Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçın Ardından

SivasSpor.Com
14.03.2010, 17:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/1.ertugraluzgun.jpg

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Antalyaspor yenilgisi sonrası "Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik" dedi.

Muhsin Ertuğral, karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.

Ertuğral, ''3-0'ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak'ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık'' dedi.

Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.

karamik
14.03.2010, 17:42
Tita, Necati, Veysel ve Jedinak hoca bizde biliyoruz bu adamlar iyi sarkıyolar ama bizim duymak istediğimiz bu değil şu :"İSTİFA EDİYORUM"

subasi29
14.03.2010, 17:43
Her hafta moarlimiz iyi cift idman yapiyoruz diyorsunuz,mac sonucunda ayni aciklamayla karsimiza cikiyorsunuz? :confused: valla ben seni anlayamadim hoca acaba sende bizi anlamadin mi?

yerliturkuaz
14.03.2010, 17:44
Maçın özetlerini izleyin bi arkadaşlar böyle saçma golleri hangi amatör takım yer akıl almıyor. Hocam sende iş yokmuş sana çok destek çıktık ama istifa istiyoruz

fatihcan58
14.03.2010, 17:47
ya hıca yenimi farkına vardın geldiğin günden bu yana bir katkın olmadı bırakta git artık sabrımız kalmadı takımda senin gibi sen saha kenarından onlarda saha içinden izliyorlar

yiğido 07
14.03.2010, 17:48
YAZIKLAR OLSUN SİZE BE NEYMİŞ ARKAYA SARKACAKLARINI BİLİYORMUŞ YUH SANA BE BARİ BUNU SÖYLEME

85200258
14.03.2010, 17:49
Morinho'yu getirsinler bu takımın başına belki daha iyi bir ideal 11 çıkarabilir. Ancak daha iyi futbol oynatamaz. Enkaz.. Ruhsuzlar toplulugu. Egri oturup dogru konusalım bu ligi futbol olarak biz haketmiyoruz. Pat takımı yani simdiki adıyla A2 takımıyla tamamlayalım ligi emin olun bundan kötüsü olmaz..

Elbeyliliyiz
Bu yorumlari dinlemekten usandik antalyasporu tebrik ediyorum ve go home mr. Ertugral hic bir is yok sizde tüm ümidi kirdiniz sivasspor yönetimi nerde acaba bu rakim neden ucurum esigine gidiyor demekki stress varsa ozaman düselim ikinci lige yaziklar olsun seni teknik direktör iznini verene ismail kartal gel geride bizi kurtar lütfen

58MUAMMER58
hocam takım bireysel hata yapıyorda sen takıma neveriyon,deplasmanda biraz daha orta sahayı,defansı kalabalık tutsan duruma göre kamananı,rahmanı ,agbetuyu daha erken alsan zitayı ermanı,oynatsan elrio iyi oynamaya başladı kestin bukadar hata yeter allah rızası için istifa et güle güle

özsivasli1903
14.03.2010, 17:51
ne sacma utanmazsa birde diyecek antalyaspor süper takim...
az bile yenildik diyecek....
hep ayni sözler söylüyrsun hoca bir isik yok birak git ...
olmuyor artik küme düsünce mi yönetim cikacak meydana...
bülent uyguna istifa diyen zihniyet nerdesiniz yediniz bülenti kina yakin simdi...
biz bülent uygunla yeniliyorduk ama en az 5-6 net pozisyon buluyorduk...

mehmet fevzi
14.03.2010, 17:52
bu maç bardağı taşıran son damla olmuştur. Eskişehirde bulunan gurbetçi Sivaslı olarak gururumuz olan Sivassporu bu hale getirenlere yazıklar olsun. Muhsin hocanın derhal ayrılması gerekir. aksi taktirde yönetiminde istifası gerekir.

85200258
14.03.2010, 17:58
bülent uyguna istifa diyen zihniyet nerdesiniz yediniz bülenti kina yakin simdi...

muhsin hocayı savunma amaçlı sormuyorum yanlıs anlama sadece emrak ettim. ilk devre bületin takımın başında oldugu Trabzonspor , Bursasspor , Diyarabkırspor maçlarında tribündeydim. Ancak 6-7 yi bırak 2 pozisyon bile aklıma gelmiyo simdi o maçlarla ilgili. Trabzon maçında trabzonluların showunu izledik diyarbakırı alkışlayarak yolladık. Bursa'da Volkan Şen resitali izledik. sen aynı maçlardan bahsettigine emin misin? bi soruyum dedim.

Holigann
14.03.2010, 18:03

kusura bakmada kullanıcı adına bakınca sana ne söz hakkı düşüyor diye sorası geliyo insanın arkadaşım!!??

58_babacan_58
14.03.2010, 18:19
YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,İSTİFA ET VE SİVASI TERKET MUHSİN HOCA.......

yigidoo
14.03.2010, 18:19
Bu adam ne diyor ya ? ne yapmaya calisiyor ? geldigi gunden beri rakipleri ögdu durdu vallah.sanki gazeteci ALOOO sen Sivassporun hocasi degilmisin?? kendi takimina bak berbat oynuyorsunuzzzzzzzzzzzzzz tamam gözun sasa ama körde degil ac artik gözunun yoksa insanlarin sabri tasmaya basladi,acarlar o gözunun.

fedayi
14.03.2010, 18:25
gençlerbirliği maçı dönüm noktası dediğine göre o maçtanda istenilen sonuç alınmassa istifa edecek heralde allah aşkına eğerde istifa ederse lütfen doğru düzgün bir teknik adam gelsin be hep dönüm noktası dönüm noktası dediler dönüp dönüp aynı yere gelemekten biz usandık artık sizde usanın..

olumune58
14.03.2010, 18:30
ıstıfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sewaz58
14.03.2010, 18:31
Bakalım nasıl bitecek bu filmin sonu ?!

SEVDAMSIN58
14.03.2010, 18:38
HANGI YUZLE HALA KONUSUYORSUN HANGI YUZLE HALA ISTIFA ETMIYORSUN SENI OZELMI TUTTULAR NASIL OLSA UTANMASI YOK CIKIP AYNI LAFI TEKRARLAR BOYLELIKLE TAKIMI LIGDEN DUSURUR DIYE EVET EVET BIR PISLIK VAR BU ISIN ICINDE

yukarıyıldızlı
14.03.2010, 18:55
Hocam senin istifa etmeni istemiyorum ama sen kendi kariyerini düşünüyorsan bırak git çünkü senin elinde ruhsuzlar takımı var olan sana oluyor zaten olurda kazayla ligde de kalsak Muhsin Hoca sayesinde kaldık diyen bir elin parmağından az kişi olur.....

yiğider58
14.03.2010, 18:58
BAŞKANIM:....................B en bir yiğido taraftarıyım. Bu gün sahaya çıkan onbirmiz başında hoca olmadığı halde bundan daha kötü olabilirmiydi. bence olamazdı neden çünkü geçen sezon bülent hoca ceza aldığı zaman takım çıkıyor takır takır topunu oynuyor puanları topluyordu.takımda bir sistem bir taktik bir öz güven vardı .Şimdi bakıyoruz takımın sahaya çıkarken bacakları titriyor gol yiyeceğiz diye sonrada golü yiyip dağılıyorlar bizim hacamız da çıkıyor takım korkusundan oynuyamıyor diye açıklama yapıyor. Bu nasıl bir görüştür anlamadım her takım gol yemeyeyim diye sahaya çıkıyor zaten futbol gol yememme üzerine kurulmuş bir spor bunu biri hocaya anlatmalı sen takımı hafta arası motive edip taktiğini ona göre hazırlamıyorsan elindeki parasal değere bakarsak iyi olan bir kadyoru iyi kullanamıyorsan sakatlıktan yeni kurtulmuş mehmedi tek başına ilerde defansın arasın kaybederser geçen senenin yıldızı kamananı kaybedersen formsuz olan musayı sahaya sürüp takımı eksik oynatırsan takımın sahada zayıf kalan tarafını göremeyip çaresiz kalırsan senin hocalığın afrikada kalır hocam .Bir tabir var hocam süperlig topçusu diye ve topçuları oynatan bir de süper hacalar var bunları dikkate al hocam sen süperligi hocası değilsin.Sadece idman yaptırmakla haca olunmuyor. Başkanım nolur bu duruma bir son verin artık yeter yumruğu masaya vurmanın zamanı geçiyor iki takım gitti üçüncü biz olmayalım böyle düşmek yani iki takımın kesin düşeceği belli olmuş bir ligde son takımın bizim olmamız şampiyonluğa oynamış bir takımın taraftarı olarak bizi kahreder ne bu taraftar nede bu geçmiç bunu haketmiyor.SAYGILARIMLA.

karşıyakalı
14.03.2010, 19:01
yönetim neyi bekliyorsunuz artık matamatiksel olarak düştükten sonramı takıma müdahele edeceksiniz.

calipso
14.03.2010, 19:01
"muhsin hoca geldikten sonra takımda ne değişti herkes bir düşünsün demiştim 2 hafta önce" hiçbirşeyin değişmediği bu takıma verebileceği birşey olmadığını hep beraber görüyoruz..tabi burada sadece hoca suçlu değil esas sorumlu ruhsuz topçularımız, sivas için sivasspor için oynamayan sadece alacağı paraya bakan gününün geçmesini bekleyen kanı bozuk şahsiyetsizlerde...aldıkları tüm paralar ki benimde sivasspora sms bağışlarım oldu benden yana zehir zıkkım haram olsun diyorum yiyemesinler
dua edelimde denizlispor beşiktaştan puan falan alıp havaya daha fazla girmesin..biz denizli küme düştü derken esas diyarbakır artık kesin düştü..kaldı son takım...denizli ile aramızda 7 puan fark var...alabileceğimiz maçlar belli gençlerbirliği ve ankaragücü...ankaraspor 3 puanı çantada zaten..tabi birde bugünkü yaptığı gibi kayseri bize de yatarsa toplam 12 olur.. dua edelim denizlispor kalan 9 maçta 16 puandan fazla alamasın....

karşıyakalı
14.03.2010, 19:02
bu maç bardağı taşıran son damla olmuştur. Eskişehirde bulunan gurbetçi Sivaslı olarak gururumuz olan Sivassporu bu hale getirenlere yazıklar olsun. Muhsin hocanın derhal ayrılması gerekir. aksi taktirde yönetiminde istifası gerekir.

kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana

sVs
14.03.2010, 19:11

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Antalyaspor yenilgisi sonrası "Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik" dedi.

Muhsin Ertuğral, karşılaşmanın ilk 25 dakikasında iyi mücadele ettiklerini, ancak hücuma çıkarken yaptıkları hata nedeniyle gol yediklerini söyledi.

Ertuğral, ''3-0'ın mazereti yok. Bugün yine bireysel hatalardan goller yedik. Tita, Necati, Veysel ve Jedinak'ın iyi oyuncular olduğunu ve kolayca arkaya sarkabileceklerini biliyorduk, ama engel olmadık'' dedi.

Ertuğral gelecek hafta oynayacakları Gençlerbirliği maçının kendileri için için dönüm maçı olacağını belirterek, oyuncularının kötü oynamasında stres faktörünün çok yüksek olduğunu ve futbolcuların sanki gol yemeyi bekliyor gibi oynadıklarını kaydetti.

hocam sende bunu biliyorsun daha ne bekliyorsun gönder takımdan çık pafla ne farkediyorki onlar da yiyor 3 belki paflar yiyecek 4 ama olsun couklar gene koşacak bundan sonra sen,n hiç bir şeye faydan dokunmaz hocam sen yuvana geri dön GO HOME AFRİCA

ALPBARAN
14.03.2010, 19:17
SİZ OLMASANIZDA ZATEN EN KÖTÜ BÖYLE OLUR ..

HOCA HOCA YOK
FUTBOLCU FUTBOLCU YOK
YÖNETİM YÖNETİM YOK

SİVASDAN GİDİN İSTEMİYORUZ AKSİ HALDE KÖTÜ SONUCLAR OLUR ONA GÖRE

ALPBARAN
14.03.2010, 19:18
SİZ OLMASANIZDA ZATEN EN KÖTÜ BÖYLE OLUR ..

HOCA HOCA YOK
FUTBOLCU FUTBOLCU YOK
YÖNETİM YÖNETİM YOK

SİVASDAN GİDİN İSTEMİYORUZ AKSİ HALDE KÖTÜ SONUCLAR OLUR ONA GÖRE

shang
14.03.2010, 19:19
kim gelirse gelsin ben hocadan değil takımdan olduğunu düşünüyorum lanet ettim oyunculara artık bizi vezir ettiler şimdide rezil ediyorlar ne denebilirki bireysel hatalar bireysel hatalar hep böyle bülent varkende böyleydi bu hoca varkende böyle gelecek hocadada öyle olacak diyarbakıra güvenıyoruz dusecek diye resmen bu hale geldik

bursalibatu
14.03.2010, 19:21
hoca ayanı denk al o adamlarda da hata var ama ilk hatayı kendinde arıcan sonra futbolcularına bakacan

sindy58
14.03.2010, 19:32
yürekli ol sayın Muhsin bey iyi oynayamıyoruz ve yeniliyoruz de bari cesur ol bülenti mumla arıyoruz ya

ederecep
14.03.2010, 19:40
HOCA LÜTFEN DEĞİL DEFOL GİT GİT BE KARDEŞİM GİT NE ADAMSIN BE HER HAFTA RAKİBİ TEBRİK ETMEDEN BAŞKA BİR İŞİN YOK:mad:

Turan 59
14.03.2010, 19:42
Yazıklar olsun size.O golleri amatör takımlar bile yemez.

badger5858
14.03.2010, 20:18
10-15 kilo fazlam var..hani çokta iyi oynayamam futbolu ama ..defansta ben oynasaydım bunlardan 10 kat daha iyi oynardım yazıklar olsun...yönetim duy sesimizi Sivas'ta aubey'den faruk'tan yasin'den çok daha iyi oynayabilecek en az 10.000 genç var...yine küme düşebiliriz ama paramız en azından Sivas'ta kalır...

İşin şakası bi tarafa 2-3 hafta sonra gs maçı var ... böyle oynamaya devam edersek o maçı düşünmek bile istemiyorum...

A.Turan Korkmaz
14.03.2010, 20:34
İ.B.B. maçının ardından yorumumda, hoca haftaya yine Taider, Faruk gibilerle başlarsa yorumum netleşecek demiş ve futbolcuların disiplinsizliğini de vurgulamıştım.
Sevdiğim bir söz var: 'Bir zincir ancak en zayıf halkası kadar güçlüdür' der.
Yani zayıf halkalar önemlidir ,bir takımda iyiler ne yaparlarsa yapsınlar en kötülerin ne yapacağı,(ne kadar kötü oynadıkları) belirleyici olacaktır. Öyle de oldu bu maçta.
Abdurahman ve Uğur'un yokluğunda aylardır oynamayan,futbolu unutan Kadir,özetlerden izlediğim kadarıyla sağ bek oynamış ve iki golü onun mevkisinden yiyoruz ama bu gollerde Faruk'un kanadından ortalar geliyor, onun da hakkını yemeyelim! Ha Aubey'in de bir de asisti! var . Bu maçta bütün suç Faruk,Kadir ve Aubey de Muhsin Ertuğrala bakarsanız, bireysel hatalarmış! O oyuncuları orada oynatan hata yapmıyor, oyuncular hatalı oluyor, biz de bunu yiyoruz, yemezsek gargara yapıyoruz öyle mi? Belki bazı topçular zincirin zayıf halkaları ama en zayıf halka onlar değil .
Sizden beklentilerim vardı sayın hocam birçok arkadaş gibi, ama yolun sonuna geldik. Siz belki bizdensiniz,Türksünüz ama türk futboluna yabancısınız, hele Sivassporumuza Fransız! kaldınız. Elveda hocam!

eyupk
14.03.2010, 20:38
Muhsin hocam iyi birisin ama gerçektende Türk futbolundan anlamıyorsun.

carizma0658
14.03.2010, 20:38
tamamennnnnn yorumsuz.............?

Metal Gear
14.03.2010, 20:57
Hocam kusura bakma da asıl birey hatasını sen yapıyorsun.her hafta aynı hatayı tekrarlamaz bir insan.faruk bu takımın pafının cafının kafının bile topçusu değil.erman yok..Offfff

58candide58
14.03.2010, 20:59
BİZ HOCANIN İSTİFASINI BEKLİYORUM HOCANIN DEDİĞİNE BAKIN;HFTAYA YAPACAĞIMIZ MAÇ DÖNÜM NOKTAMIZ OLACAK DİYOR..GLİBİYETE KENDİ İNANIYOR MU ACABA..?
ERTUĞRAL İSTİFA!!!:confused::mad:

Turan 59
14.03.2010, 21:11
Türkiye'nin Messi'si nerede acaba,gelsede bizi kurtarsa.

mustafaarslan
14.03.2010, 21:11
Biraz utanma varsa İSTİFA EDERSİN hocaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bestepeli-58
14.03.2010, 21:13
yav bu utanmaz degil birde arsız nerden bulduk afrikanın acını git kardeşim git sen geleli takımda bir ilerleme var kötü oynama yönünde ilerliyor her hafta biraz daha kötü oynuyor bu takım bu hocayla bak aysada bu takım düşmese bende bişey bilmiyorum bu liğde degil bankasyada bile düşer bu takım defol ya topcular cıksa kalır bu takım utanmaz bület uyguna laf söyleyenler cıkın lan nerdesinizzzzzzzz konuşun

hiskin
14.03.2010, 21:21
Tek çare var oda. bu fubolcular ve hoca ile olmaz yapılması gereken stada erken gelen 11 kişiye formayı giydirip maça çıkaracaksın ..Futbolcuyum diye gecinenleri de tribüne çıkarıp onları izlettireceksin ..

Bak futbol böyle oynanır. o ortada görünen şeye de futbol topu diyorlar korkmayın bomba falan degil patlamaz...rakiplerinizde sizin gibi öcü degil.. Biraz cesaret edin oynamayı günlerdir ögrenemediniz.ne zaman ögreneceksiniz.diye de sorulmalı.. Hayatında topun ne oldugunu takım ruhunu bir şehri koca bir camiayı temsil ettigini anlamayan bilmeyen adamları fubolcu diye alıp getirilirse olacagı buydu hocamı ne hocası?

Bey efendi siz kimin tarfındasınız bireysel hatalar dan oldu rakip takımı tebrik ederim vs vs futbol zaten bireysel hatalar oyunu sizin göreviniz o hataları mümkün oldugu kadar yaptırtmamaınız..ve maç kazanmanız.yoksa o demeçleri bende veririm merak etmeyin eskiler bilir bir deyim vardır "olursa olur suyu olmaz ise hamur suyu" Bunlarınkı o hesap işin kolayı bulunmuş futbolcular etkilenmiş miş sanki kız arkadaşına yemek teklif ediyor da oda yok diyor.etkileniyormuş hadi canım sende..

Hiç kimsenin hiç bir yerde sivas ve sivassporu küçük düşürmek ve averaj takımı yapmak hakkı ve haddi degilir...

Bestepeli-58
14.03.2010, 21:21
kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana

mecnun başkana laf atan sivaslı degildir kimse başkan hakında konuşamaz bu hoca gitmeli sayın başkan bu hocayı interneten buldum diyorsun bu cakması olmasın googleden bulunana hocadan hayır gelmez bidede yüzsüz adam istifa et ve getirdiğin adamları al gittttttt

Bestepeli-58
14.03.2010, 21:26
bu dam istifa etmeyecek biz antremanı basalım ve buna bir sivas dayagı atalım ceza gelmez kulübe en iyi tatktik bu benceeeee hoca aklın varsa kac hemde bu gece kimseye haber vermeden utanmaz ve yüzsüz heriff gerci bu alahın sopasa sivasspor taraftarına yni bize yani bülenet istifa diyenlereeeeeeee

yol58
14.03.2010, 21:32
yapma hocam allah aşkına bu kaçıncı dönüm noktası anlamadım gitti stresmiş bu işlerinde uzmanıvar yapamıyorsanız yardım alın lütfen atı alan üsküdarı geçti yazık ne diyeyim

vedat58
14.03.2010, 21:44
HOCA KUSURA BAKMA AMA SENIN TEKNIKDREKTÖRLÜKLE HIC ALAKAN YOK SEN ANCAK 3.LIG TAKIMLARININ TEKNIK DREKTÖRÜ OLABILIRSIN , KUSURA BAKMA SÜPER LIG SANA GÖRE DEGIL DAHA COK EKMEK YEMEN LAZIM ,LIGDE DÜSME EHLIKESINDE OLAN TAKIM BÖYLEMI TOP OYNAR , SEN HICMI FUTBOLCULARI MOTIFE ETMEZSIN , HICMI FUTBOLCUARI HIRSLANDIRMAZSIN, HOCA SÖYLESENE SEN NE ISE YARARSIN?? SABRIMIZ KALMADI EGER BIZI BU LIGDEN DÜSÜRÜRSEN 7 MILYON SIVASLININ AHINDAN KURTULAMAZSIN , SEN IYISIMI YOL YAKINKEN GIT , HEM SENIN HEM SIVASSPORUN HAYRINA OLUR, EGER GITMEZSEN 7 MILYON SIVASLIYI COK ÜZMÜS OLACAKSIN SENDE BU DERTTEN KURTULAMAZSIN HOCA EGER BIRAZ INSAFIN VARSA YOL YAKINKEN GIT, IYISIN DRÜSTSÜN AMA SIVASSPOR SÖZ KONUSU OLURSA GERISI TEFERRUATTIR

akkuzu
14.03.2010, 21:48
ya yeter aynı masalı her maçtan sonra anlatma bireysel hata bireysel hata.Bireysel hata yapan bu adamları her maçta oynatan sensin ne işi var bu takımda yasinle faruğun sana maçmı kurtardılar.Bizim kahvedeki çaycı ahmedi koysan onlardan daha iyi oynar.Çıkıp birde 10 maçtır bireysel hatalardan bahsediyorsun

of'taki yiğido
14.03.2010, 21:51
artık hoca için yorum yapmaktan ben hicap duyuyorum.... bırakın arkadaşlar sizde oralıklı olmayın.... kim duyuyorki duysada ne anlıyorki oooffff ooofffff... sabır diliyorum herkese Allah sonumuzu hayra getirsin... inş denizlide hükmen küme düşer yoksa onlar kurtarır biz gideriz tepetaklak.....

Elbeyliliyiz
14.03.2010, 22:00
Mactan önce yorumumu okuduysaniz 3 tane yiyecegimizi yazmistim sanki icime dogdu bizim defans yol gecenler hani oldu bile. Ama yorumumda dört tane atarsak demistim sayin ertugralin calistirdigi takimimiz birtane gol atmayi bile beceremeyince tertemiz bir maglubiyet aldik. cok üzgünüz bizi üzmeye devam edin düsenin dostu olmaz artik düstük bari yönetim takip etse bu takimi ne olacak bari düsmeyi haketmedigimizi ispatlasak kafamiz rahat olsa böyle silindir gibi silinen siradan bir takim olduk. Keske bu kadar basari olmasaydida bu mütevazi bütcemizle ortaya oynasaydik!

vedat58
14.03.2010, 22:05
"muhsin hoca geldikten sonra takımda ne değişti herkes bir düşünsün demiştim 2 hafta önce" hiçbirşeyin değişmediği bu takıma verebileceği birşey olmadığını hep beraber görüyoruz..tabi burada sadece hoca suçlu değil esas sorumlu ruhsuz topçularımız, sivas için sivasspor için oynamayan sadece alacağı paraya bakan gününün geçmesini bekleyen kanı bozuk şahsiyetsizlerde...aldıkları tüm paralar ki benimde sivasspora sms bağışlarım oldu benden yana zehir zıkkım haram olsun diyorum yiyemesinler
dua edelimde denizlispor beşiktaştan puan falan alıp havaya daha fazla girmesin..biz denizli küme düştü derken esas diyarbakır artık kesin düştü..kaldı son takım...denizli ile aramızda 7 puan fark var...alabileceğimiz maçlar belli gençlerbirliği ve ankaragücü...ankaraspor 3 puanı çantada zaten..tabi birde bugünkü yaptığı gibi kayseri bize de yatarsa toplam 12 olur.. dua edelim denizlispor kalan 9 maçta 16 puandan fazla alamasın....

KARDES BIZ BU FUTBOLLA NE ANKARAGÜCÜNÜ NEDE KAYSERIYI YENERIZ BIZ BÖYLE OYNARSAK KESIN KÜME DÜSERIZ MUHSIN HOCA ISTIFAAAAAAAA

kiNgSiZe58
14.03.2010, 22:13
istifa diyorum başka birsey demiyorum

atp5858
14.03.2010, 22:16
hoca valla artık yeter takım böyle goller yiyorsa sen bunlara bişi öğretmediğinden dir ve iyi takım yapamadığındandır bu gidişle denizli kümede kalır..........sende artık bizi söylemek istemiyorum Allah Korusun

vedat58
14.03.2010, 22:17
HOCA ANLADIK SEN IDMAN HOCASI BILE OLAMAZSIN NIYEMI ? EGER IDMAN HOCASI OLSAYDIN HANGI FUTBOLCU DAHA DAHA KÖTÜ BILIR ONA GÖRE TAKIMI OYNATIRDIN , HOCA SEN EXTRA SIVASI KÜME DÜSÜRMEK ICINMI GELDINNNN ?????????????????

Divriği58
14.03.2010, 22:21
MECNUN BAŞKAN:öyle sahada tespih çekeceğine gitti futbolcularının kulagını çeksene.internetten buldun bitane Hoca getirdin başımıza şimdi Başlarımızı yarıyo.SEN VE SENIN GIBILER OLMASIN BU TAKIMIN BAŞINDA.REZİL İNSANLARSINIZ.TAKIM NE HALE GELMİŞ HALA YOKSUN ORTALIKTA EGER BAŞKANSAN VUR TEKMETİ HADİ GÖNDER OYNAMAYANLARI MUHSİNİ VEEEE
MUHSİNCİKLERRRRİİİİİİİİ

Helal MUhsin Hoca.tebrik ediyorum senı İyiki varsın.sen olmasan kim yorum yapardı takımımız için.seni Hürdoğan gazatesının baş yazarı yapmak lazım.

sanders
14.03.2010, 22:21
bu adam daha gitmiyomu ah bülent bizi kimlere bıraktın

Divriği58
14.03.2010, 22:22
BÜLENT GEL ARTIKKKKK BARİ SEN HAREKET VERİYODUN TAKIMA KÖTÜ OYNASALARDA

sanders
14.03.2010, 22:24
biz bıktık adam ne kadar rahat ya umursamaz hırs yok oyuncular bitik nasıl takım yönetim kurtarın bizi bunlardan

sanders
14.03.2010, 22:25
hadi bülent gel takımının başına sensiz olmuyor

yoLLcu_
14.03.2010, 22:25
Büyük başkan çıkıp bi açıklama yap Allah Aşkına ne oldugunu söyle yigidoları nasıl bu hale soktugunuzu nasıl ruhsuz gurursuz bi takım haline soktugunuzu ve neden yaptıgınızı anlat.sivas amatörden herhangi bi takımı çıkarsak bu kadar basit gol yemez belki daha iyi mücadele ader.Allah aşkına bi tane arkadaşta çıkıp desinki biz süperligde oynayabilecek kalitede bir takımız kimse kusura bakmasın ama bu takım bank asyada oynasın yine sondan ikincilige oynar.Hoca her hafta aynı açıklamayı yapıyo ilk 20 dakika iyiydik sonra bozulduk basit goller yiyoruz ayıptır günahtır bir şehrin kaderiyle bu kadar kolay bi şekilde oynanılmaz.6 aydır burdasın hocam takıma zerre kadar faydan oldumu peki sivasspor yönetimi ve başkanı neden çıkıp bi açıklama yapmıyo.diyarbakırı 2 lige düşürmezlerse biz kurtaramayız aslına bakarsanız biz bu ligi haketmiyoruz bırakın bu ligi o güzelim tesisleri ve o tesislerde antraman yapmayı haketmiyoruz.

tonusluyum
14.03.2010, 22:29
hadi yine iyi yırttık krobakır düme düştü denizlide 10 puan geriden gelip bizi geçemez herhalde bide beyler şöyle birşey war düşük bi olasılık ama diyarın tüm maçları malup sayılacak falan diye eğer öyle olursa sivas denizliye 3 puan daha fark atıyor ama dediğim gibi düşük bi ihtimal kro bakır düştü onu diyeyim sizlere sadece

yigidozan
14.03.2010, 22:31
ne bireysel hataymış sezon başından beri bırakmadı peşimizi:D

yigidozan
14.03.2010, 22:31
hep yasin öğretti bu bireysel hatayı bizim takıma:D:D alacağın olsun yasin

hanifi_2005
14.03.2010, 22:32
sayın muhsin hocam artık bırakın bireysel hatalardan gol yedik demeyi bu takımın ruhu kalmamış.kim nasıl ne yapıyor farkında degil ,bir takım bu kadar kötü futbul oynayamaz.hiç bir futbolcunun sivasspor taraftarını kahretmeye hakkı yok.yazık degilmi bu taraftara yazık degilmi bu güzelim anadolu şehrine yazık degilmi son iki sezondur bu ligi sallayan sizlere, yakışıyormu arkadaşlar bu alt sıralarda sizleri görmek.

ercan58.a
14.03.2010, 22:42
hoca güzel laf salatası yapıyon
geldiginden beri ne faydan oldu şu takıma boşa gevezelik etme topluca defolun gidin
bu şekilde rezil kepaze olana kadar amatörde oynasın takım bu kadar üzülmeyiz hiç degilse

emin kara
14.03.2010, 22:48
Bekliyoruz muhsin nezaman futbolu ögrenip takımı hazırlamaya çalıştıracak ümidinizi yitirmeyin nasıl olsa bu takım yenile yenile yenmeyide ögrenecektir burda sezon sonuna ne kaldı şuracıkta 9 hafta oda gelir gecer bu takımda ışık görülmeye başladı diyarda düşerse birazda olsa rahatlıyacagız

armn
14.03.2010, 23:04
ya hocam her hafta aynı muhabbet artık sendende takımdanda yönetimdende umudu kestim rakiplerimizden umutluyum onlar düşürmeyecek bizi diyarbakır denizli manisa herşey onlara bağlı biz zaten bitmişiz...

ayna26
14.03.2010, 23:12
az önce maçın özetini seyrettim, Antalyanın ataklarını gollerle süslemesine vesile olan bizim futbol cahili ruhsuzlardı.Geçen haftaki maçta 90 dakika sahada avare avare dolaşan Faruk denen oyun bilmez adamı bu maçta oynatan hocaya yuh diyorum.ilk göl onun hatasından, ikinci de benzer.ücüncüde aubey denen adamın hatası var.ne oldu değişen ne var.eriyor bu takım, acil önlem gerek.sanırım senaryolar önceden hazırlanmış, belki bizler de figüranlık yapıyoruz haberimiz olmadan.lig bitiyor biz halen futbol fakiriyiz.zenginken birden fakirliğe inmek adama çok koyar be, bize koydu ligin sonlarında gezmek.hoca saygımız var sana delikanlısın gel bırak bu işi, sen git dayın A.Şensesin yanında vokal ya da sunum yap.futbol senın gibi kibar ve nezaket sahibi birine fazla elir, ha giderken de takımın ruhunu bozan birkaç futbolcuyu al götur...

H58A
14.03.2010, 23:21
BU NE CİNS BİR TEKNİKDİREKTÖR ANLAYANA BRAVO VERDİGİ TAKTİKLER SAYESİNDE HAMDOLSUN GALİBİYET GÖREMİYORUZ BİRDE ARDINDAN SANKİ TV SPOR YORUMCUSU GİBİ KENDİ TAKIM HATALARINI BIRAKIP RAKİP İYİ OYNADI VS. VS. BÖYLE BİR HOCA OLURMU NERDEN BULDULAR BÖYLE HOCAYI COKMU ARANDI BULUNMAYAN HİNT KUMAŞI GİBİ SAYESİNDE TAKIM DÜŞMEYE GİDİYOR DENİZLİNİNDE GERİSİNE DÜŞMEZSEK ŞAŞARIM
BU HOCAYI GÖNDERSELER FURBOLCULAR HOCASIZ KENDİ TAKDİKLERİYLE KALAN MACLARA CIKSALAR BUNDAN DAHA BAŞARILI OLURLAR HİÇ OLMAZSA KÜME DÜŞMEZLER
BÜYÜK BAŞKAN ARTIK BU GİDİŞE BİR DUR DE BU HOCAYA TAKIMI HARCATMA

yigido yakup
14.03.2010, 23:26
arkadasin birtanesinin dedigi tam bir televizyon yorumcusu olacak adammissin. kazanan takimin oyunculari ballandira ballandira anlatacak nasil etkili olduklarini falan analiz edecek ekran basindakilere sirin gözükecek raitingleri alt üst edecek bir hoca bizim hoca
bu hocadan allah bizi enkisa zamanda kurtarsin.

kasko
14.03.2010, 23:29
Muhsin hocam bireysel hatalardan gol yiye yiye küme düşeceğiz farkında mısın?
Sen bu takımın hocasısın ve bu sorunları çözecek olan da sensin.Şikayet edecek en son kişi sensin...

mehmet karakaya
14.03.2010, 23:38
sayın muhsin haca seni canı gönülden tebrık ederim,çok centilmensin,maç sonunda rakıp takım izlenimlerin cok iyi.her rakipe bir ilkleri yaşatman mükemmel. şimdi anlaşilıyorki sahada rakibi izlemekten kendi takımını göremiyecek kadar körsün.sen bunları iyi takıp et belki seneye lazım olur.şimdi sırada gençler var,sakın önceki maçlarına bakma nasıl olsa bu hafta izleyecen onları ,bizim takımı nasıl olsa taraftar izlıyor.izlıyor ve kahr oluyor.şimdi gençler maçı dönüm maçı dıyorsun. diyorsun da sana yemin ederim sende inanmıyorsun sen bu kafayla, bu mantıkla ,bırak gençleri.sivas amatör kümedeki takımları bile yenemezsin kendini de kandırma bizide kandırma ,bıraz cık gururun varsa takımı bırak,bırak ve izle takım bu ligde nasıl kalacak.istenmedigin yerde kalmak için tek bir sebep vardır menfaat.menfatin için kendeini'de satma bizide satma daha önemlisi sivas'ı ve sivassporu satma yeter artık çek git utanmaz adam.........

ZECOLD
15.03.2010, 00:27
Maçın özetlerini izleyin bi arkadaşlar böyle saçma golleri hangi amatör takım yer akıl almıyor. Hocam sende iş yokmuş sana çok destek çıktık ama istifa istiyoruz
arkadaş haklı. faruk tamam iyi oyuncu delinecek bi performans hiç bi zaman göstermedi belki ama bugün yaptığı neydi öyle yani bu takımı biz mahallede 11 yaparak ciddi anlamda ezeriz bu defansa gol atmak cocuk oyuncağı halı sahada yapmıyoruz bu kadar hata. ve şimdi ezik ezik diyarbakırın düşmesini mi bekliyecez şu düştüğümüz düşürüldüğümüz hallere bak ya

kadirakin58
15.03.2010, 02:13
google'da tıklanarak bulunan bu hoca derhal kovulmalı ya da istifa etmeli, ya da ettirilmeli. yoksa bu google işi hoca yönetime da fena patlar.

kilicaslanism
15.03.2010, 02:28
sayin musin ertugral iyi bir insan olabilirsiniz iyi niyetinizden suphemiz yok ama sivassporun teknik direktoru olma vasfinizda yok maalesef lutfen istifa edin yeter artik siz bu isin ustesinden gelemeyeceksiniz bu gun gibi asina.

hiko58
15.03.2010, 06:46
ben muhsin hocanın dürüstlüğüne inanarak kendisine şunu söylemek istiyorum.
sayın muhsin hocam...
senin teknik bilgine futbol bilgine futbol kariyerine kesinlikle söyleyecek bir sözüm yok. geldiğin zaman en çok sevinenlerden biriside bendim. bir futbol profesörü geldi dedim. senden çok şey bekledim. senin sivasa yeni bir ekol yeni bir futbol mantelitesi getireceğini düşündüm. hem göze hoş gelen futbol oynayacaktı sivas hemde kazanacaktı. bu düşüncelerle senin yapacaklarını bekledim durdum.
saygıdeğer hocam. anladımki sen sivasspora uymadın. afrikada başarılıydın ancak türkiye süper ligi çok farklı onu kavrayamadın.bütün ümitlerimizi yıktın. takımı iyi çalıştıramadın. yenildiğimize göre görsel bir futbolumuzda ortaya çıkmadı. eskisinden daha kötü oynuyoruz daha fazla yeniliyoruz. sayıın hocam olmadı olmayacakta. bence yol yakınken en iyisi siz görevinizi bırakın ve sivasta daha kötü şeyler yaşamadan alnınızın akıyla başka takımlara gidin. olmadımı olmuyor. maya tutmadı. hamur başka maya başka.siz yine afrikaya dönün türk milletinin oradaki temsilcisi olmaya devam edin.kendinize daha fazla zarar vermeyin. istifa edersem maddi zararım olur diye düşünebilirsiniz ama etmezseniz gurursusz kişiliksiz sıradan birisi olacaksınız. her maçtan sonra istifa seslerini ve küfürleri duyacaksınız. tercih sizin.bana kalırsa onurlu bir insanın yapacağı şeyi yapmalısınız.
yöneticilere gelince sivas kan kaybediyor sizlerden bir ses yok. zararın neresinden dönerseniz kardır beyler. tren kaçmadan elinizi çabuk tutun.

hiko58
15.03.2010, 07:09
ve şuda herkesle bilinmeliki
sivastan ve sivasspordan büyük kimse yoktur. hiç bir kimse sivasın ve sivaporun üstünde değildir. kimse vazgeçilmez değildir. tek sivastan ve sivasspordan vazgeçemeyiz. bütün kamuoyuna önemle duyurulur.

Alibey58
15.03.2010, 07:23
hoca sana seçme hakkı verildi ve getirdiğin futbolcular ortada henüz bir ilk 11 dahi yapamadın bize nasıl bir hoca lazım biliyormusun söve söve antreman yaptıracak sert sen iyisin hoşsun ama anadolu takımının ruhunu anlayamazsın yolun açık olsun hikmet hocayada hayırlı olsun:)

Ali Selim
15.03.2010, 07:30
Ya bırak ALLAHını seversen senden hoca olursa olacağı bu afrikada nasıl başarılı oldun anlamıyorum Ya kardeşim geldiğin günden itibaren aynı 11 sahaya süremedin biran önce ya çek git yada bize 3 puan kazandır futbolcuların hepsi küsmüş durumda ayp ayıp

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

Salim58
15.03.2010, 07:38
hep aynı mazeret farklı bi açıklama olsa şaşardım zaten. bireysel hatalardan gol yedik bu haftaki maçımız dönüm maçı dönüm maçı diye diye ligi bitireceğiz ve artık dönmede duracak.

ADALYA
15.03.2010, 08:00
ARKADAŞLAR SİVASSPORUN BU LİGDE KALMASINI İSTEYEN BİR ANTALYALI OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM. AÇIKÇASI MAÇA GİDERKEN ÇOK ÇEKİŞMELİ OLACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM. ÇÜNKÜ SİVASIN ACİLEN PUAN ALMASI GEREKTİ VE RAKİPLERİDE MANİSA VE DİYARBAKIR ZOR MAÇLARA ÇIKIYORDU.AMA SANKİ DÜNKÜ MAÇTA ACİLEN PUANA İHTİYACI OLAN TAKIM ANTALYA,RAHAT OLAN TAKIM SİVAS GİBİYDİ.SİVAS MAÇA HİÇ ASILMADI,FUTBOLCULARINIZ HIRSLI DEĞİL SANKİ DÜŞMEYİ GARANTİLEMİŞ GİBİ OYNUYORLAR.BENCE SİZ BÜLENT HOCAYI GERİ ÇAĞIRIN BIRAKTIĞI YERDEN TAKIMI DÜZLÜĞE ÇIKARTSIN,BU FUTBOLLA SİZ EĞER TFF DİYARBAKIRI DÜŞÜRMEZSE KORKARIM ÜÇÜNCÜ TAKIM OLURSUNUZ.

muratduru58
15.03.2010, 08:08
Ruhsuz futbolcuları gerekırse döğecek adam gibi bir hoca lazım. Futbolcular RUHSUZ oynuyor. 3-4 futbolcu hariç kalanını satacaksın.

itaydas
15.03.2010, 09:35
Bu camiada çok saygı duyduğum Sayın Mecnun ODYAKMAZ beyefendi bu sonuçlara ne diyor acaba. Biz elaleme gülünç olalım diyemi çıktık bu yollara. Artık birilerinin ve özlellikle Sn. Mecnun ODYAKMAZ'ın bı gidişe dur demesini bekliyoruz. 38 yıllık hasretten sonra, yazık etmeyelim, bu işin çıkışı çok zor. Bir 38 yıl daha beklemeyelim. Lütfen...

umut585sivas
15.03.2010, 09:40
hermac sonu aynı palavra ya bunları nasıl söyleye biliyorsun ayıp be bizim takım iyi oynamışta yenememişler her mac aynısı bıktık hoca mazeret kalmadı takımından utanmıyorsan taraftardan utanın bari acıklama yapma takım top oynamıyor sanki hazırlık macı yapıyorlar her hafta üc yiyoruz ayı be ayıp bırak gitti

fatihtuztas
15.03.2010, 10:21
ya bırak ya her hafta saçma sapan açıklamalar,getirdiğin oyunculara bak hepsi birbirinden berbat.istifa et de bari kurtulalım seninle bu iş olmuyor işte hoca.şu ligin en kötü oynunu oynayan takımıyız,bülent hoca döneminde de yeniliyorduk ama hiç değilse iyi top oynuyorduk.istifa et be hoca...

umut585sivas
15.03.2010, 10:21
hermac sonu aynı palavra ya bunları nasıl söyleye biliyorsun ayıp be bizim takım iyi oynamışta yenememişler her mac aynısı bıktık hoca mazeret kalmadı takımından utanmıyorsan taraftardan utanın bari acıklama yapma takım top oynamıyor sanki hazırlık macı yapıyorlar her hafta üc yiyoruz ayıp be ayıp bırak gitti

eroldeger
15.03.2010, 10:35

ahbe hocam bunun caresi sizin elinizde öbür hocaları biraz takipedersen görürsün

Futbolyorum
15.03.2010, 10:43
Rakibi 3 metre öteden perdeleyerek takip etmeye dayalı ilkel bir futbol anlayışı ile başarının gelmeyeceğini Muhsin Hoca!!!!!!!!!!!!!! hariç herkes anladı. Maalesef muhsin hoca sadece bahanelere sığınarak günü kurtarmaya çaışıyor. Sayın Muhsin Hocaya sormak istiyorum; mücadeleden uzak, sadece rakibin hata ile kendi kalesine gol atmasını beklemeye dönük bir futbol anlayışı hangi Afrika ülkesinde vardır merakediyorum. Oyun Anlayışımız ise gerçekten çok ilginç. maçın büyük bölümünde 5-0-5 gibi farklı bir taktikle oynuyoruz. yani orta sahası olmayan bir futbol takımıyız. tüm bu nedenler ve ortaya koyduğu mücadele sivassporu ligden düşecek en güçlü aday konumuna getirdi. Yönetim bu hocayı acilen göndermezse korkarım denizlispaor bizi geçer ve ligde kalır.

hanedan58
15.03.2010, 11:15
TAKIM KÖTÜNÜN DE İLERİSİNDE ASLINA BAKAÇAK OLURSAK İYİDE OYUNCULARIIZ VAR İŞ YAPACAK ADAMLAR AMA GECEN MAÇTA ONCA HATA YAPAN FARUK ÇIKIYOR EN ÖNEMLİ BİR MAÇTA OYNUYOR KLUBEYE BAKIYORSUN BİR ZAMANLAR YILDIZ DEDİĞİMİZ OYUNCULAR KANAT OYUNCULARIMIZIN EN İYİSİ SAHADA YOK 2 HAFTADIR GOLE YÖNELİK DEGİLDE GERİDE OYNATILAN BİR SİTEM TAKTİKSEL HİÇBİR HAMLE YOK MAÇ BOYUNCA YANİ TV DEN MAÇ İZLEYEN BİR SADE VATANDAŞ DAHİ DAHA İYİ HOCALIK YAPR BENCE İDMANLARDA SİZ HİÇMİ TAKTİK ÇALIŞMIYORSUNUZ TURAN TOP ORGANİZASYONUNUZ YOK HİÇMİ 1 e 1 DE AAM EKSİLTME YAPTIRMADIN BU OYUNCULARA HOCA FİZİK YOK KONDÜSYON YOK TEKNİK YOK MÜCADELE YOK HADİ HEPSİNİNİ BOŞVERDİK BİR İNSAN BOŞADA OLSA KOZMAZMI YA BUDAMI BECERİ GEREKTİREN BİR İŞ BENCE ANTREMAN FALAN HİKAYE BIRAKACAKSIN BU İŞİ TÜM OYUNCULARI AYRI AYRI KARANLIK ODALARA KAPATACAKSIN 1 HAFTA SADECE YEMEK VE SU BAŞKA YOK MAÇA ÇIKINCA BAK NASIL SALDIRIYORLAR TOPA GÖRÜRSÜN

balmandol
15.03.2010, 11:15
BU ADAM HOCA MOCA DEĞİL..Bİ İNSAN BU KADARMI PASİF OLUR YAAA..
YABANCILARINIDA AL EN KISA ZAMANDA GİT..BİR MAÇTA TAKIM OYUNU OYNANMAZMI AYIP YAAA..YORUMCULARIN DEDİĞİ BELLİ.HER HAFTA AYNI ŞEYLERİ İŞİTMEZ ARTIK AZAR İŞİTMEK GİBİ OLDU YAA..AYIP KARDEŞİM AYIP..

rsimsek
15.03.2010, 11:32
İYİDE HERHAFTA AYNI LAFLAR.EĞER BİLİYOSAN BUNLARI NEDEN ÖNLEM ALMIYORSUN HOCA...

yigidokolik
15.03.2010, 11:40
Sayın sivassporun basın sözcüsü bir kaç ay önce televizyonda şöyle iyi hoca böyle iyi hoca diyordun.şimdi niye konuşmuyorsun dilinimi yuttun yoksa yutturdularmı çıkın da biriniz bir açıklama yapsın yeter artık böyle ruhsuzluk olmaz ya

eskiyurt58
15.03.2010, 12:51
Hoca bu işibilmiyorsun sivası küme düşüreceksin
istifa et istifa etmesen takım düşecek bu futbolu mahale arsındaki cocuklarda oynuyo hocasız.

effenberg
15.03.2010, 13:23
Kesinlikle Muhsin Hocamiz bize ve Süper lige göre degilmis efendiligine ve kisiligine söylenecek en ufak bir sey yoktur ama futbol bilgisinden yavas yavas süphe duymaya basladim.......
Kesinlikle gelecek sezon icin yeni bir arayisa girmesi gerek yönetimin.......

merekum
15.03.2010, 14:00
Sivasspor Yönetimine!!!

Yavuz Sultan Selim Mısır seferindeyken en kıymetli veziri Sinan Paşa sorar: Hünkarım benim katlim ne vakit diye?

Yavuz ise şu cevabı verir: Aklımdasın ama yerine koyacak adam bulamadım der.

Yukarıdaki hikaye bu halimizi çok iyi anlatıyor bence....
Sivasspor alt lige düşme tehlikesini yaşarken, acaba yönetim Ertuğral ın yerine adam mı bulamıyor? yoksa düştükten sonra mı cezasını çekecek. O ceza sadece Ertuğral a kesilmeyecek kendi kendilerene de kesecekler galiba....

Faruk efendi ve Agbey amatör gibi hatalar yaparken Ertuğral maç sonrası bireysel hatalardan gol yedik demeye devam ediyor. Sayın Ertuğral sizin yönetiminizde çıktığımız 17-20 maç arası hangi maçta bunlar olmadı ki?

Lütfen ama lütfen maç kasetleriniz varsa tekrar tekrar gözatın...

SEVDAMSIN58
15.03.2010, 14:03
OYLE BIR UMITLE BAKIYORUMKI ISTIFA HABERI GOREYIM DIYE AMA ADAMDA UTANACAK YUZ YOKKU HANNAC PILAVI GIBI HEP AYNI LAFI TEKRAR EDIYOR

olumune58
15.03.2010, 15:59
adamda yuz felan yok ya resmen düşürücek bızı yonetım nasl sabredıyo artık bız taraftar olarak sabredemıoz sivassporumuz düşücek bi an once yollayın şu adamı.

adalı harun
15.03.2010, 16:12
arkadaş biz bilmiyormuyuz veyselin necatinin titanın nasıl topçu olduğnu sen kendi topçuna bak çıkarken kaybettik kaybetme pasla çık millet niye çıkarken kaybetmiyor hoca utan bir dünya topçu aldın devre arasında sen aldıgın topçuları tanımıyonmu buraya her hafta rakip takımı metetmek içinmigeldin utanman varsa çıkma buhafta sahaya hASTAYIM FALANDE AYIP ordan seyircinin biri senden iyi yönetir takım bülentin zamanının yarısı kadar top oynamıyor
içeride aldığın hangi maçta rakibi bogdunayıp manisayı seyret futbol nasıl oynanır diyarbakır belediyye karşı 5 6tane net pozisyonu var biz çıkarken kaybediyoruz yok böyle birşey cebindeki paralarısen dahilhiç bir topçuPARANIZI KAYBETMİYORSUNUZey ruhsuzlar biran önce terkedin
SİVASI SEREFİMİZLE DÜŞELİM
İNADINA SİVAS İNADINA YİĞİDOOOOOOOOOOO

ssfatihss
15.03.2010, 16:40
bu hoca ne takım yonetmeyı nede mac sonu yorum yapmayı biliyor adam iyice sacmalamıs haaaaaaaa bıde genclerbırlıgı macı dönum noktası olacakmıs döne döne bır hal olduk bu dönmelerın sonu iiiiiyyiiii yere gıtmıyor:mad:

xadox
15.03.2010, 16:49
bu adam hala istifa etmedimi ??

ssfatihss
15.03.2010, 16:50
benım sıvasspor dan umudum yokta bari denizli ile diyarbakır bir cıkıs yakalamasa........

cilgin1966
15.03.2010, 17:49
yav hoca faruk u çokmu seviyon

tasuna
15.03.2010, 19:04
BU YÖNETİM DÜŞMEMİZİ İSTİYOR YOKSA BU HOCAYI TUTMAZDI İNTERNETTEN BULUNAN HOCA BU KADAR OLUR.BU TAKIMI BU HALE GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN

KARİZMA58
15.03.2010, 19:15
ALLAH AŞKINA BU SÜMSÜK HOCANIN GETİRDİĞİ YABANCILARI KİM BEĞENİYOR.
ÇOK UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK BEN GETİRDİĞİ ADAMLARDAN DAHA İYİSİNİ SİVAS AMATÖRDEN YÜZ TANE BULURUM.BEN BU ADAMLARI DÜĞÜNDE BIRAK SAHADA DÜĞÜNDE BİLE OYNATMAM!!!HER HAFTA AYNI SÖZLER COK IYI HAZIRLANDIK BU MACI KESIN ALACAGIZ AMA BAKIYON YINE HAYAL KIRIKLIGI.
ARKADASLAR BIZDEDE VAR BI HAFTA STADA GITMEYELIM BI SEYIRCISIZ SAHADA OYNASINLAR BAKALIM OZAMAN NEYAPACAKLAR.ADAM ALLAHTAN KORKAR BEN BILIYORUM COGU TARAFTAR COLUGUNUN COCUGUNUN RIZKINDAN KESIP MACA GELIYOR AMA SONUC YINE HUSRAN.TEKNIK HEYET DAHIL BUTUN TOPCULARIN HEPSININ GONDERILMESI LAZIM BIRKAC FUTBOLCU HARIC.AZ Bİ ŞEREFLERİ OLSA ORDAN ALDIKLARI PARAYLA GECIMINI SAGLADIKLARINI DUSUNSELER BU HALDE OLMAZDI SIMDI SIVASSPORUM....SAYGILARIMLAA

KARİZMA58
15.03.2010, 19:17
BİREYSEL HATALARDAN GOL YİYORUZ DİYON O TOSUNPAŞAYI (AUBEY) HALA OYNATIYON BENDE BU ISTEN BIRSEY ANLAMADIM. BU ADAMLARA NASIL PARA VERDINIZ ANLAMIYOM...

KARİZMA58
15.03.2010, 19:27
YAV HOCA SEN BU FUTBOLLA YENMEYI BIRAK 1 PUAN ALIRSAK MÜKEMMEL OLUR.
ODA KESİN GENCLERBIRLIGININ 5 TOPU DİREKTEN DÖNER.ALLAH VEREDE FARK YEMIYESINIZ.LANET OLSUN SIZE BEN OYNADIGINIZ FUTBOLDAN STADIN CEVRESINDEN DAHI GECTIGIMDE IGRENIYORUM.HUZURUM KALMIYOR..

mustafatas58
15.03.2010, 19:55
valla hoca sene sonuna kadar her mactan bır puan koparmaya bak yada puanlar.mesela bu hafta kendı evımızde genclerbırlıgı macında.umarım zar zorda olsa bu macı alaırız.
bıde su faruk bayarı oynatma.sende gordun ıkı golu onun yuzunden yedık.gercı defans bu aralar berbat ozellıkle abdurrahmanın oldugu taraf.aksılık ya orda oynayan ugurda sakat.
ısımız allaha kaldı.umarım bu takımı bu hale getırenler sıvas maclarını ızlerken bıraz olsuın ıcı sızlıyordur.

sofularlı34
15.03.2010, 20:03
.... Yorumların hepsini okudum.Ve şunu anladım Herkez üzüntüden kahroluyor.Allahım sen bize sabır ver

sofularlı34
15.03.2010, 20:04
offfffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffff

efendigardaş
15.03.2010, 22:19
İkinci yarıda ilk galibiyetini bizden alan antalyaya iyi takım arkaya hızlı sarkıyorlar bunlar mazeret değil hoca bunlar seni senden iyi çözmüşler.Bizim topçulara sihirli bir değnek lazım.. onuda malesef sen veremessin ...***

kolukisa
15.03.2010, 22:21
Nedense macin ilk yarim saatinni iyi oynoyor,sonradanda tokezliyiyor,bu futbolcu kardeslerim hic kusura bakmasin,dost agzini actimi agir konusur,bundan sonra enaz uc dort macta uc puan alamazlarsa solugu kumede alacaklar ve bir Sivasspor efsanesi son bulacak,:mad::mad::mad:

efendigardaş
15.03.2010, 22:34
Hocam zaten gol bireysel hatalardan yenir futbol hata oynudur.. çok hata yapan yenilir.. böyle bir açıklama çok basit ... Biz nasıl kurtuluruz onu söyleyin...tabi biliyorsanız...***

şarkışla 58
15.03.2010, 22:47
Ümitlerimiz azaldı ancak yinede çıkmadık candan ümit kesilmez.Ankara düşürülmüşken,Diyarın durumu belli değilken,Denizlinin hali ortadayken VALLAHİ BİLLAHİ LİGDEN DÜŞENE GÜLERLER

agacan58
15.03.2010, 23:37
Gecen bursa macini izlerken sehiri ve insanlarin coskularini gordum gecen sene ayni coskuyu biz yasiyorduk sampiyon olamadik insallah BURSA olur
muhsin hoca oyuncularda ruh yok ruh onlari pavyona gotur kiviramaz birak kivirmayi bir bardak su veremezler kimse bu sozlerime kizmasin alinmasin ben ALLAH ina kadar SIVASliyim ALLAH ina kadarda YIGIDO taraftariyim o formanin hakkini veremeyen SEREFI varsa cikarsin layikini bilene versin bizim kangalimiz bile onlardan aslan gibi top oynar onlar kadar gururlari yokmus... buda AGACAN dan sitem tum YIGIDOLARA selam olsun SAYGILARIMLA GARDASLAR.

mustafaarslan
15.03.2010, 23:39
Karakterine bişey demiyorum ama hocam sen bu takıma fayda sglamıyorsun LÜTFEN İSTİFA

baba 58
16.03.2010, 00:14
hergün açıyorum sayfayı o güzel haberi alayım diye ama nafile sanki takımın hocası benim vay iyi futbolculardı arkaya sarktılardı hoca yorum yapıyor arkaya sarkmaları önlemek senin görevin degilmi muhsin efendi artık sinirimi bozuyorsun artık bırak git de kümede kalalım yoksaaaaaa gidiyoruz şakası yok bu işin geç olmadan lütfen İSTİFA yarın alayım bu güzel haberi lütfen

58svsvs58
16.03.2010, 08:33
hoca şu bireysel hataları birde rakip takım yapsın ne olur yav. hemen diyon bireysel hatalardan yenildik. rakip takımdakiler insan değilmi. sanki diyon gol yemeyi bekliyorlarmış gibi oynuyorlar. öyle oynayanları kov gitsin. çoğunu sen getirdin takıma. zaten bizim oyuncuların ar damarıda çatladı. 10 tanede yeseler artık hiç sorun değil. alışmışlar nasıl olsa. ha 5 ha 10 gol yemek onlar için sıradan bişey. aslında denizlispor bile bizden iyi takım. bizim rakibimiz ligden düşen ankaraspordur. onlarla yarışıyoruz. onlar hükmen 3 gol yiyor. biz 5 komik bir durum. inşallah diyarbakırı düşürürler denizlide puan alamaz yada başka bir takımıda düşürürlerde biz ligde kalırız. yoksa bu takım ligden düşmeyi hepsinden çok hak ediyor. bi tane adam yok takımda. geçen yılki oyuncular bile oduncu olmuşlar.

memet24
16.03.2010, 14:36
bu sene düşmessek kümeye billelimki hakkımızla deyil ama seneye bu hoca yine bu takımın başında olursa kesin düşeriz.......seneye nerden bulacaz ankara sporu,diyarbakırı, denizliyi.

birdokuzaltiyed
16.03.2010, 14:59
Yönetimdeki değerli abilerimiz.Size sesleniyorum. Lütfen bu kadar aciz olmayın.
Sizler de görüyorsunuzki bu hoca ile 17 haftadır çalışıyoruz ve zerre kadar ilerleme görmedik. Yol yakınken gelin hocayı ikna edin gönderin. Bu maya tutmadı tutmaz da. Görünen köy kılavuz istemez. Hafta sonu yine bizi kahretmeyin. Yol yakınken yerli bir hocayı hemen göreve getirip futbolcuları da gerektiği biçimde uyarıp yeni bir heyecan katın. Seyircinin sabrı kalmadı. Bu kadar kişiliksiz aciz bir takım, futbolcu, teknik direktör, yönetim is_te_mi_yo_ruz. Susacaksanız, oynamayacaksanız defolun gidin. Daha iyilerini mutlaka göreve getiririz. Halen aynı susuyorsunuz.Hiç bir şey yapmıyorsunuz. Gençlerbirliği maçının skorunu söyleyeyim size. Sivasspor 0(sıfır)- Gençlerbirliği 3. Ve Muhsin Ertuğrala elveda. Bu hoca Güney Afrikaya aldıkları oyuncularla dönebilir. Çünkü Türkiyede bir takım çalıştırabilmesi için bi 20 yıl daha oralarda staj görmesi lazım.....

GÜLEZ
16.03.2010, 16:36
hoca yeter ALLAH aşkına bırak git yanında faruk ve aubeyide al bu kadar silik şahsiyetsiz futbol olurmu ya

Elbeyliliyiz
16.03.2010, 17:13
macin özetini izledim ssana tekinik direktör diyene 1000 0000 tane sahit lazim l
yazik bari idman yapmayin zahmet cekmeden kaybeder takimimiz rezaletin bukadari.................:mad:

aliBERKİL
16.03.2010, 17:58
muhsin istifa muhsin istifa muhsin istifa yeter artık istemiyoruz seni takımda

pierlotti
16.03.2010, 19:08
Ne kadar rahat bi adam bu yaaa,sanki takım ortalarda bi yerde,küme düştüğümüzün farkında mı aceba..resmen fiyasko.verilen paralara yazık..

58svs58
17.03.2010, 01:22
hoca iyi hoca biliyorum ama başarısız oldu kabul etmesi lazım ama kümede tutarsa başarı sayarım 8 puan bizi kümede tutar

zaralı19
17.03.2010, 08:24
hocaya ilk başlarda çok güveniyorduk ama hiç birşey yapmadı bence bu maçıda alamazlarsa istifa etsin sivassporumuz daha fazla kötü sonucu kaldıramaz

schifo58
17.03.2010, 08:51
Takımımızı bu hale getiren teknik direktörede futbolcularada yazıklar olsun,Yav hoca sen nasıl bir teknik adamsın geldiğnden beri kurulmuş saat gibi rakip takımı övüyorsun ,hatırlatıyım sen sivassporun başındasın kendi takımınla ilgili olarak hep 20-25 dakika iyi oynadık diyip duruyosun maç 90 dakika oynanıyor dünyanın bütün liglerinde bilmiyorsan öğretelim.burada kabileler arası futbol oynanmıyor yani 5te hafta 10da bitmiyo maçlar,anladık bu lig sana 5-6 gömlek büyük geliyo gelseni bizim mahalledeki 5-6 yaş çocukların teknik direktörlüğüne alalım yine sivasta bir takım çalıştırmış olursun,ama önce sivasspordan git artık bırak benim takımımı bırak benim memleketimi bizi böyle rezil etmeye hakkın yok.ÇEK GİT ARTIK ...... GO HOME MUHSİNNNNN. EVİNE DÖN .DAHA NASIL YAZAYIMKİ ANLAYANA.....:mad::mad::mad::m ad:

Alişan
17.03.2010, 16:18

Hocam bunları maç sırasında bizde gördük artık bundan sonra önemli olan bu takım ne olursa olsun süperligde kalmalı yoksa biteriz hoca bu sene çok kötü olabiliriz ama inanın büyük bir şans var yanımızda işte bakın bu sezon ankarasporun durumu, diyarbakırın durumu ve denizlinin durumu bu busene bize verilmiş en büyük nimet hoca eğer ankaraspor böyle olmasaydı şu anda biz düşme durumunda olurduk bunu biliyorsunuz o yüzden şansımız yaver giderken süperligde kalmaya çalışın bu sene yoksa birdaha böyle bir şans geçmez elimize bunu bil hoca

58VoLkAn58
17.03.2010, 17:21
Bunaldım kardeşim her hafta aynı söz.Söz istemiyoruz sizden futbol istiyoruz.Her hafta aynı yorumu yapmaktan bıktım,Bu adam aynı şeyi söylemekten bıkmadı.

pover58
18.03.2010, 14:56
ya hoca kardeşim bunları bize degil topçulara söyle ya adam gibi oynat ya kes kadro dışı bırak.yada sen bırak bu takıma hiç bişey veremedin.yazık oluyor bunca emeklere.bizi rezil rüsva etmeye hakkın yok.

karyola
20.03.2010, 14:15
MUHSİZ ERTUĞRALIN T.D OLDUĞUNDAN ŞÜPHELİYİM HOCALIĞI BIRAKIN CAcık bile olmaz.