Orijinalini görmek için tıklayınız : Rakipten daha çok koşmalısınız

SivasSpor.Com
05.03.2010, 09:03
http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1mmee.jpg

Sivasspor’da futbolcular yarınki Büyükşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken,Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’da teknik ve taktikten ziyade,futbolcularını kafa olarak maça hazırlamaya uğraşıyor.

Antrenmanlar öncesi futbolcularıyla kısa süreli bir araya gelen Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “İyi futbol oynamıyorsunuz,sanırım sizde bunun farkındasınız. Her zaman kötü oynayarak maç kazanılmaz. Artık rakipten daha çok koşmak ve daha fazla mücadele etmek zorundasınız. Çok kritik haftalar girdik,özellikle kendi sahamızdaki maçlarda kayıp istemiyorum” şeklindeki konuşarak futbolcularını hem motive etti,hemde uyarılarda bulundu.
Öte yandan,talihsiz bir sakatlık döneminden sonra uzun süre formasından ayrı kalan ve daha sonra formasına kavuşan kaptan Mehmet Yıldız,sakatlığının fazla ciddi olmadığını,büyük ihtimalle Antalya maçında forma giyebileceğini söyledi. Yarınki maçla ilgili olarakta “ Bu önemli maçta arkadaşlarımın canla başla mücadele edip sahada üç puanla ayrılacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Hürdoğan Gazetesi

Salim58
05.03.2010, 09:08
Hocam kazanmak gerekiyorsa önce kafana yerleştireceksin sonra mücadele edeceksinki sonuca ulaşasın.
kritik haftalara giriyoruz özellikle kendi sahamızda puan kaybetmememiz lazım.

mehmet'in sakatlığının hafif olmasına sevindim inşallah Antalya maçında takımdaki yerini alır.

shang
05.03.2010, 09:31
ben inanmıyorum canla başla mücadele edeceğimize inş utandırırlar beni

rsimsek
05.03.2010, 09:50
koşmak ve mücadele etmek gerekiyor.boş boş koş nereye kadar.

58^SiVaS^58
05.03.2010, 09:52
Helal be sana Muhsin Hoca:D:D:D:D:D:D:D:D

davulcu
05.03.2010, 10:09
topu koştursalar daha iyi olmazmı?

yigidoo
05.03.2010, 10:36
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral “İyi futbol oynamıyorsunuz,sanırım sizde bunun farkındasınız.
Bir hoca böylemi konusur ya sanki seyirci vede ya gazeteci ? Alo sen bu takimin hocasi degilmisin de SANIYORSUN ?
sanirimima kaldiksa bank asya hayirli olsun.

fedayi
05.03.2010, 10:47
muhsin hocam biz sana güvendik umarım güvenimizi boşuna çıkarmassın bide bu maçta su genç yeteneklere rahman ve haruna yer versen iyi olacak ama hadi hayırlısı

oNuR
05.03.2010, 11:00
Orta alanı kalabalık tutmalıyız,boş alan bırakmamalıyız çok çabuk hücuma çıkıyorlar hoca..

SivassporLuMert
05.03.2010, 11:12
VAY BE DAHA YENİ ANLAMIŞ BİZİM HOCA

bgürsoy
05.03.2010, 11:47
VAY BE DAHA YENİ ANLAMIŞ BİZİM HOCA

Buna da şükür kardeşim en azından lig bitmedi :D

eyupk
05.03.2010, 12:34
Muhsin ERTUĞRAL hocamız, herkesi utandırıcak inşallah ve takımı ligde tutucak. Demedi demeyin. Seni seviyoruz Muhsin hocam.

svsli585858
05.03.2010, 12:36
ben hiç mücadele edeeğimizi sanmıyorum oyunu kendi yarı sahamızda kabul edip kontra atakta gol oynayacağız her zamanki gibi inşallah beni yanıltırlarda hücum oynarlar ama hiç sanmıyorum ibb tek kale oynar bizde işte kontradan attık attık

aslanefe58
05.03.2010, 12:57
bizim bülent gibi karaktersiz olmayan ve muhsin hocanın aksine toptan anlayan bi hocamız olmayacak mı yaaaa..üfff üfff yaaavv üfff:mad::mad:

sivas0588
05.03.2010, 13:19
Bülent hoca karektersiz değildi.Sivassporu kim lige çıkardı kim bu başarıları getirdi.Nankör olmayın bi Sivaslıya bu sözler yakışmaz 3 seneye kadar ismimizi bilenmi vardı.

yukarıyıldızlı
05.03.2010, 13:20
bu hocaya laf söyleyenleri anlamıyorum adam en iyisi maçta koşmayanın yerine sen çık ben senin yerine koşacam desin o zaman iyi adam olacak heralde....

üçyıldız58
05.03.2010, 13:53
Bülent hoca karektersiz değildi.Sivassporu kim lige çıkardı kim bu başarıları getirdi.Nankör olmayın bi Sivaslıya bu sözler yakışmaz 3 seneye kadar ismimizi bilenmi vardı.

MECNUN BAŞKANLA İSMAİL KARTAL ÇIKARDI

58MUAMMER58
05.03.2010, 14:07
EVET HOCAM RAKİBİ YENECEKSEN ONLARDAN DAHA ÇOK KOŞMAK MÜCADELE ETMEK GEREKİYOR İNŞALLAH DOĞRU KADRO ÇIKARIRSINIZDA BUMAÇI ALIRIZ,FUTBOLCULAR VESİZE BAŞARILAR DİLERİM.

yigido yakup
05.03.2010, 15:24
SANIRIM hocam bir siz yeni farkina vardiniz.
Bunu SANIRIM enbasta siz farkina varip cözüm bulmak gerekirken.
SANIRIM enson besikteki bebekten bile sonra farkina vardiniz.

SANIRIM hocam siz gidicisiniz.insallah bu gidisle bizi felakete götürmezsiniz.

muhsin koçak
05.03.2010, 16:00
Evet ya haklısın işte bu konuda.Biz 4 yıldır başarılı olduysak bu sayede olduk.Yoksa biz 2 yıl şampiyonluğa oynadığımız dönemde bile hiç bir zaman iyi futbol oynamadık ki.Ne yaptık? hep rakipten daha fazla koştuk ve mücadele ettik.

hugo 58
05.03.2010, 16:14
bu ligde en kötü futbolu ne yazikki biz oynuyoruz. manisaspor ve diyarbakir bile bizden iyi savasiyorlar. ertugral iyi bir insan olabilir ama takimi atesliyemiyor . bülente gelince yigidi öldür hakkini yeme, o kisi takimi altlardan alip iki sene sampionlugu kil payi kacirdi, bizim rüyasini bile göremiyecegimiz olayi ve sevinci yasatti bize. insallah bülenti mumla aramayiz:mad:

konartr58
05.03.2010, 16:29
hoca türk futbolunu tanımıyor dejavantaj.ama türk futboluda hocayı tanımıyor buda onalar için dejavantaj.ama görüyoruz ki hocanın kendine özgü bir takım yönetme anlayışını henüz göremedik.
sanki halı saha maça çıkar gibi takım.yenersekte olur yenmesekte.böyle bir hava ile galibiyet alında neye yarar ki.çünkü arkası gelmiyor nasıl olsa.

ercan58.a
05.03.2010, 17:15
gerçekten allah rızası için biraz koşun pres yapın yeter artık

H_Turan
05.03.2010, 17:29
Hocaya kızıyorsunuzda Oyuncular görevini yapmıyorsa hoca ne yapsın

Ezgi
05.03.2010, 19:07
ben futbolcular uzerinde hocanin fazlasiyla etkili oldugunu dusunuyorum.teknik direktor, futbolculari karsilasma oncesinde fiziksel ve zihinsel olarak tam anlamiyla hazirlamali,sahada takimi iyi yonetip taktik vermeli.ben bu konuda sayin ertugrali cok eksik goruyorum.taktik vermek bir yana,heyecan bile duymuyor sanki..

58_babacan_58
05.03.2010, 19:24
MUHSİN HOCA AĞZIN İYİ LAF YAPIYORDA HİÇ İCRAAT YOK ORTADA BİZE İCRAAT GÖSTER BE HOCAM.....

efendigardaş
05.03.2010, 21:04
SİVASSPOR BU MAÇI ALACAKTIR ,, ARTIK ALSIN YANİ,, ADAMLAR ON EKSİKLE GELMİŞLER SİVASA,,MUHSİN HOCA VE SİVASSPOR İÇİN OLMAK YADA OLMAMAK MAÇI,,,

mustafatas58
05.03.2010, 21:13
ben her zaman oldugu gıbı aynı yorumumu yapıyorum.takım guzel oynamıyor.zaten su ankı kadroyla ben ıyı bır oyun beklemıyorum.sadece ve sadece puan ve puanlar beklıyorum.cunku BU SENE yanı dusme potasında mucadele ettıgımız bu sene su ankı durumda bıze sadece PUAN PUAN PAUN lazım.daha once oldugu gıbı kotu futbolla denızlı ve manısayı yenıp(kı bu maclar 6 puan degerınde) ve dıyarbakır ıle deplasmanda berabere kalıp puan ve puanlar aldıgımız gıbı bu mactada aynısını beklıyoruz.kı zaten yenersek bu uc puan bızı bır ıkı hafta kurtarır.

bgürsoy
05.03.2010, 21:40
Sivassporumuzun iç sahadaki tüm maçlarına gittim.. bülent hocanın maçlarını da muhsin hocanın maçlarını da izledim.. bülent hocayla muhsin hocamız arasındaki tek fark bence heyecan farkı.. bülent hoca da muhsin hoca da bu sitede yorum yapan herkesten çok daha iyi biliyor futbolu.. muhsin futboldan anlamıyor ya da bülent karaktersiz gibi söylemleri kimseye yakıştıramıyorum.. Allah aşkına ne söylediğinizi bilin de yazın.. BİZE YAKIŞMIYOR..

bgürsoy
05.03.2010, 21:43
Bu arada yarınki maçı yine maraton b blokta izleyip hocayı takip edeceğim.. Umarım Mehmet abi de oynamasa bile yedek kulübesinde oturur çünkü işler iyi gitmediğinde ya da bir oyuncunun değiştirilmesi gerektiğinde sağolsun Mehmet abimiz Muhsin hocamızı uyarıyor, oyuncu değiştirmesini sağlıyor.. Mehmet abimiz olmasa açıkca söyleyim benim gözlemlerime göre hocamızın oyuna müdahele edeceği yok.. Rahat olun bu maçı alacağız..

vicente58
05.03.2010, 21:45
biraz canlansalar iyi olacakda böcükleri ölmüş gibi koşuyolar,hadi hayırlısı bakalım yeneriz inşallah

Elbeyliliyiz
05.03.2010, 22:26
Ben hocamiza güveniyorum... Üc puan bizim olmazsa yazik sivassporumuza, sayin hocam bize lütfen siralamadaki yeri yukarida iyi top oynuyorlar bahanesi ile taraftarin karsisina cikma zaten bursa dan 3 tane yememiz icimize oturdr sen gene yorumlarini yap! Belki bu mac senin ve ekibinin sonunun geldiginin sinyali olabilir! Farkli maglubiyet gelirse

Elbeyliliyiz
05.03.2010, 22:28
Artik sacma sapan yorum degil iyi futbol bol gol lig sonuna kadar en az 5 kesin gAlibiyet!

atrium58
05.03.2010, 22:46
süper ligde mücadele etmeyen ve gücü olmayan takımlara yer olmadığını nihayet anlayabilmişsin bundan sonra inşallah takıma biraz kondüsyon yüklersin ve bolca taktik verirsin..

emin kara
06.03.2010, 01:03
günaydın hoca nasıl anladın artık telafisi olmayan maçlara çıktımızı şimdiye kadar sen nerdeydi takımın başındaki birisini böyle konu şması bana abes geldi senin takıma ne gibi katkın oldu onuda anlamış degilim acaba hala takımı çalıştıranın kendin oldugunu anlatamadınmı yinede sende bir degişiklik oldugu kesin takımın mücaleden yoksun oldugunu anlamişşın olmanda iyi sende gelişme görüyorum yakında takımın zayıf noktalarınıda göreceksin takımı ona göre hazırlayacagını düşünüyorum sana güveniyorum hocam demek isterdim ama geldin geleli takımda deşigiklik yokki neyine güvenecegim güvenmesemde napabilirim telikeli bölgeden uzaklaşması için sadace dua ediyorum

veysel
06.03.2010, 02:35
futbolcular kazanmak icin ne gerekiyorsa yapmalari gerek disimize göre rakip

Divriği58-
06.03.2010, 10:13
Bu maçda kilit isim Van Heerden olacak Ona çok iş düşüyo ayrıca kamananında artık gol atma zamanı geldi savunmada uzun süredir sakat kalan sedat ve yasin umarım saçma sapan hatalar yapmazlar .... Başarılar sivasspor

davulcu
06.03.2010, 10:42
geçen sezon bizi şampiyonluktan eden istanbul belediyeyi yenmeliyiz aksini düşünmek bile istemiyorum

yigido_sampiyon
06.03.2010, 10:55
görecez kim daha çok koşacak...

hugo 58
06.03.2010, 12:39
Hocaya kızıyorsunuzda Oyuncular görevini yapmıyorsa hoca ne yapsın

delikanli hocanin görevi onlari oynatmak ve motove etmek , ama takimi atesliyemiyorsan isin cok zor. cok kötü futbol oynuyoruz, allah sonumuzu hayira getire.

SEVDAMSIN58
06.03.2010, 21:45
SAYIN HOCA BEN SENIN HICBIRSEYE INANDIGINA INANMIYORUM SEZONU TAMAMLAMAYA CALISIYORSUN AMA ZARARINI GORMEZLIKTEN SIVASLILAR CEKECEK SEYIRCI KALANLAR A YAZIKLAR OLSUN

armn
07.03.2010, 00:55
rakip bizden daha çok koşuyor ama şanslıyız bu yıl ankaraspor düşürülmemiş olsayı eminim bizden çok puanları olurdu.... onlar düşürüldü diyarbakır olaylı gidiyor en az 4 5 maçı taraftarsız olacak puan kazanmaları zorlaşıyor iyice şansımız olmasa bu futbolla kesin düşerdik

ercan58.a
07.03.2010, 00:57
koşmak kar etmiyor hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin

dejavu
09.03.2010, 07:44
bence muhsin hoca elinden geleni yapmak istiyor ve ilerleyen haftalarda neticesini alacak