Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti

SivasSpor.Com
22.03.2010, 14:53
http://www.sivasspor.com/images/stories//gif/ertugralll.jpg

Basın toplantısı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Ertuğral, "Gönül başarılı olmayı isterdi, ama olmadı" dedi.

Kırmızı beyazlıların Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında yönetim kurulu ile görüşen teknik direktör Muhsin Ertuğral istifasını sundu. Yönetim kurulu toplantısında yapılan değerlendirme sonucunda istifa kararı kabul edildi. Konuyla ilgili kulüpte düzenlenen basın toplantısında Muhsin Ertuğral kente veda etti. Kulüpteki basın toplantısına İkinci Başkan Erdal Sarılar, Asbaşkan Mehmet Ali Topal, Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile yöneticiler Faruk Taşseten, Uğur Akkuş, Ekrem Munar, İsmet İzmirli, Ömer Sepet ve Harun Türkoğlu katıldı.Basın toplantısı sırasında konuşurken gözyaşlarını tutamayan ve duygusal anlar yaşayan Muhsin Ertuğral, "Gönül isterdiki başarılı olalım. Bunu canı gönülden isterdim. Takımın Sivas için önemini biliyordum. Çok iyi bir yönetim olduğunu biliyorum. Çeşitli ülkelerden görev yaptıktan sonra buraya gelirken çok iyi bir yönetim ile karşılaştım. Her zaman bana destek oldular. Alınan sonuçlar nedeniyle yönetime ve takımıma baskı var. Yeni bir hocanın gelmesi takımı ateşleyecektir. Bu yüzden böyle bir karar aldık. Sivasspor'un yeri burası değil. Maalesef futbolda başka şeyler olabiliyor. Gençlerbirliği maçında bir penaltının verilmemesi bir hocanın istifasına neden olabiliyor. Başka yerde başarılı olan insanlar burada başarılı olamayabiliyor. Bu kararı yönetimle birlikte aldık. Burada önemli dostluklar kazandım" dedi.

ÜNSAL: VEDALAŞMALAR HER ZAMAN HÜZÜNLÜ OLUR

Ertuğral'a hizmetleri için teşekkür eden Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Vedalaşmalar her zaman hüzünlü olur. Ama dostça ayrılmak güzel bir olay. Bu da bizim hocamızı, onun da bizi sevdiğini gösterir. Keşke bugünü hiç yaşamasaydık. Keşke daha uzun yıllar bize hizmet edebilseydi. Bunu arzu ediyorduk. Şu an itibariyle hocamız kendi isteği ile yollarımız ayrıldı. Bunu bir müddet ara verme olarak değerlendiriyoruz. Hocamız, yıllarca Afrika'da, önemli başarılara yıllarca imza atmış. Neticede bir çok nimeti teperek memleketine hizmet etmek adına Türkiye'ye geldi. Ama bizim öyle bir ortamımızda geldi ki, çok zor bir dönemdi. 18 haftadır bizimle olan hocamız 4 puanla aldığı takımı 24 puanla bıraktı. Gerekçelerini de bize açıkladı. Gönül rahatlığıyla söylüyorum ki futbol adına en kıymetli insanlardan biriydi. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. İnşallah gelecekte yine birlikte oluruz" dedi.TFF'nin Diyarbakırspor'u hükmen yenik ilan etmeme kararının da Ertuğral'ın istifasında etkili olduğunu söyleyen Ünsal, "Hocamız yurt dışında böyle bir olayla karşılaşmamış. Türkiye'de hak ve hukukun olmadığını da bize iletti. Futbol kamuoyunun vicdanı çok rahattır diye düşünmüyorum. Antalya maçı sonrasında Diyarbakır'ın hocası Güven Kurtar da kollandıklarını ifade etti. Hocamıza hak vermekten başka çaremiz kalmadı. Bize çok şey verdi. Hocamızdan çok şey öğrendik. Yönetim kurulumuz hiçbir zaman toplu halde giden bir hocanın böyle arkasında olmamıştı. Gerçekten adam gibi bir adamı kaybettiğimiz için üzülüyoruz" dedi.Yeni teknik adam arayışlarının sürdüğünü ve 3 isimle görüştüklerini ifade eden Ünsal, İstanbul Belediye-Diyarbakır maçıyla ilgili verilen karar için cuma gününe kadar bekleyeceklerini söyledi. Gerekirse FİFA'ya gideceklerini, bunun için de federasyonun aldığı kararın siyasi olduğunun belgelenmesi gerektiğini belirterek, "Böyle bir başvuru yaptığımızda Federasyon ceza alır. Dolayısıyla milli takım maçlarını oynayamaz, Avrupa'ya gidecek takımlarımız da maç yapamaz. İki arada bir derede kaldık. Bu işi bilen insanlara daşışacağız. henüz netleşen bir şey yok" diye konuştu.

BU LİG ÇOK ZOR BİTER

Ünsal, Sivasspor'un kümede kalacağını da dile getirerek, "Biz hakkımızı sonuna kadar her türlü savunacağız. Bu lig böyle bitmez. Bu lig çok zor biter. 8 haftayı çok dikkatle takip edin. Şimdi 20 takımlı olması yönünde söylemler var. İsterse 20 takım olsun. Hiç önemli değil. Adaletli davranılsın. Herkes siyasi baskı yaparsa gelecekte ligdeki takım sayısı 40-50'lere çıkar. Böyle şey olmaz. Biz düşeceksek bile hakkımızla düşelim. Siyaset karışırsa işin içinden kimse çıkamaz. Türk futbolu şu andan itibaren müthiş bir kaosa girdi" diye konuştu.

İLK ADAY KARAMAN

Sivasspor'da Muhsin Ertuğral'dan boşalan teknik direktörlük için yönetim Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Nurullah Sağlam ile temas halinde olduğu öğrenilirken, Karaman'ın anlaşmaya daha yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor'da Genel Menajer Mustafa Turgun da görevinden ayrıldı.

Salim58
22.03.2010, 14:57
Herkes gelip geçici, kalıcı olan Sivasspor'dur.

Güle Güle Muhsin Hocam, tutmadınmı tutmuyor buraya kadarmış, yolun ve bahtın açık olsun.

ahmetbaba
22.03.2010, 15:00
muhsin hoca keşke son maçtaki kadroyu önceden oturtabilseydin.en azından istanbul bş'yi yenebilirdik...yolun açık olsun...

Kibrisli
22.03.2010, 15:03
Türk Futboluna fazla bir teknik direktörü kaybettik... Yolun açık olsun, yeniden huzurlu, mutlu ve geçmişteki başarılarını yineleceyin bir takımla anlaşırsın umarım... Hakkını helal et Muhsin Hoca...

fedayi
muhsin hocayla buraya kadarmış gönül başarılı olmayı isterdi ama olmadı hocam allah yolunu açık etsin .hocam sen öncekiler gibi hainlik etmedin bize.
sen başarısızlığını istifa ederek onarmaya çalıştın peki futbolcular bu başarısızlığı nasıl telafi etmeye çalısıyorlar biz taraftar olarak bunu merak ediyoruz futbolculardanda hesap sorulması lazım.

sivasli215
muhsin hocam elinden geleni yaptın,olmadı eline sağlık yinede hocam.

suç senin değil,takımı bu hale getirenlerde!
2 sezon şampiyonluğa oynayan takımı bu sene bu noktalara getirenler utansın
hala bulundukları koltuklarda oturuyorlar
oturmaya da devam edecekler,olan senin gibi beyefendi bir hocaya oldu,canın sağolsun hocam

takım bu hale geldi ama hala yönetim dimdik ayakta,helal olsun sizlere!!!!!!

Kokomo
22.03.2010, 15:04
Sportif başarı yapamadın Muhsin Hocam ama ;

İnsalığın ile, efendiliğin ile, gerçekleri her zaman söylemen ile ve en sonunda efendice istifa edip gitmen ile değil Sivas halkına tüm Türkiye'ye örnek oldun !

Yolun açık olsun ...

cılgınsivas58
22.03.2010, 15:04
belliydi güle güle hikmet karamanın gelmesi iyi olur işallah gelir

Dağcı
22.03.2010, 15:05
Yeni öğrendim, çok üzüldüm. Muhsin Hoca kişilikli ve örnek bir insandı. Ancak Sivasspor'da bir türlü istediği düzeni oturtamadı. Şahsım adına verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkürü bir borç bilirim.

GokhanTurna
22.03.2010, 15:08
Efendi saygın kişiliginle gönlümüzü kazandın seni çok sevdik ama sportif bi başarı yakalayamadık. Kısa sürede senden bunu beklemek doğru değildi zaten lige yabancılık çektin. Çok değerli uzun vadede çalışcak bi hocasın yolun açık olsun. Bu takımı sen küme düşme hattına sokmadın asıl suçluları biz biliyoruz.

Ahwettt
22.03.2010, 15:09
Eğer Yönetim Bülentin menejeri olduğu bir kaç futbolcuyu kadro dışı bırakmazssa gelen hocayıda harcarlar. Bülen öyle yapmışki o kadar Sivassporumuzu teslim etmişiz ki kendi burda olmasa bile oradan Sivassporu karıştırmasıın biliyor. Kendisi Sivaslılara nankör diyor ama Sivasspor sayesinde adının duylduğunu inkar edecek kadar nankör kendisi

erdaleren58
22.03.2010, 15:10
hocam biz senden daha cok üzgünüz inanki seni kisilik olarak cok seviyoruz
ama basari gelmedi neden gelmedi onuda bilmiyoruz tabiki fitbolculardan kaynaklanan bir olay onuda biliyoruz ama söz geciremediginizi düsünüyorum
bu senin hatan deyil belki ama türkiyede böyle fitbolcular isterlerse hocayi gönderebiliyorlar inanki cok üzüldüm ama biz ne yapalim biz ozanlar asiklar sehiriyiz
bizler duygusaliz bizim burda vedalasmak zor olur inan ben senden daha cok üzgünüm allah yolunu acik etsin sana hayat dolu basarilar hosca kal.

cılgınsivas58
22.03.2010, 15:11
genel manajer niye istifa etti acaba:confused::confused:

blacksky
22.03.2010, 15:14
8 macta 4 puan almis bir takima geldi hukmen kazanilan ankaraspor macini cikarirsak 17 macta 17 puan topladi.. basarisizdi belki ama ama bu takim bu haldeyse ilk 8 haftaki rezilligindendir.. simdi son 8 hafta ilk 8 haftanin telafisini yapmamiz lazim... B. Korkmaz azerbaycan'dan kovulmus.. kendisini hic sevmem ama sanirim bizim yonetim ilk onla gorusur.. artik kim gelirse gelsin su son 8 haftadan maximum puani toplasin, bu sene ligde kalalim seneye de sahsi gorusum Samet Aybaba, Riza Calimbay gibi orta siralarin altina fazla inmeyen bir isim ile anlasilabilir... macera aramaya gerek yok.

58_babacan_58
22.03.2010, 15:26
Sportif başarı yapamadın Muhsin Hocam ama ;

İnsalığın ile, efendiliğin ile, gerçekleri her zaman söylemen ile ve en sonunda efendice istifa edip gitmen ile değil Sivas halkına tüm Türkiye'ye örnek oldun !

Yolun açık olsun ...

t.kilicer
22.03.2010, 15:40
hocam yolun açık olsun sen iyi insansın

kasko
22.03.2010, 15:42
Muhsin hocam seni her zaman mütevazi bir kişiliğinle ve beyefendiliğinle tanıyacağız.Buraya ilk geldiğinde sen de bizler de umutluyduk takımın düzeleceğinden.Ama olmadı.Aşı tutmadı.Olmayınca olmuyor.Sen de kişiliğine yakışan bir tavırla istifa ederek ne kadar erdemli olduğunu gösterdin.Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum hocam.Güle güle...

Metal Gear
22.03.2010, 15:47
Giderken bile efendi ve centilmence.Bazıları gibi takımı antipatik yapmadı.Ekmek yediği kaba tükürmedi. Güle güle hocam!

atababa111
22.03.2010, 15:48
Ey sevgili Fikret Ünsal; Sen hala konuşuyormusun? basın sözcülüğü nedir bilmeyen adamların camiamızda yeri yoktur. Şikayet edecekmiş fifaya, uefaya.bırakın bu işleri ya yeter artık senin saldırgan pervasız tutumlarından.Diyarbakır o haliyle maç kazanıyorken sen kazanamazken nasıl olurda sevineceksin Diyarbakır küme düşürülürse? Vicdanım elvermez arkadaş.Oyna kazan ve kümede kal. Muhsin hocamıza selam olsun yolu açık olsun.Yanlış zamanda buluştuk seninle.

yigido_ersin58
22.03.2010, 16:03
Daha öncede bi çok sitede yazdım yıne yazıyorum muhsın hocanın sucu yoktu suçlu olan futbolculardır aldıgı paranın hakkını bıle veremıyolar düşme hattındakı bı takımın futbolcuları hıc bılmezlermı puan kaybeden takım gider die insan bunu düşünüpde oynar gelecek hocanın hiç bi katkısı olmayacak zihniyet düşünce beyınlerındekı o düşünceler oynama istekleri değişmedikçe bu futbolda değişmez çıkıp adam gibi oynayıp muhsın hoca gibi suclarını kabul edip sivastan ayrılmalıdırlar Bülent hoca gelsın dıolar bulent hoca sivas bana nankörlük ettı dıo bu adamın gelıp bızı kurtamasınımı beklıosunuz arkadaşlar taraftar olarak tepkımızı en ıyı maça gitmeyerek göstermelıyız

yigido_ersin58
22.03.2010, 16:06
Muhsın hocanın yerı mıllı takımımız başımıdır suan için en iyi adayda muhsın hoca
bakıyorum tv lerde diğer yerli hocalar mıllı takıma gıtme yanlısı muhsın hocayı suclayarak haksızlık yapıldı en ıyı şekilde muhsın hoca ugurlanmalıdır

umarım futbolcular suan durumdan ders çıkarırlar da adam gıbı oynarlar

selo===
22.03.2010, 16:07
INSALLAH HAYIRLI BIRISI GELIR VE SIVAS SPORUMUZU UZUN YILLAR BASARIYLA TEMSI EDER SELAM SIVASIMA

58svs58
22.03.2010, 16:11
tek kelime ile üzüldüm ama bu işler sadece hoca ile olmuyor istanbul valisi işin boyutunu değiştirdi. acaba sahaya atlayanlar hakkındaki iddiaları ile ilgili olarak kaç kişiyi adliyeye sevk ettiler

selo===
22.03.2010, 16:12
DEYERLI SIVASLI KARDESLERIM BEN BIR AKSARAYLI OLARAK SIVASIN BASARILI OLMASINI ISTERIM AMA ZATEN SIVAS 3 4 YILDIR ZIRVEDE OLSA DAHI TAKIM OYNU OYNAMIYORDU BUNUN TEK SEBEBI ISE BÜLENT UYGUNDU INSALLAH BUNDAN SONRA SIVAS ICIN HAYIRLISI OLUR SIVASLI SELONUN CAN DOSTDU AKSARAYLI GÖKMEN

Metal Gear
22.03.2010, 16:13
Avrupai tarzda,bireysel yetenekelrin sahada yanstılıdğı bir futbol oynamağa çalışıyoruz../0 milyonun dualarıyla çıkılan bu yolda başarılı olmağa...;)

yigidoss
22.03.2010, 16:20
Bu rezil futbolcular Türkiye liglerinin bir gömlek üstündeki bir hocayı yedi. Sen çok iyilerine layıksın hocam yolun açık bahtın şen olsun

susehri
22.03.2010, 16:20
takımda ruh yok ruh.gelecek isimlerinde pek katkı sağlayacağını düşünmmüyorum.fatih terim gibi biri lazım.bu takıma...

yigidoss
22.03.2010, 16:22
genel manajer niye istifa etti acaba:confused::confused:

Bir işler dönüyor ama ben de anlamadım. Bülent'iz ajanı olduğunu bir çok ağızdan duymuştum

Divriği58-
22.03.2010, 16:28
Yolun açıkolsun Muhsin hoca ....

risale69
22.03.2010, 16:30
güle güle muhsin hoca,sen değerli bir adamdın , başarılı olmanı da çok isterdik ama olmayınca olmuyor.HAKKINI HELAL ET.
bahtın açık olsun.

Besyo_cu
22.03.2010, 16:34
Çok üzüldum bu habere ruhsuz oyuncularla bu bile başarı sayılır.

Umarım bir gün tekrar Muhsin Hoca ile yollarımız kesişir bu saatten sonra gelecek tek adam mutlaka Hikmet Karaman olmalıdır.

Turan 59
22.03.2010, 16:50
Sen ağlama Muhsin hoca.Onurlu insanlar ağlamaz ancak ;nankörler ağlar.Hainler ağlar,Sivasspor'u satanlar ağlar,Sivas'ı iki'ye bölenler ağlar,arkasına bakmadan kaçanlar ağlar.

SivaSTeaM58
22.03.2010, 16:56
yeter be yeterrr butun hocalrmı suclu takımda suc yokmu ya yonetımde suc yokmu bırakın arkadaslar yhaa sene basında 30 milyon butcemzı vardı naptık biz o paraylaa ???? aldıgımız oyuncular yüz bin 200 bin lik oyuncular en fazla transfere 2 3 mılyn harcamısızdırnerde bu akdan para neye harcandı sen iyi youncuları gonderırı yerıne ucuz ucuz oyuncular alırsan olacagı bu bana solermısınızz hgi opyuncumuz kalitelı mecnın odyakmazın arabasının plakayı goren varmı ben soluyum 06 fb 058 fb ya fb baskanımız bile fenerbahcelı gitdiler ezıq ezıq oyunular aldılar takımı dagıtdılar nolcak sonuc en bstan bellıydı ne muhsin hocanın nede bulent uygunun istedigi oyuncuları almadılar yuksek maliyet yuzundenmıs !! muhsin hoca yolun acık olsun ins baska bi takımla nice basarılar yakalarsın suc sende deıl !!

yigido_ersin58
22.03.2010, 16:57
yazıklar olsun ya şu duruma bak adam dogru olanı yaptı nankörlük edenler futbolcular vicdanları rahatmı acaba muhsın hocayı böle göndererek sezon eger liğde kalırsak bu oyuncuların yarısının gönderilmesi gerek düzelmez yoksa bu işler ben kendım bursa da yasıyorum sivaslıyım bursa nın geldıgı noktaya bakıyorum bıde bızım durumumuza bakıyorum ikinci liğ kalıtesnden daha da altda bı top oynayan takım var futbolcu oynamadıktan sonra şu adam ne yapsın aldıgınız paranın hakkını verın yeterlıdır bence futbolcular eger buralara girip bı bakıyosanız okuyun bunları

oquzh4n58
22.03.2010, 16:58
sunu hıc dusunemıyorsnz bu kadro kuruldugundan yanı yazın hazırlık macları Dahıl Hıc Adamca top oynuyup 4 4 luk mac yaptımı da hocayyı sucluyorz
Hoca konusunda SaMET AYbaba Gelmesı lazm

necmettin_akcay
22.03.2010, 17:02
Adam güney afrikalı oyuncularla başarılı oluyorda kendi dilini konuşan oyuncular onu bu hale getiriyor bence bu adam adam gibi oynayan oyuncuların olduğu takımlarda zirveye bile oynar ama koşacak işini yapacak adam lazım inş gelecek hoca yaptırım larla kadro dışı bırakmalarla ağırlığını koyarak oynatmalı güle güle güle adam gibi adam herşey hesaplandığı gibi olmuyor sen kendine yakışanı yaptın yönetimin önünü açmak için istifa ettin bu oyuncularla senin yapacağın bişey yok anlaşılan

enKeskin
22.03.2010, 17:04
Muhsin Hoca elbette çokm iyi bir teknik adam ama onun başarılı olduğu kulvarlar çok ayrı türk liginin sertliğini, fiziğe dayalı oluşunu ve en önemlisi çirkinliğini maalesef çok iyi göremedi. Takımımzın kadrosu da iyi değildi ve netice sezon başından bu yana böyle. Nihayet 3. bir teknik direktörle anlaşılmaya çalışılıyor ama sezon başında geçen sezonlarda başarılı olmuş kadrolar korunsa daha iyi olurdu Bülent Hoca'nın kazandırdıkları bir sezon da fazlasıyla kaybedildi. Bundan sonra ligde kalmak için duadan başka elden bir şey gelmez. Allah takımın yardımcısı olsun.

redbull58
22.03.2010, 17:04
güle güle muhsin hoca sen kisilik olarak ornek bir hocasin yolun acik ola...

EfSaNeSiN SiVaS
22.03.2010, 17:27
biz ne yapalım sivaslı olan bizleriz her hafta içimiz kan ağlıyor gitmen gerekiyordu gittin sivasdan kim gülerek gittiki sivasda şeytan tüyü var sivası sevmeyen ölsün

ready
22.03.2010, 17:29
iş sadece hocanın istifa etmesiyle olmuyor yönetimden de birilerinin kızaga çekilmesi şart

eyupk
22.03.2010, 17:49
hocam kişiliğin çok iyi, kişiliğine asla sözümüz yok. ama gerçekten türk futbolundan anlamıyorsunuz, istifa etmeliydiniz.

eyupk
22.03.2010, 17:51
Yolun açık olsun hocam, yeniden huzurlu, mutlu ve geçmişteki başarılarını yineleceyin bir takımla anlaşırsın inşallah.

balmandol
22.03.2010, 17:55
Sevgili arkadaşlar BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BÖYLE YER İŞTE.Kimseye iyi insan yaramaz.
Futbolcular yedi MUHSİN ERTUĞRAL'I.Bakalım onların akibeti ne olacak.Sevgili yönetem kurulu sizde bu futbolcuları bal gibi biliyorsunuz,tesbitleriniz var lütfen bu iş böyle kalmasın.O serbest atışlarda,kornerlerde topa koşarak değilde YÜRÜYEREK GİDEN BU FUTBOLCU BOZUNTULARININ DERSİNİDE SİZE BIRAKIYORUZ.
GÜLE GÜLE MUHSİN HOCA YOLUN AÇIK OLSUN.

yigido yakup
22.03.2010, 18:20
Muhsin hocaya enbasardan beri karsi biri olarak ayrilik insana her zaman zor oluyor.
Muhsin hoca avrupada bazi hocalar tarzinda mac öncesi ve devre arasi taktikleriyle oynayan oyuncularla basarili olabilirdi ama bizdeki oyuncular ve genelde türk futbolcusunun öyle makina misali isleme imkani yok bizim türk oyunculari hep saha icerisinde dürtecen modullayacan yoksa bizim türk futbolcusu mac icerisinde dünya turuna cikar dönüncede bakarki golu yemis.

Muhsin hocaya hersey ragmen tesekkür ediyoruz ben Muhsin hocayi cok tartistim gitmesi icin cok ugrastim bazen asiri derecedeki sivasspor sevgisinden cok fazla kriici oldum muhsin hocadan özür dilyiorum hakkini helal etmesini diliyorum.

Muhsin Hoca hayatinda basarilar her iyi sey her bünyeye uymuyor sende bizim ligimize ve bize tutmadin.Ama su bi gercekki beyefendilgini hic yitirmedin vede beyefendi gibi ayrilisin oldu.

VAVEYLA13
22.03.2010, 18:37
geldiği gün herkes gibi bende çok sevinmiştim ve başarılı olacağını düşünüyordum. ama bir türlü istenen çıkışı yapamadı takım. yeni oyuncular iyi ama onlar da etkisiz kaldı. alışamadılar. kısmet böyleymüş. yolun açık olsun. takımmımızda inş. bu zor günleri atlatır da geçen senelerdeki gibi güzel ve rahat maçlarımızı izleriz.

sivaslibaris58
22.03.2010, 18:47
acikcasi Muhsin Hocaya üzüldüm ya,ama futbol bu duygsalliga yer yok profesyonel olmak gerekir.yinede tessekkür ederiz muhsin hoca yolun acik olsun.

H_Turan
22.03.2010, 18:52
Sevgili arkadaşlar BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BÖYLE YER İŞTE.Kimseye iyi insan yaramaz.
Futbolcular yedi MUHSİN ERTUĞRAL'I.Bakalım onların akibeti ne olacak.Sevgili yönetem kurulu sizde bu futbolcuları bal gibi biliyorsunuz,tesbitleriniz var lütfen bu iş böyle kalmasın.O serbest atışlarda,kornerlerde topa koşarak değilde YÜRÜYEREK GİDEN BU FUTBOLCU BOZUNTULARININ DERSİNİDE SİZE BIRAKIYORUZ.

HAKLISIN KARDEŞ HOCANIN AĞLAMASINA BAKARAK SİVASSPORU SEVDİĞİNİ VE ELİNDEN GELENİ YAPTIĞINI GÖRMEKTEYİM ASIL ÜZÜLMESİ AĞLAMASI GEREKEN OYUNCUDUR PARAAINI ALIYORLAR RUHSUZLAR YENİLİYORUZ GOL ATAMIYORUZ DÜŞÜYORUZ UMRULARINDAMI BEN OLSAM AKIN VVE HAYRETTİN HARİÇ TOPUNU KADRO DIŞI BIRAKIRIM PAFI SÜRERİM YERİNE

A.Turan Korkmaz
22.03.2010, 18:57
[QUOTE=balmandol;620019]Sevgili arkadaşlar BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BÖYLE YER İŞTE.Kimseye iyi insan yaramaz.
GÜLE GÜLE MUHSİN HOCA YOLUN AÇIK OLSUN.[/QUOTE

Takımın 1-0 kazandığımız Manisa maçında sezonun en kötü oyununu ortaya koyduğunu yazmıştım. Orada Sivasspor dibe vurmuştu.Orada bırakmalıydı Muhsin Ertuğral. İstifa etmekte geç kaldı. Bursa, Belediye ve Antalya maçlarını yeni hoca ile oynardık hiç değilse.
Futbolcuların teknik direktörü yediği doğru ama Muhsin Ertuğralın da akılalmaz hataları oldu. 20 maç takım dandun oynadı, göz yumdu. Sistem kuramadı, ne hücum ne savunma ne orta saha olmadı. Biz taraftarların da hatası kötü futbola rağmen hocayı hala desteklemek oldu.Ben bile Manisa maçında dibe vurduk derken bile hala hoca değişikliğinin en son düşünülmesi gerektiğini, takıma zarar vereceğini yazmıştım. Takımı düşünerek herşeye rağmen Muhsin hocayla devam diyordum ama o kadar hata yaptı ki.
Futbolcuların dersini sezon bitiminde transferleri geldiğinde vereceğiz. Orada görecekler hanyayı konyayı. Bankasya yolculuğu nasılmış bakalım.

MERDO
22.03.2010, 18:57
MUHSİN HOCAA SEN BÜYÜK TEKNİK ADAMSINN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK SADECE AŞI TUTMADI SAKIN ÜZÜLMEE BİZ SENİ SEVDİKK SENDEE BU TARAFTARII UNUTMAA YOLUN AÇIK OLSUN

H_Turan
22.03.2010, 19:00
[QUOTE=balmandol;620019]Sevgili arkadaşlar BİR FUTBOLCU TOPLULUĞU TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BÖYLE YER İŞTE.Kimseye iyi insan yaramaz.
GÜLE GÜLE MUHSİN HOCA YOLUN AÇIK OLSUN.[/QUOTE

Takımın 1-0 kazandığımız Manisa maçında sezonun en kötü oyununu ortaya koyduğunu yazmıştım. Orada Sivasspor dibe vurmuştu.Orada bırakmalıydı Muhsin Ertuğral. İstifa etmekte geç kaldı. Bursa, Belediye ve Antalya maçlarını yeni hoca ile oynardık hiç değilse.
Futbolcuların teknik direktörü yediği doğru ama Muhsin Ertuğralın da akılalmaz hataları oldu. 20 maç takım dandun oynadı, göz yumdu. Sistem kuramadı, ne hücum ne savunma ne orta saha olmadı. Biz taraftarların da hatası kötü futbola rağmen hocayı hala desteklemek oldu.Ben bile Manisa maçında dibe vurduk derken bile hala hoca değişikliğinin en son düşünülmesi gerektiğini, takıma zarar vereceğini yazmıştım. Takımı düşünerek herşeye rağmen Muhsin hocayla devam diyordum ama o kadar hata yaptı ki.
Futbolcuların dersini sezon bitiminde transferleri geldiğinde vereceğiz. Orada görecekler hanyayı konyayı. Bankasya yolculuğu nasılmış bakalım.

Oyuncularda Hiçmi Suç yok Adan ağlıyor Ulan Oyna Paranı alıyon Bu ruhsuz niye Ben yüzden yüz futbolculara bağlıyorum Bana kalırsa hepsini kadro dışı yaparım

H_Turan
22.03.2010, 19:01
Asıl Ağlaması üzülmesi gereken takımı dağatanlar Hocam Sen ağlama yarı yolda kaçıp gidenler hocam

sevda58
22.03.2010, 19:01
Habere gercekten cok uzuldum.. kisiligi ile efendiligi ile ornek bir hoca'ydi.. hic bir hoca boyle olmasini istemezdi ve tek cozum olarak istifa yoluna basvurdu.. giderken bile centilmenligi elden birakmadi... yolun acik olsun Hocam..

Ali Selim
22.03.2010, 19:12
Gerçekten adam gibi adamdın saygıyla yolcu ediyoruz seni gönül isterdiki geçen sezon yakaladığımız başarıları seninle yakalayalım ama olmadı yolun ve bahtın daima açık olsun

http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_276976381.jpg (www.resimupload.com/ds276976381_SEVDİM_SENİ_BİR_KE RE_BAŞKASINI_SEVEMEM_DELİ_DİYO RLAR_BANA_DESİNLER_DEĞİŞEMEM.h tml)

yigidozan
22.03.2010, 19:16
yolun açık olsun hocam. böyle bi taraftarız istifa istifa diye bağırırız. ileriki teknik direktörlük hayatında başarılar.

xremix
22.03.2010, 19:25
SAYIN HOCAM HEP BERABER ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK,BUNUN BEDELİNİ ŞU ANDA SEN ÖDEDİN,SIRA KİMDE??? YOLUNUZ AÇIK OLSUN HER ŞEY İÇİN TEŞEKÜRLER UMARIM DAHA UYUGUN BİR DURUMDA BU TAKIMIN BAŞINDA TEKRAR SİZİ GÖREBİLİRİZ KAREKTERİNİZ YETERRRR SİZİ SEVİYORUZZ....

üçyıldız58
22.03.2010, 19:41
hocam keşke takımın başına geldiğin gün transferleri netleştirseydin aldığın futbolcular kuluplerinde oynamıyordu devre bitmeden getirseydin devre bitene kadar takıma monte etseydin
transfer dönemi bitmeye yakın transfer yaptın aldığım futbolcular trübünleri ayağa kaldıracak dedin sadece aldığın futbolcular bizi saç baş yoldurmak için ayağa kaldırdı
birçok futbolcuya görev verdin yapmadılar birçok alternatifleri değerlendirdin tutmadı
insalığına beyfendiliğine diyecek bir sözümüz yok hocam sen türkiye ligine vede bizim futbolculara bakıldığında çok beyfendiydin hocam bu lig bu futbolcular senin beyfendiliğini harcadılar
yolun açık olsun

karadavut58
22.03.2010, 19:47
tuhya gercekten uzucu bir haber Alah yolunu acik eylesin simdi egerki haklimi haksizmi diye sorararsaniz biraz turkiye sistemini bilmedini soyleye bilirim emme asil suclu sahaya cikan o sozde futbolcu bozmalari yav bos verin iyce doldumyene hepsini bir gun defteri durulecek ins hocaninda yolu acik olsun basarilar dilerim

bulutbey27
22.03.2010, 19:50
yapmayın arkadaşlar muhsin hoca iyi biri olabilir ama türk futboluna zerre alışamadı her hafta farklı bir kadroyla oyun oynanmazki dünyanın neresinde gördünüz böyle futbol defansın sakatsa pafdan defans al oynat kadirden defans yaparsan olacağı buydu fikret abi söyledi ikinci yarının başında bura afrika değil kız gibi futbol oynanmaz burda çatır çatır futbol oynanır hikmet karaman gelirse siz futbol oynamayı seyredin takımda ne güven kaldı ne özveri rakip paslaşıyor biz seyrediyoruz herkes yerinde oynarsa rakip takımın zaaflarına göre oyuncu çıkarılırsa bu takımın yerinide görürüz bu haftadan sonra

myway
22.03.2010, 19:57
transferler falan değil mesele.. muhsin hocanın bu takımda başarılı olması için 5 sene falan takımda kalıp stajerliğini tamamlaması lazımdı.. türk ligi şartlarına uygun bir hoca değil ilk geldiğinden itibaren söylüyorum.. bizim ligimiz agresif olmayı gerektiriyo.. bu lig ertugrul saglam karakterinde bi adama bile agresif olmayı öğretti.. bu lig yılmaz vuralların hikmet karamanların bülent uygunların ligi.. yapacak bişey yok hocam.. karakterin süper çok iyi bir insansın.. doğruları konusuyosun ama sırf dogrular yetmiyor bu ligde..

GuVeN
22.03.2010, 20:00
Yolun açık olsun hocam,başarılı olmanızı çok arzu ediyordum ama olmadı,tek suçlu siz değilsiniz bunu herkez biliyor! Geldiğiniz günden beri ne kadar kaliteli biri olduğunuzu gerek demeçleriniz gerekse hareketlerinizle fazlasıyla gösterdiniz,veda ederken bile ne kadar asil bi kişiliğe sahip olduğunuzu gördük. Bundan sonraki futbol yaşantınızda başarılı olmanızı gönülden isterim..

58MUAMMER58
22.03.2010, 20:14
HOCAM, VERDİĞİN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER,TÜM SPOR SEVERLERİN ORTAK GÖRÜŞÜNE BENDEB KATILIYORUM,TÜRK FUTBOLU SENİN GİBİ BEYEFENDİ İNSAN GÖRMEDİ,ADAM GÖRMEDİ ,ANCAK SPORTİF OLARAK TAKIMA FAZLA KATKI SAĞLAYAMADIN,BUNDA TEKSUÇLU SEN DEĞİLSİN RUHSUZ FUTBOLCULARDIR.TAKIMIN BUHALE GELMESİNDE SENİN AZ SUÇUN VAR GERÇEK SUÇLULARI BİZ BİLİYORUZ,YOLUN AÇIK OLSUN SEN YAPACAĞINI YAPTIN GÜLE GÜLE,YOLUN AÇIK OLSUN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.

FANATIK YIGIDO
22.03.2010, 20:15
muhsin hoca icin hem uzuldum hem sevindim hersey sivassporumuz icin bu saatten sonra neolur bilmem ama tek istediyimiz sivassporumuzun ligde kalmasidir

58MySouL
22.03.2010, 20:16
Efendi saygın kişiliginle gönlümüzü kazandın seni çok sevdik ama sportif bi başarı yakalayamadık. Kısa sürede senden bunu beklemek doğru değildi zaten lige yabancılık çektin. Çok değerli uzun vadede çalışcak bi hocasın yolun açık olsun. Bu takımı sen küme düşme hattına sokmadın asıl suçluları biz biliyoruz.
Şampiyonluga oynayan bu takimi bu hale getirenler utansin hocam sen deil işin rast gelsin.Tek suçlu hoca da deil.futbolcularda ruh yok istek yok neler oluyor mactan sonra evime sinirli gitmek hıncımı sinirimi baska seylerden cıkarmaktan bıktım.her maç sonrası 1 hafta baş agrısı ve migrenle ugrasmaktan bıktım usandım yeter arık ALLAH rızası için yeter.Kendinize gelin lütfen bu taraftarı üzmeye kimsenin hakkı yok.

ibrahim58
22.03.2010, 20:23
HERŞEYDEN ÖNCE SAYGIYI HAKEDEN BİR HOCA OLDUĞUNU GÖSTERDİN BİZLERE SAYIN MUHSİN HOCA.KARAKTERLİ,SEVİYELİ,KÜLTÜ RLÜ,SAYGIDEĞER BİR İNSAN OLDUĞUNU BİLİYORUZ.GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR FUTBOL HOCASI OLDUĞUNUDA BİLİYORUZ.AMA NASİP BU KADARMIŞ.SEN KENDİNİ ÜZME.EĞER BU TOPÇULARLA BİŞEY YAPILACAK OLSAYDI BÜLENT UYGUN GİTMEZDİ.HEM BU KADAR TOPÇU ALIP HEM NEDEN ÇEKTİ GİTTİ.
SAYIN HOCAM SİZ TÜM İYİ NİYETİNİZİ GÖSTEREREK BURALARA KADAR GELDİNİZ.AMA YANLIŞ ZAMANDA GELDİNİZ.BUDA SİZİN BİZE GÖSTERDİĞİNİZ SEVGİDEN KAYNAKLI.BİZLER SİZİ ÇOK SEVDİK.UMARIM YOLUMUZ İLERİDE DAHA UYGUN ZAMANDA KESİŞİR.ÇÜNKÜ SİZ EN İYİSİNE LAYIKSINIZ.HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZİ ÇOK SEVİYORUM.ALLAHA EMANET OLUN.YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN

carizma0658
22.03.2010, 20:33
allah sivasın sivaslının yardımcısı olsun çarşı pazar karışık

carizma0658
22.03.2010, 20:36
çok degerli bir hocaydı yolu acık olsun

TS58
22.03.2010, 20:58
SİVAS'lının sevdiği MUHSİN hocam, YOLUN AÇIK OLSUN.

58VoLkAn58
22.03.2010, 21:05
Valla hocam ne desem azdır.Hangi hoca kendi takımını bırakıp gelir ki dağılmış bir takıma.Ama sen inat ettin ligde kalacak bu takım dedin.Birlikte olmak nasip değilmiş.Suç sende değil.Bu takımı bu hale getirende.Kariyerinde başarılar dileriz.Yolun açık olsun Muhsin Hocam!!!

efendigardaş
22.03.2010, 21:19
İnsan olarak müthiş biriydin hocam senin suçun yok bu takımın içini boşaltıp hala kendini yönetici zanneden zavallilar koltuklarında oturmaya devam ediyor.. sen asil davranıp istifa ettin ... bakalım bazıları aynı özveriyi gösterecekmi...***

eyuphulagu
22.03.2010, 21:21
Hakkını Helal Et Hocam!Malesef seni doğru zamanda doğru şartlarda kendi kuracağın savaşan,mücadele eden,kişilikli oyuncuların olduğu bir takımda sana mücadele imkanı veremedik...Geldiğin günden beri seni hep savundum,hep savundum,yine savundum..Çünkü asıl suç senin değil;asıl suç senin bu ligi tanımadığını,bu oyuncuları tanımadığını bile bile sana bu ligi tanıyan bir yardımcı hocayı bile vermeyenlerde...Asıl suç daha oynadığın 2. maç olan G. Antep maçında atılan golden sonra Bu takımın hocasının sen olduğunu bile bile seni çiğneyip asker selamı verip sana ve tüm Sivas camiasına hakaret edip dalga geçenlerde..Canın sağolsun hocam...Bu taraftar malesef seni bağrına basamadı,seni bir kez olsun tribünler çağırıp alkışlamadı...Biz böyleyiz be hocam,hep günübirlik başarılarla kazanacağımızı zannederiz ama aslında hep kaybederiz...Başın dik geldin,delikallıca dik olarak başını eğmeden ,gözyaşı dökerek,beşkuruş tazminat almadamn gittin..YOLUN AÇIK OLSUN HOCAM!İNŞALLAH YOLUMUZ BİR GÜN KESİŞİR!

58sivas58spor58
22.03.2010, 21:41
en hayirlisini yapti hoca. artik yeni birisi gelse o da kurtarmaz

shang
22.03.2010, 22:09
çok üzüldüm ilk öğrendiğim andan itibaren değerli bi insanı kaybettik kötü zamanda geldi güvendiği başarıya götürecek futbolcularda hayal kırıklıgı yaratınca başarısızlık doğdu bülent uygun dönemindede bundan iyi futbol oynamıyorduk sonuçta bir anderlect maçı bir fenerbahçe maçı manisa maçı diyabakır maçı izledk kahrolmustuk gönlüm çok uzun yıllar bu takımda kalmandan yanaydı ama nasip değilmiş maçtada staddaydım istifa seslerinede çok üzüldüm yolun bahtın açık olsun hocam muhterem bi insanı ugurladık...

Aydogan58
22.03.2010, 22:11
sayin muhsin hocam/agabim,
burada hepimiz biliyoruzki, seni bülenteserinin, kurbani oldugunu,. buraki Muhsin Ertugral gelmis," Fatih Terim de gelseydi ".... bu takim gine burada olurdu !!! sen istedigin gibi a§ila,bagir ,cagir cezalandir, hada takim disi birak bunlar gine ayni ,gine bildiklerini yaparlardi.
bu takima ne yapip ve verdiklerini hepimiz gördük, ama malisef nankörler göremedi,,hada senin geldiginde bu takimin nakadar antipatik oldugunu hic söylemeyim.... ama sen gine büyük adamisinki aldigin her maglubiyete bilen insanligini bozmadan karsiyi tebrikleyerek bizlerede demecler verdin, anliyanlar anladi.
tamam aldigimiz sonuclar istedigimiz gibi olmadi,hayal kirikliklarinada ugradik ama,istifani veripte, yönetimdende onaylanmasina hic bir mantiga veremedim..... bari sezon sonuna kadar kalsaydin bu takimin basinda diye düsünüyorum..8 maclik bir süremiz kalmis ,sanki GÖKTEN SEMBILINEN BIR ANTRÖNÖR DÜSE SIVASSPORU KURTARA BILECEKMI ??? TABIKI HAYIR.
bu kadroynan afedersiniz bir B.. bilen olmaz bunlarida hepimiz biliyoruz.

sucsuz yerede sana istifa diye bagirib cagranlarada, bu takimi bu halere getirenlerede, bizlere sac,ba§ yolduranlarada ....
bendende 1kg kina bunu alin münasib yerinize yakin simdi.

furky.b
22.03.2010, 22:19
Cok Uzucu Bir Haber, Ama Yapacak Birsey Yok, Herkes Gidici, Tek Kalici Sivasspordur ! Kendisine Basarilar Diliyorum.. Insallah Gittiigi Yerde Basari Sagliyabilir..

sivastatlıbelam
22.03.2010, 22:22
hoca agbetuyu almayarak zaman zaman beni çıldırttığın olduysa da ALLAH a emanet ol.hakkını helal et.yolun ve bahtın açık olsun.

shang
22.03.2010, 22:23
yüzde yüz bizim yerli futbolculardan kaynaklandı bu durum çok önemli camianın içinde olan bi tanıdığım futbolcuların hocayı sevmediğini ve bu yüzdende takımda ikilik çıkardıgını soylemişti gerçektende öylede oldu bütün görüntüler maçtaki ruhsuz oyun bu yüzdendi yeni gelen yabancılarla bile kimse diyaloğa girmemiş işin iç kısmı böyle olunca tabi bunlar yüzeysel daha neler olmuştur neler bu adamları benimsemezsen tabikide uyum süreci alışma süreci diye bi şey olmaz bizim yerli futbolcular hocayı gönderdi bu lig ne türk hocalar yedi muhsin hocada onlardan bi tanesiydi hiç biri gözümde kalmadı zerre kadar kıymet vermiyorum hayrettin yasin gibi bi kaç özverili futbolcu dışında bu takımı siz yaktınız bu bataktanda çıkarmazsanız sivaslılar adına yediğiniz ekmek boğazınızda kalsın!

mnt3
22.03.2010, 22:33
muhsin ertuğral hocamıza sivasspor verdiği emekler için teşekkür ederiz.sivassporu 8 maçta 4 puan almış halde,enkaz halinde teslim aldı,elinden geldiğince katkı sağlamaya çalıştı,umarım bundan sonra başarılar yaşamaya devam eder kariyerinde

izmirliyigido
22.03.2010, 22:34
Gelişin muamma, gidişin muamma.... Sürpriz bir kurtarıcı gibi bir anda karşımıza çıktın, başarılı olmak istedikçe sanki arkandan çekildin. Ve onurlu ve haysiyetli bir şekilde ayrıldın. Herşeyinle sürprizdin ama bize mutlu bir tablo bırakamadın. Tek bıraktığın efendi kişiliğin. Yolun ve bahtın açık olsun Muhsin hocam..

AYK

yukarıyıldızlı
22.03.2010, 22:42
hoca eğer futbolcular seni dinlemiş olsaydı emininm şimdi çok iyi yerdeydik bence sana itaat yoktu ve seni göndermek için de her şeyi göze aldılar başardılar...haydi şimdi gelen hoca bu ruhsuzları toparlasında görelim....

sofularlı34
22.03.2010, 23:03
...of ya duygusal bır yaklaşım olcak ama ağlaması çok samimi
...bu takım geçen sene 12 trilyon ve bir o kadarda adam sattılar
...nerde o paralar Açıkla FİKRET ÜNSAL BEY

hiko58
22.03.2010, 23:41
muhsin hocanın futbol kariyerine yada futbol bilgisine hiç bir kimsenin diyeceği bişey yok. eleştremezde ama maya tutmadı tutabilirdi ama futbolda bu her zaman vardır. futbolcu hocayı istemedimi oynamaz hata yapar ve en sonunda hocayı gönderir. futbolcu sıkıya gelmez. taviz vermez. bilerek hata yapar. hoca taviz vermezse futbolcu hoca gidene kadar direnir en sonunda iş tehlike arzederse hoca gönderilir. sivastada öyle oldu.muhsin hocada onurlu bir duruşla istifa etti. gitmeyebilirdi. tazminatını alabilirdi. ama yapmadı. çok beğendiğim halde ben bile hocaya istifa et dedim. çünkü başka bir yolu yoktu. hala svassporda oynayan futbolculardan bülent uygundan emir aldıklarını sivaslılar biliyor.muhsin hocanın başarısız olması için futbolcular elbirliğiyle çalıştılar. ve oldu. inşallah bu yıl ligde kalırız ve bülent uygunun kalıntılarınıda temizleriz. yoksa hiç bir hoca çalışamayacak. güle güle muhsin ertuğral hocam sana istifa et dedim nolur beni bağışla ama yapacak başka şey yoktu. allah yolunu açık etsin onurlu insan.

Elbeyliliyiz
23.03.2010, 00:00
Senden cok ümitliydik ama son maclarda futbolcularimiz yetersiz kaldi ama yeni transferlerden cok sey bekledik olmadi iyi futbol bekledik olmadi allah yolunu acik etsin bizde böyle bitmesini istemezdik bu takima 20 altin degerinde puan kazandirdin basimizin tacisin. 8 macta 4 puan toplayan bülent bey düsünsün....

tekdoktiri
23.03.2010, 00:31
SAYIN HOCAM BEN KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLMADI SÖYLÜYÜM NEDEN OLMADI BAZILARI MALESEF İSYAN EDECEK AMA GERÇEK SİZİ FITBOLCULAR İSTEMEDİ BUNU SİZ DE BİLİRSİNİZYANİ OYNAMADILAR ALLAH İŞİNİ RAS GETİRSİN ONLARUTANSIN

58sehriban58
23.03.2010, 00:41
hocam yolun acik olsun....sivasspora yapmis oldugun hizmetlerden dolay cok sagol...insallah birdahaki takiminla daha basarili olursun...

kadirakin58
23.03.2010, 01:08
bülent uygun gibi haince bizi arkadan vurmadın ya, başarısızdın ama yine de sevdik seni. Yolun açık olsun.

Hasretim58
23.03.2010, 02:34
ARKADASLAR MUHSIN HOCANIN GIDICEYI BELLIYDI ve bunu cok istiyordum vede oldu ALINAN FUTBOLCULARDANDA BI KATKI GÖREMEDIK VE O YÜZDENDE BASARILI OLAMADIK BI MEHMET ILEN OLMUYORMUS BU ISLER ,, AMA KISISELLIGILE BEYEFENDILIGILE BÜLENT UYGUNA BILE ÖRNEK OLUCAK BIR INSANdi MUHSIN HOCA,,, VEDA EDERKENDE BENI ZATEN COK DUYGULANDIRDI MUHSIN HOCA BÜYÜK ADAMisSIN SIVAS HALKI ADINA HAKKIMIZI HELAL EDIYORUZ SANA YOLUN ACIK OLSUN..........
ASKER DURUSUYLAN BIZI AVUTDUN BÜLEB UYGUN ASIL SENDE BIR ERGENEKONCUYMUSUN BE:rolleyes:

ankastre
23.03.2010, 09:15
İçinde sevgi olan vedalaşırken duygulanır ve gözyaşı döker...
Sivas ve Sivasspor sevgisi besleyen bir beyefendi idi...
Futbolcular toptan gönderilemeyeceği için, tekten hoca gönderildi...
Yolu açık olsun, kan uyuşmazlığı oldu, inşaallah yeni hoca ile uyum sağlanır...

berduh
23.03.2010, 10:39
Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı

HAKLISIN KARDEŞ HOCANIN AĞLAMASINA BAKARAK SİVASSPORU SEVDİĞİNİ VE ELİNDEN GELENİ YAPTIĞINI GÖRMEKTEYİM ASIL ÜZÜLMESİ AĞLAMASI GEREKEN OYUNCUDUR PARAAINI ALIYORLAR RUHSUZLAR YENİLİYORUZ GOL ATAMIYORUZ DÜŞÜYORUZ UMRULARINDAMI BEN OLSAM AKIN VVE HAYRETTİN HARİÇ TOPUNU KADRO DIŞI BIRAKIRIM PAFI SÜRERİM YERİNE

fazla söze gerek yok. herşey burada. keşke biraz becerikli olsalardıda hoca istifa etmeseydi. gelecek yıllarda ki sivasspor görebilseydik.

cabuker
23.03.2010, 10:56
Muhsin hoca hem sivas için hem de türk futbolu için önemli bir yetenek ti.
Ama kaybettik maalesef. bu olayın müsebbibi bence tamamen YÖNETİM dir. bu kötü gidişin de müsebbibi yönetimdir. yönetim futbolcular üzerinde yeteri kadar etki yapamamıştır.
yazık çok yazık ge.en sene şampiyonluk yolunda olan bu takım bu sene düşmemek için tırnakları ile kazıyor toprağı. çok yazık......
bu haliyle sivas a değil karaman avruanın en iyi hocasını da geitrseniz sonuc değişmez. bu sorun yönetimde çözülecektir arkadaşlar. yönetim külahını ortaya koyup düşünecek ve yanlışlarını dökecek ve suçu da kimseye atmıyacaklar.
sezon başında transfer yapmayan da,
sezon arasında transfer yapmayan da,
futbolcular keyiflerini bozmadan top oyanyıp hoca bu durumdan şikayetçi olduğu halde buna engel olamayan da
bülente neredeyse vali kadar konuşma ve idare hakkı vererek bu takımın altını üstüne getittiren de
YÖNETİMDİR.

armn
23.03.2010, 17:38
http://www.holigan.com.tr/v.php?n=ertugral-sivasspora-gozyaslariyla-veda-etti-2010-03-22

alpgok58
23.03.2010, 19:27
KARDEŞİM 20 HAFTADA 19 PUAN ALIYORSUN OYUNCULAR ÜZERİNDE HİÇ BİR OTORİTEN YOK OYUNA ZAMANINDA MÜDAHELE YOK HIRS YOK HERMAÇ ORTALAMA 3 GOL YİYORSUN 4 HAFTADA BİR GOL ATAMIYORSUN,HERHAFTA RAKİP TAKIMLARI ONORE EDİCİ KONUŞMALAR,SAHANDA MAÇ KAZANAMIYORSN ÜÇÜNCÜ SINIF FUTBOL OYNATIYORSUN OZAMAN TABİİKİ AĞLARSI KİŞİLER GEÇİCİ KALICI OLAN S.SPORDURHİÇ ÜZÜLMEDİM 5HAFTA ÖNCE GİTSEYDİN BURALARDA OLMAZDIK GELİŞİNEDE KARŞIYDIM HİÇBİR BAŞARIN YOKTU ÜÇÜNCÜ SINIF TAKIMLARLA SİVASSPOR BİR DEYİLYOLUN AÇIK OLSUN

Kibrisli
23.03.2010, 19:40
KARDEŞİM 20 HAFTADA 19 PUAN ALIYORSUN OYUNCULAR ÜZERİNDE HİÇ BİR OTORİTEN YOK OYUNA ZAMANINDA MÜDAHELE YOK HIRS YOK HERMAÇ ORTALAMA 3 GOL YİYORSUN 4 HAFTADA BİR GOL ATAMIYORSUN,HERHAFTA RAKİP TAKIMLARI ONORE EDİCİ KONUŞMALAR,SAHANDA MAÇ KAZANAMIYORSN ÜÇÜNCÜ SINIF FUTBOL OYNATIYORSUN OZAMAN TABİİKİ AĞLARSI KİŞİLER GEÇİCİ KALICI OLAN S.SPORDURHİÇ ÜZÜLMEDİM 5HAFTA ÖNCE GİTSEYDİN BURALARDA OLMAZDIK GELİŞİNEDE KARŞIYDIM HİÇBİR BAŞARIN YOKTU ÜÇÜNCÜ SINIF TAKIMLARLA SİVASSPOR BİR DEYİLYOLUN AÇIK OLSUN

Ne başarısı olmadığından bahsediyorsun kardeşim sen?? Adam dünya da en çok tanınan Türk Teknik Direktör.... Aldığı Kupalar puanlandırılıp sıralandığında Terim'den bile önde... Tekrar bak... Senin 3. sınıf takım dediğin iki takımda her sene en az 2-3 oyuncuyu Avrupa'ya pazarlıyor... Türkiye'de hangi takım her sene alt yapıdan bırak 2-3'ü 1 oyuncu yolluyor? Bu adam oralarda kupaları parayı elinin tersi ile itip 4 puanlı bir takımın başına geçti, ülke futboluna hizmet etmek için kabul etti bunu geldi, kolay bir karar mı sanıyorsun? Biraz vefa olsun be... Biraz...
Bilip bilmeden araştırmadan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz... Belli ki bu takımın üzerinde bir el var ve o el temizlenmeden birşey olmaz, o elin kim olduğunu herkes biliyor, normal şartlarda gelseydi Ertuğral bu geçmişi ile Sivas'ta kesinlikle başarılı olurdu, umarım daha başarılı olacağı bir takımda yeniden şampiyonluklar, kıta şampiyonlukları kazanır ve birgün yeniden, kaosta olmayan bir Sivasspor'un başında bize de şampiyonluk yaşatır...

Ajax Cape Town
Kaizer Chiefs bundan önce çalıştırdığı takımlardan sadece ikisi, araştır takımları, stadlarını,taraftarlarını ve başarılarına bak...

alpgok58
23.03.2010, 20:37
BEN 40 YILDIR HEM AVRUPA HEM AFRİKA FUTBOLUNU TAKİP EDİYORUM KIBRISLI KARDEŞİM SENİN ÖRNEK VERDİĞİN AJAX CAPE TOWN AJAx kulübünün alt YAPISI BANA BIR BAŞARISINI SÖYLE AFRİKADA FUTBOL TEKNİĞE DAYALI OYNANIYOR BİZDEKİ GİBİ KORA KOR DEYİL

Kibrisli
23.03.2010, 21:29
BEN 40 YILDIR HEM AVRUPA HEM AFRİKA FUTBOLUNU TAKİP EDİYORUM KIBRISLI KARDEŞİM SENİN ÖRNEK VERDİĞİN AJAX CAPE TOWN AJAx kulübünün alt YAPISI BANA BIR BAŞARISINI SÖYLE AFRİKADA FUTBOL TEKNİĞE DAYALI OYNANIYOR BİZDEKİ GİBİ KORA KOR DEYİL

Ajax Cape Town'da toplamda sadece 1,5 sene çalışmış, birisinde 1 sezon ki o sezon ilk kez lig kupasını kazandırmış, diğeride bize gelmeden öncesi, lig kupası yarı finalinde ve ligde de 2. sıradayken sezon ortasında bize geldi...
Madem bu kadar araştırıyor ve takip ediyorsunuz da dünya futboluna kazandırdığı futbolculardan ya da asıl çalıştırdığı Kaizer Chief ile aldığı başarılardan bahsetmiyorsunuz? Ya da biliyorsunuz da bir önceki mesajınızda yazdığınız "hiçbir başarın yoktu, 3. sınıf takımlar" sözünüze muhalif olacağınızı anladınız... Ben yine de yazayım ben Kaizer Chief takımının tribün lideri ile görüştüm hoca geldiğinde ve bu görüşmeye şahit olan site yöneticilerimiz de mevcuttur, onların söylediği hiç lig şampiyonu olamamakla birlikte Muhsin hoca ile her çalıştıkları sene lig kupasını aldıkları + 1 kez kupa galipleri kupasını (Yani Afrika'nın UEFA kupasını) aldıklarını + Afrika'da onun sayesinde 1 kez yılın takımı seçildiklerini ve şimdiki Dünya Kulüpler Kupası hani sonuncusunu Barcelona aldı onda 3. olduklarını yazdı... Bende araştırdım ve bunları doğruladım... Şimdi ne olursa olsun siz bu adam Sivas'ta başarısız diyebilirsiniz bunu bende söylüyorum ama geçmişinde başarı yoktu diyemezsiniz... Bu takımın üzerindeki el kalkmadığı sürece Moruinho gelse kurtaramazdı, Ertuğral büyük özveri göstermiş, kendi kariyerini hiçe sayarak düşme hattındaki 4. sıradaki bir takımın başına geçmiştir, bu büyük bir onurdur umarım ileriki yıllarda bizi şampiyon edebileceği bir ortamda, kendi kurduğu bir takımla şampiyon yapar bizi...

Kibrisli
23.03.2010, 21:33
4. sıradaki demişim, 4 puanlı diyecektim.

mühendisburak58
23.03.2010, 23:02
bu hcayı çok sevdim aam tutmadı keşke tutsaydı.

serhatcan
24.03.2010, 00:27
Onurlu olmak zordur. sende bu zoru başardın hocam.oynanan kötü futboldan utanarak ne kadar düzgün bir kişilik sahibi olduğunu kanıtladın.Başarılar onursuz yapacaksa başarısızlığın onurlu resmini çizdin.En azından kimseyi suçlamadın ve dikkat ediyorum formda ki arkadaşlar takım başarısız olduğu halde hiç biri senin hakkında olumsuz tek kelime etmiyor. ama giden bir adam vardı sözde başarılıydı ve arkasından herkes kötü konuşuyor. demekki yapı meselesi. onurlu duruşun için saygıyla selamlıyorum seni.Ayrıca eğer başkan başkansa fuybolcuların neden oynamadığını araştırmalı. eğer futbolcularda muhsin hocayı sabote ettilerse onların onurunuda kendilerine bırakıyorum.

Akartuna58
24.03.2010, 00:46
muhsin hocanin sucu yok adama geldiler al bu takimi bu bataklikdan resmen cikar dediler devre arasi transferler yapti aldigi futbolcular güzel ve yetenekli futbolcular ama oynamak istemiorlar SIVASSPORUN TEKNIK DIREKÖTRE DEYIL ESKI RUHUNA IHTIYACI VAAAR !!

hiko58
24.03.2010, 07:24
sayın muhsin ertuğral hocam.
çok iyi bir hoca olduğunu biliyorum. kariyerlerinide biliyorum. ama ne yazıkki futbolcularla bir uyum olmadı aranızda. futbolcular sizi istemedi. futbolcu bunu düşme pahasına da olsa yapıyor ne yazıkki. senin söylediklerinin tam tersini yaptıklarını biliyorum. senin dediğin gibi oynasalar şu anda düşme potasında başkaları olacaktı biliyorum.dışardan sabote edildiğinizide biliyorum. ama sizin fazla yıpranmamamız ve kariyerinizin daha fazla yara aşlmaması için istifa en gerekli çözümdü. futbolda bu oluyor. sizin gibi çok kaliteli insanlar bazen çok ucuz bir şekilde harcanabiliyor. ben sizden çok umutluydum ve sizi çok istedim. ama futbolcu faktörünü hiç hesaba katmamıştık. sana bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum onurlu insan. sivasta herkesin seni çok sevdiğine sana saygı duyduğuna bütün kalbinle inanabilirsin.allah yolunu açık atsin. cebabı hak yar ve yardımcın olsun....

ercan_dpinar
24.03.2010, 08:24
adam gibi adamdı ama olmadı yolu açık olsun inşallah

RÜTBESİZ ASKER
24.03.2010, 09:49
Dürüst bir kişilikti ama her şey iyi niyetle dürüstlükle olmuyor.Takım çok kötü eski futbolcularımızı bile sahada tanıyamaz haldeyiz.Başka sebeblermi var acaba İnşallah ligde kalırız.Muhsin Hocam yolun açık olsun.

davulcu
24.03.2010, 10:03
ne yazıkki sivas halkı MUHSİN'LERİN KIYMETİNİ BİLMEZLER