Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar çift idman yaptı
SivasSpor.Com 12.03.2010, 08:41 http://www.sivasspor.com/images/stories//idman/1iidman.jpg
Sivasspor dün çift idman yaparak Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.
Sivasspor tesislerinde Teknik Direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncuların hırslı oldukları gözlendi.
Düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleri ile devam etti.
Daha sonra istasyon çalışması yapan takım, pas ve uzun top organizasyonları denedi.
Antrenman içinde Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın zaman zaman ikili mücadelelere yer verdiği de görüldü.
Kanat organizasyonlarının ağırlıklı olduğu idmanda futbolcular çift kale maç yaptı.
Maç esnasında teknik heyetin sık sık oyunu durdurarak futbolculara yapmaları gerekenler konusunda talimatlar verdiği gözlendi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi
son şans artık bıçak kemiğe dayandı bu maçta kaybedilirse olacakları iyi kötü biliyoruz bunun bilincinde olmalarını bekliyoruz futbolculardan
bu hırsın sahayada yansıması gerekki sonuçta belli olsun .
hadi görelim artık şu sahadaki hırsınızıda
inşallah maç esnasındada hırslı olurlar.bu maç önemli bir maç.kazanmamaız gerekli
58 Mert Emir 58 12.03.2010, 11:42 erman ve agbetu bu maçta kesinlikle oynamalı oynamazlarsa ben bunda bir kasıt ararım muhsin kendinide bizide temize çıkar bu maçta
yukarıyıldızlı 12.03.2010, 12:21 diğer maçlardan bir farkı olacağını sanmıyorum bizde ne hırs var ne de ruh...inşallah beni yanıltırlar...
İnşallah hoca eğoistçe davranıpta yine formsuz futbolculara yer vermez.İst .Belediye maçında yaptığı hatları yapmaz. Kendi evimizde oynuyoruz Ağbetu ve Erman gibi suratlı futbolcuları kullanmıyor. Oda Belediyeyi ve Hocasını en iyi tanıyan Erman
balmandol 12.03.2010, 12:29 Bişey dikkatimi çekti..!!
Çift kale maç esnasında sık sık oyunu durdurup gerekli talimatlar verildi ve yapmaları gerekenler futbolculara teknik heyet tarafından anlatıldı diyor :)
BEN BUNA GÜLERİM İŞTE..BU TAKIMDA TEKNİK HEYET VARMI Kİ.?
YADA BU TAKIMDA TEKNİK HEYETİN YAPTIKLARINI SAHADA UYGULAYACAK FUTBOLCU VARMI.?
Bu nedenlerle bi yerlerde tıkanıklık var...
yorgun(58) 12.03.2010, 13:37 hırs ve taktik pas çalışmışlar ALLAH ALLAH yani sonunda görmüş hoca bunların hiçbirinin takımın yapamadıgını bu maçta yapında biz utanalım bari giydiginiz formanın hakkını verin ruhsuzlar yeniliyorsakda oynayarak yenilenim
58VoLkAn58 12.03.2010, 14:07 Bu hırsı maçtada sergilerseniz iyi bir futbol ortaya koyarsınız.
kiNgSiZe58 12.03.2010, 15:10 bırakın allahınızı severseniz. muhsın hocadan hayır yok. Bize e.sağlam gibi teknik adam lazım .. fissss sın muhsin hocaa gozümden düştün. taktik yok mantik yok.
mucahitbaba58 12.03.2010, 15:14 Bişey dikkatimi çekti..!!
Çift kale maç esnasında sık sık oyunu durdurup gerekli talimatlar verildi ve yapmaları gerekenler futbolculara teknik heyet tarafından anlatıldı diyor :)
BEN BUNA GÜLERİM İŞTE..BU TAKIMDA TEKNİK HEYET VARMI Kİ.?
YADA BU TAKIMDA TEKNİK HEYETİN YAPTIKLARINI SAHADA UYGULAYACAK FUTBOLCU VARMI.?
Bu nedenlerle bi yerlerde tıkanıklık var...
aynen benimde dikkatimi burasi cekti
ama okadarda sert elestiri degil :D
sadece demekki hala oyun oynamayi becerememisler oyunu durdurmus hoca
acikcasi hocaya guveniyorum
oyuncular denileni yapmis olsa inanin europada ki oyun gibi hem goze hos gelen hemde rakibi sindire sindire yeneriz hayirlisi olsun bu lig bitene kadar benim her macda umudum olacaktir
şükrü çitil 12.03.2010, 15:26 hayret demek geliyor içimden neden dersen sezon bitiyor çif kale maçı yapılmış insanın gülesi geliyor atı alan üsküdarı geçti bizler yeni uyandık ilkbahar geldi ondan olsa gerek cıkın adam gibi futbolunuzu oynayın alın bu saatten sonra lemi çemi yok yoksa afrıka kıtalarına tatile gidersiniz hadi hayırlısı kümede kalırız inşaallah.....................
58_babacan_58 12.03.2010, 15:58 ARTIK KAZANIN ŞU MAÇLARI YİĞİDOLAR YA CANIMIZA TAK ETTİ...
subasi29 12.03.2010, 16:09 hirsli olsunlar fakat dozunuda iyi ayarlamak gerek aksi halde kartlar havada ucusur...
arkalarina bir baksinlar neler yapmislar ona gore bu macin onemini anlamak ve kavramak gerek....
umarim hersey istedigimiz gibi olur,sevinen taraf olmayi hakederiz.
ercan58.a 12.03.2010, 17:00 hocam ne yapıyorsun sen bizim takım çift idmanı kaldıramaz sonra yorulur daha fazla gol yerler gözünü seveyim
efendigardaş 12.03.2010, 22:38 BU MAÇI ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK.. HOCA TAKIMI İNŞALLAH İYİ HAZIRLAMIŞTIR...
hadi yiğido bıçak kemiğe dayandı pazar günü saat 14:00 da nefeslerin tutulduğu bir anda sizden bir galibiyet bekliyor bu sivas halkı .işte son fırsat bu maçı bizim için alın.
şarkışla 58 13.03.2010, 06:11 Her maç öncesi aynı ümitle sahaya çıkıyoruz ama hep hüsran oluyor 1 puan iyidir 3 puan mükemmel
arkadaşlar bu maç çok onemli inşallah alacahız
carizma0658 14.03.2010, 00:47 degil çift idman günde 12 idman olsa ne iş o eski takım ruhu gerisi hıkaye
ALPBARAN 14.03.2010, 19:21 SİZ OLMASANIZDA ZATEN EN KÖTÜ BÖYLE OLUR ..
HOCA HOCA YOK
FUTBOLCU FUTBOLCU YOK
YÖNETİM YÖNETİM YOK
SİVASDAN GİDİN İSTEMİYORUZ AKSİ HALDE KÖTÜ SONUCLAR OLUR ONA GÖRE
subasi29 14.03.2010, 19:56 Yaramis Cift Idman Yediginiz Gollerin Basitligindende Anlasiliyor
emin kara 14.03.2010, 20:52 bukadar kötü oyunamalırından anlıyorumki mücade yapılmadan ligde gol yeme yarışında birinci nasıl olunur idmanını yapıyorlar yoksa idman yapmalarına gerek yok zatan gol yemede birinciyiz çift idmanın baya faydalı oldugu belli oluyor sahaya yansıtıyorsunz
kepazeler ligde en çok gol yeme rekorunu kırıcaz ha gayret
çift idmanı ve hırsı gördük antalya maçında taktik ,mantık , oyun kurgusu ve takım ruhu olmadan çift idman ve hırs bir işe yaramıyor.
carizma0658 16.03.2010, 12:27 ee çift idman yaptı sivas sonuç mükemmelll
|