Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral: Artık Utanıyorum
SivasSpor.Com 21.03.2010, 15:50 http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Gençlerbirliği karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada "Kendi adıma oynadığımız futboldan utanıyorum" dedi.
Konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maç sonrası değerlendirmelerde bulunan ve taraftarların 'istifa' tezahüraütları ile karşılaşan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu.
İstifa tezahüratlarına da değinen Ertuğral, "İstifa tezahüratları konusunda seyirci haklı. Takım kötü gittiği için görüşlerini dile getiriyorlar. İç dünyamızda bunu tartışabiliriz. İnsanlar pazardan pazara gelip bunu görüyor. Sorumulusu Muhsin Ertuğral olduğu için de bunu dile getiriyorlar. Bu konuyu yönetimle oturup konuşmamız gerekiyor. Bunu kamuoyunda tartışamayız" dedi.
Takımın ligde kalma ihtimalini de değerlendiren Ertuğral, "Ligde kalabiliriz. 20 dakika top oynadık. Geçen hafta da böyleydi. Psikolojik baskı çok. Oyuncularımız idmanda yapmak isetdiklerini yapıyorlar. Ama maçta bir gol yiyince bütün her şey alt üst oluyor, sinir başlıyor. 2 tane önemli gol pozisyonumuz vardı, ama golü bulamadık. Açılınca daha çok strese girdik" şeklinde konuştu.
dangerous58 21.03.2010, 16:00 şimdi cıkıp utanmadan bide açıklama yapar ilk 20 dk iyi oynadık golu yedikten sonra dagıldık önümüzdeki maça bakacaz artık der.. önünmü kaldı hoca hangisi yenmediyi düşünüyosun bu ruhsuz kadroyla yeter artık git şu takımın başından
izmiriyigidosu 21.03.2010, 16:07 direktörüde almışlar ellerine robot gibi yönetiyolar herşey yönetimden kaynaklanıyor direktöründe hatası var ama en çok sorumluluk yönetimin yiyici yönetim takımı yedi bitirdi sezon başından bu yana adam gibi bi transfer yapılmadı hepsi amatör küme futbolcusu gibi oynuyorlar takımda birlik beraberlik adına hiç birsey yok bu yüsden ben merhaba bank asya ligi diyorum
bi kaç güne kalmaz istifa eder diye düşünüyorum.Kusura bakma hoca ama taraftar sonuna kadar haklı.Geldiğinden beri takıma verdiğin bişey yok.
cılgınsivas58 21.03.2010, 16:38 bu hafta istifa etmezse daha etmez gibime geliyo hocayada sesleniyorum koskocaman takım bir maçta 2tane önemli gol pozisyonuna girermi söleyin lütfen
Eğer bugunde göndermezseniz ben 4 Eylül Stadının yanından dahi geçmem işsizim cebimde param yok bu zorluklarla yemeğimden kesip geliyorum Kahroluyorum bu memleketin Sivasspordan başka aşkı yok.Lütfen kurtarın
bugra5858 21.03.2010, 16:40 Hoca Yaktın Yıktın Ocağımıza İncir Ağacı Diktin Şu İBB-Gençler Maçından 6 Puan Alsaydık Şimdi Rahatlayacaktık Yazıklar Olsun Sanada Topçunada
yiğidobarışbora 21.03.2010, 16:41 HİÇ UTANMA HOCAM SEN UTANACAK NE YAPTIN. UTANMASI GEREKEN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR KULÜPTE ."TATSIZ AŞA TUZ NEYLESİN, AKILSIZ BAŞA SÖZ NEYLESİN"
HOCAM NEBİLEYİM BU GÜN EN AZINDAN MÜCADELE ETTİLER KEŞKE TAKIM 4 HAFTADIR BÖYLE OYNASA BİYERLERDEN PUAN ALIRDIK AMA YİNEDE YORUMSUZ
ACABA LİGDEN DÜŞME KALDIRILACAK LİG 20 TAKIMLI OLACAK DİYE BİR GÖRÜŞÜNÜZMÜ VAR BİLEMİYORUM AMA ÖYLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM GÖRÜNEN BANK ASYA KILAVUZ İSTEMİYOR
HOCAM SENİN YAPACAK BİR ŞEYİN YOK SANA LAF SÖYLEYEMİYORUM TAKIM ENKAZ GİBİ
ANCAK BU ZİBİDİ FUTBOLCULARIN YERİNDE KARDEMİR KARABÜK SPORLU OYUNCULAR OLSA LİGDE KESİNLİKLE BUNDAN FAZLA PUAN ALIRDIK:confused:
ZALIM_58 21.03.2010, 16:48 ARKADAŞLAR BU FUTBOLA YOLUN SONU BELLİ NE KADARDA YOK DÜŞMEYİZ DESEKTE BENDE İNENÇ ÇOK AZ KALDI BİLMİYORUM
ZALIM_58 21.03.2010, 16:50 BENDE UTANIYORUM MUHSİN EGTUGRAL YAZIK MEHVETTİN TAKIMI.... KONUŞMALARIN GÜZEL AMA SENDEDE RUH KALMAMIŞ BIRAK GİT KENDİNİDE ÜZME BİZİDE PAF TAKIMIN HOCASI ÇALIŞTIRSIN GİDECEGİMİZ YER AZ ÇOK BELLİ
yigido_sampiyon 21.03.2010, 16:51 Allah rızası için yönetimden birileri çıksın bir açıklama yapsın...taraftara hesap vermeliler...herhalde son hafta açıklama yapacaklar...taraftarlarımız bans asya mücadelemizde bizleri yalnız bırakmasınlar diyecekler sanırsam...
58candide58 21.03.2010, 16:52 hem takımın iyiliği hem hocanın iyiliği için kesinlikle istifa etmesi lazım artık..hocanın suçu vr yada yok olay bu kadr istifaa..bu gidişle önümüzdeki maçların hiçbirini kazanamayız...alt sıralrdaki rakiplerimiz denizlisinden kasımpaşasına hepsi canavar gibii..bizse tek dişi kalmış canavar..:mad:
yigido_sampiyon 21.03.2010, 16:56 haftaya yine muhsin hoca bir açıklama yapar...antremanlarda çok istekli ve arzuluyuz...gaziantep maçında ölüme oynayacağız...
sonra kaptan taraftara mesaj yollar...bize inansınlar bu sene ligde kalacağız...
sonra her zamanki gibi yine yönetim sus pus...
sonra maç başlar isteksiz ölü gibi bir sivasspor...
dakka 20 de ilk golü yeriz...
sonra muhsin ertuğral musayı çıkarıp cihanı alır, ibrahim'i çıkarır kamananı alır...
SONUÇ 3-0 GAZİANTEP MAÇI ALIR...
http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.hocasivass.jpg
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Gençlerbirliği karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada "Kendi adıma oynadığımız futboldan utanıyorum" dedi.
Konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maç sonrası değerlendirmelerde bulunan ve taraftarların 'istifa' tezahüraütları ile karşılaşan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu.
İstifa tezahüratlarına da değinen Ertuğral, "İstifa tezahüratları konusunda seyirci haklı. Takım kötü gittiği için görüşlerini dile getiriyorlar. İç dünyamızda bunu tartışabiliriz. İnsanlar pazardan pazara gelip bunu görüyor. Sorumulusu Muhsin Ertuğral olduğu için de bunu dile getiriyorlar. Bu konuyu yönetimle oturup konuşmamız gerekiyor. Bunu kamuoyunda tartışamayız" dedi.
Takımın ligde kalma ihtimalini de değerlendiren Ertuğral, "Ligde kalabiliriz. 20 dakika top oynadık. Geçen hafta da böyleydi. Psikolojik baskı çok. Oyuncularımız idmanda yapmak isetdiklerini yapıyorlar. Ama maçta bir gol yiyince bütün her şey alt üst oluyor, sinir başlıyor. 2 tane önemli gol pozisyonumuz vardı, ama golü bulamadık. Açılınca daha çok strese girdik" şeklinde konuştu.
"lig de kalabiliriz" mi? arkadaşlar bu iş burda bitmiştir artık herkes kafa olarak bitmiştir. bundan sonra taraftar olarak her maçta sahaya gireceğiz bölücülük yapacağız ki bu ligde kalalım
EfSaNeSiN SiVaS 21.03.2010, 17:00 .............................. .............................. ..............
YAZIKLAR OLSUN
Besyo_cu 21.03.2010, 17:00 Oyuncular hocayı göndermek için oynamıyor yoksa bu kadar ruhsuz oyun olamaz. Yönetim gerekeni ne zaman yapacaksın.
yigido yakup 21.03.2010, 17:02 hoca keske basin aciklamasi yapmasaydin.millet senden daha güzel haberler bekliyor.utanacak insanlari yapacagi gurulu bir is onuda sen yapabilirmisin yoksa seni kovana kadar beklermisin.
anlasilacak kovulacak kadar gururlusun vede utanacak ama utanilmayacak isler yapmayacak kadar para düskünü.
yazikki sivaslilar sana bu kadar tahammül ettiler.ben sana besiktas macindan beri karsiydim ama ogünlerde bizim sivaslilari güzel sözlerinle kandirdin vede 25 mactir oyaladin.
EfSaNeSiN SiVaS 21.03.2010, 17:03 PAF TAKIMLA ÇIKILSIN SAHAYA BÖYLE RUHSUZ BÖYLE ASALAK OYUNCULAR VARMI BEYLER BU NE BÖYLE YAW İNSAN HİÇMİ MÜCADELE ETMEZ
SÖYLEYECEK ÇOK ŞEY VARDA NEYSE
Hocanın utanıyorum demesi bile büyük başarı.
Bu takımda yönetici yokmu çıkıpta bi açıklama yapmıyor yoksa onlardamı unatıyor..
aslında ben tek suçlunun hoca olduğuna inanmıyorum 1 musa aydın 2 ibrahim dağaşan 3 erman 4 yasın 5 a.dereli 6 petkoviç 7 kamanan 8 en önemlis çok büyük katkılar sağlamasına rağmen çok değerli başkan mecnun otyakmaz dır bence bunlar suçlu bu takım ancak iyi bir hoca alınarak düzele bilir bu süre p.tesini geçmemek kaydı ile lütfen başkanım ilgilen bu takımın sana ihtiyacı var bu şehirin tek tutunacak dalı sivasspor lütfen sahip çıkın
badboysefaa 21.03.2010, 17:07 bende muhsin gibi bi hocamız oldugu için yönetimden utanıyorum.süper ligi çok iyi bilen hocalar dururken gidip afrikadan hoca getirmekle hangi akla hizmet ettigini alayamadığım yönetimden ve getirdikleri futbol gerisi hocadan utanıyorum hepiniz defolun gidin elle tutulacak bi tarafınız kalmadı defol muhsin defol mecnun ve yalakaları
Metal Gear 21.03.2010, 17:12 Bu takımda en son utanması gereken kişi Muhsin hocadır.ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir oyuncu guruhu görmedim.Yazıklar olsun.Hakkımı helal etmiyorum!Millet 1 tl'ye seyirci bulamazken biz bu ruhsuzlar için 10 tl verip stadı dolduruyoruz!
valla yönetimin ne yaptığını bilmem ama bülent uygun sivastan götürdüğü paraları çatır çatır yiyor.
Alnının teriyle kazandı o paraları helal olsun yiyorsada yazık ettiniz siz ve Fikret Ünsal zihniyeti.
bu iş bitti artık çöküş hızlanıyor.. sivasspor bank asyaya hoşgldin
hocam inanıyorum elinden geleni yapmıssındır.stres faktörü gerçekten çok yüksek.gençlerin karşısına çıkarttığın ilk 11 de petkoviç ve ibrahim şahin hariç diğerleri iyiydi gerçekten bizim oyuncular topa korkarak vuruyorlar allah canımı alsada kurtarsam diyorlar. bence oyuncuları yapacağınız her maçta primle sartlandırın hocam.her galibiyet için futbolculara prim verin bakın stres kalıyomu hiç..
58_babacan_58 21.03.2010, 17:16 ARTIK NE YAPSAN BIŞ HERKES,TARAFTARINDAN TUT FUTBOLCUSUNA,HOCASINDAN TUT BAŞKANINA KADAR HEPSİ ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ,BİR DENİZLİSPOR KADAR OLAMADIK ADAMLAR 7 PUANDAN GELDİN BİZE YETİŞTİ YAZIKLAR OLSUN SİZE...
olumune58 21.03.2010, 17:19 valla yönetimin ne yaptığını bilmem ama bülent uygun sivastan götürdüğü paraları çatır çatır yiyor.
adam alnını akıyla aldı o paraları bulent hoca helal olsun hepside...
yönetim bence bu yolu denesin stres faktörü çok yüksek galibiyete şartlandırmak için futbolculara prim versinler ordan sonra ortada ne stress kalır nede mağlubiyet prim şart yoksa bunların psikolojisi bitmiş çökmüş bunlar taraftarda da stres fazla oda oyunculara yansıyınca iş bitiyor..
adam alnını akıyla aldı o paraları bulent hoca helal olsun hepside...
sen o dediğine inanıyorsan ve takımında bu halini görmüyorsan bence o para nın helal olduğunu söyleyemessin..
BÜLENT UYGUN GELSİN GERİSİ YALAN SİVASI EN İYİ O BİLİR.
izmiriyigidosu 21.03.2010, 17:23 tamam takım stresli bi ortamın içinde ama bu kadrda olmaz bence futbolcular profesyonellıgın çok dışında bi oyun sergiliyorlar ki her maçtada taraftar yalnız bırakmıyor takımı tezahüratlarla destekliyorlar bu şekilde bile hiçmi motive olmuyor takım bence muhsin ertuğral hocamız elinden geleni yapıyor fakat futbolcular maça kazanmak için deilde yenilgiyi kabullenmiş gibi çıkıyorlar hızlı atak bi takım deilde ölü gibi takım var takımın stresi yenmesi için ne gerekiyor başka anlamış deilim ki o kadr hafta geçti lige başladığı gibi oynuyor hala takım bunun düzeleceğinide zannetmiyorum kendimizi alıştırsak iyi olur seneye banka asya ligindeyiz
olumune58 21.03.2010, 17:23 sen o dediğine inanıyorsan ve takımında bu halini görmüyorsan bence o para nın helal olduğunu söyleyemessin..
ınanıyorum evet şuan kım sorumlu bu takımdan muhsın BİTTİ...VE 27 HAFTADIR MUHSIN SORUMLU KIM HALE GETİRDI MUHSIN BİTTİ..
VAVEYLA13 21.03.2010, 17:25 sivas için artık umutlu konuşacak birşey kalmadı. tff başkanı salı günü bir basın toplantısı yapacakmış. bu toplantının konusu ligi 20 takıma çıkartmak değilse eğer sivasa geçmiş olsun artık bank asya 1. ligdeyiz. bir daha da süper lige çıkabilir miyiz bilmiyorum.
YÖNETİM EN BÜYÜK SUÇLU TAŞ GİBİ TAKIMI DAĞITTILAR..NERDE ELDE AVUÇTA KALMIŞ TOPÇU VARSA GETİRDİLER 3-5 KURUŞ FAZLA PARA VERİP ADAM ALMADILAR.KAZANILAN PARALAR NEREYE GİTTİ ZULUM ÇEKTİRMEYİN SİVASLIYA İŞİNİ ADAM GİBİ YAPAN KALSIN.:mad::mad:
atrium58 21.03.2010, 17:38 Sahada mücadele yoktu dersem yalan olur sahada gol pozisyonlarına girecek ve değerlendirecek golcümüz yoktu. Rakip defans guardını almış bir şekilde bizi bekledi ve bizim açık vermemizi beklediler sonrada pozisyona girip işi bitirdiler. Kaderin cilvesi olsa gerek eskiden bizim yaptığımızı şimdi rakipler bize yapıyor..
58candide58 21.03.2010, 17:49 İKİ PARALIK ADAMLARA TEK BİR BAŞIRISI OLMAMIŞ TAKIMLARA MASKARA ETTİNİZ BİZİ YAZIKLAR OLSUN..başkan nerdensin yada fikret ünsal her gün çıkıp konusan adamların gül cemallerine hasrt kaldık..muhsin hoca çıkıp konuşabiliyor enazından..
Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.
Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere.
Şimdilik hoşça kalın!
mezgirtli 21.03.2010, 17:51 sevgılı yıgıdolar 70 lı yıllardan berı sıvasspor a gonul vermıs bır ınsanım.yasım 50 evet kırk kusur yılda bır super lıg yakaladık ama cok gorduler. sakin dusunelım bıraz. önce yılın emegını çileli yollarını bulentın mırası saydılar ve de adam ettıler. adam semırdı sıvasın sırtından sıvası demeclerıyle kucumseyerek sıvasın sırtına basarak isim yaptı. nasıl olduğunu anlatmaya luzum yok hepımız bılıyoruz.kale gıbı takımı sattılar toplama ınsanları futbolcu dıye bızlere yutturdular. bızler buyuk baskan buyuk yonetım laklaklarıyla kulubu herseyın ustunde görmeme becerısını gosterdık. netıce ortada. evet SIVASSPOR herseyın ustundeyse şayet bugunden tezı yok yonetım ve de teknık kadro ıstıfa etmelı bu kulup kımsenın babasının malı degıl. yurtıcı yurtdısında yasayan mılyonlarca sıvaslıyı uzmek kımsenın haddı degıldır. bırde siyasilerin yaptığı oyunlar var ki tam azız nesınlık. ama maasallahları var bızım odalarımız derneklerımız ve de degerlı oylarımızı verdıgımız vekıllerımız kulaklarına kursun akıtmıslar sankı. Cumhurıyetın temınatı sehrın takımını elbırlıgıyle cumhurıyetın ılkelerıne aykırı ne yazıktır ki ''tc kurdıstandan defol'' dıyen sehıre satıyorlarsa BEN NE YAPMALIYIM? belırttım yasım ellı bırcogunuzun abısı hatta amcası yasındayım akıl verın gencler? SİVASSPOR'U KURTARACAKSA BENDE ÜLKEME İHANETLİK EDERİM DİYECEM ANCAK EMDİĞİM SÜT VE DAMARLARIMDAKİ KAN BUNA MÜSADE ETMEZ. SON SÖZ YÖNETİM ,TEKNİK KADRO İSTİFA DERNEKLER ODALAR SİYASİLER VE DE SAYGIYI HAK ETMEYEN VEKİLLER İÇİNİZDE BİRAZ BİRŞEY VARSA BU SAATTEN TEZİ YOK HAREKETE GEÇİN...
sen hala ne diyosun hocam bu maçtanda puan alamadık bundan sonra hiç alamayız artık puan antep galatasaray kayseri beşiktaş kasımpaşa eskişehir ankaragücü bu oyunla bu takımlardan hangisinden puan alabiliriz yada şöyle söylüyüm fark yemeden maçı bitirebiliriz imkansız neredeyse artık emin adımlarla yürüyoruz banasyaya bu takımı bu hale getiren herkesin Allah belasını versin mahvettiniz güzelim takımı.
mustafaarslan 21.03.2010, 17:58 Eğer bugunde göndermezseniz ben 4 Eylül Stadının yanından dahi geçmem işsizim cebimde param yok bu zorluklarla yemeğimden kesip geliyorum Kahroluyorum bu memleketin Sivasspordan başka aşkı yok.Lütfen kurtarın
haklısın inş bu çığlğını başkan duyar
Başkan çık Allah aşkına ben burdayım de, ertuğral'a vur tekmeyi onda kendi bırakacak kadar gurur yok
kovmassan gitmeyecek
SempaticH 21.03.2010, 18:04 inan hoca sen bu takıma hiç birşey vermemiş üstelik olan biraz bişeyler vardı onu almışın nasıl yenecek bu takım rakibini sen seyirci olda gel türbüne otur bak bakıyım kimin ne yaptığını gör kim ne yapıyor gözlerinle gör yazık oluyor şu taraftara şu sivasa tüm sivassporlulara yani yiğidolara yazık oluyor sen bugün varsın yarın yoksun topçularda öle fakat biz burda doğduk burda ölecez bizim bir takımımız kaldıydı onuda elimizden alıyorsunuz napacak bu memleket hiçmi yüzü gülmeyecek hiçmi gelişmeyecek sen çıkmışın oraya dediğimi yine yapmadılar diyorsun sen ne verdinki alasın hocam bugünden tezi yok istifanı verde bari bir başkası bişiler versin kurtulmaya çalışalım lütfen
KIZILCAN 21.03.2010, 18:11 Sen Afrikada başarılı olduysan yardımcısı olarak çalıştığın Yılmaz Vural Dünya Kupasını kaldırırdı herhalde.
"Utanıyorum" diyor. Utanan insan onurludur, gururludur. Sende bu saydıklarımdan olsaydı şu an istifa eder Afrikana geri dönerdin. yazıklar olsun sana ve seni getirenlere....
ekinli 58 21.03.2010, 18:15 sivassporun futbolu havuz problemi gibi olmuş.bir türlü çözemedim,mahalle futbolu gibi olmuş .hocam utanıyo ama hiç sistemde oynama yapmıyo.ilk golde 4 sivassporlu 1 rakip oyuncnun üstüne gidiyor oda aradan pası veriyor iyi bir gol yiyoz.bu nasıl iş ben anlamadım.hocam sadece utanıyom diyor,hocam bırak utanmayıda artık size güvenmeyenleri UTANDIR.bu futbolla denizlinin altına inecegiz.ARTIK EY RUH GERİ DÖÖÖÖÖN DİYELİM.1 maç daha verdinmi merhaba bank asya bir rüyadan uyanmış oluruz
ofozturk 21.03.2010, 18:24 hoca bizde sayenizde utanmaktan beter olduk gurbet ellerde. yollarımızı değiştirdik odamızdan çıkamaz olduk. bu hale getirenlere hakkımız haram olsun
ayhandemir58 21.03.2010, 18:24 Sayon Muhsin Ertuğral...Kişilik olarak belki dünyanın en iyi insanı olabilirsiniz,orası bizi hiç ilgilendirmez..Ancaaakk futbol adamı olarak sahaya sürdüğün futbolculara ve oynattığın oyuna bakarak söyleyecek çok sözümüz vaar.Ancaaaak söylemek istemiyorum,bu da benim kişiliğime sığmazz.Bu nedenle iyi insan kimliğini alarak LÜTFEN kendini,takımını ve de futbolcularını daha fazla ezdirmeden,küçültmeden gerekeni yaap,lütfeeennn.Geceleri uyku girmez oldu gözlerime,nooolur kulak ver sözlerimeee..:mad:
SivaSTeaM58 21.03.2010, 18:27 bekle bizi bank asya biz gelıyozz !!! uzulerek soluyoru m ama gercek bu arkadaslar bu takım liigde kalırsa bence dusen takıma yazık olurr sivastan kotü takım varmı su ligdee ee daha galatasarayla besktasla mac yapıcaz gs bize kac tane atar sizcee soluyum en az 3 en kotü denızlı bilee mucadele edıyorr bizim takım ölmüss (ruhunaa fatihaa )
SivaSTeaM58 21.03.2010, 18:33 eee muhsin hoca isdifaa etsin etmesındede arkadaslar bu takım ancak bu kadar oynar ilerii gitmezzz 10.hafdaydı ntv sprda rıdvan dılmen demıstıı bu takımın oynayıp oynuyacagı bu daha ileri gitmez demıstii haklıymıss takımı ne kadar itersen itt ileri gitmiyo egerki bi mucize olrda ligde kalırsak takım bastan assagı deismesi lazım arkadaslar su anda hngi hoca gelırse gelsın bu takımı oynatamaz oynamazda gecen sene bellı bi sistemımız vardı oynuuyoduk bu senekı sistemı ben hala cozemedım defans desen defans yok forvet allahlık petkovicin yedigi goller adamı krrize sokuyo bu takımdan bisey cıkmazzz ucuz transfer politikamız bizi bu duruma getirdi
zaralıtugrul 21.03.2010, 18:44 utanıyosan ıstıfa et yazıklar olsun bu takımı bu hale etırenlere lıgın en kotu takımı bu gıdışle kötu son kaçınılmaz
al kırmızı 21.03.2010, 18:46 sizin oynadıgınız futbolun var ya taaaa aqqqqq
birdokuzaltiyed 21.03.2010, 19:00 Arkadaş bu yönetim ne biçim bi yönetimmiş ya.Yer yarıldı yerin dibine geçtiler.
İnşallah bi daha çıkmazsınız ordan.Utanmaz herifler.
cilgin1966 21.03.2010, 19:01 hoca biraz gurun şerefin varsa istifa et git daha takıma yararından çok zararın dokunuyor ikinci yarı umut bagladık hayallerimiz söndü ertuğrul sağlam gibi sağlam ol adam beşiktaşta 1,5 tirilyonu sildi istifa etti
seninde gururun varsa git
ARKADAŞLAR BUGÜN MACA GİTTM KAHROLDUM AMA BİR GERÇEGİ ÖĞRENDİMKİ YÖNETİM DÜŞMEMİZİ İSTİYOR BİZ KENDİMİZİ BOŞU STRESE SOKUYORUZ YOKSA BU HOCAYA BA KADAR TAHAMMÜL ETMEZLERDİ NEREDE FİRET ÜNSAL NEREDE TAŞSTEN YÖNETİM SİVASI DÜŞÜRÜP DAHA SONRA İSTİFA EDEÇEKLER BENCE YAZIKLAR OLSUN BU TAKIMI BU HALE GETİRENLERE ÖZ SİVASLI OLARAK BU TAKIMDA EĞER BİR HAKKIM VARSA HELAL ETMİYORUN BU YÖNETİM VE HOCAYA AYRICA RUHSUZ FUTBOLCULARA
sivaslihakan 21.03.2010, 19:19 mecnun baskan macta yokmuydu arkadaslar neden hic yönetimden ses cikmiyor
mayhos58 21.03.2010, 19:20 HAYRET bu da utanırmış.
sadece sen değil yönetim ve futbolcular neden açıklama yapmıyor.onlar herhalde hallerinden memnun.
bu takımda murat erdoğan ı, sylla!yı. balliliyi , tum u göneren zihniyeti sik......
bu takımın eksiklerini ne olacağını ne olmayacağını biçare olan bu taraftar 7.haftadan beri bas bas bağırıyor ama ne duyan ne gören..bu nasıl bir anlayış yok sa bazılarının sevdası para mı oldu.yönetimden bahsediyorum geçen sene boy boy t.v. lerde çıkan lar şimdi nerdesiniz.olmazsınız tabi bir takım bu hale nasıl getirilir diye adama soracaklar.ama cevap yok.veremeyeceksiniz.sivasın parası ne oldu başkan 50 milyonun hesabını yapan başkan sana söylüyom nerde bu paralar.hiç kimse hesap sormuyor tabi yatın salağa.
sivaslı kardeşlerim bizim hocanın (aslında hoca demeye bin şahit lazım) nedendir bilinmez gitmeye niyeti yok.bari birşeyler yapın stadta mı toplanıyorsunuz meydandamı prostosto ediyorsunuz ne yapacaksanız yapın ah bir sivas ta olsam diyom şimdi..... arkadaşlar çare sizde yapın gereğini..sadece hoca değil futbolcuları yönetimi de protesto edin .yoksa meydanı boş buldu bu lavuklar.
SİVAS'IN SAHİPSİZ OLMADINI GÖSTERİN......SESİMİZİ DUYURALIM ARKADAŞLAR...
karahisarli 21.03.2010, 19:23 direktörüde almışlar ellerine robot gibi yönetiyolar herşey yönetimden kaynaklanıyor direktöründe hatası var ama en çok sorumluluk yönetimin yiyici yönetim takımı yedi bitirdi sezon başından bu yana adam gibi bi transfer yapılmadı hepsi amatör küme futbolcusu gibi oynuyorlar takımda birlik beraberlik adına hiç birsey yok bu yüsden ben merhaba bank asya ligi diyorum
utanmadan yönetime laf atma bu yönetim bu takimi süper lige cikardi sampiyonluga oynatti yeselerdi takimin bu halde olmazdi
ne faruk taşseten nede basın sözcüsü fikret ünsal denen mahalle kaba dayısı adam sivassporda yönetici olacak vasıfla degil
iki sezon kafaya oynayacaksın sonra da küme düşmemeye oynayacaksın bunların hesabı yönetime sorulmalı kimsenin yanına k@ar kalmamalı
mayhos58 21.03.2010, 19:29 KARDEŞİM KARAHİSARLI UTANACAK BEN DEĞİLİM UATANACAK KİŞİLER BELLİ.YÖNETİMİN SUÇUNU BİLMİYON HERHALDE ANLA ARTIK BİRŞEYLERİ.SÜPER LİGE ÇIKARDI DİYE ÖMÜR BOYU ŞÜKRANLARIMIZI SUNMAYACAĞIZ HERHALDE.... KOSKOCA SİVAS BİRGÜN ELBET ÇIKACAKTI BU ONA NASİP OLDU O KADAR BİR DOĞRU 3 YANLIŞI GÖTÜRMÜYOR KARDEŞ SINAVDAN SEN DE YÖNETİM GİBİ KALDIN
utanacak sıkılacak durum kalmadı artık folloş oldunuz
Biz kac haftadir taraftar olarak utaniyoruz biliyormusunuz????
Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu. futbolcuların hiç hatası yokmu hep el üstünde tutuldular hep tıpışladık baklavalar fıstıklarla besledik ben inanmıyorum hocanın bu kadar kötü olduguna en az hoca kadarda futbolculara yönetime yuklenmek lazım herkez iyi gün dostuymus şampiyonluğa oynarken günde 3 kere demeç veren fikret ünsallar nerde ? başkanda biraz hatalı takım kötü istde ne işin var gel zor günlerde şurda dursana attılar hocayı öne futbolcularada kimse bi şey demiyor bütün herşeyi hocanın üstüne yıktılar yazık oluyor bu ligden düşersek çok yazık olur bu takım bu memlekete lazım çok yazık olur...
oquzh4n58 21.03.2010, 20:02 şimdi cıkıp utanmadan bide açıklama yapar ilk 20 dk iyi oynadık golu yedikten sonra dagıldık önümüzdeki maça bakacaz artık der.. önünmü kaldı hoca hangisi yenmediyi düşünüyosun bu ruhsuz kadroyla yeter artık git şu takımın başından
lan hoca nıtsın adam dıyom su hatayı yapmayın dıyo yıne Yapıyorlar. Hoca ne yapsn ? Her sey acık bu kadroyla bu esseklerle bı bk olmz o kadar baska soze gerek yok
yigidomustafa58 21.03.2010, 20:31 arkadaşlar istifası kabul edilmiş ...
üçyıldız58 21.03.2010, 20:58 arkadaşlar hoca değişikliği çözüm değil sahada ruhsuz dolaşan futbolculara çözüm bulmak lazım
erman,ibrahim,musa aydın, koşmayan burnundan kıl aldırmayan oyundan çıkarken sevinerek çıkan futbolcuları kadro dışı koymak lazım
bizi hoca değil futbolcular bu duruma soktu
tamam ben dahil herkes bülent uygunu suçladı,diyelimki bülent hoca suçluydu muhsin ertuğralda suçlu yeni gelecek hocada gelir birşey değişmesse ligden düşersek ne olacak
çözüm bir kaç ruhsuzun süresiz kadro dışı kalması
hocam sen utanma sivaslılar utansın takımı bu hale getirenler utansın. milli takımın başına yabancı hoca getirenler utansın senin bi suçun yok takım sezon başında bir kuyuya atıldı sen elinden geleni yaptın ama bu kuyudan bu takımın çıkması imkansızdı zaten çünkü takım futbol oynamayı unutmuş
hocam sen utanma sivaslılar utansın takımı bu hale getirenler utansın. milli takımın başına yabancı hoca getirenler utansın senin bi suçun yok takım sezon başında bir kuyuya atıldı sen elinden geleni yaptın ama bu kuyudan bu takımın çıkması imkansızdı zaten çünkü takım futbol oynamayı unutmuş
Hoca bıraktı ne olacak Her şey düzelecekmi Ben olsam oyuncularıda değiştiriridim Pafı çıkarırdım
bozcelik 21.03.2010, 22:24 gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın
Hocam elinden geleni yaptın,takımın bu durumunda elbette sizinde sorumluluğunuz var ama şu da bir gerçek en az sizin kadar o ruhsuz futbolcularda sorumludurlar ama malesef şu dönemde onlarla bu ligi tamamlamaya macburuz. Kendi adıma herşey için teşekkür ederim,biraz şanslı olsaydık şu an bu durumlar yaşanmayabilirdi.
58MUAMMER58 22.03.2010, 00:27 UTANMAKTA HAKLISIN BİZDE OYNATTIGIN FUTBOLDAN UTANIYORUZ,TAKIM SENSİZ DAHA İYİ OYNAR TAKIM ERKEN GOL YİYORSA DEFANSIN ÖNÜNE ADAM KOYARSIN ,SAVUNMASI ZAYIF ADAMLARI OYNATIRSAN HERZAMAN GOL YERSİN ÇOK ŞÜKÜR KURTULDUK SANA GİDECEĞİN TAKIMDA BAŞARILAR DİLERİM,
albina58 22.03.2010, 02:23 Utanmana gerek yok Ertuğral;
Seneler evvel idi,Dönemin teknikdirektörü,verner Lorant,bu adamı sabote etmek için Uygun,hazırlık maçlarından başlayarak komplolar planladı,hazırlık maçlarında ağır yenilgiler aldırarak sezon içi oyun planlarının değiştirmesine en nihayetinde gönderilmesine vesile oldu,bir dönem sonra karol PECZE geldi,adam kendi halinde takıma yeni bir şablon,yeni bir düzen kurmaya çalışırken,Uygun yine boş durmadı ve el altındaki futbolcuları sağa-sola satmaya,başka takımlara transfer etmeye çalırken bir nevi menejerliğini çalıştırma peşinde idi,
Olan oldu en nihayetinde takım kendisine kaldı,
Amenna,geldin,bu sitede ilk yazım ise kendisinden özür dilemek oldu ve başarılı olacağını iddia ettim.
Nitekim bir anadolu takımının özelliklerine sahip yerli futbolcuların ağırlığının olduğu,yabancıların ise uzun zamandır bulunup ortama alışık oldukları bir pozisyonda,Fatih Terim aşığı olan uygun ''Yürü aslanım yürü koçum'' Mantalitesi ile takımı bir yerlere getirmeye çalıştı.
Asıl sorun burda başlıyor,başarı gelir ama orda kalıcı olmak önemlidir.
Hemen işi ekonomiye döküp,futbolcu almak-futbolcu satmak gerçek anlamda isnat edeceğim bir suç''Sivasspor üstünden rant sağlama''dır.
Zira,sen en iyi futbolcularını satarken,küme düşen ve düşmeye yakın takımlar futbolcu transfer etmen,
Bir sezon önce şampiyonluğa giderken savunma anlayışı ön planda,müsait zamanda gole dönük futbolunu bırakıp,yeni toplanmış ilk defa birlikte oynayan futbolcularla,açık futbol oynama mantelitesi intiharın başlangıcı olurken,tek çözüm kaçıp gitmekti...
Bugün Ertuğralın sözü herşeyi izah etmektedir:
"Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik"
Burda;Bülent UYGUN faktörü üzerinde duruyorum,Gizli bir elin olduğu,planlı bir kurgunun yapıldığı kanaatindeyim.
İnşallah yanılırım ama,Kaçıp giden bülent Uygun ''Benden iyisini bulamazsınız,bakın gördünüz'' demek istediği düşüncesindeyim.
albina58 22.03.2010, 02:41 Utanmana gerek yok ERTUĞRAL;
Senelerdir,yönetime güvensizlik duyarak,Sivas ve İstanbul kanadı diye iki bölünenler utansın,
Ben Sivas'lıyım diyen,Türkiye'nin ilk 100 zengini içinde olan fakat takıma maddi manevi destek vermeyenler utansın,
Ben Sivas'lıyım diyen bazende söylemekten bile çekinen kendini saklayan,sanat-spor-siyaset camiasında olan,hatta başka takım formaları ile bizzat SİVASSPOR maçına gidip seyredenler utansın.
Bu takımın Sivas'ın bacasız fabrikası,dünya'ya açılan yüzü olmaya vesile,geçmişten gelen karamsar izleri silmeye namzet bir olgu olduğu süreçte,hem maddi olduğu kadar manevi desteğede ihtiyacı olduğu bir süreçte,Üç maymunu oynayanlar utansın.
Bir yıl evvel Trabzon maçında,sahaya girip kendi kirli emellerine SİVASSPOR'u alet eden zihniyeti bu sene ise,10 defa küme düşmeyi hak eden bir takım karşısındaki yakışıksız-çağ dışı tutum sergileyenler utansın.
hoca gerçekten istifa edermi hiç tahmin etmiyorum
balmandol 22.03.2010, 11:42 Ben olaya başka bi yönden bakıyorum..Sizce haklımıyım.Eğer Gençler maçını izlediyseniz hak vereceksiniz bana...
TÜM SUÇ BENCE HOCADA DEĞİL.%80 FUTBOLCULARDA,%20 HOCADA..YAA ALLAH AŞKINA BU NASIL Bİ FUTBOLCULUK SEDAT BEY KORNER VE KAFA ATIŞLARINDA YÜRÜYEREK GİDİYOR.ERMAN BEY SEYİRCİYLE OYNUYOR,PETKOVİÇ HAKEZA EMEKLİLİĞİ GELDİ UMRUNDA DEĞİL.ÇABA SARFEDEN KİM 2 GÜN ÖNCE KÜFREDİP ANA,AVRAT SÖVÜLEN KENDİ ÖZ EVLADIMIZ HAYRETTİN,ABDURRAHMAN DERELİ İYİYDİ.MEHMET YILDIZ'A SUÇ BULMUYORUM ÇÜNKİ HALA HAZIR DEĞİL VE KALBİYLE OYNUYOR ODA YETMİYOR.
FUTBOLCULAR BU İŞİ KAFALARINDA BİTİRMİŞLER BENCE HOCANIN HİÇ SUÇU YOK.HOCA BU SÜPERLİG YÜKÜNÜ TAŞIMADI HAKLISINIZ AMA FUTBOLCULARDA HİÇ ÖZVERİDE BULUNMADILAR VE HOCAYI RESMEN SABOTE ETTİLER.
YAZIK OLDU..ÇOK YAZIK HİÇ DÜŞMESİNİ AKLIMIZDAN GEÇİRMEDİĞİMİZ BİRİCİK SİVASSPORUMUZU ELBİRLİĞİYLE YÖNETİM,FUTBOLCULAR VE HOCA ALT LİGE GÖNDERDİK..HADİ HAYIRLI OLSUN..KINA YAKIN KINA..
(Bİ PATENTEZDE BÜLENT UYGUN'A..SANADA HAKKIMIZ HARAM OLSUN BU TAKIMI BU HALE SEN DÜŞÜRDÜN.YAZIKLAR OLSUN SANA..)
fatihtuztas 22.03.2010, 12:18 boş boş boş...biz sen geldiğinden beri utanıyoruz hoca...
Sivasspor'a dışardan bir el müdahale ediyor. Bu bariz ortada. Yönetim olayları ya görmezden geliyor, ya da işlerine böyle geliyor.
Futbolcular ise ununu elemiş, eleğini asmış.
Taraftar kahrolmuş, Sivas şehri kaybetmiş kimin umrunda. İnsanda biraz utanma olur, arlanma olur... :mad:
bozkurt187 22.03.2010, 19:14 Hocam sen utanma sen elinden geleni yaptin asil Bületn Bey ve bu oyuncular utansinlar.
boş boş boş...biz sen geldiğinden beri utanıyoruz hoca...
Taımı Dağatanlar Utansın Hoca Niye Utanacak Hoca Sezon başındamı geldi 8 maçta takım kötüydü Hoca elinden geleni yaptı
muhsin hoca sivassporda başarılı olamadi istedigi gibi olmadi yolu açik olsun iyi bi teknik tirektör gelmesi lazım
58VoLkAn58 22.03.2010, 21:03 Vallahi utanmamak mümkün değil.Çünkü köy takımı gibi oynuyorsunuz.Bu da Sivasspor'a hiç yakışmıyor.
abdullah58 23.03.2010, 18:39 Futbolcularda ruh yokki
biri rakipe basarken öteki seyrediyor
yardimina gitmiyor
en son gencler macina bakin ey musa öyle seyrediyorsun
rakipinin önünü kapatsaydin mustafaya o topu atamazlardi
fahr!&yiğido 23.03.2010, 23:02 gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın
DE GET!
Sen şaşırmış, katiline aşık olmuşsun kardeşim. fikirlerini kendine sakla. Papazlar bilenem pilavı bi kere yerlermiş. sen hala akıllanamayanlardansın öyle mi?
Stalinin yoldaşları ile konuşurken anlattığı kıssadan hisse geldi aklıma :) bu sitede bir arkadaş anlatmıştı. hani bir canlı tavuk istiyordu, tüm tüylerini yoluyorduda salıyordu, şöminenin yanına gidince yanan şömiden uzaklaşınca üşüyen zavallı tavuk nihayetinde yine staline sokuluyordu...
Ertuğrul Hoca'dan ziyade futbolcuların utanması lazım.
Sanki futbolcular yeni yocayı hiç istememişler gibiydi. Hoca'nın ilk geldiği günden itibaren yeni hoca'ya karşı futbolcuların ilginç tavırları vardı. Adam gol atıyor, tribünlere doğru asker selamı veriyor. Hoca taktik veriyor, uygulayan yok. Adamlarda utanma yok, sıkılma yok. Top oynamıyor, mücadele yok, ruh yok, takımı resmen sattılar.
Şimdi mutlu olmuşlardır.
Benim asıl zoruma giden ne biliyormusunuz? Hem aynı sezon içinde şampiyonlar ligi maçları oyna, hem de kümede kalma mücadelesi ver.
Yaşa ki neler göresin.
Hocam Siz Utanmayın Takımı Bu hale Getirenler Utansın
effenberg 24.03.2010, 08:59 Gerceten senin düsündüklerinin yarisini futbolcular düsünmüs olsaydi kesinlikle daha iyi yerede oldurduk..
albina58 25.03.2010, 01:33 Utanmana gerek yok Ertuğral;
Seneler evvel idi,Dönemin teknikdirektörü,verner Lorant,bu adamı sabote etmek için Uygun,hazırlık maçlarından başlayarak komplolar planladı,hazırlık maçlarında ağır yenilgiler aldırarak sezon içi oyun planlarının değiştirmesine en nihayetinde gönderilmesine vesile oldu,bir dönem sonra karol PECZE geldi,adam kendi halinde takıma yeni bir şablon,yeni bir düzen kurmaya çalışırken,Uygun yine boş durmadı ve el altındaki futbolcuları sağa-sola satmaya,başka takımlara transfer etmeye çalırken bir nevi menejerliğini çalıştırma peşinde idi,
Olan oldu en nihayetinde takım kendisine kaldı,
Amenna,geldin,bu sitede ilk yazım ise kendisinden özür dilemek oldu ve başarılı olacağını iddia ettim.
Nitekim bir anadolu takımının özelliklerine sahip yerli futbolcuların ağırlığının olduğu,yabancıların ise uzun zamandır bulunup ortama alışık oldukları bir pozisyonda,Fatih Terim aşığı olan uygun ''Yürü aslanım yürü koçum'' Mantalitesi ile takımı bir yerlere getirmeye çalıştı.
Asıl sorun burda başlıyor,başarı gelir ama orda kalıcı olmak önemlidir.
Hemen işi ekonomiye döküp,futbolcu almak-futbolcu satmak gerçek anlamda isnat edeceğim bir suç''Sivasspor üstünden rant sağlama''dır.
Zira,sen en iyi futbolcularını satarken,küme düşen ve düşmeye yakın takımlar futbolcu transfer etmen,
Bir sezon önce şampiyonluğa giderken savunma anlayışı ön planda,müsait zamanda gole dönük futbolunu bırakıp,yeni toplanmış ilk defa birlikte oynayan futbolcularla,açık futbol oynama mantelitesi intiharın başlangıcı olurken,tek çözüm kaçıp gitmekti...
Bugün Ertuğralın sözü herşeyi izah etmektedir:
"Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik"
Burda;Bülent UYGUN faktörü üzerinde duruyorum,Gizli bir elin olduğu,planlı bir kurgunun yapıldığı kanaatindeyim.
İnşallah yanılırım ama,Kaçıp giden bülent Uygun ''Benden iyisini bulamazsınız,bakın gördünüz'' demek istediği düşüncesindeyim.
Bugün yapılan gözaltılar ve dönen şike iddiaları;
Ne yazıkki bir müddet evvel yukarıda yazdığım yazıyı ispatlar niteliktedir.
Her ne kadar kulübümüz adına ismi geçen futbolcumuz olaylarda müdahil olmasa,diğer takım faktörleri ve futbolcularımızın bunlarla olan diyaloğ ve temasları,uzun vadede takım içindeki aşkı,amatör ruhu öldürmekte ve hedefe gidememekteyiz.
|