Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabikali Diyarin Saybeli Federasyonu


Ensar
20.03.2010, 17:02
Turkiyede bir Şaibeli Federasyon ilk gerceklestirdi. Bunu kimin icin yapti biliyorsunuz. Sabikali Diyarbakir icin tüm gücler hareket,de bunun icin güvenirliligini kaybeden bir sabikali ve ayni zamanda saybeli bir Futbolfederasyonu istemiyoruz. Türkiyede Hakam getirelim diyenlere burdan sesleniyorum Hakemleri birakalim bir kenara islerini yapiyorlar. Ona gerek yok simdilik ama Disaridan gelecek Bir Futbolfederasyonuna acilen bir ihtiyac olduguna,bütün Türkiyedeki Takimlarin ve Taraftarlarin sahit oldugunu görüyoruz. Gözleri Kör olan Agzi acilan kendini Spor yazari sanan Futbol Ahlaksizlarina sesleniyorum neden böyle bir Sabikali TFF,nu halaa istifaya cagirmiyorsunuz ama sizinde ,Siyasi bozuntularindan kortugunuz acikca belli bunlari yazinki Dünya Türkiyede futbola el atan siyasilerin rezilligini görsün ama bunu Dile getirecek yürekli bir adam gibi adam yok sizler DONLARINIZI kafaniza gecirin saklanin sizlere böylesi Layik birde Ahkamkesiyorsunuz Pazar günü Futbol programinda hepiniz. Ben Futbolcunun Akilli Cevik Ve Dürüstünü Severim Laflari nerde kaliyor sizlere soruyorum.ATATÜRK Bunu Kime nicin demis Bosa Demis o,zaman ,bu sözleri ciddiye almayan bir TFF,nu Yurt disina ciksin kendine bir MUZ CUMHURIYETI KURSUN orayi idare etsin .Sivasli Yigidolara sesleniyorum yarin Bütün TV,lerdeki Sporprogramlarina yazi atalim Tlf edelim TFF,nu muz Cumhuriyetine Davetedelim Protesto yapmazsak kimse bizim basimizi oksamaz ve gözümüzün yasina bakmaz Yigidonun Dostu Yogidodur bunu unutmayalim yarinki macta tek Vucut olalim 3 Puani mutlaka bizim sayfamiza yazalim Kesinlikle Prafakötörlere firsat vermeyelim emniyete yardimci olalim bizim onlardan tek farkimiz bu insan olmak

58VoLkAn58
20.03.2010, 18:15
Turkiyede bir Saybeli Federasyon ilk gerceklestirdi. Bunu kimin icin yapti biliyorsunuz. Sabikali Diyarbakir icin tüm gücler hareket,de bunun icin güvenirliligini kaybeden bir sabikali ve ayni zamanda saybeli bir Futbolfederasyonu istemiyoruz. Türkiyede Hakam getirelim diyenlere burdan sesleniyorum Hakemleri birakalim bir kenara islerini yapiyorlar. Ona gerek yok simdilik ama Disaridan gelecek Bir Futbolfederasyonuna acilen bir ihtiyac olduguna,bütün Türkiyedeki Takimlarin ve Taraftarlarin sahit oldugunu görüyoruz. Gözleri Kör olan Agzi acilan kendini Spor yazari sanan Futbol Ahlaksizlarina sesleniyorum neden böyle bir Sabikali TFF,nu halaa istifaya cagirmiyorsunuz ama sizinde ,Siyasi bozuntularindan kortugunuz acikca belli bunlari yazinki Dünya Türkiyede futbola el atan siyasilerin rezilligini görsün ama bunu Dile getirecek yürekli bir adam gibi adam yok sizler DONLARINIZI kafaniza gecirin saklanin sizlere böylesi Layik birde Ahkamkesiyorsunuz Pazar günü Futbol programinda hepiniz. Ben Futbolcunun Akilli Cevik Ve Dürüstünü Severim Laflari nerde kaliyor sizlere soruyorum.ATATÜRK Bunu Kime nicin demis Bosa Demis o,zaman ,bu sözleri ciddiye almayan bir TFF,nu Yurt disina ciksin kendine bir MUZ CUMHURIYETI KURSUN orayi idare etsin .Sivasli Yigidolara sesleniyorum yarin Bütün TV,lerdeki Sporprogramlarina yazi atalim Tlf edelim TFF,nu muz Cumhuriyetine Davetedelim Protesto yapmazsak kimse bizim basimizi oksamaz ve gözümüzün yasina bakmaz Yigidonun Dostu Yogidodur bunu unutmayalim yarinki macta tek Vucut olalim 3 Puani mutlaka bizim sayfamiza yazalim Kesinlikle Prafakötörlere firsat vermeyelim emniyete yardimci olalim bizim onlardan tek farkimiz bu insan olmak

Çok haklısın hemşerim.Bu Federasyonda hiç dürüstlük yokmuş meher.

mishka
20.03.2010, 20:13
Hayatta en sevmediğim şeylerden yurtdışındaki vatandaşlarımızın Türkiye'yi TR diye yazması. ÖFŞ2041 arkadaşımıza tepki göstermenize de gerek yok o sadece Türkçe'nin doğru kullanılması konusunda hasas olduğunu göstermiş.

H_Turan
20.03.2010, 20:24
Devlet İstiyince Fedorasyon mecbur yapar

mühendisburak58
20.03.2010, 21:04
onları biz düşürelim o zman oynayıp yoksa düşecez yiğidoalr ne bekliyorsunuz takımımz düşüyor hiç bişey yapmıyoruz UYANIN ARTIK.

ÖFŞ2041
20.03.2010, 21:28
Saybeli değil doğrusu Şaibeli olacak

Kardesim Sen Konunun farkinda degilsin düsünmeden yazmisin anlamiyorsun vesselam sen yorum yapacaksan yaz yoksa yazma .Hata olabilir

Son derece iyiniyetli bir şekilde belirtmiştim ben.Hata olabilir demişsin;ben de hatayı düzeltme gereği duydum kardeş,dikkate etmek gerek böyle şeylere.

Federasyonun tutumu konusunda da dediklerine katılıyorum,konunun hassasiyetinin farkındayım,çifte standart var maalesef...

58MySouL
20.03.2010, 21:44
devlette terörden yana bizdemi hakemlere taş atıp kafa yarsak sahayı taş yagmuruna tutsak adamların can güvenligini yok saysak dövsek akla gelecek her ********ligi yapsak (mesela yani sivasli bunu yapmaz yapamaz.sereflidir.)inanin sivas i anında küme düsürürler bu dingiller.devlette terörü besliyor.uyanmak ve takıma sahip cıkma zamanıdır gardaslar.

Metal Gear
20.03.2010, 22:00
Federasyonun hukuki bir zemine oturmadığı ve yıllarca yanlı kararlar aldığı zaten bir gerçek.

Arkadaşlar rezalet oyun oynuyoruz.Zerre kadar ruh yok!Her maç işkenceyle bitiyor!Her takım bizi eli kolu sallaya sallaya yeniyor.Yarın da galip gelemeyeceğiz.Göreceksiniz.All ah'ım inşallah yanılırım!

bortecine
20.03.2010, 22:12
Bir penaltı bu kadar olmaıs için yaratılır. Allkah belanızı versin. 7 milyon sivaslı Ahirette bunun hesbaını sizden soracak.

öğretmen
20.03.2010, 22:20
son haftalar geldiğinde averajla kalma düşme söz konusu olursa ne olacak diyelimki sivasspor 1-0 yenilince ligde kalıyor atla sahaya 1-0 tescil edilsin kim düşerse düşsün..aynısını biz yapsak cezaların en babasını yeriz hem hükmen yenilgi verirler hemde en az 5 maç kapatırlar..bizim futbolcularımızda biraz ruh varsa çıkar adam gibi oynarlar üstümüze oynanan bu oyunu bozarlar.devlet istemesede muhalefetteki devlet istemesede antalyadaki deniz istemesede biz bu ligde kalacaz diyarbakır düşecek ..bizde yiğido açılımı istiyoruz türkiyede yaşayan 7 milyon sivaslı olarak...

eyuphulagu
20.03.2010, 22:25
Bugünkü D. bakır-Antalya ve Manisa-İ. B.B. maçlarının özetini izledim...Bizim maçta aslan kesilen İ. B.Bel. bu maçta adeta kedi gibiydi...4 dak. lık özette İ. B. Bel. nin doğru dürüst hiç atağını göremedim...Hele 87. dak. da M. Güven in attığı bir gol var ki kaleci uzasktan yapılan vuruşa top gelmeden yatıyor ve golü yiyor...Trabzon,F.B. g.s maçlarında 90 dak. gol yememek için kendini yerden yerden yere atan Hasagiç kardeşim bu maçta çok kötü maç çıkarıyor..Bu kaleci ile ilgili G. Antep de iken bilhassa F.B. maçlarında özellikle oynamıyor ya da çok kötü oynayıp takımı yatırıyor şeklinde idddialar ortaya atılmıştı..İşin artık bundan sonra daha zor sivasspor ...Adam gibi 90 dak. çıkar oynar ve maçları alırsın ya da soluğu bank Asya da alırsın...D. bakır maçının da özetini izledim...Bu maçta da hakem resmen maçı katletmiş...Maçın ilk yarısında Antalyalı Yalçın'a yapılan harekete hakem Kırmızı kart çıkarsa D.bakır 10 kişi kalacak....Aynı hakem topu görmeden elle oynanmasına penaltı çalıyor...Yine hakem ceza sahası içinde Yalçın a yapılan penaltıyı ise es geçiyor...İşin zor Yiğido;federasyon ve hakemler artık düğmeye basmışlar;sen oynayıp maç alamazsan seni küme düşürecekler...Çünkü emir büyük yerden....Allah Yardımcımız Olsun!

bortecine
20.03.2010, 22:33
Arkadaslar sivas sahipsiz. yönetimde uyuyor.

SenSetik
20.03.2010, 22:50
Bülent Uygun kulebeyi tekmelediğinde bize demediklerini bırakmayan spor yazarları!!!! bugün susuyorsanız Allah belanızı versin!!! bu ülkede futbol ilerlemiş, ilerlememiş bana ne??? futbol adaletçisi ikiyüzlü sahtekar futbol yorumcuları!!! eyyamcı federasyon !!! ayrımcılıkmı benim yaptığım adı ??? bizde mi dağa çıkalım haklı olmak için ???? yazıklar olsu böyle hukuka !!! eğer adı hukuksa !!!

bortecine
20.03.2010, 23:02
Muhsin Başkan yaşasaydı bunlar olmazdı.

tekdoktiri
20.03.2010, 23:32
TABİKİ MUHSİN BAŞKAN YAŞASA BU ÇAKALLAR OLMAZDI O SIVAS LININ YÜZ AKIYDI TABİ SIVASLI LARIN

SempaticH
21.03.2010, 10:02
futbolda bitti siyaset girdi her kafadan bir ses geliyor sonuç ise ortada yazık oluyor yazık