Orijinalini görmek için tıklayınız : EY RUH GERİ DÖN!!!!
Ali Selim 02.03.2010, 10:48 Geçtiğimiz Aylarda istasyon caddesinde bulunan bir kuruyemiş dükkanının önünde "Ey Ruh Geri dön " diye bir pankart asılmıştı.Şimdi Gözümün Önüne geldikçe kahroluyorum O gündede Takımda Ruh Yoktu Bugünde Artık herzaman dediğim gibi bıçak kemiği geçti sabır yok, tahammül yok birilerinin uyanması müdahale etmesi lazım iş işten geçmek üzere Allah Muhafaza Kimsenin 40 yıl daha bekleme gibi lüksü yok taraftar elinden geleni yapmaya çalışıyor fakat halen bilet fiyatları 5-15-25 olarak satılıyor bırakın lütfen bunları 1 lira olsun 2 lira olsun gelemeyen taraftar gelsin baskı kursun belki tribündeki taraftarın aşkı, ruhu biraz olsun futbolculara da yansır artık biz mücadele istiyoruz,RUH istiyoruz bunları bize çok görmeyin kimin neyi yapma gücü varsa lütfen yapsın inanıyorum ki tüm taraftar herkece korkulu rüyalardan uyanıyor evde tv de kanal değiştirirken spor programına rastladınmı yüzünü çeviriyor bugün olsun lig bitsede derin bir nefes alsak diyor bunları bizim yaşamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum ama eğer yaşıyorsak da aşkımız için sevdamız SİVASSPORUMUZ için yaşıyoruz Derdi de hoş kahrıda hoş sevincide hoş O yüzden biraz sevinç yaşamak istiyoruz taraftar,yönetim, futbolcu üst düzey bürokrasi herkes elini taşın altına koysun artık TAM DESTEK HEP DESTEK
Selam Ve dua ile
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
formen720 02.03.2010, 11:24 takımın sergiledigi futbola bi anlam veremedim yumuşak yumuşak top oynuyorlar topa basan baskılı hırçın ölümüne koşan pas hatası olmayan oyunu sergilerlerse ruh gelmiş olur muhsin hoca veya yönetim bunu görmüyormu birileri uyarsın bu futbolla düşen takımlardan biri biz olabiliriz düşersek bir samsunspor,malatyaspor,elazığs por gibi oluruz
formen720 02.03.2010, 11:33 bu takımın ligde kalması taraftarın elinde degil futbolcuların elinde olan birşey aldıkları paranın hakkını versinler bindikleri arabaların hakkını versinler egerki bunların hakkını veremiyorlarsa şerefleri,onurları haysiyetleri için oynasınlar bu takım düşmez...
SivassporLuMert 02.03.2010, 11:50 ruhun geri dönmesi için önce formayı hak edenlerin giymesi lazım ayı aubeyin değil ormancı hayronun değil sakat mehmetin değil kazma muratın değil becertiksiz ibonu değil
Ruh geri gelmez ki? bizim takımın önceki sezonlardaki ruhu başka takımlara gitmiş.Ruhun çıktığı yere geri döndüğü görülmüş mü...Takımı yenilediler, yenlerin o eski ruhu bulması çok zor.inanmış, gururlu ve hırçın bir futbol sergileyemen oyuncu kalabalığı ile bu takım bu hale getirildi.Kimseyi eleştirmiyorum, suçlular ya da suçlu kimse ortada yok.kimse üzerine düşeni yapmıyor.Ne olacak bu hal, takım elden giderken kimse gözünün yaşına bakmaz.Puan almak gerek, sahayı rakibe dar etmek gerek.bunlar olursa işte arzulanan beklenen o ruh geri gelmiş sayılır.
Ey ruh geri dön. dönermi dersiniz neden dönmesin .:)
Ali Selim 02.03.2010, 12:32 Ey ruh geri dön. dönermi dersiniz neden dönmesin .:)
Döner inşallah ( Lig bitmeden )
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
geçen haftayı gol atmadan tamamlayan tek takım sivasspor:confused:
serhatcan 02.03.2010, 12:56 MEDET UMULAN ŞEYE BAK. RUHLAR,CİNLER,İNŞALLAHLAR MAAŞALLAHLAR V.S V.S. ET ALLAHIM BİZE AKIL FİKİR VER DİYE Bİ PANKART ASILSAYDI YA.
Ali Selim 02.03.2010, 13:00 MEDET UMULAN ŞEYE BAK. RUHLAR,CİNLER,İNŞALLAHLAR MAAŞALLAHLAR V.S V.S. ET ALLAHIM BİZE AKIL FİKİR VER DİYE Bİ PANKART ASILSAYDI YA.
Ne cini şeytanı ya konuyu saptırmışsın galiba takımda inanç azim olsun diyoruz anladınmı arkadaşım bir ikincisi ise herşey YÜCE RABBIM'ın emri ve izni ile olur bunu biliyorsundur umarım
serhatcan 02.03.2010, 13:04 Ne cini şeytanı ya konuyu saptırmışsın galiba takımda inanç azim olsun diyoruz anladınmı arkadaşım bir ikincisi ise herşey YÜCE RABBIM'ın emri ve izni ile olur bunu biliyorsundur umarım
yav ne rahatsız oluyorsun. bu gerçek. çalışmadan kim kime ekmek verir. çalışmakda akıl gerektirir. ee elbette yüce rabbimizin emriyle olur. da bunu neden rabbimizle bağdaştırıyorsun. şimdi rabbim sivaslıları sivassporu lanetledimi yani. emir mi verdi sivasspor kötü oynasın,küme düşmeye oynasın. ey büyük allahım genede sen akıl ver.:))))))
Ali Selim 02.03.2010, 13:24 yav ne rahatsız oluyorsun. bu gerçek. çalışmadan kim kime ekmek verir. çalışmakda akıl gerektirir. ee elbette yüce rabbimizin emriyle olur. da bunu neden rabbimizle bağdaştırıyorsun. şimdi rabbim sivaslıları sivassporu lanetledimi yani. emir mi verdi sivasspor kötü oynasın,küme düşmeye oynasın. ey büyük allahım genede sen akıl ver.:))))))
Bence sen yinede ne konuştuğuna dikkat et kendi söylediğin şeyleri hatırlayamıyorsun sen değilmisin İNŞALLAH MAŞALLAH diyen kimsenin rahatsız olduğuda yok burada sende benim gibi diğer taraftarlar gibi sivasspor için diyorsun anlıyorum bunu ama ortamı germe istersen yeterince gergin bir bekleyiş içerisdeyiz zaten neyse eleştirilerin fikirlerin ve önerilerin için teşekkür ederim nede olsa büyüğümüzsün saygıda fazlada kusur etmemek gerek
yigido yakup 02.03.2010, 15:22 ruh geri dönermi dönmezmi bilemeyizde biz bir yerlere dogru gidiyoruz.
yigidogençlik06 02.03.2010, 16:53 HADİ BE SİVASSPOR BARİ RAHMETLİ MUSHSİN YAZICIOĞLUNUN İÇİN OYNAYIN ADAM AKILLI
yigidogençlik06 02.03.2010, 16:54 BÖYLE GİTMEZ SİVASSPORA DAHA BİZ NASIL KAZ VERELİM
ARSLANBEY 06.03.2010, 17:04 dışarda yaşayan bir sivaslı olarak takımın bu durumu gerçekten içler acısı. sata sata takımda adam bırakmadılar. geçen senennin yedekleri şimdi başka takımlarda 90 dakika oynuyor. bu takıma en büyük kazığı bülent uygun attı mujhsin ertuğrulda ayda 25000 dolar alarak devam ediyor. karı gibi bir adam topçuyu koşturmuyor. teknik adam disiplinli olacak amatörde oynayacak topçulara hükmedemiyorsa ne iş var muhsin ertuğrul takımın başında... sezer baduru nasıl sattırrsın mahvettin takımı sivasa radikal çözümler gelmesse seneye bankasyaya gideriz bir dahada çıkamayız..bu sene ligde kalmnın çabasını vermeliyiz. genel görüşüm denizli ligde kalır diyar düşer manisa ankaragücü yada biz düşeriz...
ercan58.a 06.03.2010, 17:20 ruh bu gidişle bankasya 1 ligde belki döner
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne?
seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
EY RUH GERİ DÖN!!!!
ruh dönecek dönmesine de nereye döndüğü önemli,
bu kadar ruhsuzla ancak biz Bank Asya'ya döneriz.
Sivasspor Club 06.03.2010, 17:34 nruhundan bahsediyonuz kardeşim siz ruhun ''R''si YOK BİZDE ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
konartr58 06.03.2010, 20:49 sivasspor yönetiminin taraftar oluşumlarını neden organize etmediği ve bilinçlendirmediği gayet iyi anlaşılıyor değil mi arkadaşlar.
çünkü bilinçlendirilmiş bir taraftar artık bu yönetime tahammül edemezdi.trabzon,bursa,eskişeh ir ve ankaragücü taraftarı bu düşünülen durumu sineye çekebilir mi?
maraton muhsin hocayı istifaya çagırken havuz tarafında bir kısım taraftar hovayı destekliyordu taraftarlar arası baglantı zayıf
Ali Selim 09.03.2010, 10:03 Hala diyorum EY RUH GERİ DÖN!!!! YALNIZ BİRAZ ACELE et yoksa sonumuz hüsran valla:mad:
|