Orijinalini görmek için tıklayınız : Lucien belli değil, Yasin ve Sedat oynuyor!

SivasSpor.Com
05.03.2010, 08:56
http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/sedaattt.jpg

Sivasspor’un yarın kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir maçına defansta önemli değişiklikler yaparak çıkacağı öğrenildi.

Geçirdiği operasyon sonrasında uzun süre takımdan ayrı kalan Sedat ve sakat olan Yasin’in tamamen düzelmesinin ardından bu ikilinin yarınki maçta görev alacakları öğrenildi.
Lucien Aubey’in haftalardır iyi oynamaması,Murat Sözgelmez’inde belinden sakatlanmasının ardından defansın ortasında Sedat ve Yasin’e görev verildi. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın,Lucien Aubey’in şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olmadığı, Sedat ve Yasin’in sakatlıkları nedeniyl mecbur kaldığı için bu futbolcuya haftalardır yer verdiğide belirtiliyor.
Öte yandan,belinde dönme tespit edilen Murat Sözgelmez tedavi için Ankara’ya giderken,sakat olan Abdurrahman’ın yerine forma giyecek olan Uğur Kavuk’unda ağrıları olduğu,ancak maça yetiştirileceği belirtildi.

Hürdoğan Gazetesi

Ali Selim
05.03.2010, 09:01
Olaya bak ya takımda oynayacak oyuncu bulamıyoruz inşallah sedat yasin hayrettin ve uğur defansta başarılı olurlar umarım bu maç gol veya goller yemeyiz aksine atarız ilk golu yemez isek bu macı alacağımızı tahmin ediyorum inşallah 3 puan bizim olur bunu da kaybedersek artık umudumuda kaybedeceğim ..

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

Salim58
05.03.2010, 09:02
haydi hayırlısı. bir taraftan düzelenler takıma katılıyor diğer taraftan yeni sakatlıklar oluyor.

existence
05.03.2010, 09:18
bu adamlar top oynamadan kendini sakatlıyor. inaçsız ruhsuz olmuş bunlar. korkuyorum artık bu futbolcular bizi düşürecek. yapacak tekşart artık takımı taraftar desteğiyle ateşlemek.

shang
05.03.2010, 09:30
sanki çok iyi oynuyormuşuz gibi bide sakat üstüne sakat işimiz çok zor

calipso
05.03.2010, 09:36
aubey gerçekten topçu değil yoldan çevirip getirmişler
foruma yazan herkese soruyorum "muhsin hoca geldiğinden beri takımda ne değişti?" ben aradım bulamadım sizde bir düşünün derim

58^SiVaS^58
05.03.2010, 09:50
iyi oldu aubey icin Adam dur yo sonra gol yerse sivas herkese agriyo tek premier ligde oynadi diye havalara kalkiyor hadi sedat ve yasin

rsimsek
05.03.2010, 09:52
yav muhsin hoca bu aubeyi tanıyordu hani ne oldu...bence boş bir transfer olmuş

fedayi
05.03.2010, 10:23
umarım yasin önceki maçlarda yaptığı hataları yapmaz yaparsa maç sonucunun pek farklı olacağını sanmıyorum.öte yandan sedattın gelmesiyle toparlanırız insallah.unutulmamalıki geçen sene şampiyonluk yolunda taş koyan bu takımı yenmeliyiz.

yigidoo
05.03.2010, 10:42
Ligin bir deger tehlikeli takimda belediye spor Bursadan sonra Bursa 3 atti IBB kac atar acaba !! umudum kalmadi daha her hafta ayni seyler bos lafdan baska bir sey yok.kalede bolca golll var haydi hayirlisi.
birde su sakat islerine katilmiyorum hic.Ibb ts macinda takimin yarisi yoktu ts kafa tutu biliyor da bizde iki kisi sakat olunca kiyamet kopuyor.

SivassporLuMert
05.03.2010, 11:11
inşallah dahada olmaz allahın ayısı sedatım döndü be sonunda

eyupk
05.03.2010, 12:30
inşallah dahada olmaz allahın ayısı sedatım döndü be sonunda
İnsanlara lakap takarak günaha girme. Doğru düzgün yorum yazıcaksan yaz. Bu arada Yasin ve Sedat'ın bu maçta iyi performans sergiliceğinden eminim.

aslanefe58
05.03.2010, 12:51
yav bu takım kadar komedi bi takım varmı allahaşkına..biz ilk yarı boyunca yasinle sedattan kurtulalım stoper alın stoper alın dedik. adamlar gitti yasinle sedata şükredin bak neler var diye lucieni aldılar....delirmemek için gülüyorum valla..:D:D

sivas0588
05.03.2010, 13:10
Ah Akın sende olmasan heralde ankaraspor ile aynı puanda olurduk.Yüreği ile oynayan tek oyuncu

58MUAMMER58
05.03.2010, 14:00
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH AUBEY UZUN SÜRE OYNAMAMIŞ GİBİ ANTRENMAN YAPAN OYUNCUDA GÖBEK OLMAZ SEDAT YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAR DİKKATLİ OLURLARSA GOL YEMEYİZ.

YatodaSin
05.03.2010, 14:45
bizde iki oyuncu yok diye elimiz ayagimiz titriyor, istanbulda 10 oyucnu eksik.aslinda bir takimda eksik oldugu zaman sakatlarin yerine oynayanlar daha istekli oynar.ekisigi olmayan bir takim varsa gösterin.sezon süresince bir veya iki oyuncunun sürekli sakat olmasi gayet normal.merak etmeyin sakatlarimiz düzelir onlarin yerine baskalari sakatlanir.

isteyen haber burdan okuyabilir
http://ligtv.com.tr/TurkcellSuperlig.aspx?r=1&hid=68933

yigidomustafa58
05.03.2010, 15:01
Abdurrahman (Uğur) , Sedat , Aubey (Yasin) , Hayrettin

defansımız geçit vermeyecektir ben canı gönülden inanıyorum ...

yigido yakup
05.03.2010, 15:11
kim oynarsa oynasin istanbul 10 eksikle cikti gecen hafta fenerbahceyi yendi birakti ama onlardaki tek fark onlarin mazeret aramayan herseyi oldgu gii gören hatalari basta kendinde arayan hocalari Abdullah Avci var.
cikin oynayin mücadele edin formanin hakkini verin yeterli.

sivaslibaris58
05.03.2010, 15:45
Muhsin hoca takima kattigi gurbetcilere nezaman sans taniyacak acaba cok merak ediyorum.

Besyo_cu
05.03.2010, 15:50
Bu takım idmanlarda hiç yükleme ve güç antremanları yapmıyormu nasıl oluyor da bu kadar çok sakat oluyor. Takımın acilen işi iyi bilen bir kondisyoner ile çalışması gerek yoksa 3 -4 hafta sonra oynatacak oyuncu bulamayacağız.

muhsin koçak
05.03.2010, 15:56
Böylesine kritik bir maç öncesinde bu tür olumsuzlukları okumak ve duymak insanın canını çok sıkıyor.Ne diyelim inşallah defansa fazla görev düşmez.

ercan58.a
05.03.2010, 17:16
sedatın oynaması sevindirici
yasin olmasa daha iyi olur

lokmankantar
05.03.2010, 19:09
Kim ne dersin bu takımın defansı Abdurrahman Yasin Sedat Hayrettin sevindim Aubey resmen ağır vasıta adam bir yıldır yatıyor bu bilindiği halde alınması gerçekten ilginç ama artık olumsuz düşünmek istemiyoruz POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN diyoruz başka da şansımız yok :)

58_babacan_58
05.03.2010, 19:23
DESENİZE DEFANSIMIZ BU HAFTA KOMPLE DEĞİŞECEK İNŞALLAH UYUMLU OYNARLAR.....

noname87
05.03.2010, 19:41
Lucienin zayıflaması lazım kasası çok ağır bu haliyle futbol oynaması zor

mühendisburak58
05.03.2010, 20:07
zaten bu aubey den hiç bişey olmaz bence iyi haber.

subasi29
05.03.2010, 20:20
busene bu defanstan bir cacik olmadi

yol58
05.03.2010, 20:41
ne iştir anlamadım gitti kara bulutlar dönüyor sanki hayırlısı allahtan

efendigardaş
05.03.2010, 21:09
YASİNL,SEDATIN DEFANSTA OYNAMASI BİZİM İÇİN AVANTAJ ,, YASİN DENİZLİ MAÇINDA ÇOK İYİYDİ İNŞALLAH BU MAÇTADA İYİ OYNAR ,, İ.B.B ZATEN ÇOK EKSİK BİZ BU MAÇI ALACAĞIZ...

mustafatas58
05.03.2010, 21:26
defansa bak arkadas.bıde anlamadıgım ugur kac haftadır oynamıyor nerdeyse bır donem ama nasıl agrıları var anlamadım.tam kondusyonu olan adamda boyle seylerın olmaması lazım.bıde defansın sagında abdurrahman ve ugur var degısıklı oynuyorlar pekı ugurda olmayınca baska kım var orada oynayacak.ılgınc.bence bu macta orta saha cok ıyı oynarsa zaten defana ıs dusmez.orta sahadan dıngonun ahırı gıbı gecerlerse cok gol yerız her zamankı gıbı.ınsallah yenerız.ınsallah

şarkışla 58
05.03.2010, 22:08
Yav arkadaş AUBEY denen adamı hoca getirmedi mi tanıdığı bildiği adamdı hani adamın performansı buysa bu takımda ne işi var.Pek birşey değişeceğini sanmıyorum AUBEY-MURAT 2 yiyoruz AUBEY-YASİN 2 yiyoruz YASİN-SEDAT 4yiyoruz inşallah bu sefer de gol yemeden bitiririz.

atrium58
05.03.2010, 22:32
Muhsin hoca ne antreman bilgin var ne oyun okumasını biliyorsun nede oyuncudan anlıyorsun. Elindeki sezeri kaptır sonrada komedi transferlerle yüzümüzü sinirden güldür. Orta sahan evlere şenlik ne defansa katkı var ne ofansa. Burdan sana onlarca kişi takımda forvet eksiği olduğunu söyledi ama sen göremedin Şimdi bir youlamız olsaydı rakip defansı titretirdik ama şimdi çıtkırıldım kamanan ve 2.lig topçusu ibrahim şahinle nasıl gol atacağız bilemiyorum..

murat_n
05.03.2010, 23:05
Sedat tamamda Yasin canımızı yakabilir. Ayrıca olay sadece defans olayı değilki orta sahadaki insanlar defansa gerekli desteği vermiyor.

Geçen seneyi hatırlayalım.... Sivas spor un en büyük kozu takım halinde defans yapan yada hucum yapan bir takım olması idi. Bu sene hep defans defans diyoruz ama orta saha ne defansa nede forvete iş yaptıramıyor.

Sedat ile Murat ı tercih ederim. ama Murat sakat . yapacak bir şey de yok bu durumda İnşallah şu maçı alırızda bir ooohhhhh çekeriz.

yigidoss
05.03.2010, 23:07
Yav bu ne nasipsizliktir. Sedat ile Mehmet aynı kadroda bi çıkamadılar gitti. Sedat var Mehmet yok Mehmet var Sedat yok. Ruhlarıyla oynayan iki futbolcu bir araya gelse belki diğer ruhsuzlar da cana gelir.

MUTLU İTİK
06.03.2010, 01:20
Ben SİVASSPOR'da geçen yıllarda dahil takım ruhunu hiç göremedim adamlar birbirlerine güzel pas atıldığında değerlendirsin değerlendirmesin pas atanada gol pasını verenede şöyle bir candan sarıldığını yada özür dilediğini göremedim.
Halı saha maçlarımızda bile moral için yapmıyormuyuz bu tür davranıları ben bu adamları anlamıyorum bir türlü.
Maçlarda tutulan istatistiklere göre ceza veya ödüllendirilmeden bu topçular düzelmezler.

veysel
06.03.2010, 02:32
kim oynarsa oynasin yeterki su belediyeyi yenelim

stain
06.03.2010, 10:23
aubey gerçekten topçu değil yoldan çevirip getirmişler
foruma yazan herkese soruyorum "muhsin hoca geldiğinden beri takımda ne değişti?" ben aradım bulamadım sizde bir düşünün derim

kardeş ne değişti biliyormusun bu takım en kötü rakibi denizli karşısından 1 puanla dönerken topu alıp sivasspor kendi defansında 3 pas yapamıyordu üstüne atak denen bir şeyde yoktu şimdi takım atak yapabiliyor büyük gelişme

bu takım ligin en kötü topçularının ligden düşen oyuncuların transfer olduğu bir takım olup çıktı busene düşmezse daha kimse indiremez

aubey bence yasinden çok ama çok iyi bu gün bu hallerdeysek yasinin gelip banko oynadığı maçlara bakacağız ve göreceğizki yasinin yaptığı hataların yüzünde bu takım lige iyi başlayamamış böylesine rezil oyuncuları direk kovmaları lazımdı ama yönetim bedava zehir baldan tatlı dedi ve bedava zehirle busene kendide para kazanamadı bizimde yüzümüzü güldüremedi

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

BEYEFENDİ ADAM ADAM GİBİ ADAM CENTİLMEN ADAM FUTBOLDAN ANLAYAN ADAM MUHSİN HOCAM SİZİNLEYİZ

BU TAKIMA KATTIKLARINI GÖREMİYEN CAHAL ARKADAŞLARIMIZ VAR KUSURLARINA BAKMA HOCAM

CALİPSOKARDEŞ BU LAFLAR SANA CEVAP DEĞİL AMAN ÜZERİNE ALINMA TAMAMEN GENEL SÖYLEDİM İLK PARAGRAFTA SANA CEVAP OLUR ÜMİDİYLE

yigido_sampiyon
06.03.2010, 10:42
bu klübün doktoru falan yokmu!!!sedatın oynaması bence çok yanlış...ikinci yarıdan beri adam idman yapmadı...sakatlıktan yeni çıktı...

sedatın sonuda mehmet yıdıza dönecek...

SEVDAMSIN58
06.03.2010, 21:43
GECINKARDESIM KAVUKLA DALKAVUKLA BU ISLER OLMUYOR GORMUYORMUSUNUZ YASIN DI ERMANDI BUNLARIN FUTBOLLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKALARI OLMADIGINI HALA GOREMIYORMUSUZKI TARAFTARIN GURURUYLA OYNUYOR HANNAC PILAVI GIBI HERSEFERINDE SUNUYORSUNUZ

murat_n
06.03.2010, 22:04
Keşke Lucien hiç girmeseydi..... Girdi defansın da içine etti...

yigido yakup
06.03.2010, 22:30
kardeş ne değişti biliyormusun bu takım en kötü rakibi denizli karşısından 1 puanla dönerken topu alıp sivasspor kendi defansında 3 pas yapamıyordu üstüne atak denen bir şeyde yoktu şimdi takım atak yapabiliyor büyük gelişme

bu takım ligin en kötü topçularının ligden düşen oyuncuların transfer olduğu bir takım olup çıktı busene düşmezse daha kimse indiremez

aubey bence yasinden çok ama çok iyi bu gün bu hallerdeysek yasinin gelip banko oynadığı maçlara bakacağız ve göreceğizki yasinin yaptığı hataların yüzünde bu takım lige iyi başlayamamış böylesine rezil oyuncuları direk kovmaları lazımdı ama yönetim bedava zehir baldan tatlı dedi ve bedava zehirle busene kendide para kazanamadı bizimde yüzümüzü güldüremedi

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

BEYEFENDİ ADAM ADAM GİBİ ADAM CENTİLMEN ADAM FUTBOLDAN ANLAYAN ADAM MUHSİN HOCAM SİZİNLEYİZ

BU TAKIMA KATTIKLARINI GÖREMİYEN CAHAL ARKADAŞLARIMIZ VAR KUSURLARINA BAKMA HOCAM

CALİPSOKARDEŞ BU LAFLAR SANA CEVAP DEĞİL AMAN ÜZERİNE ALINMA TAMAMEN GENEL SÖYLEDİM İLK PARAGRAFTA SANA CEVAP OLUR ÜMİDİYLE

seninde futbol bilgin bu kadar.birde futbol konusunda hoca konusunda yorum yapmissinya sana ne diyelim
denizli maci diyorsun o macta son 15dakikayi sivas 10 kisi oynadi vede o macta rakip 12 kisiiydi birde hakemleri vardi sahada birde o mac deplasmandaydi orda biz 10 kisi kalana kadar rakibin pozisyonu yoktu.
ilk devredeki ibb macindada 1-0 yenildik ama rakibi bogduk o kadar pozisyona girdik rsakibin tek pozisyonunda son dakikada duran topdan golu yedik kaybettik.
simdi bizim defansin önünde yenik durumdayken 10-15 pas yapiyoruz gelisme bu degilmi hic yoksa 1 -0 yenilelim diye fark bu degilmi
senin gibi adamlarin futbol bilgiside bu hafizasida
sizler gibi fener kökenlilere düsman yapiniz yüzünden gözlrinizde görmüyor.

takim simdi barcelona gibi oynuyor her mac 15-20 pozisyona giriyor rakiplere acidigi hicbirini atmiyor rakibe misafirperver davraniyor ne zaman gelse gec diyor degilmi.
muhsin hoca kalsin kalsin ama gitsin evinde memleketinde kalsin bizim memleket ona göre degil bizim memeleketin havasi soguk insani ters o bize göre degil.

oNuR
06.03.2010, 22:41

SONUNA KADAR MUHSİN HOCA

Takım atak yapıyor öylemi.Sanırım ben çoğunlukla yanlış maçlara gitmişim.Kanat organizasyonları 0,pas trafiği berbat,bloklar arası bağlantı yok..Muhsin bey geldikten sonra ne kazandırmış bu takıma bana onu söyleyin?

Sürekli kadroyu değiştirip duruyor,oyunun gidişatını çözemiyor,oyunu okuyamıyor,antrenmanlarda da bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum sürekli sakatlık çıkıyor,Eskişehir savunmasına karşı Erman ı yarım saat tek forvet oynatıyosun :) 2 li mücadelelerde çoğunlukla yeniksin, kusura bakmayın ama ben hocanın takıma kattığı bişey göremiyorum.

Kasım Öktem
06.03.2010, 22:48
Mehmet Yıldız'ın olmaması takımımızı olumsuz etkiliyor
www.sivasspor.com

bgürsoy
06.03.2010, 22:55
yiğido yakup sana katılıyorum kardeş takım barcelona gibi ama misafirperverlik sözkonusu :) bu lanet günde güldürdün yaa sağol kardeşim

ercan58.a
07.03.2010, 00:59
hepside olsa hiç bir şey degişmiyor
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin

58svs58
07.03.2010, 17:15
yasinden istenilen randıman alınamadı