Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya galibiyet, ya galibiyet
SivasSpor.Com 11.03.2010, 08:53 http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/1.idmanertugrall.jpg
Ligde bu sezon umduğunu bulamayan ve son haftalarda alınan mağlubiyetlerle zor günler geçiren Sivasspor'da galibiyet sesleri yükseliyor.
Ateş hattından kurtulmanın hesaplarını yapan kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Antalya'dan galibiyetle döneceklerine inandıklarını belirtirken; kırmızı-beyazlılar takım ve taraftarın motivasyonu açısından tek çözüm yolunun Başkent deplasmanından alınacak galibiyet olduğuna inanıyor. Ligde geride kalan haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından kabus dolu günler geçiren Sivasspor, Antalya’da galibiyet hesapları yapacak.
Bu sezon yaptığı 24 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak topladığı 24 puan ile 15. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, Pazar günü Antalya'da oynayacağı zorlu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile dönmenin hesaplarını yapacak.
Bir biri ardına alınan kötü sonuçlarla psikolojik baskı altına giren Yiğidolar, takım ve taraftarın motivasyonu açısından tek çözüm yolunun galibiyet olduğuna inanırken, kırmızı-beyazlılarda tecrübeli teknik adam Muhsin Ertuğral, zorlu deplasmandan galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi.
Antalya deplasmanından alınacak puan veya puanların hayati önem taşıdığını ifade eden Teknik Direktör Ertuğral; “Antalya temsilcisi ile yapacağımız karşılaşmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ligdeki konumumuz belli ve puana ihtiyacımız var. Son haftalarda takım olarak bir çıkış içerisindeyiz ama bazen hesapta olmayan nedenlerden ötürü aksilikler çıkıyor. Bundan sonra her şey güzel olacak” dedi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
Rallim58 11.03.2010, 09:15 Parolanın değil neticenin galibiyet olması dileklerimle...:rolleyes:
Hadi göreyim sizi galibiyet olmaz ise biraz tatil yapın Antalyada belki güzel gelir.:)
hedefte herzaman tabiki galibiyet var fakat bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor.
bu maç dönüm noktası olabilir bu maçı almalıyız illede galibiyet
SEVDAMSIN58 11.03.2010, 10:48 ALISTIK SEY OYNATIYORSUNUZ KARSINIZDA KOBAY VAR GALIBA ANTALYAYI YENMEK UTANMANIZ LAZIM BU SOZLERI SOYLEMEK ICIN HANGI TEKNIK DIREKTORLE HANGI FUTBOLCUYLA ERMANLAMI UGUR KAVUKLAMI YASINLEMI YOKSA KADIRLEMI SOYLEYIN KIMLE YENECEGIZ GECIN KARDESIM TOPLUM ICINE CIKAMAZ OLDUK ADAM GIBI OYNAYIN BEN YENMENIZIDE ISTEMIYORUM ALTINA YATMAYIN RAKIPLERIN YETER ADAM GIBI OYNAYIN GONLUM ISTEMESEDE LIGDEN BILE DUSSEK GAM YEMEYIZ BARI BIZ ELIMIZDEN GELENI YAPTIKTA OLMADI DEYIN AMA NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E
yorgun(58) 11.03.2010, 10:59 her açıklama mukemmel bizi inanıyoruz evet bumaç dönüm noktamız hoca çok iddali öyledeolması lazım ama hermaç bakıyorum takımda bir arpaboyu yolalmayok degişiklik yok aynı pas hataları kendi sahamızdan çıkamıyoruz rakip fark etmiyo inş dediginiz olur hocam ama ben hiç umutludegilim ben yanılayım busefer siz galip gelin yeterki
yorgun(58) 11.03.2010, 11:00 bizinandık ama sorun sizde sizde inanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Son haftalarda takım olarak bir çıkış içerisindeyiz ama bazen hesapta olmayan nedenlerden ötürü aksilikler çıkıyor. Bundan sonra her şey güzel olacak” dedi.
Hoca hangi takimi seyrediyor acaba ! en azindan kendi takimi degil cikis icinde olan:!
Antalyadan puansiz gelirse takim gecmis olsun derim elvada süper lig hazir ol asya ligi.
yigido yakup 11.03.2010, 11:20 yaa hoca maclardan önce hep böyle aciklmalar yapiyorsun bizleri artik umutlandirma degilde acaba bu mac dediklerin olacakmi diye soru sormaya sevk ediyorsun mac sonunda gene hüsran gene hayal kirikligi
insalah bu sefer dediklerin gercek olur bizde seviniriz.
arkadaşlar sivas seyircisi olarak inandık sivas halkıda olarak inandık biryerlerde bir anormallık var nerelerde anormallık onu çözemiyorum
VAVEYLA13 11.03.2010, 12:14 Biz hep inandık takıma hep düzelecek diye bekledik. Ben burada en kötü zamanlar da bile hiç olumsuz yorum yapmadım. Skor tahminlerinde bile yenme ihtimalimizin çok zor olduğu maçlarda dahi galibiyet yazdım. Çünkü elim yenilgi yazmaya gitmiyor. Hep umutlu olduğumu söyledim. Hocaya hala da güveniyorum. Bu şartlarda maçlara çıkmak onlar içinde çok zor bunu da biliyorum. Her maç stresli ve sinir harbi içinde geçiyor. Tamam bunları anlıyoruz; ama takım oyun olarak bir umut ışığı verse... Ben bile artık umudumu kaybetmek üzereyim. Şuna da inanıyorum bu takım ligde kalırsa gelecek sene iyi işler yapacaktır. Oyuncularımızda bu kapasite var. Yeter ki onlar da taraftar kadar inançlı olsun. Hadi artık YİĞİDO kendine gel ve sana umut bağlayan bu taraftarı mutlu et. Bu maç çıkışımız olsun.
Elbeyliliyiz 11.03.2010, 12:21 Insallah yeneriz beraberluge bile tahammül kalmadi... Ölümüne sivas
hep böyle konuşuluyor sonrası malum kac haftadır böyle antalyayımı yenecez bu futbolla umutsuzluga surukledı bu takım bizi
ercan58.a 11.03.2010, 13:52 allahtan ümit kesilmez inşallah puan veya puanlar isteriz tabii çok zor olmasına ragmen inşallah bizim açımızdan sonuç olumlu olur
şahsi düşüncem inşallah yanılırım ama fark yeriz diye düşünüyorum hayırlısı olsun
58_babacan_58 11.03.2010, 13:57 ARTIK ALDIĞINIZ PARANIN YEDİĞİNİZ EKMEĞİN HAKKINI VERİN SİZDEN İYİ MÜCADELE İSTEYEN YOK ADAM GİBİ OYNAYIN PUAN ALIN LİGTE KALIN BİZE YETER.....
Divriği58- 11.03.2010, 13:59 tek çözüm yolunun Başkent deplasmanından alınacak galibiyet olduğuna inanıyor.
NE bAŞKENTI ANTALYA BAŞKENT MI OLDU ilginç Bu haberi hazırlayanları bi bulsam
galibiyetten başka şansımız yok zaten
ben artık galibiyete pek inanamıyorum ama hayırlısı.
mucahitbaba58 11.03.2010, 16:29 bes macdan galip gelin basak bisey istemiyorum bes macida alamiyorsaniz hem futbolu hemde teknik drektorlugu birakin
eskiyurt58 11.03.2010, 16:35 hoca bu kacıncı galibiyet sözü bu macıda alamazsan durmamalısın.birde cok rica ediyom rakip takımı övme.
sivaslihakan 11.03.2010, 16:38 her mactan önce ayni sözler bizide ümitlendiriyorsun hoca ama mactan sonra hüsran bursa macida farkli olacakti iyi hazirlanmistik fener meci yine öyle istanbulu zaten yenecektik ama nerdeeeeee
ayni tas ayni hamam bu takima hicbirsey katamadin hoca hatta eksilttin bile sen gelmeden önce en azindan oyun vardi sitem vardi sadece defans hatalarindan kaybediyorduk ama sen geldikten sonra defans hatalarina cözüm bulamadigin gibi takima oynamaiy hucum yapmayi unutturdun bu nasil is anlamadimm halada cikip pes etmek yok falan filan bu hafta yenemezsek bavulunu topla ve git cünki sen olsanda olmasanda ayni puan toplanir hocasizda bukadar oynar bu takim
58 Mert Emir 58 11.03.2010, 17:35 AYNEN ÖYŞE TEK HEDEF 3 PUAN
YİĞİDOLAR İLK HEDEFİNİZ AKDENİZDİR İLERİİİİİİİİ
MEHMET YILDIZDAN MUTLAKA GOL BEKLİYORUM
Bestepeli-58 11.03.2010, 18:20 hocam bu söylediklerine sen inanıyonmu bu takım antalyayla 10 mac yapsa birini kazanamaz ben körmüyüm ben salakmıyım ben aptalmıyım bank asya liği dahil sivasspordan kötü ftbol oynayan takım görmedem 23 hafta oldu ayıp ya yazık yaa başarısız olmak için nasıl bir formülün var nasıl bu takımı bu hale soktun ben bunu anlamıyorum işin esası bu
subasi29 11.03.2010, 19:19 artik sart oldu galibiyet..biz hala umutluyuz birazda futbolcularimizin icinde umut isigi dogarsa bu macta galibiyet neden olmasin !!
sivaslibaris58 11.03.2010, 19:24 bizler inandik sizde inanin bizim icin bu maci alin......bizler ilk haftadan berli inandik,ama ne yazikki takim hala inanmiyor inamak istemiyor.allahim nolacak bu takimin hali,bir futbol takimi olmamiz ragme oynadigimiza futbol demesi icin 1000 sahit lagzim.allahim bize bir care lagziiiiim,bir care,bir care...
ARKADASLAR BU YÖNETiM VE ANTRÖNÖR KÖTÜ OYNUYAN OYUNCULARA CEZA FiLAN KESMiYOR VE CEKi DÜZEN VERMiYOR, BUNLAR BANK ASYA LiGiNE RAZILAR
BU DURUMLARDA BiZ TARAFTARLAR BU GÖREVi YAPMAMIZ GEREKiR
BENiM TAVSiYEM EGER ANTALYA MACI KAYIP EDiLiRSE
4 EYLÜL DEKi GENCLERBiRLiGi MACINA KiMSE GiTMESiN
TARAFTAR OLARAK BÖYLE PROTESTO EDELiM YÖNETiMi VE FUTBOLCULARI
AKILLARINI BASLARINA ALSINLAR
BUNE REZiLLiK YETER ARTIK
üçyıldız58 11.03.2010, 19:34 ARKADASLAR BU YÖNETiM VE ANTRÖNÖR KÖTÜ OYNUYAN OYUNCULARA CEZA FiLAN KESMiYOR VE CEKi DÜZEN VERMiYOR, BUNLAR BANK ASYA LiGiNE RAZILAR
BU DURUMLARDA BiZ TARAFTARLAR BU GÖREVi YAPMAMIZ GEREKiR
BENiM TAVSiYEM EGER ANTALYA MACI KAYIP EDiLiRSE
4 EYLÜL DEKi GENCLERBiRLiGi MACINA KiMSE GiTMESiN
TARAFTAR OLARAK BÖYLE PROTESTO EDELiM YÖNETiMi VE FUTBOLCULARI
AKILLARINI BASLARINA ALSINLAR
BUNE REZiLLiK YETER ARTIK
kardeş maça gitmemekle yönetimi futbolcuyu protosto etsek ne geçecek elimize
bu takım düştünmü bank asyaya dahamı iyi olacak mecnun başkanın olduğu bir yönetimi protosto etmek ne bize düşer nede haddimize memlekete sahip çıkan bir mecnun başkan var onuda küstürelim
futbolcuyu protosto yapabiliriz onuda maça gitmeyerek değil sırtını sahaya dönersin 5 dakka alkışlarsın gururu olan futbolcu oynar
lütfen şu zor zamanda biraz mantıklı düşünelim mantıklı hareket edelim
efendigardaş 11.03.2010, 20:18 BİZ BU TAKIMIN LİGDE KALACAĞINA İNANDIĞIMIZ İÇİN PEŞİNDEN GİDİYORUZ..GELECEK SEZON DAHA ZOR OLACAK BU YÖNETİMLE...
Gardaşlarım galip gelecekler Allah ın izniyle
58VoLkAn58 11.03.2010, 21:03 Bu maçı alabilirsek futbolcularımız açısından büyük bir moral olacak.Muhsin Hocam laflarınla yeme bizi.Her maç öncesi bu tür lafları söylüyosun.Biz sizden laf değil iyi futbol bekliyoruz.
58MUAMMER58 11.03.2010, 21:26 Hocam ya galibiyet ya galibiyet maçı ,ibb maçıydı,eğer hoca doğru kadro çıkarırsa galip geliriz diye düşündüm,olmadı,inşallah antalyada aynı hatayı tekrar etmessinde şu maçı alırız yoksa işimiz gerçekten zorlaşır,doğru kadro birazda hırs hepsi bu ,antalya yenilmeyecek takım değil,bizden daha iyi kadrosu yok, arada 4 puan var,yenmek için elinizden geleni yaparsınız inşallah,takım 1 kazansın devamı gelir bence.
şarkışla 58 11.03.2010, 22:24 Hoca her maç öncesi böyle konuşuyor ama sonuç hiç istediğimiz gibi olmuyor.Beraberlik bile zor.YABANCI FUTBOLCUSUZ SİVASSPOR EN GÜZEL SİVASSPOR
Harbi Selim 11.03.2010, 23:35 Bu maçı kaybedersek EYVAH deriz. Ama inşallah sezon sonu DÜŞTÜK demeyiz. Ters giden birşey var. Daha yönetim bunu bulamadı.
yukarıyıldızlı 11.03.2010, 23:46 bu oyunla beraberliğe bile inanamıyorum antalyanın en kolay maçı olacak, inşallah ama inşallah ben yanılırım....
ssfatihss 12.03.2010, 10:45 düşme potasındakı dıger takımlara bakıyorum adamlar her maca ölüm kalım macıymıs gıbı cıkıyorlar bizimkilere bakıyorum kendı sahasında 1-0 gerı düstüğü macı cevıremıyorlar ne izleyen ne oynayanlar zevk alıyor bu sene sıvasspor un maclarından ALLAH sonumuzu hayır etsın....
sen kendi evinde ibb ye yenil antalyadan puan alacam de kimi kandırıyorsun hocam ibb maçında kaç pozisyonumuz var organize bir atağımız yok defans anlaşması sıfır biz taraftarlara en ufak fulbolla ilgili bir işık verki bizde umutlanalım hocam futbolcuların üzerine sanki ölü toragı dökülmüş.en ufak bir mücadele yok yeni gelen yabancılarda şu ana kadar daha uyum sağlıyamamış .motivasyon eksikliği var soyunma odasına yöneticilerden biri veya sayın başkanımız girip bunları yürekten motivasyon sağlamaları gerek. birde ben taraftarolarak sivas şehrindeki hemşerilerime de sitemde bulunacağım senin memleketinin takımı varken birinci süper ligde başka bir takımı tutarsn büyük takım olunmaz bunu böyle bilinmesi lazım tek yürek hep birlikte istanbuldaki sivaslılar ve memleketimizdeki sivaslılar bu takımı desdekleyelim.
carizma0658 14.03.2010, 00:49 evet herkes gibi bizlerde tek dilegımız GALİBİYET
pierlotti 14.03.2010, 13:55 git kardeşim nerden buldular seni.Şu an antalya maçını takip ediyorum daha ilk yarı ve 2-0 yenik durumda takım.Böyle mi savaşmaya gittiniz antalya ya.Çileden çıkardın tüm sivas halkını.Takım küme düşüyor kümeee.Senden başka herkes anladı bay ertuğral...
SEVDAMSIN58 14.03.2010, 18:33 UMARIM HALA AYNI SOZLERI SOYLEYECEKSIN YA GALIBIYET YA GALIBIYET DIYECEKSIN EGER AZICIK YUZUNDE UTANMA VARSA CEK GIT
|