VERİP KARİM SAİDİNİN BONSERVİSİNİ ALMAYAN,SİVASSPOR SAYFA AYRILACAK TAKIM DEĞİL DİYEN,KAFASINDA GÜÇLÜ SİVASSPOR OLMAYAN,SİVASSPOR TARAFTAR GRUPLARINI DESTEKLEMEYEN,TÜRKİYEDE,HOCA KITLIĞI VARMIŞ GİBİ AFRİKADAN HOCA GETİREN,TAKIM HAFTALARDIR SEFİLLERİ OYNUYOR CİDDİ ŞEKİLDE OYUNCULARI VE HOCAYI UYARMAYAN HEDEF KÜÇÜLTEN HERKES SİVASSPOR TARAFTARLARININ GÖZÜNDE SUÇLUDUR HERKES KENDİNE PAY ÇIKARSIN

yigidogençlik58
01.03.2010, 21:47
Bencedemuhsin hoca gitcek Bülent hoca geri gelsin

MESSİ58
01.03.2010, 21:48
onurlu bi adam olsa bülenti göndermek için uğraşacağına kendi istifa eder defolur giderdi. 58akif34 kardeşiminde dediği gibi paraları paylaşamadılar heralde. ama bildiğim bişey varki oda bülent uygunla başkanımızın yönetimimizin arasını açan kulüpteki birliği bozan basın sözcüsüdür.sezon sonunda muhsin hocanın gideceğini hepimiz biliyoruz sende şimdiden açıklama yap sezonsonu görevimden istifa edeceğim de bizde rahatlayalım hocalara zaman veriyodunya 7.ci haftaya kadar 12.ci haftaya kadar... kendinede sezonsonuna kadar müsade et olurmu

sefareis
01.03.2010, 21:57
FIKRET UNSAL GIBI BIR BASIN SOZCUMUZ OLMASI BENCE UTANC VERICI HANGI TAKIM GIDEN HOCANIN ARKASINDAN BOLE KONUSURYA GECEN SENELER BULEN BULENT DIYE HER KANALA CIKANLAR SIMDI TAM TERSINI YAPIYOLAR SIVASA SIVASLIYA YAKISMAZ BOLE HAREKETLER BENCE AKILLI OLMAYAN FIKRET UNSAL BASKANIN BU KONUYA EL ATMASI LAZIMMM

Thai
01.03.2010, 22:13
FIKRET UNSAL GIBI BIR BASIN SOZCUMUZ OLMASI BENCE UTANC VERICI HANGI TAKIM GIDEN HOCANIN ARKASINDAN BOLE KONUSURYA GECEN SENELER BULEN BULENT DIYE HER KANALA CIKANLAR SIMDI TAM TERSINI YAPIYOLAR SIVASA SIVASLIYA YAKISMAZ BOLE HAREKETLER BENCE AKILLI OLMAYAN FIKRET UNSAL BASKANIN BU KONUYA EL ATMASI LAZIMMM

haklısın imza atıyorum söylediklerinin altına............

şarkışla 58
01.03.2010, 22:32
Ya bu BÜLENT UYGUN polemiği bizim başımızı daha çok ağrıtacak anlaşılan adam bu yaptıklarını sanki tek başına yaptı.Diyelim ki BÜLENT dedi ki TUM SYLLA BALİLİ MURAT E DİALLO BİLİCA yı satalım yönetimden kimse ALLAH rızası için hoca sen ne diyorsun olmaz diyemedi mi.Yalan kararlar ortak alındı bizim kulubün FB liliği bize çok zarar veriyor.BİLİCA yı GS veya BJK isteseydi başkan onu 2.7 milyon eroya satarmıydı şu piyasada en az 4- 5 milyon euro eder

kangalliahmet
01.03.2010, 22:32
ASIL SUCLU FIKRET ÜNSALIN TA KENDISIDIR TAKMIS.BÜLENT UYGUNA . ASIL SUCLU SENSIN FIKRET BEY ...

kaya yatakçı tek suçlu neden fikret ÜNSAL açıklasana herkes bilsin omu yaptı transferleri omu gönderdi 2. olan kadronun iskelet oyuncularını bülent çıkmış SİVASI YÖNETİMİ yani bizleri! karalıyo kim cevap verecekti muhasipmi yoksa malzemecimi peki sen neden taktın fikret ünsala anlatta bizde bilelim ????

Murad_Kelleci58
01.03.2010, 22:45
Fikret Ünsal'ın bu takımın değil basın sözcüsü olmasına, yönetimde yer almasının bile Sivasspor camiasına yakışmadığını vee Sayın Mecnun Başkanın bu adama neden bu kadar tahammüllü olduğunuda anlayabilmiş değilim.. Bu zamana kadar basına verdiği demeçlerin ve basın bildirilerinde yaptığı açıklamaların hem birbirine tezat oluşturduğunu ve hemde Sivasspor'u antipatik durumlara düşürdüğünü yoldan geçen 100 tane Sivasspor sevdalısına sorsanız 90 kişisi dediklerimizin paralelinde yorumlar yapacaktır..
Sadece Bülent Uygun'un değil kendisininde tedaviye yıllardan beri ihtiyacı olduğunu blmiyor yada bilmzden geliyor.. Geçmiş dönem başarılarında kos kos öterken, başarızsızlıkta neden suçlu arıyor acaba..? Açıklaması kolay; her başarıda payları varsa başarısızlıktada paylarının olduğunu unutor galiba Fikret Efendi.. O kadar futbolu çok biliyorsa; kend geçsin de görelim hünerlerini.. Yarın birgün Allah Korusun , ligden düşme durumunda Muhsin Hoca'nında arkasından konuşup nasıl bir zihniyetin temsilcisi olduğunun tescili yapar mutlaka, bundan şüphem yok ve siz Sivasspor.com üyelerininde şüphesi olmasın.. Tizz zamanda Fikret efendiden bu görevde alınmalı.. Çünkü Sivas ve Sivasspor geleneklerine ve düsturuna uymayan bu kişinin her geçen gün zarar verdiğini görmemek için kör olmaya geek yoktur.. FİKRET EFENDİ İSTİFA... İSTİFA..

eyuphulagu
01.03.2010, 22:53
Uzun zamandır B. Uygun u takip ediyorum...B. Uygun gündemde kalmak için yapmadığını bırakmıyor...Çıkmadığı kanal demeç vermediği gazete neredeyse kalmadı...B. Uygun bunları neden yapıyor diye uzun zamandır düşünüp duruyorum..Bunun bir çok sebebi olabilir:1-B. Uygun sivassporda kazandığı başarılardan sonra kendini başka takımlara pazarlamak istiyor 2-B. Uygun Çok mütavazi birisi olduğu için başkalarının yaptığı röportaj tekliflerini kıramıyor,herkese konuşuyor.3-B. Uygun milli takımda görev almak için her tarafa gidip konuşarak kendini federasyona sürekli hatırlatarak;ben de burdayım beni de görün diyor.5- B. Uygun çok yardımsever birisi röportajlardan alacağı mütavazi paraları hayır kurumlarına bağışlamak için sürekli basında gözüküyor 6-B. Uygun tekrar Sivasspora dönmek istiyor;bunun için basında sürekli gözüküp eski günleri anarak Sivasspor taraftarına nostalji yaşatmak istiyor 7-B. Uygun Fikret Ünsal'ın dediği gibi gerçekten bazı sorunları var; rahatlamak için sürekli basına çıkarak kendi kendine terapi uyguluyor...........B. Uygun 4 bilinmeyenli denklem gibi bir kişiliğe sahip birisi...Onun kendisinden başkasının anlayacağına ihtimal vermiyorum...Çok kurnaz bir kişiliğe sahip bir insan....Onun futbolculuğuna kimse dil uzatamaz;sivassporda yaptığı başarılı çalışmalarına da..ANCAK; bizlere çok şey verirken ya bizlerden kazandıkları......B. Uygun Sivasspora futbolcu olarak geldi;Hayrettin, M. yıldız la,M uhammed Ali ile takım arkadaşlığı yaptı..Sonra menecer oldu;daha sonra da Teknik Direktör oldu...B. Uygun Sivasspora geldiğinde adeta dibe vurmuş bir konumdaydı;sakatlıklarla sürekli boğuştu 3. ligde bile oynadı..Bize geldi 1 yıl oynadı ve futbolu bıraktı..Sonra menejerlik dönemi başladı..B. Uygun a dikkat ederseniz bizden başkası talip de olmaadı;o devamlı övdüğü;kendinin sürekli teknik direktör veya menejer olmak istediği F.B. nin kapısında bile içeri giremediği günlerdi..Sivasspor kendisine kucak açtı..Sİvassporun spor direktörü ve transfer komitesi başkanı oldu..Sivasspora iyi hizmeteler verdi ama verdiği hizmetelri kat ve kat aldı ..Kendisi bir röportajda maaşını bile kendisinin belirlediğini söylüyordu..3-4 yıl menejerlikten sonra T. Direktör oldu..Sivasspora 2 yılda 4. ve 2. yaptı ve en parlak günleri yaşattı ve lig tarihine geçti...Bu başarı B. Uygun ve sivassporu zirveye çıkardı;ama her çıkışın bir inişi olduğundan dolayı olsa gerek sezon başında yapılan yanlış transferler,yapılamayan transferler,B. Uygun'un kendini dev aynasında görmesi ,takımın iskeletinin gereksiz yere bozulması ;Bilica ,Tum, Silla,gibi Oyuncuların gereksiz yere satılması Sivassporun ve B. Uygun un çöküşünü hazırladı...B. Uygun gelecekte belki de tekrar hocamızda olacaktır;bunu başakn da söylüyor ama şu aşamada Sürekli B. Uygun'dan bahsedilmesi hem sivasspora hem de takımın hocasına büyük zarar vermektedir...

oNuR
01.03.2010, 23:01
Fikret Ünsal'ın bu takımın değil basın sözcüsü olmasına, yönetimde yer almasının bile Sivasspor camiasına yakışmadığını vee Sayın Mecnun Başkanın bu adama neden bu kadar tahammüllü olduğunuda anlayabilmiş değilim.. Bu zamana kadar basına verdiği demeçlerin ve basın bildirilerinde yaptığı açıklamaların hem birbirine tezat oluşturduğunu ve hemde Sivasspor'u antipatik durumlara düşürdüğünü yoldan geçen 100 tane Sivasspor sevdalısına sorsanız 90 kişisi dediklerimizin paralelinde yorumlar yapacaktır..
Sadece Bülent Uygun'un değil kendisininde tedaviye yıllardan beri ihtiyacı olduğunu blmiyor yada bilmzden geliyor.. Geçmiş dönem başarılarında kos kos öterken, başarızsızlıkta neden suçlu arıyor acaba..? Açıklaması kolay; her başarıda payları varsa başarısızlıktada paylarının olduğunu unutor galiba Fikret Efendi.. O kadar futbolu çok biliyorsa; kend geçsin de görelim hünerlerini.. Yarın birgün Allah Korusun , ligden düşme durumunda Muhsin Hoca'nında arkasından konuşup nasıl bir zihniyetin temsilcisi olduğunun tescili yapar mutlaka, bundan şüphem yok ve siz Sivasspor.com üyelerininde şüphesi olmasın.. Tizz zamanda Fikret efendiden bu görevde alınmalı.. Çünkü Sivas ve Sivasspor geleneklerine ve düsturuna uymayan bu kişinin her geçen gün zarar verdiğini görmemek için kör olmaya geek yoktur.. FİKRET EFENDİ İSTİFA... İSTİFA..

Hislerime tercüman olmuşsunuz.Bende aynen sizi gibi düşünüyorum

58sivas58spor58
01.03.2010, 23:06
fikret ünsal dan utanc duyuyorum. bülent uygun geri gelsin

58sivas58spor58
01.03.2010, 23:06
süper lige bülent len basladik onlan bitirelim .

of'taki yiğido
01.03.2010, 23:41

senin o dediğin ahde vefayı Ertuğrul Sağlam gibi delikanlılar yapıyor gardaş... Bizim bel bağladığımız adamların büyük kısmı imitasyon delikanlıymış malesef...

bekçi
01.03.2010, 23:54
selam arkadaşlar.2 yıldır şampiyonluğa oynayan takımı kim dağıttı.tabiki bülent uygun satarsan 6-7 futbolcuyu takımın omurgasını dağıttı gitti.zannettiki milli takım veya büyük takımlar beni alır.aldılar aldılar o daha çok gezer boş gezsin takımı dağıtıp gitmek nasılmış anlasın..fikret ünsal bey haklısınız ..bırakın onu hastaneye bile almazlar:çünkü: diyecekler ki 2 yıldır şampiyonluğa oynayan takımı dağıttın bozdun mahvettin SENİ HASTANEYE ALSAK BURAYIDA DAĞITIR BOZARSIN EN İYİSİ SEN DIŞARDA TEDAVİ OL DERLER...TEŞEKKÜRLER

emin kara
02.03.2010, 00:40
Merak ediyordum acaba ünsal nedede nezamandır ortalarda olmamasından dolayı sukunet vardı basının karşısına şimdi yine çıkmış yapmış yine yapacagını bu adam ne yapmak istiyor bizi geçekten temsil etmeye yakışıyormu * 3 kelimeyi bir araya getirip konuşamıyor oda yetmedi nezaman konuşsa takıma zarar veriyor sivasda adammı kalmadı bu adama basın sözcülü yaptırıyorlar bukadar kafan çalışıyor önce sen tedavi görde bi bakalım sende iyleşme olursa sana göre tedaviye ihtiyacı olanlarıda beraberinde götürmeni tavsiye ediyorum kendine yeni iş bulursunda bu kadar saçma sapan konuşmalarından bizi kurtarmış olursun hem bize iyilik yapmış olursun hemde kendine

aslanefe58
02.03.2010, 01:34
arkadaşlar herşeyi söylemişlerde ben başka bi açıdan bakmak istedim. mecnun başkandaki bu vurdumduymazlık beni korkutuyor. fikret ünsal saçma sapan konuşur, bülent takımı dağıtır, muhsin hocanın ne tarnsferleri ne oynattığı futbol bişeye benzemez, noluyo yaavv allahaşkına bu takımın başkanı yokmu!! neden herkes it oynamış yonca tarlası gibi sivassporla ve taraftarıyla dalga geçiyor..acaba başkanı fazla mı gözümüzde büyütüyoruz diyesim geliyor...umarım öyle değildir..çünkü kendi adıma ne bülent ne fikret ne muhsin ne de bilmem kim..en büyük güvence başkan diye düşünüyorum. eğer öyle değilse vay halimize gerçekten...

konartr58
02.03.2010, 02:06
önce bir sözüm fikret ünsal'a siz değilmiydiniz daha bir yıl öncesi bu adama toz kondurmayanlar.
hangi takımda takım anahtar teslimi antrenöre teslim edilmiş.
şimdi bazı arkadaşlar bülent uygun sivassporu başarılı yaptı diyor.evet görüntü öylede birde şunu soralım hangi hocaya sivastaki gibi imkanlar verilmiş.bülent uygun sivassporu kendi labaratuvarı gibi kullandı.amacıda basamak yapmaktı.gideceğini görüncede takımın ipini çekip gitti.
başarı süreklilik gösterirse önemlidir anlamlıdır.Sivassporun geçen yılla bu yıl arasında %100 lük bir fark varsa bunun neresi başarı.
bülent uygunun bu takımın içeriisndeki elleri çıkarılmadan bu takımdan birşey beklemeyelim.
ama sivaslının ona verdiği imkanlar onun gözüne dizine durur inşaşallah.gördüğü göreceği gün sivasta gördüğü olur.Bir takıma bu kadar hiyanet yapılamaz.
ona bu fırsatı veren yönetimde en az onun kadar sorumludur.Bülent uygunu suçlayarak bu tükten kurtulamazlar.

serhatcan
02.03.2010, 05:09
İLK DEFAA SİVASLI OLAN BİRİ HAKSIZLIĞA,BENCİLLİĞE,KOYUN GİBİ GÜDÜLMEYE,SALAK GİBİ GÖRÜLMEYE KARŞI ÇIKIYOR. BRAVOO GELİŞME VAR.

serhatcan
02.03.2010, 05:12
BÜLENT UYGUNU SAVUNAN SİVASLILARA KUSURA BAKMASINLAR AMA HARBİDEN KOYUN DERİM... YOOOOOO HATTA KUSURADA BAKABİLİRLER.

dejavu
02.03.2010, 09:04
arkadaşlar şimdi kavga sırası degil şu zamanları kenetlenme zamanı su uyur duşman uyumaz allaha emanet olun

hacialicelik58
02.03.2010, 09:20

Evtet arkadaslar sayin fikret unsalin bu takima ne kadar zarar verdigi ortaya cikiyo
Bulent uyguna Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğin de bunlari almiyalim 40 puan bize yert diyen fikret unsal bu takim 2 senedir kilpayi sampiyonlugu kaciriyo . para yok denildi nereye giti superligden alinan paralar 3-5 mac sabredemedi uyguna . bu hoca ne yapti takim nereye gidiyo simdide konussana. .mecnun baskan ins bu takimi
Layik oldugu yerlere getirecegine yurekten inanaiyorum

hacialicelik58
02.03.2010, 09:26
fikret unsalin konusmalarindan bir yigido sevdalisi olarak utanc duyuyorum ve bulent hocanin gelim bu takimi su ankidurumdan kurtarmasi laz

sgulturk
02.03.2010, 09:46
ya bu adam vurrnca öldürüyor. biz nankör bir toplum değiliz. biz yiğiidoyuız. Bülent uygun bir gün bu takıma daha güçlü daha tecrübeli gelecek. Neden önünü kesme için elinizdeen geleni yapıyorsunuz. Siz yönetici olacaksınız biraz beyinden konuşun medulladan değil. ağzınıza geleeni değil.

MMK
02.03.2010, 10:25
Benim yazılan yorumlardan çıkardığım sonuç:Fikret ÜNSAL bu takıma zarar veriyor.istifa etmelidir.

Ahwettt
02.03.2010, 10:26
Bülent hoca kadar yönetimde suçlu, o kadar para geldi nereye harcandığı belli değil, Bülent Uygun takımı dağıtınca ozman neden yönetim sustu, sen ne yapmaya çalışıyorsun arkadaş neden demediler.Sen ikinci olmuşsun şampiyonlar liğinde oynacaksın, futbolcular Sivasspor forması giymek için yalvarıp gelip Sivasta aylarca bekleyen futbolcuları gönder, git 3.liğden kadro dışı kalmış ve küme düşmüş takımlardan futbolcu al sonrada suçu birbirinize atın yönetimde bülent de suçlu .

Salim58
02.03.2010, 10:31
Ağzına sağlık Fikret Baba güzel konuşmuşsun.:)

üçyıldız58
02.03.2010, 10:43
fikret ünsal sivasda sevdiğim bir kişiliktir konu sivasspor olunca kendiside sütten çıkmış ak kaşık değildir
bülent uyguna karol peczeden sonra görev verdiniz takımın başına tek sorumlu yaptınız
bülent uygunda sivasspora hoca olacak gerekli futbol bilgiside vardı kariyerli birsiydide
ama ne hikmetse sivasspor yönetiminde transfer yapacak bir tane yönetici yokmuydu
diyelim transferi hoca yapar hocayla birlikte alınacak futbolcunun menejeriyle görüşmeye bir tane yönetici gitmezmi
sonra bülent uyguna transfer yetkisi verdiniz neden bülent uyguna menejerlik yapmaya izin verdiniz
bülent uygun alacağı futbolcuyu önce menejeri oluyor sonra sivasspora imza attırıyordu siz buna neden göz yumup karşı çıkmadınız kulubumüzün paraları bülent uyguna peşkeş çektiniz o zaman nerdeydiniz
sivasspor kulubüne adidas firması forma yapıyordu onun karşılığında jest olarak mağazalara satılmak üzere her yıl eşantiyon gibi hediye forma gönderiyordu
bülent uygun adidas firmasını bıraktı diadora firmasıyla anlaştı peki fikret ünsal siz bülent uygun diadora firmasından ne kadar para aldı haberiniz varmı o gün yönetici değilmiydiniz
paf takımı türkiye şampiyonu yapan ahad hocaya vefasızlık yapılıp takımın başına piç caferi getirirken bülent uygun siz nerdeydiniz neden memleketin çocuğuna sahip çıkmadınız
kulubün paf takım yıldız takım,aşcısı,yardımcı hocaları masörü,mentölü sakaryalılar grubundan oluşurken memleketin adamı ezilirken trübüne idman izlemeye gelen taraftar dövmeye kalıkılırken siz nerdeydiniz
faruk bayarı ilk yarı ankara gücüne verme karşılığında 150.000 dolar alan bülent uyguna bu paranın hesabını sordunuzmu
buazza olayında bülent uygunun buazzanın menejerinden aldığı paranın hesabını sordunuzmu
sezon öncesi birçok futbolcu aldı ve bunları sakaryaya,dıyarbakıra,vede birçok kulube peşkeş çekildi bizim bu futbolculara verdiğimiz para ne kadar kaç liraya kiraya verdik bunu hiç sordunuzmu bülent uyguna
geçen sene takımı sedat,mehmet yıldız çalıştırırken bülent uygun şehirden şehire seminerden seminere giderken dur bakalım hoca biz bu takımı sedatla mehmet yıldıza emanet etmedik takımının başında dur kendi reklamını bırak diyecek cesaretin varmıydı
takım antep maçına hazırlanıyor adeta sezonun tek doksan dakikaya endekslenecek maç bülent efendi takımın başında yok
bülent uygun otobüsle istanbula para gönderirken siz yönetim olarak gel bakalım bülent uygun bu para ney bize açıkla dedinizmi sivassporu kara para kayıt dışı para kullanan bir kulup lekesi vurulurken bülent uyguna hesap sordunuzmu
sezon öncesi kampda takım dökülürken şampiyonlar liginde uefada takım dökülürken ligde takım sefilleri oynarken takımın kötü gideceğini anlayan bülent uygunun sivasspordan bütün alacağını isteyip parayı alırken iki hafta sonra takımı sırt üstü bırakıp kaçarken nerdeydiniz
bület uygun evinin ekmek parasından kesip maça gelen sivas insanına 5 milyonluk adamlar derken siz nerdeydiniz
takım bir jenerasyondan dolayı iki yıl başarılı olurken siz çıkıyor televizyonlarda reklamınızı yapıyorsunuz şimdi nerdesiniz fikret ünsal
bülent uygun dönemi bitti kulupde günah keçiside kalmadı şimdi size soruyorum takım sezon öncesi antalyada kamp yaptı mecnun odyakmaz hariç hangi yönetici gidipde takımı ziyaret etti moral verdi
sayın fikret ünsanl,mehmet oflaz,erdal sarılar sizi yakından tanıyorum iş yerlerinizde bir kuruşun hesabını yapıyorsunuz neden sivassporun paraları çarçur olurken ses çıkarmadınız
artık bülent uygun polemiğini bırakın bu şehre borcunuzu ödeyin takımı ligde bırakın
şayet bu takıma birşey veremiyorsanız mecnun başkanın ayağına bağ olmayın
reklamınızı kurumlarla kişisel kavgalarınızı sivasspor üzerinden yapmayın

yigido_sampiyon
02.03.2010, 11:26
bu açıklamalar ne bülent uyguna nede fikret ünsala zarar veriyor...bunlar sadece sadece SİVASPORA zarar veriyo...insanları sivasspordan soğuttular...

2 sene başarılıydık ,şimdi hem futbolla hem de yönetimle dibe vurduk...

keşke 2 sene şampiyonluğa oynamasaydık da ligi ortalarda bitirseydik...belki bunlar başımıza gelmeyecekti...

Turan 59
02.03.2010, 11:30
Muhsin hoca sonuna kadar senin yanındayız.Takımın bu hale gelmesinde senin hiç bir suçun ve günahın yok.Takınmı aldığında tam bir enkazdı.Bu zaman zarfında ancak bu kadar olur.Bunların ikisi de kayıkçı dövüşü yapıyorlar.Bütün yorumları okudum,şuna hayret ediyorum; Sivaspor taraftarı gerçekleri nasıl göremez?

yigido_sampiyon
02.03.2010, 11:36
Fikret Ünsal Allah rızası için sus...

Bülent uygun Sivasspor için önemli bir insandır...hayal bile edemeyeceğimiz seviyelere getirmiştir sivasporu...bir şekilde işler yolunda gitmedi...belki kasıtlı belki de elde olmayan sebeblerden dolayı takım bozuldu...Ama kimsenin özelliklede yönetimden kimsenin bu şekilde açıklamaya hakkı yoktur...

Bülent uygun devri artık bitti...aradan aylar geçti hala gündem bülent uygun...

formen720
02.03.2010, 12:07
sivassporun bu durumda olmasının sebebi sadece bülent uygun degildir %50 yönetim %50 bülent hocadır. bu takıma kaliteli transferler yapılmadı nerde işi bitmiş bonservisini eline almış adamları doldurdular bülent hoca takımla oynarken yönetim nerdeydi fikret bey çıkıpda tek suçlu bülent diyenece ozaman kardeşim napıyorsun takımla oynuyamazsın diyeydi ozaman çıkada konuşaydı gidenin arkasından konuşmak kolaydır.fikret ünsalın yaptıgı topu bülent hocanın üstüne atmak çıkda dobra dobra bizlerinde suçu var desene paraya kıyıp adam gibi adamlar alınacakdı anca kendi keselerini düşünüyorlar bu takım ligden düşerse dahada çıkmaz yönetimdende bi adamı bulamayız atı alan üsküdarı geçti tabiriyle kesesini dolduran kaçıp gider olan sivasspora ve cefakar taraftarlara olur bu takım ligden düşerde ve yönetimden kimsede kalmazsa ozaman sivaslıyız deyipde ne yüzle sivasda kalacaklar onu merak ediyorum.şuanki sivassporun oynadıgı futbol takımın düşmesini ima eden bir futbol takımda birlik beraberlik yok muhsin hocadada iş yokmuş takıma hırçın sert presli ölümüne koşacak futbol oynatamıyor tek eksikde bu yumuşak karı gibi top oynuyorlar bu futbolla ancak kümeye gideriz denizlispor,diyarbakır ve kasımpaşa bile sivasspordan daha etkili kaliteli futbol sergiliyor

serhatcan
02.03.2010, 14:28
ya bu adam vurrnca öldürüyor. biz nankör bir toplum değiliz. biz yiğiidoyuız. Bülent uygun bir gün bu takıma daha güçlü daha tecrübeli gelecek. Neden önünü kesme için elinizdeen geleni yapıyorsunuz. Siz yönetici olacaksınız biraz beyinden konuşun medulladan değil. ağzınıza geleeni değil.

tekrar sivasa gelmesin kardeşim. gitsin sakaryasını kocaelisini kurtarsın. bu adamın yüzünden sivasspor düşecek diye göbek atılıyor haberin varmı. sivasa verdiği zararları görün artık.sivası insanların beyninde nefretle andırır oldu.olan sempatiyi misli nisli neferete dönüştürdü.daha akıllı,daha demokratidaha paylaşımcı,biz diyen bir tenik adam neden gelmesin.

karşıyakalı
02.03.2010, 15:43
BÜLENT UYGUN'U BİLMEM AMA TÜM SİVASSPOR TARAFTARININ PSİKOLOJİSİNİ BOZDUNUZ. HEPİMİZİN TERAPİYE İHTİYACI VAR SAYENİZDE, BU BİR GERÇEK

yigido yakup
02.03.2010, 16:18
Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı

QUOTE=85200258;613838]arkadaş sende ki bu bülent uygun aşkı nedir? yani adam para verse adamı ancak bu kadar savunabilirsin? Fikret ünsal'ı bende sevmem ama dogru açıklamalar yapmış. Mantıga bak bouzza demiş bouzza gelmedi mi geldi.. Sonra sivası begenmedi dediler meger adam kavga çıkarmış. hem elinde ki kadroyu neden dagıttıgını bi açıklasın da alınamayanları sonra açıklasın..

bu açıklamaların tek sebebi piyasası bitti ve yeniden piyasa yapmak için gündemde kalacak acıklamalar yaparak kendine yeni bi takım arayışı..

O kadar büyük hocaydıda nie süper ligden bi takım bu adamı alıp takımın başına getirmedi...

bana göre temel olan Sivasspordur gerisi geçici. Ben Muhsin hocayı da eleştirecem. ancak o eger bu sene ligde kalırsak seneye muhsin hocanın yaptıgı kadroyla mümkün. şu an bu toplama takımla yargılamam ben kimseyi..[/QUOTE]

bende bülent uygun aski falan yok yazimi okursan orda bülent uygun analizide var.dünü konusan vede konustuguyla zarar veren insanlari elestiriyorum
fikret ünsal suan itibariyle sivasspor un basin sözcüsü vede yaptigi aciklamar olaki hepsi dogru olsa bile sadece sivasspor a zarar veriyor.
bülent uygun suan bizim teknik direktörümüz falan degil anlayacagin
bizim suanki elestirebilecegi teknik direktör muhsin ertugraldir onuda simdi yapabilirz.
testi kirildiktan sonra yol gösteren cok olur eger yarinlari düsünüyorsaniz muhsin hocayi vede bugünküleri elestirin ama yarin muhsin hoca birakip gittgi zaman arkasinda her türlü lafi söylemeyin yeni gelene yagcilik olsun diye gidene herseyi yüklemeyin.
ben bugün ne görüyorsam onu söylüyorum gidene herseyi yüklemek korkaklik pisiriklikdan baska bisey degildir cünkü giden gitmistir istifa edip birakip giden adama herseyi yüklemek bize yarar getirmez zarar getirir yaptigimiz hatalari göremeyiz vede hatadan dönemeyiz.

Besyo_cu
02.03.2010, 16:51
Bülent Uygun Sivasspor sayesinde unutulmuş bir futbolcu iken yeniden hayat buldu. Ayağı kırılmış 3. lig futbolcusu iken Sivasspor ona kucak açtı, kaybettiği ve kazanamayacağı bir çok şeyi verdi. Tabi Bülent Hoca'da Sivas'a çok şey verdi.

Sivas asla Uygunun arkasından kötüleyici konuşmadı konuşanlarda çok az bir kesimdi bunun olmasıda kaçınılmazdı.

Görünen o kl Bülent Hoca Sivasta kazandıgı kariyerini konuşarak yok etmek amacında bu düellodan kaybeden sen olursun hocam çalıştıgın ekmeğini yediğin sana bu kadar şey vermiş bir klup hakkında bunları konuşman hoş değil. Nacizane önerim bu tip konuşmalar sana yakışmıyor. Biz seni böyle tanımak istemiyoruz...

yigidogençlik06
02.03.2010, 17:43
]Bülent Artık Sivasa Gelmez Sivas Böyle Top oynarsa Hiç Bir Teknik Drektör gelmez...!

yigidogençlik06
02.03.2010, 17:44
Bence Sivasspor Takım Oyuncuları Değiştirsin Verdikleri oyuncula Gelsin Başaracaklar

yurtsall
02.03.2010, 17:49
fikreti görüyom mu ..............:D:D:D

bonuce123
02.03.2010, 18:39
Yonetımın tedavıye var ıhtıyacı sattırmasaydı adamları tovbe tovbe . .

sibur
02.03.2010, 20:17
sayın baskan sesleniyorummmmm: BASKAN artık YETERRR!!!!
Bu Fikret ünsal denilen patavatsızı neden hala yönetiminde tutuyorsun anlamıyorum..ya istifasını iste yada kendin istifa et..FİKRET Efendi laf ile peynir gemisi yürütecegine kendi önünden yesin..Tek amacı SİVASSPORUN basarısı olan ve bunun için çalısmış mucadele etmiş eski bir hocamız hakkında ukala ca konusmasını nefret ile kınıyor camiamıza böyle fikret gibi bir adamın yakısmadığını alenen ilan ediyorummm..SAYIN YİĞİDOLAR : geçmişteki güzellikleri yasatan hocamıza bu sözleri nasıl söylettirebiliyosunuz hiçmi hakkı yok bulent hocanın artık herkez fikret ünsal denilen adama bişeyler yazmalı görelim bakalım ne kadar korkusuz delikanlı taraftarımız var...saygılar:mad:

sibur
02.03.2010, 20:20
sunuda unutmayın sevgili dostlar: BULENT HOCANIN taraftarımızla ve camıamızla ve takım ile hiçbir sorunu yok olmadı zaten bunu kendiside beyan eeti.istifasındaki fitili yakan kişide fikret ünsal denilen sahıstır.

GuVeN
02.03.2010, 20:32
Anlamadığım kimsenin bi yere geldiği gittiği yok,neyin tartışmasını yapıyorsunuz anlamadım.Biz Sivasspor taraftarları Bülent Uygun'a kucak açacak kadar aciz değiliz,ben şahsen kulübün kapısından bile geçmesini istemem,eskiler geride kalmıştır,sanıyormusunuz geri gelirse herşey güllük gülistanlık olacak,yapmayın Allah aşkına..Sevekde sevmesekde Muhsin Hoca'nın arkasında durmamız şart,bu sezon bu hocayla tamamlanmalı..Küçük dağları ben yarattım havasında ukala teknik direktörü istemiyorum ben şahsen..Yolu açık olsun bizden uzak olsun..
Ayrıca Sayın Ünsal' ı sevsemde sevmesemde şu anda benim takımımın yöneticisidir, takımı bırakıp kaçan bi adam için yöneticime tek laf bile etmem.. Sayın Ünsal bu konuda haklı.Kaçıp giden Bülent Hoca değilmiydi,şimdi kendi reklamını yapmak uğruna topu bizim yönetime atıyo utanmadan ve bazılarımızda üzülerek görüyorum ki Bülent Hoca'yı haklı görüyo.Yazık ,çok yazık..

Ezgi
02.03.2010, 23:40
Sayin unsal'in medyaya verdigi demeclerden bir kacini takip ettim.sahsi kanaatim,aciklamalari genellikle tutarsiz ve mantik disi oluyor.bu polemikler takima zarar veriyor kanimca..

subasi29
02.03.2010, 23:47
Fikret unsal Medyada yer edinmek istiyor ikide bir cikiyor birseyler anlatmaya calisiyor....bulen hocayla arasinda birseyler var orasi kesin !!! bence aralarindaki fark kultur farki bulent hocada konusma yetenegi var fikret unsalda sallama yetenegi tabii fikirler catisiyor...sunu iyi bilsinlerki hibcirsey sivassporun geleceginden daha muhim degildir....

lokmankantar
02.03.2010, 23:48
Arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum herkes bir taraf olmuş ben ikisini de sevmiyorum Sivasspor onlar olmadan da vardı ve ilelebet de var olacaktır. Hem Bülent UYGUN hem de Fikret ÜNSAL Sivası ve Sivassporu sevseler takımın bu zor günlerinde geçmişi açmazlardı. Trabzon gidiyor Trabzonlu birini bulup getiriyor biz ise gidiyoruz Sivasla hiçbir bağı olmayan şehri ve insanının genetiğini bilmeyen insanları getirip haketmedikleri kadar onları yüceltiyoruz sonra Sivası kimsenin göremeyeceği yere getirdim diyorlar aklı başında olan insan kendi başarıları ile övünmez yazık gerçekten başarıda herkes kendini övüyor başarısızlıkta suçlu arıyorlar

tekdoktirin
03.03.2010, 00:46

GuVeN
03.03.2010, 01:01

tövbe desek daha iyi...............

rezi
03.03.2010, 07:56
arkadaşlarım çok güzel yorumlamışlar da bir de şöyle düşünelim bülo bunları görüyordu seene başında neden çıkıp bir basın toplantısı yapıp bunları açıkca söyleyip ben bu şartlarda kariyerimi zedeleyemem demedi bu bir. diyelim bülentin söyledikleri doğru fakat aldığı parayı düşünerek sesini çıkarmadı o zaman yönetime veya parayı idare edenlere sormazlarmı neden yeni kaynaklar yaratmadınız? oyuncunuzu neden ucuza verdiniz? maçlar kazanıldıkca gelirin arttığını esas şimdi para sıkıntısı doğacağını düşünmedinizmi?

balmandol
03.03.2010, 09:31
Hiç kimse burda babasının hayrına yöneticilik yapmıyor. Sayın Fikret Ünsal'da buna dahil.Ama Bülent UYGUN'a söyledikleri konusunda ben sonuna kadar katılıyorum.
Bu takımı bu hallere getiren sözde teknik direktör Bülent Uygundur.Öyle bi yerden takımı bozduki..Diklemesine..Bilica.. Diallo..Önünde Sylla..Onun önünde Herve Tum..Ondan sonra takım dağıldı zaten..Neyse ağzımdan kötü şeyler çıkacak..Lanet olsun lan sana Bülent..Nerdende başımıza geldiydin..

adalı
03.03.2010, 11:41
takımı datan bülent uygun şuan bu hallerdeyiz eski sivasspor nerdesin işallah seneye tum alır yeniden sivasspor sen çok yaşa canım feda olsun sana hiç birşeye degişilmes seni sevdim bu dünyada yigido gençlik

Harbi Selim
03.03.2010, 12:29
Radyosporu dinledim. Sivas'ta taraftar yok seyirci var diyede bir konuşma yaptı. Lafı soktu yani. Telefon bağlantıları aslında ikili olması lazım. Radyospor hemen bizim yönetimden birini bağlamalıydı söz hakkını vermeliydi. Ama biz ülke olarak 20 yıl gerideyiz. Alıştık artık. Bülenti bağlayın Sivasspordan kimseyi bağlamayın. Vay be....

Bülent; seyirci taraftar ne fark eder. Cesaretten bahset. Geri vites yapmadığımızı biliyorsun.

Harbi Selim
03.03.2010, 12:33

Sallamasyon yapma kardeşim yav. O bundan sonra kitap yazar, fülüt çalar, menejerlik oyununu oynar internetten.