Orijinalini görmek için tıklayınız : Valimiz Gençler Yöneticilerini Ağırladı
SivasSpor.Com 20.03.2010, 16:44 http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.valiziyaret.jpg
Sivas Valisi Ali Kolat, Gençlerbirliği Kulübü yöneticilerini kabul etti.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, yarın yapılacak Sivasspor-Gençlerbirliği maçı öncesinde Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Serdal Ulusoy, Kemal Yurttakalan, İsmail Özkan ve Hüseyin Ulusoy, Vali Ali Kolat ile makamında biraraya geldiler.
Gençlerbirliği'nin köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Vali Kolat, yarın oynanacak maç için gönlünün Sivasspor'un kazanmasından yana olduğunu, ancak hak edenin kazanması gerektiğini ifade etti.
Ziyarette, Serdal Ulusoy, Vali Ali Kolat'a 58 sırt numaralı Ali Kolat yazan Gençlerbirliği forması ile Geçlerbirliği'nin çeşitli ürünlerini armağan etti.
Vali Ali Kolat ise ise misafirlerine Sivas'ı tanıtan çeşitli hediyeler verdi.
mustafatas58 20.03.2010, 16:52 SANKI GECEN SENEKI VALIMIZ SIVASSPOR KONUSUNDA DAHA AKTIFTI DIYE DUSUNUYORUM.YANILIYORMUYUM ACABA?
Sayın valimizin gelen misafirlerle ilgilenmesi güzel birşey.
Valimiz birazda sivassporla ilgilense olmazmı, yoksa ilgileniyorda bizimmi haberimiz yok...
58_babacan_58 20.03.2010, 17:00 BU SENE NE VALİMİZ NE BELEDİYE BAŞKANIMIZ GEREKEN DESTEĞİ VEREMİYOR TAKIMA,GEÇEN SENE BÖYLEMİYDİ DEĞİLDİ...............
birdokuzaltiyed 20.03.2010, 17:44 Gençlerin 3 puanı şimdiden hayırlı olsun. Bizim sözüm ona futbolcular bir gol yedikten sonra maçı bırakıp eve gitmek istiyorlar. Hala öğrenemediler ki bir gol yersen karşılığında da iki, üç, dört gol atarsan sen galip gelirsin.Yeterki adam gibi mücadele et, ter dök. Sizi ilkokul bire alıp syıları öğretmek gerek ya neyse...
Ajansspor'un Vali Kolat haberine bakar mısınız? Güleceksiniz.. Belki de sinirden Köpüreceksiniz...
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100320/kolata_ziyaret.html
58VoLkAn58 20.03.2010, 18:09 Bu futbol adına güzel.Sivasımızın misafirperver olduğunu valimiz açık açık göstermiş.Sivas'a yakışan bu.
yigidomustafa58 20.03.2010, 18:33 Ajansspor'un Vali Kolat haberine bakar mısınız? Güleceksiniz.. Belki de sinirden Köpüreceksiniz...
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100320/kolata_ziyaret.html
evet adama bak ya harbiden çıldırılacak bir durum haberin fotosuna da Eski Sivas Valisi Vali Dalmaz'ı koymuşlar...
NamıDeğer SiVaS 20.03.2010, 19:57 yarın inaşşalh kazanırız yoksa kesin düşeriz
BELEDİYE VE VALİ DESTEĞİ KESİLDİ, SİVASSPORUMUZ ÖLDÜ.
yigido_sampiyon 20.03.2010, 22:37 BELEDİYE VE VALİ DESTEĞİ KESİLDİ, SİVASSPORUMUZ ÖLDÜ.
dediklerine katılıyorum...ayrıca sitemize bile katılım azaldı...
yukarıyıldızlı 20.03.2010, 23:39 abi artık misafirperverliği bırakıp taş atmalıyız malum taş atan baş tacı ediliyor...
Elbeyliliyiz 21.03.2010, 08:09 Sivassporumuz a galibiyetimiz hayirli olsun. Valimiz takimimiza sahip cik sadece karsi takimi karsilayip iyi görnmeye calismakla degil....
Vallahi kardeşlerim, ne yeni belediye başkanında hayır var, nede yeni valide hayır var.
olumune58 21.03.2010, 10:12 BU SENE NE VALİMİZ NE BELEDİYE BAŞKANIMIZ GEREKEN DESTEĞİ VEREMİYOR TAKIMA,GEÇEN SENE BÖYLEMİYDİ DEĞİLDİ...............
AYNEN KATILIYORUM GEREKEN DESTEĞİ HİÇ VERMIYOR BELEDİYE BAŞKANIDA VALIDE HİÇ İLGİSİ YOK ZATEN SİVASADA FAYDALARI YOK GECEN SENEKI SAMI AYDIN VE VALIMIZ SÜPERDİ AMA DİĞER SECIMLERDE SAMI AYDIN GİRERSE KAZANIR DİE DÜŞÜNUYORUM..
mustafatas58 21.03.2010, 12:01 abi artık misafirperverliği bırakıp taş atmalıyız malum taş atan baş tacı ediliyor...
kardes dogru soyluyorsun bızımde boyle yapmamızı beklıyorlar galıba.bız yapsak vatan haını ılan edılırız ama onlar acılımcılar.onlara laf yok.yonetım valı beledıye bıraz kendılerını gosterselerdı bak o zman bızı acılım kurbanı edeceklermıydı.bu sene takıma taraftardan baska destek yok oyuzdende bızı kurban sectıler malesef.secım zamanı oy dılenırken gorecem ben o lıderler
mustafatas58 21.03.2010, 12:03 valımızı gorevden almalarının tek nedenı akpnın beledıye secımlerını alamamasıdır.keske valı degıstırıken cerrahı verselerdı valla super olurdu hemde sahıpsız olmazdık sıvasspor olarak
EEEEEEEE ÇALIŞAN VALİ GİTTİ MEMUR VALİ GELDİ..:mad::mad:
gençlerbirliği köklü kulüpmüş,birkaç hafta önce 8 maçtır kazanamayan ankaragücüne verdikleri ve 3 puanı ve nasıl futbol oynamadıklarını!!unutmayacağız
|