Orijinalini görmek için tıklayınız : MUCİZE OLUR
ibrahim58 17.03.2010, 00:08 GERÇEKTEN SİVASSPORUMUZUN BAŞARISIYLA MUTLU OLAN,BAŞARISIZLIĞIYLA ÜZÜLEN GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM.TOKAT NİKSARDA ÇALIŞMAMA RAĞMEN KOMBİNE ALMIŞ VE FIRSAT BULDUKÇA 160 KM Yİ SİVASSPORUMUZA DESTEK VERMEK İÇİN TEPEREK GELMEKTEYİM.
EĞER SİVASSPORUMUZ BU SENE KÜME DÜŞMEZSE MUCİZE OLUR.FUTBOL ADINA HİÇ BİR ŞEY SUNAMIYOR TAKIMIMIZ.24 PUANI NASIL TOPLADI ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.AMA BU MUCİZE GERÇEKLEŞECEK TEK ÜMİDİM.
MUCİZE1:ANKARASPOR GİBİ BİR TAKIM LİGDEN DÜŞÜRÜLDÜ.
MUCİZE2: DİYARBAKIRSPOR BÜYÜK BİR İHTİMALLE LİGDEN DÜŞÜRÜLECEK.
VE SON MUCİZE
DENİZLİSPORUN ÜZERİNDE BU LİGİ TAMAMLAYACAĞIZ.ARADA 7 PUAN FARK VAR.BU AVANTAJI NE YAPIP EDİP KORUMAMIZ GEREKİYOR.
SÖYLEYİN BANA BU KADAR MUCİZE SİVASSPORUMUZUN ÖNÜNDE İKEN BUNA RAĞMEN BU LİGDEN DÜŞERSE NE OLUR....
ibrahim58 17.03.2010, 00:09 MUCİZE OLMAZ MI...BU KADAR AVANTAJ VARKEN
ercan58.a 17.03.2010, 08:48 bizimkiler düşmek için ellerinden gelenin daha fazlasını yapıyor kardeş bu gidişle 7 puan bizim futbolumuza bakarsan çok çabuk kapanır denizli düşmen bizimkilere ugurlar ola
35gürün58 17.03.2010, 10:25 GERÇEKTEN SİVASSPORUMUZUN BAŞARISIYLA MUTLU OLAN,BAŞARISIZLIĞIYLA ÜZÜLEN GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM.TOKAT NİKSARDA ÇALIŞMAMA RAĞMEN KOMBİNE ALMIŞ VE FIRSAT BULDUKÇA 160 KM Yİ SİVASSPORUMUZA DESTEK VERMEK İÇİN TEPEREK GELMEKTEYİM.
EĞER SİVASSPORUMUZ BU SENE KÜME DÜŞMEZSE MUCİZE OLUR.FUTBOL ADINA HİÇ BİR ŞEY SUNAMIYOR TAKIMIMIZ.24 PUANI NASIL TOPLADI ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.AMA BU MUCİZE GERÇEKLEŞECEK TEK ÜMİDİM.
VE SON MUCİZE
DENİZLİSPORUN ÜZERİNDE BU LİGİ TAMAMLAYACAĞIZ.ARADA 7 PUAN FARK VAR.BU AVANTAJI NE YAPIP EDİP KORUMAMIZ GEREKİYOR.
SÖYLEYİN BANA BU KADAR MUCİZE SİVASSPORUMUZUN ÖNÜNDE İKEN BUNA RAĞMEN BU LİGDEN DÜŞERSE NE OLUR....
Arkadaşım başlığın doğru da diyarbakırın ligden düşürüleceği tahminin yanlış,tam aksine diyarbakır ligde bıraktırılacak.
Çünkü hükümet yetkilileri ve spor yazarları dikkat ederseniz hep bir ağızdan siyasi şartlar gerekçe gösterilerek, güya PKK nın oyununa gelmemek adına Diyarbakırın ligde kalmasını temenni ediyorlar. buradaki cümleye niyete dikkatinizi çekerim 1-0 da olsa yenik kabul edilsin, hükmen mağlup olmasın demiyorlar '' Ligde kalmalı '' diyorlar yani istekleri arzuları sadece b.Şehir maçının sonucunun ne olacağı değil ligin sonunda Diyarın ligde kalmasıdır.
Federasyon sözcüsü Lütfü arıbaoğan bile 2 maçın farklı nitlikte olduğunu ifade ederek verilecek kararın 1-0 tescil edileceği sinyalini vermiştir bile.
Bundan sonra Diyar ın maçları hükümetin bakış açısı doğrultusunda şekillenecektir, hakemler diyar aleyhine kararlar vermeye korkacaktır belkide tam aksine diyar lehine kararlar vererek diyarı rahatlatacaklardır.
Netice itibariyle diyar da kurtulacağına göre şu an görünen o ki oynadığımız futbol da o istikamette Ankaraspor, Denizlispor ve sivasspor Bankasya yolcusu gibi görünüyor. Tek çıkış yolu İyi fubol oynayarak Manisa ve ankaragücü nü altımıza almak başka çaresi yoktur.
''Eşkiya dünyaya Hükümdar olmaz'' diyoruz ama Onurlu kararlar verebilecek,dik duracak yöneticilerimiz olmazsa ki onlarıda biz seçtik. Eşkiya Türkiyemize hükümdar oldu, yaptıklarının semerelerini de almaktalar.
Sevgilerimle,
kızılova 17.03.2010, 10:35 4. mucizeyi söylemek istemiyorum. 35gürün58 herşeyi güzelce anlaşılır bir şekilde anlatmış.
yorgun(58) 17.03.2010, 10:57 MUCİZE OLMAZ MI...BU KADAR AVANTAJ VARKEN
mucize olmaz isabet olur oyun oynayamıyan sivas düşerse mucize olmaz oyun oynayan denizli düşmezse oda mucize olmaz ki görünen köyde kılavuz istemez adamlar 7 puanla ilk yarıyı kapadı 10 puan 2. yarıda aldı bizim durumumuz ortada benim butun umutlerim kırıldı ruhsuz adamların ruhsuz futbolu ile İST YALAKASI DEGİL MEMLEKET SEVDALISIYIZ İNADINA SİVASLI SİVAS SPORLUYUZ
sivassporun kendi evinde yapacağı gençlerbirliği maçıyla silkelenip ayağa kalkması gerekiyor eğer bu maçtada kendi evinde mağlubiyet alırsa artık bilmiyorum sonumuz hayrola...yanlız şu bilinsinki taraftarın sabrı taşıyor...
Kibrisli 17.03.2010, 11:23 Sivasspor'un küme düşmesi neredeyse imkansız... Zira eğer Diyarbakır küme düşürülürse Denizli ile aramızdaki puan farkı zaten 7 değil 10... Denizli Ankaraspor ile 2. maçını yaptı biz daha onu almadık ve ikili averajda bizde... Yani 3 yenilgi ve bir de beraberlik aldığımız taktirde ve Denizli'de biz böyle oynarken 4 galibiyet alsa dahi düşmüyoruz...
Haftasonu ne kadar kötü oynarsak oynayalım, yenilsek dahi takımın ve hocanın arkasında durmalıyız, moral bozmaya gerek yok...
35gürün58 17.03.2010, 11:40 * Ercan Güven (Ters Köşe-Milliyet)
Burası ‘çikita cumhuriyeti’ mi?
Hiç eğip bükmeyin, kılıfına uydurmaya çalışmayın. Ne diyor futbolun kuralları?..
“Diyarbakırspor küme düşer”.
Peki bu ülkenin “kural koyucuları” ile “kuralların koruyucuları” ne diyor?
“İdare ediverin yaaa”!..
Yasama, Diyarbakırspor’un yanında...
TBMM’de hangi parlamentere mikrofon uzatsan “Diyarbakırspor kümede kalsın” cevabı veriyor.
Yürütme keza...
Hükümet sözcüsü Çiçek, açık açık söylüyor. Başbakan Erdoğan, Diyarbakırspor’un düşmesini istemiyor.
Genel Kurmay Başkanı da aynı fikirde...
İstanbul Valisi de...
Dördüncü kuvvet Medya durur mu?
Koca koca kalemler önünü arkasını hesap etmeden Diyarbakırspor’a “ayrıcalık” istiyor.
Bu koşullarda Allah kimseyi Futbol Federasyonu Başkanı yapmasın!
“Maçı bitirmedi” diye hakemi bitirmeye çalışan Vali’nin ülkesinde, Diyarbakırspor küme düşürülürse, Federasyon ile Yasama/Yürütme/Medya ve Genel Kurmay’ın “muhabbetleri” şimdiden tahmin edilebilir.
Hangi Federasyon buna dayanabilir?.. “Düşüren” Federasyon bitmiştir. “Düşürmeyen” zaten yok hükmündedir. Emir kuludur. Zavallıdır.
İşin en tuhaf tarafı nedir biliyor musunuz?
“Devlet’in erkleri” arasında bir tek Yargı’dan ses yok!..
Oysa, asıl konuşması gereken o... Kararlarıyla konuşmalı. Emniyet yakalayıp getirmeli şüphelileri, delilleri toplamalı, Yargı Diyarbakırspor ile tribün teröristlerini ayıracak bir karar vermeli.
Madem ki Diyarbakırspor’un ligde kalmasını istiyorsunuz, çare futbolun anayasasını “bir daha dikiş tutmayacak şekilde” delmek değil... Olaylara “seyirci taşkınlığının” değil, “örgüt provokasyonunun” sebep olduğunu ispat etmektir.
Kim yapacak?.. Emniyet.
Sayın Vali, maçta canını zor kurtaran hakemi suçlayacağına, Diyarbakırspor’u kurtaracak delillere ve zanlılara “masum futbol fanatiği” muamelesi çekip evine gitmesine müsaade eden Emniyet’i sorgulamalı.
Yapıldı mı?
Bilinmiyor.
Bilinmiyorsa, “hiçbir şey” anlamına geliyor!
En ufak bir bilgi olsa Diyarbakırspor ligde kalsın diye ağırlık koyup kuralları mıncıklayanlar dururlar mı bir dakika?
İşin kestirmesi, Federasyon’un kulağını bükmek.
“Diyarbakır düşmesin”!..
Popülizmin dik alası... Çifte standardın en hası. “Bir kereden bir şey olmaz” kafası.
Ama olur.
Birincisi, Özgener Federasyonu’nun sonu olur.
İkincisi; futbolun sonu...
Kime nasıl yaptırım uygularsın bundan sonra? Hangi önemli maçı bitirebilirsin? Öyle bir Federasyon nasıl racon kesebilir?
Ve üçüncüsü... En ürkütücüsü...
Topluma mesaj göndereceksin:
Varsa bir dileğin, olay çıkarmadan gerçekleştiremezsin!
Ve “örgüt”e:
Artık futbol da senin.
Gerisi... Allah kerim!
-------------------------------------------------------------------------
Böyle kral çıplak diyebilecek yazarlara, spor otoritelerine ve siyasetçilere ihtiyacımız var.
58 MeRt EMiR 17.03.2010, 11:45 1 bir kere diyar düşürülmeyecek
2 denizli bu oyunla bu ligde bizi geçer
3 bu oyunla ankaradan fazla - averajımız olur
35gürün58 17.03.2010, 13:38 onurlu durus
Kimden: Mustafa MOROĞLU (mustafa_moroglu@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 17 Mart 2010 Çarşamba 14:34:09
Kime: eguven@milliyet.com.tr
Sayın Ercan güven beyefendi,
Spor otoritelerinden, siyasetçilere ve köşe yazarlarına kadar günlerdir takip ediyorum ''kral çıplak'' diyebilecek
yüzünde maske olmayan kaleminin namusuna sahip çıkabilen ve hayatın her alanında dik duruşları ve doğruları ile
arkalarından saygı ile anılan şahsiyetlerden biri daha çıkabilecekmi ? diye taki bugün kü ''burası çıkita cumhuriyeti mi''
yazınızı okuyuncaya kadar.
İnanın, ülkemde de bazı çıkarlar uğruna ,hoş görünmek uğruna, hukuku ayaklar altına alan ,dinden sonra
sporu da siyasete alet eden ikiyüzlü insanların, karar vericilerin beyanatlarını okudukça üzüntümden ülkemin
geleceğinden endişelerim kat be kat arttı.
Sayın Güven,
siz çok daha etkili ve yalın bir dille gerçekleri haykırmışsınız, dikkat ederseniz tüm beyanatlar Diyarbakır düşmesin
talepleri yönlendirmeleri ile bitiyor. Yani sadece Antalya maçının neticesi ile ilgili bir bakış sergilenmiyor ,ligin nasıl
sonlanması isteği belirtiliyor.
O zaman hakemlerimiz hangi cesaretle Diyarbakır maçını yönetecekler, diyar aleyhine oluşacak aleyhte kararları nasıl
verecekler, diğer kulüplerimiz hangi cesaretle mücadele edecekler.
Bu durumda Diyar ligde kalsın istendiğine göre ; Ankaragücü, Kasımpaşa, Manisa, Sivasspor ve Denizlispor dan 2 takım
daha Diyarbakır a kurban edilecek demektir.
Bu takımlarımızın şehirlerimizin günahı ne ülkesini sevmesi mi, teröre bulaşmamış olmalarımı ? illa onlarda terör mü
yapsınlar. ?
''Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz '' diyoruz ama maalesef olmuş sayın Güven. Sporumuz da da kabadıyılık prim yapar
hale gelmiş.
acaba federasyonumuz onurlu durabilir, hukuka sahip çıkabilirmi ? Geçen yıl Trabzon taraftarı sahaya girdi diye
Trabzon galip olduğu halde 3-0 hükmen yenik sayıldı. Bursa maçı ile antalya maçı aynı nitelikte değil diyen
federasyon sözcüsüne ithaf olunur.
Sayın Ercan güven doğruları yazdığınız ve sizin gibi yazarlarımızın var olduğunu gösterdiğiniz için size çok teşekkür
ediyorum çümkü sizin gibi omurgalı yazarlara ,düşünürlere o kadar ihtiyacımız var ki ,
Başarılar diliyorum.
Saygılarımla
Mustafa Moroğlu
Emekli Bankacı
Buca-İzmir
--------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Ben Milliyet yazarı Sn. Ercan güven e yukardaki iletiyi yazdım.
benzer iletileri sizlerde uygun bir dille yazarsanız ,hem Ercan beyin konunun üzerine daha fazla gitmesini hem de belki bu bakış açısı ile kamuoyu oluşmasını
sağlama şansını yakalayabiliriz.
Sevgilerimle,
Diyarbakır'ın düşürülmemesi için her yol deneniyor. PKK nın oyununa gelmeyelim derken, oyuna geliyoruz. Diyar düşmeyecekse onun yerine Sivas,Denizli ve Manisa dan ikisi düşecek. Siyasi olarak (Allah var biz de futbol olarak hiç bir şey yapmıyoruz) Kasımpaşa ve Ankaragücüne dokunamazsın. Maalesef kendi kuyumuzu biz kazıyoruz. Maçları izlerken utanıyorum. Saygılar.
YatodaSin 17.03.2010, 14:22 fikstüre bakilirsa bu futbolla önümüzdeki maclarda yenebilecegimiz veya puan alabilecgimiz bi genclerbirligi birde ankaragücü var.ankaraspor zaten garanti.bu 3 mactan 5 puan cikarirsak kendimizi kurtaririz büyük ihtimallen. eskisehirden,galatasaraydan,ka yseriden,besiktasdan,antepden, kasimpasadan puan almak birseyler degismezse cok zor.ama yinede cikmamis candan ümit kesilmez.bu maclardanda 3-4 puan alirsak tamamdir.
effenberg 17.03.2010, 15:01 Kalan maclarimiz,
26 . Hafta Gençlerbirliği .
27 . Hafta Gaziantepspor D .
28 . Hafta Galatasaray .
29 . Hafta Kayserispor D .
30 . Hafta Ankaraspor .
31 . Hafta Beşiktaş D .
32 . Hafta Kasımpaşa .
33 . Hafta Eskişehirspor D
34 . Hafta MKE Ankaragücü .
Puan durumu,
Ankaragücü..26
Manisaspor...24
Sivasspor.....24
Diyarbakirspor.21(Bir mac eksik ama O mac 1-0 tescil edilir kesinlikle)
Denizlispor.....17
Ankaraspor.Düstü
Futbol olarak rakip takimlar kesinlikle bizden iyi futbol oynuyorlar arada puan fark kapanir bence üstelik bu hafta Genclerbirligi oynuyoruz bir Ankara takimi diyorum cünkü Ankaragücü de pota da ne kadar zor mac olacagi kesin.
Diger yandan geri kalan maclarimiza bakacak olursak ya sampiyonlugu oynayan takimlar yada rahat takimlar isimiz gercekten cok zor.
Bu hafta bizim icin kritik bir hafta yenilirsek demek bile istemiyorum...
cılgınsivas58 17.03.2010, 15:24 bizimkilerin umrunda değilki denizliye bak çatır çatır top oynoyo keşke liigi böle bitirsek 15 ve daha yukarısı olarak
cılgınsivas58 17.03.2010, 15:25 :mad:Kalan maclarimiz,
26 . Hafta Gençlerbirliği .
27 . Hafta Gaziantepspor D .
28 . Hafta Galatasaray .
29 . Hafta Kayserispor D .
30 . Hafta Ankaraspor .
31 . Hafta Beşiktaş D .
32 . Hafta Kasımpaşa .
33 . Hafta Eskişehirspor D
34 . Hafta MKE Ankaragücü .
Puan durumu,
Ankaragücü..26
Manisaspor...24
Sivasspor.....24
Diyarbakirspor.21(Bir mac eksik ama O mac 1-0 tescil edilir kesinlikle)
Denizlispor.....17
Ankaraspor.Düstü
Futbol olarak rakip takimlar kesinlikle bizden iyi futbol oynuyorlar arada puan fark kapanir bence üstelik bu hafta Genclerbirligi oynuyoruz bir Ankara takimi diyorum cünkü Ankaragücü de pota da ne kadar zor mac olacagi kesin.
Diger yandan geri kalan maclarimiza bakacak olursak ya sampiyonlugu oynayan takimlar yada rahat takimlar isimiz gercekten cok zor.
Bu hafta bizim icin kritik bir hafta yenilirsek demek bile istemiyorum...
hoca üstümüzdeki takımlara yeniliyoz demişti yani yinemi yenilcez offf
yıldız beldesi 17.03.2010, 17:06 bi başarıya imza atarız. bi sene önce şampiyonluğa oynarken sonraki sene de kadrosunu şampiyonlar ligine gitmek için güçlendirirmeyi hedefleyen ve üstelik ligden bi takımın direkt düşürülmesinin ardından küme düşmek.....
yok artık!!!
58VoLkAn58 17.03.2010, 17:25 Asıl bu futbolla ligde kalırsak mucize olur...
35gürün58 17.03.2010, 18:04 onurlu durus
Kimden: Mustafa MOROĞLU (mustafa_moroglu@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 17 Mart 2010 Çarşamba 14:34:09
Kime: eguven@milliyet.com.tr
Sayın Ercan güven beyefendi,
Spor otoritelerinden, siyasetçilere ve köşe yazarlarına kadar günlerdir takip ediyorum ''kral çıplak'' diyebilecek
yüzünde maske olmayan kaleminin namusuna sahip çıkabilen ve hayatın her alanında dik duruşları ve doğruları ile
arkalarından saygı ile anılan şahsiyetlerden biri daha çıkabilecekmi ? diye taki bugün kü ''burası çıkita cumhuriyeti mi''
yazınızı okuyuncaya kadar.
İnanın, ülkemde de bazı çıkarlar uğruna ,hoş görünmek uğruna, hukuku ayaklar altına alan ,dinden sonra
sporu da siyasete alet eden ikiyüzlü insanların, karar vericilerin beyanatlarını okudukça üzüntümden ülkemin
geleceğinden endişelerim kat be kat arttı.
Sayın Güven,
siz çok daha etkili ve yalın bir dille gerçekleri haykırmışsınız, dikkat ederseniz tüm beyanatlar Diyarbakır düşmesin
talepleri yönlendirmeleri ile bitiyor. Yani sadece İstanbul b.b maçının neticesi ile ilgili bir bakış sergilenmiyor ,ligin nasıl
sonlanması isteği belirtiliyor.
O zaman hakemlerimiz hangi cesaretle Diyarbakır maçını yönetecekler, diyar aleyhine oluşacak aleyhte kararları nasıl
verecekler, diğer kulüplerimiz hangi cesaretle mücadele edecekler.
Bu durumda Diyar ligde kalsın istendiğine göre ; Ankaragücü, Kasımpaşa, Manisa, Sivasspor ve Denizlispor dan 2 takım
daha Diyarbakır a kurban edilecek demektir.
Bu takımlarımızın şehirlerimizin günahı ne ülkesini sevmesi mi, teröre bulaşmamış olmalarımı ? illa onlarda terör mü
yapsınlar. ?
''Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz '' diyoruz ama maalesef olmuş sayın Güven. Sporumuz da da kabadıyılık prim yapar
hale gelmiş.
acaba federasyonumuz onurlu durabilir, hukuka sahip çıkabilirmi ? Geçen yıl Trabzon taraftarı sahaya girdi diye
Trabzon galip olduğu halde 3-0 hükmen yenik sayıldı. Bursa maçı ile İstanbul bb maçı aynı nitelikte değil diyen
federasyon sözcüsüne ithaf olunur.
Sayın Ercan güven doğruları yazdığınız ve sizin gibi yazarlarımızın var olduğunu gösterdiğiniz için size çok teşekkür
ediyorum çümkü sizin gibi omurgalı yazarlara ,düşünürlere o kadar ihtiyacımız var ki ,
Başarılar diliyorum.
Saygılarımla
Mustafa Moroğlu
Emekli Bankacı
Buca-İzmir
--------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Ben Milliyet yazarı Sn. Ercan güven e yukardaki iletiyi yazdım.
benzer iletileri sizlerde uygun bir dille yazarsanız ,hem Ercan beyin konunun üzerine daha fazla gitmesini hem de belki bu bakış açısı ile kamuoyu oluşmasını
sağlama şansını yakalayabiliriz.
Sevgilerimle,
-------------------------------------------------------------------------
risale69 17.03.2010, 18:09 acı ama gerçek.bazı kendini bilmez seyircileri bir kenara diyarbakırspor her türlü olumsuzluğa rağmen onurlu bir mücadele sergiliyorlar ve bizden daha fazla bu ligde kalmayı da hak ediyor.bizlerin de taraftar olarak diyarbakırspor un düşürülmesine bel bağlamamız da utanç verici bir durum.
böyle futbol oynamaya devam ederlerse ki gidişat bunu gösteriyor ligden düşecek takım sivasspordur.yazık.
sivaslihakan 17.03.2010, 18:18 eger bu futbolla ligde kalirsak düsen takimlara yazik olacak vallahi futboldan tiksinmeye basladim sivasspor yüzünden böyle rezil bi oyun olurmu bank asyadan bile düserdik bu futbolla
bi takim nasil olurda bukadar aciz bi futbol sergiler acaba bülent hoca veya baskasi olsa farklimi olurdu
hocaya haksizlikmi ediyoruz diyede bazen düsünmüyor degilim
1...eger diyar kalsın diyorlarsa hükümet ve diyerleri..bundan sonra olabilecek faciyalara yol vermiş olurlar..........ben diyara şunu oneririm...........diyar sahasında başarılı degiller o zaman kendi evindeki maçları dışardan oynasınlar daha başarılı olurlar ....bol şanslar dlorum diyar hemşerilerimize............... .....
2...bizim takıma gelelim bizm bu takım bu ölü toprağını nasıl uzerinde
atar..............
a/ hoca gercekten takıma faydası yok vede olamaz bundan sonra bence
b/bu takımı apo.sedat,m.yıldiz,ibrahi şahin ateşlerse olur.not...tekrar edyorm yasinin bu takımda yeri olmsın.......
c/ a planı acıklıyorum.........hikmet karaman...........gelsin diyorum
adam eder tkmı
ercan58.a 17.03.2010, 19:14 bizim futbolcularda - yönetimde - teknik heyette zaten mucizeyi gerçekleştirmek için ( düşmek için ) ellerinden geleni yapıyorlar
geceyargici58 17.03.2010, 19:18 ibrahim58 Nickli Üyeden Alıntı
GERÇEKTEN SİVASSPORUMUZUN BAŞARISIYLA MUTLU OLAN,BAŞARISIZLIĞIYLA ÜZÜLEN GERÇEK BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM.TOKAT NİKSARDA ÇALIŞMAMA RAĞMEN KOMBİNE ALMIŞ VE FIRSAT BULDUKÇA 160 KM Yİ SİVASSPORUMUZA DESTEK VERMEK İÇİN TEPEREK GELMEKTEYİM.
VE SON MUCİZE
Arkadaşım başlığın doğru da diyarbakırın ligden düşürüleceği tahminin yanlış,tam aksine diyarbakır ligde bıraktırılacak.
Çünkü hükümet yetkilileri ve spor yazarları dikkat ederseniz hep bir ağızdan siyasi şartlar gerekçe gösterilerek, güya PKK nın oyununa gelmemek adına Diyarbakırın ligde kalmasını temenni ediyorlar. buradaki cümleye niyete dikkatinizi çekerim 1-0 da olsa yenik kabul edilsin, hükmen mağlup olmasın demiyorlar '' Ligde kalmalı '' diyorlar yani istekleri arzuları sadece b.Şehir maçının sonucunun ne olacağı değil ligin sonunda Diyarın ligde kalmasıdır.
Federasyon sözcüsü Lütfü arıbaoğan bile 2 maçın farklı nitlikte olduğunu ifade ederek verilecek kararın 1-0 tescil edileceği sinyalini vermiştir bile.
Bundan sonra Diyar ın maçları hükümetin bakış açısı doğrultusunda şekillenecektir, hakemler diyar aleyhine kararlar vermeye korkacaktır belkide tam aksine diyar lehine kararlar vererek diyarı rahatlatacaklardır.
Netice itibariyle diyar da kurtulacağına göre şu an görünen o ki oynadığımız futbol da o istikamette Ankaraspor, Denizlispor ve sivasspor Bankasya yolcusu gibi görünüyor. Tek çıkış yolu İyi fubol oynayarak Manisa ve ankaragücü nü altımıza almak başka çaresi yoktur.
''Eşkiya dünyaya Hükümdar olmaz'' diyoruz ama Onurlu kararlar verebilecek,dik duracak yöneticilerimiz olmazsa ki onlarıda biz seçtik. Eşkiya Türkiyemize hükümdar oldu, yaptıklarının semerelerini de almaktalar.
Sevgilerimle,
[QUOTE=35gürün58;617908]Arkadaşım başlığın doğru da diyarbakırın ligden düşürüleceği tahminin yanlış,tam aksine diyarbakır ligde bıraktırılacak.
Sevgilerimle,[/QUOTETüm fikirlerine katılıyorumda Bir şeyin yanlış Hükümet yetkililer demişsin Onlardan bir söylem duymadım ama Şahsen Devlet bahçeli ve Baykal çıkıp diyarbakır küme düşürülmesin dediler
ibrahim58 17.03.2010, 20:00 EĞER FEDERASYON DİYARBAKIRI LİDEN DÜŞÜRMEZSE BUNDAN SONRA OLAYIN ÖNÜNÜ ALAMAZ.TRABZON HÜKMEN MAĞLUP OLDU BİZE.SAHAYA KAÇ KİŞİ GİRDİ BİR KİŞİ.KURALLAR KİŞİLERE VEYA KURUMLARA GÖRE DEĞİŞMEZ.OLİMPİYAT STADINDA 50-100 KİŞİ SAHAYA DALDI.SONUÇ ORTADA.DİYARBAKIR DÜŞTÜ BİLEEEEEEEEEE.MERAK ETMEYİN.TEK RAKİBİMİZ DENİZLİ DİR.
sivaslihakan 17.03.2010, 20:08 karar ne zaman verilecek ne bekliyorlar
şarkışla 58 17.03.2010, 20:55 Bizde eşkiyalığa mı başlayalım kardeşim eşkiyalık yapan kazanıyor.Sivasà gelen takımları çiçeklerle karşıladık ne kazandık bizde mi taşlarla karşılayalım.
KIZILCAN 17.03.2010, 21:04 Diyarbakır düşürülmez.Düşürülmezse onları altımıza almamız zor.Bizden çok daha iyi oynuyorlar.Hadi düştü diyelim,Denizli bile bizden daha iyi oynuyor.Sivasspor bu ligden düşerse ne olur?Bu takım nerden baksan uzunca bir süre süper lige çıkamaz.Takım şu anki kadrosuyla Bank Asyada ortalara oynar.İlk 5'e bile giremez.Ligin başından ortasına kadar takımda güven yoktu,şimdi RUH yok,İNANÇ yok.
58MUAMMER58 17.03.2010, 21:08 arkadaş, ercan güvenin açıklamalarını koymuş, hepsine son noktasına kadar katılıyorum ,medyada böyle yürekli spor yazarlarınında olması sevindirici. 1,denizli 10 puan farkı kapatamaz 2,diyarbakırı bırakın düşürmeyi bu ligde tutmak için hükümet,tff,g.k.b ,mhk,e.g.m ,elinden geleni yapacaktır,3,sivasspor ne olursa olsun buligde kalacaktır ,bu hocayla bile,4,sivas buligden düşerse mucize olur herşeye rağmen.
AKADAŞLAR YÖNETİM KARARINI VERMİŞ BOŞUNA KENDİMİZİ ÜZMEYELİM BİR KİŞİ BİLE ÇIKIP AÇIKLAMA YAPMIYO HOCA ÇIKIP HER HAFTA KARŞI TAKIMI ÖVÜYO VE BU KADAR RUHSUZ ŞAHSİYETSİZ Bİ OYUN OYNATIYO DİKKAT EDİN OYUN DEDİM ÇÜNKİ BİZİM OYNADIGIMIZ FUTBOL FALAN DEGİL MAHALLE MAÇLRINDAKİ FUTBOL BİLE BİZİM ÜZERİMİZ DE MALESEF VE HALA BUNUN FARKINA VARAMAYAN YADA FARKINDA OLUP BUNU İSTEYEN Bİ YÖNETİM...
can sivas 17.03.2010, 22:10 Mucize zamani gecdi beyler . Mucize kapısı Peygamber efendimizle birlikte kapandi..
Derdimizi anlatacak baska kelimeler bulalim..
Kelimeler ağzımızda iken biz onu bağlarız ağzımızdan çıktıktan sonra o bizi bağlar
bu dünyadada ahirettede...
35gürün58 17.03.2010, 22:32 sevgili akkuzu kardeşim,
Sadece 3 örnek vereceğim, bizatihi sn.başbakan maçın tekrar edilmesi gerektiğini ifade etti. bunun tercümesi,bakış açısı ne demek biliyormusun ? hükmen mağlubiyet verilmesin demek.
İstanbul Valisi Güler hakemi suçladı ve maçın kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini, hakemin talimatlara değil verdiğimiz teminata kulak vermesi gerekirdi dedi, Vali nin hükümetin kabul edemeyeceği bir bakış açısını yansıtabileceğini tahmin edebiliyormusun ?
birçok akp milletvekili de başta İhsan aslan olmak üzere Diyarbakırın ligte kalması nın şart olduğu beyanatını verdi. örnek verdiğim insanlar şu an yönetme erkine sahip insanlar,
Benzer cümleleri muhalefet de etti evet ancak onlar şu an sözü geçen yöneten ve karar alıp uygulayan konumunda olmayan insanlar yani halk diliyle
teşbihte hata olmaz derler ''Zurnanın son deliği '' konumundalar.
Sevgi ve saygılarımla
35gürün58 18.03.2010, 08:34 Mustafa Mutlu
Yazara ulaşmak için : mmutlu@gazetevatan.com
Increase text size
Siyasiler takım kurup Diyarbakırspor’la deplasmanda oynasın!
Hukuk devletlerinin temel ilkesi bellidir:
“Yasalar önünde herkes eşittir...”
Gerçek hukuk devletlerinde kimse bu kuralın bazı kişileri ya da kurumları korumak amacıyla “delinmesi”ni isteyemez...
Çünkü bunu önermek bile suçtur!
Bizim gibi “hukuk devletiymiş gibi” yapan ülkelerde ise her şey mübahtır!
“Siyasi ve toplumsal” nedenlerle yasalar gözardı edilir, yönetmelikler delinir, tüzükler yok sayılır!
Herkes; “cezalandırılması gereken ayrıcalıklıları” korumak için kafasına göre “formül” üretmeye çalışır...
Herhalde neden söz ettiğimi anlamışsınızdır:
Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında çıkan olaylar, Diyarbakırspor’un ligden düşmesini gündeme getirdi...
Çünkü Futbol Federasyonu’nun yönetmeliği açık:
Aynı sezon içinde üst üste iki maçı tatil edilip “hükmen yenik” ilan edilen takımların küme düşürülmesi gerekiyor...
Federasyon; Bursa maçı için kararını verdi ve Diyarbakır’ı 3-0 hükmen mağlup ilan etti...
Önümüzdeki hafta ise İstanbul BŞB maçı için karar verilecek...
Bu maç da tıpkı Bursaspor maçında olduğu gibi “taraftar şiddeti” nedeniyle yarım kaldığı için aynı yönde bir karar çıkması gerekiyor...
Bu durumda da Diyarbakırspor’un küme düşmesi kesinleşiyor...
İşte bu yüzden; düne kadar, “kanun, kural, hak, hukuk” diye saydırıp, hukukun üstünlüğü konusunda mangalda kül bırakmayan bütün siyasetçiler, şimdi bu “hazin son”a bir formül üretmeye çalışıyorlar...
Spora siyaset sokup, bol keseden ahkâm kesiyorlar...
İşte bazı örnekler:
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek: “Tüm temennimiz odur ki Süper Lig’de bulunan Diyarbakırspor yoluna bu şekilde devam etsin.”
İçişleri Bakanı Beşir Atalay: “Diyarbakırspor yoluna Süper Lig’de devam etmeli...”
AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu: “Bölgenin Süper Lig’deki tek takımı olan Diyarbakırspor küme düşürülürse, ligde bu bölgeden takım kalmayacak.”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Diyarbakırspor’un Süper Lig’de kalıp bütün illerle maç yapması, ülke bütünlüğü ile karşılıklı sevgi ve saygının gelişmesi açısından çok önemlidir.”
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: “Diyarbakırspor’un ligde kalması önemli. Diyarbakırspor için ağır kararlar alınmamalıdır.”
Siyasi nedenlerle yasa, yönetmelik umursamayan tüm siyasetçilere bir önerim var:
Ortaklaşa bir takım kurup Diyarbakırspor’la Diyarbakır’da maç yapsınlar... Kardeşliğe ve barışa daha çok hizmet etmiş olurlar! (Tabii; yapabilirlerse...)
Ve bir öneri daha:
Bırakın yasalar işlesin; Diyarbakırspor’un küme düşmesi gerekiyorsa düşsün! O zaman siz de en azından Kenan Evren kadar yürekli olun ve onun Ankaragücü’ne yaptığını yapıp, bir yasayla tekrar Süper Lig’e yükseltin... Demokratik olmaz ama bunun sizi çok da rahatsız edeceğini sanmıyorum!
---------------------------------------------------------------------
Dün Milliyetten ercan güven, bugün Vatan gazetesinden Mustafa Mutlu
Mertçe gerçekleri dile getirmişler bravo....
A.Turan Korkmaz 18.03.2010, 08:58 sevgili akkuzu kardeşim,
Sadece 3 örnek vereceğim, bizatihi sn.başbakan maçın tekrar edilmesi gerektiğini ifade etti. bunun tercümesi,bakış açısı ne demek biliyormusun ? hükmen mağlubiyet verilmesin demek.
İstanbul Valisi Güler hakemi suçladı ve maçın kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini, hakemin talimatlara değil verdiğimiz teminata kulak vermesi gerekirdi dedi, Vali nin hükümetin kabul edemeyeceği bir bakış açısını yansıtabileceğini tahmin edebiliyormusun ?
birçok akp milletvekili de başta İhsan aslan olmak üzere Diyarbakırın ligte kalması nın şart olduğu beyanatını verdi. örnek verdiğim insanlar şu an yönetme erkine sahip insanlar,
Benzer cümleleri muhalefet de etti evet ancak onlar şu an sözü geçen yöneten ve karar alıp uygulayan konumunda olmayan insanlar yani halk diliyle
teşbihte hata olmaz derler ''Zurnanın son deliği '' konumundalar.
Sevgi ve saygılarımla
Sandık önümüze elbet gelecek, biz de biliriz yapacağımızı.
A.Turan Korkmaz 18.03.2010, 09:06 eger bu futbolla ligde kalirsak düsen takimlara yazik olacak vallahi futboldan tiksinmeye basladim sivasspor yüzünden böyle rezil bi oyun olurmu bank asyadan bile düserdik bu futbolla
bi takim nasil olurda bukadar aciz bi futbol sergiler acaba bülent hoca veya baskasi olsa farklimi olurdu
hocaya haksizlikmi ediyoruz diyede bazen düsünmüyor degilim
Sen Sivaslı olduğuna emin misin Hakan gardaşım.Kötü oynayan Sivaslılar değil, b,z değiliz, ben içerdeki her maça gidip taraftarlığımı yapıyorum. Kötü olan futbolcular. Ve onlar da inşallah ligde kaldığımızda seneye olmayacaklar, o çok çabaladıkları Bankasyada olacak kötü topçular, ancak orada rahat eder onlar. Biz ise safralarımızı atıp süper ligde seneye daha iyi bir hoca ve futbolcu kadrosuyla fırtına gibi eseceğiz. Bugün canla başla oynayan , mesela Hayrettin gibi iyi topçularımız da aramızda olacaklar.
Bankasya 1.lige ruhsuz topçular düşecek, Sivassporumuz ise bu ligde kalacak ve asla düşmeyecek.
öyle yada böyle ligde kalıp seneye sıfırdan yeni bir kadroyla başlamalıyız.. yoksa bu sene düşmezsek seneye düşeriz..ben başkanın takımı çok boşladığını görüyorum istanbuldan sivasa gelemiyor sanırım işleri çok yoğun :confused:
muhsin hocada sivastan soğudu getirdiği oyuncularda oynamak istemiyor..sezon sonu getirdikleriyle birlikte gitmeli
ibrahim58 18.03.2010, 20:26 ümidimizi yitirmeyelim beyler.gerçekten kalan maçlarda yürekleriyle oynarsalar bu takım düşmez.burda kaptana çok iş düşüyor.oturup konuşması lazım.madem hocadan ve yönetimden fayda yok.gerçek bir yiğido bu işe el koymalı diyorum.
ibrahim58 19.03.2010, 12:48 diyarbakır ligden düşürülmedi.federasyon rengini değiştirdi böyle.istifaya davet ediyorum.bu kadar alçaklık olmaz.herşey ortada iken bu kadar çifte standart olamaz.yönetim gerekeni yapsın.kınasın.istifaya çağırsın.
sivaslihakan 19.03.2010, 13:12 Sen Sivaslı olduğuna emin misin Hakan gardaşım.Kötü oynayan Sivaslılar değil, b,z değiliz, ben içerdeki her maça gidip taraftarlığımı yapıyorum. Kötü olan futbolcular. Ve onlar da inşallah ligde kaldığımızda seneye olmayacaklar, o çok çabaladıkları Bankasyada olacak kötü topçular, ancak orada rahat eder onlar. Biz ise safralarımızı atıp süper ligde seneye daha iyi bir hoca ve futbolcu kadrosuyla fırtına gibi eseceğiz. Bugün canla başla oynayan , mesela Hayrettin gibi iyi topçularımız da aramızda olacaklar.
Bankasya 1.lige ruhsuz topçular düşecek, Sivassporumuz ise bu ligde kalacak ve asla düşmeyecek.
hemde sapina kadar sivasliyim bundan kimsenin süphesi olmasin neden sivasliligimi sorghuluyorsun anlayamadim
hemde sapina kadar sivasliyim bundan kimsenin süphesi olmasin neden sivasliligimi sorghuluyorsun anlayamadim
hakan kardeş güzel yazmışsın bende okuyunca arkadaşın ne demek istediğini anlayamamıştım
Bestepeli-58 19.03.2010, 17:50 tespitleriniz doğru ama ben bunu bülent uygunun gitiği gün forma yazdım bana güldüler bu takım düşer dedim ve en son bu takım antalyasporu yenereek hoca gitti ama işin alı şu sivasspor seyircisine bu takım fazlaydı saten şimdi bize imreneleri öven bir hoca geldi ne hocası bence coban bir takım başında 25 maca cıkmışsın hocam hala uyumdan bahsediyor sen hoca değilsin bu bir fikret ünsal efendi takım şanpıyonluga giderken her gazate her televizyon konuşuyordun yok bilakayı biz satmadık bülent hoca kim oluyorda veriyor faln deyip duruyordun hatta son demece şudur BÜNET HOCANIN 12 HAFTAYA KADAR KIREDİ VAR DİYEN KİŞİ SİVASSPORU DİNAMİTLEYEN TEK KİŞİ FİKRET ÜNSALDIR ve istifa etmelidir bakın antalya macından sonra bir kelime basına acıklama yok bu büyük bir depremin habercisidir işimiz sivassporumuz alaha kaldı allahım utandırma bizi
tespitleriniz doğru ama ben bunu bülent uygunun gitiği gün forma yazdım bana güldüler bu takım düşer dedim ve en son bu takım antalyasporu yenereek hoca gitti ama işin alı şu sivasspor seyircisine bu takım fazlaydı saten şimdi bize imreneleri öven bir hoca geldi ne hocası bence coban bir takım başında 25 maca cıkmışsın hocam hala uyumdan bahsediyor sen hoca değilsin bu bir fikret ünsal efendi takım şanpıyonluga giderken her gazate her televizyon konuşuyordun yok bilakayı biz satmadık bülent hoca kim oluyorda veriyor faln deyip duruyordun hatta son demece şudur BÜNET HOCANIN 12 HAFTAYA KADAR KIREDİ VAR DİYEN KİŞİ SİVASSPORU DİNAMİTLEYEN TEK KİŞİ FİKRET ÜNSALDIR ve istifa etmelidir bakın antalya macından sonra bir kelime basına acıklama yok bu büyük bir depremin habercisidir işimiz sivassporumuz alaha kaldı allahım utandırma bizi
Koruduğun Bülent TUmu,syllayı dialloyu sattı parasını cebine koyu Şimdi Gönderdiği oyuncular banko oynuyor takımına faydalı oluyor gol atıyor Aldığı oyuncularda beş para etmez bir kere 2 oyuncuya bir oyuncu alınırmı yazık değilmi be o gün yanlış olduğunu söyledim Oturmuş bir takımla bu kadar oynanırmı tamam bilica gönderilebilir ama peş peşe adam gönderirsen böyle olur Bülent Gitti iyi oldu Hala bülent yalakaları dolu
Bestepeli-58 19.03.2010, 17:58 öyle değil o işler tamam gecen yılki takımda erman oynasa şanpıyon olurduk tum 34 yaşında bületin hatası dialloyu kiraya vermesidir onuda gec bilika saten kendi gidecekti adam yenileştireyim dedi takımı bunlar olur o halde gecen seneki şanpıyonluga oynayan takım kümede kalsın hadi kalamaz bu mantıkla bülentin neler verdiği acık bu takıma takımı yiyenlerde belli
öyle değil o işler tamam gecen yılki takımda erman oynasa şanpıyon olurduk tum 34 yaşında bületin hatası dialloyu kiraya vermesidir onuda gec bilika saten kendi gidecekti adam yenileştireyim dedi takımı bunlar olur o halde gecen seneki şanpıyonluga oynayan takım kümede kalsın hadi kalamaz bu mantıkla bülentin neler verdiği acık bu takıma takımı yiyenlerde belli
Bu takımın bu halde olması bülenttin yüzündendir Hala anlamıyorsan ben bilirim aldığım oyuncular tutar Mantığı Fikrette haklı olarak bülentte kızdı Yalanmı
Bestepeli-58 19.03.2010, 18:03 türkiyede sivastan kötü top oynayan takım görmedim bankasya dahil buna bület uygunmu yaptı bunu bu adam 22 mac olmuş kimin ne yaptını bilmiyor takımda hangi topcu yarar veriyorsa onu kesiyor bakın agbetu kesin dağaşan kesik kamanan kesik sezeri sattı mehmet hazır değil banko oynattı ben cocgu harcamak için sedat saklıktan cıkmadan kadroya koydu bu adam becare benki cakması dır o hocanın iyi araştırılması lazım bu işin gogleden bulunduguna göre
Bestepeli-58 19.03.2010, 18:06 Bu takımın bu halde olması bülenttin yüzündendir Hala anlamıyorsan ben bilirim aldığım oyuncular tutar Mantığı Fikrette haklı olarak bülentte kızdı Yalanmı
haklı yönün var ama bu takımda suclu aranıyorsa son adam başkan ve bület dir bu adamalar sivasspor için herşeyi yaptılar bu taraftar mecnun başkana bile dil uzatır hada gör cahil bunlar 30 milyon ero yıllık geliri olan bir liğde şanpıyonlugu bırak ilk 10 başarıdır ve bu parayı sivasspora yedirmezler düzen başladı bizi düşürecekler ben bunu 3 ay önce söyledim
ibrahim1949 19.03.2010, 18:42 takımın iskeletini bozan ve bu yapılanlara gözyuman yönetim suçludur.tamam bize yaşattıkları onurlu günlerin ardından hep destek tam destek dedik ama takımın bu hale gelmesinde bülent uygun ve yönetim bunların hesabını vermeliler
bu sitede ne çok Bülent yalakaları varmış takımı dağıttı kaçtı sonrada hala seviyorsunuz
Bestepeli-58 19.03.2010, 19:48 bu sitede ne çok Bülent yalakaları varmış takımı dağıttı kaçtı sonrada hala seviyorsunuz
biz bülenet uygun yalakası değiliz at gözlünü cıkar türübünden küfredelerden biride sensiz bülent giti şanpıyon oluruz artık için rahat olsun
biz bülenet uygun yalakası değiliz at gözlünü cıkar türübünden küfredelerden biride sensiz bülent giti şanpıyon oluruz artık için rahat olsun
O Konu Başka Bülenttin Konuşmaları Hareketleri Şampiyonluğumuzu etkiledi o zamanlar İlk seneki başarısında ben dememişti Şımarmamıştı İkinci Başarısında Ben dedi Bunu Tüm Yorumcular dedi Yalanmı Sonra Konuşmaları bjk nini ve gs nin Avrupa KUpalarına söz söyledi Sonra Teknik Kulübenini Camını kırdı ve antiatik etti Yalanmı Ben bunları görüpte hala sevenlere diyorum yalaka Eskiden Sivas olsun diyorlardı O açıklamalardan sonra Bunlar olmasın dediler Şimdi Bursaya bak nasıl Ertuğrul sağlam Ne kadar efendi bir bakda gör
bülent hazıra kondu ...inşş..mşl.. işi gotrdu.biraz............yonetm yani başkan hala nden susuyor anlamiş degilm........değiştrsn şu teknik adamı...........başkan yoksa memnunmu bu adamda........bu kadar insanları üzmeyelm başkanım...............hadi bir değişim yap gorelim. hikmet karaman olsun
NamıDeğer SiVaS 19.03.2010, 20:53 işte oda yiğidonun müthiş şansı
b akşam kasımpaşa-bjk maçına baktımda...beğenmeyip gönderdiğimiz murat erdoğan öyle öldürücü paslar attıki :confused:..yine beğenmetip gönderdiğimiz tum İBB 'de gollerine devam ediyor...hay ben böyle yönetilen takımın taaa.............
ibrahim58 19.03.2010, 21:39 arkadaşlar geçen sene kendi ellerimizle şampiyonluğu beşiktaşa hediye ettik.hadi o geçti.madem o takım ilk üç için yeterli al beş yeni transfer şampiyon ol.takımın alayını sat sonrada istifa et git.yok öyle yağma. kim istedi bülenti.var mı çalıştırdığı bir takım.yazıklar oldu takıma düşmemeye oyunuyor ya.inanamıyorum.süperlige çıktık çıkalı hiç bu kadar aciz olmamıştık
vicente58 19.03.2010, 21:52 seneye yılmaz vural'ıalmak lazım.Adam bjk maçında ne futbol oynattı kasımpaşaya. Hırs küpü,ligi tanıyor,sempatik dobra adam inşallah alırlar tam bize göre bir hoca
arkadaşlar geçen sene kendi ellerimizle şampiyonluğu beşiktaşa hediye ettik.hadi o geçti.madem o takım ilk üç için yeterli al beş yeni transfer şampiyon ol.takımın alayını sat sonrada istifa et git.yok öyle yağma. kim istedi bülenti.var mı çalıştırdığı bir takım.yazıklar oldu takıma düşmemeye oyunuyor ya.inanamıyorum.süperlige çıktık çıkalı hiç bu kadar aciz olmamıştık
Haklısın Kardeş Bende Onu demeye çalışıyorum Bestepeli-58 hala anlamıyor Fikreti suçluyor
sofularlı34 19.03.2010, 22:51 ..içim yanıyor şu duruma düşmek nasıl bir acı bu nasıl bir durum.Galiba şükretme kavramını doya doya yaşıyoruz.
..içim yanıyor şu duruma düşmek nasıl bir acı bu nasıl bir durum.Galiba şükretme kavramını doya doya yaşıyoruz.
Sivas Düşmanları Çok İstiyordu Yanarımda Ona yanarım Ah Bülent Ah Takımı Bozdun Yapamayınca Kaçtın Kaçmasa Ben yine seviyordum bülenti ama Gözümden Düştü Bir söz vardır Gemiden ilk baş Fareler kaçar Kaptanlarda en son kaçar
|
|