Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan'dan mesaj
SivasSpor.Com 20.03.2010, 10:46 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/memoo.jpg
Kaptan'dan taraftara mesaj...
Kimsenin küme düşecekleri konusunda endişeye kapılmamasını isteyen Mehmet, “Bu sezon hem ben, hem de takım talihsizlikler yaşadı. Ancak şimdi bunları unutup, oynayacağımız maçlara bakacağız. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Kalan 9 maçı en az kayıpla kapatarak üst sıralara çıkacağız” diye konuştu.
endişemiz yokta memet sizlerin oyunu endişelendiriyor bizi.
haydi bakalım bu hafta galibiyetle kapatırsak devamıda gelir .
Metal Gear 20.03.2010, 10:51 Her hafta aynı laf.Bu taraftara eziyet ediyorsunuz.Ruhunuzun onda birini bile yansıtmıyorsunuz sahaya!
kiNgSiZe58 20.03.2010, 10:52 Mehmet Aga sana güvenim sonsuz Maçda yüreğinle oynuyorsun bunu görüyorum senin gibi oynuyan cok az futbolcu var ama neolur toparlayın şu takımı
yorgun(58) 20.03.2010, 10:52 /images/stories/2008yeni/memoo.jpg
Kimsenin küme düşecekleri konusunda endişeye kapılmamasını isteyen Mehmet, “Bu sezon hem ben, hem de takım talihsizlikler yaşadı. Ancak şimdi bunları unutup, oynayacağımız maçlara bakacağız. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Kalan 9 maçı en az kayıpla kapatarak üst sıralara çıkacağız” diye konuştu.
evet katılıyorum sana kaptan sen çokbuyuk talihsizlikler yasadın takımda aynı ama ne yaptınız hangimaçtan ders aldınız hagi oyunla ligde kalacaksınız ve hangi takıma (gol) atacaksınız iyibir takım oldugunuz söyleniyor ama geçen sezon için kalan 9 maçta bu enkaz görüntüsünden siz buoyunlamı çıkacaksınız bu sözlerine sen inanıyormusun ki ben inanayım?
Her hafta aynı laflar ama bizden daha kötü durumda olup taraftarının hala desteğini esirgemediği takımlar var... bizler taraftar olarak elimizden geleni yapıp destek olalım eğer düşersek sadece biz değil onlarda kaybeder...
onur_sivas 20.03.2010, 11:22 kaptan haklı biz karamsarlığa kapılırsak bu takım tabi ki başarılı olamaz..sinema seyreder gibi çekirdek yiyerek izlersek bizim orda olduğumuz nerden belli olacak..taraftar olarak biz gereğini yapalım tabi ki onlarda şahlanacaklar..12. adam bundan sonraki maçlarda göreve..bu takıma iyi bir amigo da gerekli,ayağa kaldırıp tezahurat yaptırmayı bilmiyorlar..kaptan bir ricam da; takımda farukla yasin oynamazsa başarılı olursunuz,gözönünde bulundurmanız dileğiyle..herzaman yanınızdayızzz..korkmayalım saldıralımmm..seneye ŞAMPİYONLUĞA oynayacağızzzz..
yasin237 20.03.2010, 11:23 İnşallah kaptan İNşallah bu hafta kayıpsız geçeriz geçen sne bu takımlarla olan maçlarımızda banyo bizim diyorduk okadar rahattık ki bunlar takım mı diyorduk bide bu seneki halimize bak. Arkadaşlar her hafta maçın yıldızı AKIN DENİYORYA ÇOK DOĞRU BU KADAR HATA YAPAN Bİ DEFANS VE AÇIĞI KAPATMAYA ÇALIŞAN AKIN! BU GİDİŞLE AKIN MİLLİ TAKMIN KALECİSİ OLMAYA ADAY GİBİ GÖRÜYORUM BEN ÇÜNKÜ HER MAÇTA KESİNLİKLE ÖNEMLİ KURTARIŞLARI OLUYOR!!!
58_babacan_58 20.03.2010, 11:25 HADİ BE KAPTANIM YA.HER MAÇ ÖNCESİ AYNI MESAJLARDAN BIKTIK BİZE İCRAAR GÖSTERİN PUAN VERİN BAŞKA BİEŞY İSTEMİYORUZ....
t.kilicer 20.03.2010, 11:37 oynadıgınız oyundan ümitli olsak senin gibi düşünecegiz
yigido_sampiyon 20.03.2010, 11:39 mehmet bu konuşmaları taraftara değil ruhsuz takım arkadaşlarına yap!!!
birdokuzaltiyed 20.03.2010, 11:40 Yeter be kardeşim karnımız tok bu laflara. Adam gibi oynayın da çenneizin çalışmasına gerek kalmasın. Asıl konuşacak olan değerli yönetimimiz nerede.Nerede bu geçen seneden daha iyi takım kurduklarını idda eden zavallılar nerede?
Nerede aciz, becereksiz, yeteneksizler nerede?
mustafatas58 20.03.2010, 11:42 HADI BAKALIM KAPTAN GORECEZ BU HAFTA.UMARIM ISIN CIDDIYETININ FARKINDASINIZ.SURDA ALACAGINIZ 3-4 MACTA LIGDE KALACAZ AMA GEL GORKI IKI SENE BOYUNCA FIRTINA ESTIREN TAKIM SU 3-4 MACI NASIL ALACAZ DIYE.GECEN SENE SOKAKTAKI COCUGA SOYLESENIZ INANMAZDI BU DURUMA DUSECEGIMIZ
CeLaLDiZDaR 20.03.2010, 11:44 Arkadaşlar bu sene inanıyorum ki düşmeyeceğiz. Seneye ligde kaldığımız taktirde yine Bülent UYGUN gelecek takımın başına. Görünen köy kılavuz istemez.
Demedi demeyin....
t.kilicer 20.03.2010, 11:46 Arkadaşlar bu sene inanıyorum ki düşmeyeceğiz. Seneye ligde kaldığımız taktirde yine Bülent UYGUN gelecek takımın başına. Görünen köy kılavuz istemez.
Demedi demeyin....
BÜLENT UYGUN MUHSİN ERTUGRALDAN İYİYDİ AMA BU SAATTEN SONRA ZOR GELİR
58^SiVaS^58 20.03.2010, 12:00 Hep ayni mesajlar bizi de biktiriyorsunuz bee ama insallah bu defa olur dedigin kaptan
kadirakin58 20.03.2010, 12:38 mehmet en önde oynadığı için onun çabalamalarını bütün takım görüyor, bu nedenle mehmetin performansı yüksek olursa bu bütün takıma yansıyacaktır. haydi mehmet göster kendini..
kaptan sen kendine dikkat et ikili müc..senin oyundan olman yeterli sen ve apo gibi diğer arkdşlrında ölümüne oynasalar bu hallere düşmezdk iyi şanslar...dilerim
sivaslihakan 20.03.2010, 13:56 mehmet senden ricam bu hafta yenilirsek hocanin valizini ellerinle topla göneder ne olur sen yaptirsan inan ondan iyi yaparsin
kaptan kusura bakma diyarbakır kazandı manisa kazandı herkezin aklına ilk gelen şey kahrolarak düştüğümüz geldi sanırım bunun tescilide yarınki olası mağlubiyet olacaktır inanamıyorum oyuncusu bile kalmayacak neredeyse diyarbakırın oynadı antalyayı yendiler biz 3 yedik kahrolarak üzülerek düşmeye en yakın takım biziz diyorum yazıklar olsun oynamayıp mücadele etmeyip bu hale getirenlere
A.Turan Korkmaz 20.03.2010, 15:26 Çenenizi değil beyninizi ve ayaklarınızı çalışır görmek istiyoruz. Artık her maçınız 9 puanlık.Hoş zaten öyleydi de yumurta kapınıza gelince anladınız Mehmet bey! Bak sizin iki hafta evvel yenildiğiniz İBByi Manisa yendi bugün, Yine sizin geçen hafta fark yediğiniz Antalyayı Diyar yendi bugün.Şimdi ileri bakalım . Siz yarın yenilirseniz Gençlere,onlar haftaya Diyara yatacak, sonraki hafta da Manisaya. Siz de kümeye tabii.
Kimle maç yaparsanız yapın, artık en azından berabere kalmalısınız ki o da yetmez ya neyse. Şu son 9 haftada bir tek yenilgi bile istemiyoruz. Yenemiyorsan yenilme. Haftasına bak berabere ya da yendiğin takım Diyara sonra Manisaya ne yapıyor. Ayrıca seni yenmekle gerek İBB gerekse Antalya rehavete kapılıyor, sonra puan kaybetse de umursamıyor, çünkü senden yükünü tutmuş oluyor.
Velhasıl taraftar dolu zaten, herşeyi de biliyor, bizim mesaja ihtiyacımız yok. Sahada 11 tane erkek gibi mücadele eden adama ihtiyacımız var o kadar!
birdokuzaltiyed 20.03.2010, 15:26 Helal olsun Diyarbakır'a helal olsun Manisa'ya.Ligde kalmak, lige asılmak, mücadele etmek nasılmış tüm Türkiye'ye gösteriyorlar.Hoca yok, para yok, tesis, arkalarında taraftar yok. Ama yürek var , inanç var, mücadele var, onur var onur.
Ben bu durumda nasıl kalkıpta onlar düşer, ama benim takımım düşmez diyebilirim. Bana bunu dedirtecek yürekli delikanlılar nerede?
ofozturk 20.03.2010, 15:51 kaptan yarın adam gibi oynayın ve yenin şu gençleri. diyar ve manisa yendiler biraz ruh kalmışsa sizde terinizin son damlasına kadar savaşın.
esentepeli58 20.03.2010, 15:54 her hafta aynı hikaye geç onları artık seninde pilin bitti gardaş :mad:
Allah rızası için oynayın Kaptan bak Diyarbakırın arkadası güçlü bizi düşürmeye yer arıyolar buna fırsat vermeyin ölümüne abi ne daha..
aliBERKİL 20.03.2010, 16:39 inşallah dediğin gibi olur kaptan diyarbakır düşmedi biz böyle oynarsak işimiz zor sizlere güvenimiz sonsuz
58VoLkAn58 20.03.2010, 18:07 http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/memoo.jpg
İnşallah dediğin gibi küme düşmeyiz Mehmet.Sizlere inancımız sonsuz.Yüzümüzü kara çıkartmayın.Gelecek sene canlandırın yiğidoyu...
adalı harun 20.03.2010, 19:24 alahını seven yarın maça gelsin topçularda artık adam gibi oynasın bakın eksik diyarbAKIR MAÇ KAZANIYOR yarın adam gibi oynayıp kazanın kazanamıyorsanız def olun gidin rezil herifler bizi ne hallere düşürdünüz başkaları parasız pulsuz oynuyor siz rahat içinde top oynamıyorsunuz ruhsuzlar bu maç dönüm maçınız sabrımızı taşırmayın hepinizi maç sonu sehri terkettirecegiz ruhsuzlar
ekmegine haram katan nankördür
biz sivaslıyız düşsekte kalsakda sevdamız bitmez ama hepiniz yarın kazanamadıgınız zaman defolup gidersiniz
inadına sivassssssssssssssssss
inadına yigidoooooooooooooooo
B.DUMANLI 20.03.2010, 19:58 Lafla peynir gemisi malesef yürümüyor.Haftalardan beri Sivas´li gülmeyi unuttu.Üzerimize oyunlar oynaniyor,bütün Sivasli endiseli.Positif futbol yok sahada samar olanina cevirdiniz takimi gelen vuruyor ,giden vuruyor.Yenilgileri nasil sindirebiliyor veya gece nasil sikilmadan uyuyabiliyorsunuz? Eger küme düseceksek serefimizle ,onurumuzla ve oyniyacagimiz göze güzel gelen futbolumuzla düselim.
efendigardaş 20.03.2010, 20:38 Bakalım mehmetin kehanetleri tutacakmı
sahada oynuyan, mücadele eden,galibiyet istiyen,aldıgını helalettiren,atak yapan,atılan top duvara çarpargibi geri kalemize yönelmiyen bir anlayış,güzel futbol oynamak istiyen bir takım görsek zaten umutsuz olmuyacagızda bunlardan eser yok.bugün manisada diyarda kazanmış.manisayı bülent arınç kurtarır diyarı federasyonla tayip babaları kurtarır.sivasspor denizli ankara spor bank asyaya gider.malesef görünen tablo bu.tek umut başkan ya ondada tık yok.güle güle 40 yıllık emek güle güle süper lig güle güle başkan yönetim ruhsuz takım güle güle 40 tirilyon,güle güle kendini hoca ve teknik heyet sanan kuru gürültü.bidaha çıkarmıyız ben çok zor görürümde gençler belki görür.ben 45 yıldır bekledim bu tatlı hayal geldi ve geçti.umarım birdaha görürüm sivassporu avrupa liglerinde mücadele ederken, umarım istanbul takımlarına kafa tutan bir sivassporumarım birdaha şampiyonlugu kıl payı kaçıran bir SİVASSPOR birdaha gelir.karamsar olmak istemezdim ancak görünen köy kılavuz istemez.kimse kendini kandırmasın düşmeyiz diye bence geçmiş ola.büyük başkana bize bu güzel hayalleri iki yıldır yaşattıgı için sonsuz teşekkür ederim.gençler maçınıda kazanamazsak bu siteye bi daha yazı yazmayı görüş bildirmeyi düşünmüyorum.bu taraftar bu takıma layık degil bu takımın sivassporluları bu kadar rüsva etmeye hakkı yok.aldıklarını helal ettirmiyen hepsine zıkkım olur inşallah aldıkları.topçular ve teknik heyet için son sözüm.istemeden kalbini kırdıgım yigidolar varsa hepsinden özür dilerim.bu taraftar her şeyin en iyisine layık ancak bu takım bu taraftara layık degil,isterse mucize olup düşmesinler genede layık degil bu kazmalar.bunlar sivasspor olamazlar bunlar ruhsuz ve ne yaptıgını bilmeyen bir sürü.hayrettin murat sedatbide oynamıyan topçulara lafım yok.
58MySouL 20.03.2010, 21:39 oynadıgınız oyundan ümitli olsak senin gibi düşünecegizCenabi ALLAH sonumuzu hayr eyleye ama bu takim bu futbolla galip gelemez.İnsallah sene sonunda küme düsmeyiz oynanan futboldan sahaya konan mucadeleden zevk alan varmı allah rızası için öylesin.Yarin g.birligi bizi yener demedi demeyin formda bulusuruz mac sonrasi sondan 3.olduk buda buyuk başari.hoca da hoca deil.ilk 11 kurmayı bılmeyen adamdan hoca olmaz tek forvet oynatan hocadan hoca olmaz.1.akın.2.hayrettin.3.mur at sozgelmez.4.sedat.5.abdurrahma n.6.musa.7.van herden.8.keita.9.ibrahim.10.ka manan.11.mehmet yildiz. ya hoca takımı birde bu sekil kurmayı dene ne var allah kitap askına.
Yarınki maçı alamazsak büyük ihtimalle son 3 e adamımızı yazdırmış olacaz.
yıldız beldesi 20.03.2010, 22:31 en kral yiğido sana inancımız sonsuz hadi kaptan şu takıma abilik yap da oyuncular kendine gelsin takım düzelsin dualarımız seninle
yıldız beldesi 20.03.2010, 22:32 dualarımız sizinle yensen de yenilsen de
Metal Gear 20.03.2010, 22:43 dualarımız sizinle yensen de yenilsen de
Artık şu yensen de yenilsen de edebiyatını bırakın.
hemşehrim biz yenilmiyoruz.Resmen eziliyoruz,kedinin yumakla oynadığı gibi oynanıyoruz.Ruh yok,mücadele yok!Oynasınlar,mücadele etsinler sonra istedikleri kadar yenilsinler!
SenSetik 20.03.2010, 22:52 Artık şu yensen de yenilsen de edebiyatını bırakın.
hemşehrim biz yenilmiyoruz.Resmen eziliyoruz,kedinin yumakla oynadığı gibi oynanıyoruz.Ruh yok,mücadele yok!Oynasınlar,mücadele etsinler sonra istedikleri kadar yenilsinler!
evet hakılısın....yenilmiyoruz, eziliyoruz....futbolumuzla, bizi düşürmeyi kafasına koyanlara çanak tutuyoruz..ve ne yazık ki sadece bir tane Mehmet Yıldızımız var...
tekdoktiri 20.03.2010, 23:33 KAPTAN YETER ARTIKYA İNSAF NEDİYİM YAZIK ŞEHRE ANADOLU İNSANINA YETER ARTIKYA İNSAFA GELİN ARTIK
M.Karahan 21.03.2010, 07:52 Gardaş bugün maça gidiyorum ve benim 4 eylülde gittigim hiç bir maçı biz kaybetmedik. Umarım maçtan sonrada bu böyle kalır.
Tam Destek Hep Destek!!!
Elbeyliliyiz 21.03.2010, 08:19 Kaptan güzel sözlerine bayildim ama düstük artik takimimiznan herkes alay ediyor yazik. Biz taraftarlar bütün sucu yüklenmeye haziriz hele top oynamaya baslayin. Ben teknik direktör oluyum sorumlulugunun bilincinde olmayani 2 sansdan sonra kadro disi güle güle.... Nerde o cesaret risksiz hicbir basari elde edilemez.... En büyük risk defans is yok biz gördük de kimse ertugral beyefendi göremedi kapasitesi yok ne yapsin oraya getirende suc!
KIZILCAN 21.03.2010, 11:43 bu hafta d.bakır ve manisa yendi,siz de bu maçı almazsanız inancımız eksilere düşecek.
|