Orijinalini görmek için tıklayınız : [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

ReDYiGiDo
14.03.2010, 14:45
Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma farklı bir hava yeni galibiyetler getirecektir..

Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz.. Takım adına olumlu hiç bir adım yok.

Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip İSTİFAYA DAVET ediyorum..

yiğidokazım58
14.03.2010, 14:46
Etsin tabi istifa ya naptı geldi de gitsin başka yere

BOUN
14.03.2010, 14:48
Muhsin Hoca üzgünüm ama 20 maç oynattın bu takıma! Hep bir umut bekledik ama ne oldu, ne değişti?

Ya futbolculara ne demeli, Denizli'nin, Diyarbakır'ın futbolcuları bile savaşırken bizimkiler hala laylay lom! Bu berbat yılda ve küme düşüşümüzde en az hoca kadar futbolcularda suçlu ve futbolcularda cezalandırılmalı!

Hoca istifa etsin ama futbolcuların da en az onun gibi cezalandırılması gerekir!

ethembey
14.03.2010, 14:52
nerden getirdiler bu adami anlamadim ya hemen gönderilmeli bu nasil yönetim bir cok oyuncu kadro disi birakilmali

BOUN
Denizli umudunu kaybetmişken, Ankara düşürülmüşken, Diyarbakır taraftarı terör estirip takımlarını kümeye göndermek için elinden geleni yaparken, bu üç berbat takımın arasına Sivas'ı sokacak olan futbolcuların Allah belasını versin!!!!!

ReDYiGiDo
Hoca bir an önce istifa etmeli futbolcularda sezon sonunda gönderilmelidir bazı futbolcular Yasin Çakmak, Uğur Kavuk vs.. gibi takımın dibine resmen dinamit koydular futbol adına hiç bir poitif yanları yok üstünede koydukları zararlarda haddinden fazla

özsivasli1903
yeter ya bu kadar kötü futbol oynamaz bir takim...
yönetim nerde hic ses cikmiyor...
bülent uygun hocamla yeniliyorduk ama bu kadar kötü hic oynamadik...
muhsin hocayla bu is olmuyor iste...
bülent uygunu geri getirin yoksa hikmet karamana bizi ucurur...

Divriği58-
14.03.2010, 14:53
bence suç yönetimin adam gibi yabancı stoper alıp yerleştiremediler aubey yasin uğur lavuk faruk bunların devre arasında yollanması gerekıyordu aubey ı alacagınıza dialloyu gerı getırseydınız

yigido yakup
14.03.2010, 14:54
allah rizasi icin hoca sivas a geri gelmeyin antalyadan sen ve ekibin ülkelerinin yolunu tutsunlar.bizde seni efendi bir insan olarak hatirliyalim.

ReDYiGiDo
14.03.2010, 14:54
Ben Bülent Uygun gittikten sonra yurticinden her takımın başına gecmiş adete yalama olmuş hocalarla çalışılmasına karşı çıkıyordum.. Ama çok büyük yanılmışım Muhsin Ertuğralı gördükten sonra keşke her sene 5 takımı çalıştıran hocalardan birisi gelseydi

SempaticH
14.03.2010, 14:55
ARTIK KREDİN BİTTİ MUHSİN BEY GİT GİTTE ŞU TAKIN YENMEYİ BİLSİN İSTEMİYORUZ SENİ GİT AFRİKADA TAKIM ÇALIŞTIR

58_babacan_58
14.03.2010, 14:57
YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,İSTİFA ET VE SİVASI TERKET HUHSİN HOCA.......

Salim58
14.03.2010, 14:57
Artık savunulacak bir yanın kalmadı hocam.gereğini yap.:)

shang
14.03.2010, 14:58
ortada futbolcuların muhsin hocayı sevmediği gibi bi dedikodular var sürekli farklı futbolcular oynadıgından dolayı kimsenin yerinin garanti olmaması futbolcularda ters etki yapıyormuş bu nedenlede sevilmiyormuş bence tam tersi olması gerekmezmi çalışanın hakedenin formayı kapması birazda hoca gitsin diye takım topta oynamayabilir o bu değil arada memleketi yakacaklar o olacak

istfatihi58
14.03.2010, 15:01
artık yeter bencede daha fazla işi uzatmadan istifa etmeli yeni hoca ile belki birkaç maç kazanabiliriz en kısa sürede gitmeli muhsin hoca.......İSTİFAAAAAAAAAAAA

ertugrulss
14.03.2010, 15:02
mecnun başkan yeter artık be bu ne hal ayıptır yaw düşeceğiz bee :mad: bu işe yaramaz hocayı nerden buldunuz bee adam hiçbişey bilmiyor bee malın teki adam acilen istifa etsin yada görevden alın bu adamı bee:mad: istifaaa istifaa ertuğral istifaa:mad:

GERÇEK SİVASLI
14.03.2010, 15:02
HOCA ARTIK YETER
BİR AN ÖNCE GİT SENİ İİSSTTEEMMİİYYOORRUUZZZZZZ.
AAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNLL LLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRTTTTTTTTI IIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK
BURASI SİVAS BAŞKAN BİR BİZ BİR SİZ ARTIK EL KOY LÜTFEN SAYIN BAŞKAN
İŞ İŞTEN GEÇMEDEN

kiNgSiZe58
14.03.2010, 15:03
hoca git git ggiittttttttt...........

58sivas58spor58
14.03.2010, 15:03
bülent geri dösün, yalvarmıyoruz ama gecen sene bızı 2. yapan oydu!!!!!!!!!!!

sandal5877
14.03.2010, 15:04
Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip İSTİFAYA DAVET ediyorum..
__________________Kardeşim karektere puan vermiyolar banene karekterinden ben puan futbol sivas taraftarının sevinmesinni istiyorum gerisi yalan biran önce giderde rahat ederiz bir transfer zamanı geçirdi istedigi futbolcuları aldı ne oldu kaca bir hiç acilen takımı ligde tutacak bir hoca lazım bülent uygunda bunlardan biri...

yigido yakup
14.03.2010, 15:05
az bir gurur varsa hocam artik sivasa geri gelmezsiniz sivasli sana hickimsenin göstermeyecegi kadar ilgi alaka ve önem verdi sende bu sana verilenlere karsilik efendi ve güzel bir sekilde istifa et ve seni güzel yadedelim.

noname87
14.03.2010, 15:07
Şu saatten sonra hoca bence verimli olamaz devam ederse en büyük hatayı yapar

fedayi
14.03.2010, 15:08
Hoca bir an önce istifa etmeli futbolcularda sezon sonunda gönderilmelidir bazı futbolcular Yasin Çakmak, Uğur Kavuk vs.. gibi takımın dibine resmen dinamit koydular futbol adına hiç bir poitif yanları yok üstünede koydukları zararlarda haddinden fazla

uğur kavukla yasin muhsin hocanın koyduğu dinamit değil bülent uygunun koyduğu dinamittir.asıl suçlu burda başta bülent uygun sonra baskan ,yönetim futbolcular ... muhsin hocada suçlu tabi ama hocanın kendi kurduğu bir takım değil eldekilerle yetiniyor hocanında hataları var tabi doğru bir 11 le çıkmıyor sahada oyun kuramıyor defansta sorunlar devam ediyor ama artık buna dur demek lazım teknikdrektör değişikliği ne kadar doğru olur onu bilemem artık bence biran evvel bişeyler yapmak lazım.....

yorgun(58)
bundan kötüsü yapamaz kimse artık bırakmalı hoca bizi çok yanılttı

ReDYiGiDo
YÖNETİMDEN İKİ İNSAN BU TAKIMDAN GİTMEDEN TAKIM DÜZENE GİRMEZ İKİSİNİNDE İSMİNİ VERECEĞİM..

BİRİNCİSİ ERDAL SARILAR
İKİNCİSİ NE OLDUĞU BELİRSİZ OLAN GENEL MENEJERİ MUSTAFA TURGUN

TAKIMIN BU HALE GELMESİNDEKİ EN BÜYÜK SORUMLULAR BUNLAR

BURADAN BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM TEKNİK DİREKTÖR VE BU İKİ İSİM ACİLEN BU TAKIMDAN KOVULMALI..
VE BAZI FUTBOLCULARADA KADRO DIŞI YAPILMALI

ahmetbaba
14.03.2010, 15:10
abi bu maçta mücadele ettik ama yenildik

yukarıyıldızlı
14.03.2010, 15:11
hoca değişse de değişmese de sivas emin adımlarla bank asya ya gidiyor..

hasan5884
14.03.2010, 15:12
taraftar olarak artık umudumuz kalmadı yer artık hoca gitmeli yeni hoca gelmeli

noname87
14.03.2010, 15:12
YÖNETİMDEN İKİ İNSAN BU TAKIMDAN GİTMEDEN TAKIM DÜZENE GİRMEZ İKİSİNİNDE İSMİNİ VERECEĞİM..

BİRİNCİSİ ERDAL SARILAR

BURADAN BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM TEKNİK DİREKTÖR VE BU İKİ İSİM ACİLEN BU TAKIMDAN KOVULMALI..

Mustafa Turgun sene başı gelen adam mı oysa her maç klübede görüyorum bir işe yaradığı yok boşa maaş veriyorlar

ReDYiGiDo
14.03.2010, 15:14
Bu Takımın başına Genç İstekli bir hoca getirilmeli yada türkiyeyi tanıyan oyunu okuyan bir yabancı oyuncu.. İkincisi biraz zor olacağından
Ertuğrul sağlam, mehmet özdilek, tolunay kafkas vs.. gibi genç hocalar getirmemiz gerekir.. Hakan Şükür, Ergün Penbe, Feyyaz Uçar bunlardan birisi olabilir..

ReDYiGiDo
14.03.2010, 15:17
Mustafa Turgun sene başı gelen adam mı oysa her maç klübede görüyorum bir işe yaradığı yok boşa maaş veriyorlar

Ben geçen sene şampiyonluğu kaçırmamızda bile onun suçu oldugunu düşünüyorum.. Gecen sezon o geldi sonra liderlikten düştük.. Şimdide halimiz ortada menejerlik yapmıyor mikserlik yapıyor.. İlk geldiğinde bir de hava yaptılar Galatasaraydan geldi felan diye Belli oldu ne için geldiği SİVASımız çekemeyenlerin planları bunlar Mecnun Başkan oyunlara gelme.. AĞIRLIĞINI KOY ARTIK

GokhanTurna
14.03.2010, 15:18
Bu takımı kimse yönetemez şansımızla ligde kalırsak kalırız

bgürsoy
14.03.2010, 15:19
Muhsin hoca rica ediyorum giderken Faruk Bayar'ı yanına almayı unutma.. Sokakta insanlara yaratıkmış gibi bakan, küçük dağları ben yarattım edasında gezen ve DAHA da önemlisi sahada hiçbir varlık gösteremeyen ukala Faruk defol git lütfen..

MaXiMuM
14.03.2010, 15:21
YETER ARTIK YETER!!!
Bu takım maçlara hocasız cıksa bile bundan daha kötüsü olamaz.. Muhsin hoca acilen istifa et lütfen. Yoksa bu taraftar ilk maçta seni 90 dk istifaya davet eder bunu bilesin. ama ben hocaya değil onu getirenlere kızıyorum.. Türkiye'de kendini ispat etmiş o kadar çok boşta hoca varken onu getirenlere yazıklar olsun.. ismini anmayacağım basın sözcümüz cıkıpta bir taraftan (hocamız Türkiye'yi Sivas'ı tanımıyor) demez mi? sanada yazıklar olsun zat-ı muhterem.. hoca ve sen acilen karakterli bir insan protresi çizin ve acilen istifa edin....

58_babacan_58
14.03.2010, 15:27
YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,İSTİFA ET VE SİVASI TERKET MUHSİN HOCA.......

savaş2
14.03.2010, 15:30
hemen hikmet karaman getirilsın.................... .............................. .............................. .............................. .............................. ............................

sewaz58
Bu takım maçlara takımı bile çıkarmasa alacağamız skor zaten aynı...Teknik direktörün yaptığı hiçbirşey yok aynen o şirin açıklamaları gibi adamlığını muhafaza ederek istifa etmek yakışır hocaya..Bizler hep kötü taraftar olarak görünüyoruz ama bu kadarı da fazla,bizden daha düşük seviyede takımlar bile ligin bir parçası olduklarını göstermek için çatır çatır mücadele ediyorlar ama bizimkilerde tık yok...Ayrıca Allah korusun bizim takımımız düşerse kadrodaki bu molozlar hangi takıma transfer olabileceklerini sanıyorlar acaba onu da çok merak ediyorum...Öncelikle kesin gitmesi gereken bir teknik direktör var bunun bahanesi yok kimse çıkıp başımızda biri olmazsa düşeriz vs.demesin zaten bu yolun sonu öyle görünüyor.Eğer ki kurtulmak istiyorsak ani müdahaleler yapılmalı yok yapmaya da niyetleri yoksa buyursun kendileride gitsinler...Bizim isyanlarımız takımın küme düşmesi vs.değil şampiyonluğa oynayan borç harç olmadan devam eden takımı bu hale getirenlere...Allah yardımcımız olsun başka diyecek birşey gelmiyor aklıma...

anilolcay
bence suç yönetimin adam gibi yabancı stoper alıp yerleştiremediler aubey yasin uğur lavuk faruk bunların devre arasında yollanması gerekıyordu aubey ı alacagınıza dialloyu gerı getırseydınız

Arkadaşa tamamen hak veriyorum defans bas bas bağırıyor durum belli hala orta sahaya öncelik veriyorlar kimse kusura bakmasın ama kötü gün hocası sevmediğim insan Hikmet Karaman olsaydı şimdi biz Antalyanın konumunda olurduk

şükrü çitil
14.03.2010, 15:36
nerede yeni gelen turst futbolcular bu turstleri sanki bile bile getirildi anlamak mümkün degil kendimi zor tutuyorum aglıyac durumdayım kim bilir benim gibi nice sivasspora gönül verenler oynamayan soprcuyu gönder getsin neden korkuluyor rakip takımlar takır takır top oynuyor bizim takım tatil yapıyor ..............

kasko
14.03.2010, 15:39
Evet arkadaşlar maalesef artık bu takımda hocanın hiçbir etkisi yok.Bu çok açık bir şekilde görülüyor.Futbolcular da hoca kadar hatalı ve disiplinsizler.Eğer hoca istifa edecekse futbolcularının bir kısmı kadro dışı bırakılmalıdır.Bu böyle gitmez.Ama tabiki zamanlamayı iyi yapmak lazım..
Ancak bu takımı bu hale getiren bülent hocadır ve bülent hocanın gelmesini isteyen bir kesim de hala var.Bu zihniyeti de hala anlamış değilim...

bgürsoy
14.03.2010, 15:40
Futbolcular adam olsa sokağa çıkıp da gezemezler.. yüzsüzler..

DOGU_BEY
14.03.2010, 15:43
1)Muhsin Ertuğral derhal istifa etmeli yerine süper ligi bilen tanıyan bir hoa gelmeli kusura bakmayın ama muhsin hocanın süper ligden haberi yok takımın ne oynadığı belli değil kimin ne yaptığı belli değil her hafta farklı kadro (İSMAİL KARTAL hoca gelebilse harika olur bence)
2)en az 3-4 oyuncuya gerekli cezalar verilmeli bunların başında da yabancılar geliyor
3)Fikret Ünsal istifa etmeli! İlk günlerdeki Fikret ünsal olmaktan basın sözcüsü olmaktan çıkıp kendisini Sivassporun önüne geçirmeye çalışna birisi var artık yaptığı yersiz ve zamansız açıklamalarla kulube hayli zarar vermye başladı

belki zırt pırt hoca değişikliği elbette istediğimiz birşey değil lakin bu takımı izlerken içerde belki maçları alırız deplasmanda zaten umudumuz yok diyorsak sözün bittiği yerdir!

58candide58
14.03.2010, 15:44
bülent hocaylada yeniliyorduk evet ama bu kadar ruhsuz saçma ve etkisiz oynamıyrduk yahu..neyapıyobu muhsin rtuğral anlamıyrum_?:mad::mad::mad:

Ahwettt
14.03.2010, 15:46
Eğer Muhsin hocanın gururu onururu hasiyeti varsa hemen açıklar isitfasını

Ahwettt
14.03.2010, 15:47
Vede en önemliside Takımın bu haline ses çıkarmayan Yönetimde hoca kadar suçlu

KANIM AKSA 58
14.03.2010, 15:51
YA MUHSİN HOCA ALLAH AŞKINA GİT ARTIK.EĞER BİRAZ GURURUN VARSA GİT. SEN NE SİVASA YAKIŞIYORSUN NEDE SİVASSPORA.RAKİP TAKIMLARI TEBRİK ETMENDEN BIKTIK.BANANE RAKİP TAKIMDAN SEN SİVASA NE VERDİN ONA BAK NE GETİRDİĞİN FUTBOLCULAR FUTBOLCU NEDE SEN TEKNİK DİREKTÖRSÜN TAKIMA KATTIĞIN HİÇ BİR RUH YOK HANİ DERLERYA AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERMİŞ.BİZ SAYENDE KEDİYE DÖNDÜK FUTBOLCULARDA ARTIK İYİCE SİNDİ ELİNİ VİCDANINA KOY VE DÜŞÜN DENİZLİ,MANİSA,DİYARBAKIR,ANKA RA GÜCÜ, SENİN RAKİPLERİNİN İÇİN EN RUHSUZ FUTBOLU SİVAS OYNUYOR.NE SİSTEMİ VAR.NE OYNADIĞI BELLİ BİLE DEĞİL ONUN İÇİN HOCA GİT ARTIK. AYRICA SAYIN BAŞKANIM SENDE VUR MASAYA ARTIK ZAMANI GEÇTİDE GİDİYOR.BİR SÖZÜMDE FİKRET ÜNSALA BÜLENT UYGUN GİTTİĞİ ZAMAN TİMSAH GÖZYAŞI DÖKÜYORDUN.ÇOK BÜYÜK TEKNİK DİREKTÖR GETİRECEĞİZ DİYE ONUDA GÖRDÜK BENCE SENDE MUHSİN HOCA İLE BERABER GİT.BENCE BÜLENT HOCA ACİL GETİRİLMELİ ÇÜNKÜ TAKIMI TANIYAN BİRİSİ VE ONDA HEM O BİLGİ BİRİKİM VE EN ÖNEMLİSİDE FUTBOLCULARI YÜREKLENDİRECEK CESARET VAR BAŞKANIM GEMİ SU ALIYOR DAHA SONRA ÇOK GEÇ OLMADAN LÜTFEN SAYGILARIMLA.

eyuphulagu
14.03.2010, 16:01
Eğer hoca gönderilecekse lig sonunda gönderilmeli tezini hep savundum.. Yine savunacağım..Ama diyelim hocayı gönderdik yerine kimi getireceğiz...Ben diyorum ki yeni hoca takımı tanıyana kadar çok zaman kaybederiz..En azından 4 aydır oyuncuları tanıyan bir hocamız daha var; o da hocanın yardımcısı Talat Üzüm...Talat Üzüm demem bazıları da dudak bükebilir ama Talat Üzüm ün de teknik direktörlük yaptığını ve bize gelirken teknik direktörlük yaptığı Gana nın en iyi takımı ile Gana liginde şampiyonluk yaşadığını da söylemem gerekiyor..Talat Hoca geçmişte değişik hocalara yardımcılık yapmış;o da değişik ülkelerde çalışmış bir hoca..Bir zamanlar Cristophe DAUM un da yardımcılığını yapmıştı Alman liginde..Şu anda en büyük görev taraftara düşüyor..Taraftar çok soğukkanlı olmalı sadece takımı desteklemeli,hakemle uğraşmamalı...Biz kendi işimize bakacağız...D. bakır takımı taraftarı yüzünden ne hale geldi..Bu durum bizim kulağımıza küpe olacak...

ReDYiGiDo
14.03.2010, 16:07
SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.

Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi.

Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.

karamik
14.03.2010, 16:09
Hala istifa etmedi nasıl karakter var sende be adam

bursalibatu
14.03.2010, 16:10
adam 3. lig takımını çalıştırıyomuş sivasa gelmeden niye sivasa getirdiki başkan ben onu anlamadım en başta

yiğidobarışbora
14.03.2010, 16:15
sivassporun hocası yokki istifa etsin adam çok güzel maç seyrediyor. getirdiği adamları da futbolcu zannediyor. takım üzerinde bir hocanın hiç mi etkisi olmaz?
ne kadar silik bir insan anlamak çok zor

karyola
14.03.2010, 16:18
hoca geldiğin ülkeye geri dön.gençler maçında seni görmek istemioz.:mad::mad:

yıldız beldesi
14.03.2010, 16:27
Etsin tabi istifa ya naptı geldi de gitsin başka yere

ben diyorum ki sadece sıkı çalışsın yoksa bıraksın
ama adamın hakkını da yemeyin geldiğinde puanımız 8 maçta 4 idi (8. hafta sivas 2-0 antalya) . 17 maçtır takımın başında ve bu maçlarda aldığı puan 20

bülent uygun 8 maç 4 puan
muhsin ertuğral 17 maç 20 puan

yanlış anlaşılmasın bülent uyguna kötü antrenör demiyorum öyle olsaydı 2 senedir şampiyonluğa oynamazdık SİVASA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK

noname87
14.03.2010, 16:30
SİVASSPOR CEPHESİ
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral da karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.

Ertuğral, "3-0’ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak’ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık" dedi.

Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.

son maçtan sonra da önümüzdeki sene bank asyadaki maçlara bakıcaz diyecek herhalde bizim yönetim tazminatı vermeden bu adam gitmez belli oldu:mad:

spainloco
14.03.2010, 16:30
Denizli umudunu kaybetmişken, Ankara düşürülmüşken, Diyarbakır taraftarı terör estirip takımlarını kümeye göndermek için elinden geleni yaparken, bu üç berbat takımın arasına Sivas'ı sokacak olan futbolcuların Allah belasını versin!!!!!

Belandan kalan diğer kısımlarda sana katılıyorum kardesim.

вαЯon™
14.03.2010, 16:32
Herkes hocaya yüklenmiş, senin oyuncuların birkere beş para etmez...

Türkiye ligine Muhsin hoca gibi bir kişilik daha gelmemiştir.. Adam enkaz aldı takımı, hataları yok değil var, ama bu kadar sadece hocaya yüklenmeniz yanlış yiğidolar..

yıldız beldesi
14.03.2010, 16:34
hoca da defolsun gitsin ruhsuz o şer.........siz topçular da. Allah belanızı versin. Aldıgınız para haram olsun.

yahu yapmayın ya bu takıma bela okumayın ya

beyler hani bu takımı sizler 3. ligdeyken 2. ligdeyken destekliyodunuz şimdi niye süper ligde desteklemiyosunuz geçen sene gördük bi trabzon maçında o destek havası vardı o maç da 3-0 bitti geri kalan hiçbir maçta o atmosferi görmedim nedense. bu takımı ne olursa olsun destekleyin düşsek bile
böylece takıma moral gelir motivasyon artar biraz icraat... lütfen....
ne diyo marşta YENSEN YENİLSEN KALBİM HEP SENLE

emin kara
14.03.2010, 16:36
futbolculara ceza verilmeli sahaya sanki gezintiye çıkmış bir halleri var hocayı takmıyorlar önce oyunculara ceki düzen verilmeli yoksa kim gelirse gelsin oyun anlayışında degişim olmayacak hocanın istifası yanlış olur daha önce bülent hoca gitmesiyle ne degiştiki muhsin hocanın gitmesiylede bir şeyi degiştirecegini sanmıyorum yönetim acilen oyuncularla toplantı yapıp gerekli uyarıları yapmalı

yigido yakup
14.03.2010, 16:38
SİVASSPOR CEPHESİ

yaa hoca seni beryefend sandik futbol profösörü sandik sana sivasli o kadar kredi verdiki sen hala bunarin farkina varmadin ama sivaslinin sana verdigi kredi bitti artik o sehirde gezemeyeceksin sana kimse saygi duymayacak artik sen o beyefendi kisiligi yok edip gurursuz karsindaki futboldan anlamaz elindeki takimin sampyionlar ligi ve uefa maci oynadigini son uefa sampiyonuna bile bu kadar aciz kötü futbol oynamdigini bilmiyorsun.

hoca ne olur az bisey gurur varsa istifa et.

85200258
14.03.2010, 16:40
ben diyorum ki sadece sıkı çalışsın yoksa bıraksın
ama adamın hakkını da yemeyin geldiğinde puanımız 8 maçta 4 idi (8. hafta sivas 2-0 antalya) . 17 maçtır takımın başında ve bu maçlarda aldığı puan 20

bülent uygun 8 maç 4 puan
muhsin ertuğral 17 maç 20 puan

yanlış anlaşılmasın bülent uyguna kötü antrenör demiyorum öyle olsaydı 2 senedir şampiyonluğa oynamazdık SİVASA EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK

Dostum o dedigini bende diyorum haftalardır. Bu kadro sırf muhsin ertugral işi degil. artı bu futbolcuların ruhsuzlukları da hoca işi degil. Hoca faktörünün futbolda %20 oldugunu düşünüyorum. Yav bu kadar ruhsuz kansız top oynayan adamların hiç mi suçu yok. Diyelim yolladık hocayı kim gelsin diyelim ziya doganı getirdin ya o kalitede başka bi hoca. Ne verecek takıma bana biri izah etsin anlıyım. Bir muhsin hocaya tazminat verirsin seneye bakarsın o da olmadı birde ona tazminat ver. Dostum kadro yenilenmeli hala diyorum Mehmet yıldız da dahil tüm kadroyu revizyona sokacaksın. He bana takımda birini tut deseler ermanı tutarım. İstanbul belediyeden beri takip ettigim futbolunu çok begenerek izledigim biriydi. Ama inanın su takıma messi yi koysanız kaybolur gider.

noname87
14.03.2010, 16:41
herkez hocaya yüklenmiş, senin oyuncuların bikere beş para etmez, türkiye ligine muhsin hoca gibi bir kişilik daha gelmemiştir.. adam enkazdan aldı takımı, hstslsrı yok değil var ama bukadar sadece hocaya yüklenmeniz yanlış yiğidolar..

4 yabancı 3 yerli alındı takım ilk yarıdakinden daha kötü top oynuyor görmüyormusunuz hoca müdahale etti devre arasında sonuç bu oldu hoca başarısız oldu 16 maçta 17 puan topladı ki bence yarısı şansla oldu hak etmedik o puanları hoca kalırsa bence denizli bile arkadan yetişir geçer umut yok takımda futbolcular öz güvenini yitirmiş bu saatten sonra maç kazanamazlar

ÖLÜMÜNE SİVAS
14.03.2010, 16:56
BİZ BURDAN BANGIR BANGIR BAĞARIRKEN SİZ NE İSTİFASI DEDİNİZ BAKIN TAKIM NE HALDE AFRİKDAN GELMİŞ SİVASA NEYE GELDİN BE ADAM SANA HOCA DİYENLERE BEN ŞAŞARIM GELENDEN GİDENDE 3 YİYORUZ İSTİFA ETSENE ARTIK BAŞKANI YOKMU BU TAKIMIN ADAM AGBETUYU İKİNCİ YARI ALIYO BÖYLE Bİ MANTIKK VARMI İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:m ad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad:

olumune58
14.03.2010, 17:00
MUHSIN ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA

onur-kaan58
14.03.2010, 17:01
ben bir sivasspor taraftarı olarak bu hocanın hemen istifa etmesi gerektiğini birçok taraftar gibi düşünüyorum bülent sattı bu hocada takım kurmasını bilmiyor benim bildiğim takımın bir iskeleti olur muhsin hocanın bir iskeleti bile yok her hafta değişik kadro bu takım nereye gidiyor hoca en kısa zamanda istifa etmeli, yönetim acil önlem almalı

YİĞİDONUN HASI

stain
14.03.2010, 17:05
gençler maçı çıkış maçımız olacak taraftar arkasında olmalı hocanında takımında diyar ligden düşürülmese nile 6 puan kaybetmiş olacak ve sivasın gençlerden aldığı puanlar dahilinde takım ligde büyük ihtimal kalacak

gençler maçı ve kasımpaşa ankaraspor ankaragücü eskişehir mçlarından puan alırsak ligde kalırız

alınan oyunculara gelince ikisi ileriki haftalarda çok işe yarayacak

rahman harun elrio keita bu takımı kasıp kavuracak ve takımı sırtlayıp ayakta tutacak

musa artık oynamamalı ibo dağaşanda uğur ferhat faruk bunlarda kovulmalı
öyle

kadir oynasın ondan iyi

birazdaha sabır teknik trektörün hatalı kadrolar kurduğunu görüyorum bunun sebebininse bizi ezecek takımlarakarşı oynatıp ezdirmemek olduğu ve bizim gibi olan takımlara karşı doğru kadro koyacağını düşünüyorum ki öylede olacak

kasımpaşa gençler ankaragücü maçları sivasta bunlardan 10 puan alsa takım kesinlikle bu ligde kalır

Metal Gear
14.03.2010, 17:09
Muhsin Hoca umutlarımızı köreltti iyice.Futbolcu tercihleri,değişiklikleri,takt ikleri tam bir rezalet.Bank Asya liginde bile bizden kötü oynayanı yok!Bu sene de küme düşersek yazıkları olsun futbolculara da,hocaya da..

TRAPER
14.03.2010, 17:11
bu konunun sonuna kadar arkasındayım artık yeter takımı kepaze ettiniz bırakın da şu işden anlayan biri gelsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

venividivici58
14.03.2010, 17:13
Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma farklı bir hava yeni galibiyetler getirecektir..

Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz.. Takım adına olumlu hiç bir adım yok.

aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah

_DeReBeYi_
14.03.2010, 17:16

istifa etmezse adam deildir faruk kim ki la 2 haftadr 90 dk oynatiyon eger o topcuysa ben de adam deilim hali sahada yegenim bile ondan yi oynuyor o nasil profesyenel olmus anlamak mumkun deil onu oynatan nasil olmus oda ayni mevzu istifa et sende kurtul bizde kurtulak bu ne yaw geldin geleli ne yaptin ne kattin takima hic bisey keita haric aldigin topcularda ortada elrio zaten kiralik cek git ulan cek git yeter art
ik rezikl oldugumuzzaz

yigido yakup
14.03.2010, 17:18
bundan 4-5 ay önce bu konulari actigimizda sivasspor a ihanet edenler sorgulanmali?

bizim sitede hicbirseyi dogru dürüst tartisamadik her konu kapatildi bugün bakiyorum bir konuya 1 saat olmadan 60-70 mesaj yaziliyor ama bunlarin hepsi sinirle yazilanlar.

artik site yönetimide kendine ceki düzen vermeli küfür hakeret icermeyen her konu özgürce tartisilmali tartismaktan paylasmaktan kimseye zarar gelmez o günlerde muhisn hocayla nereye kadar haberi tartisilsaydi bugün muhsin hoca bu sekilde hala bizi kandirmakla ugrasmazdi ya adam gibi istifa ederdi yada gereken sekilde görevini yapardi ama simdi ne bizi öldürüyor nede ayaga kaldirip yasatiyor bizi resmen süründürüyor

insallah bu takim bizim elmizde olmayan sebeplerden dolayi ligde kalacak ama herkesin inandigi gibi bu takim ligde kalcak.

noname87
14.03.2010, 17:23
aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah

Özetleri izledin mi neye muhalefet oluyorsunuz orjinal mi hissediyorsunuz kendinizi anlamıyorum yok hoca kalsın skor yorumculuğu yapmayın şaka gibisiniz 4 yabancıyı ben mi aldım lucienin yaptığı hatayı gördün mü boş boş konuşuyorsunuz

eyuphulagu
14.03.2010, 17:25
Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....

58SİVAS58
14.03.2010, 17:26
artık yeter muhsin hoca kadroyu duyduğumda maçı dinlemedim bile sen nasıl bi teknik adamsın çek git artık ama duyumlara göre mesut bakkal olabilirmiş inşallah artık kabus biter kurtuluruz

inşallah herşey gençlerbirliği maçında değişir.

yigido yakup
14.03.2010, 17:27

o topcuyu ilk 11 o kadar tepkiye ragmen ben 11 yaziyorum hatta diger bir tanesini ben transfer ettim degilmi iyi baska ne diyelim kime kabahat bulalim adam ayakta duramiyor 11 de oynuyor sorumlusu benmiyim.sezer badur u 25. dakikada sahadan cikaran adam bunun gibi durumlarda neden seyirci kaliyor.

58SİVAS58
14.03.2010, 17:29
Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....

aldığın hızlı futbolcuları oynatmayıp faruk aubey gibi oyuncuları oynatırsan kusura bakma kardeşim ama muhsin hoca gitmeli kamanan erman zita yeni alınan faruk ve rahman nerde??? kaç hafta oldu ne oyun stili nede takım kadrosu belli

58MUAMMER58
14.03.2010, 17:33
Hoca sen Sivasa geldiğinde Sivas çatır çatır oynayıp yeniliyordu, şimdi futbol oynamadan farklı yeniliyor Bülent hocaya verilmeyen kredi sana verildi....

Adam alacam dedin aldın, diğerlerinden beter çıktılar, sen şansını iyi değerlendiremedin...

20 maçtır takım geriye gidiyor Sivas.... Sivas halen düşme hattının üstündeyse rakipler sağolsun....

Takıma elfreni oldun, Zita, Agbetu, Erman, Kamanan hatta Rahman sayende küflendiler, bu saatten sonra Sivas'ta hocalık yapman hem sana hem takıma, hem de yönetime zarar verir, takım hocasız da ancak bu kadar oynar.

Sivas halkı genelde efendidir ancak damarına bastınmı ......

Bizi zora koşma.......

Efendi efendi, vedalaş bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.

izmirliyigido
14.03.2010, 17:35
Aslanlar gibi futbol oynatan, 2 sene zirveden aşağıya indirmeyen, Avrupa'da adımızı duyuran, Şampiyonlar Ligi kapısına kadar götüren BÜLENT UYGUN'a tahammül edemeyenler Muhsin ERTUĞRAL'a hiç tahammül etmemeli.

Bir an önce hocanın kendisi de daha fazla yıpranmadan, takımı daha da zor durumlara düşürmeden bir an bu AYRILIK olmalı. Hoca ya İSTİFA etmeli, yada yönetim GÖNDERMELİ.

Şu an boşta olan ZİYA DOĞAN, derdimize ilaç olabilir. Ama gönül ister ki, BÜLENT UYGUN geri dönsün. O, gelmeyeceğine göre en kısa zamanda karar verilmeli ve hoca değişmeli.

AYK

Harbi Selim
14.03.2010, 17:37
Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?

Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ....

bgürsoy
14.03.2010, 17:40
Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?

Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ....

Google'a tazminat davası açalım :)

YİGİDOKENTLİ
14.03.2010, 18:05
kan değişikligi lazim sivasspor a bende istifa etse iyi olur ya samet aybaba veya ersun yaral veyada riza dogan sitilinde hoça lazim bize inşallah ligde kaliriz benim artik uykularim kacar oldu ölüne sivasspor ölüne büyük başkan

ahmetbaba
14.03.2010, 18:08
izmirliyiğido kardeşim haklı bizi başarılı bülent uyguna tahammül edemedik.muhsin hocaya bülentten çok tahammül gösterdik

alpgok58
14.03.2010, 18:10
BİZİ İSTEMEYEN KANAL KANAL GEZİP SİVASSPORUN NASIL BİTİŞİNİ SEYREDEN BÜLENTLE İŞİMİZ OLMAZ ADAM GİBİ BİRİ DERHAL GELMELİ SENEYE SIFIRDAN KURULACAK GENÇ BİR TAKIMLA DEVAM EDECEK HIRSLI İDDİALI BİRİ M.BAKKAL,Z.DOĞAN,H.KARAMAN,SAK IP ÖZBERK GİBİ MUHSİ HOCA HEMEN BUGÜN İSTİFA ETMELİ HATTA SİVASA BİLE GİTMEMELİ.YOKSA SONUMUZ HÜSRAN

xremix
14.03.2010, 18:19
bülent uygundan medet umanlar hepinize yaziklar olsun,takimi bu hale getiren tek kişi o,yönetim ve taraftar her yönü ile güvenmişti ona,ama ne yaptı o bırakıp KAÇTIIIIIII ,ve şimdi tv programlarina çıkıp ahkam kesiyor,sivasdan aldiklarini ve buna rağmen veremediklerini açıklasın..

ReDYiGiDo
14.03.2010, 18:27

Bütün maclarını izledimm gardaş yenilen golleride görüyoruz hocanın oyu stilinide denizli macında yüreğimizi ağzımıza getirdi adamlar kırmızı kart görmüş bizde görmüşüz daha sonrasında kalan forvetleri ve orta sahayı cıkartıp defans aldı 7 defans oyuncusuyla son dakikalarda sen denizlisporun baskısını gördün mü Bu hangi mantealitenin ürünüdür allah aşkına.. Macları senin iyi izlemediğin çok belli.. Denizlispora karşı kendi evimizde 1-0 ı korumaya calışırsak ben bu hocanın hocalığından elbette şüphe duyarım

vicente58
14.03.2010, 18:27
zaten baştan hataydı muhsin hocanın gelmesi.Evet çok beyefendi biri kariyeride iyi olabilir ama futbol mantelitesi farklı.Biz bunca sene kafaya oynarken mücadeleyle,fizik gücümüzle,takım oyunuyla başarılı olduk.Muhsin hoca ise ayağa pas yapan göze hoş gelen futbol oynatan bir hoca ama sivasın futbol altyapısı ve kültürü farklı bizde olmaz bu nitekim olmadıda.antep gençlerbirliği gibi takımlarda daha başarılı olabilir muhsin hoca. bize deli yılmaz vural gibi hareketli,bağıran çağıran koşturan takımı çalıştıran ligi iyi tanıyan bi hoca lazımdı.topçuların koşmaya bile dermanı yok sanki.ama şimdi ligin bitimine az kala değişiklik doğrumu, bunun cevabını vermek zor...

hacialicelik58
14.03.2010, 18:42
bu kadar rezaletten sonra hoca sen istifa etmiyoyorsan sana soylecek sozum yok cunku yonetim senden daha cok istiyor bu takimin bank asya ya dusmesini
yonetimin icinde karisiklik var faturayi kime keseceklerinin kararini veremediler.

ahmetbaba
14.03.2010, 18:44
keşke hocayı yahoo da arasaydınız

gardasin.58
14.03.2010, 18:57
Turk super lige ciktigi gunden ihtibaren ust siralardan dusmeyen sivasspora ne oldu.sezon bittiginde kurulu bir takim vardi sampiyonlar ligine katilacagiz diye beklerke ari kovanina comak sokargibi comak sokup kurulu takimi darma dagin ettiler ve avrupada bir basari gosyeremedik simdi ligden dumeme mucadelesi veriyoruz.GIDENLERIN YERINI DOLDURACAK OYUNCUDA ALINMADI BU TAKIMI BU HALE GETIRENLER HER HALDE AMACLARINA ULASDILAR KIS KIS BIYIK ALTINDAN GULDUKLERINI GORUR GIBIYIM U T A N S I N L A R.
AMA ONLARDA UTANACAK YUZLERI VARSA.

calipso
14.03.2010, 18:58
"muhsin hoca geldikten sonra takımda ne değişti herkes bir düşünsün demiştim 2 hafta önce" hiçbirşeyin değişmediği bu takıma verebileceği birşey olmadığını hep beraber görüyoruz..tabi burada sadece hoca suçlu değil esas sorumlu ruhsuz topçularımız, sivas için sivasspor için oynamayan sadece alacağı paraya bakan gününün geçmesini bekleyen kanı bozuk şahsiyetsizlerde...aldıkları tüm paralar ki benimde sivasspora sms bağışlarım oldu benden yana zehir zıkkım haram olsun diyorum yiyemesinler
dua edelimde denizlispor beşiktaştan puan falan alıp havaya daha fazla girmesin..biz denizli küme düştü derken esas diyarbakır artık kesin düştü..kaldı son takım...denizli ile aramızda 7 puan fark var...alabileceğimiz maçlar belli gençlerbirliği ve ankaragücü...ankaraspor 3 puanı çantada zaten..tabi birde bugünkü yaptığı gibi kayseri bize de yatarsa toplam 12 olur.. dua edelim denizlispor kalan 9 maçta 16 puandan fazla alamasın....

ReDYiGiDo
14.03.2010, 19:24
Hala bi açıklama yok yönetimde susuyor.. Nereye kadar gidecek bu adam bir an önce istifa etsin.. Yeteeeeeer

badboysefaa
14.03.2010, 19:41
Arkadaşlar bela okumayın yinede ama istifa etmesi en doğrusu olacak umarım haftaya takımımızın başında olmazsın hocamm

GAZI
14.03.2010, 19:42
sivasli olrak gurur sivasspotlu olarak utanmiyorum bizi bu duuma getirenler utansin:mad:

davulcu
14.03.2010, 19:51
istifa etsin yerinede süper ligin nöbetçi hocalarından biri gelsin iyice batırsın demi. biz önce elimizdekinin kıymetini bilelim

yiğider58
14.03.2010, 20:15
Hiç kimse iyi giden bir takımın hocasına istifa etsin gitsin diyemez yine hiç kimse kalıbından büyük bir takıma yenildikten sonra hoca istifa demez ama takım acizleri oynuyorsa,takımın başına geleli 15-20 maç olmasına rağmen bu maçlarda hiç bir ışık gözükmüyorsa,her maçtan sonra bireysel tabiri kullanıp futbocuları hedef gösteriyorsa,takımdaki bazı futbolcuları ısrarla oynatmıyorsa sahada takımı adına hiç bir hamle yapamıyorsa, başında bulunduğu takımı averaj takımı yapıyorsa, futbolcuları mative edip mücadele gücü kazandırmıyorsa, valla kusura bakmasın bavulu toplasın o çok sevdiği afrikasına geri dönsün.Ben bir enkaz aldım, yok sanşsızlık bir türlü yakamızı bırakmıyor,yok sakatımız çok söylemlerini bırak hoca rakiplerinle aynı şartlara sahipsin varsa takıma katacak artı birşeylerin katta gödelim yok ne diye bu takımı böyle yakıyorsun. Bekleme artık senin vereceğin bir şey olmadığı anlaşıldı bari bülent hoca gelsinde o düşürsün takımı zaten sende düşürsen bülent hoca yüzünden düştük denmeyecek mi?

şarkışla 58
14.03.2010, 21:29
Kişiliğine birşey diyeceğim yok kibar,nazik,beyefendi bir adamsın ama bunlar iyi hoca olmak için yeterli değil.Doğru 11 kurmak,formsuz adamlarda ısrar etmemek,oyuncu değişikliklerini zamanında yapmak iyibir hocanın yapması gereken özelliklerdir kısacası Muhsin Bey bu lig için fazla kibarsın be.MUHSİN İSTİFA

Bestepeli-58
14.03.2010, 21:31
bu dam gitmeli gerekise dayak atılmalı şanpıyonlugu son haftada kacırmış bit takım yürüse liğde kalır ben senden cok iyi hocayım matör takım calıştırdım senin yaptını amatör hoca yapsa dayak yerdi dünya bizden bahsediyordu sen rakiplerimizi övüyon getirdiğin adamları al ve defolllll

akkuzu
14.03.2010, 21:38
Ya Başkanım lütfen yeter artık normalde bir beden eğitimi hocasını dahi getirsen bu oyun anlayışından bu adam seçiminden daha iyisini yapar.Artık Başkanım sizdende şüphe etmeye başlıyorum,nedeni bu ligde o kadar yerli oyuncuların içerisinden iyi 2 tane adam alamadınız.sanki hoca yokmuş gibi gittiniz bunu getirdiniz.İnanın futbolu bilmeseniz olur diyeceğimde ne diyeyim şimdi.Ne işi var ya bu takımda faruk la yasinin ne kadar maç oynadılarsa lütfen inceleyin hiç maç kazabilmişmiyiz vede ilk 20 daki içerisinde hiç gol yemediğimiz bir maç olmuşmu artık bunu birileri görsün lütfen takım gidiyoooor

akkuzu
14.03.2010, 21:43
ERTUGRAL İSTİFA YENİ TEKNİK DREKTÖR FİKRET ÜNSAL OLSUN DAHA SÜPER PİKE YAPARIZ ....................

Bende katılıyorum eni hoca Fikret Ünsal.
Bu takımı bülent bu hale getirdiydi(doğru olabili,kendi neredeydi bilinmiyor) Acaba Ertuğralı kim bu hale getirdi onu da çıkıp söylerse mumlanırız.

yigidomustafa58
14.03.2010, 21:53
bence hoca değişikliği gereksizdir ...

sezon sonuna kadar muhsin hoca daha iyidir ..

daha sonra iyi bir teknik adam bulunarak takımımız tekrar kurulmalıdır...

of'taki yiğido
14.03.2010, 21:58
nerden getirdiler bu adami anlamadim ya hemen gönderilmeli bu nasil yönetim bir cok oyuncu kadro disi birakilmali

başkan kendi demişti gardaş google den bulmuş!!!!!!!!! kurra çektim sana çıktı gibi bişey, varmı böyle bişey ya. hoca kesinlikle artık bir sn bile durmamalı ama yönetim kanadındada budama yapılmalı.. sizcede öyle değilmi???

kpln
14.03.2010, 21:59
hoca allahını kıtabını seviyorsan buraya gelmezsinde biz ligde kalırız ya eğer gelecek olursanda sayın başkanım bu hocayı lütfen gönder bu takım ancak bu kadar kötü olur bu adamla

Divriği58
14.03.2010, 22:24
başkanımın MECNUN ODYAKMAZ.AKŞAMLARI NETTE TAKILIYORMUŞ.ŞÖYLE TEKNIK DİREKTÖRLERE BIR BAKAYIM DEMIŞ VE BIZE MUHSİNİ LAYIK GÖRMÜŞŞ.AL İŞTE HOCA NETTEN BAKARSAN OLUCAGI BUDUR.OTURCAGIN YERDEN HOCA BULACAGINA AYA KALKIP DİMDİK GEZDE ADAM GİBİ HOCA BUL
artık MUHSİNCİKLERE YER YOK BU TAKIMDA....

tanju_58
14.03.2010, 23:22
1. Bu takımı Bülent hoca bozmuştu ancak Bülent hoca toplayabilirdi. onca senenin hatırına bile fırsat tanınmadı.

2. Bülent hocanın istifasından sonra riskli bir kararla yıllarca yurt dışında olan ve o tecrübesine güvenilerek Türkiye ligini bilmeyen bir hoca getirildi.

3.Bana göre bu sonuçlar normal. Devre arasında temeli bozuk olan ve bu temelin ne derece bozuk oldunu bilmeden kat atmaya çalışan bir ustanın koyduğu tuğlalarda tutmadı. ( burada Bülent hocanın neden devam etmesini istediğimiz ortaya çıkıyor )

4. bülent hoca gitti muhsin hoca geldi. artık bunu değiştiremeyiz. bu sene böyle ittire kaktıra ligde kalırsak bu seneden edindiği Türkiye ligi tecrübesiyle seneye muhsin hocanın daha başarılı olacağını düşünüyorum. istifası şu aşamada bişeyi değiştirmez.

eyupk
14.03.2010, 23:37
MUHSİN HOCAM, ÇOK İYİ BİRİSİNİZ AMA TÜRK FUTBOLUNDAN ANLAMADIĞINIZ ORTADA. LÜTFEN RİCA EDİYORUZ BU TAKIMI BIRAKIN, İSTİFA EDİN. ARTIK BİZ TARAFTARLARIN SABRI TAŞTI.

Serdar2010
14.03.2010, 23:50
Hoca kal, hoca kal... Allahını seversen kal ama gerekeni yap... İpi çekilecek adamların ipini çek. Onlara bel bağlama... Tüm forma yazan arkadaslar Sezer Badur ilk yarı sivasta kaç maça çıktı? Neden çıkmadı sakatmıydı? Değildi birileri ona fısıldadı ''oynama sana Trabzonu yapıyorum''. Adam trabzona gider gitmez sakatlıgı gecti, top oynuyor. Kim yapmış Sezeri trabzona bi bakın bakalım. Böyle adamlar var. Birileri fısıldıyor niye fısıldıyor Geri gelecekler takımın başına. Hemde kurtarıcı olarak. İster süper ligde alırlar takımı ister bank asyada.. Şimdi yalvarıyorum Hocam uyan. Adamlar var oynamıyor. Adamlar var oynayamıyor. BUnları seç artık. Paf takımından çocuklar al.

ahmet koç
14.03.2010, 23:57
keşke hocayı yahoo da arasaydınız

bundan sonrada yahoda arar görüldügü gibi hoca gidici

baba 58
15.03.2010, 00:09
hemen istifa etmeli yarın çok geç olabilir zaten takıma hiçbirşey veremedigi ortada bir an evvel degişimgerek bize ruh gerek futbol gerek heycan gerek sahada gezinen takım istemiyoruz futbolu futbol gibi oynayan takım oynatan hoca gerek başkanıma saygılar sunar bu konuda bişeyler yapmasını acilen bekliyorum lütfen başkana destek saolun

Yildizelili58
15.03.2010, 01:22
istifa artik ,,,bu yürekler dayanmiyor artik hocam sen dön afrikaya...

Ali Selim
15.03.2010, 07:21
İstifa etsede kurtulsak Böyle bi hoca olmaz valla hocasız oynasak daha iyi oynar bu takım Yazık Kayseride bu forma için verilen canlara yazık hiç değilse onların hatırına oynasalar halen faruk gibi bir adama tahammül edebiliyor artık YETER sabır bitti

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

Alibey58
15.03.2010, 07:28
hocamıza emeklerinden dolayı teşekkürediyoruz hoşgeldin hikmet hocam diyorum içiniz rahat olsun ilerleyen günleriizleyin hikmet hocamız geliyor vallaha söve söve oynatır yiyorsa futbolcular oynamasın

handsome5867
15.03.2010, 08:38
Muhsin hoca rica ediyorum giderken Faruk Bayar'ı yanına almayı unutma.. beş para etmez bi oyuncu yine yaptı yapacagını dün ilk golu onun yuzunden yedik. bu saat den sonra muhsin hoca bu takıma faydan olmaz abubeyi de tayderi de faruk uda al git.

H_Turan
15.03.2010, 08:56
Hocaya Suç bulmuyorum Uyum sorunu var aynı zamanda Takım ruhu eksik Oyuncularda Ruh kalmamış Başarı olunca tek Teknik Drektöründür Başarısızlıkta iseTek suçlu Teknik drektördür bazılarının gözünde bu da istikrarı zedeler O yüzden anadolu takımları ve türk futbolunun hali ortada

rallicifurkan
15.03.2010, 09:28
suç teknik direktörde değildir suç takım oyunundadır futbolculardır örneğin gerizakalı yasin defansda sürüsüne bereket hata yapıyor gönderdiğimiz tum her hafta gol atıyor blica her hafta fenerde ilk 11 de oynuyor diallo yine öyle yani bu takıma bu hale getirenlerde suçu arıyacağız muhsin hocada değil...

mishka
15.03.2010, 09:31
Bu kadar sayfa yorum yazılmış ama futbolculardan çok hocaya yüklenilmiş teknik direktör yanlış taktik verebilir oyuncu seçimi yanlış olabilir ve eleştirilebilir. ancak sahdaki futbolcu mücadele etmiyorsa o takımda ya futbolcular arasında ya futbolcularla hoca arasında ya da yönetimde huzursuzluk vardır. Mücadele etmeyen, mutlu olmayan futbolcunun olduğu takımda teknik direktör %100 performans gösterse de başarı gelmez. Örnek fenerbahçe astronomik rakamlar harcamasına rağmen başarıyı bir türlü yakalayamıyor birçok teknik direktör gelip gitmesine rağmen.

Ayrıca konuyla ilgili olmayan rahatsız olduğum bir durumu belirtmek istiyorum. O da tv58 deki spor programlarının sunucusunun ve konuklarının yetersizliği . Bu kadar nüfusa sahip bir şehirde futbol camiasına hitap etsin diye ekranlara çıkardığımız insanlar bunlar mı. Türksat üzerinden dünyaya yayın yapıyorlar ama birçok programda olduğu gibi ehil olmayan insanları bu yerlere getiriyorlar. Hele top sakallı adını bilmediğim eski futbolcu konuk tam bir facia . Lütfen futboldan daha iyi anlayan hitabet gücü daha yüksek konuk ve suncular seçilsin. Her eski futbolcu iyi futbol yorumcusudur diye bir kural yok.

H_Turan
15.03.2010, 09:31
suç teknik direktörde değildir suç takım oyunundadır futbolculardır örneğin gerizakalı yasin defansda sürüsüne bereket hata yapıyor gönderdiğimiz tum her hafta gol atıyor blica her hafta fenerde ilk 11 de oynuyor diallo yine öyle yani bu takıma bu hale getirenlerde suçu arıyacağız muhsin hocada değil...

Haklısın Kardeş Asıl Suçlu O yuncuları gönderendir Ruhsuz takım yapandır Muhsin hoca oyuncu aldıda iBir oyuncuyla olacak iş değil Fuybol takım işidir Td nini kabahatı yoktur dediğin gibi takımı geçen sene dağıtanların suçudur

fatihtuztas
15.03.2010, 10:24
derhal istifa etmeli, mesut bakkal hoca getirilmeli ancak o bizi kurtarır.

H_Turan
15.03.2010, 10:31
derhal istifa etmeli, mesut bakkal hoca getirilmeli ancak o bizi kurtarır.

Bu oyuncularla Fergusonu getirsen yine kurtaramaz Taktınız Teknik drektöre Takımı kendi kurmadı sezon başında gelmedi Biraz mantıklı olun

Ali Selim
15.03.2010, 10:44
HİKMET KARAMAN'a yeni görevinde başarılar dilerim

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

congar28
15.03.2010, 10:58
EGER MUHSIN ERTUGRAL DA BIRAZCIK ONUR VARSA SU YAZILANLARDAN SONRA BIR GUN BILE BEKLEMEDEN ISTIFA EDER,ONCA BASARI KAZANAN BULENT UYGUN 7 MAC KAZANAMAYINCA ISTIFA ETTI LUTFEN MUHSIN HOCAM YAPTIKLARINIZA TESEKKUR EDERIZ AMA KENDINIZE DE BU TAKIMADA YAZIK ETMEYIN LUTFEN ISTIFA

hanedan58
15.03.2010, 11:03
HOCANIN SUÇU OLDUĞU KADAR OYUNCULARINDA SUÇU YOKMU ARAKDAŞLAR HOCA HATA YAPABİLİR AMA O PARAYI GÜNÜNDE NAKİT ALAN OYUNCU NEDEN OYNAMAZ NASIL TOP ISKALAR NASIL GERİ PSI ATAR NASIL ADAM KAÇIRIR BENCE BUNLAR OYUNCU DEĞİL ODUNCULAR ARTIK AMA NEHİKMETSE HALA SİVASSPORDALAR BU HAFTA KADROYU VALLA BEN GİDİP SECECEGİM YADA MAİLLE HOCAYA GÖNDERECEGİM ELİNDE İŞ YAPACAK OYUNCULAR VARKEN HALA SEN FORMAYI HAKEDEN ALSIN AYAKLARINA RASTGELE OYUNCU OYNATIYORSUN SOZON BİTMEK ÜZERE HOCA BİLGİN OLSUN

hanedan58
15.03.2010, 11:07
BAZI ARKADAŞLAR HALA BÜLENTİ SUÇLUYORLAR AMA O GECMİŞTE KALDI ARKADAŞIM GİDEN GİTMİŞTİR AMA ŞUNU UNUTMAYIN Kİ BÜLENTİ ARAR OLACAGIZ 2 OYUNCU GİTTİ DİYE TAKIM BU KADARMI DAĞILIR ALLAH TAN KORKUN OYUNCULARLA HOCANIN BİR SOUNU VAR GALİBA YADA BÜLENTİN GİTMESİNE BİR MİSSİLLEME YAPIYOR OYUNCULAR ÇÜNKİ BİLDİĞİM KADARIYLA BİLENT UYGUNU HEPSİDE ÇOK SEVİYORLARDI BEN BİRE BİR BUNU DUYDUM BİR KAÇ OYUNCUDAN

amr
15.03.2010, 11:13
hoca suçlu futbolcular suçlu yönetim suçlu. ama en önemli suçlu sivas kamuoyudur. takım üzerinde baskı oluşturamıyoruz. medyada yetersiz adamlar çıkıp konuşuyo takımı eleştiremyorlar bile. sivas geçen sene ne kadar para kazandı ve ne kadarı takım için harcandı. bu çok önemli. başkanda sivasın değil cebinin derdinde. geçen sene kazandığı ile abad olacağını sanıyor. bu iş devamlılık işidir. ne kadar çok mücadele edersen o kadar çok kazanırsın. harbi bu takım düşerse kim alacak bu futbolcuları. napacaklar halı saha kenarında mı bekleyecekler. maça gitmiyoruz protesto ediyoruz yönetim falan bize kızıyo gidiyoruz değişen bir şey yok. herşey gönül işi değil ki. evet gönülleniyoruz üzülüyoruz takımın bu haline. bu yüzden öfkeleniyoruz. ama saygımız yitirmiyoruz. gel gör ki futbolcular hoca yönetim hala pişkinlikle saçma sapan açıklamalar yapıyorlar sadece. başkada yaptıkları bişi yok.
umarım sivas medyası takım üzerinde daha fazla baskı oluşturacak bir kamuoyu yaratır da bu adamların hepsi kendine çeki düzen verir. yazık yav vallaha billaha yazık.

mishka
15.03.2010, 12:03
Eğe bu 20 takım işi kesinleşirse ve ligden düşemeyeceğimiz garanti olursa seyircinin bu sezon tepki olarak maça gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdiye kadar sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini düşünüyordum ve taraftar da elinden gelen desteği esirgemedi. Ama değişen birşey yok.

ayna26
15.03.2010, 12:06
Hocaya şu ana kadar Sivaslı olarak destek olmak gerektiğini söyledim ancak hocada bu fikre parelel bir gelişme göremedik.aynı oyun aynı hatalar ve aynı sonuçlar.değişen hiçbir şey yok, morallerin alt üst olmasından başka.Bu haftaki maç hocanın son maçı.bence hoca G.B. maçını alamazsa istifa edecek.oyuncular da bu kadar ruhsuzluk bu kadar gayri ciddiyetsizlik ve bu kadar boşvermişlik olamaz.yönetiminden tutun da hocasına futbolcusuna hepsi sanki fikir birliği yapmışcasına hareket ediyor.olan sivasa sivaslıya oluyor.bu takım ligden düşerse sorumlusu yönetim ve teknik heyettir.Hocaya son şans son fırsat GB maçı.o maç alınamazsa sahada olacakları hesap etmek gerek taraftarın istifa sesleri arasında gururu olan duramaz, hoca da bunu anlarsa çeker gider.Yapacak birşey kalmadı, bıçak kemiğe dayandı.şu ana kadar bu takımın ligde kalacağını düşünüyordum ama bu fikrimi destekleyecek ne oyun oynuyor ne de skor üstünlüğü sağlıyor.ligin en çok yenilen en çok gol yiyen takımıyız.söyleyecek söz yok, sözün bittiği yer.

Thai
15.03.2010, 12:11
Devre arası Hocanın istediği transferlerden hangisi yapıldı önce Hocaya soralım...şayet Hocanın istediği transferler yapıldı da takım kötü ise istifa etsin, yok şayet Hocanın istediği transferler yapılmadı ve transfer olsun da nasıl olursa olsun diye yapıldı ise YÖNETİM için de sesimizi yükseltelim derim....

Thai
15.03.2010, 12:16
hoca suçlu futbolcular suçlu yönetim suçlu. ama en önemli suçlu sivas kamuoyudur. takım üzerinde baskı oluşturamıyoruz. medyada yetersiz adamlar çıkıp konuşuyo takımı eleştiremyorlar bile. sivas geçen sene ne kadar para kazandı ve ne kadarı takım için harcandı. bu çok önemli. başkanda sivasın değil cebinin derdinde. geçen sene kazandığı ile abad olacağını sanıyor. bu iş devamlılık işidir. ne kadar çok mücadele edersen o kadar çok kazanırsın. harbi bu takım düşerse kim alacak bu futbolcuları. napacaklar halı saha kenarında mı bekleyecekler. maça gitmiyoruz protesto ediyoruz yönetim falan bize kızıyo gidiyoruz değişen bir şey yok. herşey gönül işi değil ki. evet gönülleniyoruz üzülüyoruz takımın bu haline. bu yüzden öfkeleniyoruz. ama saygımız yitirmiyoruz. gel gör ki futbolcular hoca yönetim hala pişkinlikle saçma sapan açıklamalar yapıyorlar sadece. başkada yaptıkları bişi yok.
umarım sivas medyası takım üzerinde daha fazla baskı oluşturacak bir kamuoyu yaratır da bu adamların hepsi kendine çeki düzen verir. yazık yav vallaha billaha yazık.

En iyi zamanda bununla ilgili TOPİC (başlık) açtım Gardaş. Ama maalesef çok bilmiş site yönetimimiz durdurmadı yazıyı attılar kilitlediler. Her şey camia olmaktan geçiyor demiştim en başarılı dönemlermizde. Ama kimse zafer sarhoşluğundan bunları düşünmedi, tartışmadı, konuşmadı. Bursa gibi olmak gerekirdi, camia olmak, futbol şehri olmak...Ama biz Bülent Uygun ve Başkan merkezi dışına çıkamadık, dar çerçevede kaldık. Bir tane mi adamımız yoktu da medyada konuşacak. Vardı ama başarıyı paylaşmak istemediler şimdi de yanlız kaldılar. CAMİA OLMADAN, AKİL ADAMLAR PLATFORMU olmadan OLMAZ.....

BOUN
15.03.2010, 12:28
En iyi zamanda bununla ilgili TOPİC (başlık) açtım Gardaş. Ama maalesef çok bilmiş site yönetimimiz durdurmadı yazıyı attılar kilitlediler. Her şey camia olmaktan geçiyor demiştim en başarılı dönemlermizde. Ama kimse zafer sarhoşluğundan bunları düşünmedi, tartışmadı, konuşmadı. Bursa gibi olmak gerekirdi, camia olmak, futbol şehri olmak...Ama biz Bülent Uygun ve Başkan merkezi dışına çıkamadık, dar çerçevede kaldık. Bir tane mi adamımız yoktu da medyada konuşacak. Vardı ama başarıyı paylaşmak istemediler şimdi de yanlız kaldılar. CAMİA OLMADAN, AKİL ADAMLAR PLATFORMU olmadan OLMAZ.....

Bu tespitiniz için sizi kutluyorum, asıl problemimiz buydu ama işler kötü gidince sorunlar görünür hale geldi. Sivasspor'un problemi ''camia olamamak'' problemidir. Başarılı olduğumuz günlerde sizin de belirttiğiniz gibi bu başarıyı haşa yarı tanrı Bülent kimseyle paylaşmak istemedi, başkan da bu durumdan rahatsız olmadı. Kısacası başarı birkaç kişinin oldu. Ama işler ters gidince zamanında kurulamayan camia ortamına ne denli büyük ihtiyaç olduğu hissedilmeye başlandı. Umarım bu kötü günlerden bir an evvel kurtuluruz ve bu yaşadığımız cehennem gibi sezondan güçlenerek çıkarız. Umarım kesilen saç daha gür çıkar, tabii ligden düşmezsek, düşersek bir daha belimizi doğrultabilmemiz için bir başbakan yardımcısı çıkartabilmemiz ve bunun için de bir 40 yıl daha beklememiz gerekebilir!

Hoca konusundaki yorumunuza gelince, dediğiniz gibi transfer döneminde yaşananları bilmiyoruz. Burası Avrupa değil ve şeffaf yönetim anlayışı yok. Nasıl kulüp gelir ve giderlerinin nereden gelip nereye gittiğini asla bilmediysek ve bilemiyorsak, transfer döneminde de hoca ve yönetim arasında olanları bilemedik, duyamadık. Şu an taraftarın yüzde 95'inin hocanın istifasını istediği şu noktada artık hocanın çıkıp bazı gerçekleri taraftarla paylaşması lazım. Eğer istediği futbolcular değil de taraftarı kandırmak için elindeki liste dışından veya liste sonundan futbolcular alındı ise hocaya sözümüz yok, ama hocanın tamam budur dediği futbolcular bunlarsa o zaman hoca hesap vermelidir. Bunun için de hocanın gerçekleri bizimle paylaşmasını bekliyoruz!

Şeffaf Sivasspor, şeffaf yönetim!

calipso
15.03.2010, 12:45
Şu an taraftarın yüzde 95'inin hocanın istifasını istediği şu noktada artık hocanın çıkıp bazı gerçekleri taraftarla paylaşması lazım. Eğer istediği futbolcular değil de taraftarı kandırmak için elindeki liste dışından veya liste sonundan futbolcular alındı ise hocaya sözümüz yok, ama hocanın tamam budur dediği futbolcular bunlarsa o zaman hoca hesap vermelidir. Bunun için de hocanın gerçekleri bizimle paylaşmasını bekliyoruz!

Şeffaf Sivasspor, şeffaf yönetim!

yazdıklarınıza sonuna kadar katılmamak elde değil, ara transfer döneminde yabancı basından ve kaynaklardan muhsin ertuğralın transfer çalışmaları ile ilgili pek çok yazı okudum..benim gördüğüm asıl istediği hiçbir oyuncunun alınmadığı.. bunun 2 sebebi var .. 1.si almayı planladığı afrikalı oyuncuların milli takımda oynama ihtimalleri ve dünya kupası için kendilerini riske atmak istememeleri + menejer baskısı... 2.si ve de en önemlisi onların 750.000-1milyon dolar isterken bizim 350-500.000 doları geçmememiz arada oluşan büyük rakamsal fark

Ali Selim
15.03.2010, 13:03
Arkadaşlar google girdim yeni bir teknikTRAKTÖR buldum yönetime söyleyelimde getirsinler uhaaa haaaa uhaaa :)

noname87
15.03.2010, 13:11
Son Dakika !
Sivassporda Teknik Direktör Muhsin Ertuğralla yolllar ayrıldı Facebooktan arayışlar başladı ilk hedef İsmail YK

effenberg
15.03.2010, 13:28
Kalan maclar icin hoca degismek ne derece faydali olur bilinmez(bence olmaz) ama gelecek sezon icin kesinlikle yeni bir td adayi icin yönetim simdiden araysilarina baslamalidir.

dadaşlar
15.03.2010, 17:42
BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR;)

pierlotti
15.03.2010, 17:53
Bu hoca kesinlikle gitmeli arkadaşlar,ben bunu yeni söylemiyorum,üç dört maçını izledim notunu taa o zaman vermiştim,hatta bana tepki verenler olmuştu,bu adam kendi hoca olmadığı gibi aldığı transferler de beş para etmez,Bunları bütün türkiye anladı.Şu an düşecek üç takım ankara,d.bakır ve sivas gözüküyor.Denizli ve manisa kurtarır kendini..

58zarali
15.03.2010, 18:55

fesbuhtan mı googleden mi bulmuş başkan

58SARKISLALI58
15.03.2010, 19:15
wallahida billahida sans ligde kalacagiz 1 ankara 2 denizli 3 diyarbakir yoksa walla diyorum busene ligde dumanimizi cikartirlardi hatta onuda birak 1puan bile alamazdik cok sansliyiz cok allah yuzumuze bakdi halad abell idegil gercide ama allah askina su hocayi gonderin dussede dusmesede teknik heyetsiz olsun bu isler bunasil is yaw allahdan korkar adam 5transfer etti toplasan bi adam etmez bunasil is yonetim desen neses var ne soluk yoksa benmi duymuyorum onuda gectim rezil olduk millete bu takimi bu hale koyani allaha havale ediyorum daha ne soyleyeyim ki .:confused:

revenge58
15.03.2010, 19:35
öncelikle yıllardır antalya da olan her antalyaspor-sivasspor maçlarına giderim ve yeniliriz ancak bu sene stada gitmeyi daha istemedim.bir takım yenilebilir ama futbol oynayarak yenilir,sahada gezinerek değil...
muhsin hocanın bu takıma birşey verdiği ve vereceği yok.gitmesi en mantıklı...ben dahil bu sitedeki herkez bülent uygun un da istifa etmesi gerektiğini defalarca söyledik. Ancak gördük ki takımda birşey yok kim olsa başta buradan fazla bir yerde olamazdık.bu sezon düşmezsek eğer takımın başına rasim kara , mehmet özdilek,mesut bakkal yada samet aybaba gibi futbolu bilen kişileri getirip,yaptığımız hataları bir daha yapmazsak seneye bu zamanlarda küme düşmeye değil avrupa kupasına gitmeyi konuşuruz...

yiğidobarışbora
15.03.2010, 19:54
yönetimsiz ve hocasız takım vah vah

BOUN
15.03.2010, 20:21
BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR;)

Beyler Bülent'i artık silin, silin, silin. Bülent bitti, Bülent kendisini tüketti. Bakın şu an itibariyle Olay Tv'de ikinci sınıf yorumcularla vıdı vıdı yapıyor! Adamlar konuşuyor, Bülent hala geçen yıllardan kendisini parlatmaya çalışıyor, örnekler çıkarmaya çalışıyor, acıdım, içine düştüğü duruma acıdım! Kendi etti kendi buldu, bizi de kendisiyle birlikte cehennemin dibine soktu!

An itibariyle kullandığı bir cümle şöyle başlıyor: ''Ertuğrul hocayla benim başardığımız...'' Rüya bitti Bülentcim uyan artık!

A.Turan Korkmaz
15.03.2010, 21:46
Eleştirilerimiz haklıdır ve sonuna kadar yapalım. Ben de hoca istifa diyorum. Ancak yapacağımız işlerle takımın kötü gidişine biz de ortak olmayalım. Diyeceğim şu. Taraftar soğukkanlılığını asla kaybetmemeli. Yapıcı olmalı,yıkıcı değil. Galeyana gelmenin değil, sinirlerine hakim olmanın zamanı. Taraftar olarak ne olursa olsun G.Birliği maçında sonuna dek takımımızı desteklemeliyiz.
Ha maçın sonunda 90 dakka bitince beşiktaşlıların vaktiyle yaptığı gibi ' .............. .......... yeeteeer! diye bağırabiliriz. Hem destek hem tepki ve mesaj vermeyi birarada efendice yapabiliriz.
Takımımız kötü oynuyor ama hala elde çabalayan futbolcular var:
Gençler maçına şöyle çıkalım:
Akın,
Kadir(Uğur,Abdurrahman),Sedat, Hayrettin,
Cihan,Dağaşan,Ferhat(Agbetu),Y unus,Erman(İbrahim Şahin),
Mehmet Yıldız,Rahman(Harun)
Takım böyle çıkmazsa yazıklar olsun bir kez daha derim.
3-5-2 oynayalım diyorum, seyirci desteğiyle ya herro ya merro diyorum. Ya yenecez ya yenecez.
Taraftara iş düşüyor ama yorumlara bakılırsa maraton seyircisi yine ya destek olmayacak ya da hocayla uğraşacak gibi görünüyor. Umarım yanılırım. Ne diyeceksek maç sonlarına saklayalım. Önceliği maçı kazanmaya verelim. Bunu takım için hala çabalayan Hayrettinler,Akınlar,Cihanlar, Mehmetler için yapalım.Onlara destek olalım.
Gar tarafında yiğidogençlik,havuz tarafında yeniçeriler,sizlere güveniyorum. Son maçtaki gibi hep destek hep destek diyorum.

Kasim58
15.03.2010, 21:58
Arkadaslar artik bu sene gecti kümede kalmak icin mücadele edecegiz futbolcular cikip bagzilari adam gibi mücadele ederken bagzilari ruhsuzca dolasacak bizlerde buralarda sac bas yolarak sabir cekecez en azindan iki üc mac daha ala bilsek denizliden birazcik araya aca biliriz yoksa gercekten isimiz zor ankara düstü muhtemelen d bakirda düsmesi gerekiyor prosüdür geregi iki mac tatil olunca küme düsüyor.Muhsin hocanin adindan baska hic birseyini sevmedim bize göre degilsin hocam yolun acik olsun ne olur git.

Kederli Yiğido
16.03.2010, 11:28
İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla uzun zamandır foruma giremedim. Bu başlığı görünce beni cahillikle suçlayan arkadaşlar geldi akıma :)

Kabile futbolu ile Türk futbolu arasında dağlar kadar fark var dedim ta en başta ama Afrika futbolunu benden daha iyi bilen zatı muhteremler nedense itiraz ettiler. Onlar internetten takip ediyordular orayı bense olayın tam içindeydim ama anlatamadık.

Başarısı yok dedik, Hollanda orjinli bir hoca bu eğer başarılı olsa bu ülkeye giderdi dedik ama dinletemedik. Zira o arkadaşlar benim maaş aldığım kulüpten daha bilgiliydiler Muhsin Bey konusunda :)

Neyse olan oldu bir tecrübe olsun. Önümüzdeki sezon başka bir hoca ile çalışılmalıdır.

emreakbulut58
16.03.2010, 11:30
keşke bület uygun yeniden gelse yada ertuğrul sağlam gelse ne güzel olurdu adam gittiği bütüm takımları yükselişe çıkarıyor

balamir3858
16.03.2010, 12:01
Be sene %99 lige devam edeceğiz. ama seneye kesinlikle adıgüzel Muhsin hoca ile yolları ayırmamız gerekir. Sayın Mecnun başkan siz böyle sessiz kalmazdınız. Umarım bu sessizliğinizi bozarsınız ve takımı yine yukarılara taşırsınız.

bozcelik
16.03.2010, 12:54
Devre arası Hocanın istediği transferlerden hangisi yapıldı önce Hocaya soralım...şayet Hocanın istediği transferler yapıldı da takım kötü ise istifa etsin, yok şayet Hocanın istediği transferler yapılmadı ve transfer olsun da nasıl olursa olsun diye yapıldı ise YÖNETİM için de sesimizi yükseltelim derim....

aynı soruyu bülent uyguna sormadan yargısız infaz yaptık, adam bas bas bağırıyordu erman bile benim istediğim listede 9. sıradaydı diiye.mehmet sakattı, abdurrahman sakattı devre arasını bike bekletmeden adamı gönderiverdik, şimdi kimler pişman bülentin gittiğine sadece gerçek yiğidolar bence, akşam tv lerde muhsin hocayı yerden yere vurmayan yok, bunların hepsi mi futboldan anlamıyor arkadaşlar, dua edelimde dyarbakır düşsün veya 20 takımla lig devam etsin yoksa hiç şansımız yok.

fatihcan58
16.03.2010, 13:09
kardeşimizinde dediği gibi muhsin hocamız istifa edip gitmeli giderkkende yönetim onun kişiliğine yakışır bir şekilde 3-4 tane futbolcuyu kadro dışı bırakıp sadece hocada olmadığını göstermeli bir takım bu kadar şahsiyetsiz bu kadar karaktersiz oynar formamız ıslanacak üşüyeceğiz diye koşmuyorlar bile bu sene en çok küme düşmeyi hakeden bizim takkımımız bir denizli bile kligde kalmak için neler yapıyor bizim kişiliği olmayan futbolcularımız onları görsünde örnek alsın

fatihcan58
16.03.2010, 13:12
futbolculara ve teknik direktöre

beşiktaş taraftarı gibi ananız avradınıza söğelim mi
diyarbakır taraftarı gibi sahayamı inelim
fenerbahçe taraftarı gibi dövelim mi
gs taraftarı gibi stadı başınızamı yıkalım

haklısınız bunları hakkkettiğiiniz için bizimde yapmadığımız için özür dileriz

turka58
16.03.2010, 14:39
Gitmicek, sonuna kadar Muhsin hoca
futbol bilginize sizin ...

calipso
16.03.2010, 14:54
gs maçında istifasını verir zaten.. o zamana kadar bekliyeceğiz

ReDYiGiDo
16.03.2010, 15:50
Yeeeeeeeeettteeeeeeeeeeeeeeeee rr
Muhsin Ertuğral

Muhsin Ertuğral

Muhsin Ertuğral

Muhsin Ertuğral

Muhsin Ertuğral

GuVeN
16.03.2010, 16:01
Şu dakika itibariyle bırakalım bu işleri arkadaşlar,bunun söylenebileceği bir yer varsa o da Genclerbırlıgı macından cıkabılecek kotu bı sonuc sonrası stadyumdadır. Şu an bizlere o stadı doldurup 90 dk boyunca desteklemek yakışır..Hocaya son bi şans verilmesi taraftarıyım ben..

ready
16.03.2010, 16:35
hoca ne yapsın takımda ruhsuz futbolcular oynamadıgı sürece başka hoca gelse bile degişen bişey olmaz

ReDYiGiDo
16.03.2010, 18:47
hoca ne yapsın takımda ruhsuz futbolcular oynamadıgı sürece başka hoca gelse bile degişen bişey olmaz

hocanın ne yapacağı belli istifa etsin ve kadrodan ruhsuzlukları cok aşikar olan futbolcularda kadro dışı edilsin..
ayrıca yönetimdeki bazı insanlar tasviye edilsin. Bu insanlarında ismini daha önceki mesajlarımda bellirttim. Mecnun başkan artık yürekliliğini göstersin ve bu takım için bir şeyler yapsın.. Herkes uyuyor taraftarıda uyutmaya calışıyorlar ama taraftar uyumayacakk..

ready
16.03.2010, 19:28
hocanın ne yapacağı belli istifa etsin ve kadrodan ruhsuzlukları cok aşikar olan futbolcularda kadro dışı edilsin..
ayrıca yönetimdeki bazı insanlar tasviye edilsin. Bu insanlarında ismini daha önceki mesajlarımda bellirttim. Mecnun başkan artık yürekliliğini göstersin ve bu takım için bir şeyler yapsın.. Herkes uyuyor taraftarıda uyutmaya calışıyorlar ama taraftar uyumayacakk..

mecnun başkan ne düşünüyor ne bekliyor insanlar halen anlamış degil takımı okuyamayan bir teknik adam arada sırada basın karşısına çıkan saçma sapan beyanatlar veren bir basın sözcüsü ruhsuz ve kişiliksiz oynayan futbolcular bu kadar olaya ragmen takımdan başarı beklemek hayal olur

tekdoktiri
16.03.2010, 20:48
MUHSİN HOCAM, ÇOK İYİ BİRİSİNİZ AMA TÜRK FUTBOLUNDAN ANLAMADIĞINIZ ORTADA BURDA HAYAT DÜRÜSLÜKLE YÜRÜMEZ

alpgok58
16.03.2010, 20:56
MUHSİN HOCA BU LİG SENİN ÜÇÜNCÜ SINIF FUTBOL OYNANAN LİGİN DEYİL SEN BU LİGDE ASLA BAŞARILI OLAMAZSIN SENİN OYNATTIĞIN FUTBOL 30 YIL ÖNCEYDİ İSTİFA DA BİR ERDEMDİR.EĞER BU TAKIM DÜŞERSE NE SEN NEDE SANA GÜVENENLER BU VEBALİN ALTINDAN KALKAMAZ,

fatihtuztas
16.03.2010, 21:24
istifa istifa istifa hem de hemen, artık bizi mesut bakkal kurtarır o gelmeli bu takıma.

BOUN
16.03.2010, 21:43
Bu kulüpte çok ciddi disiplin eksikliği var belli. Biraz ciddiyet olsaydı, yaz kampında takım kovaya dönerken ve Anderlecht'ten 5 yemişken bu takımı yakan bir iki futbolcu acilen kovulurdu. İşi baştan ciddi tuttu mu bak görecektin, diğer şahsiyetsizler nasıl tutuşuyor!

Futbolcular kimseyi takmıyor, kimseyi adam yerine koymuyor, bu disiplin boşluğundan kaynaklanan bir sonuç da Muhsin Hocayı adam yerine koymamaları oldu. Adamcağızın daha ilk maçlarından birisinde Musa gol atıp asker selamı verdi, nasıl da seni takmıyorum dercesine! Ayrıca bir kere görmedim ki futbolcular gol attıktan sonra sevinçlerini hocalarıyla paylaşsınlar. Tamam hoca artık faydalı olamıyorsa gitsin ama bu takımı buraya düşüren ruhsuzlar, haysiyetsizler ne olacak? Onların da canı yanmalıydı! Yönetim yönetimse artık vursun bunların kafalarına!

dogukan58
16.03.2010, 22:09
her maçtan sonra acıklamaları gözüme hep çarpmıstır ''golu yedikten sonra toparlandık ama gol yollarında etkili olamadık '' yeter olamıyorsanız bırakın olan gelsin

eroldeger
16.03.2010, 22:18
doğru söze ne denirki . koskoca sivasın kaderi böyle olmaması lazım . takım top oynamıyor .

BOUN
17.03.2010, 19:31
Bu kadar insanın olumlu veya olumsuz çağrısına kaç gündür ne Muhsin Hoca'dan, ne yönetimden, ne de aylaklar sürüsünden bir kişiden cevap gelmedi değil mi? Ne kadar garip, çıkıp bir kişi bile insanların yanan yüreğine bir damla dahi olsa su vermekten aciz! Acaba artık inandırıcılıklarını kaybettiklerini bunlar da anlamış olabilirler mi, ne dersiniz?

glikoz1986
18.03.2010, 13:37
tespit yerinde olmuş gerçekten sivassporun en büyük derdi bu son derece katılıyorum ii günler :D

hakan58yildirim
18.03.2010, 13:59
BU YÖNETIME BI DUR DEMEK LAZIM.BASKAN CIKSIN ACIKLAMA YAPSIN BÜLENT HOCA GELIRSE O GERI GETIRILSIN OLMADI BENCE HEMEN ZIYA DOGAN GELMELI TAKIMIN BASINA.MUHSIN HOCA HEMEN ISTIFA.

BOUN
20.03.2010, 18:13
Muhsin Hocam eğer bu takıma hala bir şeyler verebileceğine inanıyorsan sana saygımız sonsuz. Ama yok sen de kendine ve bu futbolculara inanmıyorsan, başarıya inancın kalmamışsa, ve sadece kendimi kovdurayım da ekstradan 400-500 milyar lira tazminat alayım diyorsan lütfen yapma, lütfen daha fazla bizlere kıyma! Senin gibi beyefendi bir adama bu yakışmaz! Lütfen gereğini yap!

58VoLkAn58
20.03.2010, 18:19
Muhsin Hoca artık sana güvenimiz kalmadı diyebiliriz.Ben artık hiçbir maçlara bir umutla bakmıyorum.En son kaç ay önce hatta yıl bile olmuştur çekişmeli ve zevkli bir Sivasspor maçı göremiyorum.Bunun için istifa et kendini de kurtar bizi de.

Metal Gear
20.03.2010, 22:10
Yarın beraberlik durumunda dahi istifa etmeli!

eroldeger
20.03.2010, 22:25
evet diyarbakırı kurtarma opresyonu başladı bizim malar hala yuyyorlar acil bir şeyler yapmak lağzım

öğretmen
20.03.2010, 22:30
geldiği günden beri tek bir iyi mnaçımız yok daha ilginci kadrolara bakın aynı kadro ile 2 hafta bile oynamamışız bir takım stoperleri sabittir sakatlık hariçç bizde habire stoper değişiyor.bir hafta aubey murat oynuyor ikinci hafta yasin murat 3. hafta murat sedat 4 . hafta yasin sedat orta saha tam bir facia 4 futbolcu 3 kez ard arda beraber oynamadı.ya hocam allahını seversen böyle futbol oynatıırmı istanbul maçında yaptığın değişikjliklerin amacı neydi faruk önündeki topa vuramazken 90 dk niye eziyet ettin bize ne olur git artık takımıda mehmet çıkarsın ama sen git giderken getirdiklerinide geri götür bir zahmet:mad:

eyuphulagu
21.03.2010, 00:20
B. Uygun Sivasspor taraftarı nankörlük etti sözünden sonra yarın statataki herkes Muhsin Hocaya ve öğrencilerine daha fazla destek vermeli..Vermeli ki B. Uygun ve onun gibilere söylediği lafları yedirmek gerkir diye düşünüyorumm..Artık birlik ve beraberliği sağlama zamanı yiğidolar..Yarın bu zaman kadar veremediğimiz desteği Muhsin Hocaya verirsek hocayı da maça daha iyi konsantre ederiz ..Maça konsanter bir hoca oyunculara da daha fazla hakim olarak onları daha iyi yönetecektir..İstifa laflarını lütfen sezon sonuna bırakalım ve hocaya ve takıma artık daha fazla sahip çıkalım..Biz birbirmizi yersek bu takım kesinlikle düşer...Eğer tek yumruk olup hocaya ve takıma daha fazla destek olursak inanıyorum ki biz bu takımı ligde bırakırız....Tercih sizin yiğidolar...

GÜLEZ
21.03.2010, 01:05
GENÇLEBİRLİGİ MAÇINI KAYBEDERSEK YÖNETİM MUHSİN HOCAYI KESİNLİKLE BIRAKMASIN ÇÜNKÜ BANKASYADA MUHSİNDEN İYİ HOCA AUBEY FARUK KEİTA GİBİ FUTBOLCULARDAN IYISINIDE BULAMAYIZ

OPERASYON
21.03.2010, 05:00
Iyisiyle kotusuyle su 9 macida bitirmek icin elden gelen yapilmali ogretemen dersi anlatir ogrenciye dusense calisip basarmaktir. Muhsin hoca ve yardimcilari elinden geleni yapiyorlar ama birazcik izeti serefi varsa bu futbolcularin yurekleri ile cikar kiran kiran oynarlar nasil olsa sivasspor ciftlik onlarda oarayi kemirenler yonetimde gereken toleransi gosetriyor bunlarda o iyi niyeti suistimal ediyorlar.Bunlarin hepisini yenildikleri ve oynamadiklari mactan sonra felakaya yatirmak lazimki canlari nasil acidigini hissetsinler ozaman bu sivasspora gonul veremis insanlarin nasil aci cektiklerini anlarlar ama anlayacak olsalar zaten bunu yapmazlar.Izeti sefefiniz varsa yurekten oynarsiniz bu takimi dusurmesini.Bu Takim Dusecek haberiniz olsun demedin demeyin.Bu yazdigimida yonetim ve futbolcularda okur bir birine sitede insanlarin haykirisini anlatirlar.Selam ve dua ile

BOUN
21.03.2010, 13:43
Artık hemen hemen düşmeyi garantiledik, cümlemize geçmiş olsun!

Seneye Bank Asya'ya şimdiden hazırlanmamız lazım, ilk yapılacaklar listesi:

1) Haysiyet ve şeref yoksunu, alçak üç beş topçu kovulacak, belki daha fazlası.

2) Bank Asya'dan daha alt bir lige düşmemek için de Muhsin Hoca onuruyla istifasını verip defolup gidecek.

3) Yönetimden işe yaramaz bir kaç kişiyi Mecnun Başkan şutlayacak. Artık olan oldu, şimdi cenazeyi defnedip, yeni bir hayata başlama zamanı. Başımız sağolsun, süperlig'i kaybettik!

myway
21.03.2010, 13:50
hocam son 45 dakikan.. çevirdin çevirdin şu maçı yoksa hadi elveda sana..

58_babacan_58
21.03.2010, 14:41
http://img403.imageshack.us/img403/3786/yiido.jpg
Her maç aynı sorun her maç yenilgi, geldin geleli hiç bir varlık gösteremedin hiç bir olumlu hareketin olmadı bu takıma,İSTİFA ET VE TERKET SİVASI,BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUN.....
DEFOL HOCAM DEFOL İÇİMİZ KAN AĞLIYOR KANNNNN,PILINI PIRTINI TOPLA TERKET GİT SİVASI ALDIĞINIZ PARANIN HAKKINI VERİN DELİKANLI OLUN EĞER BİRAZCIK YÜZÜN VARSA İSTİFANI VERİRSİN HOCA....BU TARAFTAR BUNU HAK ETMİYOR ÇÜNKÜ BİZEDE YAZIK....

mustafaarslan
21.03.2010, 14:45
biraz haysiyeti varsa koğulmayı beklemez istifa eder

58VoLkAn58
21.03.2010, 14:46
Vallahi bu maçtan sonrada istifa etmessen biz gelip kovacağız seni.

olumune58
21.03.2010, 14:47
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

akca_58
21.03.2010, 14:48
YAZIK YA TEK KELİME İLE YAZIK.GURBETTEKİ YİGİDOLAR OLARAK BAŞIMIZI ÖNÜMÜZE EĞDİREN BU TEKNİK HEYETTEN RUHSUZ FUTBOL OYNAYAN FUTBOLCULARDAN BIKTIK.YETER ARTIK YETER...........

mustafaarslan
21.03.2010, 14:49
Birdaha da süperlige çıkmamız imkansız gecen iki senenin anılarıyla yaşarız artık

olumune58
21.03.2010, 14:49
sivasda yer yok sana muhsın hoca yeter artık avaraj takımı etttın sivası rezıl ettin bıtırdın o futbolcularada yazıklar olsun ruh yok hiçbirinde yazoıklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnn

olumune58
21.03.2010, 14:50
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA

sivaslihakan
21.03.2010, 14:53
olan bizim gibi gurbetcilere oluyor en azindan sivastakiler baska takim taraftarlariyla görüsemiyorlar pek fazla ama biz sivasli olmayan bicok kisiyle karsilasiyoruz ve adamlar ne deseler haklilar

ahbey
21.03.2010, 14:55
DEFOLUN GİDİN SİVASSPORDAN
DEFOLUN GİDİN SİVASSPORDAN DEFOLUN GİDİN SİVASSPORDAN

Kasim58
21.03.2010, 14:58
Bukadar rezillik yeter artik muhsin istifa et artik ve seninle beraber senin arkanda olan yönetiminde istifa etmesi gerekiyor.MUHSIN ISTIFA YÖNETIM ISTIFA birazcik gururunuz haysiyetiniz varsa birakir gidersiniz takimin icinden bir oyuncu cikar kalan 8 macta antraman yapip calistirir bundan daha kötü olmayizya herkesin avaraj takimi olduk yuh size be yuh

halilxx58
21.03.2010, 15:00
arkadaslar bu ruhsiz sahis bugün istifa etmezse,, acil ucakla sivasa gelip onu degil sivastan, tüm türkiyeden kovalayacagim...

bu ne ruhsuz adam yaa böyle... ?????????

ahbey
21.03.2010, 15:02
MUHSİN ERTUĞRAL VE TÜM A TAKIMI KADROSU KOVULSUN.
PAF TAKIMI İLE ÇIKALIM MAÇLARA.

radres58
21.03.2010, 15:03
MUHSİN HOCA burda senin icin yok sen nerden geldiysen oraya dön.
ben senden daha iyi yabarim.

Salim58
21.03.2010, 15:10
Bundan sonra kalırsa çok ayıp etmiş olur.

Aldığın puanlardan dolayı teşekkürler hocam.:)

mucahit_58
21.03.2010, 15:11
kilavuzu karga olanin burnu pislikten cikmaz derler, sasi hocayla anca bu kadar gardaslar ama hakettik biz taraftarlarimizin coguna yonetimdeki 1-2 dalkavuga bu laflarim. 3.ligten beri takimin icinde olan bu takimi takim yapan Bulent hocaya 5 haftada istifa istifa diyip kufredip son 5 senesini gormezden gelip nankorluk yaparsan simdi aglamayaksin..

olumune sivassporlu biri olarak takimimizin bu oyunuyla 2.ligde bile yeri yok...

fedayi
et artık istifa ya olmuyor işte hoca sade hoca değil birkaçta oyuncuyu kadro dışı bırakacaksın ki akılları başlarına gelsin...

yigido_sampiyon
maç sonunda taraftar nasılmış bilen varmı???

sandal5877
21.03.2010, 15:12
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM COK SİNİRLİYİM NEYSE YANLIŞ BİRŞEY YAZMAYIM
HOCA LÜTFEN GİT. ONURUN HAYSİYETİN VARSA

fedayi
21.03.2010, 15:12
ve yönetim de istifa mecnun başkan da gözükmüyor zaten bence zararın neresinden dönülürse kar hoca istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

radres58
21.03.2010, 15:13
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
senin yüsünden sivasspordan sogudum

muratugur58
21.03.2010, 15:14
yeter artık bıktık bu kanı bzk lardan düşüründe kurtulalım bir yerinize kına yakarsınız artık.başkan bunlara bir kuruş bile verme .haketmediler. sivası terk etsinler.insan bu kadar hursuz olur artık.muhsin hocayıda kovmazsan başkan seninde parmagın var derim bu işte.

ahbey
21.03.2010, 15:15
3/28/2010 Gaziantep - Sivas (0 puan)
4/5/2010 Sivas - Galatasaray (0 puan)
4/11/2010 Kayseri - Sivas (0 puan)
4/18/2010 Sivas - Ankaraspor (3puan)
4/25/2010 Beşiktaş - Sivas (0 puan)
5/2/2010 Sivas - Kasımpaşa (1 puan)
5/9/2010 Eskişehir - Sivas(0 puan)
5/16/2010 Sivas - Ankaragücü (0 puan)

SONUÇ : Bank Asyadayız..

sandal5877
21.03.2010, 15:15
SANKİ MAÇI SİVAS ALDI
Eskişehirspor - Ankaraspor 3 : 0
19.03. 20:00 Kasımpaşa - Beşiktas 2
: 2

20.03. 14:00 Diyarbakırspor - Antalyaspor 1
: 0

20.03. 14:00 Manisaspor - İstanbul B.B. 1

20.03. 19:00 Fenerbahçe - Gaziantepspor 1

21.03. 14:00 Ankaragücü - Kayserispor 3

21.03. 14:00 Sivasspor - Gençlerbirliği 2

21.03. 19:00 Trabzonspor - Galatasaray _ : _
22.03. 20:00 Bursaspor - Denizlispor _ :

OFS58
21.03.2010, 15:16
Sivastaki maçlarımızı kazansak kesin ligde kalırız ama onu bile yapamıyoruz.
Bu dakikadan sonra Muhsin hocayla ligde kalmamız mucize, derhal yeni bir hoca getirilmeli!...

yusuf_yusuf
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAA
MUHSIN ISTIFAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

radres58
bakalim bizmi önemliyiz yoksa Muhsinmi göreceyiz arkataslar

rEsuLAKPINAr
21.03.2010, 15:17
BU ADAMI FİKRET ÜNSAL GETİRDİ ...

üçyıldız58
21.03.2010, 15:19
şimdi muhsin hoca denen dangalak aldığı futbolcularda hatalı takımı oynatamıyor futbolcularla iletişimi yok tamam.
ama ALLAH aşkına futbolcu denen ruhsuzların hiçmi suçu yok adamlar adetaaa bizimlee dalgaa geçtilerrr

58_babacan_58
21.03.2010, 15:24
DİYARBAKIRA VERİLEN SAHA KAPATMA CEZASI ASLINDA ONLAR İÇİN HEDİYE OLDU,ADAMLAR SEYİRCİSİZ DAHA İYİ OYNUYOR,BEN ARTIK ÜMİDİMİ KESTİM EN SON İSTEYECEĞİM ŞEY BUYDU VE BEN CİDDEN ÜMİDİMİ KESTİM:( ELVEDA SÜPER LİG :mad::mad::mad::mad:

sarsılmaz
21.03.2010, 15:25
Sezon başlangıcında alınan yenilgilerin ardından Bülent UYGUN un gitmesi gerektiğini söyleyerek ve hatta sitede olmaz bir şekilde yorumlar yaparak Bülent UYGUN un istifasına sevinen bir çok arkadaşın halen takım başında bulunan ve kora kor bir karşılaşma çıkartamayan takımın hocası olan Muhbin Ertugral hakkında hiç bir yorum yapmadan sessiz bir şekilde köşelerinde beklemeleri acaba PİŞMANLIKLARININ sessiz bir çığlığımıdır diyerek düşünmeden edemiyorum.
Bence Bülent hocaya şans verilmeye devam edebilirdi.
Takım onun zamanından daha kötü ve ruhsuz bir halde ve maalesef dilim varmasa da
Kümeden düşmeye doğru hızla gidiyoruz İnşallah Yanılırım da
Memleketimiz kaybetmez Sivasımız yine başarısıyla anılan bir il olur...

sivaslı gökhan
21.03.2010, 15:26
Geç bile kaldı..Artık ver şu istifanıda SİVASSPOR "da Kurtulsun BİZDE !!!!!

ahbey
21.03.2010, 15:27
Birileri diyor ki "şu an teknik direktör değiştirilmez, çok tehlikeli" ... ulan sanki hoca varken iyiyiz de, hoca gidince kötü duruma düşeceğiz.. Defolsun gitsin.. 7-8 tane futbolcu aldı.. oynatamayacaksın niye aldın.. aldın niye oynatmıyorsun.. Varsa bizden fazla bildiğin şey çık adam gibi "yönetim ligden düşmemizi istiyor" de ve istifa et.. Bülent uygun kapalı olark onu ima etmedi mi "beklentileri büyük olan bir anadolu takımda" diyerek.. Sende defol git.. Ama bizlerde ne oluyor ne bitiyor öğrenelim..

ahbey
21.03.2010, 15:31
Birileri diyor ki "şu an teknik direktör değiştirilmez, çok tehlikeli" ... ulan sanki hoca varken iyiyiz de, hoca gidince kötü duruma düşeceğiz.. Defolsun gitsin.. 7-8 tane futbolcu aldı.. oynatamayacaksın niye aldın.. aldın niye oynatmıyorsun.. Varsa bizden fazla bildiğin şey çık adam gibi "yönetim ligden düşmemizi istiyor" de ve istifa et.. Bülent uygun kapalı olark onu ima etmedi mi "beklentileri büyük olan bir anadolu takımda" diyerek.. Sende defol git.. Ama bizlerde ne oluyor ne bitiyor öğrenelim..

58zarali
21.03.2010, 15:34
meğer ne kadar çok sevenimiz varmış bank asyada başarılar dileyen dileyene kısmetse başka sefere diyen diyene

mustafaarslan
Kişiliğene bişi demek istemiyorum ama istifa etmezsen ağzımı bozacağım
git yolun açık olsun inşallah gittiğin yerde başarılı ol

SivaSTeaM58
YeTerr be artık ne akla hiznlamıyorum baskan bile acıklama yapmıstı internetde rastglee dolasırken bulmus tam bi komedi bole bisey olabilirmi yhaa super lıge cıktımızdan beri boyle rezillik gorulmedı aslanlar gibi kume dusursek lafım yok ama bolee oyun oynamadan savasmadan kume dusmek varya o koyuyo isde MuHSiNNnn İssTiffAAA yonetım İsTiFaaa

sarsılmaz
İstifa Çözümmüdür???? Yoksa ruhunu kaybetmiş oynamaktan aciz bir takım oyuncularını diriltecek başka bir yolmu bulmak gerekir??
Farzedelim Muhsin Hoca istifa etti.
Yerine kimi bulursunuz bu saatten sonra!!!!
Gelen hoca sihirbazmı takımı anında düzlüğe çıkartsın.
Unutmayalım Bülent UYGUN un istifasına sevinildiği günden bu yana geçen zamanda takım bir adım ileri gidemediği gibi durmadan kan kaybeden kendisine olan güvenini yitiren ruhu olmayan bir takım oldu bunun sebebi nedir bunu bulmak lazım yoksa istediğin kadar hoca değiştir sorun çözülmedikten sonra ancak kendi kendimizi kandırmış oluruz diye düşünüyorum...

58zarali
21.03.2010, 15:38
İstifa Çözümmüdür???? Yoksa ruhunu kaybetmiş oynamaktan aciz bir takım oyuncularını diriltecek başka bir yolmu bulmak gerekir??
Farzedelim Muhsin Hoca istifa etti.
Yerine kimi bulursunuz bu saatten sonra!!!!
Gelen hoca sihirbazmı takımı anında düzlüğe çıkartsın.
Unutmayalım Bülent UYGUN un istifasına sevinildiği günden bu yana geçen zamanda takım bir adım ileri gidemediği gibi durmadan kan kaybeden kendisine olan güvenini yitiren ruhu olmayan bir takım oldu bunun sebebi nedir bunu bulmak lazım yoksa istediğin kadar hoca değiştir sorun çözülmedikten sonra ancak kendi kendimizi kandırmış oluruz diye düşünüyorum...
çözüm değil ama bundan daha kötü birşey olmayacağı için korkacağımız bir durum yok futbolcularında hepsine bi güzel sopa çekecen

karamik
21.03.2010, 15:40
Adama büyük hoca diyordunuz alın size büyük hoca

sivaslitaner58
21.03.2010, 15:40
hoca gitsinde kim gelecek onu bir dusunun

mustafaarslan
21.03.2010, 15:42
hoca gitsinde kim gelecek onu bir dusunun

Hocasız oynayayılım bundan iyi adamda ruh yok buda futbolculara yansıyor
hocasız oynasak gene bazı maçları kazanırız

eyupkocak
yaa bu adam daha ne bekliyooo acaba ..defolsun gitsinnnn
yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. .

yigidozan
yazıklar olsun hepinize. aynı şeyi bülent hocaya da yaptınız şimdi de muhsin hoca öyle mi. topçular oynamıyorsa hoca ne yapabilir !!! hiçbirşey !! şimdide başlayın istifaa demeye

bugra5858
21.03.2010, 15:46
Yeter Ulan Yeeter Her Maç Aynı Oyun Ya Yeter Azcık Karakterin Haysiyetin Onurun Şerefin Varsa Git Bu Takımın Başından

sivaslihakan
21.03.2010, 15:47
bu takimin ilaci hikmet karaman olur baska bisey demiyorum

bugra5858
21.03.2010, 15:48
Afrikanın Aç Adamlarını Aldık Türkiyedeki Hocaların Suyu Çıktı Gittik Afrikadan İthal Hoca Aldık Suç Muhsin Hocada Olduğu Kadar Yönetimdede Vardır
Muhsin-Mecnun Beraberce İstifa Edin Kurtarın Sizi Bizden

FARUK_34
21.03.2010, 15:52
BEYLER GEÇEN SENE BÜLENT HOCAYA GİTSİN DİYEN FUTBOLCULARA GİTSİN DİYEN UKALALAR NERDELER FUTBOLU BİLENLER BU SİTEDEKİ

sivaslihakan
21.03.2010, 15:52
mactan sonra mustafa atesin mikrofonlarina istifa sinyali verdi gibi muhsin hoca tv 58de yaptigi aciklamada utanc duyuyorum dedi yönetimle oturup konusacagim dedi istifanin ilk sinyalini verdi yani

yiğidobarışbora
21.03.2010, 16:36
Hocanın ne suçu var. Bizim takım bank asyada bile ilk on takım arasına giremez. bu transferleri yapan yönetim istifa. Ha yönetim var mı nerde bunlar .gören duyan var mı. yarın sayın ünsal çıkar eski hocaya bir şeyler söyler gündem değişir. EY YÖNETİM DÜŞÜYORUZ HABERİNİZ VAR MI

risale69
21.03.2010, 16:42
ligin bitmesine daha sekiz hafta var ancak bu hocayla ligde kalmak mümkün değil.yönetim bir an önce bu hocanın tazminatını verip göndermeli, yerine de ziya doğan hocayı getirmeli.yeteri kadar sabredildi bu hocaya.

bgürsoy
21.03.2010, 16:56
Sayın Muhsin Ertuğral yere göğe sığdıramadığın Yeni Transferlerin nerede?
Bu adamları hem getirip hem de oynatmazsan işte o zaman tezat oluşturur, kendinle utanmaya başlarsın..
Muhsin Bey istifa etse ne değişir ki? Bu ruhsuz insanlardan Ankaraspor haricinde puan beklemiyorum..
Yazıklar Olsun diyorum.. zaten bu laftan sonra denecek birşey de yok..
Unutmadan yalnızca sorun Sivasspor'un kötü futbolu değil.. Diyarbakır-Antalya maçında verilen penaltı, Ankaragücü'nden ligin en az gol yiyen takımının 3 gol yemesi ve İBB kalecisi Hasagiç'in üzerine gelen topu çok güzel bir planjorla içeri alması.. Bunların hepsi bir araya geldiğinde Sivas'ımıza kalan sadece Bank Asya bileti oluyor..

kpln
21.03.2010, 16:58
yazık yazık ya bu kadar kötü bir takım olamaz bu kulüp böyle aciz hale gelmedi neden diyarbakır neden denizli neden manısa tek hak etmeye takım sivasspor bu takım bu lige layık değil bu hoca bir an önce gidsin yerine gelen hocanında allah yardımcısı olsun futbolcular resmen yürüyor koşan yok eğer size para vererek oynatıyorlarsa düşünmek lazım bu parayı çoluğunuza çocunuza nasıl yediriyorsunuz buraya gelen taraftarların coluğunun coçuğunun rızkını sizlere yediriyorlar helal ettiklerini sanmıyorum........

karyola
21.03.2010, 17:45
BU YÖNETİM NE İŞ YAPAR BİRİ ÇIKSIN KONUŞSUN TAKIMIN OYUNUNU BEĞENEN VAR MI MÜCADELE VAR MI.HİÇ BİRİ YOK .ŞEREF TRİBÜNÜNDE MAÇ İZLEMEKLE BU İŞLLER YÜRÜMEZ TAKIM ALLAH MUHAFAZA DÜŞERSE HİÇ KİMSE KALMAZ ORTADA.:mad::mad:

ekingölü
21.03.2010, 17:48
Geç bile kaldı,A takımını çekip yerine paf takımı çıksa bundan iyi oynarlar.
Muhsin hoca istifa et git:confused::confused::confus ed::confused::confused::confus ed:

yiğider58
21.03.2010, 19:36
NE DEMİŞTİK.................Bu günde bir şey değişmedi daha önceki haftalarda olduğu gibi neden? Çünkü görünen köy klavuz istemez,istemiyor. Bunu tüm sivas görüyor haftalardır yönetime bu hocayı gönderin diyorlar ama yönetimin umrunda değil nedenini bilmekte mümkün değil.Bakıyoruz tazminatmı diye ama tazminat olsada yönetimin verip göndermesi lazım.Tüm sivas adına göndermesi lazım bu haysıyet hepimizin. haysiyetimizi gururumuzu ayaklar altına alıyorsunuz.Bilmiyorum sanki yönetimden birileri bizden intikam mı alıyor.Ancak bir intikam söz konusu olsa insan böyle kayıtsız ve umursamaz davranır ve sonunda da der ki takım düştü bende intikamımı aldım der.Ben sıkı bir futbol izleyicisi olarak hatılladığım bir iki takım hariç böyle düşüş görmedim.Düşen takımlarda mali durumlarının bozulması yüzünden düşmüşler ama bizim svasspor mali yapısı herkesin ağzında iyi olmasına rağmen yönetimin ne yapacağını bilmediği için düşüyoruz .İnsan bi kahrolur bi utanır be.Bir de diyorlarki iki sene şampyonluğa oynarken iyi de şimdi niye böyle davranıyorsunuz.Yok davranmayalım.Aman siz üzülmeyin o zaman fenerbahçe galatatasarayın taraftarının hiç laf söylememesi lezım çünkü adamlar 16 , 17 şampıyonluk almışlar hiç eleştirilmemeleri lazım.Böyle saçmalık yok acemiydiniz şimdi yüzünüze bulaştırdınız.Bu takımıda yediniz bitirdiniz.Bülent UYGUN"a 8 hafta zor dayandınız. çünkü biliyordunuz nasıl olsa siz kovmadan gedeceği zamını iyi bilen bir insandı o.Ama adam 20 maçtır takıma hiç birşey vermiyor sizden biri de çıkıp ta diyemiyor kardeşim bu ne hal ya şu takıma oyun oynat yada git diyemiyor.Dili dişi kitlenmiş öyle duruyorlar.Valla bu sabırla siz cennete gidersiniz. takıma yaptığınız bu ihanetle cehenneme kadar;Bütün sivas halkı haftalardır bu hocayı göderin diyor:ama siz dilemiyorsunuz siz milleti ne sanıyorsunuz.Bülent uygunu gönderene kadar her gün basında olan fikret bey şimdi nerde? Kabuğuna çekilip neyi bekliyor.çıksaya ortaya deseya sabrım sınırı buraya kadar.YOK ODA İHANET EDECEK YA BU TAKIMA ONUNDA SESİ ÇIKMIYOR.zten bu saatten sonra ortaya çıksa ne yazar ki zaten düştük gibi bi şey.

kanımaksa58
21.03.2010, 21:06
NE DEMİŞTİK.................Bu günde bir şey değişmedi daha önceki haftalarda olduğu gibi neden? Çünkü görünen köy klavuz istemez,istemiyor. Bunu tüm sivas görüyor haftalardır yönetime bu hocayı gönderin diyorlar ama yönetimin umrunda değil nedenini bilmekte mümkün değil.Bakıyoruz tazminatmı diye ama tazminat olsada yönetimin verip göndermesi lazım.Tüm sivas adına göndermesi lazım bu haysıyet hepimizin. haysiyetimizi gururumuzu ayaklar altına alıyorsunuz.Bilmiyorum sanki yönetimden birileri bizden intikam mı alıyor.Ancak bir intikam söz konusu olsa insan böyle kayıtsız ve umursamaz davranır ve sonunda da der ki takım düştü bende intikamımı aldım der.Ben sıkı bir futbol izleyicisi olarak hatılladığım bir iki takım hariç böyle düşüş görmedim.Düşen takımlarda mali durumlarının bozulması yüzünden düşmüşler ama bizim svasspor mali yapısı herkesin ağzında iyi olmasına rağmen yönetimin ne yapacağını bilmediği için düşüyoruz .İnsan bi kahrolur bi utanır be.Bir de diyorlarki iki sene şampyonluğa oynarken iyi de şimdi niye böyle davranıyorsunuz.Yok davranmayalım.Aman siz üzülmeyin o zaman fenerbahçe galatatasarayın taraftarının hiç laf söylememesi lezım çünkü adamlar 16 , 17 şampıyonluk almışlar hiç eleştirilmemeleri lazım.Böyle saçmalık yok acemiydiniz şimdi yüzünüze bulaştırdınız.Bu takımıda yediniz bitirdiniz.Bülent UYGUN"a 8 hafta zor dayandınız. çünkü biliyordunuz nasıl olsa siz kovmadan gedeceği zamını iyi bilen bir insandı o.Ama adam 20 maçtır takıma hiç birşey vermiyor sizden biri de çıkıp ta diyemiyor kardeşim bu ne hal ya şu takıma oyun oynat yada git diyemiyor.Dili dişi kitlenmiş öyle duruyorlar.Valla bu sabırla siz cennete gidersiniz. takıma yaptığınız bu ihanetle cehenneme kadar;Bütün sivas halkı haftalardır bu hocayı göderin diyor:ama siz dilemiyorsunuz siz milleti ne sanıyorsunuz.Bülent uygunu gönderene kadar her gün basında olan fikret bey şimdi nerde? Kabuğuna çekilip neyi bekliyor.çıksaya ortaya deseya sabrım sınırı buraya kadar.YOK ODA İHANET EDECEK YA BU TAKIMA ONUNDA SESİ ÇIKMIYOR.zten bu saatten sonra ortaya çıksa ne yazar ki zaten düştük gibi bi şey.

sonuna kadar katılıyorum sana arkadaşım

mishka
21.03.2010, 21:17
Hocanın sorumluluğu burada %10 bilemediniz% 20. bu takımı bu oyuncularla bu mantaliteyle düzeltebilecek hiçbir hoca yok. Hocanın şanssızlığı kendi kurmadığı bir takımı sezon içinde devralmak oldu. zaten takımın içeriden sabote edildiği ortada . Umarım bu sezon ligde kalırız da şu futbolcuların birçoğunun bileti kesilir.

amr
21.03.2010, 21:23
mesele yönetimde. yönetim mafyacılık oynuyor şehri düşünmüyor ki.
bi taraftan mecnun otyakmaz sadece poz kesiyor o basın sözcüsü olacak konuşma özürlüde bi halt bilmeden konusuyor. yediler koca takımı.

mishka
21.03.2010, 21:24
Diyelimki Timurlenk Filler az geldi 10 fil daha gönder.

BOUN
21.03.2010, 21:27
Diyelimki Timurlenk Filler az geldi 10 fil daha gönder.

Ben de bunu günün esprisi seçiyorum, çok başarılı çoook! :)

bozcelik
21.03.2010, 22:22
gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın www.bulentuygun.com.tr aadresindeki ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın

venividivici58
21.03.2010, 22:24
gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın www.bulentuygun.com.tr aadresindeki ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın

bızı bu hale dusuren adama hala koru korune baglısınızya daha ne dıyım

ReDYiGiDo
21.03.2010, 23:19
Sonunda açtığım Başlık amacına ulaştı Artık Sivasspor için birşeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile..

ReDYiGiDo
21.03.2010, 23:23

BİRİNCİSİ ERDAL SARILAR

daha önce dediğim iki isim gittii sonunda başkan uyandı ve gerekenleri yapmaya başladı...

ready
22.03.2010, 17:25
halen bülent uygunu takımın başına geçmesini arzu edenlere herkes bi yerleriyle gülüyor bülent efendi takımın içine etti bıraktı yaptıklarını görmeyecek kadar körmüsünüz