Orijinalini görmek için tıklayınız : Takım kapılarını kapattı

SivasSpor.Com
16.03.2010, 23:09
http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor'da, tepkiler nedeniyle idmanlar basına ve taraftara kapatıldı.

Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor.

Takımın son haftalarda ortaya koyduğu futbol ve alınan kötü sonuçlar, taraftarın tepkisine neden oldu. Takımın iyi yönetilmediğini iddia eden taraftarlar, son iki haftadır da teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın istifa etmesi yönünde slogan atıyor.

Antalyaspor yengilsi ise bardağı taşıran son damla oldu. Yerel ve ulusal medyada çıkan olumsuz haberler üzerine Sivasspor yönetimi, idmanları basına ve taraftara kapatma kararı aldı.

Kırmızı beyazlı ekibin bugün başlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına basın mensubu ve taraftarın alınmayacağı açıklandı. İdmanların, yarın ve diğer günlerde basına açılıp açılmayacağına yönetim karar verecek.

sewaz58
16.03.2010, 23:39
Bir de böyle deneyelim bakalım ne olacak..Bu maç belki de kalan fikstürde alacağımız nadir maçlardan biri gibi gözüküyor ve telafisi gerçekten yok mutlaka kazanılması gerekiyor eğer ki bir puan kaybı bile olsa işimiz çok zor,inşallah galip gelen taraf biz oluruz ki olmalıyız da...

vedat58
17.03.2010, 00:09
bu takim bu hoca bizde ne umut koydu ne heves , korkuyorum yine farkli yeniliriz diye , egerki bu macida kaybedersek insallah kaybetmeyiz yeneriz, ki kaybedersek hocanin bir an önce gitmesi gerekiyor , benim gönlüm hocanin yerine sivasli birinin gelmesi

aykut-akay
17.03.2010, 00:46
olay parada bitiyor sen var bakayim oyunculara galibiyet pirimi nasil oynuyorlar olay PARA baska hic bir sey degil . . .

tekdoktiri
17.03.2010, 00:58
İYİ KAPATSIN BAKALIM DA İŞALLAH BU HAFTA YANERLER

zaralı19
17.03.2010, 08:18
kapatsın birdaha da iyi oynayana kadar açmasın bir zahmet sivasspor için herşeyine göze alanlar kahroldu artık alın bir maç bu maçda kazanılmazsa istifa etsin bir zahmet

ercan58.a
17.03.2010, 08:45
idmanda olumlu bişey yapmadıkları için kapatıyorlardır kapıları ne olacak olumlu çalışsalar bu duruma düşmezlerdi zaten ruhsuz adamlar
yönetimde kayboldu ne olduysa sesleri solukları kesildi maşallah

eroldeger
17.03.2010, 08:50
inşaalah iyi olur bu son şansımız bu maçta gitimi denizli bizi rahat geçer adamlar allah için oynuyorlar bizim yöneticisi futbolcusu hepsi uyuyorlar kahroluyoruz böyle ruhsuzlukolmaz

shang
17.03.2010, 08:58
bide basınla taraftara kapatıyorlar idmanları olumsuz haberlerden sonra ney ya hangi olumlu şeye yorum yapacazki bi tane varsa çıksın söylesinler

hiko58
17.03.2010, 09:31
istediğin kadar basına izleyiciye kapat.sahaya çıkmayacakmısınız sanki. galipmi geleceksiniz. bir ruhsuzlar ordusu yaratmışsınız orada. mağlubiyetten sonra sırıtarak sahadan çıkan futbolcular takımı çalıştıramayan kondisyon yükleyemeyen iş olsun diye takımın başında duran bir hoca. her maçtan sonra rakibi tebrik eden futbol yorumcusu bir hoca. kendi takımını hazırlayamayan bir teknik heyet. zaten federasyon ve hükümet sivası gözden çıkarmış. sivas renk katmıyormuş. bizlerde sahalarda olay çıkarmayan dürüst taraftarlar olduğumuz için diyarbakır kalsın sivas düşsün mantalitesi var ortalıkta. sizlerde futbolcular ve teknik heyet olarak bu olaya çanak tutuyorsunuz. ama bunun hesabını sivaslı çok kötü sorar. ayağınızı denk alın. sivası harcamaya kimsenin gücü yetmez. sivasta terör yok diyede sivası harcamaya kimsenin hakkı yok. yöneticilerde bunu iyi bilsin.diyarbakır ne kadar lazımsa bu lige sivassporda o kadar lazım.ve gerekli. hiç bir futbol takımına ayrıcalık yapılmamalı. spora siyaseti sokarsanız bunun altında ezilir yok olursunuz. söylemedi demeyin. her suçun cezası verilmelidir. BURSA"NIN ŞAMPİYONLUĞUNU CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM VE DESTEKLİYORUM...

yigidokolik
17.03.2010, 09:52
MORALLERİNİZ BOZULMASIN DİYE Mİ KAPATTIN İDMANI.. PAZAR GÜNÜ MAÇI BİR KAYBEDİN O ZAMAN TARAFTAR BAK SİZE NASIL İDMAN YAPTIRACAK

kadirakin58
17.03.2010, 10:41
google'dan bulunan hoca muhsin ertuğral gençlerbirliği maçını da kazanamazsa istifa etmeli ya da kovulmalı. eğer kovulmazsa bu sefer taraftar google'dan hoca bulan yönetime fena patlayabilir. Türkiye futbolunu bilen bir hoca takımın başına getirilmeli.

yorgun(58)
17.03.2010, 10:50
Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor. biz göremedik oçabayı siz nasıl gördünüz pes rakiplerin her hafta maç kaybederken sen ne evinde ne deplasmanda 1 puan bile alamıyorsun almandanda geçtik oyun bile oynayamıyorsun idmanları basına taraftara kapatıyorsun ne oynuyorsunki neyi kapatıyorsuz ruhsuz karaktersiz adamlar yeter hermaç saç baş yoldugumuz

fedayi
17.03.2010, 11:03
önemli olan kapıları kapatmak değil.bu kapıların kapanması insallah bi işe yarar.yanlız kapıları kapatmak yerine taraftarın söylediklerine kulak verseler daha iyi olmaz mı?

58 MeRt EMiR
17.03.2010, 11:43
kapatılacakda ne olucak ilhammı gelecek yine yerler gençlerden 2-3 gol rezil herifler

GoRKi
17.03.2010, 12:29
Çook iyi antreman yapıyoruz ya hani çook iyi maçlar çıkarıyoruz ya hani çarşamba gününden hazırlıklara başlıyoruz ne gerek vardı canım ya cumartersinden bi hazırlık yapar pazar günü de çıkar oynardık. Çıldıracam ya inanın takım göz göre göre ligden düşüyor yönetimde hiç bir çaba futbolcularda hiçbir çaba yok. çarşı pazar çıkıp geziyolardı geçen senelerde büyük otelin önünde volta atıyolardı nerde o büyük futbolcular şimdi çıkında kurtarın şu takımı. siz ancak iyi günlerin topçususunuz gösteriş futbolcususunuz. Aklı selim olun artıkta şurda bi kaç hafta galibiyet almayı başarın artık. zaten sizde utanma duygusu yokta bari bizi bi utançla fazla başbaşa bırakmayın.:mad:

Salim58
17.03.2010, 12:30
Tepkinin geleceğini nasılda düşünmüşler.

peki suçlu kim kapıyı kapatanmı kapattıranmı..:)

davulcu
17.03.2010, 12:49
açsa ne olur kapatsa ne olur iş işten geçmiş

Metal Gear
17.03.2010, 12:54
En fazla maçtan 1 saat öncesine kadar kapanabilirsin.ondan sonra gerçekler yine,kabak gibi çıkacak ortaya!

Rallim58
17.03.2010, 13:09
Ertuğral hocam; takımı kapatana kadar, rakip takımların gol yollarını kapatmaya çözüm için, kendini boş bir odaya kapat...:confused:

luckyman
17.03.2010, 13:54
"Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor. " denmiş.Pardon ama ben bi çaba göremiyorum.Denizlispor bile tekmeye kafa sokarak canını dişine takarak kurtulmak istiyor.Bizimkilerde kır da çiçek toplamaya çıkmışlar gibi geziniyorlar.Utanmasalar hazır çimi bulmuşken mangal yakacaklar.Millet yırtınıyor kaç haftadır bi umuttur belki bu hafta iyi oynar diye ama ne çare.Bence bu hafta son şansımız.bu haftada mağlup gelirsek olya bitmiştir.geçmiş olsun.

envyil
17.03.2010, 14:18
Vallahi kapatsalarda veya kapatmasalarda degisen birsey olmaz cünkü Genclerbirligi iyi organize olan takim.Zaten Tekinik Direktörleride Thomas Doll iyi bir Alman calistirici. Zaten bu son firsat sivasspor acisindan. Eger 3 Puan alirlarsa takim baya rahatlar ve önündeki Antep ve G.Saray maci icin iyi bir Motivasyon olur. Eger almazlarsa 3 Puan (beraberligi saymiyorum) o zaman WELCOME BANK ASYA. Kusura kalmasinlar ama firsatlari tepenler hic de iyi günler beklemiyor. Insallah Diyarbakirspor düser'de o zaman rahatlariz olay bu kadar acik.

Salim58
17.03.2010, 14:24
http://img329.imageshack.us/img329/4020/qshpruc4h1.gif (http://img329.imageshack.us/i/qshpruc4h1.gif/)

effenberg
17.03.2010, 14:29
Kapilar yerine saha da cenelerini ve Kale yi kapatsalar dah iyi olacak...

yigido yakup
17.03.2010, 14:58
beyler bu kapilarin kapanmasi pek önemli degil ama görülüyorki artik herkes birseylerin farkinda onun icinde bir tepki veriliyor.
suana kadar sivasspor yönetiminde ve hocasinda hersey güllük gülistanlik gibi ses soluk cikmiyordu ama artik onlarda biliyorlar.

baskanin sivas a gelip kamp kurmasi ile yapilacak mecnunsilinle(antep macinda öyle olmustu) bu genclerbirligi macini kazanabiliriz ama bu kazanilan mac insallah gene muhsin hocaya verilecek tepkiyi dindirmez.birde benim temennim artik resmen muhsin hocayada her mactan sonra mecnunsilin yapilmasi gerekiyor cünki adam takimda direkt oynayacak oyunculari 18 bile almiyor bu islerin arkasinda baska kisisel meseler oldugu asikar yapilacak mecnunsilinle bunlar asilabilir.

cılgınsivas58
17.03.2010, 15:31
BU DA TUTMAZSA NOLACAK BUSEFERDE ANTREMAN YERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNİZ

cılgınsivas58
17.03.2010, 15:34
AH OLAN AH NE GÜZEL GEÇEN SENE LİDERDİK ŞİMDİ LİGDEN DÜŞMEMEYE OYNUYOZ ODA OYNUYOSAK:D:

Divriği58-
17.03.2010, 15:34
Bizim takım antreman yapıyomuydu şaşırdım ... Antreman yapan takım öyle goller yer mi faruk nasıl topu ıskalıyo Amatör takım böyle top oynamaz

58VoLkAn58
17.03.2010, 17:13
Kardeşim bir kerede olumlu yorum yapmak için gireyim şu siteye olmaz ki böyle hep mağlubiyet...

Elbeyliliyiz
17.03.2010, 19:05
bu duruma düstünüz ya, bizim futbolcularla isimiz yok umudumuz kirildi sayin teknik direktör ertugral eger sorunlarini cözemezsen ortaya koy ve cek git, bizim de beklentilerimiz var.

yigidoss
17.03.2010, 19:08
Bizim zaten bütün umut kapılarımız kapandı. Dua etsinler de biz onlara kapımızı kapatmayalım.

Elbeyliliyiz
17.03.2010, 19:11
basi sözcümüz ortada yokkk nerde bizim sözcümüz aciklama bekliyoruz...

BOUN
17.03.2010, 19:12
Oldu olacak stadyumu da taraftara kapatın, zaten hiç utanmanız, arlanmanız, haysiyetiniz yok, zaten yüzünüz zerre kızarmıyor, hiç olmazsan stadyuma taraftar da aldırmazsanız rahat rahat kovaya dönersiniz. Taraftar varken 3-4-5 yediniz, taraftar yokken 7-8-9 yersiniz! Hiç olmazsa Bülent hocanızın kehanetini de gerçekleştirmiş olursunuz ha, ne dersiniz!

ahbey
17.03.2010, 19:16
Bu takımın bu kadar kötü oynamasında acaba Hocalardan başka sebepler mi aramalı acaba! Kamuoyuna açıklanamayan sebepler..

Acaba Bülent UYGUN ve Muhsin ERTUĞRAL gerçekten bu kadar beceriksiz hocalar mı?

Futbolcular gerçekten bu kadar kabiliyetsiz mi?

Acaba Bülent hoca, bir takım istekleri kabul etmediği için mi istifa etmek zorunda bırakıldı, Muhsin Hoca takımın yarısından fazlasını değiştirdiği halde neden hala yeniliyoruz?

Neden Mecnun başkan bu kadar sessiz kalıyor?

Hakemler neden normalden fazla olarak Sivasspor aleyhine kararlar vermeye başladı?

Diyarbakır ligden düşürülmesi gerekirken neden ısrarla korunuyor?

Alın size kurtlar vadisi senaryosu gibi konu.. Yakında "kurtlar vadisi Sivasspor" filmi çekebilirler..

mustafaarslan
17.03.2010, 19:34
Hoca Türkiyedeki futbola cok yabancı.Biz böyle ruhsuz ve baskısız oynarsak maç kazanmamız imkansız
Hoca ya adam gibi oynat takımı yada istifa et zaman daralıyor

58_babacan_58
17.03.2010, 19:55
HAYDİ YİĞİDOM DÖN ARTIK YA DÖN İÇİMİZ KAN AĞLIYOR YA,MÜCADELE EDİPTE YENİLSENİZ EYVALLAH AMA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ÇEKMEDEN YENİLMEMİZ ADAMA ÇOK KOYUYOR YAA

efendigardaş
17.03.2010, 20:33
Bu takım niye bu kadar kötü oynuyor , acaba paralarınımı alamıyorlar , sebebi nedir bilen varmı.

birdokuzaltiyed
17.03.2010, 21:03
Kardeşim kapıyı kapatacağınıza adam gibi konuşun.Beceriksiz herifler.Bi çıkın heybetinizi gösterin. Taraftar güvensin, kamuoyu bi yüzünüzü görsün. Adamlar sanki yer yarıldı yerin dibine girdiler. Bu kadar mı güveniniz yok yönetim kendinize. Siz kendinize güvenmedikten sonra futbolcula nasıl güvenecek. Hele şu "seyirci" teknik direktör de ayrı bir dert. Adım gibi eminim bu hafta da yenilecekler ve Hocayı gönderecekler. Nasrettin Hoca gibi teknik direktörü şimdiden yollayın.Testiyi kırdıktan sonra göndermişin ne yazr?

SempaticH
17.03.2010, 21:12
şimdiye kadar açık tuttunda naptın kapatın bakalım nolacak bu haftada yenilirseniz yazık olacak yazık iyi düşününde yenmeye bakın yoksa taraftarın sabrı kalmadı

58candide58
17.03.2010, 22:09
NE DEĞİŞECEK GERELİM HELE..İNŞALLAH ALARIZ GENÇLERBİRLİĞİ MÇINI..

yoLLcu_
17.03.2010, 22:22
umutlarımız tükeniyo süperlig tarihine bakın maçları izleyin düşmeye oynayan bütün takımlar kurtarabilmek için son maçlarında mükemmel futbol oynamışlar.bide bize bakın kalmamak için elinden geleni yapan daha dogru hiç bi şey yapmayan bi takım.millet dalga geçiyo sivas bu hafta 3mü yer 4mü diye.denizlisporun oynadıgı futbolun yarısını oynasak bile düşmeyiz ama biz futbol oynamayı bırakın sahaya çıkıp koşmayı bile beceremiyorz.yazıklar olsun bu takımı bu hale sokan yönetime şampiyonlar liginde oynayacak takıma 3.ligden futbolcu alan anlayışa.

carizma0658
18.03.2010, 08:47
yönetim takıma sahip çık bir sivas daha yok

balmandol
18.03.2010, 11:19
BEN YİNE SÖZÜMDEYİM...TÜM YABANCI FUTBOLCULARLA BİRLİKTE HOCADA GİTMELİ.YERİNE UYGUN Bİ HOCA BULUNMALI..YERLİLERİN DİLİNDEN ANCAK YERLİLER ANLAYACAĞI İÇİN HOCA YERLİ OLMALI EN AZINDAN SEZON SONUNA KADAR.
BAKIN İSTER BU HAFTA YEBSİN,İSTER YENİLSİN GÖNDERİLMELİ BU ADAMLAR YADA KADRO DIŞI BIRAKILMALI.

Salim58
18.03.2010, 13:22
Artık açın kapıları maç yaklaşıyor. Sivasın içinde serbest geziyorsunuz tesislerde kapıları kapatıyorsunuz. bu durumlara siz getirdiniz buradan kurtaracakta sizlersiniz.açın kapıları baklava geliyor.:)

karşıyakalı
18.03.2010, 13:52
SEVGİLİ TARAFTARLAR NE ZAMANDIR SORUP DURUYODUK HEP BERABER BU YÖNETİM NERDE NEDEN MÜDAHELA ETMİYOR DİYE .ALIN SİZE YÖNETİM İŞTE NASIL MÜDAHELE ETTİ OLAYA GÖRDÜNÜZMÜ.ANLAŞILAN YÖNETİM TAKIMIN ANTREMAN YAPMAYIP AYAK TENİSİ OYNADIGINI YEMEGİNE İDDALI GARİP HAREKETLER YAPILDIGINI TARAFTARDAN VE HOCAYI ELEŞTİREN YEREL MEDYADAN ONLARA MALZEME VERMEME ADINA SAKLAMA GEREGİ DUYMUŞ NE HİKMETSE.KEŞKE YÖNETİM TARAFTARA VE MEDYAYA UYGULADIGI TESİSLERİ KAPATMA YASAGINI HOCAYA VE GERKSİZ FUTBOLCULARADA UYGULASAYDIYA. O ZAMAN SEVİNİRDİM İŞTE AMA BUNU 2 HAFTA SONRAYA BIRAKMADAN DERHAL YAPARSA EGER 2 HAFTA SONRA YAPARSA BEN O ZAMAN SADECE GÜLERİM BU GECİKMİŞ KARA O KADAR

ssfatihss
18.03.2010, 16:02
istediğin kadar basına izleyiciye kapat.sahaya çıkmayacakmısınız sanki. galipmi geleceksiniz. bir ruhsuzlar ordusu yaratmışsınız orada. mağlubiyetten sonra sırıtarak sahadan çıkan futbolcular takımı çalıştıramayan kondisyon yükleyemeyen iş olsun diye takımın başında duran bir hoca. her maçtan sonra rakibi tebrik eden futbol yorumcusu bir hoca. kendi takımını hazırlayamayan bir teknik heyet. zaten federasyon ve hükümet sivası gözden çıkarmış. sivas renk katmıyormuş. bizlerde sahalarda olay çıkarmayan dürüst taraftarlar olduğumuz için diyarbakır kalsın sivas düşsün mantalitesi var ortalıkta. sizlerde futbolcular ve teknik heyet olarak bu olaya çanak tutuyorsunuz. ama bunun hesabını sivaslı çok kötü sorar. ayağınızı denk alın. sivası harcamaya kimsenin gücü yetmez. sivasta terör yok diyede sivası harcamaya kimsenin hakkı yok. yöneticilerde bunu iyi bilsin.diyarbakır ne kadar lazımsa bu lige sivassporda o kadar lazım.ve gerekli. hiç bir futbol takımına ayrıcalık yapılmamalı. spora siyaseti sokarsanız bunun altında ezilir yok olursunuz. söylemedi demeyin. her suçun cezası verilmelidir. BURSA"NIN ŞAMPİYONLUĞUNU CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM VE DESTEKLİYORUM...

yukarıdaki yoruma tamamen katılıyorum

tanyil
18.03.2010, 16:05
ülen önümüzdeki maçları kazanında utandırın bizi be....

ercan58.a
18.03.2010, 17:00
bu seyirci kapıyı takıma kapatırsa ne olacak o zaman

sivasfutbol
18.03.2010, 18:34
gençler en az 3 atar sivassporun süperlig maalesef bitmiştir ançak 3 cü ligde solugumuzu alacagız....

efendigardaş
18.03.2010, 20:36
inşaalah iyi olur bu son şansımız bu maçta gitimi denizli bizi rahat geçer adamlar allah için oynuyorlar bizim yöneticisi futbolcusu hepsi uyuyorlar kahroluyoruz böyle ruhsuzlukolmaz

Erol paşa doğru söylemişsin düşmeyi hakeden kötü futboluyla tek takım biziz çok yazık bütün hayellerim suya düşsün istemiyorum beni birileri bu kötü rüyadan uyandırsın...***

Thai
18.03.2010, 21:59
[QUOTE=ahbey;618036]Bu takımın bu kadar kötü oynamasında acaba Hocalardan başka sebepler mi aramalı acaba! Kamuoyuna açıklanamayan sebepler..

Acaba Bülent UYGUN ve Muhsin ERTUĞRAL gerçekten bu kadar beceriksiz hocalar mı?

Futbolcular gerçekten bu kadar kabiliyetsiz mi?

Acaba Bülent hoca, bir takım istekleri kabul etmediği için mi istifa etmek zorunda bırakıldı, Muhsin Hoca takımın yarısından fazlasını değiştirdiği halde neden hala yeniliyoruz?

Neden Mecnun başkan bu kadar sessiz kalıyor?

Hakemler neden normalden fazla olarak Sivasspor aleyhine kararlar vermeye başladı?

Diyarbakır ligden düşürülmesi gerekirken neden ısrarla korunuyor?

Alın size kurtlar vadisi senaryosu gibi konu.. Yakında "kurtlar vadisi Sivasspor" filmi çekebilirler..[/QUOTE

Yurt dışındaki Şike Skandalında Sivasspor' un adı geçiyor deniyordu? Doğru mu değil mi bilmiyoruz, yoksa sessizce gidin mi dediler de bizim yöneticler de tamam susacağız bank asya ligine gidiyoruz mu dediler. Bu filme bu senaryo uyar....Kimbilir belki bu puslu vadi tamamen hayal ürünü de değildir (!!!!!!!!)

sevda58
18.03.2010, 22:21
Kapilari niye kapatiyorlar ki, acin ve taraftarin isyanini ve tepkilerini duyun ki belki ozaman akliniz basiniza gelir, ve bazi seylerin farkina varirsiniz..

metin_yilmaz
18.03.2010, 23:05
http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg

Turkcell Süper Lig'de kötü günler geçiren Sivasspor'da, tepkiler nedeniyle idmanlar basına ve taraftara kapatıldı.

Sivas ekibi, şampiyonluk mücadelesi verdiği önceki 2 sezonun aksine, bu sezon alt sıralardan kurtulmak için çaba harcıyor.

Takımın son haftalarda ortaya koyduğu futbol ve alınan kötü sonuçlar, taraftarın tepkisine neden oldu. Takımın iyi yönetilmediğini iddia eden taraftarlar, son iki haftadır da teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın istifa etmesi yönünde slogan atıyor.

Antalyaspor yengilsi ise bardağı taşıran son damla oldu. Yerel ve ulusal medyada çıkan olumsuz haberler üzerine Sivasspor yönetimi, idmanları basına ve taraftara kapatma kararı aldı.

Kırmızı beyazlı ekibin bugün başlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına basın mensubu ve taraftarın alınmayacağı açıklandı. İdmanların, yarın ve diğer günlerde basına açılıp açılmayacağına yönetim karar verecek.

TAKIM BU SATTEN SONRA SEZONU KAPATSIN ALLAH VERE DE KÜME DÜSMEYELIM BIR SONRAKI SENENIN HAZIRLIKLARINA BASLAYALIM KOCA BI SENE PARA HAVAYA UCTUUU YAZIK SADECE KLUBÜMÜZE DEGIL SEHRIMIZEDE YAZIK

ercan58.a
18.03.2010, 23:24
bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah

hiko58
19.03.2010, 06:42
peki yönetimin hiç sesi çıkmıyor. bu işin içinde bir iş var. yönetim sivası gözden çıkardımı. yönetim kurulunun ne gibi önlemlei var.bu sene sivası küme düşürüp kendi işlerinemi bakacaklar. sivasın harcamalarıyla ilgili basına bir bilgi verilecekmi. geçen yılki sivas gelir gideri envanteri açıklanabilecekmi. neden iyi futbolcular satıldı da vasatın altındaki futbolcular alınarak sivas bu hale getirildi. bu yıl ara transferde neden takımı ateşleyecek takımı bir yerlere götürecek futbolcular alınmadı da koşmayan takıma zarar verecek futbolcular alındı alınmasına göz yumuldu.sivassporda neler oluyor. bir yönetici dürüstçe çıkıp bunun açıklamasını yapacakmı.sivaslılar ve sivasspora gönül verenler bazı şeylerin açıklanmasını çok istiyor.suskunluğun bir patlaması mutlaka olacaktır.

35gürün58
19.03.2010, 07:58
Arkadaşlar,
Bu gece rüyamda Sivasspor Gençlerbirliğini 2-1 yeniyor, evde televizyondan izliyordum önce 1-0 öne geçiyoruz, sonra bakmışım 1-1 olmuş, yalnız attıkları
golleri göremiyorum, tüh diye sıkıntımı dile getirirken televizyonun skor köşesine birde bakıyorumki maç 2-1 galibiyetimizle bitmiş. sevinçten havalara uçuyorum.

Bu rüya nasıl yorumlanır bilmiyorum, bazen rüyanın tersi çıkar diyorlar ama inşallah gerçeği çıkar. Haydi hayırlısı bakalım.

Aslında böyle forumlarda rüya anlatacak bir insan değilim ama gündemimizdeki bir konu olduğu için anlatma ihtiyacı doğdu.

Sevgilerimle,

MTS
19.03.2010, 11:49
Takımın durumu vahim bu gidişle kümeye doğru gidiyoruz oynadığımız futbol değil mahalle maçı.

yoLLcu_
19.03.2010, 12:04
bu takım antreman yapmıyo yada futbolcular hocayı istemiyo bu oyunun başka bi izahı açıklaması yok mahalle takımlarını çıkarın inanın bundan daha hırslı daha organize olucaklardır.Hayatımda gördügüm en kötü futbol ve buna ragmen ne başkan nede digerleri görünen şeyden rahatsız olmuyolarki bu gidişten memnunlarki bi açıklama yapma ihtiyacı bile duymuyorlar.

NamıDeğer SiVaS
19.03.2010, 20:45
BU ÇÖZÜM DEĞİL EEEEEEEY YÖNETİM ÖNCE ŞU FUTBOLCULARA YÜREKLİ OYNAMALARINI ÖĞRETİN KAPI KAPATMAK NE DEMEK:mad::mad::mad:

adres58
20.03.2010, 10:04
Arkadaşlar gidişat hiç iyi değil.. Bu saatten sonra şu karar verildi bu karar verildi diye tartışmaya gerek yok.. Ben buradan Diyarbakırsporun bu olaylarından öncede söylediğim gibi şimdide söylüyorum. Bizim rakibimiz Manisadır. Ama yapılanlara ve emsal teşkil ettiği halde Diyarbakıra verilen bu kurtarma Cezasına !!! neden sessiz kaldığımız aşikardır. Bunun sebeblerini Kurtlar Vadisi Sivasspor senaryosu yazan arkadaş gayet açıkca belirtmiş. Şimdi biz ne yaptık futbolmu oynadık.. Hayır. Manisa bizden iyimi EVET... Diyarbakır bizden iyimi EVET... Denizli bizden iyimi EVET.. Arkadaşlar bunu kabullenmek çok zor ama biz hem futbol olarak hemde şu aşamada hem yöneticilerimiz hemde teknik heyetin sessizliğinden dolayı kümü düştük.. Belki ahval ve gidişat değişebilir ama durum budur.