Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF, Diyarbakırspor- Bursaspor kararını açıkladı

zaralı19
16.03.2010, 17:14
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de olaylar nedeniyle yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında Diyarbakırspor'un hükmen (3-0) mağlup sayılmasına karar verdi.

Futbol Federasyonu Yetkili Lütfi Arıboğan, "Diyarbakırspor'un hükmen mağlubiyetine, Bursaspor'un 3-0 kazandığı kararını verdik" diye konuştu.

GokhanTurna
16.03.2010, 17:16
Haklı kararı verdiler tebrik ederim. Küme düşsünler diye demiyorum ama iki maçtada yenik sayılması gerekiyor. Bunu Trabzonlularda yaşamıştı farklı bi karar çıkması düşündürücü olur

zaralı19
16.03.2010, 17:16
istanbul maçıda inşallah böyle karar alırlar

GuVeN
16.03.2010, 17:19
Haklı kararı verdiler tebrik ederim. Küme düşsünler diye demiyorum ama iki maçtada yenik sayılması gerekiyor. Bunu Trabzonlularda yaşamıştı farklı bi karar çıkması düşündürücü olur

Konuşmak için erken Gökhanım,önce İst.Belediye maçıyla ilgili aynı kararın alınmasını beklemek lazım,bence o maçla ilgili veremeyecekler bu kararı!!!
Daha doğrusu vermek zorundalar ama yinede veremeyecekler..

Kokomo
16.03.2010, 17:26
Umarım Cuma günü İstanbul BB maçı içinde aynı dogru kararı verirler !

Çünkü tüm Türkiye el ele verdi, Diyarbakır düşmesin diye !

Sivas'ın ne kadar sahipsiz oldugunu bir kez daha görüyor kerkes !

TFF yönetimine sesleniyorum (Duyarlarsa), Cuma günü lütfen doğrudan ve ahlaktan yana olun ! Gereğini yapın !

Salim58
16.03.2010, 17:26
böyle olması gerekiyordu ve oldu ikinci maç daha önemli cuma günü verilecek karara bakalım nasıl ve ne şekilde olacak.

futbola siyasette karıştı herkes açıklama yapıyor D.Bakır kalsın diye.:)

tavarih
16.03.2010, 17:28
Açık açık söylüyorum burada alınan karar neyse İst. Bld maçı için de aynı kararın alınması hukuk için şarttır.

Her iki maçta da karşılaşmanın hakemleri müsabakaları aynı gerekçeyle tamamlayamamıştır. Yani bu maçta verilen karar o maç için verilemezse hukuk kaosu çıkar ortaya bence.

muhendis58
16.03.2010, 17:31
geçen sene trabzon seyircisi sahaya girmesi nedeni ile 3-0 hükmen yenik sayıldı trabzon bunu emsal alarak mutlaka İBB maçınında hukmen olması gerekıyor olmazsa federasyonda siyasette zan altında kalır...

Metal Gear
16.03.2010, 17:35
iki maçında tamamlanamama sebebi güvenlik olmayışıdır.Aynı sebepten,aynı sonuç çıkmalı!

stain
16.03.2010, 18:04
eğer bu maçın aynı kararı verilmez ise ve diyarbakır bir sezonda aynı şeyi 2 kez yapmış olmasından dolayı ligden düşürülmez ise

sivasspor diyara tercih edilir ve ligden düşerse kürt açılımı kurbanı olursa

seçim yaklaşıyor ve yazın sivasta miting yapılacak ise sayın tayyip erdoğanın çıkıp bu halktan oy istemeye yüzü olacağını sanmıyorum ve ozaman yüzüne tükürmemiz lazım

ancak biz yiğido olduğumuz için bize tükürmek yakışmaz ve sonuç olarak AKP ye hezimet yaşatılmalıdır

mucahitbaba58
16.03.2010, 18:11
diyarbakira ibb macinda oyle karar cikmasa bile bundan sonraki maclarda yine ayni tur olacaktir !!!!bence ibbde adalet neyse o olsun
gerekmiyorsa dusurulmesin ozellikle sunu demek isterim tabiri caizse akbaba gibi hissetmek istemiyorum kendimi
bizim pazarcilar adam gibi oynasinlar bu konularda yorum bile yapmamiza gerek kalmaz
adaletten yanayim
provakasyon olma ihtimali cok yuksek

dangerous58
16.03.2010, 18:20
bence ibb maçı 87. dakikadaki skorla geçerli olacak eğer bu kararı almazlarda hükmen yenik sayarlarsa D.bakır düşecek. D.bakır'ıda Düşürmeye güçleri yetmeyecek çünkü işin içine siyaset karıştı. Eminimki Başbakan TFF'yi arayıp gerekenleri söylemiştir Yani D.bakır ligde kalacak ayağınızı denk alın diye bir uyarı yapmıştır. benim görüşüm bunlar eminimki olacaklarda bunlardır.

58_babacan_58
16.03.2010, 18:47
VERİLEN DOĞRU KARARDAN DOLAYI FEDERASYONU KUTLUYORUM.VE BELEDİYE MAÇINIDA HÜKMEN YENİK SAYILMASINI BEKLİYORUM...

enesarslan
16.03.2010, 18:50
ibb maçı hükmen ibb lehine verilip, diyar düşürülmeli ve en az 5 yıl tsl den men olmalı...

58 MeRt EMiR
16.03.2010, 19:03
ibb maçındada inşallah aynı sonuç çıkar ama tabii federasyonun .. yerse

kpln
16.03.2010, 19:07
ben dıyarbakırın düşmeyeceğini söylüyorum lig 20 takım olur ve lig de kalırlar şayet bu sivasspor olsaydı kesinlikle cuma günü beklenmez bu günden ligden düşürüldüğümüzü sayın lütfü arıboğan beyfendi açıklamış olurdu neden bu sivas şehri bu kadar sahipsiz lütfen sivas a sahip çıkın türkiyenin sivaslı ları gücünüz neye yetiyorsa lütfennnnn

50sekiz
16.03.2010, 19:10
Bence Denizliyide küme düsürsünler yoksa biz bu futbolla bu hoca ile süper ligi birakin bank asyada bile tutunamayiz :D :D

Iyi ki varsin Ankaraspor :)
Iyi ki varsin Diyarbakirspor :)

En iyisisi 5-10 kisi tutalim Denizli maclarina yollayalim onlarda sahaya insin futbolculari kovalasin ;) ;)

bursalibatu
16.03.2010, 19:34
a.k bahçelisi düşmesin ne suçları var dyoya hala

ZALIM_58
16.03.2010, 20:33
eğer bu maçın aynı kararı verilmez ise ve diyarbakır bir sezonda aynı şeyi 2 kez yapmış olmasından dolayı ligden düşürülmez ise

sivasspor diyara tercih edilir ve ligden düşerse kürt açılımı kurbanı olursa

seçim yaklaşıyor ve yazın sivasta miting yapılacak ise sayın tayyip erdoğanın çıkıp bu halktan oy istemeye yüzü olacağını sanmıyorum ve ozaman yüzüne tükürmemiz lazım

ancak biz yiğido olduğumuz için bize tükürmek yakışmaz ve sonuç olarak AKP ye hezimet yaşatılmalıdır

kardeşim ne olursa olsun bizim milletimiz yimede tayyip e oy verirler yine kazandırırlar sivası bitirdiklerinin farkında deil daha kimse

tekdoktiri
16.03.2010, 20:52
istanbul maçıda inşallah böyle karar alırlar

samsa58
16.03.2010, 20:53
hadi gözümüz aydın ankaraspordan sonra diyarbakırda düşmüştür. bursa maçının sonucu hükmen yenik saydıktan sonra belediye maçı için aynı karar çıkmaması federasyonun yanlı işler yaptığını gösterir ki euro2016 için bu kadar çırpınırlarken bu çok kotu bir intiba bırakır dolayısıyla tff bu yanlışa düşmez

yukarıyıldızlı
16.03.2010, 21:08
bu maçta olması gerekeni yaptılar ama ibb maçı için maçı 1-0 ibb lehine tescilleyeceklermiş galiba yani hükemen yenilgi vermeyecekler büyük ihtimal bu da demek oluyor ki diyar kümede kalacak...o zaman ben trabzonluların decreye girmesini beklerim 2 yıl önceki Trabzon-sivas maçında yaşanalar malum orda 1 kişi stada girdi burda 50-60 kişi ama trabzonda pek sees çıkarmayacak ve diyarı kümede tutacaklar bizde böyle kötü oynamaya devam ettikçe emin adımlarla bak asya ya gidecez

tekdoktiri
16.03.2010, 21:17
federesyon göreve bu neya bu ülkede ******** mi olmak gereki yor namuslu olsun lar iki çapulcuya mı kaldı ülke

vicente58
16.03.2010, 21:23
adamlar şimdiden başladı, yok tff duyarlı olsun bu sosolojik bir karar aynı zamanda ıvır,zıvır. belediye maçında aynı karar verilmezse olay bize dönmesin sakın.Aklıma kötü şeyler geliyor.:confused:

ready
16.03.2010, 21:24
bunlar hep boş laf sen adam gibi oynamayacaksın sahada ruh gibi gezeceksin hatayı kendi içinde aramak yerine sorunu tff de veya başka yerlerde arayacaksın

tekdoktiri
16.03.2010, 21:38
YOLLAYIN ŞU DENSİZLERİ KÜMEYE DE ÜLKE RAHATLASIN ULAN

58MUAMMER58
16.03.2010, 21:53
Böyle olması gerekli ,kurallar açık, net ve tüm takımlar için geçerli uefa kurallarıda böyle diyor.ibb-diyarbakır maçıda hükmen tescil edilmeli,ts-ss maçı emsal teşkil edilmeli,adalet terazisinin denge milini bitarafa kaydırırlarsa tff,nin bundan sonra alacağı kararların hiçbir inandıcılığı,güvenilirliği kalmaz türkfutbolunda kaos oluşur .ancak maçtan sonra ,başta vali,başbakan,yardımcıları,bak anları,medyada çok etkili,yorumcu,yazarlar ,genelkurmay başkanı dahil,diyarbakırın bu kuraldan muaf tutulup,ligde kalması daha doğrusu bırakılması gerektiğini ağız birliği etmiş gibi dillendiriyorlar. busivasın,manisanın,a.gücünün, açılıma kurban olarak ayrılacağı anlamı taşıyor.manisa ve a.gücünün akp içinde söz sahibi olduğu varsayılırsa, sivassporun nekadar sahipsiz olduğu ortadadır.

fedayi
16.03.2010, 22:04
haklı bir karar istanbul maçıda öyle olması lazım hatta diyarbakırın küme düşmesi lazım unutmayınki bu olaylar son olmayacak en iyisi diyarbakır kümeye

fatihtuztas
16.03.2010, 22:15
çok iyi bi karar oldu,helal olsun bursaya biz olamamıştık inşallah onlar şampiyon olur...

dv9000
16.03.2010, 23:30
federasyon diyarbakiri cuma gunu otomotikman dusursun isterse bize ne faydasi var biz diyarbakirla ugrasmayalim bizim rakibimiz denizli adamlarin cok guzel fiksturu var cokta guzel oynuyorlar bu hafta puan alirlarsa biz duseriz

ercan58.a
16.03.2010, 23:39
darısı belediye maçına inşallah ama bu şekildede olsa ligde kalmayı nasıl hazmedebiliriz bilemiyorum tabi denizlinin yerinede biz düşebiliriz buda var adamlar top oynuyor bizimkiler seyirci gibi
nerde başkan nerde yönetimden vırıl vırl öten beyler dillerinimi yuttular

tekdoktiri
17.03.2010, 01:52
sanırım federosyon adam gibi karar verir de rezil olmaz dünyaya yani kümeye neişi varbunların bu ülkede kanburu bu lar ülkenin

58svs58
17.03.2010, 02:11
arkadaşlar UEFA ve FİFA nın kesin talimatı futbola siyaset karışmaz ve özerkdir diye eğer diyarbakır küme düşürülmezse türk futbolu uluslar arası arenada zarar görür. istanbuldaki maçta provakasyon olacak diye duyum alınmış buna tedbir almak il güvenlik kurulunun sorumluluğundadır eğer gerekçe duyuma dayandırılırsa duyum alınıpta görevini ihmal edenler yargılanmalıdır. duyumda ima edilen provakatörler eğer terör örgütü adına yaptıysa bunu bunlar toplanıp hukuk önüne çıkarılmalı eğer bunlardan hiçbiri yapılmadan zaten provakasyon bekleniyordu denilirse ve maç bittiği şekilde tescil edilirse sivasa ve sivaslıya bir şey kalıyor efendice sahaya çıkıp masayıda yenmek.

Kokomo
17.03.2010, 09:01
Diyarbakır'ı düşürmezler ise Sivasspor kesin küme düşer arkadaşlar bu futbolla.

Hatta daha ileri gideyim, Denizlispor bile bizi geçebilir !

Bu yüzden dua edelim Cuma günü TFF gereğini yapsın ...

Kokomo
17.03.2010, 09:03
Neden bu yorumu yaptım derseniz işte size önümüzdeki kritik ilk 4 maç:

Sivas-G.Birliği

G.Antep-Sivas

Sivas-G.Saray

Kayseri-Sivas

zaralı19
17.03.2010, 09:15
gelen giden diyarbakır düşürülmesin diyor bursa bile puanı aldıkdan sonra diyarbakır düşürülmesin diyorlar puan aldılarya istedikleri oldu bence bu maçda aynı sonuç çıkacak ve ligden düşürülecek sivas kötü oynasada busene çok şanslı :D:D

Metal Gear
17.03.2010, 13:58
Genelkıurmay başkanından,Deniz Baykal'a kadar herkes düşürlmesin diyor.Ama eğer hukuk devletiysek düşer,guguk devletiysek düşmez!
2-Seneye ligin 20 takımlı olacağı kuvvetli idialarla destekleniyor.mahmtu özgener bu idiaları kesin bir dille yalanlasa da ligin 24.haftasında "düşme yok" derse lig biter.Motivasyon kalmaz.şampiyonluk düğümü biter.İşte bu yüzden iddiaları yalanladığı söyleniyor.

myway
17.03.2010, 14:27
bu 20 takım olayı illaki uygulanacak bu sene olmazsa seneye mutlaka olacak.. hem bunun kararını lig ortasında vermek çok saçma ligin bitimiyle birlikte önümüzdeki sene 20 takımlı lig olacağı açıklanmalı evet..düşecek tek takımın da ankaraspor olması bunun en güzel bu yıl uygulanabileceğini gösteriyor..