hazinay
28.07.2005, 00:00
selam tum sivaslilara ben amerikadan kadir amerikada bulunan tum sivasli hemserilerimle tanismak istiyorum ya neredesiniz ya gardaslar tek kaldim burda hani nerede bu yigodolar gelide tanisalim ya
Orijinalini görmek için tıklayınız : AMERIKA'daki Yigidolar, Buraya ! hazinay 28.07.2005, 00:00 selam tum sivaslilara ben amerikadan kadir amerikada bulunan tum sivasli hemserilerimle tanismak istiyorum ya neredesiniz ya gardaslar tek kaldim burda hani nerede bu yigodolar gelide tanisalim ya skywriter 28.07.2005, 02:48 Tanismak isterdim ama ben bugun Turkiye'ye tatile gidiyorum. Gelecek ay geldigimde gorusuruz... GuNaY 28.07.2005, 14:27 ilker istanbula geliyorsan benide haberdar edersin artık.... iki kisimi sadece??? serhankaburcuk 11.08.2005, 01:41 Tanismak isterdim ama ben bugun Turkiye'ye tatile gidiyorum. Gelecek ay geldigimde gorusuruz... Gardaş Sivasa geldinde bize uğramadın helal olsun sana... puar 11.08.2005, 01:59 şişttttt Abd Duyuyormusun...sivas Her Yerde.....gardaslar Sizlere Kucak Dolusu Sevgiler... skywriter 21.10.2005, 03:08 Selamlar Amerika'daki yigidolar, Herkes nerede bulundugunu, ne is yaptigini ve Sivas'la olan alakasini yazarsa birbirimizi daha iyi tanimis oluruz ve firsatlar olusturarak bulusmalar gerceklestirebiliriz. Kendimle baslayayim: New Jersey/Piscataway'de yasiyorum. Rutgers Universitesi'nde ekonomi doktorasi 3. siniftayim. Ailem halen Sivas'ta ikamet etmekte. Firsati olan arkadaslarla birlikte Sivasspor'un Fenerbahce ya da Besiktas'la olan macini tv'den birlikte izlemeyi teklif ediyorum. Yakin olan arkadaslar mesaja cevap yazarlarsa sevinirim. Ilker sabri 21.10.2005, 05:32 NEW YORK ---USA SIVAS--- KANGALLIYIM Turkiyede muhtelif yerlerde Muftuluk gorevlerinde bulundum,simdi ise New York merkezde Diyanet Isleri baskanligina bagli ,Turk Islam Kultur Merkezinde Din Gorevlisi olarak gorev yapmaktayim Vatan sevgisi imandandir... Turkiye hasreti ve Sevgisi Damarlarimin butun hucrelerinde her gun yenilenmekte ve Kucuk yasta ayrildigim Sivasim in sevgisi ise tarif edilemeyecek boyuttadir, Amerikadan Tum Turkiye ye hassaten sivas a selamlar ve sivasspor a basarilar diliyorum.... New York skywriter 21.10.2005, 06:26 Hosgeldin Sabri abi. Mesajin icin tesekkurler. Gerekli bilgilerini aldim, insallah guzel programlarda gorusebilmek uzere, (Cevdet bey, Erdogan bey, sizler de buraya birseyler yazabilirsiniz..) serhankaburcuk 21.10.2005, 14:03 BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DENİZ AŞIRI ÜLKELERDEDE KENDİNİ GÖSTERİYOR...HELAL OLSUN YİĞİDOLARA... defineci 02.11.2005, 21:54 California'dan selamlar... HakkıTİMUÇİN 02.11.2005, 22:09 California'dan selamlar... Öncelikle aramıza hoşgeldin... gardas böyle kuru kuruya selam olurmu ?? Kendinden bahset biraz...tanıyalım seni sinan58_34 02.11.2005, 23:06 California'dan selamlar... aleykumselam gardas hosgeldın ama ıstersen bıraz daha detaya ındetanıyalım bı hemserımızı daha :-) sivaslibozo 02.11.2005, 23:16 Selam .... birlikik ve beraberliginiz beni sevindirdi...keske biz ALMANYA DAKI YIGIDOLARDA GÜNÜN BIRINDE BÖYLE BIRSEY ORGANIZE EDEBILSEK....yani ummarim birilerinde ben dahil bi ampül yanmistir..:).. tabi ama zor cünkü 500 bin sivasliyi bir yere toplamak baya güc....:) herkese selamlar amerikali 03.11.2005, 00:56 newyorktan tum sivas"a selamlar. ben longislanda yasamaktayim Sivas merkezdenim . sivasspora fenerbahce macinda basarilar diliyorum. her sey sivas ve sivasspor icin. TUM YIGIDOLARIN VE SIVASIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM. tolgaornk 08.12.2005, 13:20 NW Washington AC Sivasliyim ama sivasi hic gormedim. George washington unvdeyim.master ogrencisiyim Ailem ist.da Daima Sivasporluyum 1967_DERNEK_10UR 08.12.2005, 22:57 SÜPER AMERİKADA BİLE YİĞİDO VAR.. agca58 08.12.2005, 23:50 NW Washington AC Sivasliyim ama sivasi hic gormedim. George washington unvdeyim.master ogrencisiyim Ailem ist.da Daima Sivasporluyum AAA AYIP EDİYON BAK..SİVASLISIN VE SİVASI GÖRMEDİN DEMEK..HEMEN EN KISA ZAMANDA GEL GÖR MEMLEKETİNİ..YİĞİDOLAR DİYARI SENİ BEKLİYORR..:) agca58 08.12.2005, 23:55 SÜPER AMERİKADA BİLE YİĞİDO VAR.. SÜPER DEĞİL KATİL VE KATLİAMCI AMERİKADA BİLE SİVASLI VAR,ÇÜNKÜ AMERİKANIN DELİKANLI MERT YİĞİDO İNSALARA İHTİYACI VARMIŞ ,BİZİMKİLER GİTMİŞ ADAM ETMEYE ORAYI..:) agca58 08.12.2005, 23:57 AHA BENDE GÜRCİSTANDAN SİVASIMA SELAMLAR GÖNDERİYORUM..VARSA GÜRCİSTANDA SİVASLI HEMEN YAZSIN..BEKLİOM HAAA.. tolgaornk 09.12.2005, 09:14 AAA AYIP EDİYON BAK..SİVASLISIN VE SİVASI GÖRMEDİN DEMEK..HEMEN EN KISA ZAMANDA GEL GÖR MEMLEKETİNİ..YİĞİDOLAR DİYARI SENİ BEKLİYORR..:) Haklısın aslinda,havasi sert insani mert sivasimizi enyakin zamanda ziyaret etmeyi istiyorum.Vatanima bir ayak basabilsem yigidolar diyarinida gorecegim insallah.Tum gardaslarima da selam ve sevgiler... sivaslıavukat 09.12.2005, 14:14 Asıl sevda görmeden sevmektir.Görünce zaten seveceksin Tolgacım. Bravo sana binlerce kilometreden ulaşabiliyorsun sevdiğin yeri sevenlere. Av.Alper KAHVECİOGLU Etem-Murat 09.12.2005, 14:29 SÜPER DEĞİL KATİL VE KATLİAMCI AMERİKADA BİLE SİVASLI VAR,ÇÜNKÜ AMERİKANIN DELİKANLI MERT YİĞİDO İNSALARA İHTİYACI VARMIŞ ,BİZİMKİLER GİTMİŞ ADAM ETMEYE ORAYI..:) KATIYORUM KARDAŞ YİĞİDONUN ĞİTTİĞİ YERE MERTLİKTE GİDER AMCA58 10.12.2005, 15:01 SİTEMİZDEKİ YAZI VE YORUMLARINI İLGİYLE TAKİP ETTİĞİM 'SKYWRITER' İSİMLİ ARKADAŞIMIZDAN YAZI,YORUM VS. GÖREMEMEKTEYİM.KENDİSİNDEN HABER ALAN VARMI ?YADA BAŞKA BİR NİCK LEMİ YAZIYOR?CEVAPLAYAN OLURSA SEVİNİRİM. SEVGİLERİMLE. tolgaornk 12.12.2005, 14:28 Asıl sevda görmeden sevmektir.Görünce zaten seveceksin Tolgacım. Bravo sana binlerce kilometreden ulaşabiliyorsun sevdiğin yeri sevenlere. Av.Alper KAHVECİOGLU Sevgili Alper abicim ( bu arada abi diyorum Yas 23) samimi mesajin icin tesekkurler.Evet ne guzel ifade etmissin sevda gormeden sevmektir diye.Uzaklarda olsam da gonlum daima sizlerle.Turk olmanin Sivasli olmanin verdigi gururla yasiyorum.Zaten amac buralara gelipde oralari unutmak degil daha donanimli bir hale gelip vatana hizmet etmektir umarim amacima ulasabilirim. Selam ve saygi ile... MERİÇ 15.01.2006, 10:56 :) California'dan selamlar... gardaş insan biraz kimlik bilgilerini yazar... MERİÇ 15.01.2006, 10:57 SÜPER AMERİKADA BİLE YİĞİDO VAR.. walla onur abi bende şaşırdım amerika da bile kaç tane yiğido war.... alimuharrem58 15.01.2006, 12:15 arkadaşlar dünyanın her yerindeyiz hunkar 10.02.2006, 07:02 butun yigidolara NJ siden slm arkadaslar birlik olalim gazibeyli 22.02.2006, 06:40 Selam Yigidolar: Ben Omer Arslan, 4 aydir Newyorktayim. Ailem Sivasta Ikamet etmekte NY Bronxta Lehman Kolejinin Dil Kursuna gitmekteyim.Burada Manhattanda Amish Markette calismaktayim. Devamli olarak siteyi ziyaret ediyordum fakat forumlara bakmiyordum.bugun bi bakayim dedim. Gorusmek dilegiyle selamlar apolat 22.02.2006, 18:31 yaw masallah yaaa her tasın altında bı turk vardır zate eeeee turk yıgıt demek yıgıt te bızım toprakta harman olduguna gore bızde HER YERDEYIZZZZZZZ ...... superglam 04.06.2006, 16:28 Selam Yigidolar: Ben Omer Arslan, 4 aydir Newyorktayim. Ailem Sivasta Ikamet etmekte NY Bronxta Lehman Kolejinin Dil Kursuna gitmekteyim.Burada Manhattanda Amish Markette calismaktayim. Devamli olarak siteyi ziyaret ediyordum fakat forumlara bakmiyordum.bugun bi bakayim dedim. Gorusmek dilegiyle selamlar Kardeş bende iş ile ilgili 21 Haziranda New York a geleceğim. kısmet olursa marketinize uğrarım.. tam bana adresini ve varsa cep telini verirsen görüşebiliriz. bilgileri mailime atarsan daha iyi olur superglam06@hotmail.com Şimdilik hoşçakal.. Bjk_Sivaslı 20.08.2006, 07:09 Slm Bende Kanada Kangallıyım myway 03.07.2007, 00:15 San diego dan selamlar yigidolar:) 2-3 ay kadar burdayim yuok mu bu cevrede yigido acaba kesin vardir kesin:) bugun geldim ama memleket iste gozumde tutuyo simdiden... cihan1987 03.07.2007, 00:28 chicago dan selamlar... 2, 3 ay kadar bu civardayim. yakindaki arkadaslarla sivas maci izlemek dilegiyle... merkez_emre 03.07.2007, 00:57 taraftarlıgının bi bölümünü sivasspora taa amerikalardan ayıranları gormek ne gusel... umarım en yakın zamanda Sivas a gelir az da olsa Hasret giderirsiniz.. velibircan 03.07.2007, 00:58 valla çok şaşırdım hepinize kurban olam vay be ta amerikada topraklarım var be.hepinize canım feda yaban ellerde kendinize iyi bakın. furky 03.07.2007, 01:35 Bende Hollandadan:P Insallah 3 hafta sonra SIVASDAYIM:D Ben sivasa gidiyorum sivasspor hollandaya geliyor:( boyle ismi olur kardesimm:( sansima tukuriyim newjersey 03.07.2007, 01:42 selam tum sivaslilara ben newjersey de erdogan11 yildir burdayim inanin benimde burnumda tutuyor memeleketim en son 6 sene onnce gitmistimamam yakinda yine gidecegimburdan tum sivasli kardseslerime sevgi ev sagilarimi sunar hasretle kucaklarim ben lakewood da kaliyorum yakin olanlar arayabilir burda baygi varriz sivasli benim bilfigim 6 arkadas var sivastan burda devamli gorusuyoruz sivaspoyrazi58@hotmail.com Sabiha Serin 03.07.2007, 11:03 Ben Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.A.Yaşar SERİN. (Sabiha Serin'in eşi)Üniversitem, Atina TEI Üniversitesinde 18-30 Haziran 2007 tarihleri arasında ders vermek üzere Öğr.Gör.Tamer Balıkçı ile birlikte görevlendirdi.Orada kaldığım sürede verdiğim dersle onların gönlünde taht krdum.Yunan Türk sanat kardeşliğini en sağlam biçimde perçinledik.Geleneksel Türk Sanatlarında "EBRU" sanatını anlattım.Öğrettim.Öğrenciler verdiğimiz dersi çok sevdi.Ekim Ayında bir kez daha çağırdılar. Atiana'da bulunduğum sırada caddelerde elimde Sivasspor bayrağı dolaştım.Bol bol fotoğraf çekildim. Yabancı Damat dizisinin çekildiği mekanları da gezdik. Orada da Sivasspor bayrağını açtım.Sivassporu tanıyanlar çıkıyordu.Bana Bravo Türko,bravo Sivassporlu Türk diye hitap ediyorlardı.Bu da beni bir Türk olarak Sivassporlu yiğido olarak gururlandırıyordu.Gümülcine'li Türk öğrenci Ender İsmail BAŞA'bize Yunanca-Türkçe tercumanlık yaptı.Atina'da çok iyi ağırlandık.Tüm yiğidolara selam olsun YRD.DOÇ.A.YAŞAR SERİN SİVAS yasarserin@gmail.com ceza_tolga_rep 03.07.2007, 12:43 benim en büyük kuzenimde new york da. dünyanın her yerinde sivaslılar var.. mustafa yiğit 03.07.2007, 15:48 tüm gurbetçi gardaşlarıma selamlar helal olsun biz sivaslılara atalarımız gibi 4 kıtaya nam salmışız valla ŞAMPİYON SİVASSPOR birlik beraberlikten şampiyonluk dogar ZYYZ 03.07.2007, 23:22 Hocam sizi tebrik ediyorum. Herkim Sivas ve Sivasspor için birşeyler yapıyorsa Allah ondan razı olsun. Sevilmeye değer bir ülkenin sevilmeye değer bir şehrinde yaşıyoruz, lütfen kıymetini bilelim... myway 05.07.2007, 04:27 san diego da yim ama galiba 2-3 gun sonra alaskadn yazicam sizlere:) bizi izlemeye devam edin.. jakobieen 05.07.2007, 14:15 san diego da yim ama galiba 2-3 gun sonra alaskadn yazicam sizlere:) bizi izlemeye devam edin.. ohhhh gez bakem...:) :) nba sezonu bitmeseymiş keşke :) newjersey 09.07.2007, 15:58 selam tum yigidolara amerikadan gelin burda bir sivasspor dernek veya bir lokal acalim ne dersiniz yardimci olurdsaniz ben varim bu ise her hafta maclari burdan isleriz toplaniriz tanisiriz ne derisniz yerini toplanip karar veririz ben bu ise varim iyi olur bence ilginiiz bekliyorum tum sivasli kardeslerim Engin58 09.07.2007, 16:24 Hos geldiniz sitemize kardesim.Saygilarimla... myway 18.07.2007, 11:55 ohhhh gez bakem...:) :) nba sezonu bitmeseymiş keşke :) alaska isi olmadi San diego da kaldik kardesim:) ama bu san diego da super memleket turkiyeye dondugumde buradan cektigim fotograflari yayinlarim. merkez_emre 18.07.2007, 12:48 san diego bunun barnebau su eksık olmus yaf :D jakobieen 18.07.2007, 12:50 ama bu san diego da super memleket, turkiyeye dondugumde buradan cektigim fotograflari yayinlarim. sivastanda süper memleket olacak diil ya :rolleyes: bekliyoz güzel fotolarını :) jakobieen 18.07.2007, 12:51 san diego bunun barnebau su eksık olmus yaf :D merak etme barnebau olanına hep beraber deplasmana gidecez seneye şampiyonlar ligi maçına :) EfsaneMermerbey 11.09.2007, 11:29 amerikadaki yiğidolara selamlar olsun. diagen 22.09.2007, 02:13 ABD den sevgiler selamlar iş gereği sizlerde uzaktayım NEw york ta diagenom şirketinde moleküler biyoloji ve genetik üzerine çalışmaktayım kriminoloji labratuarındayım.çalışırken aklıma gelen tek şey sivasım o kadar özledimki anlatamam istasyonda gezerken çekirdek çıtlamak taş hanında çay içmek halden meyva alıp eve gelince çürük olduklarını görmek sabah akmek arası beyin gardaş derken ki o sıcaklık çok özledim arkdaşlar sivaslı olmanın ayrıcalığını burada anladım.memleketimi çok özledim hepinize kucak dolusu sevgiler dostlarım sivassporumada başarılar ceza_tolga_rep 22.09.2007, 02:20 benim kuzenimde orda.mutlu köylüoğlu.amrekida yiğidoların olduğnunu biliyoruz.sevgiler gönderiyoruz neww yorka. puar 22.09.2007, 08:09 orda yaşayan arkadaslar sivasspor forması ve atkısı vb bişeyler isterseniz ben yardımcı olurum... selam ve dua ile kalın. Imparatorice 21.11.2007, 14:55 belki bende amerikaya gidecegim.. nereye gidersem gideyim, sivasli olarak herzaman sivassporun yanindayiz:) longisland 08.05.2008, 04:28 Ben NY den Emin halen Long Island'da kaliyorum hardwood isinde calisiyorum herkese selamlar umarim gorusuruz ahmet585858 08.05.2008, 18:08 .............................. ... buraya ......................... lodos8 03.06.2008, 07:55 orda yaşayan arkadaslar sivasspor forması ve atkısı vb bişeyler isterseniz ben yardımcı olurum... selam ve dua ile kalın. selam olur aslinda bu iyi fikir yigido_sampiyon 03.06.2008, 09:03 temmuzda amerikadayım... new york mantatten a gideceğim... irtibatı koparmayalım... zgR 16.07.2008, 22:37 maşallah ya.heryerde sivas heryerde sivasspor.şehrimize takımımıza sahip çıktıımız kadar,birazda yatırım yapsak memleketimize keşke.bir zamanlar ilçemiz olan şehiler aldı başını gitti.sözlerim imkanı olupta şehrine yatırım yapmayanlara... Kahraman58 17.07.2008, 08:24 Houston Texas dan tum dunyadaki Sivaslilara selamlar. Sivassporumuza basarilar. mysuskunx 17.07.2008, 09:01 TÜM DÜNYANIN BİR YERLERİNDE MUTLAKA BİR TÜRK VARDIR VE BU TÜRKÜNDE SİVASLI OLMASI GÜZELDİR.... myway 08.08.2008, 05:02 California - san diego dan herkese selamlar sevgiler..eylul sonunda geri guzel ulkemdeyim insallah birde fotograf ekleyim yaptigim isle ilgili:) bu bisikletle turist gezdiriyoruz:Pp http://img115.imageshack.us/img115/8590/dscn3033vy6.jpg culculoglu 26.02.2009, 04:39 selam sivassporlu kardeslerim bende sivasliyim abd washington_dc yasiyorum tum sivaslilar gorusmek maeil almak istiyorum adresimi yaziyorum lutfen goruselim herkse selamlar sampiyonsivasspor canum suvas :) msj bekliyorum sivaslilar iletisimi koparmayalim Torontonian 23.08.2009, 22:43 selam sivassporlu kardeslerim ben abd'de degilim ama kanada'li yigidolar diye konu acmak istemedim muhtemelen cok azizdir cunku. toronto'dan tum sivasli hemsehrilerime selamlar, sivas gurun'luyum toronto'da sivasspor'lu kardeslerim varsa tanismak isterim. |