Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
58_babacan_58 17.03.2010, 20:06 http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qx_bursa_siv asdestek01.jpg
Lider Bursaspor, 22 Mart Pazartesi akşamı Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Manisaspor maçının ardından Ertuğrul Sağlam'ın izin verdiği yeşil-beyazlı futbolcular, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplandı. Ülkelerine giden Ivankov, Kirita ve Ergiç, antrenmanda yer almadı.
Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir süre görüştü. Antrenmana yaklaşık 5 dakika geç katılan Ozan İpek, teknik heyet ve futbolcuların alkışlarıyla sahaya geldi. Oldukça neşeli oldukları gözlenen yeşil beyazlı futbolcular, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.
Bu arada, Bursa Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Dinçyılmaz ve dernek üyeleri, antrenman öncesi Ertuğrul Sağlam ve futbolculara başarı dileyip baklava ikram etti. Dinçyılmaz, Ertuğrul Sağlam'a, ''Bizim geçen sene yapamadığımızı inşallah bu sezon siz başaracaksınız. Bütün Sivaslılar yanınızda. Sivasspor camiası, taraftarları ve bütün Sivas halkı sizden şampiyonluk bekliyor'' dedi.
Bursa Sivaslılar Derneği üyeleri de antrenmanı, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan. Sivaslılar sizinle gurur duyuyor'' yazılı pankartla izledi.
Zafer Mahallesi'nden bir grup taraftar ise Ertuğrul Sağlam'a kendilerinin dokuduğu yeşil-beyaz renklerde halı hediye etti.
Besyo_cu 17.03.2010, 20:11 Yiğidoluk Yiğitlik işte böyle birşey.Helal olsun.
58zarali 17.03.2010, 20:24 inşallah başaracaklar şampiyon olmayı
şarkışla 58 17.03.2010, 20:27 Tabi SİVASSPORLULARA da bu yakışır.Ancak bu sene şampiyon Anadoludan derken Bursanın ne kadar Anadolu olduğu tartışılır.Ekonomik,politik,nü fus büyüklüğü bakımından İst. pek farkı olmayan Bursanın pek de Anadolu sayılamayacağı kanaatindeyim.Ama İst. hegemonyasının kırılması bakımından olumludur.
Tabi SİVASSPORLULARA da bu yakışır.Ancak bu sene şampiyon Anadoludan derken Bursanın ne kadar Anadolu olduğu tartışılır.Ekonomik,politik,nü fus büyüklüğü bakımından İst. pek farkı olmayan Bursanın pek de Anadolu sayılamayacağı kanaatindeyim.Ama İst. hegemonyasının kırılması bakımından olumludur.
Kesinlikle katılmıyorum size....A dan Z ye kadar KATILMIYORUM..
İnşallah bizim başaramadığımızı onlar bu sene başaracaklar. Önlerinde bizim gibi bir örnek varken camiasıyla hocasıyla bu şampiyonluğa kenetlendıler.Ne oldum delısı olmadan,sessız sessız geldıler buralara,tek kelımeyle helal olsun Bursaspor'a..
karahisarli 17.03.2010, 20:50 bursa gecenyil bizden destegini esirgememisti simdi sira bizde..
bizim bursaya destek verecek durumumuz mu kaldı biz kendi halimize bakalım
KIZILCAN 17.03.2010, 20:55 Gümbür gümbür oynuyorlar,futbol zevki yaşatıyorlar.Bjk yine geçen seneki gibi sinsi sinsi yukarı tırmanıyor ama Bursa buna izin vermeyecektir.
jaguar19 17.03.2010, 21:11 Ben anlamıyorum ''ben şampiyon olamıyorum o zaman bu olsun'' laflarını.
veya başka bir takıma destek vermeyi.
Anadolu birliği felan hikaye arkadaşlar bunun farkında değilmisiniz.
Herkez kendi kuyruğundan asılıyor.Herkez kendi işiyle meşgul.
Bursa şampiyon olunca örneğin sivasın eline ne geçecek bunu çok merak ediyorum.Bu sorunun cvb ını bilen varsa gerçekten açıklasın.
Bunun cevabı bizans yıkıldı bir daha yıkılacaksa boşuna yazmayın bu sadece aşırı fantastik hayaldir.
Bursanın şampiyon olmasından etkilecekler yine ist. takımlarıdır.
Olumsuz değil tam aksine olumlu etkileneceklerdir.Çünkü bu takımların kötü olmasındaki en büyük sebep kötü transfer politikasını değiştireceklerdir.
Bu da daha az paralara daha mantıklı trasferler sonuçta da daha başarılı mücadeleci ist. takımları demektir.
Sivası, trabzonu, eskişehiri gerçekten tutan biri için bursanın yapacağı umrunda olmamalı bence.Herkez bunu günü gelince anlayacaktır.
şarkışla 58 17.03.2010, 21:15 Kesinlikle katılmıyorum size....A dan Z ye kadar KATILMIYORUM..
İnşallah bizim başaramadığımızı onlar bu sene başaracaklar. Önlerinde bizim gibi bir örnek varken camiasıyla hocasıyla bu şampiyonluğa kenetlendıler.Ne oldum delısı olmadan,sessız sessız geldıler buralara,tek kelımeyle helal olsun Bursaspor'a..
Ben sanki Bursanın şampiyon olmaması gerektiğini mi yazdım acaba.Sadece maddi açıdan ve İst. yakınlık bakımından Anadolu sayılamayacağını yazdım.Benim için zaten SİVASSPORUN şampiyonluğu dışındaki şampiyonluklar hiç de önemli değil.
fatihtuztas 17.03.2010, 21:26 güzel inşallah bu sene şampoiyon olur BURSA.
yukarıyıldızlı 17.03.2010, 22:52 ben bursayı mücadelesinden ötürü kutluyorum ama şampiyon olacaklarını sanmıyorum bizim 3 büyük denen camia varken onların oynadıkları ali cengiz oyunları varken bursa da şampiyon olamaz ama canı gönülden bursanın olmasını isterim biz yapamadık onlar yapsın....ayrıca en azından şampiyonlar ligine gitsinler ve onları da görelim bir!!!
Bursa sporu gercekten tebrik etmek gerekiyor iyi bir futbol oynuyarak tarafli tarafsiz herkesin begenisini kazanarak göz dolduruyorlar yaptiklari mücadele ile insallah sampiyon olurlar.Burada bana göre basarinin sirri erturul hocada olsa gerek gercekten erturul hocaya güzel olan hersey yakisir tebrikler hoca.Bakin bir hocaya nerede ne konusacagini nasil biliyor hangi takima gitti ise basarilarla dolu samsun,kayseri,bjk,bursa bizim basarili olan hocada tv magazin pesinde dolsip durdu bir türlü cenesini kapatmadi kendisinide bizide rezil edip gitti.
kiNgSiZe58 18.03.2010, 00:02 Tebrikler BursaSpor. İnşallah s.z bu sene Sampiyon olursunuz
Dostluklar kolay oluşturulmuyor.Gerçek dostu düşmanı geçen sene çok güzel gördük.Bize adam akıllı destek veren,gerek sanal ortamda,gerek reel ortamda 2 klup taraftarı vardır.Bursaspor ve Ankaragücü.Bu 2 takım taraftarlarına müthiş bi sempatim var..2 sezon önce Ankaragücü maçına gidenler ne demek istediğimi anlamıştır
Umarım her 2 takımda hedeflediği sonuca ulaşır..
Ben anlamıyorum ''ben şampiyon olamıyorum o zaman bu olsun'' laflarını.
Bursa şampiyon olunca örneğin sivasın eline ne geçecek bunu çok merak ediyorum.Bu sorunun cvb ını bilen varsa gerçekten açıklasın.
Bunun cevabı bizans yıkıldı bir daha yıkılacaksa boşuna yazmayın bu sadece aşırı fantastik hayaldir.
Olumsuz değil tam aksine olumlu etkileneceklerdir.Çünkü bu takımların kötü olmasındaki en büyük sebep kötü transfer politikasını değiştireceklerdir.
Bu da daha az paralara daha mantıklı trasferler sonuçta da daha başarılı mücadeleci ist. takımları demektir.
Sivası, trabzonu, eskişehiri gerçekten tutan biri için bursanın yapacağı umrunda olmamalı bence.Herkez bunu günü gelince anlayacaktır.
ağzınıza sağlık imzamı atarım bu yazıya...
Bursa Sivaslilar dernegi özlüceye giderek güzel bir jest yapti, hepsine cok tesekkür ederiz, bu arada Sivas insallah toparlanip eski günlerine dönecektir, cünkü sizler bu ligin olmazlarindan birisiniz.
arkadaşlar bursa spor inşallah bu sene şanpiyon olur
ben bursa sitesinede girip fikrimi ilettim.ben bursanın şampiyon olmasını istiyen biriyim.evet bursa şampiyon olursa sivasın ne karı olacak diyenlere derimki gs şampiyon olursa sivasın karı ne olacak....?bursa şampiyonlugu hakediyor ayrıca bizede iyi davranan yegane külüplerden biri kayseri gibi kardeş takım olacagına bursa gibi ankaragücü gibi takımlar bize daha çok yakın görünüyor.geçen yıl bize destek oldular biz onları unutacak degiliz.inadına bursa şampiyon olsun ankara gücüm ve sivassporda ligden düşmesin diyenlerdenim.
effenberg 18.03.2010, 10:53 Biz olmadiktan sonra kim olursa olsun hic biri umrum da degil hele hele Bursaspor hic umrum da degil cünkü taraftarlari devamli olay cikaran bir taraftar toplugu.........
Birde sua Anadolu hikayaleri tam bayat numaralar gecen sezon gördük biz sampiyonluga oynarken sirf Anadolu takimlar dan darbe yedigimizi..
Ha olurlarsa Bursasporu takdir ederim takdir etmek baska istemek baska....
jaguar19 18.03.2010, 10:55 ben bursa sitesinede girip fikrimi ilettim.ben bursanın şampiyon olmasını istiyen biriyim.evet bursa şampiyon olursa sivasın ne karı olacak diyenlere derimki gs şampiyon olursa sivasın karı ne olacak....?bursa şampiyonlugu hakediyor ayrıca bizede iyi davranan yegane külüplerden biri kayseri gibi kardeş takım olacagına bursa gibi ankaragücü gibi takımlar bize daha çok yakın görünüyor.geçen yıl bize destek oldular biz onları unutacak degiliz.inadına bursa şampiyon olsun ankara gücüm ve sivassporda ligden düşmesin diyenlerdenim.
Ben hemen söyliyim.
Maddi bir kar beklemiyorsanız gs nin şampiyonluğu bursanın şampiyonluğundan
daha mantıklıdır.
Bu eğer kadroyu düzeltirse sivas, trabzon, kayseri ve eskişehir gibişampiyonluğa oynayacak takımlar için de geçerlidir.
Şimdi soracaksanız ne alaka?
Bu takımların şampiyon olması için istanbul takımlarının kötü olması lazım.
Yukarda da yazdım bu takımların kötü olmasıın en önemli sebebi kötü transfer politikalarıdır.
Şimdi açık konuşalım fb ve gs geçen sene adam gibi transferler yapsalardı hocaları göndermeyip takımın dengeleriyle oynamasalardı sivas 2. olabilir miydi?
Ya da bjk şampiyon olur muydu?
Bursanın bu kadroyla bu kadar puan topladığını gören İstanbul takımları ve ts yöneticileri nihayet ilk önce sadece isim yapmış yıldız oyuncu değil takıma uyumlu olabilicek oyuncu diyecek.Taraftarları artık yıldız oyuncu diye bas bas bağırmayacak.Çünkü görüyorlar gökhan ünalları, guizaları delgadoları, lincoln leri.Hepsi yatıyor.İşte böyle oyunculardır kötü transferin meyveleri.
Bursanın şampiyon olması birilerinin kafasına dank etmesine neden olacaktır.
Bu da sivasın gördüğü 2. liği bir daha rüyasında bile görememesi, anadolu takımlarının 3 ist. takımlarının hatalarından faydalanamaması ve istanbuldaki takımların avrupada daha başarılı olması demektir.
Şimdi herkez duygusal bakıyor bu işe.
Biz türk milleti olarak zaten böyleyiz.Tv de bile sesi olmamasına rağmen kör olan insanlara oyumuzu veririz.Sonrasını düşünmeden.
Bursa şampiyon olsun herkez kendine bi gelsin o zaman görüceksiniz bunun sonuçlarını.
jaguar19 18.03.2010, 10:56 Biz olmadiktan sonra kim olursa olsun hic biri umrum da degil hele hele Bursaspor hic umrum da degil cünkü taraftarlari devamli olay cikaran bir taraftar toplugu.........
Birde sua Anadolu hikayaleri tam bayat numaralar gecen sezon gördük biz sampiyonluga oynarken sirf Anadolu takimlar dan darbe yedigimizi..
Evet aynan böyle olması lazım.
Tebriğini iletirsin kutlarsın ama şampiyonluğunu desteklemek,
Yöneticilerin bursa şampiyon olsun demeleri(ts başkanı) kadar saçma bişey olamaz ya.
effenberg 18.03.2010, 11:05 Evet aynan böyle olması lazım.
Tebriğini iletirsin kutlarsın ama şampiyonluğunu desteklemek,
Yöneticilerin bursa şampiyon olsun demeleri(ts başkanı) kadar saçma bişey olamaz ya.
TS baskani gündem degistiriyor onlar hayata da Anadolu dan kendilerin den baska sampiyon cikmasini istemezler...............
Birde zaten TS un GS yi yenecek gücü yoktur ......
Daha önceki sezonlar da gördük TS sampiyon oldugu zaman 5-6 tane Karadeniz takimlari vardi simdi nerde bu takimlar ve bunlarin düsmelerine de devamli TS önayak olmustur.
Her zaman gercekci olmak gerek gecen iki sezon Sivasspor cok büyük firsatlar yakladi diger büyük denilen takimlarin kötü olmasin dan dolayi ama gecen firsatlari kulanamadik artik öyle bir firsatlarin gelmesi icin cok beklememiz gerek.
Önce bir süper ligde kalici olmayi ögrenmek gerek yeni stad ve büyük taraftar toplugu filan gibi seyleri asmamiz gerek.
jaguar19 18.03.2010, 11:22 TS baskani gündem degistiriyor onlar hayata da Anadolu dan kendilerin den baska sampiyon cikmasini istemezler...............
Birde zaten TS un GS yi yenecek gücü yoktur ......
Daha önceki sezonlar da gördük TS sampiyon oldugu zaman 5-6 tane Karadeniz takimlari vardi simdi nerde bu takimlar ve bunlarin düsmelerine de devamli TS önayak olmustur.
Her zaman gercekci olmak gerek gecen iki sezon Sivasspor cok büyük firsatlar yakladi diger büyük denilen takimlarin kötü olmasin dan dolayi ama gecen firsatlari kulanamadik artik öyle bir firsatlarin gelmesi icin cok beklememiz gerek.
Önce bir süper ligde kalici olmayi ögrenmek gerek yeni stad ve büyük taraftar toplugu filan gibi seyleri asmamiz gerek.
Evet ts yi o zaman anadolu takımları da destekliyordu yanlız ts nin o zamanki futbolu ısıran futboldu.Hele bir de avniaker cehennemi vardı ki şuanki spor yazarları da söylüyorlar oraya çıkmaya korkuyorlardı.Sürekli yenilip geri dönüyorlardı.Ayrıca çok güçlü kadroya sahip olduklarından dolayı avrupanın büyük takımlarını da dize getiyorlardır.
Evet dediğin gibi anadolu takımlarının ts ye olan o zamanki desteği tartışılmaz bu ts nin o zaman ist. takımlardan çok daha iyi kadrosu vardı çok daha iyi top oynuyordu.Yani bu sadece bi bahane bence onlar yine şampiyon olurlardı.
Şuan nasıl mili takımın büyük çoğunluğu gs liylse o zaman da gs yerine ts vardı.
Neyse konu bu değil zaten.
Deiğim gibi sivasın 2. olmasının en önemli sebebi ist. takımlarının kötü olmasıdır.
Kim sivassporun oynadığı futbolu beğeniyordu ki?
Sadece rakibe ters gelen sonuca giden futbol oynanıyordu.
Ben bursanın şampiyon olmasından sonra 4 büyük denilen takımların kendine çeki düzen vereceğini düşünüyorum.Ts yi bilmem de diğer 3 takım bundan önceki gibi olmayacakları kesin artık.
Ben hemen söyliyim.
Maddi bir kar beklemiyorsanız gs nin şampiyonluğu bursanın şampiyonluğundan
daha mantıklıdır.
Bu eğer kadroyu düzeltirse sivas, trabzon, kayseri ve eskişehir gibişampiyonluğa oynayacak takımlar için de geçerlidir.
Şimdi soracaksanız ne alaka?
Bu takımların şampiyon olması için istanbul takımlarının kötü olması lazım.
Yukarda da yazdım bu takımların kötü olmasıın en önemli sebebi kötü transfer politikalarıdır.
Şimdi açık konuşalım fb ve gs geçen sene adam gibi transferler yapsalardı hocaları göndermeyip takımın dengeleriyle oynamasalardı sivas 2. olabilir miydi?
Ya da bjk şampiyon olur muydu?
Bursanın bu kadroyla bu kadar puan topladığını gören İstanbul takımları ve ts yöneticileri nihayet ilk önce sadece isim yapmış yıldız oyuncu değil takıma uyumlu olabilicek oyuncu diyecek.Taraftarları artık yıldız oyuncu diye bas bas bağırmayacak.Çünkü görüyorlar gökhan ünalları, guizaları delgadoları, lincoln leri.Hepsi yatıyor.İşte böyle oyunculardır kötü transferin meyveleri.
Bursanın şampiyon olması birilerinin kafasına dank etmesine neden olacaktır.
Bu da sivasın gördüğü 2. liği bir daha rüyasında bile görememesi, anadolu takımlarının 3 ist. takımlarının hatalarından faydalanamaması ve istanbuldaki takımların avrupada daha başarılı olması demektir.
Şimdi herkez duygusal bakıyor bu işe.
Biz türk milleti olarak zaten böyleyiz.Tv de bile sesi olmamasına rağmen kör olan insanlara oyumuzu veririz.Sonrasını düşünmeden.
Bursa şampiyon olsun herkez kendine bi gelsin o zaman görüceksiniz bunun sonuçlarını.
Yazdığınız yazının genelinden ulasılacak sonuc ;
Anadolu takımları iyi mücadele etmesin,şampiyon olmasın ;ederlerse İstanbul takımları seneye iyi transferler yaparlar,biz yine kendi halimizde takılırız..E o zaman anadolu takımlar ligden çekilsin,onlar kendi aralarında oynasın dursun..İstanbul takımlarının şampiyon olması daha mantıklıysa,neden statlar yapılsın,futbolculara paralar verilsin,o zaman yöneticiler akrabağlarından çıkarsınlar 11 kişi onlar oynasın...
E hani nerede mücadele ? Nerede rekabet ..?
Bi takımın şampiyon olması demek sizinde bileceğiniz üzere müthiş bir maddi kaynak demektir.İyi bir yönetim anlayışı ile bu para faydalı olarak kullanıldığında bu rekabet ortamı sağlanır.
Kısacası size katılmıyorum
zaralı19 18.03.2010, 11:56 Biz olmadiktan sonra kim olursa olsun hic biri umrum da degil hele hele Bursaspor hic umrum da degil cünkü taraftarlari devamli olay cikaran bir taraftar toplugu.........
kardeşim sen taraftar grubunu tanımadığın belli bide geçen sene en çok destekleyenler arsında onlardı bizi şimdi de biz desteklemmiz lazım geçen sen biz sivasta onlar top diye bağırdık onlar bizi kendi sahalarında alkışladılar bağrılarına bastılar bunuda söyliyeyim dedim..
58 MeRt EMiR 18.03.2010, 11:59 bursayı çok severim bravo sivaslılara bursaya başarılar
jaguar19 18.03.2010, 12:37 Yazdığınız yazının genelinden ulasılacak sonuc ;
Anadolu takımları iyi mücadele etmesin,şampiyon olmasın ;ederlerse İstanbul takımları seneye iyi transferler yaparlar,biz yine kendi halimizde takılırız..E o zaman anadolu takımlar ligden çekilsin,onlar kendi aralarında oynasın dursun..İstanbul takımlarının şampiyon olması daha mantıklıysa,neden statlar yapılsın,futbolculara paralar verilsin,o zaman yöneticiler akrabağlarından çıkarsınlar 11 kişi onlar oynasın...
E hani nerede mücadele ? Nerede rekabet ..?
Bi takımın şampiyon olması demek sizinde bileceğiniz üzere müthiş bir maddi kaynak demektir.İyi bir yönetim anlayışı ile bu para faydalı olarak kullanıldığında bu rekabet ortamı sağlanır.
Kısacası size katılmıyorum
İşaretlediğim yer kısmen benim anlatmak istediğim şeydir.
Aslında şöyle belirtseydim daha açıklayıcı olurdu.Ben şampiyon olayım benden sonra kim şampiyon olursa olsun ister gs olsun ister diyarbakır olsun.
Ama ilk önce ben şampiyon olayım.
Ben şampiyon olduktan sonra, işte o zaman bursayı sonuna kadar desteklerim.
Ts den sonra sivas sivastan sonra da bursa şampiyon olsun derim.
Şu mücadele olayına gelirsek ligdeki mücadelenin artması için ille de birisinin şampiyon olması gerekmiyor ki.Son yıllar da bursa, sivas gibi takımlar anadoludan şampiyon çıktı diye mi başarılı oluyorlar.Eskişehir anadoludan şampiyon çıktı diye mi stadı full çekiyor ya da antep evinde harikalar yaratıyor, kasımpaşa süper top oynuyor.
Son paragrafa söylediklerinizin ise ne yazıkki sivasa hiçbir katkısı yok.
Aksine sivasın aleyhinedir.Ben ilk önce tuttuğum takımın durumunu düşünüyorum siz takımınızın geleceği yerine ligin geleceğini düşünüyorsanız haklısınız derim.
4 takımın zaten gelirleri diğer klüplere göre çok fazla.Buna bursanın da katılması ligi sadece 4 takımn değil 5 takımın domine etmesi anlamına gelir.
Fikstürde hanesine 6 puan yazdırdığın takım sayısı 4 den 5 e çıkar olay bu.
Onun için bursanın başarısından nemalacak takımlar anadolu takımları değil ist. takımları diyorum.
Bursaya başarılar, sonuna kadar yürüyün kimse tutamaz sizi.
yigido yakup 18.03.2010, 14:57 bursanin sampyion olmasini cani gönülden istiyoruz.
gecen senede bursanin ileri gitmesi icin bazilari cok ugrasmis ama 6. haftada sivastaki aldiklari maglubiyet onlari o yolda becerikli olamayacaklarini göstermisti.
Ama bu sene bursaspor sahadaki iyi oynunun yanina HAKEM ve LEVENT KIZIL FEDERASYON faktörünüde alarak ertugrul hocanin iyi idaresi ile bugünlere getirdiler gecen sene bizlerde buralara kadar getirmistik ama son asamada bizi asan boyutlara geldi ve basaramadik.eger son haftalarda suana kadar bursaspor un ve levent kizil in yaninda olanlar son maclarda intikam alma yoluna girmezde destek verirlerse bursaspor rahatlikla sampyion olabilir.
Bu seneki Bursaspor a gösterilen iltimas torpilin yarisi bize gecilseydi biz 3-4 hafta önceden sampyion olurduk ama neyapalim bize nasip olmadi bu ilk insallah bursaspora nasip olur.
Benim su günlerde encok zoruma giden gecen seneki sampiyonlugu sadece bizim kendi hatamizdan kaybedilgi konusuluyor bu cok zoruma gidiyor gecen sene izmirlilerin, tüpcülerin ,kendimizin tecrübesizligimiz ve yalnizligin kurbani olduk.
neyse artik türkiye cok seyler degisir rahmetli hasan dogan bizim gecen senemizde sag olsaydi bize bu seyleri yapanlar bunlari akillarindan bile geciremezlerdi.
Kendilerince inanılmaz absürd fikirler bulup Bursaspor'a destek vermeyenlere inat, Anadolu (Sivas) insanı bir bütün olarak Bursaspor'un yanındadır !
Metal Gear 18.03.2010, 16:24 Bursaspor'un şampiyon olmasını çok istiyorum.Bu ziyareti gereçkleştirenleri de yürekten kutluyorum.Anadolu,anadolu deyip de her şampiyonluğa oynayan Anadolu takımalrından nefret eden trabzonspor taraftarı gibi olamayız!
ahmetbaba 18.03.2010, 16:35 bursa şampiyonluğu konuşmalardan kaybetmez.oynayarak kaybeder.gücü yetmez.son 4 hafta çok zor.sırasıyla gs(d),kayseri,ankara(d),bjk ile oynayacak.
58VoLkAn58 18.03.2010, 19:46 İnşallah bu sene Anadolu'dan şampiyon çıkar.Ben liderlik baskısını kaldırabileceklerini düşünmüyorum ama yine birazcık umut var.
bursalibatu 18.03.2010, 19:48 size çok teşekkürler yigido lu kardeşlerim inş. sonraki sezon anadolu takımları şampiyonluk için tatlı bir yarışa girer aralarında iyi akşamlar yigidolu kardeşler
bursalibatu 18.03.2010, 19:53 valla sizin kadar bizi destekleyen zaten 1 ankaragücü var birde siz sivaslılar varya çok cesur,mert,düştüğünde vurmayan insanlarsınız sivassporlulara birkez daha teşekkürler
zaralı19 18.03.2010, 19:55 valla sizin kadar bizi destekleyen zaten 1 ankaragücü var birde siz sivaslılar varya çok cesur,mert,düştüğünde vurmayan insanlarsınız sivassporlulara birkez daha teşekkürler
BURSADA OTURUYORUM BİZİ EN ÇOK DESTEKLEYEN TAKIMDI ŞİMDİDE BİZİM GÖREVİMİZ O KARDEŞİM İNŞALLAH BURSA ŞAMPİYON BUSENE
bursaspora canı gönülden başarılar...
kızılova 18.03.2010, 21:23 Bursa başaracak ve şampiyon olacak.
Bursaspora başarılar dilerim.
Bursasporun sampiyon olmasini cani gonulden isterim, bize gecen senelerde ts gibi antipatik davranmadilar aksine cok destek verdiler, gerek mac sonlarinda, gerekse forumlarda..
yolunuz acik olsun....
tekdoktiri 18.03.2010, 23:02 timsahlara canı yürekten başarılar işallah şampıyon olur lar
ercan58.a 18.03.2010, 23:25 bizene başka takımdan
bizim bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz
yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu
sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah
Gökhan Kahraman 20.03.2010, 09:57 5. büyük olmak için değil.. 4 büyük yalanına son vermek için geliyoruz.
Bütün Sivasspor sevdalılarına sonsuz teşekkürler.
bortecine 20.03.2010, 10:55 Bursadaki hemşehrilerimiz gibi bende bursassporun şampiyon olmasını istiyorum. İnşallah olurlar bir anadolu taraftarı olarak bizde gruru duyarız.
t.kilicer 20.03.2010, 11:48 ERTUGRUL SAGLAM HAS İNSANDIR VE ONUN BAŞARMASINI CANİ GÖNÜLDEN İSTERİM
üçyıldız58 20.03.2010, 12:19 ben bir sivasspor taraftarı olarak hemde bir sivaslı olarak en önem verdiğim konu ahde vefadır
bunu sivas insanı yıllar boyunca her alanda yapmıştır zaten bu ehde vefalığı yüzünden delikanlı dik duruşu yüzünden çevre iller hep geliştiği halde biz geri kaldık bu olayın siyasi boyutu
birde sporda ahde vefa var biz hasbel kader diyelim ,bir jenerasyon diyelim, kısa süreli bir başarı diyelim, adını ne koyarsak koyalım iki yıllık bir şampiyonluk maceramız oldu bu serüvende bize destek çıkanlarda oldu bizim ayağımızın altını kaydıranlarda oldu bu konulara girmek istiyorum.
bir sefer bursa şampiyon olsa elinize ne geçecek kelimesi tamamen istanbul yalakalığının bir ürünü fikirdir
demekki bu fikri sunan kişi geçen senede biz şampiyonluğa oynarken aynı fikri bursaspor sitesinde bursalılara yazdı yine ist takımlarının şampiyon olmasını istedi.
adlarını yazmıyorum isimlerinide telafuz etmiyorum sadece ist takımları diyorum bunuda yaparken onlara karşı bir kinimden bir nefretimden dolayı değil hepsinin arasında bir fark görmediğim gibi hepside emperyalist sistemde yönetilen amaçlarını anadolu kuluplerini sömürmeyi amaç edinmiş kulupler
bu kuluplere ülke futbolu açısından bakıldığında bana biri bu kuluplerin avrupa arenasında bir tasadüfü başarı hariç bir başarısını söyleyebilirmi 100 yıllık tarihleri boyunca
veya bu kulupler şampiyon olduğunda bana benim şehrime bir getirisi varmı yok
neymiş bursa şampiyon olursa bu kulupler bir dahaki seneye daha çok transfer yapar daha dikkatli davranırlarmış geçen sene biz ligi salladık o zaman neden bu sene daha dikatli davranmadılar neden yıldız oyuncu alırken daha dikkat etmediler etmezler tabi
naklen gelir haklarının % 50 sini alıyorlar geriye kalan kısmınıda küçük anadolu kulupleri bölüşsün
bu devran böyle gitmeyecek bu sene bursa inşallah seneye ankaragücü belki rabbim nasip eder diğer sene sivasım şampiyon olur
geçen sene bize istanbul kuluplerinin tüm taraftarının toplu küfür etmediği bir maç söylesin burdaki arkadaşlarım
ben o küfürleri hem yeyip hemde istanbul yalakalığı yapamamm benim onurum gururum bunu kaldırmaz
konyada şampiyonluğa giderken tüm stad .........sivas olamasın şampiyon dediler
kayserinin adanada yaptıkları antepin nasıl satıldığı trabzonluların sivas şampiyon olacak diye medyada,forumlarda ,stadlarda bize yaptıkları düşmanlık
arkadaşlar bize destek veren iki kulup vardı bursaspor.ankaragücü.yürek ister stadlarından bu sene şampiyon anadoludan diye tüm stadın tezahürat yapması
biz bursasporu tuttuğumuz için değil bize birşey kazandıracağı için değil bize yapılan güzelliğe aynı güzellikte karşılık vermek için BU SENE ŞAMPİYON BURSASPOR.
sivas insanı ahde vefalıdır kendine yapılan iyiliğide unutmaz kötülüğüde helede trabzonspor taraftarı gibi hiç değildir kime dost kime düşman olacağını çok iyi bilir
jaguar19 20.03.2010, 12:27 5. büyük olmak için değil.. 4 büyük yalanına son vermek için geliyoruz.
Bütün Sivasspor sevdalılarına sonsuz teşekkürler.
4 büyük yalanı... ts yi çıkartınca 3 büyük yalanı
bjk yi çıkartınca 2 büyük yalanı.
aziz yıldırım herkez fb li olacak diyince gs lilerde tek büyük yalanı diyorlar.
Yanlız bir gerçek varki hiçbir adam akıllı kupan olmadan 1 şampiyonluk kupası alınca kimseye büyük demezler o 4 büyük takım da bursa şampiyon olursa küçülmez.
2 sene yukarıya oynayan sivas taraftarı ******** medyanın gazıyla takımına 5. büyük dedi.Şimdi ne oldu?
Büyüklük öyle 1..2 senede kazanılacak şey değil.Olsa olsa buna sahte büyüklük derler.
4 büyüklerle gelir farkı, taraftar sayısı farkı, başarı ve kupa saysı farkı en önemlisi de zihin farkı öyle kolay kolay kapanmaz.
BURSA BU İŞİ BAŞARACAK TEBRİKLER.
Holigann 26.03.2010, 10:18 4 büyük yalanı... ts yi çıkartınca 3 büyük yalanı
bjk yi çıkartınca 2 büyük yalanı.
aziz yıldırım herkez fb li olacak diyince gs lilerde tek büyük yalanı diyorlar.
Yanlız bir gerçek varki hiçbir adam akıllı kupan olmadan 1 şampiyonluk kupası alınca kimseye büyük demezler o 4 büyük takım da bursa şampiyon olursa küçülmez.
2 sene yukarıya oynayan sivas taraftarı ******** medyanın gazıyla takımına 5. büyük dedi.Şimdi ne oldu?
Büyüklük öyle 1..2 senede kazanılacak şey değil.Olsa olsa buna sahte büyüklük derler.
4 büyüklerle gelir farkı, taraftar sayısı farkı, başarı ve kupa saysı farkı en önemlisi de zihin farkı öyle kolay kolay kapanmaz.
Ah trabzonlu arkadaşım,geçen yıl biz kafaya oynarkenki bahaneniz trabzonda yaşanan olaylardı,kimlikdi,falandı fasondu:) bu sene Bursaya bilenmek için nasıl bahaneler üretiyosunuz kendi içinizde acaba!
önce siz şu 4.egonuzdan bi sıyrılın be kardeşim..İstesenizde Bursa şampiyon istemesenizde.. Bizde ligde kalıcaz inşallah,iki yandan seneye başınıza bela olacaz hayırlısıyla:)
jaguar19 26.03.2010, 10:49 Ah trabzonlu arkadaşım,geçen yıl biz kafaya oynarkenki bahaneniz trabzonda yaşanan olaylardı,kimlikdi,falandı fasondu:) bu sene Bursaya bilenmek için nasıl bahaneler üretiyosunuz kendi içinizde acaba!
önce siz şu 4.egonuzdan bi sıyrılın be kardeşim..İstesenizde Bursa şampiyon istemesenizde.. Bizde ligde kalıcaz inşallah,iki yandan seneye başınıza bela olacaz hayırlısıyla:)
O bahaneden kasıt anadolu takımları sevmemekse merak etme sivasa sempatim var benim.Olmasaydı burda ne işim var sivaslıların ts forumlarında yaptığı gibi maçtan sonra küfürü basar giderdim.
Bursaya sempatimin olmaması seni bağlamaz sizin antipati duyduğunuz takımların beni bağlamadığı gibi...
Bursayı sevmememin bazı nedenlerini buraya yazardım ama konuyla bi alakası yok.
4. lük egosu demişsin.
4 büyüklerle diğer takımlar arasında her türlü fark var ts de bunlardan biri.
Ligde takımlar 4 büyük ve diğerleri diye 2 kategoriye ayrılmış.
Sen ts yi gerek her ilde taraftarının bulunması, gerek gelirleri ve tarihiyle diğer anadıolu takımlarıyla bir görüyosan bu senin sorunun.
Asıl bu egodur.
Kendini kanıtlamamanın verdiği eziklikten dolayı rakip görülen bir takımı yok sayma...
Bu takım var kardeşim sokun şunu beyninize bırakın artık şu nefreti de.
Bu nefreti biz 4. büyüyüz diyerek burası leş gibi hamsi kokuyor diyerek siz başlattınız.stad olayları da tuzu biberi oldu.
Niye bu sene kafaya oynayan kayseriyle çok iyi geiniyolar da sivaslılarla iyi geçnmiyolar bi düşünün iki takım da kafaya oynamış.
Gelelim bursa şampiyonluğuna bursa şampiyon olsun veya olmasın umrumda değil benim.Ts ve sempati duyduğum kayseri, sivas es es gibi takımlar şampiyon olamayırsa banane.Bunları her ortam da desteklerim de stadlarına gidip bursa şampiyon olsun diye bağırmam.
Sivas düşmeyecek demişsin inşallah düşmez.
bunu ben de istiyorum.
svsli585858 26.03.2010, 11:15 bence bu sene şampiyonluğu bursa-bjk maçı belirleyecek gibime geliyor.
besata58 26.03.2010, 11:35 ağzınıza sağlık imzamı atarım bu yazıya...
İNSANLAR BİRBİRLERİNE ELLERİNE BİR ŞEY GEÇECEĞİ İÇİN DEĞİL İNSAN OLMANIN VASFI OLDUĞU İÇİN DESTEK VERİRLER.
DOST SAHİBİ OLMAK İÇİN HİÇBİRŞEY BEKLEMEDEN HER ZAMAN YANYANA OLAMLISINIZ İNSANLARLA...
Ben anlamıyorum ''ben şampiyon olamıyorum o zaman bu olsun'' laflarını.
Mantikli yorumlarindan oturu arkadasimiza oncelikle tesekkur ederek ayni kanidayim ve tek kelimeyle KATILIYORUM...
bursanın ligdeki diğer 17 takımdan bir üstünlüğü yok gözümde.. bursalıların da benim desteğime ihtiyacı olduklarını sanmıyorum zaten maşallah süper taraftarları var helal olsun.. ben bu tribün kardeşlikleri olayını çok saçma buluyorum ama bunu yapan taraftarlara da saygım var şüphesiz...
şimdi bi düşünün bursa şampiyon olsa ligimizde şampiyon olacak 5. takım olacak. ben bunu neden destekleyim ki? ben sivassporumun 5. şampiyon olmasını isterim arkadaş. bana ne bursadan? neden bu unvan bursanın olsun sivasspor dururken.. 1 sene bocalar seneye toparlar eski havamızı yakar biz zorlarız.. ha yarın birgün senin takımın ligin son maçında bursasporla şampiyonluk kovalarken maç yapsa ve kaybetse şampiyonlugu eliyle hediye etse o zaman görürüm ben şimdi şampiyon bursa diyenleri:)
bu benim fikrimdir herkesin fikrine saygı duyarım benim fikrime saygı duydukları sürece...
(bir de son sözüm istanbul takımlarını bizans diye adlandıranlara.. elin yunanlısı bile artık konstantin demez istanbul derken sen kalkmış bizans diyosun gelmeyin bu oyunlara!
sevmezsin hatta nefret edersin bizans nedir arkadaşım Allah için??)
TEKOTORİTE58 26.03.2010, 13:17 DESTEK VERENLERİ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYOM BURSA DEGİLMİYDİ GEÇEN SENE BİZDE 2 PUAN ÇALAN İSTEMEK NASIL OLUR VERSEYDİ MAÇI OZAMAN DESTEGİ OLDU DERDİM.BEN BURSANIN OLMASINI İSTEMİYOM OLAMAZADA 3 TAKIMDAN BİRİ OLSUN.NE ANADOLUSU.BİZİM BURSADAN NE EKSİGİMİZ VARDI OLDUKMU ŞAMPİYON YAPMADILAR UNUTULDU ANTAEP VE İSTB MAÇINDA HAKEM 2 GÖLÜMÜZÜ YEDİ.BURSADA OLAMIYACAK GÖRÜŞÜRÜZ ZATAEN BÜGÜN YENİLECEK İSTB
O BiR SiVaS 26.03.2010, 15:18 banane elin bursasından hiç istemiyorum olmalarını varmı onlar acaba geçen sene bizi istedilermi
t.kilicer 26.03.2010, 19:06 banane elin bursasından hiç istemiyorum olmalarını varmı onlar acaba geçen sene bizi istedilermi
kardeş istemişlerdir bizim olmamızı ertugrul saglam ve ekibi iyidir
birolsvs58 26.03.2010, 20:45 bu dümenci federasyon varken deyil barsa hiçbir anadolu takımı şampiyon olamaz istem öyle işliyorki adamlar pardon yalakalar diyecektim varken bir sözümde sivas taraftarına siz küfürü unuttunuzmu nekadar küfür okadar itibarın olur onlar bundan anlar
YiğidoGençlik 18.04.2010, 10:14 Ben çok istiyordum ama şimdi tam tersi hiç istemiyorum sebebi ise daha Sivasspor'un yaptıklarının yarısnı bile yapmadan kendi başarılarını ön plana çıkararak Sivasspor'un başarılaını küçük görmeleridir.....Ayrıca medya Bursa'ya verdiği desteği bize verse biz şampiyon olmuştuk....
tekniker58 18.04.2010, 11:03 bizim bursaya destek verecek durumumuz mu kaldı biz kendi halimize bakalım
kendi halimizde ne varmış takımda aksaklıklar giderilmeyebaşlandı düzelmeler başladı.
svsli585858 18.04.2010, 11:11 ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz
85200258 18.04.2010, 18:01 ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz
Boş boş konuşma. o zaman trabzonluları neden eleştiriyoduk. onlarda aynı senin mantıgında... sizin mantıgınızda insanlar oldukca Anadolu dan zaten şampiyon cıkmaz merak etme
Metal Gear 18.04.2010, 18:16 Bursaspor şampiyon olur inşallah.İstanbul'un ve Trabzon'un şampiyonluğundan bin kat iyidir gözümde..
Ancak medya Bursa'ya verdiği desteği bize asla vermedi.Taraftarı ve TD'si ile şampiyonluğu hakediyporlar.
öğretmen 18.04.2010, 22:56 arkadaşlar bursa yı bu büyütülmüşler şampiyon etmezler aslan payını dördü alıyor 5. istemezler bizde o yüzden şampiyon olamadık beşiktaş haftaya bursayı yener tüm hayaller yalan olur belki karamsarım ama bu karamsarlığa itende 2 sene içinde sivasımı şampiyonluk eden o kahbe düzen...
a.yurdakul 22.04.2010, 12:47 geçen yıl sivasa oynanan oyun bu yıl da bursaya oynanıyo.mesela i.b.b bursa maçında tarihinin en büyük primini açıklamıştı.4 büyük pastayı 5e bölmek istemiyo
yigidolar06 22.04.2010, 16:39 bizim bursaya destek verecek durumumuz mu kaldı biz kendi halimize bakalımGalatasarayla berabere kaldık beşiktaşıda yenip bursayı zirvede yanlız bırakabiliriz
bunlar hep boş laf adam gibi kafaya oynayacak takımı kurarsın puanları toplarsın geçen seneki gibi yok bizi şampiyon etmek istemiyorlar gibi kendi işinden çok başka işlerle ugraşırsan şampiyon olamazsın
Kemalraik 24.04.2010, 13:57 Evet, ben bu maça gidiyorum. Bursa'nın tarafında olacam. Sivas'tan destek.
yigidocengiz 24.04.2010, 14:11 ben çoğu arkadaşımıza katılmıyorum.hatırlayın geçen sene bursa bize nasıl çelme takmıştı,antep maçından daha önceydi hatırlayın.bursada berabere kalmıştık.durum böyleyken bursanın şampiyon olmasını can-ı gönülden isteyemem,ama herşeye ramen şampiyon olsunlar tabiki.biz affetmeyide biliriz,büyüklük bunu gerektirir.AMA BU KALLEŞLİK BURADA KALMAYACAK BUNU BİLSİNLER.ilk ve son defa,sadece ve şimdilik destekliyorum o kadar.
ahmet koç 24.04.2010, 16:38 ben şahsen bursa nın şampiyon olmasını istemiyorum anadoludan bi şampiyon çıkacaksa bu SİVASSPOR olmalı inşallah bursa olamaz
yazına aynen katılıyorum gardaş bu destekte nerden çıktı anlamış degilim anadoludan şampiyon çıkacaksa tabiiki sivas olması gerek 5.büyük takım sivasa yakışır diyorum
ahmetbaba 24.04.2010, 16:43 sivasspor bu ligin şahı olacak yine seneye inşallah...
bugra5858 24.04.2010, 17:10 yazına aynen katılıyorum gardaş bu destekte nerden çıktı anlamış degilim anadoludan şampiyon çıkacaksa tabiiki sivas olması gerek 5.büyük takım sivasa yakışır diyorum
Aradaki Fark Ne Biliyormusunuz
Biz 5.Büyük Olacağız Dedik
Onlar İse 4 Büyük Yalanına Son Vereceğiz Diyorlar
Şampiyon İnşAllah Bursaspor
|