Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor - İst. Belediye
SivasSpor.Com 06.03.2010, 11:22 http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsibb.jpg
Sivasspor evinde yıkıldı!
Turkcell Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, ligin flaş takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u sahasında konuk etti. 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Geçen hafta Bursaspor karşısında Sakarya'da aldığı mağlubiyetin ardından bu hafta da sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Sivasspor, ligde düşme hattından uzaklaşma yolunda önemli bir puan kaybı daha yaşadı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golü 21. dakikada Tevfik Köse kaydetti.
Bu arada karşılaşmanın 93. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oğuz Sabankay ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Eski bir Sivassporlu Kanfory Sylla, karşılaşmanın 90. dakikasında oyuna girererek İ.B.B. forması ile eski takımına karşı görev yaptı.
Bu galibiyetin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 37'ye yükseltirken; Sivasspor 24 puanda kaldı.
Turkcell Süper Lig'de bir sonraki hafta Sivasspor, Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 10 Mart çarşamba günü Beşiktaş deplasmanına 18. haftanın erteleme maçına çıkacak ve hafta sonunda ise evinde Diyarbakırspor'u ağırlayacak.
İLK DAKİKALARDA SİVASSPOR BASKISI
Ligin 24. haftasına 24 puanla 14. sırada giren Sivassspor ile 1 maç eksiğiyle 34 puanla 8. sırada giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma, orta alan mücadelesi şeklinde başladı.
Karşılaşmanın 10. dakikasından itibaren gol için rakip kalede ataklarını sıklaştıran Sivasspor, bu ataklardan sonuç alamadı.
TEVFİK'İN GOLÜ ŞOK ETKİSİ YARATTI!
Konuk ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor 21. dakikada geliştirdiği hızlı bir atakla Tevfik Köse ile golü bularak, skor üstünlüğünü eline geçirdi.
İstanbul ekibinin golünün ardından Sivasspor beraberliği sağlamak için ataklar geliştirirken, konuk takım skor üstünlüğü nedeniyle daha kontrollü ve kontraatağa dayalı bir futbol sergiledi. Ancak maçın ilk yarısı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İ.B.B 4 HAFTADIR YENİLMİYOR
İkinci yarı beraberliği yakalamak isteyen Sivasspor zaman zaman gol pozisyonlarına girsede; aradığı golü bulamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Tevfik ile bulduğu golü koruyarak kalesinde gol görmedi ve ikinci yarıda gol olmayınca zorlu karşılaşma İ.B.B'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Bu galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu haftada kazanarak mağlup olmama serisini 4 maça çıkardı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
21. dakikada hızlı gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında, orta alandan Ali Güzeldal'ın ara pasında topa hareketlenen İskender, bir anda kaleci Akın ile karşı karşıya kaldı. İskender'in vuruşunda kaleci Akın'dan seken topu, Tevfik kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu: 0-1
30. dakikada sol kanattan Elrio'nun ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Musa'nın vuruşunda, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
32. dakikada Ali Güzeldal'ın ceza alanına gönderdiği topu, kaleci Akın rakip oyuncu Barbosa'dan önce iki hamlede kontrol etti.
43. dakikada sol kanattan gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında, Tevfik topu ceza alanına gönderdi. Bu pozisyonda, kale alanı içerisindeki İskender'in dokunamadığı meşin yuvarlak auta çıktı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada gelişen Sivasspor atağında Cihan, Rızvan'dan sıyrıldıktan sonra kaleyi gördü. Cihan'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.
54. dakikada sol kanatta çapraz pozisyonda kazanılan serbest atışı Cihan kullandı. Cihan'ın falsolu vuruşunda, top yan ağlarda kaldı.
57. dakikada Nabil Taider'in kullandığı serbest atışta, ceza alanı yayı yakınlarındaki Musa topu kale alanına doğru gönderdi. Savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Yasin'in ceza alanı içerisinden sert vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla auta çıktı.
62. dakikada sağ kanattan topla ceza alanına giren Tevfik, meşin yuvarlağı ceza alanı dışındaki Nsumbu'ya çıkardı. Nsumbu'nun vuruşunda top direğin üstünden auta çıktı.
66. dakikada defansın arkasına sarkan İskender'in çapraz pozisyonda yaptığı vuruşta, kaleci Akın iki hamlede topu kontrol etti.
66. dakikada sol kanattan hızlı gelişen Sivasspor atağında, Musa topu kale alanına gönderdi. İbrahim Şahin'i aşan topa hareketlenen Yasin'in ayağının içiyle yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.
74. dakikada Rızvan'ın savunmanın arkasındaki İskender'e gönderdiği topu, Cihan kayarak uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
76. dakikada gelişen İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında, kaleci Akın kalesini terk ederek topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda topu önünde bulan Nsumbu'nun vuruşunda, kale alanı içerisindeki Yasin meşin yuvarlağı kafayla uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
79. dakikada sol çapraz pozisyonda kaleci Akın ile karşı karşıya kalan Ekrem'in vuruşunda, öne doğru açılarak rakibinin açısını daraltan Akın topu çeldi.
89. dakikada Oğuz Sabankay'ın ceza alanına gönderdiği topu, Barbosa'dan önce kaleci Akın son anda tokatlayarak kornere çeldi.
90. dakikada Cihan'ın kale alanına gönderdiği topa, her iki takım oyuncuları da hamle yaptı. Oluşan karambolde, meşin yuvarlak auta çıktı.
90+3. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Oğuz Sabankay, orta alan yakınlarında topu eliyle kesince ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
90+4. dakikada Kamanan'ın ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, meşin yuvarlak direğin üstünden auta çıktı.
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serdar Akçer, Uygar Bebek
Sivasspor: Akın, Uğur (Dk. 27 Aubey), Sedat, Yasin, Hayrettin, Souleymane Keita (Dk. 69 Kamanan), Faruk, Nabil Taider, Elrio Van Heerden (Dk. 46 Cihan), Musa, İbrahim Şahin
İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Rızvan, Barbosa, Vinicius, Ekrem, Nsumbu, Serhat (Dk. 90+1 Sylla), Mahmut, Ali Güzeldal (Dk. 86 Ergün ), Tevfik, İskender (Dk. 75 Oğuz Sabankay)
Gol: Dk. 21 Tevfik (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Faruk, Dk. 42 Sedat, Dk. 81 Yasin, Dk. 87 İbrahim Şahin (Sivasspor), Dk. 56 Rızvan (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
Kırmızı kart: Dk. 90+3 Oğuz Sabankay (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
oquzh4n58 06.03.2010, 11:31 walla bugun sabaaha kadar ıcımde ibb bizi kesnlkle yener dıodum ama umut dogdu ıcıme ıbb yenecez bekle ibb yenilişini izlmeye geliyorm üleen
mustafatas58 06.03.2010, 11:33 cok zor bır mac olacak.buyuklerın korkulu ruyası ıbb senı yenecezgecen senenın ıntıkamınıda alacaz ınsallah
M.Karahan 06.03.2010, 11:36 Hosgeldin Büyüksehir bugün maalesef elin bos gideceksin!!!
açıkcası çokta umutlu değilim bu maç için ama umarım kazanan taraf biz oluruz buna çok ihtiyacımız var.
58_babacan_58 06.03.2010, 11:43 BELEDİYENİN ÇOK EKSİĞİ VAR ÖZELLİKLE İSKENDERE DİKKAT ETMEMİZ LAZIM,AMA BİZİMDE ÇOK EKSİĞİMİZ VAR ŞU KADROYU BİR TÜRLÜ OTURTAMADIK,SÜREKLİ KADRO DEĞİŞİYOR HER MAÇ DEĞİŞİK KADRO İLE ÇIKIYORUZ İNŞALLAH BU SEFER TUTAR,İNŞALLAH HÜCUM OYNARIZ İNŞALLAH KAZANIRIZ BAŞKA ÇARE YOK HER MAÇ FİNAL ARTIK....
bize kolay maç yok çünkü biz iyi takım olamıyoruz oyuncularımız ruhsuzlaştı.rakipte çok eksikler var ancak oynamadan maç kazanılmıyor.biz adam gibi mücadele edip 3 1 yenecegiz gibi geliyor.2 1 de olabilir hatta yarım sıfır varsa onada razıyım bu maçta çok önemli 3 puanı neydip edip almalıyız. bide slla ve can çagırılıp alkışlanmalı onların bize çok emegi var.hem alkışlarsak bize karşı çokta direnç gösteremezler.3 puan için öloçüler içerisinde ne gerekliyse yapmamız gereken bir maç belediye bize göre çok daha rahat.çok direnmezler sanıyorum.
Beyler radyo yayinini verebilen varmi burdan ?
elrio dan iyi oyun bekliyorum bakalım göreceğiz
DeathRow 06.03.2010, 12:09 yav faruk bayar neden oynuyor???????????
Bize çok ters gelen bir takım.. Hayırlısı
bu maçtan pek ümitli değilim ama inşallah kazanan taraf biz oluruz.
yigido_sampiyon 06.03.2010, 12:47 bu kadro ile galibiyet zor...
sakatlıktan yeni çıkmış yasin ve sedat defansta ne kadar yararlı olacak göreceğiz...
umarım yanılırım ve 3 puanı alırız...
M.Karahan 06.03.2010, 12:55 Trt Radyo 1 Naklen Yayınlıyor!
lokmankantar 06.03.2010, 12:56 1-0 olsun bizim olsun oyun falan umrumda değil:D
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:03 maç başladı haydi hayırlısı...
http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=RADYO1&slv=0
Sivas Yayininda suan sorun cikti
SivassporLuMert 06.03.2010, 13:04 HAYDİ SİVASSPORUM BU MAÇI MUTLAKA KAZANMAMIZ LAZIM
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:07 adam maçı ölmüş gibi anlatıyo:mad:
Kasimpasa - Kayseri spikeri iyiyde bizimkisi ölü
Şu Taha cana bi yumurta içirselerde biraz sesi çıksa .:D
Dakika ve Skor almak icin bize baglaniyor tek :mad::mad:
Besyo_cu 06.03.2010, 13:12 Bu trt den çektiğimiz yetti artık yine sorunlu bir yayın sesde problem varmış yazık !!!
superglam 06.03.2010, 13:12 Ya gıcıglığına mı nerde uyuz sunucular var onlara veriyorlar malarımızı.. Nedense süreklide teknik hata yapıyorlar maç kesiliyor sırf bu maçı anlatmamak için...
Elrio'ya Herve Tum dedi :rolleyes:
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:16 sivas yine saçma sapan oynamaya başladı...
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:19 golü yedik......................... .........................
lanet olsun 0-1 :( gol yedik :mad:
zor çıkartırız bu golü napacaz hiç bilemiyorum
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:21 olmaz ya adamlar 10 kişi eksikle geldi...atak oynayan ibb...
KIZILCAN 06.03.2010, 13:21 Bu sene bu takım beni kanser etti!
Oyuncularimiz birbirine carpisiyo ya :mad::mad::mad:
Muhsin hoca napsin
superglam 06.03.2010, 13:22 Yazıklar olsun 9 eksik istanbuldan gol yedik.. Durumlar pek iç açıcı değil...
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:23 bu kadar aciz oynanmaz...pes diyorum başka bişey demiyorum...yazıklar olsun...
COBANSARAYLI 06.03.2010, 13:23 lanet girsin 0-1 :( gol yedik :mad:
bizde atariz merak etmeyin bu gol yigidolari atesler
Haydi Sivas Haydi Sivas Haydi..........
Tam zamanı tam zamanı şimdi...............
Alacağız bu maçı negatif enerji yaymayın yeter............
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:24 adamın ölmüş gibi maç anlatmasını şimdi anlıyorum...zevksiz oynayan bir sivassporun maçıda nasıl ateşli ve heyacanlı bir şekilde anlatılırki?????
Bu sezon hic mac ceviremedik, insallah bugün bi ilk yapariz
mühendisburak58 06.03.2010, 13:25 ben kadroyu görünce enildik dedim ve de yemişiz.bu maçıda kaybettik hiç geriye düştüğümüz maçı çeviremediğimize göre sivas artık yolcu gibi.ama diyarbakırda bizden kötü.belli olmaz yinede düşmeyebiliriz.
mühendisburak58 06.03.2010, 13:27 maçın 11 ini görünce maçta 5 tane mal var dedi.1 akın 2 uğur kavukmudur nedir 3 yasin 4 taider 5 faruk diğerleride iyi değil sadece normal.bu kadrodan ben hiçbişey beklemiyorum ve hiç umudumda yok kesin yenildik aha da görürsünüz.artık tarihede geçeriz şampiyonlar ligine giden takım ligen düştü diye.
ben erman zita kadir pekmezciyi falan neden değerlendirmiyor anlayamıyorum hiç bi anlam veremiyorum
Emrah5800 06.03.2010, 13:30 Gine bu Harun ve Rahman yok kadro da ????????????????????
CEMILAKTURK 06.03.2010, 13:30 YA YENECEĞİZ, YADA YİNE YENECEĞİZ.BASTIR SİVASSPOR, GEÇEN SENENİN İNTİKAMINI AL.
bykara5835 06.03.2010, 13:33 Gine bu Harun ve Rahman yok kadro da ????????????????????
katılıyorum sana topram oynatmayacaklardı niye aldılar
mühendisburak58 06.03.2010, 13:35 ömrümü yediniz benim kanser ettiniz valla.yeter artık oynayın ya hiç mi ruh yok sizde ben çıksam daha iyi oynarım.sivas tarihinin en kötü dönemlerini geçiriyor hem sporda hem siyasette hem yatırımda her şeyyiyle sivas taban yapmış durumda bu aralar.sivas tarihinin en kötü dönemi olsa gerek bu sene.
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:37 faruk kim???? ilk 11 değil paf takımda oynayacak futbolcu değil...
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:39 maşallah taraftarımızda hiç susmuyor...takıma Allah rızası için biraz destek olun...ses çıkmıyo stadtan...
bykara5835 06.03.2010, 13:40 ibb idman yapıyo galiba spiker ibb futbolcularının isminden başka isim duymadım sivasspor maça daha çıkmadı galiba :mad:
mühendisburak58 06.03.2010, 13:40 hangisi iyi ki hangisi deki şu iyi de tamam diyim.
mühendisburak58 06.03.2010, 13:43 kusura bakmayın ama bu sivas ligden düşer.sadece 1 türlü düşmez oda denizli bu istikrarılı haftalarını bırakırsa ve diyarbakırda böyle devam ederse ligde kalırız.farz edelim ligde kaldık.amacımız ne olacak seneye sanki takım çok mu iyi olacak bir düşünün sanki çok süğper oyuncu mu alacağız.daha doğrusu öyl diyeceğiz hiç biri iyi olmayacak seneye düşecez ne farkederki sanki.inş ben yanılırım ve yanlış düşünüyordurum ve tam istediklerimiz olur.
bykara5835 06.03.2010, 13:44 ey ruh dön geri geldiysen gol at
çok çabuk top kaybeder olmuşuz.
insanda biraztanma olur onur olur gurur olur bu oyuncularda hiçbirşey kalmamış...
yigido_sampiyon 06.03.2010, 13:48 helal olsun kasımpaşaya...adamlar kayseriye karşı tek kale oynuyolar...5 dakkada üç %100 lük gol pozisyonu var adamların ve 1 dakkada da golü attılar!!!
yiğidomustafa 06.03.2010, 14:01 http://resimzade.com/Show.html?i=17398&token=7281 (http://resimzade.com/Show.html?i=17398&token=7281)
Hayırlısı...
ederecep 06.03.2010, 14:07 kümeye kesin düşeriz bu takımdan hayır gelmez teknik dirktör yetersiz
bykara5835 06.03.2010, 14:16 bu maça kadar muhsin haca hakkında yorum yapmadım yapanlara karşıydım bugun şunu gördüm hoca futboldan anlamıyo seyirci kalıyo oyuna müdahale edemiyo bu taraftara ve sivasspora gönül verenlere olan oluyor sivasspor düşse hocada futbolcularda çeker gider kalan yine biziz olan yine bize olacak
sivas0588 06.03.2010, 14:16 Artık bu futbolcuları protesto zamanı geldi.Tribünlerde protestolarımızı yapalım duyuralım sesimizi bu kadar vurdumduymaz bi takım olmaz.Oyuncular isteksiz bi an önce maç bitsede gitsek havasındalar eğer böle oynamaya devam edeceklerse çıkarırız paf takımımızı onlar oynasın hiç değilse yürekten oynarlar.Sahada kişilksiz onursuz oyuncu görmeyiz.TARAFTARIN SABRINI TAŞIRMAYIN:YOKSA OLACAKLARA KATLANIRSINIZ....:mad:
erdaleren58 06.03.2010, 14:21 sadece t.direktör deyilki ya yönetimde yetersiz sivas küme düser b.uygunda diyor ya alacam fitbolculari yönetim istemedi dogrudur kücük düsünürsen senin super ligde ne isin var ben sivassporuda sivasida anlamiyorum ikdidar partisinde 5m.vekili var bunlarin döneminde sivas bütün kazanimlarini yitirdi dikim evi Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürlüğünün Kayseri’ye iller bankasida gidiyor sivasda küme düserse iyce kafayi yeriz
Bu futbolla hiç bi halt olmaz yüksek ihtimal biz düşecez yazıklar olsun..
jaguar19 06.03.2010, 14:26 Bu maç 1-0 bitmez iki taraftan birisi gol atacak gibi.
yigido_sampiyon 06.03.2010, 14:27 diyarbakırın artık işi yok süper ligde...sivasın işine geliyor diye demiyorum...ama bu kadarda olmaz...savaş çıkacak nerdeyse bursa diyarbakır maçında...
Cok güzel hareketler bunlar (Diyarbakir)
az bile, bursanin diyarbakira yaptiklarini unutmayalim hemen ;)
helal olsun
sivaslihakan 06.03.2010, 14:31 mactan sonra hic vakit kaybetmeden bu isi cözmek lazim artik hikmet karamanmi gelir ziya doganmi olur biseyler yapilmasi lazim bu lig bu hocaya cok büyük beden
ama olan bize oluyo hemen bisey yapmak lazim
yigido_sampiyon 06.03.2010, 14:34 kimin nerde oynadığı belli değil...taktik belli değil...taraftarın ne yaptığı belli değil...koşan yok mücadele eden yok...
erdaleren58 06.03.2010, 14:36 neden ya bizim hocamiz cok kibar göndermiyelim)))))
mactan sonra hic vakit kaybetmeden bu isi cözmek lazim artik hikmet karamanmi gelir ziya doganmi olur biseyler yapilmasi lazim bu lig bu hocaya cok büyük beden
ama olan bize oluyo hemen bisey yapmak lazim
hadi ordan futbolcularin cogu odunsa hoca napsin
hoca kaliteli cogu futbolcularda is yok.
yigido_sampiyon 06.03.2010, 14:38 hiç olmazsa 1 puan alalım...büyük ihtimal diyarbakır puan kaybedecek...
hayrettin100 06.03.2010, 14:38 sadece t.direktör deyilki ya yönetimde yetersiz sivas küme düser b.uygunda diyor ya alacam fitbolculari yönetim istemedi dogrudur kücük düsünürsen senin super ligde ne isin var ben sivassporuda sivasida anlamiyorum ikdidar partisinde 5m.vekili var bunlarin döneminde sivas bütün kazanimlarini yitirdi dikim evi Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürlüğünün Kayseri’ye iller bankasida gidiyor sivasda küme düserse iyce kafayi yeriz
Devlet Malzeme Ofisi ni untumuş arkadaş.Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (Sivas ,Kayseri,Yozgat'ı kapsıyor) Kayseride açılacak .
halilxx58 06.03.2010, 14:39 neden ya bizim hocamiz cok kibar göndermiyelim)))))
haklisin kardesim ama nerdeyse fazla kibar gibime
bu sivastan bi b... olmaz
erdaleren58 06.03.2010, 14:39 getirdigi uyuncularda cok kibar nazik manken gibiler topa cok yumusak vuruyorlar kosmuyorlar yürüyorlar bizi kahr edenleri allah kahr etsin diyorum,baska birsey demiyorum
ezbider58 06.03.2010, 14:41 Diyarbakir-Bursaspor maci ertelendi Diyarbakirdan bir arap diyorki Sivas 1-0 Yeniliyor hadi seyirciler yardim edin bize
sivaslihakan 06.03.2010, 14:47 hadi ordan futbolcularin cogu odunsa hoca napsin
hoca kaliteli cogu futbolcularda is yok.
futbolcularin bi kismi gecen sene sampiyonluga oynadi öbür kisminida hoca kendisi transfer etti hangileri kazma simdi yeni transferlermi eski oyuncularmi
yıldız beldesi 06.03.2010, 14:48 onlar geçen maçta son dakkada 1 gol atıp 1-0 yenmşlerdi bizi hadi şimdi de son dakkada 1 golü biz atıp 1 puanı kurtaralım seninleyiz yiğidoooooooooo
erdaleren58 06.03.2010, 14:50 arkadaslar kendimizi kandirmiyalin sivasin bu ligde yenecegi takim yok yok hangi takimi yenebiliriz hepsine kayip ederiz
sivas0588 06.03.2010, 14:53 kayseri attı 2-2 oldu bizimkilerde tık yok hainler aldınız para bi erinizden çıkar inşllh
yıldız beldesi 06.03.2010, 14:53 offf be yine gitti puanlar.......
sivas0588 06.03.2010, 14:55 önemli bi 3 puan gitti bank asyadanda inşllh düşmeyiz.Bu futbolla orada tutnmak bile zor.Geçmiş olsun hepimize
lanet olsun bitti..........
bu işte iş var, bu takım oynamak istemiyor.....
yönetim zaten uykuya yatmış..................
başkan tek başına herşeye el koy artık, işe taş koyanlar kimse acıma artık.....
mühendisburak58 06.03.2010, 14:57 eğer denizli bu hafta yenerse sivas ve diyarbakır gider.
noname87 06.03.2010, 15:01 Bu futbolla kalsak ne düşsek ne umrumda değil düzelecek diye bekliyoruz her hafta daha kötü bank asya olayı da parlak değil ordan 2.ye 3e kadar gider bu takım
Gelen gideni aratır diye boşuna dememişler...Zaten takımda 1 tane bile takımın düşmesini engellemek isteyen oyuncu kalmadı bu saatten sonra işimiz çok zor hele ki birkaç hafta sonra çok zorlu bir periyoda gireceğiz bu takımlardan alamadığımız puanları onlardan hiç çıkaramayız..Ne yorum yapacağız şaşırttılar iyice bu takımı bu hale getirenler utansın ...
diyarbakır düşmezse kesin biz düşeriz
fatihcan58 06.03.2010, 15:05 artık bu takkımın süper ligde işşi yok bu kadar ruhkksuz bu kadar karaktersiz oynayan bir takımın taraftarı olmaktan sıkıldık hiç değilse karekterin için değil taraftarın için oyna onuda yapmıyorlar maaşlarını almaya geldilermi takkır takır alırlar
ekingölü 06.03.2010, 15:05 bu ne rezillik ya evindede maç kaybedersen düşmeye mahkum oluruz.Paf takımıyla çıksınlar bunlardan daha çok iş yaparlar.
yigido_sampiyon 06.03.2010, 15:06 işimiz çok zor...10 maç kaldı...bizim en az 5 ini kazanmamız lazım...zaten ikisi gs ve bjk ile...zor çok zor!!!
58^SiVaS^58 06.03.2010, 15:07 dah cok sok olursunuz böyle giderse
fatihcan58 06.03.2010, 15:07 teknik trektör getirdiler başımıza adam tam bir traktör hiç futboldan anlamkıyor bir önceki hafta sahada olan diğer hafta nasıl oluyorsa tribünde kendine yer buluyor acilen hocaya bir çözüm bulunmalı teknik trektörmü yoksa traktör mü olduğu hatırlatılmalı
Murad_Kelleci58 06.03.2010, 15:08 Tiz zamanda Hoca ile yolları ayırmak.. Bülent Hoca'nın yönetim içinde kellesini isteyenler.. Nerdesiniz..?? Buyrun kaldırım cenazeyi.. Kibarlıkla bu işler olmaz... mecnun radikal kararlar almalı, Hikmet Hoca bizi bu girdaptan çıkaracak tek adamdır.. Ana altından sopa gösterecek hoca lazım bize, yeri gelince oyuncusunun sırtını sıvazlayacak biri olmalı.. Yeri geldimi kızacak, yeri geldimi sevecek.. Biz Türk Milletiyiz... Kibarlıkla bu işler yürümez beyler... Mıhsin Hoca bende tam bir hayalkırıklığı yarattı.. Mecnun Başkan top sizde.. Gerekeni yapın artık.. Vakit çok geç olmadan Lütfennn...
noname87 06.03.2010, 15:08 bu ne rezillik ya evindede maç kaybedersen düşmeye mahkum oluruz.Paf takımıyla çıksınlar bunlardan daha çok iş yaparlar.
Bu adamlara verdiğimiz para boşuna paf takımındaki adamlar 7-8 yerler ama onurlarıyla mücadele ederler bu ruhsuzlara en büyük ceza bu olur sözleşmelerini fesh edicen teknik heyet ve futbolcuların
Bestepeli_58 06.03.2010, 15:13 yine hüsran .
ismailpolat63 06.03.2010, 15:14 Bu takımdan ne köy olur ne kasaba muhsin hoca aldırdığı topcularla birlikte hemen gönderilmeli burada ben sadece başkanıma üzülüyorum
yigido_sampiyon 06.03.2010, 15:19 maç sonu açıklamaları bekliyorum...acaba bu rezillikten sonra ne diyecekler!!!
ismailpolat63 06.03.2010, 15:20 Bülent hoca değilmi bu takımın içine edip giden hala savunanlar var yahu, muhsin hoca 3 liğde tek.adam olabilir buraya yakışmıyor
Sivasspor'a geldiği günden beri hiçbirşey veremediği gibi ara transferde getirdiği oyuncularla da hayal kırıklığı yaratan Muhsin Ertuğral'ın takımdan gönderilmesinin takımın daha fazla yararına olacağı inancındayım.
fatihcan58 06.03.2010, 15:21 bir takım kküme düşmemeye oynuyorsa çıkıp mücadele eder topa basar geçen sene bizi bu futbolcular şampiyonlar ligine götürdü takkımdan sadece yabancılar gitti bütün meharet yabancılardamıydı anlamıyorum mücadele edip kaybetsek eyvallah muhsin hoca bu takıma hiç bir şey getiremedi yerli futbolcularımız çoğu takımlara göre çok iyi bir musa aydın bir abdurrahman bir sedat bir murat bir erman bir kamanan bir ibrahim dağaşan bu futbolcular nerde niye ellerindeki yetenekleri kullanmıyorlar takıma bu zor günde sahip çıkmıyorlar acilen hoca değişikliğine gidilmesi lazım takıma mucadele etmeyi öğretecek bir tekknik direktör getirmemiz lazım
lokmankantar 06.03.2010, 15:24 Arkadaşlar bu ne hemen skora göre birini getir birini gönder burada kaybedersin dışarıda kazanırsın futbol bu lütfen olumsuzluk üzerine yaşamayalım hadi diyelim düştük çok mu güzel olacak sinirle düşelim diyorsunuz da elimizdekilerin değerini bilelim lütfen sivassporun nefesi bile şehrimiz için çok önemli bir olgudur takıma sahip çıkmaktan başka çare yok sezon sonu gelir ona göre yeniden yapılanırsın ama şimdi değil
noname87 06.03.2010, 15:27 Arkadaşlar bu ne hemen skora göre birini getir birini gönder burada kaybedersin dışarıda kazanırsın futbol bu lütfen olumsuzluk üzerine yaşamayalım hadi diyelim düştük çok mu güzel olacak sinirle düşelim diyorsunuz da elimizdekilerin değerini bilelim lütfen sivassporun nefesi bile şehrimiz için çok önemli bir olgudur takıma sahip çıkmaktan başka çare yok sezon sonu gelir ona göre yeniden yapılanırsın ama şimdi değil
hakemler fedarasyon karşımızda olsa elimizde oynatacak futbolcu olmasa klüpte para olmasa destek olalım Bu ruhsuzluğun nesine sahip çıkacaksın
Murad_Kelleci58 06.03.2010, 15:28 Bülent hoca değilmi bu takımın içine edip giden hala savunanlar var yahu, muhsin hoca 3 liğde tek.adam olabilir buraya yakışmıyor
Yakışmıyor evet bizde biliyoruz... Sen yakışanı getirsene i çok bilmiş kardeşim benim.. Bülent Uygun'un nasıl gittiğini biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus...
tuzlugollu 06.03.2010, 15:29 bazen bulent uyguna haksizlik edildigini hatta haksizlik edip elestirigimi dusunurdum simdi eminim artik haksizlik etmisiz bulent uygun ihtirasinin kurbani oldu dengeyi kuramadi sivasspora top oynatabiliyodu en azindan bazen muhsin hocamiz geldi ben sivassporda futbol diye bisey gormedim valla muhsin hoca sen bu ligde hocalik yapamazsin keske ne kendini nede bizi yakaydin hic gelmeyeydin afrikadan kalaydin koca turkiyede adammi yoktu bu takim simdi tam yilmaz vurallik bir takim oldu basacan sopayi bunlara millet cigara icmeye para bulamaz maca gelir bizim odunlar top oynamakdan aciz alirlar paralarini yan gelir yatarlar yazik cok yazik gercekden sivas elinde varolan cok onemli bir markasini goz gore gore kaybediyor sivassporumuz eriyor beyler .................
15 16 hafta oldu takımın eskiye göre artısı ne oldu allah aşkına yemişim skorunu tamam hocamız efendi kibar ama bunlar 15. sıradaki takım için hiç bir anlamı yok hocamızın kendisine saygısı varsa ya yumruğu koyacak yada valizlerini toplayacak
Murad_Kelleci58 06.03.2010, 15:30 Sivasspor'a geldiği günden beri hiçbirşey veremediği gibi ara transferde getirdiği oyuncularla da hayal kırıklığı yaratan Muhsin Ertuğral'ın takımdan gönderilmesinin takımın daha fazla yararına olacağı inancındayım.
Kesinlikle katılıyorum... Ve hoca'nında Hikmet KARAMAN olması gerekliliğini düşünüyorum....
yigido yakup 06.03.2010, 15:30 Arkadaşlar bu ne hemen skora göre birini getir birini gönder burada kaybedersin dışarıda kazanırsın futbol bu lütfen olumsuzluk üzerine yaşamayalım hadi diyelim düştük çok mu güzel olacak sinirle düşelim diyorsunuz da elimizdekilerin değerini bilelim lütfen sivassporun nefesi bile şehrimiz için çok önemli bir olgudur takıma sahip çıkmaktan başka çare yok sezon sonu gelir ona göre yeniden yapılanırsın ama şimdi değil
umut fakirin ekmegi ye babam ye.
yaww görünen köy kilavuz istemez muhsin hoca gitmezse biz bu ligden gideriz.
oquzh4n58 06.03.2010, 15:30 ula bu bızım kıleden ne koy ne kasaba olur bosa dememısler essege semer baglasnda essek essekdır
Metal Gear 06.03.2010, 15:32 Bank Asya ve TSL'deki toplam 35 takım arasında en kötü topu biz oynuyoruz!
tanınmış yerli hoca olsaydı kesinlikle sivasspor bu sonuçlar almazdı .............
üçyıldız58 06.03.2010, 15:34 bugunkü oynayan takımdan hayrettin ,ibrahim şahin,akın,sedat hariç hepsini kızılırmağa atacan gidecek bunların bu kulupden yediği ekmeğe bile yazık
aslında çok sinirliyim çok şeyler yazmak geliyorda içimden bu güzelim sitemizi küfürlerle kirletmek istemiyorum
yiğido 07 06.03.2010, 15:36 Bülent hoca değilmi bu takımın içine edip giden hala savunanlar var yahu, muhsin hoca 3 liğde tek.adam olabilir buraya yakışmıyor
HALA BÜLENT UYGUN MU SUÇLU MADEM SUÇLU ARA TRANSFERDE 8 OYUNCU ALDI SİVAS YÖNETİMİ
FİKRET ÜNSAL HALA KONUŞUYOR BÜLENT SUÇLU DİYE MADEM SUÇLU ARA DÖNEMDE NİYE DÜZELTMEDİNİZ TAKIMI HER HAFTA AYNI MUHABBET TAKIM DÜZELECEK TAKIM DÜZELECEK DİYE
AMA HİÇTE DÜZELDİĞİ YOK DAHADA KÖTÜ GİDİYOR HİÇ DEĞİLSE BÜLENT UYGUN ZAMANINDA HIRS VARDI ŞİMDİ ODA YOK
SONUÇ OLARAK LÜTFEN YÖNETİM GİDENLERİN ARKASINDAN ATIP TUTACAĞINIZA GELECEĞE BAKIP TAKIMI TOPLAYIN
YETER ARTIK SABIRLAR TAŞTI
risale69 06.03.2010, 15:40 mecnun başkan duruma bir an önce müdahele etmeli ve ziya hocayı takımın başına getirmek için çaba göstermeli.bu haliyle sivasspor kalan 10 maçta 10 puan bile toplayamaz.geçen senenin en mücadeleci takımı bizdik, o mücadeleci ruhumuzla şampiyonluğu kovaladık.bu sene ise süper ligin en ruhsuz takımı biziz. yazık.
Besyo_cu 06.03.2010, 15:40 Denecek bir söz bulamıyorum Sivasspor'dan bir gol haberi duymak için radyo başında kendimi parçalarken bu sonuca inanamıyorum...
Trabzonu 3-0 yendiğimiz maçtan sonra "Yiğido 60" montlarıyla Tokattan gelen 5-6 kişi şöyle tezahürat yapmıştı:
"Dinle Faruk Süren Dinle,
Bu işler gitmez böyle,
Olmaz faruk süren olmaz,
bu takımdan bi .......... olmaz"
Metal Gear 06.03.2010, 15:43 Hasagiç'in elbiseleri çimene değmedi.Anlayın siz!
bu takim bu hale nasil geldi,akil alir gibi degil.zaman alehte islemeye devam ediyor.bence de artik radikal kararlar alinmali..
ekingölü 06.03.2010, 15:44 yazıklar olsun.......................
mehmetyildiz58 06.03.2010, 15:50 Yazıklar olsun.........
Ben antalyada yaşıyorum sivaslıyım bu sivassporun hali içler acısı,takımı bu hale getirenlerin Allah cezasnı versin.Bu hoca Muhsin ERTUĞRAL takımın başından gitmediği sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz.İnşallah bu sene ligde kalırız,tekrar takımın başına BÜLENT UYGUN getirilir. <<<AKDENİZLİ YİĞİDOLAR>>>
onur_sivas 06.03.2010, 15:50 hocanın ideal 11 i yok,her hafta değişik 11 le çıkıyor..kardeşim kazandığın maçları izlesene kimle kazandın nasıl kazandın..cihanı 2. yarı alma hastalığın var vazgeçemedin..bu takımın orta sahasında ibrahim dağaşan ve cihan mutlaka olacak.musayla agbetuyu dönüşümlü oynat,erman ve kamananı da..gurbetçi gençler getirmişsin çıkar oynasınlar,bunları denedin olmuyor..her hafta bi takımla çıkarak düşüreceksin takımı..getirdiğin yabancıları sen beğeniyormusun? yol kısayken ayrılırsanız seviniriz,çok geç olmadan..
Elbeyliliyiz 06.03.2010, 15:51 Yazik hükmen maglup olsak bu kadar zoruma gitmezdi... Teknik direktör hicbirseyden anlamadigi kesinlesti artik afrikaya sivasa basari degil cöküs getirdin nerde bu yönetim rezaliti temizleyecek yokmu sivasspor maclarini artik takip etmek bile istemiyorummmmmm federasyon düsür bizi zahmetsiz düselim de bitsin hem topcularimiz hem de taraftarlar kurtulsun hemde teknik direktör ertugral yaziklar olsun sizin gibi teknik ekibe...
hoca hala duruyormu?bülentin şehre girmesi yasaklansın.yönetim biz futbolu biliyoruz diye konuşmasın
dedebali58 06.03.2010, 15:51 yazıklar olsun bu ligde kalırsak futbolumuzla değil diğer kuluplerin ikramıyle olur ancak:mad:
Elbeyliliyiz 06.03.2010, 15:56 Sayin ertugral bavulunu topla ve defol git!
yasin237 06.03.2010, 15:58 BU MUHSİN HOCA DA TAKTİK DENEN BİŞEY YOK!!! nabil tayyarı bi halt yiyemiyor tutuyor keitayı oyundan alıyor bu nasıl bi anlayış bilmiyorum 10 numara dediğin böyle mi olur? Bu takımın başına SAMET AYBABA gibi TSL yi iyi tanıyan bi hoca getirilmeliydi!!!!!
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, maç sonrası yaptığı konuşmasında, golün ardından takımın kendisini toparlayamadığını söyleyerek, ''Sorumlu olan benim'' dedi. Ertuğral, "30 dakika iyi oynadık. Kariyerim boyunca hakemlere hiçbir zaman negatif konuşmadım ancak golü yemeden önce önümde faul vardı. Hakem bunu görmedi, kendilerinin tekrar ekrandan izlemelerini rica ediyorum. Golü yediğimiz zaman psikolojik baskı oluştu. Takım kendini toparlayamadı. Yenildiğimiz için üzgünüz'' diye konuştu.
Taraftarın maç sırasında kendisine yönelik istifa taleplerini de değerlendiren Ertuğral, "Taraftarların istifaya çağırması beni çok üzdü" ifadesini kullandı.
Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''90 dakika boyunca rakibe 1 tek ceza sahası içerisinde pozisyon verdik. Çok iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Oyunu hak etmiş takım vardı o da Büyükşehir Belediyespor takımıydı. Emin adımlarla gidiyoruz. Sivasspor'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz'' diye konuştu
Giresundan kendi evimizde 3 tane yedik, "hoca istifa" dediğimizde bizi Sivas haini ilan edenler vardı.
Şimdi ne oldu? Birçok kişi hocanın istifasını istiyor.
Muhsin Hocayı aldık, yüreğimize bastık, ama kaç haftadır hala bir çıkış sağlayamadık.
Ara transferde takımın yarısından fazlasını değiştirecek sayıda futbolcu aldık ama takımın oyun anlayışında hiç bir değişiklik olmadı. Acaba biz asıl sorun olan bölgelere değilde, sorun olmayan bölgeler için mi transfer yaptık?
Taider!.. Bu adamı futbolcu diye kim getirdi merak ediyorum. Sahada varlığı ile yokluğu belli değil.
El Rio! .. Oynadığında Türkiyeyi sallayacaktı.. daha bizi bir gol sevinciyle sallayamadı bile...
Aubey! .. İkinci Yasin vakası .. Yasin biraz kendini toplamış gibi görünüyor fakat takıma hiç bir faydası yok.
Keita: Gelenler içinde belkide en isabetlisi, orta sahada çalışıyor..
Tük 2 futbolcu daha forma yüzü bile bile göremedi.
Artık söz hocanın değil, Başkan ve Büyük Taraftarın..
Taraftar diyorki: Ey Başkan bu takımı ve hocayı ya sen hizaya sok.. Ya da biz hem yönetimi hem hocayı hem de teknik diretörü hizaya sokarız.
Biz varız diye Sivasspor var, biz varız diye bu kulüp var.
Bizler maça gitmeyelim, bizler sizi desteklemeyelim ne siz olursunuz ne de bu futbolcular..
Biz tabiki sonuna kadar Sivaslıyız ve Sivassporluyuz..
Ama Sivassporu bu kadar çaresiz bir durumda görmektense gönderin bu futbolcuları ve hocayı, paf takımıyla çıkalım maçlara, babalar gibi mücadele edelim, yenilirsekte yenilelim; en azından onurumuzla ikinci lige düşeriz.
Biz ligden düşen takım oluyorsak onlarda KOVULAN HOCA VE FUTBOLCULAR olsunlar..
mühendisburak58 06.03.2010, 16:11 FLAŞ FLAŞ MUHSİN HOCA İSTİFA ETTİ.DEMEK İSTERDİM....
ismailpolat63 06.03.2010, 16:39 Bayağı tepki almışım arkadaşlar ben sivasın dışındayım belki bazı konulardan haberim olmayabilir ancak bülent hoca 3 sezon harikaydı sonrası herve tum-silla-m. erdogan-diallo-bilica neden veridi bunları ,bence yeni bir sivas yaratıp reklamını yapacaktı o kadar herşey güzel sivas için inşallah iyi ve hayırlı günler bizleri bekliyordur.
ismailpolat63 06.03.2010, 16:47 Yakışmıyor evet bizde biliyoruz... Sen yakışanı getirsene i çok bilmiş kardeşim benim.. Bülent Uygun'un nasıl gittiğini biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus...
sen çok şey biliyorsun galiba ben bişey bimediğim için susuyorum sen biliyorsan anlatta bizde öğrenek kimin çok bilmiş olduğu belli olsun ayrıca başkan kimi getireceğini bilir ben sadece sivasın taraftarıyım
Kemalraik 06.03.2010, 16:57 Teknik direktorumuz daha ne yapa bilirdi? Zavallı adama biraz zaman verin. Takım yapmak uzun bir zaman alıyor.
ercan58.a 06.03.2010, 17:02 artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişsa ne?
seyirciolarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
dere gecilirken at degistirilmez diye bi atasözü vardir.
zaten geriye 9 mac kaldi.
ya bu hoca ile kümede kalacagiz ya da bu hoca ile küme düsecegiz baska care yok!
Murad_Kelleci58 06.03.2010, 17:11 sen çok şey biliyorsun galiba ben bişey bimediğim için susuyorum sen biliyorsan anlatta bizde öğrenek kimin çok bilmiş olduğu belli olsun ayrıca başkan kimi getireceğini bilir ben sadece sivasın taraftarıyım
Geçen sene o televizyon benim, şu gazete benim, bu gazeteci beinim diye fır fır fır dolanan ve Sivas camiasına yakışmayan Fikret efendiyi (Ünsal) neden bu sene çıkıp konuşamıyor dersiniz.. Bülent Uygun'un kellesini isteyen de bu şahıstır.. O kadar başarılı iken Bülent iyi idi de ne oldu da 8.hafta sonunda tukaka oldu... Ne değişti.. Yok Bülent bu takımı aldığında da 17. idi, teslim ederken de 17. diyerek ilahi adaletten bahseden, iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan, konuştuklarında hep tezat teşkil eden antipatik tavırların hedefi olan, çok bilmiş bu şahıs sorarım size şimdi nerde....?? niye saklanıyor, konuşsa ya.. Bülent'i neden gönderdiklerini, azetsöylesin bakalım, Bülent'e nasıl hakaretlerde bulunup, onu küstürdüğünü.. Açık bakın gazetelere ne methiyeler düzmüş fikret efendi, birde sonra işler kötüye giderken ne lafalr etmiş, kavgada söylenmeyecek kelimeler kullanmışmı kullanmamışmı.. Mecnun Bey lütfen salın gitsin şu adamı, bize yakışmayan bu insanı..!!! Lütfen.. şayet gitmezse sizinde vereceğiniz çok fazla hesap kalmayacaktır.. Yaptıklarınızı bir çırpıda silip atacaktır insanlar.. İnsanoğlu nankördür.. İyinin kıymeti gittikten sonra anlaşılır.. Sizin gitmenizi değil, şu an yolunda gitmeyen tüm işlere el koymanızın gerkiyor.. Tek umudumuz artık sensin...
carizma0658 06.03.2010, 17:22 İSTANBULUN ÇOK EKSİGİ VARMIŞ ALLAH TAN ÇOK EKSİK VAR ALLAH MUAFAZA YOKSA YINE 5 LİK OLURDUK
sivas0588 06.03.2010, 21:21 BÜLENT UYGUNU ELEŞTİRENLER GİTMESİNİ İSTEYENLER.ŞİMDİ NELER DÜŞÜNÜYORLAR ACABA MAÇLARDA BÜLENT UYGUN İSTİFA DİYE BAĞIRANLAR HEPİNİZ NANKÖRSÜNÜZ BÜLENT UYGUN SAYESİNDE BU MEVKİLERE GELDİK.ADAMIN İSTEDİĞİ OYUNCULAR ALINMADI VE ÜST ÜSTE YENİLGİLER GELDİ.BURADA YÖNETİM VE BİLİNÇSİZ TARAFTAR SUÇLUDUR.BÜLENT UYGUNU İSTİFAYA ÇAĞIRANLAR NANKÖRSÜNÜZ!!!!
57 Mehmet 06.03.2010, 21:41 Tabiki Bülent hocaya bu takim cok seyler borclu ama takimi yalniz birakipta gidende o degilmiydi.bir kac kisinin istifasini istemesini firsat bilip bizleri ve takimimizi zor günlerde yalniz birakanda o degilmiydi.eger onda yürek olsaydi ligin sonuna kadar mücadele ederdi.
bu takimi zor sartlar altinda alan muhsin hocaya inanmaktan ve desteklemekten baska caremiz yok.bu takim düsmeyecek göreceksiniz
ssfatihss 06.03.2010, 21:42 düsündüm düsündüm yazacak hiç bişey bulamadım...:confused:
sivas_leee 06.03.2010, 22:06 bank asyaya düşersek işler daha zor bank asya daha çekişmeli orda daha zor tutunuruz bu futbolla bir efsaneyi nasıl böyle bitiriyorlar gardaş anlamıyorum.
SEVDAMSIN58 06.03.2010, 22:07 VAY CAN HEMSERILERIM VAY HALA YENECEGIZ DIYEBILIYORSUNUZ ALLAH ASKINA ACIKLARMISINIZ HANGI HOCAYLA HANGI FUTBOLCUYLA YASINLEMI UGUR KAVUKLAMI YOKSA IBR SAHINLEMI YADA KADIRLEMI VEYAHUTTA ERMANLAMI BUYUKSEHIRBELEDIYEYI YENECEGIZ
BEN DIYORUMKI YENMEYI NEYI KENARA BURAKALIMD A SU FUTBOL ACIZI ERMAN A KARSILIK VERDIGIMIZ SILLA VE TUUUUUUUUUUUUM A IYCE BIR BAKIP ERMANLA KIYASLIYALIM ONDAN SONRA YENEBILIRMIYIZ BUNUN YORUMUNU YAPALIM ICIM PARCALANARAK YAZIYORUM AMA LIGDE BIZDEN KOTU BIR TAKIM DAHA YOK HATTA ABARTACAGIM IKINCI LIGDEDE BIZDEN KOTU BIRTAKIM DAHA YOK VE HERKES SEYIR EDIYOR BEN BUNUN ALTINDA BIRSEYLERIN AKLANDIGINI DUSUNUYORUM AKSINI DUSUNEN VARSA SEBEBINI YAZSIN YOKSA NASIL OLURDA KIMSENIN RUHU DUYMAZ YONETIMINDEN HOCASINA HOCASINDAN FUTBOLCUSUNA KADAR SANKI ANLASMALI RUHSUZ DAVRANIYORLAR BU DAVRANISI GOSTEREREK SIVASSPOR U VE SIVASLIYI BU DURUMA DUSURENLERI KINIYORUM
SEVDAMSIN58 06.03.2010, 22:10 BU TAKIM ANCAK LIGDEN IKI TAKIM DAHA DUSURULURSE ANKARASPOR GIBI DUSMEZ YOKSA DUSMEYECEK NE VAR BE HEMSERIM HEM DUSMESEK BILE GOL MANYAGI OLDUK ALLAHIMA GELEN UC ATIYOR GIDEN BES YAKISIYORMU HEMSERIM BIZE BIR TAKIM ADAM GIBI OYNARDA YENILIR TAMAM AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU ANLAMAK MUMKUN DEGIL
58MySouL 06.03.2010, 23:02 bu nasıl takım bu nasıl futbolcu bu nasıl hoca.insallah düsmeyiz ligden.
58MySouL 06.03.2010, 23:04 BU TAKIM ANCAK LIGDEN IKI TAKIM DAHA DUSURULURSE ANKARASPOR GIBI DUSMEZ YOKSA DUSMEYECEK NE VAR BE HEMSERIM HEM DUSMESEK BILE GOL MANYAGI OLDUK ALLAHIMA GELEN UC ATIYOR GIDEN BES YAKISIYORMU HEMSERIM BIZE BIR TAKIM ADAM GIBI OYNARDA YENILIR TAMAM AMA BU NE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU ANLAMAK MUMKUN DEGIL
kesinlikle haklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
sivaslitaner58 07.03.2010, 08:29 TAKIMDA FORVET YOK HEP YUK MEHMET YILDIZA DUSUYOR TAKIMDA DEFANS COK ZAYIF DAHA MI GORMEDIN BE YONETIM
sofularlı34 07.03.2010, 09:23 ...düşündüm düşündüm,söylenecek ne warsa söylenmiş.ALLAH yardımcımız olsun.Sivasın TEK markası SİVASSPOR.....MECNUN ABİ el at
Maçdaydım İnanın Çok Üzüldüm O gün boyunca aklımda Sivasspor Vardı yenilgiden sonrada acaba Futbolcularda üzülüyormu Onlara göre sorun yok Ne de olsa Paralarını alıyorlar Sivas düşmüş umursamıyor İnsan mücadele eder Kora kor oynar kendi sahandasın Rakip takım eksik kadroyla çıkmış biraz mücadele et Gol yiyince bayrakları direk açtık sahada mücadele den bir akın vardı yazık değilmi bu taraftara Eğer ligden Düşersek Daha Süperligi geçtim 2.ligde bile tutunamayız
|