Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne olacak bu takımın hali?
SivasSpor.Com 11.03.2010, 08:59 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Abartmış olmayım,günde en az 20 kişi bana bu soruyu soruyor “ Ne olacak bu Sivasspor’un hali”.
Tabi insanlar bizlerden iyi şeyler söylememizi bekliyor. Onların umutlarınıda kırmak istemiyoruz fakat ortada birde gerçek var. Sivasspor’un oynadığı futboldan sonra ben nasıl “ Merak etmeyin Antalya’yı yener geliriz” diyebilirim? Bu olmayacak bir şey değil, nitekim ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan maçta Antalyaspor’uda yenmiştik, ama Sivasspor aylardır iyi futbol oynamıyor. Asıl sıkıntıda bu zaten!
Çarşıda, pazarda, iş yerinde insanlara “ Teknik heyet ve futbolcularda oynanan oyundan memnun değiller. Onun için siz rahat olun! Bu böyle gitmeyeceğini onlarda biliyor, İnşallah bu hafta düzelir” demekten bıktım usandım!
Zannetmiyorumki, Sivassporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim bizim kadar bu konuda sitemle karşılaşsın ve dakikalarca dil döksünler!
Benim en büyük endişem, özellikle Sivas’ta oynanan maçlarda takımın yine böyle silik ve kötü futbol oynaması, bunun sonucunda da tribünlerin artık maçlara gelmemesi. Aldığımız tepkilere bakılırsa bu noktaya yaklaşıldı. Ancak kesinlikle böyle bir şeyi tasvip etmiyorum. Sivasspor beklenen futbolunu oynamasada, tribünlerde size saç-baş yoldursada bu takımı sonuna kadar desteklemek gerekir. Hiçbir zaman kötü örnek alınmaz. Takım sahada bekleneni veremiyorsa, o zaman tribünler görevini eksiksiz yerine getirmeli. Bugün belki kahredip “ Ne olacaksa olsun” deniyor ama yarın yine üzülecek, kahrolacak sizlersiniz.
Sürekli söylediğim gibi, şu saatte takım için bizlerin yapacağı fazla bir şey yok. Bütün top onlarda. Daha önceki maçlarda 24 puan alan bu takım olduğuna göre, kalan maçlardada 15-16 puan alması sürpriz değildir.
Uzun lafın kısası, taraftar fazla umutsuzluğa kapılmasın takımına destek versin, futbolcularda bir an önce kendilerine gelip, istenen sonuçları alsın…
existence 11.03.2010, 09:12 Bide destek için buralardayız. Kızıyoruz ediyoruz ama bir iyi haber bulmak amacıyla her yazıyı okuyoruz. Ümütsizlik ve çaresizlik içindeyiz. Suçlu arıyoruz her zaman. İnşallah diyorum inşallah yanılan biz oluruz. Takım ligde kalır ve düzelirde bizde söylediklerimize üzülürüz. Her maç sonrası daha maça gelmem diyorum. Ama yinede gidiyorum. Yinede gideceğim. Yeterki işin içinde ali cengiz oyunları dönmesin. Takım oynayamadığından kaybetmiş olalım bu kadar puanı. Seneye bu konuları bir daha konuşmayız inşallah. Herşey sivassporumuz ve sivasımız için. Bu arada dostumuzu düşmanımızıda öğrenmiş olduk. seneye hepsine hesap soracağız Allahın izniyle. Haydi yiğidolar haydi aslanlar öpüyorum sizi. yanılan tek biz olalım.
moralimiz bozuluyor kızıyoruz üzülüyoruz ama Sivasspora olan sevgimiz hiç azalmıyor.bu takım güzel yerlerde olmayı hakediyor.bizler nekadar kızmış olsak bile takımın yanında olmaya devam edeceğiz.
Evet malisef ne olacak bu takımın hali diye bende diyorum.Futbolcular sanki liğ bitsede bu takımdan kurtulsak der gibi bir halleri var. Ne birbirlerine pas veriyor ne topa giriyor nede ayıp olmasın diye rakip takımın kalesine şut çekiyor. Hoca desen tutturmuş bir yol gidiyor ucuz bahanelere sığınarak Rahman raman diye tutturdu. Şimdi Rahmanı oynatmıyor.Aldığımız yabancıları Türkiye konuşacak dedi işte burda bunda haklı çıktı 4 tane yabancı aldı 3 tanesi ortsaha değil gol atmak rakip kaleye şut bile çekmediler. İllaki benim yaptığım transferler oynacak diye tutturdu Zita ve Agbetu gibi futbolcularıda oynatmıyor. (Ağbetu 2 maç iyi onadığı diye sanki cezalandırdı).Harunu oynatmıyor. Sanki takım kazanıyorda takımı onun için bozmuyor gibi aksine kayıp eden takımı bozmuyor.
Yönetim desne hiç kimseye ne açıklama yapıyor, nede neden oynamsıyorsunz diye bir futbolcunun kulağını çekiyor. Sanki takımın bu halinden memmunlar gibi. Sivasın ileri gelenleri se geçen yıl protokol türbininden yer kapmak için yarışır iken o mikrofondan diğer mikrofona koşari ken şimdi adete kendilerini unutturmak için çabalıyorlar.
Sahi ne olacka bu takımın hali?
B.DUMANLI 11.03.2010, 09:50 Abdullah kardes, sendeki ve birçok hemşerimizdeki huzursuzlugu anlamak mümkün degil...
Ligler bitmis, Sivas küme düsmüs gibi bir hale bürünmüssünüz...
Ne ligler bitti, ne de küme düstük...
Sabretmek o kadar mı güc?
Panige gerek yok, Sivas´in oynadigi futbol bu degil. Oynayacagi günlerde gelecek bekle...
O zaman, Muhsin Hoca neymis haberimiz yokmus mu diyeceksin?
Sivas küme düsmeyecek...
Sivas küme düsmezse elindeki kalemi kirip susacakmisin...
M.Ates ve eski sivasspor´lu Ismail´de aynisiniz...
Ayni kan grubundanmisiniz nesiniz...
Herseyi kötü göstermaye calisiyorsunuz....
FB ´bile 7 haftadir üc puana hasret.BJK daha dün sampiyonluk potasina girdi. Susun ve gelecege ümitle bakin...
SIVAS KÜME DÜŞ ME YE CEK.......
TÜRKİYEDE TAKIM ÇALIŞTIRAMAYAN,TÜRK FUTBOLUNU TANIMAYAN VE DE DEVAMLI ANCAK YURTDIŞINDA TAKIM CALIŞTIRAN KARİYERİ MECHUL BİRİNİ TAKIMIN BAŞINA GETİRİRSEN ANCAK ÇALIŞTIRDIGI TAKIMI BATIRDIGI GİBİ
YENİLDİGİ TAKIMLARIDA GÖGE CIKARAN BİR TEKNİKDİREKTÖRDEN NE BEKLENEBİLİRKİ BAŞKANIN BU GİDİŞİ DÜŞÜNMESİ LAZIM İNANIN ERTUGRAL I GÖREVDEN ALSA TAKIM KENDİNE GELECEK,DAHA NEREYE KADAR BEKLENECEK KÜME DÜŞÜNCEMİ AKLIMIZ BAŞIMIZA GELECEK SAHADA DANSÖZ OYNATIR GİBİ FUTBOL OYNATILMASIN, FUTBOLU FUTBOL GİBİ OYNATACAK TEKNİKDİREKTÖR LAZIM,
BU HOCANIN YURTDIŞINDA HANGİ TAKIMLARDA KARİYERİ,BAŞARISI OLMUŞKİ SİVASTA OLSUN, SİVAS 3. LİG TAKIMI DEGİL
SEVDAMSIN58 11.03.2010, 10:53 BEN BU ISIN ALTINDA BILINCLI YAPILAN BIRI OLDUGUNU DUSUNUYORUM YOKSA NEDEN HERKES BU KADAR UMURSUZ
yigido yakup 11.03.2010, 10:56 Abdullah kardes, sendeki ve birçok hemşerimizdeki huzursuzlugu anlamak mümkün degil...
Ligler bitmis, Sivas küme düsmüs gibi bir hale bürünmüssünüz...
Ne ligler bitti, ne de küme düstük...
Sabretmek o kadar mı güc?
Panige gerek yok, Sivas´in oynadigi futbol bu degil. Oynayacagi günlerde gelecek bekle...
O zaman, Muhsin Hoca neymis haberimiz yokmus mu diyeceksin?
Sivas küme düsmeyecek...
Sivas küme düsmezse elindeki kalemi kirip susacakmisin...
M.Ates ve eski sivasspor´lu Ismail´de aynisiniz...
Ayni kan grubundanmisiniz nesiniz...
Herseyi kötü göstermaye calisiyorsunuz....
FB ´bile 7 haftadir üc puana hasret.BJK daha dün sampiyonluk potasina girdi. Susun ve gelecege ümitle bakin...
SIVAS KÜME DÜŞ ME YE CEK.......
sivas küme düsmeyecek ama bizim iskence cekmeye ne zorunlulugumuz var?
muhsin hoca geldi geleli 22 mac oynandi hic kimse iyi futbol görmedi görmedigi icinde artik cebimizden yiyioruz bursa maci sonrasi hertkes bursa iyi falan dedi ama unutulmasinki sivastaki macta bursaspor bizim kalemize topu tpou 4 sut atti 3 gol oldu ama bugün oynadigimiz takimlarin ceza sahasina giremiyoruz rakiplerse mazallah elerini kollarini sallaya sallaya geliyor eger beceriklilerse 3-4-5 tane atiyorlar eger beceriksizllerse biz attigimizla mac kazaniyoruz.
bir takimda umut olur ama enazindan denizli gibi futbol oynar rakipleride ancak kaybeder o zaman umutlu olur.
yorgun(58) 11.03.2010, 11:12 kume degil amatörede düşsen yanın dayız başka sivas yok kızıyoruz ama kasap sevdigi postu yere çalarmış :D
şarkışla 58 11.03.2010, 11:32 Bazılarımız hocayı,bazımız futbolcıları,bazımız yönetimi bazımız da herkesi suçladık ama sonuç olarak hala küme düşme potasındayız.İçimden birlikolalım destek olalım diyeceğim ama görüntü iç açıcı değil valla ne yazacağımı bilemiyorum.
Karamsarlık değilmi insanın umutlarını bitiren.okunan her yorumda yazılan her haberde hep ama hep karamsarlık var.şu olsaydı, yok bu gelseydi gibi yüzlerce fikir kirliliği öne sürüldü.Bırakalım bunları, karamsarlık içinden kurtulalım, diyeceksiniz ki nasıl bu futbolla mı?evet bu futbolla olmasa da bu futbolcu ve teknik heyetle karamsarlık yerini umutlara terk edecek.Seyir zevki isteniyor futbolculardan, seyirci tazehürat ve destek zevki veriyor mu sahadakilere bunlara da bakamak gerek.Herkes ezber yapmışcasına, yok hocayı değiştirlemi, yok eski hoca gelsin yok şu olsun yok bu olsun.herşey olsun demekle olmaz, eğer olsaydı bende derdim ki Sivas şampiyon olsun.Antalya maçı zorlu olabilir ancak alacak kabiliyet ve gücümüz de var, eldeki gücü iyi kullandığımızda neden yenmeyelim ki.ben iddia ediyorum takım Antalya maçı ile birlikte çıkışa geçecek ve en az abartısız 6 maç alacak.ligin son haftalarında ise düşme potasından çoktan çıkmış olacağız.Ne olacak bu takımın hali demek yerine biz kendi payımıza neler yapabiliriz bunun felsefesini yapmak sanırım diğerlerine göre daha olumlu bir yaklaşım olur.Kenetlenmek gerek, hangi yönetici, hangi idarece, hangi spor yazarı (kendini yazar olarak gören ne yazdığını bilmeyen yerel yazarlar) ya da hani kamu kurum yöneticisi bir araya geldi de sivasın şu anki halini değerlendirdi, bırakalım ucuz taşlamaları.kenetlenelim, yukarıda bahsettiklerimin yapamadığını biz taraftarlar yapalım, birlik içinde takıma destek olalım soyut olarak değil somut şeylerle....
58delikanli58 11.03.2010, 13:14 umarim seneye gene birazt basarili oluruz unutmayinki sporcular icin de bu cok zor bir zaman herhalde zecklerinde yenilmiyorlar . Bizim yapacagimiz is destek vermek
ercan58.a 11.03.2010, 13:55 hiç iyi olmayacagı kein görünen bu
seneyede düşmezsek a dan z ye takımın degişmesi şart bence
bunların hepsi ruhsuz insan bile degiller
|
|