Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİT ADAM MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ŞEHADET YILDÖNÜMÜ
dogukan58 23.03.2010, 23:48 ŞEHADETİN 1. YILINDA MUHSİN YAZICIOĞLU HAFTASI ; 25 MART GÜNÜ 10:30'DA
TACETTİN DERGAHINDA BULUŞUYORUZ.26 MART CUMA GÜNÜ TÜRKİYE'NİN TÜM İL VE
İLÇELERİNDE MEVLİT OKUTULACAK VE HATİM DUALARI YAPILACAK.27 MARTTA
İSTANBUL BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİNDE MUHSİN YAZICIOĞLU SEMPOZYUMU
DÜZENLENECEK.28 MARTTA MUHSİN BAŞKANIN ŞEHA...DET ARKADAŞLARI
ANILACAK.29 MART GÜNÜ ANKARA'DA MUHSİN YAZICIOĞLU SEMPOZYUMU
DÜZENLENECEK.30 MART'TA ALPEREN OCAKLARINDA ANMA PROGRAMLARI
DÜZENLENECEK.31 MART'TA YİNE MUHSİN BAŞKANIN KABRİ BAŞINDA TOPLANILARAK
DUALARLA BAŞLAYAN HAFTA YİNE DUAYLA SONLANDIRILACAKTIR.AYRICA 24-25-26
MART GÜNLERİ ANKARA KIZILAY METROSUNDA RESİM SERGİSİ DÜZENLENECEKTİR...
yukarıyıldızlı 23.03.2010, 23:54 Unutmadık reis unutmayacağızda davan davamdır....Ruhun şad mekanın cennet olsun reis...sen gittin sahipsiz kaldık platonik aşkın Sivası bitiriyorlar reis...
yusuf_yusuf 23.03.2010, 23:58 ŞEHADETİN 1. YILINDA MUHSİN YAZICIOĞLU HAFTASI ; 25 MART GÜNÜ 10:30'DA
58MUAMMER58 24.03.2010, 00:25 EBEDİ LİDERİM YİĞİT ADAM SENSİZLİĞE ALIŞAMADIK SENİ ÇOK ÖZLEDİK SİVAS SENSİZ ÇOK YALNIZ ,TAM ÖKSÜZ KALDIK.MEKANIN CENNET OLSUN SENİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ,
Sarkdakikisla58 24.03.2010, 00:46 Reis Alperenlerin seni cok özledi, olmuyor seniz be reis
28.03.2010 Viyana Alperen Ocagi olarak Anma Gecesi düzenleyecegiz Viyanada yasayan tüm dostlari bekliyoruz.
Evet tam bir sene oldu. Büyük Birlik Partisi Lideriydi o zaman yaşıyor, nefes alıyor, görüyor, duyuyordu. Bu sene ise O’nu tanımlamak için Büyük Birlik Partisi’nin Merhum ve Mağfur Lideri diyoruz. Ölüm gerçek bu dünyada, tıpkı doğumun da gerçek olduğu gibi.
Tam bir sene oldu, O’nu ahiret yurduna yolcu edeli. Fani dünyadaki sayılı nefeslerini tüketip, mizan gününe kadar ruhların misafir edildiğine inandığımız berzah aleminde şu an. Büyük Birlik Partisi, bu Sene-i Devriye için çok sıkı hazırlanmış gibi gözüküyor.
İlk olarak 25-31 Mart tarihleri arasını, merhum Muhsin YAZICIOĞLU Haftası ilan ederek işe koyulmuşlar. Program özetle şöyle;
23-24-25 Mart 2010 tarihinde Ankara /Kızılay Metrosunda resim sergisi.
25 Mart 2010 tarihinde saat: 10.00’da Merhum Yazıcıoğlu’nun defnedildiği Ankara Tacettin Dergahında “BEYAZ BULUŞMA” adı altında bir araya gelecekler. Bu organizasyon için İstanbul ilçe teşkilatlarından Ankara’ya otobüsler kaldırılacak.
26 Mart 2010 tarihinde Yatası namazına müteakip Sultanahmet Camiinde Merhum Yazıcıoğlu için Mevlid-i Şerif okutulacak.
26 Mart 2010 tarihinde; Tüm camiiler de İl ve İlçe teşkilatları öncülüğünde Mevlid-i Şerif ve Hatim duaları okutulacak.
27 Mart 10.00 – 16.00 saatleri arasında İstanbul. Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde "1.Uluslararası Muhsin YAZICIOĞLU Sempozyumu" düzenlenecek.
28 Mart 2010 tarihinde Sivas’ta Muhsin YAZICIOĞLU ve şehidler için anma programı düzenlenecek.
29 Mart 2010 tarihinde Ankara Sürmeli Otel Peymane Salonda 10.00 – 16.00 saatleri arasında "1. Uluslararası Muhsin YAZICIOĞLU Sempozyumu" tekrarlanacak.
31 Mart 2010 tarihinde ise Tacettin dergahında; Kabri başında Kur’an-ı Kerim, Dua ve Tekbirlerle anma programı düzenlenecek....
Merhum Muhsin YAZICIOĞLU sevenlerine duyurulur...
Diğer yandan helikopterin düştüğü Keş Dağı’nda da anma programı düzenlenecek. Büyük Birlik Partisi, Merhum Liderini hayatını kaybettiği Keş Dağı’nda dualarla anmaya hazırlanıyor. Bir grup kafile, 25 Mart 2010 tarihinde Kahramanmaraş il başkanlığından hareketle, helikopterin düştüğü Keş Dağı’na tırmanacak. Burada yapılan hatimlerin duasının yanı sıra Yasin-i Şerifler okunup Merhum Yazıcıoğlu’nun ruhuna hediye edecekler. Ayrıca 31 Mart tarihine kadar da Mevlid-i Şerif okunup birçok programlarlar anılacak.
Rabbim; Kendilerine sonsuz affı, mağfireti ve merhameti ile muamele eylesin İnşaallah...
Ahiret hayatında Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’e komşu eylesin İnşaallah...
bizi, burada Sivaslı olduğunu iddia eden soysuzlara bırakıp gittin be başkan. seni çok özledik. Büyük insandın. Allah makamını cennet etsin. Hep sevdik seni, ölene dek de seveceğiz.
kadim insan dın muhsin başkan mekanın cennet olsun
üçyıldız58 24.03.2010, 10:35 sen gittin sivas,türkiye,türk dünyası öksüz kaldı koca reis
kendini milletvekili sanan bir kaç tane soysuz bu memleket yanlızlığa yoksulluğa itilirken utanmadan milletin içinde geziyorlar vede yanlarında yalakaları tabur tabur geziyor
SEVDALANDIM BİLE BİLE
BİR HİLALE BİRDE GÜLE
KABRİNDE RAHAT UYU
KOCA REİS GÜLE GÜLE
Ali Selim 24.03.2010, 11:37 Adını her duyduğumda ÜŞÜYORUM be koca reis çok özledik seni be abim başkanım reisim SİVASIM senin bıraktığın aşığın olduğun platonik aşkın SİVASA sahip çıkmıyorlar koca reis unutmadık unutulmayacaksınız sen ve arkadaşların
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum…
Muhsin YAZICIOĞLU
Talihsiz bir kazayla bu hayata veda eden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu “Üşüyorum” adlı şiirini 25 yıl önce Mamak Cezaevi’nde hapis yatarken kaleme almıştı.
http://www.trpress.com/muhsin-yazicioglu-usuyorum-siiri-dinle-video-izle/
ruhun şad mekanın cennet olsun reis sen gittin sahipsiz kaldik
Ruhun Şaad Mekanın Cennet Olsun Reis.
O gün inşallah kabrin başında olmaya çalışacağım. seni unutmadık, unutamadık, unutmayacağız..
58VoLkAn58 24.03.2010, 14:15 Üşüyoruz Reis.Seni asla unutmayacağız.
mustafaarslan 24.03.2010, 14:15 Allah rahmet etsin seni sadece Sivas değil tüm Türkiye unutmayacak mekanın cennet olsun reis
dogukan58 24.03.2010, 21:16 KEŞKE HİÇ BUNLAR OLMASAYDI..................... .................
şarkışla 58 24.03.2010, 22:31 Türkiye değerli bir siyaset adamını kaybedeli 1 yıl oldu.Nedense Türkiye de insanların değeri sağlığında değil de öldükten sonra anlaşılıyor.Ne de çok seveni varmış be MUHSİN başkanın.Sağlığında onun kıymetini bilmeyenler ölümünden sonra ondan övgüyle bahsettiler bir nevi timsah gözyaşları yani.peki ya biz SİVASLILAR MUHSİN BAŞKAN ÖLMESEYDİ BBP SİVAS BELEDİYESİNİ KAZANABİLİRMİYDİ iğne çuvaldız olayı yani
tekdoktirin 25.03.2010, 00:48 SEVDAMDIN CANIMDIN ABİMDİN MEKANIN CENNET OLSUN ABİ
emmioglu5858 25.03.2010, 07:00 ruhun sad olsun reis seni asla unutmayacagiz yüregin yüregimz oldu davan ise davamiz .nasil yasadiysan öyle gittin.... rahmetle aniyoruz seni...reisim....
atababa111 25.03.2010, 09:51 Seni sevmeyenlerini bile ağlattın giderken.Ülkenin büyük değeriydin, biranda gittin.Mevlam mekanını cennet etsin, aileye sonsuz sabır eylesin.
alcapon74 25.03.2010, 11:19 ŞEHADETİN 1. YILINDA MUHSİN YAZICIOĞLU HAFTASI ; 25 MART GÜNÜ 10:30'DA
RUHUN ŞAD OLSUN KOCA REİS.SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ...
dogukan58 25.03.2010, 21:53 Ruhun şaad mekanın cennet olsun koca babam ustam reisim
adalı harun 25.03.2010, 22:13 ruhun sad olsun koca reis sen üşüdün bizi dondurdun bıraktın mekanın cennet olsun
saglıgında kıymetini anlayaMADIK YAZIKLAR OLSUN BİZE
SİVAS SİZİ ÇOK ÖZLEYECEK
bassguitar 26.03.2010, 08:07 ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN INSALLAH..............UNUTMADI K UNUTMAYACAGIZ.......
Allah rahmet eylesin. Çok sevdiğimiz çok sevilen ve yeri asla doldurulamayacak bir hemşehrimiz, saygı değer bir siyasetçi ve inançlarına bağlı bir insandı. O herşeyi ile örnek bir kişilikti.
Borte Tarkan 28.03.2010, 19:02 Tam 1 sene geçmiş Sivasımızın incisi Rahmetli Başkanımız,şehit olalı...
geçen seneyi,25 Mart ila 1 mayıs arasında geçen süreci,hatırlıyorum da,ne kadar kahrolmuştuk.bugün ise,fani hayatın ne kadar anlamsız olduğunu,görüyor ve Başkanımıza büyük bir özlemi ve onla,ahirette,kavuşma isteğini,duyuyorum.Sivasımızın ve tüm Anadolumuzun,vatanımızın bu büyük,cennetlik insanına Allahtan rahmet diliyorum.Allah yakınlarına,dava arkadaşlarına ve biz Sivaslılara,sabır versin.
sofularlı34 28.03.2010, 20:00 DÜNYA kötülere kalmış dünya SİVAS öksüz kaldı.kaybedince anlaşılıyor her şey
ALLAH Rahmet eylesin.Anasına ailesine sabır versin.
tekdoktiri 28.03.2010, 21:59 EBEDİ LİDERİM YİĞİT ADAM SENSİZLİĞE ALIŞAMADIK SENİ ÇOK ÖZLEDİK SİVAS SENSİZ ÇOK YALNIZ ,TAM ÖKSÜZ KALDIK.MEKANIN CENNET OLSUN SENİ UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ,
ne diyebilirimki?üzgünüz hemde çok ancak neye yarar üzgün olmak.arkadaşım yüksel i geri getirirmi,il başkanımı geri getirirmi partilimi geri getirirmi gasteci hemşerimi geri getirirmi..sayesinde dürüst siyaseti ögrendigimiz,imkansızlıklara ragmen vatanın her köşesinde teşkilatlanmış,siyasetin sadece parayla yapılmadıgını yüreklede siyaset yapıldıgını dünyaya ispatlamış,davasında dosdogru olmuş ezilmemiş egilmemiş,dik durmuş dürüst olmuş,ükesini ve halkını canı gibi sevmiş,mazlumun ve garibanın düşüncesini her yerde haykırmış hele hele mecliste (şeriat a dil uzatanın dilini yırtarım)diyebilen inancına son derece baglı yigit insan...geri gelirmi gelmez elbet o sonsuzlugun sahibine gitti.biz üzgünüz neye yarar.saglıgında onu anlamıyanlar onun sevdası olan büyük birligi ölünce oluşturdu neye yarar.nizamı alem ülküsü yetim ülke dürüst siyasetçiden mahrum sivas sahipsiz islam alemi lidersiz ülkücüler başsız kaldı üzülmek neyi çözer.ancak yapabildigimiz tek şey üzülmek başkada bişey elimizden gelmiyor.partinin önünden geçerken içim doluyor binaya giresim gelmiyor siyaset yapasım hiç yok kimseye oylar biz diyesimde yok artık.şehite üzülmemek lazım yapacak şey onun davasına devam etmek onun yolunda yörümek onun yapmak istediklerini yapmak lazım.bizim görevimiz artık bu olomalı onun yoklugunu kabüllenmeli ve bize gösterdigi yolda onun gibi yörümeliyizki o yerinde rahat yatsın.genel başkanım ve en son yol arkadaşları allah rahmet etsin mekanınız cennet olsun.
tekdoktirin 29.03.2010, 01:59 bizi, burada Sivaslı olduğunu iddia eden soysuzlara bırakıp gittin be başkan. seni çok özledik. Büyük insandın. Allah makamını cennet etsin. Hep sevdik seni, ölene dek de seveceğiz.
|
|