Orijinalini görmek için tıklayınız : "Pes etmek yok"
"Pes etmek yok"
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ml_muhsinert ugral004.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, ''Şansızlıklar yakamızı bir türlü bırakmıyor, ama pes etmek yok'' dedi.
Ligde hafta sonu Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Muhsin Ertuğral idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Göreve geldiğinden beri sakatlıkların takımın yakasını bırakmadığını ifade eden Ertuğral, ''Sedat'ın yine ayağında hafif sorunlar var, İbrahim Şahin'in sorunları var, Murat bugün döndü, idmana çıkacak. Yasin'in ayağında hafif çekme var. Yani şanssızlıklar yakamızı bir türlü bırakmıyor, ama pes etmek yok'' diye konuştu.
Her yenilginin içinde doğrular olduğunu belirten Ertuğral, ''Onları görüp yenilginin içerisinden dersler alınması gerekiyor. Her mağlubiyetin içerisinde öğrenilmesi gereken şeyler var. İnşallah daha çabuk adapte olup, daha çabuk öğrenip Antalya maçına iyi hazırlanacağız. Ama başımız önümüzde değil, arkadaşlarımızın moralinin iyi olması için teknik heyetimiz elinden gelen her şeyi yapıyor. Gidip savaşacağız'' dedi.
Ligde düşme hattındaki rakipleri Diyarbakırspor'un Bursaspor ile yaptığı maçta yaşanan olaylara ilişkin görüşleri sorulan Ertuğral, bu konuda yorum yapamayacağını söyledi. İki takım arasında önceden yaşananlara da bakarak yorum yapılması gerektiğini ifade eden Ertuğral, ''Önümüze bakmak zorundayız, başkalarının neler yaptığı, neler yapabileceğine, ancak sezon sonunda bakılır. Bizim şu anda göstermiş olduğumuz performans önemli'' diye konuştu.
Bu tür olayların futbolda olmaması gerektiğini belirten Ertuğral, Diyarbakır'da Sivasspor olarak kötü karşılanmadıklarını söyledi. Günlük yaşamda futboldan daha önemli şeyler olduğunu ifade eden Ertuğral, futbol sahalarının savaş alanı olmaması gerektiğini vurguladı.
Elazığ'da dün meydana gelen depremde çok sayıda insanın öldüğünü kaydeden Ertuğral, ''Bunlar önemli şeyler, bunları konuşmamız gerekiyor'' dedi. Ertuğral, Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı tanıtımının yapıldığı süreçte bu olayların yaşanmasının, inanılmaz kötü bir mesaj olduğunu sözlerine ekledi.
ertugrul hoca sanada bu yakışırdı
Yav hocam sakatlıklar peşimizi bırakmadı tamamda sahaya çıkan 11,aslan adam futbolcu değilmi.? mücadele varmı sahada bence yok kazanma azmi oda yok. ne var bahanelere sığınmak var. hoca haklı, futbolcu haklı ,haksız olan kim bizmiyiz acaba.hocalar genelde hep kötü giden zamanlarda birşeylerin arkasına sığınmaya çalışırlar.
pes etmek yok hocam durmak yok devamm.
58_babacan_58 09.03.2010, 15:36 AGBETU GİBİADAMI YEDEKTE BIRAK,ZİTAYI HİÇ OYNATMA ZATEN NEDEN OYNATMADINIĞINIDA BİLMİYORUZ,RAHMANI ALDIK ADAMIN BIRAK FUTBOLUNU YÜZÜNÜ BİLE GÖREMEDİK,NE BİÇİM İŞ YAPIYORSUN HOCA YA AĞZIN İYİ LAF YAPIYOR AMA BİZE BU SAATTEN SONRA SADECE PUANLAR LAZIM,LAF KALABALIĞI DEĞİL !!!
hoca hakli, okadar cok gol pozisyonuna giriyoruzki ya toplar direkde patliyor veya sanssiz bir sekilde goller kaciyor, yaw hoca komik olma lütfen, oynatigin bu futbolda sans ne yapsin....
dadaşlar 09.03.2010, 16:15 BEYLER HOCADA İNSAN BİZDE İNSANIZ LÜTFEN MANTIKLI KONUŞALIM ŞİMDİ HOCA KÖTÜMÜ DEDİ İYİ Mİ DEDİ TABİKİ İYİ VE GÜZEL KONUŞTU HER ZAMAN HERYERDEN HOCAMIZIN ARKASINDA OLMAMIZ GEREKİYO.TABİ BAZEN YANLIŞLAR YAPIYO AMA İŞİNE KARIŞMAYALIM BİZ SADECE DESTEKLEYELİM LÜTFEN SABIIIR SABIRRR;)
BEYLER HOCADA İNSAN BİZDE İNSANIZ LÜTFEN MANTIKLI KONUŞALIM ŞİMDİ HOCA KÖTÜMÜ DEDİ İYİ Mİ DEDİ TABİKİ İYİ VE GÜZEL KONUŞTU HER ZAMAN HERYERDEN HOCAMIZIN ARKASINDA OLMAMIZ GEREKİYO.TABİ BAZEN YANLIŞLAR YAPIYO AMA İŞİNE KARIŞMAYALIM BİZ SADECE DESTEKLEYELİM LÜTFEN SABIIIR SABIRRR;)
biz zaten işine karışmıyoruzki kardeşim.
kendi haline bıraktık sadece izliyoruz.:)
Olanlara rağmen hoca ümidini kaybetmeyerek "pes etmek yok" diyorsa bunu alkışlamak gerek.Sakatlıklar oldu, takım içinde değişen şeyler oldu ancak artık bunlara dur deme zamanı geldi de geçiyor bile.Yorumlarda denildiği gibi saygı değer hocam eksilen sakatlanan futbolcular olabilir ancak bunların yerine sahada mücadele edenlere bakın, bunlar arasında hırsı ve mücadeleci ruhu olanlara forma şansı verin.geçen haftaki maçta Faruk'a 90 dakika nasıl tahammül ettiniz.neden agbetu, erman, zita, rahman ve adını unutturduğunuz yedekde kalmış diğer futbolculara şans vermiyorsunuz.Bakınız sayın hocam; taider 90 dakika oynayamaz, orta sahada mücadeleci adam gerek.zita ve elrioyu ortaya monte ettikten sonra kanaktlara agbetu ve ermanı koyun sürekli pres yapan bir motivasyon uygulayın futbolculara, bakın ne oluyor.ileride M.Yıldızın yanına gençlerden birini koyun sürekli koşan pres yapan bir oyuncuyu o zaman bu takımın defansına iş düşmez, defansa ne kadar sağlam oyuncu koyursanız koyun orta saha yol geçen hanı olursa defans çöker.ilerde ve orata saha da pres yapan mücadele eden bir takım oluşturun, bu mücadeleci takım ligde kalır emin olun.bize lazım olan şey mücadele hırsı başka şeye gerek yok.
ercan58.a 09.03.2010, 17:17 bu hocayla bu ruhsuz futbolcularla geri kalan maçlarda 3 puan alacagız oda ankara maçı bedava puan oynansa oda olmazdı beceriksiz herifler
rezillik seyretmek için para ödeyen bizim taraftardan başka bir taraftar varmıdır acaba
noname87 09.03.2010, 17:26 Kusura bakmayın hiç umudum yok bu açıklamalarla günü kurtarırız yarınımız hayla soru işareti:mad:
yorgun(58) 09.03.2010, 17:34 hoca katılıyorum pesetmek yok yigidoyada bu yakışır ama sana bi örnek vereyim ibb fener maçında 8 eksikle oynadı sonuç galip sivasta 12 eksikle oynadı sonuç ortada biz daha pas yapmayı bilmiyoruz ne yapacagız kimle savaşacagız kendi içimizdeki savaşı bir bitirelim önce EY RUH GERİDÖN
DiKKaT SiVaS 58 09.03.2010, 18:01 ne diyon sen muhsin efendi oynattığın oyun oyunmu sence gece başını yastığa koyup hiçmi düşünmüyosun ben bu taraftarlara neden acı çektiriyorum diye
biran önce düzelt şu takımı yoksa gerisini sen biliyosun
ofozturk 09.03.2010, 18:12 inş hoca inş. artık sana olan güvende azaldı. bu gidişle sen sezonu bitirince durmaz gidersin. bzim hakkımızda hayırlısı bakalım.!!!!!!
manyakmisiniz ya
hoca hic bi yere gitmiyor, hersey sanki hocanin sucu, BU takimin basina mourinho gecse ayni sonuclar alir hic fark etmez
kaptann58 09.03.2010, 19:40 HOCAM SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN BOŞUNA KONUŞMA NE OYUN ANLAYIŞIN NE TAKTİK ANLAYIŞIN NEDE OYUNCU DEĞİŞTİRME KABİLİYETİN VAR NEDE KADRO KURMA KABİLİYETİN GELDİN GELELİ DAHA GÜZEL BİR FUTBOL OYNAYARAK MAÇ KAZANAMADIK
kaptann58 09.03.2010, 19:43 SENN TAKIMIN KAÇ TOP ÇALDI KAÇ PASI BİRARADA YAPTI SEN TAKIMI NASIL ÇALIŞTIRIYORSUN ANLAMIYORUM
svsli585858 09.03.2010, 19:45 sakatlıklar peşimizi bırakmadı diyor valla paf takımı çıkarsa as kadrodan iyi oynar kesin hiç yoktan koşar pres yapar 1-2 atak bulur kendi sahamıza gömülmeyiz paf takımı çıkar muhsin hocam as larda iş yok anlaşıldı
heal olsun hocam sanada bişey diyemiyorum
çünkü takımda bülonun nefesi hala var ve inadına oynamıyor hayvan herifler
başlarındada musa aydın ibrahim dağaşan var geçen senenin iyilerindenlerdi ama her ne hikmetse topualıp ileri gitmiyor bu eşekler bülonun yavruları takımın kötü gününde adeta bizden rövanş alıyor
beni düşündüren yönetimin takımdaki bu ve bunun gibi zibidilerin kulaklarını çekmemesi ve oğlum siz 2 sezon önce ligin yeni gözdeleri idiniz noldulan size dememesinden kaynaklanıyor
ben inanıyorumki biz ligde kalırız sade ce 12 puana ihtiyaç var
hoca anladığım kadarıyla agbetu elrio keitayı ermanı özellikle oyundan alıyor ve oynatmıyor bunun sebebi bu oyuncularımızın kart görememsi ve sakatlanmaması gerekriğinden kaynaklanıyor ve biz lige son haftalar dönecez ve ligde fırtınalar şimşekler çaktıracaz
hocam seninle sonuna kadar
takımın başında sanki ertuğrul sağlam varmış gibi rahatım
size inancım sonsuz
YÖNETİMİN BÜLOYA BAĞLI OYUNCULARIN KULAĞINI ÇEKMESİ VE OĞLUM ADAM OLUN LAN DEMESİ GEREK
BİR ARALAR HAYRODA ONLARA KATILMIŞTIKİ BAŞKAN KULAĞINI ÇEKTİ SONUÇ ORTADA
HAYRO TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSU OLDU ŞUAN İÇİN
manyakmisiniz ya
hoca hic bi yere gitmiyor, hersey sanki hocanin sucu, BU takimin basina mourinho gecse ayni sonuclar alir hic fark etmez
AMA MORUNHODAN İYİSİ VAR BAŞIMIZDA GÖNLÜMÜZ RAHAT OLSUN :)
AMA MORUNHODAN İYİSİ VAR BAŞIMIZDA GÖNLÜMÜZ RAHAT OLSUN :)
iste bende onu diyorum
bundan iyisini bulamayiz bu sene düsmicez, SENEYE ne yaparsak o zaman diyebilirsinizki ha bu Muhsinin kabahati, cünkü orda kendi istedigi kadroyu kuracak...
heal olsun hocam sanada bişey diyemiyorum
çünkü takımda bülonun nefesi hala var ve inadına oynamıyor hayvan herifler
başlarındada musa aydın ibrahim dağaşan var geçen senenin iyilerindenlerdi ama her ne hikmetse topualıp ileri gitmiyor bu eşekler bülonun yavruları takımın kötü gününde adeta bizden rövanş alıyor
beni düşündüren yönetimin takımdaki bu ve bunun gibi zibidilerin kulaklarını çekmemesi ve oğlum siz 2 sezon önce ligin yeni gözdeleri idiniz noldulan size dememesinden kaynaklanıyor
ben inanıyorumki biz ligde kalırız sade ce 12 puana ihtiyaç var
hoca anladığım kadarıyla agbetu elrio keitayı ermanı özellikle oyundan alıyor ve oynatmıyor bunun sebebi bu oyuncularımızın kart görememsi ve sakatlanmaması gerekriğinden kaynaklanıyor ve biz lige son haftalar dönecez ve ligde fırtınalar şimşekler çaktıracaz
hocam seninle sonuna kadar
takımın başında sanki ertuğrul sağlam varmış gibi rahatım
size inancım sonsuz
YÖNETİMİN BÜLOYA BAĞLI OYUNCULARIN KULAĞINI ÇEKMESİ VE OĞLUM ADAM OLUN LAN DEMESİ GEREK
BİR ARALAR HAYRODA ONLARA KATILMIŞTIKİ BAŞKAN KULAĞINI ÇEKTİ SONUÇ ORTADA
HAYRO TAKIMIN EN İYİ OYUNCUSU OLDU ŞUAN İÇİN
helal kardes sanki ben konustum :D
sivaslihakan 09.03.2010, 20:43 bu hoca pes etmeyecek bizi bank asyaya götürecek bu gidisle istifa etmeye niyeti yok bosuna ümitlenmiyelim aqllah sonumuzu hayirli etsin
bu hoca pes etmeyecek bizi bank asyaya götürecek bu gidisle istifa etmeye niyeti yok bosuna ümitlenmiyelim aqllah sonumuzu hayirli etsin
hocanin nesi var, oyuncular FOS
noname87 09.03.2010, 21:37 bu hoca pes etmeyecek bizi bank asyaya götürecek bu gidisle istifa etmeye niyeti yok bosuna ümitlenmiyelim aqllah sonumuzu hayirli etsin
Haklısın Hakan benimde ümidim yok tazminat almak istiyor bence bizimkilerde kovmuyor bu kafayla kendine yazık eder kariyerini mahveder Afrikada bile takım vermezler:mad:
Haklısın Hakan benimde ümidim yok tazminat almak istiyor bence bizimkilerde kovmuyor bu kafayla kendine yazık eder kariyerini mahveder Afrikada bile takım vermezler:mad:
asil futbolcular böyle devam etsinler 5.ligde bile top kosturamazlar...
her sucu hocada bulmayin sonucta mac sahada oynaniyor, hoca ne kadar mudahale etsede, hersey futbolcularin ayaklarinda ...
fatihtuztas 09.03.2010, 22:20 ya ertuğral hoca diyorsun ki; her yenilgide bir şeyler öğrenilir, Allah aşkına biz o kadar çok yenildik ki hala bir şey öğrenemedik, çünkü her hafta yine yeniliyoruz. :(
şarkışla 58 09.03.2010, 22:27 arkadaşım hoca da suçlu futbolcularda suçlu.Neymiş kadroyu bu hoca yapmamış eeee devre arasında 4 tane tanıdığı admı getirmedi mi ha.Hangisi SİVASSPORDA oynayabilecek kalite de.Takım kötü gidiyor hep aynı kadro hep aynı adamlar. Kendi adamkları hep ilk 11 de CİHAN ERMAN KADİR AGBETU ZİTA RAHMAN AHMET FERHAT yok yok adamlar paslandı be
hocam tamam sakatlıklar varda bakıyoruz hiç dediğimiz oyuncular oynamıyor 11 de ama teknik adam sensin diyecek bişey yok. bu maçta ermanı zittayı agbetuyu rahmanı ve harunu görmek istiyoruz.bide taraftarın dediği olsun ya yenileceksek bide böyle yenilelim insallah antalyadan 3 puanla döneriz dualarımız sizinle...
NazdrowyA 09.03.2010, 22:54 walla hic umut gorunmuyor ne oyunumuzla ne mucadelemizle ne oyun anlayisimizla TARAFTAR CIRPINIP DURUYOR AMA NEREYE KADAR umud ederim bir gun taraftar bu takima yunuzunu donmez eger donerse siwas sampiyonlar ligine katilsa daha umrumda olmaz O YUZDEN HER KIM AKLINI BASINA ALICAKSA ALSIN BIR AN ONCE YOKSA IS ISTEN COKTAN GECER bunlari solerken siwas bank asyaya dusecekse dussun ama onurlu gururlu we adam gibi oyunla dussen AMA SUAN GORUNEN SANKI SIWAS SPOR LIGE HAWLU ATMIS WE GELEN TAKIMLARA AL KARDESIM 3 PUSNI BOSUNA BIZI TERLETME DER CESINE bana ole geliyor sizi bilmiyorum yigidolar ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN -.......................
58MUAMMER58 09.03.2010, 22:55 Hocam herzamanki gibi centilmence konuşmalar yapmış ağzına sağlık,pes edecek durumda değilizki pes edelim,alacağınız 5 galibiyet okadar hocam arada 1.2 beraberlikde aldınmı değme yin keyfimize,bundansonra oynayacağınız rakipler karşımıza çıktıtığinda dizleri titriyordu takıma fren olma sal yiğidoları rakibin üstüne bak neoluyor,topladığınız puanların 12tanesinde agbetu var ne gıcığın var ,zita oynadığı maçlarda sivas pozisyon üretiyordu sizde kayseri maçında gördünüz azdaha dikkatli olsak yeniyorduk,niye yok,sivaslı oyunculara fazla şans ver,mutlaka defansın önüne savaşçı koy bak sivasspor neymiş herkes görsün.sizinde dediğiniz gibi mağlubiyetlerden doğru ders çıkarın.inatlaşacak nezaman var nede sabır...antalya maçında tümtakıma başarılar ELAZIĞdaki depremde hayatını kaybedenlere ALLAH,tan rahmet dilerim,yakınlarınaALLAH sabır versin.
A.Turan Korkmaz 09.03.2010, 23:15 Takım oyuncularına ya da hocaya toptan suçlama yapmak ancak laf kalabalığı ve boşa zaman kaybı oluyor. Silbaştan düşünelim:
1) Muhsin hoca diyelim ki dünyanın en kötü antrenörü. Bu durumda bile en azından kendi oyuncularının maç istatistiklerini, doğrularını yanlışlarının hesabını tutuyordur.
Neden son maçımıza Faruk Bayarla başlamış ve maç sonuna dek oyunda tutmuştur? Bu soruya cevabımız var mı? Peki, Faruk'un pas yüzdesi maçta gördük inanılmaz düşüktü ve ne hücumu ne de savunmayı düşünebildi.Bulunduğu 30 m2lik alanda bekledi durdu. Önümüzdeki maç yine oynar mı? Karşı takım 11 kişi tüm gücüyle fedakarca oynarken bizi çok kötü oynayarak rakip önünde eksik bırakan bazıları da önümüzdeki maç oynayacak mı ? Çünkü epey zamandır belli oyuncular şans buluyor, diğerleri bulamıyor. Yani istatistiklere rağmen bazı oyuncular ısrarla oynatılacak mı?Bu sorunun cevabını Antalya maçında alacağım ,hoca ve takımın kötü gidişi hakkındaki kararım netleşecek.
2) Şimdilik, bu maçlık, takımın kötü gidişini ,hocaya değil,oyuncuların (başta yabancıların) disiplinsizliğine bağlıyorum. Örneğin
Elrioya bakalım: Daha maç başlamadan ısınırken paslaşmalarda çekingenliği farkediliyordu. Bu oyuncu bence sezon sonu gelse de asıl takımıma dönsem ya da transferimi düşünsem diyor ve riske girmiyor. Bir maçta 5 dk. göz boyadı ama yalanı da ortaya çıktı. Demek ki yapabiliyor ama yapmıyor? Niye son maçta bir tane adam geçemedi? Öylese niye oynatılıyor?
Taider: 10 numara giyen oyuncu nasıl olur? Taider gibi olmaz herhalde. Fizik kondisyon yok, kopuk kopuk oynuyor, sorumluluk almıyor, kaleye gitmiyor, ne biçim 10 numara? Bence iyi bir yedek olur bizim takımda.
Keita: Ne oldu bu oyuncuya? Yabancılardan takımda banko oynayacağını beklediğim oyuncuydu. Oyun disiplininin iyi olmadığı, sorunlu olduğunu sanıyorum. Hoca da onu düzeltebilecek olsa düzeltirdi.
Aubey: Defansa ilaç, kurtarıcı bir oyuncu mu? Yoksa takım iyiyken iyi, kötüyken kötü mü?
Kamanan bu sene hangi maç iyiydi? Ya Musa?
Devre arası yabancı transferleri hata olmuştur,takıma katkıları yoktur, bundan sonra da olmaz zaten. Sezon sonu gönderilmelidirler. Eski oyunculardan bir kısmı ise yedek bırakılmalıdır.
3) Takıma kan değişimi şart. Rahman,Harun,Yunus,Ferhat gibi başarıya aç oyunculara kendilerini gösterme şansı verilmelidir. Faruk,Elrio ,Keita ve Musanın yalnız adı vardı sahada. Artık Muhsin Ertuğral daha cesur olmalıdır. Kendi adına Kaybedeceği birşey kalmadı, takım zaten yeniliyor. O halde eski yemeği ısıtacağına, yeni yemek yapsın. Takımı tamamen değiştirsin demiyorum.
Bir takım hayal edelim yabancı yazmadım. Agbetu olabilirdi belki.
Kalede Akın,defans Abdurrahman,Yasin(Sedat),Murat ,Hayrettin,orta saha Dağaşan(Kadir),Ferhat,Cihan,Ha run( Yunus),ilerde Rahman,Mehmet Yıldız.
yigido yakup 09.03.2010, 23:57 hoca mactan önce iyi güzel konusuyorsunda maca bir 11 cikariyorsun bu dediklerinin tam tersi sanki managerlik oyunu oynuyormus gibi sacma sapan kadrolar kuruyor ondan sonrada olmadik degisiklikler yaparak yapdigin sacma kadroyu tamamen infilak ettiriyorsun ondan sonrada bize gazel okuyorsun.
Allah ini seviyorsan su kadro 11 cikarma isini kaptanla beraber yap yoksa senin gidisatin gidisat degil hem kendini kurtar hemde sivassporu.
oquzh4n58 10.03.2010, 00:46 konuşman yeter ertuğraL Gerisi gelir .....
iste bende onu diyorum
bundan iyisini bulamayiz bu sene düsmicez, SENEYE ne yaparsak o zaman diyebilirsinizki ha bu Muhsinin kabahati, cünkü orda kendi istedigi kadroyu kuracak...
düşsekte kalksakta bu hoca
ne birileri gibi hava
ne sivasspora antipati katıyor
sivasspora olan sempatiyi toplamayı bu hocayla başaracağız
ve gelecek sene avrupaya oynayacağız sonra bu hocayı elimizde tutarsak ne ala tutamazsak işimiz çok zor
HAYDİ HOCAM GÖSTER GÜCÜNÜ KALİTENİ KUMAŞINI HALA ANLAMAYANLAR OLSADA SONUNA KADAR MUHSİN HOCA
Hocam Hakketen çok güzel gaz veriyosun dedigin gibi olur ins :)
nightmare58 10.03.2010, 15:11 Olanlara rağmen hoca ümidini kaybetmeyerek "pes etmek yok" diyorsa bunu alkışlamak gerek.Sakatlıklar oldu, takım içinde değişen şeyler oldu ancak artık bunlara dur deme zamanı geldi de geçiyor bile.Yorumlarda denildiği gibi saygı değer hocam eksilen sakatlanan futbolcular olabilir ancak bunların yerine sahada mücadele edenlere bakın, bunlar arasında hırsı ve mücadeleci ruhu olanlara forma şansı verin.geçen haftaki maçta Faruk'a 90 dakika nasıl tahammül ettiniz.neden agbetu, erman, zita, rahman ve adını unutturduğunuz yedekde kalmış diğer futbolculara şans vermiyorsunuz.Bakınız sayın hocam; taider 90 dakika oynayamaz, orta sahada mücadeleci adam gerek.zita ve elrioyu ortaya monte ettikten sonra kanaktlara agbetu ve ermanı koyun sürekli pres yapan bir motivasyon uygulayın futbolculara, bakın ne oluyor.ileride M.Yıldızın yanına gençlerden birini koyun sürekli koşan pres yapan bir oyuncuyu o zaman bu takımın defansına iş düşmez, defansa ne kadar sağlam oyuncu koyursanız koyun orta saha yol geçen hanı olursa defans çöker.ilerde ve orata saha da pres yapan mücadele eden bir takım oluşturun, bu mücadeleci takım ligde kalır emin olun.bize lazım olan şey mücadele hırsı başka şeye gerek yok.
gardaş o kadar yerinde tespitlerin var ki gerçekten seni kutluyorum bizim hoca bunları fark edemiyor herhalde cihan yılmaz'ı oynatmıyor bu kutsal formayı hak edenlerden biri o hırsı takdire şayan taiderden kötü mü tabi ki değil
58^SiVaS^58 10.03.2010, 17:41 Yav Hocam acil bir seyler yapmalisin yoksa vay halimize.....
Yadigar Barcin 10.03.2010, 19:21 Ne sanssizligi, biz Sivasspor takimi ve taraftari olarak cok sansliyiz!!
Sezonun ücte ikisinden fazlasini geride biraktigimiz bu günlerde, elimizi vicdanimiza koyalim ve puan durumuna bi göz atalim, rakiplerimiz bizden cok daha fazla mücaadele etmesine ragmen ve cok daha iyi oynamalarina ragmen, bulundugumuz yer ne kadar sansli oldugumuzun bir kaniti..
Ama cekirge bir sicrar, iki sicrar, ücüncüye sicrayamaz, artik sansimiza güveni birakip, mücaadeleci bir futbol sergilememiz lazim, aksi halde Denizlinin bile bizi sollamasi ve düsmekten kurtulmasi kimseyi sasirttmasin!!
Yenilmek ayip degil, ama mücaadele ve gayret sarfetmeden yenilirseniz, iste o cok ayip..
Lütfen artik kaderimizi sansin eline birakmayalim ve kümeye düsmezsek, sansimizla degil hakederek düsmedik diyelim.
Sivasspor olarak hepimize görev düsüyor, taraftarindan futbolcusuna, teknik kadrosundan yönetimine yani hepimize, herkes elinden geleni yapacak ve Sezonu düsmeden bitirecegiz Insallah...
Saygilar
taraftar pes etmedi lig başladıgı günden beri bir umut bekliyoruz ama futbolcular pes etmişe benziyor hocam hiç mücadele etmiyolar her maç fark yiyoruz kazandıgımız maçlarda bile rakip bizden cok daha üstün oynuyor eger buysa pes etmemiş halimiz pes etsek ne olur acaba..
|
|