Orijinalini görmek için tıklayınız : MECNUN BASKANA MESAJ GÖNDERIYORUZ.
yigido yakup 07.03.2010, 15:00 Takimizin kötü gidisi bu kötü gidisten enkisa zamanda cikilmasi icin baskanin duruma el koymasi ve kendisine hersekilde desteklemeye davet ediyorum.
haydi sivaslilar baskanimiza hem destegimiz hemde görüslermizi bildirelim.
eger baska sekilde baskana ulasibilme adresimiz varsa bilen arkadaslarimiz buraya bildirirerse cok seviniirz
http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/iletisim
58_babacan_58 07.03.2010, 15:07 MUHSİN HOCA GEREKENİ VEREMİYOR,RAKİBİ ÇÖZEMİYOR,OYUN PLANINI OKUYAMIYOR,AMA BU TAKIM HOCASIZDA BU KADAR KÖTÜ BİR FUTBOL OYNAR,NE BİÇİM BİR OYUN PLANIYSA RAKİP KALEDE POZİSYONA BİLE GİREMİYORUZ,SADECE RAKİPTEN TOP KAPMAYA ÇABALIYORUZ,MUHSİN HOCA BENCE BİZİM ARADIĞIMIZ HOCA DEĞİLDİ TERCİH YANLIŞ OLDU,BÜLENT GELSE KEŞKE AMA HOCA DEĞİŞİKLİĞİDE NE DERECE İYİ OLUR AKLIMDAKİ SORU İŞARETİ..?AMA BU TAKIMI DÜZELTEBİLECEK TEK KİŞİ BÜLENTTİR BUNUDA BÖYLE BİLELİM HİÇ DEĞİLSE TAKIMI MOTİVE EDİP GAZ VERİYOR,MUHSİN HOCA MOTİVE BİLE EDEMİYOR..................
sayın baskanım: takımın gidişatından elbette siz sorumlu değilsiniz.ancak masaya yumruğunuzu vurma vakti geldi ve geçiyor..takım lig basında 5-6 maç kaybetti diye bulent hocaya söylenmeyen kalmadı.ve sizde aranızın çok iyi olmasına ragmen istifasını onayladınız ve geldiğimiz durum ortada.3 sezondur kafaya oynayan,mucadele ettiren,rakıbı bunaltan 3 büyüklerin korkulu ruyası takımı yöneten hoca gitmiş ruhsuz,kibar ve futbol zevki verdirmeyen bir hocayı getirdiniz.elbette efendi sakin saygılı bir hoca ancak bizim ligimiz afrika ligine benzemıyor malumunuz..sert erkek oyunu bir ligte mucadele ediyoruz ve hoca bunun farkında değil..rıdvan hoca,ömer urundul vs bunlar gibi yorumcular bile bu takımın basında bulent hoca olsun istiyorsa demekki futbol sadece futbol değil zeka ,bilgi,iletişim ve beceri oyunudur.sizden taraftar olarak isteğimiz dost olduğunuz BÜLENT UYGUN ile tekrar bizi buluşturun.bulent hoca sizi kıramayacaktır.saygılarımla
karşıyakalı 07.03.2010, 15:26 HADİ MECNUN BAŞKAN DİZGİNLERİ ELİNE AL ARTIK .ARABA UÇURUMUN KENARINDA AŞAGI YUVARLANMADAN KURTARMAK SENİN ELİNDE .TARAFTAR ARTIK SADECE SANA İNANIYOR VE GÜVENİYOR
carizma0658 07.03.2010, 15:29 sayın başkan bu takıma senden başka kimse sahıp çıkmaz bülent uygunu tekrar göre gerırebilirsın ne de olsa kpılar acık haydi başkanım
58akif34 07.03.2010, 15:32 bence bülent uygun devrı kapandı takımı bu hale ghetırdı toparlarım sandı fakat yanılodı bizim muhsın hocayı desteklemekten baska caremız yok zaten dogru olanda bu zaten bulent hocada bu takıma tekrar gelmez farklı bır hoca getırme mız demek bank asyaya bıletı almak demek bence muhsın hoca basarılı sıze un ve su versem pasta yapabılırmısınız yapamazsınız cunku elınızde baska mazeme yok en fazla ekmek yaparsınız onunda yapmaya calıştığı bu becerebılıyormu tam olarak degıl fakat bırseyler yapma cabasında hocaya yardımcı olup atesı bız verelım en azından yıyecegımız ekmegımız olacaktır taraftar turubunu dolduruyor fakat trubunde ses yok takımın bu sekldew olması benı cok uzuyor fakat uzulmekten baska seyler yapmak istiyorum takımın bu sekılde kotu gıdısatına suclu bulmak ınsanları suclamamıza yarar bızım ve sıvassporlu herkesın teknık heyet yönetım kım varsa dusunülmesı gereken sey suclunun kım oldugu degıl takımı nasıl lıgde bırakırız hocanın kulubede oturupmacı izlemesı bize abes gelıyor sebebı bulent hocanın kuşübeyı yıkarcasına bagırmasıydı evet etkılı bır yontem fakat bu sezon onunda bagırmaları işe yaramadı onun için bıraktı gıttı şimdi karar zamanı neyı düşüneceğimizin kararını verelım takımın düşüşünü izleyerek suclunun kım oldugunu mu dusunelım yoksa takımı nasıl atesleyecegımızı mı örnek olarak denızlı taraftarına bakalım denızlı 7 puandaydı ankara macı harıc galıbıyetı yoktu fakat taraftar sahayı ınletıyordu takımını hıc yanlız bırakmadı mac sonuna kadar sahadakı sesler hıc susmadı ve yukarıya dogru tırmanmaya basladı
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
yigido yakup 07.03.2010, 15:38 baskanim her sekilde alacagin kararlarda senin yanindayiz ve destekciniz.
ne olur sivasspor umuduzu ve bu ümitsizligi yenecek birseyler yap,
baskanim mac kaybetmek hicbisey ama 22 haftadir her hafta her hafta ümitlerimizi kaybettik artik bu haftadan sonra bu hocayla ümitli dahi olamyioruz.umutsuz insan bir hic baskanim
bize ümitlerimi geri verecek bizi bugünlere getren hayal edemeyecegimiz yerleri yasatan bülent uygun u göreve getir bizim skordan puandan cok ümitli olmaya hayal kurmaya ihtiyacimiz var baskanim bu radikal karari al ve yönetimdeki seni yalniz birakan insanlardan kurtul ve sivassporumuza hep destek ve umut veren insanlarla devam edelim.
baskanim duruma el koy ve bizi bu ümitsizlikten kurtar.senin alacagin hertürlü kararda desteklemeye haziriz.
bozcelik 07.03.2010, 15:38 Bülent uygun geri dönermi bilmeyiz,z temennim dönmesinden yana çünkü bu hocadan bir şey oalcağı yok, sadece 10 hafta daha kahrolacağız hepsi o kadar, ancak bir an önce takımın başına bir hoca gerekiyor belki çoğunuz farkında değilsiniz ama, takım sahaya hocasız çıkıyor arkadaşlar, oyuna katkısı yok, çekirdek yiyen seyirci hangi futbolcunun nerede yanlış durduğunu görüyor bu adam göremiyor, yok böyle bir şey ya.Mecnun başkan ne yapıp edip, takımın başına bülent hocayı bir an önce getirmeli yoksa durum vahim , ayrıca vefasızdır insanoğlu, allah orusun bu takım küme düşerse mecnun beyide silerler sivasspor tarihinden, o yüzden gerçek sivassporlu olan yönetimin tek başkanı ve tek yöneticisi bir an önce takıma el koymalı yönetimden de bir kça kişi gönderilmeli ve bülen t hoca geri gelmeli başka türlü kurtuluşu yok.Bu hoca gelirken demiştim bu hocadan bir şey olmaz diye yine diyorum bu hocadan hiç bir şey olmaz, go home to affrica mr.ertuğrul
yigidoss 07.03.2010, 15:40 Yapmayın Allah aşkına yine Bülent Uygun lafları dolaşıyor. Duydukça kafam iyice ağrıyor. Kendi egoları uğruna bu takımı bu hale getiren adamı hala istiyorsanız. Ya siz Sivassporlu değilsiniz ya ben
yorgun(58) 07.03.2010, 15:41 başkanım artık elatın bugişat gişat degil istedigi futbolcularıda aldık ama sonuç ortada futbol adına hiç bişeyyok oyun anlayışıyok pıres yok hocada bizimgibi izliyo sadece oyunu çözemiyor kapastesi çok düşük böyle oynarsak sonumuz felaket radikal kararlar alın ve futbolcular hoca artık kendilerine çeki düzen versinler denizli ligde kalmakiçin herşeyi yapıyor bizim kiler ise adeta dünyadan vazgeçmiş gibiler aldıkları paranın hakkını versinler
carizma0658 07.03.2010, 15:44 baaşın agırmasın kardeş düşün bi süper lige getrdıkten sonra sadece 4 seneyı analız et sonra baş agrısı yaşa devler bile kötü gidişe bazab engel olamıyorki bu bülent uygunun kesınlıkle sucu degıl adam akıllı olup sivasa degıl sivasımıza sahıp çıkalım
özsivasli1903 07.03.2010, 15:44 büyük efsane baskanim mecnun otyakmaz...
bülent uygunu neden yolladiniz yada gitmesine izin verdiniz???
biliyorum bülent hocam kendi gitmeyi kafaya koymustu...
onunda sebebi belli bu ruhsuz taraftar toplulugu bülent hocaya istifa
diye bagirinca olaylar böyle gelisti...bizim sivasin kaderi bu zaten...
muhsin yazicioglu vardir bir kere bile belediyeyi vermedi sivaslilar,
adam öldü herkes muhsinci oldu...abdullatif sener bakanligi zamaninda sivasspora yaptiklarini ben duyuyordum...ne oldu ona bile dediler ki vay efewndim neymis sener bey iyi hosta hep cerkezleri ise aldiriyormus...
zihniyete bakin allah askina sivasda calisan adami yok ederler...
ama sayin baskanim sivasspor küme düserse ne kaybedecegini sen bizden iyi biliyorsun. bu takimdan bülent uygun gitmeyecekti, küme dahi düssek bülent hoca gitmeyecekti...yönetimde gerekirse tepksini koyup eger bülent yoksa bizde yokkuz demeliydi o zaman bülent hocada gidemezdi...
ama dedigim gibi sivas halki sivas icin calisani yok ediyor desteklemiyo...
ama bu sefer böyle olmayacak sivasin herseyi olan sivasspora destek zamani...
eger mümkün olursa bülent hocam geri gelsin yok eger olmazsa, ziya dogan veya hikmet karaman bu takimi atesleye bilir diyorum... pozisyona dahi giremiyoruz ya bu kadar kötü top hic onamadik... bülen uygun zamaninda bile yeniliyorduk ama ne pozisyonlar harciyorduk... yazik cok yazik....
unutmayin baska sivas yokkkkkkkkkkkkk..... slmlarimla özsivasli bugra yildirim...
CILGINSiVASLINL 07.03.2010, 15:44 Her yenilgi sonrasi hocamizdan cok baskanin aciklamalarini merak ediyorum ama hic yok konusmuyor.Cogu kisininde soyledigi gibi bizim hoca turkiye icin yeterli degil takimimiz her macta dahada kotuye gidiyor duzelme yok rakip oynuyor biz onu kovaliyoz her macta defans ne yapsin hep defans diyoruz ama takimda oyun sistemi yok kim ne yapacagini bilmiyor Bence acilen taze kan lazim yoksa boyle hep rakiplerimizi overek dusucezz acilen toparlanmak lazim haftalar geciyor hic degisiklik yok derhal biseyler yap BASKANIM bekliyoruz is isden gecmeden onlemini al yoksa daha boyle superligi hayal bile edemeyizz
bozcelik 07.03.2010, 15:48 Yapmayın Allah aşkına yine Bülent Uygun lafları dolaşıyor. Duydukça kafam iyice ağrıyor. Kendi egoları uğruna bu takımı bu hale getiren adamı hala istiyorsanız. Ya siz Sivassporlu değilsiniz ya ben
hepimiz sivassporluyuz ondan şüphem yok, hatta muhsin ertuğraldan daha fazla sivassporluyuz bülent uygun bile sivassporluydu, fakat bu hoca sivassporlu değil fark orada işte, takım yenilebilir, fark yiyebilir ancak onuruyla mücadele eder, hoca dediğin oyuna etki eder, bu adamda bu meziyetlerin hiç birisi yok, kendi takımını eleştireceğinie çare arayacağına istanbulu mthediyor, biz zaten haketmedik diyor ya, yok böyle bir çaresizlik arkadaşlar ben kabul etmiyorum.birde ben geldiğimde 4 puandaydık demiyor mu 4 puanda kaç gol yemiştik muhsin hoca birde senin maçlarda yediğin gol sayısına bak, trabzonu burda hakemler elimizden aldı, sen ankaragücü maçını nasıl aldın, bursa, istanbul maçlarını bir daha seyredin, bülentle muhsinin farkını görün arkadaşlar Sivası seven tarafsız olur,
olumune58 07.03.2010, 15:49 bülent hocanın oynaddığı futbol ortada daha sıze gerek yok 5 6 maç yenıldı dıye yazık walla emınımki hoca kalsaydı bu durumda olmazdık en azından bu durumda asla olmazdık keşke geri gelse eğer bu hocayı gondermezlerse hiç umıt yok resmen şampiyonluk son hafta gtti 2 senedir bı bni kac maç yenıldı die adamı yerden yere vurdular ama bülen hocanın yaptıklarını kımse gormuyo nedense bu takımı düzeltecek tek kişi bülent hocadır temennım GERİ DONMESİ.
carizma0658 07.03.2010, 16:02 Yapmayın Allah aşkına yine Bülent Uygun lafları dolaşıyor. Duydukça kafam iyice ağrıyor. Kendi egoları uğruna bu takımı bu hale getiren adamı hala istiyorsanız. Ya siz Sivassporlu değilsiniz ya ben
ne egosu kardeşim adam hiç konuşmasınmı o nedemek ya kendi egosu diye trkzonlular gibi ayıp be yazacak ta konuşacak ta
aslanefe58 07.03.2010, 16:30 arkadaşlar muhsin hocayla bülent uygunu kıyaslamayın. bülenti hiç sevmeyen biri olarak net biçimde diyebilirim ki bülentin hocalığı muhsin beyden kat kat iyiydi. zaten ona hiç kimse başarısız demedi diyemezde. bu insafsızlık olur. bülent biraz adam olsaydı bu taraftar ve yönetim onu yenilse de göndermezdi. muhsin bey ise asla sivassporun hocası olacak kapasite de değil. ancak biz bülentede muhsin hocaya da mecbur değiliz. hem türk hem yabancı yüzlerce çok iyi hoca var. benim tavsiyem son on hafta için küme düşme mücadelesini çok iyi bilen hem de agresif bir hoca olan hikmet karamandır. kesinlikle bizi düşürmez. ancak yeni sezonda vizyonu geniş topu bilen mümkünse alman disiplini olan örneğin thomas doll gibi süper top oynatan bi hoca lazım bize. haaa bu yönetim bunları çok umursarmı hiç zannetmiyorum maalesef....
bu saaten sonra yapılacak ili şey kaldı bu güne dek hep hocanın bişeyler yapacağını düşünürdüm bende ama artık iş boyut değiştirmeye başladı bu gidişin sonu hiç hoş gözükmüyo bencede Bülent Hoca takımı ve şehri iyi tanıyo geri gelirse ligde kalmamız kesinleşir kimsenin kafasında bir soru işareti kalmaz zaten o Sivasla Sivasta onla özdeşleşti sayılır sonuçta onun yaptıkları asla inkar edilemeyecek boyutta artık yapılacak sadece iki şey var ya Bülent Hoca geri gelecek yada konu açma yetkisi olan arkadaşlara rica ederim biri *** ZİYA DOĞAN *** diye bir konu açabilirmi acaba taraftarın bu hocaya bakış açısı ne olur bence gayet mütevazi aldığı paranın hakkını veren gerçekten bize yakışacak bir hoca adayı olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz
yigidolar06 07.03.2010, 16:34 Sevgili başkan bizi bu dertlerden kurtaracak tek isim İsmail KARTAL dır
58akif34 ve yiğidoss a
takımın gidişatından bahsediyorsunuz ama hala gerçeğin farkında değilsiniz..denizli her hafta puan alarak yaklasıyor,manisa üzerimize çıktı ve siz hala umutlusunuz gerçei görün: sivasspor küme düşüyor antalyayı nasıl yenmeyı dusunuyorsunuz ve kalan macları? cevap yok tabi.bu hoca evet karıyerli tecrübeli ama bize uymazz biz hırslı umut dolu oyuncuları motive eden teknık adam ıstıyoruz.bulent uygun oyuncuları 2 yıldır gerek mehter marsları gerekse idmandaki neseli oyunlarıyla motıve ediyordu.şimdiki idmanlar asıl ?oyuncular birbirini dövecek nerdeyse.yabancılar nasıl bir yere geldik yaw diyor..
ve nankorlük yapan bazı taraftarlar bulent uygun gibi 5 yılını sivasa adamıs hayatında bir daha yasayamayacağı güzelellikleri yasatmıs uefa,şamp.ligi gibi yerlere çıkartmıs bir adamın basarılarını görmezden geliyorllar..TEK VE SON ÇARE BÜLENT UYGUN yoksa sivasspor tarihe gömülecek bakın bugunun tarihini yazın bı yere aklınıza gelince bir dostumuz yazmıstı dıyeceksınız...
ercan58.a 07.03.2010, 16:38 bu takımdan bişey ooooolmaz
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne?
seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
58akif34 07.03.2010, 16:39 Madem bülent uygun bu gidişata dur dıyebılecek gucteydıde neden lıgın basında dıyemedı takımıo yenılgıden bu yenılgıye surukledı neden bu takım alt sıralarda ve devamnlı mac kaybedıyor ben sıze nedenını soyleyeyım bulent uygunun aldıgı futbolcular yuzunden sattıgı futbolcular yuzunden bulent uygunun ne kadar sıvassporlu oldugunu gorduk butun takımlar gecen sene sıvasspor önundı dız coktu tarıhının en kotü yılını yasayan fenerbahce sıvasa yenılmedı bulent uygun fenerın alt yapı takımı gıbı kullandı sıvassporu futbolcuları oraya buraya peskeş cektı sonunda sıvassporu 10 yıl gerıye atarak takımı bıraktı gıttı şimdi kim sivassporlu kararınızıu verın takımı kullananlar mı yoksa takıma gönulden baglı olanlar mı
DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
konartr58 07.03.2010, 16:52 ne bülentin dönmesi.birde onu hala düşünenler yokmu?adam eseri ile sevinçler duyuyor.yorumlardaki yüz halini görmüyormusunuz.
başkana gelince başkanda her an bende yokum artık diyebilir.metal yorgunu oldular metal...
58akif34 07.03.2010, 17:18 58akif34 ve yiğidoss a
takımın gidişatından bahsediyorsunuz ama hala gerçeğin farkında değilsiniz..denizli her hafta puan alarak yaklasıyor,manisa üzerimize çıktı ve siz hala umutlusunuz gerçei görün: sivasspor küme düşüyor antalyayı nasıl yenmeyı dusunuyorsunuz ve kalan macları? cevap yok tabi.bu hoca evet karıyerli tecrübeli ama bize uymazz biz hırslı umut dolu oyuncuları motive eden teknık adam ıstıyoruz.bulent uygun oyuncuları 2 yıldır gerek mehter marsları gerekse idmandaki neseli oyunlarıyla motıve ediyordu.şimdiki idmanlar asıl ?oyuncular birbirini dövecek nerdeyse.yabancılar nasıl bir yere geldik yaw diyor..
ve nankorlük yapan bazı taraftarlar bulent uygun gibi 5 yılını sivasa adamıs hayatında bir daha yasayamayacağı güzelellikleri yasatmıs uefa,şamp.ligi gibi yerlere çıkartmıs bir adamın basarılarını görmezden geliyorllar..TEK VE SON ÇARE BÜLENT UYGUN yoksa sivasspor tarihe gömülecek bakın bugunun tarihini yazın bı yere aklınıza gelince bir dostumuz yazmıstı dıyeceksınız...
ANTALYAYI NASIL YENMEYI DUSUNDUGUMUZU ACIKLIYIM ONCE ORADAKI CEVAPSIZ SORU CEVAP BULSUN 4 4 2 SEKLINDE OYNAYARAK VE TAM TARAFTAR DESTEGIYLE YENEBILECEGIMIZ MAC OLDUGUNU DUSUNUYORUMNANKÖRLÜK YAPAN TARAFTARLAR IBARESININDE BANA SOYLEBDIGINI DUSUNUYORUM GOZUNU ACARSAN ASIL NANOKORUN BULENT UYGUN OLDUGUNU GORECEKSIN BES YILINI SIVASSPORA ADAMIS DIYORSUN YOK PARA KARSILIGI CALISTI SIZIN GUVENINIZI SAGLADIKTAN SONRA TAKIMA BIR TEKME ATTI VE KAC TI BASKA BIR SORUN OLURSA CEVAPSIZ YARIN SABAH TEKRAR ACACAGIM SITEYI VE BUTUN SORULARINI CEVAPLAYACAGIM BU ARADA S EN BENIM ONCEKI YAZIMIDA OKU VE ORADA HANGI SAFTA OLMAK ISTEDIGINE KARAR VER HAYIRLI AKŞAMŞLAR
alpgok58 07.03.2010, 17:35 sayın başkan bu hoca iyi niyetli olabilir ancak süper lig için yetersiz olduğu görüldü takıma hiç bir olumlu katkısı yok psikolojik olarakta taktik olaraktatamamen etkisi yok,geçen yıl gol yediğimiz zaman nasıl olsa maçı çeviririz diyorduk bu yıl dağılıyoruz. artık bu saatten sonra verebileceği bir şey yok.süper lig kurtlar sofrası böylesine pısırık bir hoca olamaz.daha geride 30 puan vARKEN aklıselim ile bir iddialı,hırslı bir hoca bulalım bu ligde kalırız çünki rakiplerimiz bizden iyi deyil, bir kan değişikliği şart hoca değişikliği türbünleride ateşler uygun,bakkal,aybaba,karaman ligimizi tanıyan insanlar bu isimlerden biriyle uzun süre devam edersek bu türbülanstan çıkabilir eski günlerimize döneceğimize inanıyorbaşarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum.VAKİT GEÇMEDEN NEŞTERİ VURUN YOKSA ALLAH KORUSUN SONUMUZ KOCAELİ,SAKARYA,SAMSUN,MALATYA ,VS..VS.. GİBİ OLMASIN DÜŞERSEK ÇIKMAMIZ MÜMKÜN DEYİL
arkadaşlar bugünden sonra eğer tekniktrektör değişir ise kesin düşeriz çünkü yeni gelen adamın takıma alışması en az 5 hafta olacak bu yüzden takım temelli batabilir akıllı aolmanızı aklı selim ile yazı yazmanızı temenni ediyorum
bülo diyen arkadaşlar var aynı arkadaşlar tumun sllanın bilicanın diallonun gitmesine nasıl yanıyorlardı bu takımdan bülonun kopardığı bu parçalar takımın ana hatlarıydı bizi soyan bu adamın nasıl olurda tekrar başa gelmesini isteriz:mad:
Başkanım Sivassporda bazı idareciler var, içerde konuşulacakları dışarda konuşuyor gibi geldi bana. Birde basın sözcümüz var diksiyon çok zayıf, aile ortamı olan Sivassporun sorunlarını basınla paylaşıyor.
Bülent Uygun'la polemik yapması hiç hoş değil.
bu takım düşmez merak etmeyin. ama seneye sağlam sporcu lazım bize mehmet yıldız ruhu ile oynayan topçu lazım. akın vardar ruhu lazım...
ARKADAŞLAR BÜLO ZAMANINDA BU HAFTALARDA 1 PUANIMIZ VARDI
BU ADAM GELDİ 20 PUAN ALDI HERŞEY ORTADA HALA BÜLODA BÜLO
SİVASSPORUMUZA ELRİO GİBİ BİR YILDIZ GELİYORSA VE BİZİM KURTARICIMIZ OLACAKSA BUNLAR BİZİM KÜME DÜŞMEYE OYNAYAN TAKIMIMIZA MUHSİN HOCA İÇİN GELDİLER VEDE BURAYA YAZIYORUM
HOCANIN KALİTESİNİ BU ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDAN 5 İNİ YENEREK DÜZELTECEĞİNİ VE TAKIMIN KESİN LİGDE KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM TARAFTAR TARAFTARLIĞINI BİLİRSE TAKIM KESİN OLARAK İŞ YAPAR VE GELECEK SEZON YİNE ÜST SIRALARI ZORLAR
KEİTA NABİL ELRİO NİYE GELDİ BU TAKIMA HOCA İÇİN HOCA....
ONLARI NİYE ALDI LİGDE KALABİLMEK İÇİN
Yapmayın Allah aşkına yine Bülent Uygun lafları dolaşıyor. Duydukça kafam iyice ağrıyor. Kendi egoları uğruna bu takımı bu hale getiren adamı hala istiyorsanız. Ya siz Sivassporlu değilsiniz ya benbu takimi bu hale getiren bulent var sayalim geri getirildi ne yapacak ben bozdum bu ariza burada mi diyecek yoksa elindeki sihirli sopayi mi kulanacak.arkadaslar muhsin hocaya guvenelim destek olalim.insallah kume dusmeyiz.lig basinda takima bir kac takviye[yerli]oyuncu gelirse yigid yine kendinden soz etiren bir takim olur sabredelim.iyi ve kotu gunde takimin ve teknik heyetin yanindayiz.baskanim sana guvenimiz tam. bu arada hocamizla cidi bir konusma yapmanizda yarar var.size ve takim basarilar.
yigidoss 07.03.2010, 18:36 bu takimi bu hale getiren bulent var sayalim geri getirildi ne yapacak ben bozdum bu ariza burada mi diyecek yoksa elindeki sihirli sopayi mi kulanacak.arkadaslar muhsin hocaya guvenelim destek olalim.insallah kume dusmeyiz.lig basinda takima bir kac takviye[yerli]oyuncu gelirse yigid yine kendinden soz etiren bir takim olur sabredelim.iyi ve kotu gunde takimin ve teknik heyetin yanindayiz.baskanim sana guvenimiz tam. bu arada hocamizla cidi bir konusma yapmanizda yarar var.size ve takim basarilar.
Kardeş yanlış alıntı yaptın ya da yanlış anladın. Ben Bülent Uygunun gelmesinden değil Sivas sınırlarına sokulmamasından yanayım
umut585sivas 07.03.2010, 18:40 baskan muhsini bırak yok sa kümeye gidecez muhsin ne yaptını bilmiyor her hafta baska bir oyuncu cıkıyor ortaya nerde erman -nerde ibrahim dagasan -nerde agbetu -ne oldu kadire ne oldu ferhata yazık bize baskan istanbulun 20 yaslarındaki cocukları yendi bizi hani biz tecrübeli bir takımdık 10 eksik hemde en iyi oyuncuları bu ne demek baskan bunun hesabını niye sormuyon macın bir sıfır bittine bakma baskan ücü dördü de yerdik dün bu hoca yı gönder baskan yada ver bizim paf takımını calıştırsın belki orda basarılı olur saygılarımla
superglam 07.03.2010, 18:44 Başkanım futbolcuları toparlayıp biraz fırçalayın..
yigidoss 07.03.2010, 18:49 58akif34 ve yiğidoss a
Ben takımın iyi olduğunu ya da hocanın iyi olduğunu takımdan umutlu olduğumu söylemedim. Haklısın her geçen hafta düşmeye bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu güne kadar da şansa kadere bir kaç puan aldık. Bülent Uygun a hiç bir zaman nankörlük etmedim hayal edemediklerimizi yaşadık beraber.Halkın gözünde kahraman yaptığı takımı yine egolarıyla alay konusu haline getirdi. YANİ BİZE CAMDAN BİR ŞATO YAPTI BİZ HAYRAN HAYRAN ONU SEYREDERKEN BİR BALTAYLA VURUP KIRDI CAMDAN ŞATOMUZU. Bülent efendi sırf kendi egoları uğruna hikmeti kendinden bilerek takımı darmadağın ederek mahvetti takımı. Ha tek suçlu Bülenttir de demiyorum göz göre göre yapılan hatalara çanak tutan yönetim de en az onun kadar suçludur. Çıkıp ta diyemedi ki ben hata yaptım ama düzelteceğim diyemedi. Elli tane yalanla kendi hatalarını örtmeye kalkıştı. Yok futbolcu gelmek istem,yormuş da yok oyuncular kendi rızasıyla gitmiş te. tamam hoca gidecekse gitsin sözümüz yok ama Bülent hoca gelirse yemin ediyorum ilkgördüğüm yerde "Hangi yüzle geldin bu şehre diye sorarım"
Sayın BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ,
Bu size yazılmış açık bir mektuptur.Bundan 2 yıl önce en başarılı dönemlerimizde "Biz Nasıl Camia Oluruz?" adlı uzun bir yazı yazmıştım ama maalesef kuru sözler arasında forumlarda okunmadan, değerlendirilmeden unutulup gitti. Başarıların olduğu dönemde uyarılar yapmak kimsenin hoşuna gitmedi, belki de boşver bunları bu günlerin tadını çıkaralım dedi herkes. Ama, hayatın gerçekliği gün yüzüne çıktı ve başarıların ardından duraklam ve gerileme dönemi de vukuu buldu. Artık kriz yönetme zamanı geldi. Tek başınasınız Başkanım...
Camia olmak için gereken adımlar o gün atılsa idi bu günlerde yanlız kalmazdınız. Yanınızda olan iki-üç yönetici ile bu işler buraya kadar gelir ve böyle tıkanır. Tüm Sivaslıları bir araya getirip başarıyı tabana ve tavana yayabilse idiniz bu günlerde de o çoğunluğu yanınızda bulurdunuz. Tribüne gelen 300- 400 kişi ile her şey çözümlenemez. Akil adamları yanınıza alamadınız ne yazık ki. Sivasın yetiştirdiği nice insanlar var ama onlar uzaktan taraftar kalmakla yetindiler bu süreçte. Şimdi ne yapmalı? Kritik soru bu artık.
1. Futbolcularla oturun, inananları ve inanmayanları ayırt edin lütfen. Küme düşmeyi Sivas'tan kurtuluş günü görenler var çünkü. İnanan futbolcularla yola devam edin.
2. Hocaya sezon sonuna kadar açık destek verin ve disiplini sağlayın.
3. Fazla konuşan tüm yöneticileri susturun.
4. Taraftarın da karşısına çıkın ve herşeyin kontrolde olduğunu söyleyin lütfen ve inandırın onları...
Herşey sadece ve sadece sizin elinizde artık....
Siz adım atarsanız çöküş duracaktır İNŞALLAH....
Saygı ve sevgi ile.....
eyuphulagu 07.03.2010, 19:37 Bir zamanlar kraldı Sivas'ta B. UYGUN...HErşeyi o yapıyordu.Takımın spor direktörüydü..Çok da mütavaziydi...Takımla ilgili yorumları adeta centilmenlik ve sportmenlik doluydu..Hepimizi kendine adeta bir mıknatıs gibi çekiyordu..Hepimiz çok mutlıyduk..Adeta bulutların üzerinde dolaşıyorduk..B. UYGUN herşeye koşuyor,sürekli basına demeçler veriyor;takımdaki hocaları bile gölgede bırakıyordu..Sonra aradan yıllar geçti sivasspor önce süper. lige çıktık....Takımı önce Lorant çalıştırdı ..lorant takıma kontrollu Alman sistemini oturttu;sivasspor göze hoş gelen bir oyun oynamıyor ama puanları da 1-0 lık galibiyetlerle topluyordu..Sivasspor ligi orta sıralarda bitirdi.Daha sonra Takım Carol Pecze ye teslim edildi..Hoca ilk yarı boyunca takımı istenilen seviyeye getiremedi;sivasspor zor durumdaydı;küme düşecek gözle bakılıyordu..Bir gün bir de baktık ki takımın başına B. Uygun getirildi..B. Uygun o yıl M. yıldız gibi bazı oyuncuları takıma kazandı ve aldığı oyuncular da iyi çıkınca ligi 7. bitirdik..Sonra ki yıl sivassporun ligi kasıp kavurduğu yıl oldu..Uzun süre lider götüdüğümüz ligi 4. sırada bitirdik..Sonra ki yıl yine şampiyonluk hayelleri ve ligi 2. bitirmemiz ve şampiyonlar ligine katılışımız..B. uygun şampiyonluğa oynadığımız son yılda çok değişmeye başlamıştı..Gazetelere sürekli röportajlar veriyor herşeyin mimarının kendisi olduğunu sürekli söylüyordu..Sürekli verilen röportajlar artık kerkeste kabak tadı yaratmaya başlamış;sivassporu seven takımlar bile B. Uygun a karşı antipatik bakmaya başlamıştı..B. Uygun eskiden biz deken artık sürekli ben demeye başlamıştı.. Ayrıca gaztelerde verdiği röportajlarda en büyük hayalinin f.b ye hoca olmak olduğunu söylüyor;eğr istenirse Aragones'in yardımcısı bile olabileceğini söylüyordu..Bu açıklamaları yapmadığı gazeteve tv kanalı da kalmamıştı.. Bu yıl ise takımdakak;i önemli oyuncular Bilica,Tum,Silla,Diallo,M. Erdoğan v.b gönderildi ve yerlerine yeni oyuncular alındı..Ama evdeki hesap çarşıya uynadı;İstenilen tarnsferlerin yapılamayışı,gelenlerin gidenlerin yerini dolduramamması,takımın oyun sisteminin değişmesi gibi nedenlerel takım bir anda büyük bir çöküş yaşadı;Şamp. ligi öncesi alınan 5 mağlubiyet arkasından Şamp. ligindeki farklı mağlubiyetler,ligde 8 maçta alınan 6 mağlubiyet bardağı bir anda taşırdı ve istifa edip takımdan ayrıldı...Kendisine çok şeyelr borçlu olduğumuz bir gerçek..Ama kendisinin deSİVASSPOR SAYESİNDE BİR YERLERE GELDİĞİ BAŞKA BİR GERÇEK..Eğer Sivasspor gibi mütavazi başkan ve yöneti olan,uzun süre çalışmasına,ve maaşını bile kendisinin belirlemesine izin verilen bir kulüp olmasaydı bu başarıları başka ;bir takımda yaşarmıydı ;bunu kimse bilemez..Kendisi çok şey verdi ama çok şey de aldı götürdü içimizden...Çünkü eğer ilerde bir daha geri dönerse kendisine artık yönetim,tarftar bu kadar sabır gösterir mi bilemiyorum..çünkü sivas tarftarı zirveyi gördükten sonra artık kendisini zieveye taşıyacaık bir hocayı arzuluyor..Bunun B. UYGUN olacağını artık kesinlikle düşünmüyorum..... Şu aşamada sivasspor bu yılı Muhsin Hocayla tamamlayıp tekrar onunla yeni oyuncular ve yeni sistemle çalışmalı ya da Abdullah AVCI gibi bir hocayla anlaşıp yoluna devam etmeli diyorum...Sivasspor çok şanslı..Çünkü BU İŞTEN ÇOK İYİ ANLAYAN DELİKANLI BİR BAŞKANA SAHİP...
konartr58 07.03.2010, 20:11 başkana mesaj göndereceğimde kafamda birçok acaba var.Bunların yanıtlarını öğrenmek istiyorum ben de birçok kişi gibi.şimdi sayın başkana şimdiye kadar ki özverileri nedeniyle teşekkür etmek istiyorum.Çünkü spor camiasında başkanlık yapmak çok zor bir uğraştır.yüzgün başarısın birgün başarmazsan tüm başarılar silinir gider.Ayrıca harici unsurlar vardır.Bazen başarınızı sağlarlar bazende engellerler.
Bizim başkanın bir takım yönlerden gize mi olsa da içten olduğuna inanıyorum.Sivas sevgisi ile bu işi götürdü.Tabi birde özel bağlantıları var.Herkes bu bağlantıları götüremez.Bu nedenle hem öncesinde başka bir baskı altında idi şimdi de başka bir başka baskı altında kolay değil velhasıl başkan olmak.
Başkan sivassporu süper lige çıkardı.teşşekkür ederiz.Başkan iki yıl sivasporu başarılı şekilde götürdü.sivas'a avrupa takımlarını getirdi.sözünü tuttu.Tesisileşmede iyi takımlardan sayılır.Tabi birde iyi yönetildi.Borçsuz harçsız bu günlere gelindi.Teşekkür ediyorum birçok insan gibi bu yapılanlardan.Marka bir takım yaptı.
Ama bugün kü haline bakınca bazı acabalar da aklımıza gelmez değil.
Başkan bu kadar sessiz ve de tepkisiz.Acaba ne yaparsan yap bu takım düşecek mi denildi de bu kadar ölümü bekleyen kuzu sessizliğindeler.
acaba merak etme sivasspor düşürülmez diye garanti verenler mi var.
acaba bir takım olumsuzluklar oluypr başkan tepkisiz ileri çıksa takımın ya da kendisinin başına şu avrupada ortaya çıkan bahis iddiası ilei lgili gaileler mi çıkar.Bülent uygun bu nednele mi ayrıldı.Sivasspor bu bağlantılardan dolayı mı cezalandırılıyor.Futbolcular bu durmu bildiklerinden ve sonlarını gördüklerinden mi ruhsuzlaştılar.
evet bu acabalar daha da sürüp gidebilir.daha da öenmlisi başkan artık sivassporu bırakma eğiliminde de uygun bir anı beklemektedir.Birgün taraftarın hocaya isitfa çağrısında bulunduğu gibi kendisine de böyle bir çağrı zemini mi beklemektedir.Bunu ileride yaşayarak göreceğiz.
ama bir gerçek var.TAKIM RUHSUZ.HOCA İLGİSİZ.YÖNETİM İSE SESSİZ.(fırtına öncesi sessizlik.)
sivaslının sessizinden korkmak lazım.Sivas çok şeylere gebe.Sivas ile birilikte tabi futbol dünyası da çok şeylere gebe."Görelim mevla neyler eylerse güzel eyler";) deyip bekleyeceğiz.
SIVASSPOR TARAFTARI BUNLARI HAKETMIYOR!!!!
bu takima futbolculara takim ruhunu asilayabilen,heyecan veren,hirsli,azimli,caliskan bir teknik direktor gerekli..sayin ertugral cok beyefendi biri ama hirs yok,inanc yok,heyecan yok..sonuc olarak da basari beklenemez..
kardes ben seninle ayni kanidayim bende bulentin gelmesini istemiyorum.ben seni cok iyi anliyorum.bulentin gelmesi fatih terimin galatasaraydan gidip gelmesi gibi olur.herkes bize ve bulente kufur eder ALLAH korusun.saygilar
arkadaslar takima ve teknik heyete guvenelim.her sey duzelecek.takima biraz disiplin ve kararlilik lazim hepsi o kadar.sayin baskanin oyuncular ve basta muhsin hoca olmak uzere tum teknik kadroyla sert bir konusma yapmasi lazim .gerekiyorsa para cezasi verilsin takimin bir silkelenip kis uykusundan uyandirilmasi lazim.bizlere dusen takima .yonetime ve teknik heyetin yaninda olmak ve tam destek
karşıyakalı 07.03.2010, 21:14 ULAN ARKADAŞLAR BÜLO ZAMANINDA BU HAFTALARDA 1 PUANIMIZ VARDI
BU ADAM GELDİ 20 PUAN ALDI HERŞEY ORTADA HALA BÜLODA BÜLO
SİVASSPORUMUZA ELRİO GİBİ BİR YILDIZ GELİYORSA VE BİZİM KURTARICIMIZ OLACAKSA BUNLAR BİZİM KÜME DÜŞMEYE OYNAYAN TAKIMIMIZA MUHSİN HOCA İÇİN GELDİLER VEDE BURAYA YAZIYORUM
HOCANIN KALİTESİNİ BU ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDAN 5 İNİ YENEREK DÜZELTECEĞİNİ VE TAKIMIN KESİN LİGDE KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM TARAFTAR TARAFTARLIĞINI BİLİRSE TAKIM KESİN OLARAK İŞ YAPAR VE GELECEK SEZON YİNE ÜST SIRALARI ZORLAR
KEİTA NABİL ELRİO NİYE GELDİ BU TAKIMA HOCA İÇİN HOCA ONLARI NİYE ALDI LİGDE KALABİLMEK İÇİN
1 - BAŞLANGIÇ HİTABIN DORU DEGİL
2- SÖYLEDİKLERİNİ DOGRU OLACAGINA SEN İNANIYOMUSUN
3-EGER DOGRU ÇIKARSA SANA ETLİEKMEK DÖKTÜRÜRÜM
4- ŞİMDİLİK BU KADAR KARDEŞİM
konartr58 07.03.2010, 23:40 ben sivassporda halen oynayan kaç oyuncunun menejerinin bülent uygun oladuğunu öğrenmek istiyorum.sanırım bazı şeylerin gizemi burada yatıyor.
arkadaşlar bulent le artık ruyalarda belki olabilir muhsin hocayla lig yolubuza devam edecehiz
kaptann58 08.03.2010, 08:59 BAŞKASENİ SEVİYOR SAYDI DUYUYOR VE HER ZAMNDA SİVASIMIZ İÇİN YAPTIĞIN BUNCA GÜZEL LİKLERDEN DOLAYI SANA ÇOK TŞK EDİYORUM .BAŞKANIM SEZON BAŞINDA YAPTIĞINIZ TRANSFER POLİTİKALARININ YÜZÜNDEN GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIM ŞU AN LİGİN DİBİNE DEMİR ATMIŞ VAZİYETTE BEAKİBETİMİZİN NE OLACAĞI BELLİ OLMADAN BEKLİYORUZ VE BU DURUMDA BİZİ ÇOK DERİNDEN ÜZÜYOR BU SAATEN SONRA YAPACAK BİŞEY YOK TABİKİ AMA YİNEDE DURUMA EL KOYMANIZI İSİTYORUZ BU HOCAYLA ZOR KALIRIZ GİBİME GELİYOR NE OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAYI BİLİYOR NE DÜZGÜN BİR KADRO KURABİLİYOR ZİTA GİBİ AGBETU GİBİ ADAMLARI DIŞARDA BEKLTİYOR FARUĞA MUSAYA 90 DAKKA SABREDİYOR NEDE OYUNA GEREKLİ MÜDAHELELRİ YAPABİLİYOR KISACASI SONUMUZ İNŞALLAH İYİ OLUR SİVASSPORUMUZUN ALTINA DİNAMİTLEYİP KAÇAN ADINI BİLE YAZMAK İSTEMEDİĞİM ŞAHISTAN İNŞALLAH BİRGÜN HESAP SORARSIN BAŞKANIM SELM SAYGILAR....
Sayın Başkan ,
İyi olur diye bu hocayı getirdiniz ama bu hoca Türkiye Ligini bilmiyor,Çareyi siz bulacaksınız,Bülent hoca falan demiyorum,siz olayın içindesiniz,Sivasspor böylemi oynardı mücadele kalmamış,bu takım düşerse kime ne söyleyeceksiniz.Diğer takımlar da puan kaybetmese şuandaki umudumuz bile kalmamıştı,bundan sonraki maçlar dahada zorlu,kendi sahamızdaki maçlardan bile puan alamazsak nasıl düşmekten kurtulacağız,Başkanım bugünden tezi yok çareyi siz bulacaksınız,Antalyayı bu hafta mutlaka yenmeliyiz,yoksa kurtuluşumuz olmayabilir,ama takımın bu haliyle nasıl güveneceğiz,takdir sizlerin,çare sizdedir.
atrium58 08.03.2010, 10:39 Sayın başkan bülent uygunun yanlış transfer politikasına göz yumdun hay hay Bülentin kredi tasarrufu vardı. Bundan sonra kılı kırk yarman gereken durumda Muhsin hocayı attın ortaya çekildin geriye. Tamam adam futboldan anlayabilir, iyi biri olabilir ama Türkiye ligi için kriterleri yeterli değil bunu sezon başında yapılan hatalardada olduğu gibi tüm yerel ve ulusal kamuoyu belirtti ve belirtmeye devam ediyor ama sen ve ekibin bir türlü anlayamıyorsun. Senin ikinci bir hata yapma hakkın yoktu. Bence rakipler bizi kurtardı bir türlü çıkış yakalayamadı yoksa biz bu sene bu ligi haketmediğimizi defalarca gösterdik. Hakka inanan biri olarak ligde kalırsakda diğerlerine yazık olacak diye düşünüyorum..
B.DUMANLI 08.03.2010, 12:57 Baskanin bugüne kadar alinan basarisizliklara sessiz kalisini hic bir SIVAS´li bir anlam verememektedir.Eksik kadrosuyla ist.belediyeye yenilmemiz,sadece sivas´da yasayan sivaslilari degil , yurtici ve yurtdisinda yasayan tüm Sivas´lilari en büyük bir üzüntüye ve umutsuzluga sürüklemistir.Sivasspor´a ne olmusturda bu hale düsmüstür,sorumlusu kimdir? Futbolcular neden bukadar kendilerine olan güveni yitirdiler,ruhsuzca sahada mücadele veriyorlar?Sanki,biz yenilirsek Diyarbakir´da macin iptal olacagi Manisa ile Denizli´nin berabere kalacagi önceden biliniyormuydu???????????????? ???
Bu takım düştü zaten hala umut arayanlar var.yok denizli yenilir,yok diyar bakireler düşürülecek diye sevinenler var zaten ankaraspor düştü biz bir şekilde yırtarız diyorlar ama bakın dostlar hafta sonu puan sıralamasını göreceksiniz sivasspor bu hafta 16 sonraki haftalarda da 17 sırada tamamlayacak ligi...veee sonra hosgeldin bank asya ve ordanda lig a...bukadar.bu takım bu sezon dü-şe-cek sayenizde....TEK ÇARE BÜLENT UYGUNN
ercan58.a 08.03.2010, 13:33 başkanda ipin ucunu bıraktıki sesi solugu çıkmıyor baksanıza ne mesajı yollayacaksın
onlar bizi üzüyorlar bu kadar ruhsuzluk olmaz allaha havale ediyoruz hepsini
B.DUMANLI 08.03.2010, 16:37 Baskan bir ortaya cikda ;Sivas´lilar seni görsün.Sivasspor Istanbul´dan maalesef idare edilmiyor.Bir su serpiver Sivas´lilarin gönlüne.Halimiz hic acici degil, Sivasspor nereye kosuyor?Sivasspor´u sevenler senden bir cift söz duymak istiyor. Cik artik ortaya .SIVAS küme düserde ortaya cikarsan ,hüsrana ugrarsin.Diyarbakir yöneticileri bile haksiz olduklari bir davada kendilerini neredeyse hakli olarak gösterebiliyorsa!Sende ortaya cikda ikinci yari baslamadan önceki demeclerine bir aciklik getir.Ne demistin; ikinci yari tüm SIVASLILARIN GURUR DUYACAGI bir takim olusturduk diye.Bumu güclü takim?M.Yildiz ikinci yari oyunuyla göstermistirki,bu oyuncu sivas´i kurtarmak yerine köstek oluyor.Rahman´a yönelin.Formayi hak eden giysin.Isme ve cisme göre hareket edilmesin.Sivasspor küme düsmemeli,bu SIVAS´in sonu olur.Ortaya bir cikda ileride Bülent Uygun´la calismak istemedigin gercegini SIVAS´liya anlatda onlarda ondan ümidini kessin.
Başkana neyin mesajını göndermek gerek ki? mesaj yollamaya gerek yok herşey ortada.futbola ilgisi olmayan biri bile şu anki sivasın düştüğü duurmu biliyor, görüyor.en yakındaki yönetim neden görmüyor, görmek istemiyor.Başkana mesaj göndermek gereksiz, başkan zaten mesajı önceden aldı.şu an o mesajı okumakla meşgul, aldığı mesaja nasıl bir cevap verecek onu düşünüyor.bir kaç hafta sonra takımda düzelme olmazsa bakın o zaman başkanı nasıl bir cevap verecek sivaslıya, görün o vakit sivasın şu anki içler acısı halini.az kaldı sancılar devam ediyor, sabır gerek.bir kaç hafta sonra hep beraber göreceğiz anyayı gonyayı....
can sivas 08.03.2010, 17:17 Ne oluyor bu Sivassporluyum diyenlere anlayan varsa anlatsın. Adam Dört senelik oturmuş kadroyu dağıtıyor takımın içine mıçıyor üstüne üstlük bide kaçıp gidiyor siz haala bülen bülent diye ağlayıp duruyorsunuz.
Adammı kalmadı memlekette ... hadi terkedilmek zorunuza gitmiyorda yalvarıp ağlayıp sızlanmakdamı zorunuza gitmiyor..
Elinizdekinin kıymetini bilin. Yarın başka biri gelse takımın durumu düzelse kimi alkışlayacaksınız gelenimi gidenimi
Lorant gitti bülent geldi lorantın bıraktığı takımla bülentin bıraktığı takımı iyi kıyaslayın....
sivasli215 08.03.2010, 18:07 bazı arkadasların içindeki bülent uygun sevgisi yine kabarmış anlaşılan!
bülent uygun,sivas için bitmiştir arkadaslar.en azından bu sene için.tekrar takımın başına gelmesi sadece kendimizi kandırmak olur.muhsin hoca takımı kendi oluşturmadı.devre arası transfer yaptı ama temelde problem olduğu için ancak bu kadarı olurdu
şu an itibariyle muhsin hoca ve ekibine destekten başka birşey gelmez elimizden.madem o kadar durumdan şikayetçisiniz,neden geçen sene sonunda takımın iskeletiyle oynanırken tepkisiz kaldınız!
başkan ve bülent uygun doğru olanı bilir diyerek kendinizi kandırdınız.biz yanlış yoldayız diye bar bar bağırırken birçok arkadaşımız yine şampiyonluk hayali kuruyordu...
neyseki henüz herşey bitmedi.takıma ve teknik ekibe gereken destek verilmeli.
son olarak da eğer eleştirilecek birisi varsa bu kişi muhsin hoca değil bu takımın kurulmasında en büyük katkısı olan mecnun başkandır!
kanımaksa58 08.03.2010, 21:27 Yapmayın Allah aşkına yine Bülent Uygun lafları dolaşıyor. Duydukça kafam iyice ağrıyor. Kendi egoları uğruna bu takımı bu hale getiren adamı hala istiyorsanız. Ya siz Sivassporlu değilsiniz ya ben
gardaş sende yapma Allah aşkına yine ya herkes kendi düşüncesini söylüyor aynı senin gibi kafan ağrımasın bi ağrı kesici al gardaşım o adam çok sey kattı sivasa tabi sivasta ona bırak herkes kendi düşüncesini söylesin sende söyle ama kimseyi sivassporlu olup olmamakla yargılamaya sahip değilsin ZEVKLER FARKLI OLABİLİR AMA RENKLER AYNI !!!!!
Sayın başkan, büyük başkan, bak Sivasspor düşerse Sivas düşer! Sen ki Sivas'a Sivasspor vasıtasıyla vekillerden, valilerden, bir sürü gereksiz adamdan yüzlerce kat daha fazla hizmet etmiş adamsın. Sen milyonlarca Yiğido'nun gönlündeki tek kralsın!
Ama nedir bu suskunluk, neden kaynaklanıyor bu sessizlik, aylardır yüreğimiz yanıyor, içimiz kavruldu, çölde bir yudum suya hasret yolcu misali, alacağımız üç beş puanı düşleyip serap görür olduk. Bir umudumuz sendin, sen de sustun.
Taraftarına sustuğun gibi bu ruhsuz futbolcularına da susuyorsan, onlara da baba yüzünü göstermiyorsan gerçekten yandık demektir, yandık ki ne yandık? At sahibine göre kişnermiş, artık masaya yumruğunu vurup, masayı kırma vakti gelmedi mi? Bu futbolcuların karaktersiz futboluna nasıl dayanıyorsun? Onlar taksitlerini tıkır tıkır alıyor, biz ücretsiz sevdamızla perişan oluyoruz başkan. Bunu bu ruhsuzlara anlatır mısın?
Diyarbakırspor yöneticileri bile günlerdir bunca teröristliğe rağmen hala kendilerini haklı göstermeye çalışırken ve ligden düşürülmemeleri yönünde üstü kapalı tehditler gönderirken, bazı açılımcı soytarılar bile sırf birilerine yalakalık olsun diye bu anarşistleri savunurken, bizim yöneticilerimiz bırakın medyayı kendi taraftarına, kendi futbolcusuna söz söylemekten neden aciz, neden, neden, neden???
Sayın başkan yoksa siz de hala ''yok canım, bize birşey olmaz, bu sene biz düşmeyiz'' diyenlerden misiniz? Eğer böyle düşünüyorsanız, eğer bir müdahalede bulunmadığınız vakit 4 hafta sonra nerede olacağımızı siz de göreceksiniz!!!
şarkışla 58 08.03.2010, 22:23 Büyük başkan aylardır sesiniz soluğunuz çıkmıyor.Kulüpler birliğindeki göreviniz çok yoğun herhalde.Takım küme düşme adaylarının en ciddisi herkes SİVASSPORLA ilgili her şeyi konuşuyor ama siz hala sessizsiniz.Bu hoca ile bank asya ya koşuyoruz.Başkan olarak BÜLENT hocanın açıklamalarına cevap vermediniz adam bir kişi transferleri engelledi dedi yalan ddiyemediniz.Para yok diye transferler yapılmadı dedi sizden yine cevap yok.BİR DE HALA BÜLENT BÜLENT DİYENLERE SESLENİYORUM TAMAM BÜLENT HOCA SİVASSPORA ÇOK ŞEY KATTI EVET AMA O DEFTER KAPANDI ARTIK BAŞKA HOCA OLUR BÜLENT OLMAZ
Büyük başkan büyük liderler zor zamanda konuşup, zor zamanda icraatte bulundukları için gerçekten büyük olurlar!
Zor zamanda geldiniz, zor zamanda Sivasspor'a sahip çıktınız, büyüklüğünüzü gösterdiniz!
Ancak yine zor gündeyiz, daha zor gündeyiz, büyük başkan bir kez daha büyüklüğünüzü bir kez daha liderliğinizi göstermenin vakti geldi!
Ya devlet başa ya kuzgun leşe!
efendigardaş 08.03.2010, 23:29 BÜLENTLE BU İŞ OLMAZ BUNU AKLINIZDAN ÇIKARIN.. İNSANLAR BİR KERE TÜKÜRÜR... HOCA KADAR BAŞKAN VE YÖNETİMDE SORUMLUDUR..BURDA GÜNAHI OLMAYAN PARASIYLA MAÇA VE DEPLASMANA GİDENDİR...
ayhandemir58 08.03.2010, 23:39 Selamlar sevgili yiğidolar...Düşüncelerinize katılıyorum,yalnızca biri hariç.O da Bülent Uygun'un dönmesinin istenmesi.Unutmayalım ki takımın bu hale düşmesinin bir numaralı sorumlusu Syn.Bülent uygun dur,ne çabuk unutuyoruz!!! Evet bu hocada kendisini tanınan kradiyi bitirdi ve Sivasın Sivaslının kredisinde yemiye başladı.SAYIN BAŞKAN MECNUN BEY!!!Bir Sivaslı olarak,bir SİVASSPOR aşığı olarak sizden rica ediyoruz,istirham ediyoruz,gerekirse yalvarıyoruz noolur bir an önce yönetim kurulunu toplayarak hocayı görevden alll.Yoksa bir Erzurumspor,bir Vanspor,bir Malatya spor oluruz Allah Korusun.Düşersek ki bu hocayla kaçınılmaz bir daha süper lig yüzü göremeyiz.Zaten Sivas'a ve Sivaslıya yan gözle bakıyorlar,o vakit SOSYAL-EKONOMİK-KÜLTÜREL olarak Sivas tamamen batar.HAYDİ BAŞKAN BİR İYİLİK YAP SİVAS'A SİVASLIYA...;)
tekdoktirin 08.03.2010, 23:47 YA BAŞKANIM ŞAHSEN KENDİ ADIMA SAYĞI DUYDUM BİR BAŞKANSINIZ AMA BU TAKIMIN HALİ NE OLACAK BİLMEM YAZIK OLMUYOR NERDE HATA YAPILIYOR UMUT LARIMIZ BİTİYOR BAŞKANIM
SempaticH 08.03.2010, 23:55 sevgili başkanımız senin olduğun yerde takım düşürülmez ve düşmez bunu bildiğimiz için senin ne yapman gerektiğini de sana öğretmiş gibi olmayalım yalnız bu gidiş hiç iyi değil bunu sende biliyorsun yapılması gerekeni de senin yapacağından eminiz sayın başkanım hocamızın durumu hiç iç açıcı değil ben biraz güveniyordum fakat şu bir kaç maç bekledikten sonra bu hocanın yapacağı lig olmadığını ve takımı takım yapamayacağını anladım ve bugün den tezi yok derhal el atmanız gerektiğini düşünüyorum ne dersiniz yoksa aksini düşünürsek çok kötü olacak allah sonumuzu hayır etsin düşünmek bile istemiyorum bu arada seni seviyoruz sevgilemizle ....
Başkan herşeyi bizlerden daha iyi biliyor ve görüyor.gereken ne ise yapacağından hiç şüphem yok.
muhsin hoca takımıdaha yenitanımayabaşladı bşraz daha idare edelm ilkbahar gozuktu yazıda gorecehiz
bu takım duşsun bu sene bende taraftar olmayı bırakırım rahat olun allaha emanetolun
yigido yakup 09.03.2010, 12:42 bu takım duşsun bu sene bende taraftar olmayı bırakırım rahat olun allaha emanetolun
yaww bu takimin düsüp düsmemesi senin taraftarligini egistiryorsa senin taraftarliginin hic bir anlami yok.
biz herzaman takimimizin yanindayiz düssekte ciksakta biz sivassporluyuz.
35gürün58 09.03.2010, 13:08 ben sivassporda halen oynayan kaç oyuncunun menejerinin bülent uygun oladuğunu öğrenmek istiyorum.sanırım bazı şeylerin gizemi burada yatıyor.
---------------------------------------------------------------------------
Sivasspor sevdalı arkadaşlarımın yorumlarını,feryatlarını üzülerek okudum.
evet takım maalesef beklenilen düzelmeyi gerçekleştiremedi ve olumsuz sonuçlar , korkulu rüyalar görmemize neden oluyor.
Sn. Mecnun Odyakmaz ' ında bunun bilincinde ve çıkış arayışında olduğunu tahmin ediyorum. Görüldüğü kadarıyla burada sahada koşmayan,kondisyonsuz ve canını dişine takmayan bir takımla karşı karşıyayız, yukarda konra58 in taşıdığı şüpheyi maalesef bende taşımıyor değilim.
Sn. Başkan bence takımı toplayıp adeta manifesto niteliğinde futbolculara bir ders vermeli, tepkisini ortaya koymalı, hepsinden önemlisi bu futbolcular para için oynuyorlar nasıl olsa paramız garanti diye adeta boşvermişleri oynuyorlar sivas onlar için birşey ifade etmiyor olabilirler. bugün sivas talar yarın başka bir kulüpte, aslolan para kazanmaları.
Burada geleceğim nokta sn. Odyakmaz konuşmasının sonunda takımın düşmesinde rol oynayan ,ihmali olan, mücadele etmeyen futbolculara çok büyük para cezası vereceğini (ki bu neredeyse transfer ücretlerine yakın bir para olmalı 100-150-200 milyar neyse ve bunu sezon sonu açıklayacağını)
sert bir dille ifade etmelidir.''
Bakın o zaman futbolcular takımı kurtarmak feğil ama paralarını kurtarmak için canını dişine takıyorlarmı takmıyorlarmı.
Sevgi ve saygılarımla
58VoLkAn58 09.03.2010, 14:23 Kardeşim ne Bülent Uygun'u.O devir kapanmış.O gelse takımı kurtaramaz.Bu çok açık ortada.Niye gitti sanıyorsunuz.Tabiki de takımı yönetemediğini anladı bırakıp kaçtı.Mecnun Hoca Hikmet Karaman ya da Ziya Doğan bizim için çok iyi olur.
SenSetik 09.03.2010, 15:08 Sayın Başkanım Mehmet YILDIZ, Cihan YILMAZ, Akın VARDAR, Murat SÖZGELMEZ, İbrahim ŞAHİN dışında kalan futbolcuların hepsini satıp yeni bir takım kursan seneye; takımın başına da Ziya DOĞAN gelse...diyeceğim ama...lafff...
yigido yakup 14.03.2010, 15:03 baskanim artik cok sey gec kalmadan son verin hocanin görevine ne olur baskanim artik dayanamyoruz.bizim takimi mehmet yildiz kursun eger bu ligde rahatlikla kalmazsak adimi kaldiririm.
BASKANIM GEC KALMADAN KOVUN SU MUHSIN HOCAYI
YETERI KADAR ZAMAN KAYBETTIK
58MySouL 14.03.2010, 15:23 bu oyunla bank asya bıze hayırlı olsun ligin en igrenc topunu oynayan takımi sivasspordur buda bir gercek.ruhsuzlar.bu hocA DA S... GİTSİN TEK FORVET OYNANIRMI YAW İÇ SAHA DIS SAHA TEK FORVET.VAY HOCA VAY.
B.DUMANLI 14.03.2010, 17:02 Elimizde süperlig kalitesinde oyuncu ve golcü yokki,gelecek hoca care olsun.Ne degisecek.Gelen hoca´nin elinde sihirli cubukmu olacakki takimin cehresi degissin.Defans oyuncularimizin ,sakatlanmalari ve kart görmeleri sonucu takim tam kadro oynamadigi gibi ,takim da ilk 11 daha kesinlesmedi herhafda degisik bir kadro hal böyle oluncada basari bir türlü gelmiyor.
yiğidobarışbora 14.03.2010, 17:12 başkanın suçu hiç mi yok. takımın içi boşaltılırken seyretti. herhalde işi bitti sivassporla . artık olsada olur olmasada diyor gibi geliyor bana. maalesef siyasette olduğu gibi spordada yönetici olarak alternatif üretemeyen bir şehir olduk. herkes kendine çalışıyor
yigido yakup 14.03.2010, 17:14 Elimizde süperlig kalitesinde oyuncu ve golcü yokki,gelecek hoca care olsun.Ne degisecek.Gelen hoca´nin elinde sihirli cubukmu olacakki takimin cehresi degissin.Defans oyuncularimizin ,sakatlanmalari ve kart görmeleri sonucu takim tam kadro oynamadigi gibi ,takim da ilk 11 daha kesinlesmedi herhafda degisik bir kadro hal böyle oluncada basari bir türlü gelmiyor.
hic yoksa her mactan 3-4 tane yemeyiz arada bir gol atarsakta galip geliriz
yıldız beldesi 14.03.2010, 17:40 insanlar değil kulüpler kalıcıdır eğer bi kişi bi kulübe fayda sağlamış ve sonra faydası dokunmamışsa bu kişinin gönderilmesi gerekir. bu yüzden bence bi şey yapmayan yönetimin değişmesi lazım bence yönetim istifa mecnun hoca istifa
olumune58 14.03.2010, 18:01 ŞU HOCAYI GONDERINDE DAHA BAŞKA BİŞİ ISTEMIYORUZ
85200258 14.03.2010, 18:15 sayın baskanım: takımın gidişatından elbette siz sorumlu değilsiniz.ancak masaya yumruğunuzu vurma vakti geldi ve geçiyor..takım lig basında 5-6 maç kaybetti diye bulent hocaya söylenmeyen kalmadı.ve sizde aranızın çok iyi olmasına ragmen istifasını onayladınız ve geldiğimiz durum ortada.3 sezondur kafaya oynayan,mucadele ettiren,rakıbı bunaltan 3 büyüklerin korkulu ruyası takımı yöneten hoca gitmiş ruhsuz,kibar ve futbol zevki verdirmeyen bir hocayı getirdiniz.elbette efendi sakin saygılı bir hoca ancak bizim ligimiz afrika ligine benzemıyor malumunuz..sert erkek oyunu bir ligte mucadele ediyoruz ve hoca bunun farkında değil..rıdvan hoca,ömer urundul vs bunlar gibi yorumcular bile bu takımın basında bulent hoca olsun istiyorsa demekki futbol sadece futbol değil zeka ,bilgi,iletişim ve beceri oyunudur.sizden taraftar olarak isteğimiz dost olduğunuz BÜLENT UYGUN ile tekrar bizi buluşturun.bulent hoca sizi kıramayacaktır.saygılarımla
Başkanı çok severim ancak nasıl takımın gidişatından başkan sorumlu degil anlamadım. Geçen yıl ki kadroyu ben mi dagıttım. he para için dagıtırsın anlarım parada bilica hariç kazanamadık. Ayrıca bülent demişiniz. Hiçbir teknik adam ayrıldıgı kulübe yeniden döndügünde başarılı olamamıştır. Örnek cok Fatih Terim Daum Milne ... bu liste uzar gider.. Hem su takımın bu hale gelmesinde baş sorumlu 2 kanadı söylemişin yönetim ve bülent. 8 haftada 4 puan toplayan ve futbol açısından su dönemden bi fark olmayan bir dönem. her maç staddaydım. Her maç kahroluyoduk. ben muhsin hocayla devam edelim demiyorum. Ama Sivas camiasında ve zedelenmemiş vizyonu olan birisi gelsin diyorum. Benim hayalimde ki hoca Sivas için Ersun Yenal'dır. Bu da benim düşüncem.
alpgok58 14.03.2010, 19:01 sevgili sivaslılar tüm bu olanlardan sonra hala bu hocaya sahip çıkıyorsunuz şaşıyorum bu kafayla 3. lige gideriz hocamı yok kardeşim.bugünden tezi yok hemen gitmeli YETER ARTIK
KÜME DÜŞMEK İSTEYEN OYUNCULAR VARKEN
SİVASTAN GİTMEK İÇİN KÜME DÜŞMEYİ BAHANE GÖRENLER VARKEN
BAŞKAN SUSMUŞ OTURMUŞ LİDERLİK YAPMAZKEN
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,
HOCA NAPSIN............
bassguitar 14.03.2010, 21:28 mecnun baskan birinci derecede sucludur!!!!bizler basariyi alkisladigimiz gibi basarisizligida elestirmemiz kadar normal bisey yoktur..mecnun baskanin sucu bulent uyguna fazla guvenip ipleri tamamen eline vermesi!!!satilan yabancilar icin agirligini koyamamasi ayni sekilde alinan futbolcular icinde gerekli tepkiyi verememesi oldugu gibi muhsin hoca tercihide baslica yanlisidir..para konusunda sorun oldugunu soyleyip samet aybaba ile anlasilamamasida bir diger sorunudur!!5 sezondur super ligde mucadele eden takimimiz reklam.stad.yayin geliri.transfer geliri gibi gelirler elde etmesine karsin hala ciddi bi para karsiligi ele alinir transfer yapilamamasida baska bi sorun.!!YONETIM ISTIFA!!!
gardaslardagi 14.03.2010, 21:52 baskanim olaya el koyma zamanin geldi bülent uygun bu takima rüyada göremeyecegimiz basarilar yasatmistir biz o basariyi yasatan insana 5 mac dayanamadik bu hocaya nasil dayanacagiz baskanim olaya el koyma zamaniniz geldi artik rakipler bizle maca cikarken 3 puani garanti gibi görüyorlar kurtar baskanim bizi bu durumdan bizi kurtarirsa anca hiklmet karaman kurtarir inaniyrumki baskanimiz bu olaya el koyacak yeter muhsin hoca birak artik bizim yükümüz agirdir her hoca kaldiramaz yeni hoca takima kan can katacakti
ya ne başkanı bırakın bu işleri küme düşersek ilk gemiyi terk edeceklerden bahsediyorsunuz
Büyük başkan artık Sivasspor için çok kritik kararlar alma vakti gelmiştir. Eğer şans eseri ligde kalabilirsek
1) Bu takımdan miadı dolmuş, bu takım için, Sivas için Sivasspor için savaşmayan 5-6 futbolcuyu kovmanız gerekir.
2) Yaptığı her açıklama olay olan ve Sivasspor taraftarı tarafından da tasvip görmeyen Fikret Ünsal'ı bulunduğu görevden almanız gerekir. Sivasspor'u ufku daha geniş, kişisel kalitesi daha yüksek ve modern dünyaya daha fazla entegre olmuş insanlara ve yöneticilere teslim etmeniz gerekiyor.
3) En acilinden, hala ligde kalma şansımız varken, bilerek ve isteyerek oynamadığını düşündüğümüz ve berbat futbollarıyla bize aylardır cehennemi yaşatan bazı futbolcuların diğerlerine ibret olacak şekilde kovulmaları gerekmektedir.
4) Muhsin hoca ile konuşulmalı, eğer hocada en ufak bir umutsuzluk ve çaresizlik görülüyorsa derhal işine son verilmeli. Bunlar son demlerimiz, ya var olacağız, ya da alt liglerde uzun yıllar sürecek yolculuğumuza başlayacağız.
B.DUMANLI 14.03.2010, 22:06 Baskan kendine sekil düzen ver,bir silkin ve oturdugun yerden bir kalk.Gidisi göremiyormusun,bazi spor programlarinda oynadigi futbola göre düsecek takim olarak sivassporu gösteriyorlar .Sana ne oldu baskan seneye alinacak 25 milyon dolarlik pastadan sivas payini alamiyacakmi?Gerek M.Yazicioglu´nun ölümü gerekse A.Sener´in HÜKÜMET ICERISINDE olmayisi ,Sivasspor´a cok büyük bir darbe vurmustur.Yönetim olarak cok acil önlemler alinmasi gerekli.Geri kalan maclarda alinacak puanlarla kurtulmamiz gerekiyor,hersey su anda Diyarbakir´in aleyhine belki ligden cekecekler.Geriye kalan Denizli´yi bu oyuncularla ve Muhsin hocayla saf disi birakamazmiyiz.
sayın başkanım muhsın ertugral dan bir şey olmayacağı kein neden hala takımın başında anlamıyorum sizin gibi futbolu iyi bilen birinin buna müdahale etmemesini anlayamadım başkanım sizden yeni birhoca istiyoruz ben bunun için size sayın LÜTFÜ BAYKUŞ hocayı öneriyorum bence muhsin hocadan daha karıyerli birisi ayrıyeten sivaslı maliyet olayı kulubu sarmaz lütfen değerlendirmeye alının bilgisi süperrrrdir siz başkasına değil kendisine güvenin
karşıyakalı 14.03.2010, 23:26 mecnun başkan olay senin başına patlayacak artık tepkiler hocayı aşmak ve yönetime dogru yön almak üzeredir.noolur gerekeni yap ve hocayı gönder yoksa 2 maç sonra tribin yönetime tepkisini dile getirecektir
hanifi_2005 14.03.2010, 23:44 sayın başkanın artık bütün ümidimiz öncelerde oldugu gibi yine sizde başkanım artık ne yapacaksanız yapın bu takımı kendine getirin ben bu hocaya güvenemiyorum hoca çok iyi bir insan olabilir yalnız bu hoca bizim takıma göre degil ben size çok inanıyor ve güveniyorum siz bu takımın başkanı oldugunuz müddetce bu takım bu ligde var olacak ama ne yazıkki bizler sivasspor taraftarı olarak takımın bu durumuna kahroluyoruz.
karakocyakup58 15.03.2010, 00:55 baskanım muhsin gitse bülenti getirsek olmuyomu en azından bülentin sabit 18 vardı ve taktik anlayısı vardı
muhsiinde ne taktik ne sabit 18 var kimin nerde oynadıgını dahi göremiyoruz lütfen gün geçmeden getirin bülenti..
AYNEN BÖYLE YAZDIM ... GETİRSİN KARDESİM.. BÜLENTİ VE YÖNETİMİ TEMİZLEMESİ LAZIM...
KIZILCAN 15.03.2010, 01:04 Elbette Başkan da en az bizim kadar üzülüyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyordur.Taraftar olarak bu kötü gidişe en kısa sürede dur demelerini bekliyoruz.
Serdar2010 15.03.2010, 01:23 Yazıyorum okuyan varmı?
Sezer Badur ilk yarıda hep sakattı demi?
Trabzonda sihirli çubuklamı dokundular arkadas yırtılıına kadar koşuyor?
Peki onu Trabzona kim yolladı, kim vesile oldu?
Malum kişi...
Şimdi kalkmışınız Malum kişiyi geri geitrelim takımı kurtarsın diyorsunuz?
Arkadaşlar takımda bu halde yatan kaç adam daha vardır?
Sana bursayı ayarladım, seni antalyaya ayarladım, sen Antebe gideceksin...
Ne oldu koşmuyor bu adamlar...
Muhsin hocanın eline unu suyu şekeri vermişiniz ama şeker bozuk, suyu afrikadan getirdi, elinde un var sadece...
Hoca bunu yagdamı kavurursun Altyapıdan taze şekermi alırsın bilemem...
Yalvarıyorum şu bozukları bulun çıkarın...
Mehmet, Hayrettin içerde olanlara müdahale edemiyormu?
yigido yakup 15.03.2010, 01:53 [QUOTE=Serdar2010;617301]Yazıyorum okuyan varmı?
Sezer Badur ilk yarıda hep sakattı demi?
Trabzonda sihirli çubuklamı dokundular arkadas yırtılıına kadar koşuyor?
Peki onu Trabzona kim yolladı, kim vesile oldu?
Malum kişi...
Şimdi kalkmışınız Malum kişiyi geri geitrelim takımı kurtarsın diyorsunuz?
Arkadaşlar takımda bu halde yatan kaç adam daha vardır?
Sana bursayı ayarladım, seni antalyaya ayarladım, sen Antebe gideceksin...
Ne oldu koşmuyor bu adamlar...
Muhsin hocanın eline unu suyu şekeri vermişiniz ama şeker bozuk, suyu afrikadan getirdi, elinde un var sadece...
Hoca bunu yagdamı kavurursun Altyapıdan taze şekermi alırsın bilemem...
Yalvarıyorum şu bozukları bulun çıkarın...
Mehmet, Hayrettin içerde olanlara müdahale edemiyormu?[/QU
sivassporun bu halinden sevinc duyuyor bir sekilde birilerinden intikam araci olarak görüyorsunuzya sizlerin sivasliliginda ve sivassporlulugun süphe duyuyorum.sezer madem cok malum adamin sözünü dinlyiordu ligin ilk 10 haftasi sakatti o zaman niye o malum adama hizmet etmedi
sadece sizlere yazik diyorum yazikki ne yazik
ben sezerin kendi agzindan roportaji dinledim adam dediki sene basinda fenere gidecektim ayhan tümani benim kuzenim o zaman olmadi daha sonra trabzonspor beni isteyince bende baskandan izin alip gittim dedi.daha sagda solda mazeret nyie ariyorsunuz futbolcularin kendi akli yokmu ekmek yedikleri tekneye pisliyecek kadar adi insanlarmi.
lütfen bugün cikin ve sahada seyrettiginiz görüntüleri konusun futbolculari tek tek elestirmekten kacinin.
tekdoktiri 15.03.2010, 03:11 vallahi artık ben başkandan sanki birşeyler oluyorgibi geliyor sanki oysa ben başkana çok güveni yorum ama işallah yanılırım yinede saolsun
arkadaşlar her zaman giden geleni aratıyor bulant hoca goreve bekliyoruz
:mad:HERŞEY NE KADAR KOLAY ÖYLE DEĞİLMİ.BÜLENT UYGUN BU TAKIMI İKİNCİLİKTEN MENEJER OLARAK ALDI ÜÇ YIL BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTURDU.ŞİMDİ BAKIYORUM TAKIMIN BU HALİNDEN BÜLENT UYGUN SORUMLU TUTULUYOR.VEFASIZLIĞIN DA BU KADARI GÖRÜNMEMİŞ.HİÇ YÖNETİMDE SUÇ ARAYAN YOK NASIL OLSA BİR GÜNAH KEÇİSİ BULDULAR.VURDUKÇA VURUYORLAR.TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN.PEKİ HİÇ SORUYORMUSUNUZ BU YÖNETİME BÜLENT UYGUN TRANSFER LİSTESİNİ KENDİLERİNE VERDİĞİNDE HOCA BİZ SENDEN ŞAMPİYONLUK BEKLEMİYORUZ,LİGDE KALACAK BİR TAKIM OLUŞTUR BAŞKA ŞEY BEKLEMİYORUZ DİYEN BU YÖNETİME NEDEN HESAP SORULMUYOR.ŞUNU İDDİA EDİYORUM Kİ BÜLENT UYGUN KALAYDI BU TAKIM ŞU ANDA 7-8 SIRALARDAYDI.BU KADAR VEFASIZ OLMAYALIM LÜTFEN AYNAYI BİRDE KENDİMİZE VE YÖNETİME TUTALIM.AĞALARIN İŞİ TIKIRINDA TAKIM UMURLARINDA DEĞİL ZATEN BIRAKIR KAÇARLAR MERAK ETMEYİN. SİVAS SPOR HEPSİNİ ADAM ETTİ.
|
|