Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido yeni hocasını buldu

SivasSpor.Com
23.03.2010, 22:13
http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal_poz.jpg
Ligde kötü gidişatı Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor bu sezonki üçüncü teknik direktörü ile anlaştı. Kırmızı beyazlılar Manisaspor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı takımın başına getirdi..

Sivasspor, takımının teknik direktörlüğü için Mesut Bakkal ile anlaştı.

Alınan bilgiye göre, Muhsin Ertuğral'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı.

Bakkal'ın bugün kulüp tesislerinde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

yukarıyıldızlı
23.03.2010, 22:13
Düştük kesin diyorum ve başka bir şey demiyorum....yazık çok yazık insanların ekmek parasını gelip maça destek vermelerine yazık...yönetim düşmeyi kabullenmiş ...inşallah ben yanılırım inşallah diyorum ama yanılmayacam gibime geliyor ...bekle bizi bank asya...

Kibrisli
23.03.2010, 22:15
manisayı düşürüyor diye kovuldu, biz daha kötü durumdayız, en sevmediğim adamdı hikmet karaman ama şu anda bize o lazımdı...

fatihtuztas
23.03.2010, 22:17
İYİ OLUR İNŞALLAH, BEN DE AÇIKÇASI ONUN GELMESİNİ İSTİYORDUM İNŞALLAH BAŞARILI OLUR...

zaralı19
23.03.2010, 22:18
hayırlı uğurlu olsun inşallah güzelşeyler yapar

07reis58
23.03.2010, 22:19
tüm Sivasspor camiasına hayırlı olsun..bizi bu kötü durumdan inşallah kurtarır

ahmetbaba
23.03.2010, 22:19
mesut bakkal hayırlı olur inşallah

sevda58
23.03.2010, 22:25
Hayirli ugurlu olsun, insallah iyi olur bizide su durumdan kurtarir..

burak58svs
23.03.2010, 22:26
tüm camiaya hayırlı olsun ancak bu yönetim sivası düşürmek mi istiyo bu takım için en uygun adam hikmet karaman ztn taraftarın görüşü de bu yönde para konusunda mesut bakkal daha uygun gelmiş galiba

mayhos58
23.03.2010, 22:27
İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.

Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar.
şimdiden geçmiş olsun........

oquzh4n58
23.03.2010, 22:27
bankasya lıgı hayırlı olsn dusurur bu adam bıızı:mad:

gner83
23.03.2010, 22:28
yiğidolar
hikmet karaman gelemez ankaragücüyle yaşanan tazminata anlaşmazlık yüzünden mahkemelik gelecekler içinde en ii lerden biri mesut bakkal artık önümüze bakacaz antepten kesin puan lazım....

fedayi
23.03.2010, 22:30
saçmalığa bak ya gene ayvayı yiyen biz olacaz hikmet karaman gelseydi keşke neyse hayırlı uğurlu olsun inşallah küme düşmeyiz

özsivasli1903
23.03.2010, 22:31
hikmet karaman niye gelmiyor anlamis degilim adamin yaptiklari ortada...
bence yanlis tercih insallah yanilirim...

yerliturkuaz
23.03.2010, 22:32
Futboldan anlayan bir hoca Türkiye ligini iyi tanıyan bir hoca...

Kimse kusura bakmasın düşen iki takım belli Ankaraspor ve Denizlispor. Siaysetin el attığı bir lig şuan, Diyarbakırspor ligde kalacak. Şartlar ne olursa olsun. Bu bir gerçek oldu artık. Formalite icabı oynayacağız kalan maçlarımızı. Ne yapalım Süper lig maceramız güzeldi. Anadolu takımlarının uyanmasını sağladık. Şampiyon olabileceklerini gösterdik. Bursaspor'da bilindik eller devreye girmezse şampiyon olacak. İnşallah olurda....

Bülent Uygun sana diyecek hiçbir kelime bulmuyorum. Sivas'lının herşeyi olan bu takımı ne hallere soktuğunu tüm Türkiye gördü. Seni Allah'a havale ediyorum....

gner83
23.03.2010, 22:32
hikmet karaman a.gücüyle mahkemelik gelirse pürüz çıkar yeniden sözleşmeyi fesetmek zorunda kalırız

basayev58
23.03.2010, 22:33
Ben Sivas'lı bir Hoca olmasından yanaydım. Ama Mesut Bakkal karakterli ve iyi bir hoca. Umarım takımımız için hayırlısı olur. Önyargılı olmanın anlamı yok. Denizli taraftarı Mesut Bakkal gitti diye küme düşme potasına girdik diyor,Manisalılar MEsut Bakkal yüzünden küme düşme potasına girdik diyor. Hocanın bize ne dedirteceğini zaman gösterir. Onun için biz bekleyelim ve son sözü ilk baştan söylemeyelim. Her zaman DESTEK...

fedayi
23.03.2010, 22:34
mesut bakkal işi beceremesse bunun hesabını bakalım kim verecek yönetimde kendini bank asyaya hazırlıyor heralde ucuz işe yaramayan adamları getiriyorlar

ekonomist
23.03.2010, 22:34
Vallaha yiğodolar spordan bu sene öyle soğudum ki hiş sormayın,anlaşılan yönetimde bank asyayı kabüllenmiş,daha haftalar var kümede kalmak için en yi hocaları bul getir,inşallah kümede kalırız diyorum,hoca inşaallah başarılı olur,amin.

OsMaN1674
23.03.2010, 22:40
Bende Mesut Bakkalın gelmesini istiyordum iyi oldu.Ayrıca arkadaşlar Hikmet Karaman gelemezdi ankaragücüyle mahkemelik adam bu sene başka takım çalıştırırsa tazminat ödeyecek o yüzden gelemedi

yener_sahin
23.03.2010, 22:43
Yönetim mayısda toplu kongre kararı aldı.Başkan dahil toplu istifa gelebilir.Her şeye hazırlıklı olun...Giderse başkanımız kendimizi 3. ligde buluruz.Bakalım kaç sivassporlu kalacağız o zaman...

50sekiz
23.03.2010, 22:44
Ersen Martini Manisaya transfer eden Mesut Bakkal ;)
Bence Hikmet Karaman aranan hoca idi ama yönetim paraya kiyamamistir.

ekonomist
23.03.2010, 22:44
yiğodalar mesut bakkal ın takımları genellikle nasıl bir oyun anlayışıyla oynuyorlar,atak sa bizim defans malum o yüzden soruyorum

50sekiz
23.03.2010, 22:45
Yönetim mayısa toplu kongre kararı aldı.Başkan dahil toplu istifa gelebilir.Her şeye hazırlıklı olun...Giderse başkanımız kendimizi 3. ligde buluruz.Bakalım kaç sivassporlu kalacağız o zaman...

Hic sasirmadim. Zaten basarisizlikta kimse kalmaz.
Doga kanunu gibi bisey ;)

58MUAMMER58
23.03.2010, 22:45
BANA HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER TUTTUĞUM BİR HOCA DEĞİL,MANİSA YI ALT SIRADA BIRAKTI KOVULDU,AMA SİVASTA ŞÖYLE BİRŞEY VAR,DÜŞEN TAKIMLARDAN ,GELEN OYUNCULAR SİVASTA BAŞARILI OLUYOR İNŞALLAH BUDA ÖYLE OLUR,BUNDAN DAHA KÖTÜ OYNATMAYACAĞINA EMİNİM,GEÇ OLDU 5,6 HAFTA ÖNCE GELSE İYİ OLURDU,İNŞALLAH BU TAKIMI LİGDE TUTARDA SENEYEDE ÇALIŞIRIZ.

50sekiz
23.03.2010, 22:46
yiğodalar mesut bakkal ın takımları genellikle nasıl bir oyun anlayışıyla oynuyorlar,atak sa bizim defans malum o yüzden soruyorum

göze hos gelen atak futbol oynatiyor.
ilk zamanlarda ersun yanalin yardimcisiydi mesut bakkal sonra ayrildilar

85200258
23.03.2010, 22:49
Muhsin hoca düşmanlarına bir sorum var mesut bakkal Türkiyeyi tanıyor diyorsunuz. Türkiyede bana bunca yılda bi başarısını anlatabilecek olan var mı?

вαЯon™
23.03.2010, 22:57
... Mesut hoca hayırlı olsun...........

ekonomist
23.03.2010, 23:01
artık hayırlı uğurlu olsun demek düşer madem kesinleşti transfer,aslında bizim defans çok kötü,adam gibi defans yapsak buralarda olmazdık,hoca inşallah takıma güven getirir ve bizi ligde bırakır,hayırlı gecelr yiğidolar.

50sekiz
23.03.2010, 23:08
Mesut Bakkal (19 Mart 1964 Kırıkkale), teknik direktör.

1978'de Kırıkkale΄de futbola başladı. Kırıkkalespor oynarken 18 yaşında ümit milli takıma çağrıldı.1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Denizlispor΄da oynadı. 1995-1997 arasında antrenör, Denizlispor altyapı 1997 yılından bu yana Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli takımda antrenörlük yaptı.

Ziya Doğan'ın ayrılmasından sonra 30 Ağustos 2005'te Gençlerbirliği Spor Kulübü ile anlaşmıştır. Mesut Bakkal direktörlüğünde Gençlerbirliği Spor Kulübü Turkcell Süper Lig'inde oynadığı 30 maçtan 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 2005-2006 sezonunda ligi 6. sırada bitirmiştir. 2007-2008 sezonunda Gaziantepspor'a gelen Mesut Bakkal 15. haftada teknik direktörlükten istifa etmiştir. 19. Haftada ise 2006-2007 sezonunun sonunda ayrıldığı Gençlerbirliği Spor Kulübü ile tekrar anlaşmıştır. ve tekrar g. birliği teknik direktörlüğünden istifa edip Denizlispor ile anlaşmıştır.Denizli tarafından sözleşmesi feshedildikten sonra 2009-2010 sezonunda Manisaspor ile anlaşmış, fakat takımın kötü gidişi nedeniyle 2009-2010 sezonunun 17. haftasında Manisaspor ile yollarını ayırmıştır.

H_Turan
23.03.2010, 23:19
En İsyemediğim Hocayı Getirdiler Gelen Gideni Aratır

yigidoss
23.03.2010, 23:23
Elveda Türkcell Süper Lig :mad:

mnt3
23.03.2010, 23:25
mesut bakkal ın gelmesi iyi oldu,her ne kadar takımımız iyi durumda olmasa da ligde kalacağımıza inanıyorum,mesut bakkal ile gelecek sezon ise başarılı oluruz bence

noname87
23.03.2010, 23:25
Valla hocadan çok şey beklemeyin çıkıp o oynamayacak şu 8 hafta bir ışık bile görsem yeterli benim için

olumune58
23.03.2010, 23:27
ligde tutsunda yeter inşalah başarılı olur.....

GuVeN
24.03.2010, 01:13
Başka hocamı yokdu! İnsanda umut falan bırakmadılar,yönetimi kınıyorum,yeter artık ya!

Aydogan58
24.03.2010, 02:57
SAYIN YÖNETIM ;;
"BURADAN BIZLER SIZLERE SESLENIYORUZ,,

takimin basina: MESUT BAKKAL gibi böyle sorunlu, gitigi yerde tutunamamis, basarisizlik yüzünden SivasSpor klübünden dahada düsük klüblerde görev almis vede sonradan tekme tokat kovulmus teknik adam sunacaginiza hic basimiza bela etmeyin,, bosu bosuna klübün paralarini harcamayin ,
ozaman bizim Paff Takimin Hocasini getirin BU MESUT BAKKALdan DAHA IYIDIR.

BIZLER ARTIK TECRUBELI VE BASARILI ANTRÖNÖR ISTIYORUZ....

YETER ARTIK SU PARA CUVALIN AGAZINI BIR DÜZGÜN ACINDA BIZLERI VE SIVAS-HALKINI KURTARIN ARTIK:

SAYIN MUHSIN HOCAMIZ SON MACINDA ARTIK DAYANAMADI; VE BEN ARTIK UTANIYORUM DEDI..........

BIZLER,, YANI SIVAS HALKI SEZON BASINDAN "HAZIRLIK MACLARI DAHIL" UTANMAKTAN KAHROLDUK.

MILLET SIMDIYE KADAR OYUNCULARDAN BASLAYIP "ISTIFFA DIYE BAGIRMAYA"
BERABERINDE HEM SORUMLUSU OLAN TÜRBÜLENTI HEMDE SUCSUZ OLAN MUHSIN BEYI DE KENTEN GÖNDERDILER.

BU VERMIS OLDUGUNUZ KARARLADA,,UMARIM COK YAKINDADA HEPIMIZ YÖNETIM ISTIFFA DIYE BAGIRMAYA ARTIK STADI DOLDURURUZ

aslanefe58
24.03.2010, 03:08
çalıştırdığı takımlar büyüklere hep iyi oynar. yani zor rakibe oynatmasını bilen bi hoca. sert birazda acımasız bi tarzı var. orta sahada topum kaptırdın mı bas indir acıma anlayışında...
fikstürümüz gözönünde bulundurulursa iyi olabilir. tabii bizim yumoşlar o futbolu nasıl oynar bilmem..yine de biraz yürekli olabilirlerse daha çok hafta var aslında..
allahtan şöyle şans mans peşpeşe iki maç alsak bi hava gelir takıma ama hadi hayırlısı bakalım...

hiko58
24.03.2010, 06:58
hiç aklımızın ucundan dahi geçmeyen bir hoca. sanırım yönetimde süperligden umudunu kesmiş. bank asyaya giderken fazla para harcamak istemiyor. eyy bülent uygun koskoca sivassporu bu hallere düşürdün ya dilerim allahtan sürüm sürüm sürünesin.

yigido yakup
24.03.2010, 06:59
Bizde basarili olabilirmi veya bize arti ne katabilir uzun vadede pe bisey verecegini kimse düsünemiyor belki kisa vadede önümüzdeki galatasaray macinda bir artisi olur olaki bir galatasaray galibiyeti veya iyi oyunla alinan bir puan bizim takimi kendine getirebilir ondan sonrada pek asiri yanlislik yapmazsa ligde tutabilir ama enbüyük sorun ilk haftalari bos gecerse isimiz zor.

ofozturk
24.03.2010, 07:13
ben bu hocadan ümitliyim. inş takımımıza faydası olur ve gelecek yıllarda eski başarılarımıza ulaşmamıza tekrar vesile olur.

gmmetin
24.03.2010, 07:22
bugunden itibaren sivasspora olan inancımı ve desteğimi çekiyorum...böle bir hocayı hiç bir yer tutunamayan ve diğer teknik adamlar arasında en ucuz maliyetli hocayı getiren yönetimi ayakta alkışlıyorum..bu takım siz düşürdünüz muhsin'in üstüne attınız mesutu getirip balçıkla sıvayacaksınız...

şarkışla 58
24.03.2010, 07:33
Sanki ligde kalma şansımız yüzde 95ti MESUT hoca geldi şansımız sıfıra indi.Zaten kalmamız mucizelere bağlı.SAMET-ZİYA-HİKMET-GİRAY-MESUT- elimizde olanlar bunlar.İçlerinden biri oldu

Ali Selim
24.03.2010, 07:48
Arkadaşlar aslında yönetim hikmet karaman ile anlaşmaya varacaktı ama kendisi ankaragücü ile davalı olduğu için gelemiyor o yüzden ibre mesut bakkala çevrildi hayırlısı olur inşallah

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

cenk5821
24.03.2010, 07:51
bu ne ya averaj takımlarını calıstıran tekik direktorler geliyor ama haklılar suan kim gelecek kume dusecek takım :(

Alibey58
24.03.2010, 07:52
arkadaşlar ben kaç kez yazımda belirttim gene belirtiyim belkikaale alan olur bu takımın bu hale gelmesindeki neden yönetimdir bakın bülent uygun yönetime liste verdi ve bu futbolcuları alalım dedi bunlardan birkaçını yazdım burak yılmaz engin baytar omotoyossi ve 4 kişi daha fakat yönetimin ucuzcu bekir politikası bizi bu hale getirdi ey yönetim 20 tane çakıl çukul adam alacana 5 tane 2 stoper 3 orta saha 2 de forvet alaydın bugun bu hallerde olurmuyduk acaba gene söylüyorum bu saatten sonra teknik direktör önemi kalmadı bu saatten sonra futbolcuların oynaması gerekiyor artık iş onlarda ve şuan hiçbirisi düşecez gözüyle anlaşmalarını yenilemiyorlar bu kadar ucuzmu o forma soruyorum ya bu şehri sevin oynayın yada defolup gidin ya bu yönetimde adam gibi icraat yapın yada bırakın....

balmandol
24.03.2010, 07:52
YÖNETTİİİMMMMMM...BİZ KÜME DÜŞÜYORUZZZ...HABERİNİZ OLSUUNNNNNN

Turan 59
24.03.2010, 07:58
Hoş geldin Sayın Bakkal.Umarım başarılı olursun.

kocakss58
24.03.2010, 08:04
hayırlı uğurlu olsun.kazanan sivasspor olur inşaallah....

Dağcı
24.03.2010, 08:28
İnşallah Mesut Bakkal aşısı tutar. Yoksa bizi gerçekten zor günler bekliyor.

savaş2
24.03.2010, 08:28
hikmet karaman o olmalıydı inşş bir durum olurda o gelir o yoksa vay halimize
düşünüyorum da yönetmde bank asyayı istiyor galiba.......hic bir şeye itirzları yok
fdrsyna

savaş2
24.03.2010, 08:35
bugunden itibaren sivasspora olan inancımı ve desteğimi çekiyorum...böle bir hocayı hiç bir yer tutunamayan ve diğer teknik adamlar arasında en ucuz maliyetli hocayı getiren yönetimi ayakta alkışlıyorum..bu takım siz düşürdünüz muhsin'in üstüne attınız mesutu getirip balçıkla sıvayacaksınız...

aynen katlıyorum yazıklar olsun kimse sahip cıkmyor takıma..........en iyi hikmet karamandı.............

emre41
24.03.2010, 08:37
Musa'yı, Yasin'i, hayretin'i, sedat'ı v.d. bu adam mı düzeltecek? Bir iki ay para kazanayım diye geliyor işte adam. Benim gram inancım yok. Bu 'SOYSUZLAR ÇETESİNİ' değil Bakkal, Mourinho bile kurtaramaz. Uygun'un uzantıları olduğu sürece bu takımda işimiz çok zor. Merak ediyorum ne değişecek. Yine de hayırlısı olsun....

usanmayan58
24.03.2010, 08:38
mesut bakkal degıl ya dunyanın edn ıyısı gelse bu takıma ruh veremez...
2 lige dusmek ıstemıyorsak yonetımın ıstıfası gereklı.
futbolcuları kosturacak olan baskan (yenınce 4 bin verıyorsunuz ya yenılınce ellerınden 5 bın alın bak nasıl oynuyorlar).
evine ekmek goturecegı parayla maca gelenlere yazık, bu halk bu takıma gonul verdi unutmayın.....
Hayırlısı ALLAH tan...

58MUAMMER58
24.03.2010, 08:43
HAYIRLISI OLSUN DİYELİM, İNŞALLAH BAŞARILI OLUR,ŞU ORTAMDA İYİ HOCA ZATEN GELMEZ, KENDİNE GÜVENİ VARKİ GELİYOR.BEN ÇOK UMUTSUZ DEĞİLİM.MANİSAYA ÇOK KÖTÜ FUTBOL OYNATMIYORDU FUTBOLCULARLA TAKIŞTIĞI İÇİN TAKIM ONU SABOTE ETTİ ,TIPKI BİZİMKİLERİN, MUHSİN HOCAYA YAPTIKLARI GİBİ,YAPACAĞI TEK ŞEY FUTBOLCULARI İYİ MOTİVE ETMESİ DİRENÇLİ OYNATMASI,DOĞRU KADRO ÇIKARMASI TAKIMDAKİ OYUNCULARI TANIYOR,YABANCILIK ÇEKMEZ, MADEM GETİRİLECEKTİ ,SON BURSAYA YENİLDİKTEN SONRA GELMELİYDİ ,GEÇ KALINDI ,AMA LİGDE KALACAĞIZ İNŞALLAH.

H_Turan
24.03.2010, 08:49
Bu damaıo Sevmezdim Bize Geldi Hayırlısı Olsun

taraf
24.03.2010, 08:55
BU SENE ALLAHIN İZNİYLE BU LİGDE KALACAGIZ ÖNÜMÜZDEKİ 2 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ EN AZ ZAİATLA KAPATMAMIZ LAZIM DÜŞME TEHLİKESİ GECİREN TEK TAKIM BİZ DEYİLİZ MANİSA DİYARBAKIR DA VAR SABIRLA BEKLEMEK LAZIM 3 PUANLIK SİSTEMDE HER ŞEY OLABİLİR KARAMSAR OLMADAN SONUNA KADAR TAKIMI HOCAYI DESTEKLEMEK LAZIM BU SAATTEN SONRA YAPACAK PEK BİR ŞEY YOK ŞİMDİ TÜM SİVAS HALKININ TÜM SİVASSPOR RUN FUTBOLCUSUNDAN MALZEMECİSİNE KADAR TEK YÜREK TEK BİR BEDEN OLMASI LAZIM ŞUAN BİRLİK ZAMANI

shang
24.03.2010, 08:56
arada muhsini harcadınız o oldu işte çok acıdım muhsin hocaya futbolcular oynasın şimdide hoca begenmeyen zihniyete küfür etmek geliyor içimden bank asyada istediğiniz kadar hoca istemeyin ne halt yerseniz yiyin belki bi talibiniz çıkar gözleyin siz

kayayatakci
24.03.2010, 08:56
bence de mesut bakkal sivasimiza yeterli olamaz.keske hikmet karamanin ankara gücü ile sorunlarini halletse de sivas yönetmide destek verse bir an evveli hikmet karamani getirseler veya .tekrar bülent hocamizi .insallah hayirlisi olur yeterki bu sene ligte kalalim tüm yigidolara selam

effenberg
24.03.2010, 08:57
Artik bu saaten sonra gelecek TD e Allah yardimcisi olsun gerekten cok zor maclarimiz var.Külüpümüz icin hayirlisi neyse O olsun..

H_Turan
24.03.2010, 09:00
arada muhsini harcadınız o oldu işte çok acıdım muhsin hocaya futbolcular oynasın şimdide hoca begenmeyen zihniyete küfür etmek geliyor içimden bank asyada istediğiniz kadar hoca istemeyin ne halt yerseniz yiyin belki bi talibiniz çıkar gözleyin siz

Haklısın Kaedeş Muhsin Hoca Gittide Ne oldu Gelen kişiye bak

tanyil
24.03.2010, 09:04
girdiler bakkala aldılar bakkalı... Yuh derim başka birşey demem. inşallah ben yanılırımda bu adam bu sefer iyi çıkarda bizi kurtarır.

yav sahaya çıkıp takır takır top oynasalar gam yemeceyem. ruhsuz bir yönetim, ruhsuz bir topcular topluluğu aha ruhsuz bir teknik traktör... arkaya birde römork... haydi hop bank asya...

inşallah yanılırım...

armn
24.03.2010, 09:10
bu saatten sonra başarı dilemekten dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok inş kurtarır bizi küme düşmekten

üçyıldız58
24.03.2010, 09:19
Arkadaşlar hala gerçekleri göremiyoruz bülent uygun kendi kurduğu takımı 8 haftada düzeltemedi 8 hafta sonunda aldığı bir galibiyetle arkasına bakmadan kaçtı gitti
muhsin hoca geldi yapmadığı teknik ,taktik futbolcu değişikliği kalmadı muhsin hocada başaramadı adam gibi geldi adam gibi gitti
şimdi sıra 3.hocada şayet 3.hocamız fatih terimde olsa bu takımdan bir şey olmaz
mecnun başkanın yapacağı ligin durumu belli kesinlikle bizim biletimizi kestiler
yasin,erman,musa aydın,apdurrahman dereli,ibrahim dağaşan,uğur kavuk ,nabil taider petkoviç,bunları süresiz kadro dışı koyacak
anlaştığı hoca ile iki yıllığına anlaşacak hem senenin kadrosunu şekillendirecek
hemde kulubümüz bünyesindeki genç yetenekleri takıma monte edecek
mesut bakkala gelince sivisinde başarıdan çok başarısızlık varr
yönetimde herhalde geçen seneki kazandığımız paraları ya yediler yada turşusunu vuruyorlarr

Kokomo
24.03.2010, 09:47
Yav daha adam antremana çıkmadan geldiğine gelmediğine bin pişman edeceksiniz!

Bu ne öfkedir ? Bu ne acımasızlıktır ? Bu ne Sivas düşmanlığıdır ?

Tamam anladık ;

-Bülent kötü
-Muhsin kötü
-Mecnun kötü
-Mesut kötü de bu takım son 8 maça kimle çıkacak ?

Artık olan öyle yada böyle oldu ?

Hocamız Mesut hocadır. Adam gibi olun, adam gibi destek verin !
Bozgunculuk yapmayın ...

atg
24.03.2010, 09:48
helal olsun yönetime hedefi sezon başında koymuşlarda biz görermemişiz ..
BANK ASYA hayırlı olsun tebrikler ,, sizde aşınızdan ekmeginizden keserek maca deplasmana gelin diyorlar. kahroldum sayelerinde Hoca MESUT BAKKAL mış hedefe en cabuk ulaştıracak hocada bulunmuş.Tahminim 3 -5 kuruşa gelmiştir gecen senenin kazanılan paralarıyla satılan ve alınan oyuncuları karşılaştırınca gercek dahada meydana cıkıyor.2 hafta sonrada yönetim elveda der gibi.Yapacak başka şey kalmadı cünki iş BİTTİ..saygılar

SempaticH
24.03.2010, 09:51
adam gelmeden çamurlar başladı ya bir durun bakalım ya tutarsa nolacak önemli olan tutturmak değilmi sonra hikmet karaman işi olmuyor bilmeden konuşmuyalım hayırlısı olsun inşallah düşmeyiz

davulcu
24.03.2010, 10:02
gelme hoca gelme sivas kimsenin kıymetini bilmez

kizilok
24.03.2010, 10:13
Manisada bizi çileden çıkardı bu hoca yarı sezon boyunca çanakkale geçilmez futbolu izlemekten artık maçlara gitmiyorduk...Takım 2-3 maçta 1 gol atarsa şanslı sayıyorduk kendimizi...Gittiğinden bu yana takım artık pozisyona giriyor ...Bakkal zamanında ortasahadan çıkamıyoduk...Defanstan başka birşey bilmeyen hoca bence kötü bir seçim sivas için...

Murad_Kelleci58
24.03.2010, 10:25
Yorumlarının hepsini okudum.. Yeni hoca yeni umutlar demek.. Olaya pozitif bakmaktan başka ne yapabilirizki.. Bende Hikmet Karaman'ın gelmesini isteyenlerdedim.. Ama bu saatten sonra sadece sabırla bekleyip göreceğiz.. Biz bir Milli Piayngo Bileti aldığımız düşünelim.. Çeyrek bilet, yani Mesut BAKKAL... Umarım çeyrek biletle milyarder oluruz..!!! ve ligde kalırız..
Aslına bakılırsa, Mesut Hoca'nın başlangıçtaki kariyeri gayet etkileyici idi.. Gençlerbirliği'nin başında 2007 yılında yaptığı başarılarda ortada idi. İlhan Cavcav ile yaşamış olduğu anlaşmazlıklarını biliyoruz.. Sonraki denemelerde yinede gittiği takımlara pozitif futbol oynatmaya çalışan, göze hoş futbolu tercih eden yeni nesil teknik adamlarından.. Umarım her kan değişikliğinin rüzgarıyla ve kendininde bu ligdeki tecrübeleriyle bu ligte kalırız.. Tek temennimiz buu.. bize düşen sabır etmek ve beklemekk.. Ama iyi düşünelimi iyi şeyler gelsin başımıza.. Yeise düşmemize gerek yok.. Daha ligde oynacacak 7 maç ve alınacak 21 puan var.. Sabır ve destek diyorum... Takım düzelecek, buna inancım tamm.. İnanmayanlarda olabilir ama.. İnanmak başarmanın yarsısıdır.. hatdi yiğidolar son dakikaya kadar sabır ve destekkk....

Ali Selim
24.03.2010, 10:57
Yeni Hocamız inşallah SİVASSPORA hayırlı uğurlu olur ve ligde kalmamızı sağlar desteğimiz artık mesut hocadan yana olsun

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg (www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html)

kadirakin58
24.03.2010, 10:57
taraftar hikmet karaman'ı istiyor ama yönetim hep ucuzluk peşinde. transfer politikamız da hep ucuzluktan yana olduğu için sürekli işe yaramaz futbolcular aldık. domatesin kilosu 1 ytl iken bozuk ve küflenmiş domatese 50 kuruş vermek akıllı bir iş değildir. yönetimin mentalitesini anlamıyorum. elinde ne varsa sat, ucuz ve işe yaramaz ne varsa satın al. bu mudur yönetim anlayışımız. ha bir de muhsin ertuğral'ı google'dan bulmuşlardı, çok güzel google'dan hoca buluyorlar. ayrıca bing ve yahoo search konusunda da yönetimimizin başarılı olduğunu düşünüyorum (!) manisa'dan kovulan hocanın bizde işi ne! taraftarın istekleri niçin göz ardı ediliyor.

rsimsek
24.03.2010, 11:03
inşallah takıma faydalı olur..

özyiğido
24.03.2010, 11:09
SİVASLILARA VE SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN....

ahhguzum
24.03.2010, 11:10
kesin hikmet karaman denilmişti ama yanlış haber sanırım....inşallah başarılı olur artık bitsin kabus yedirmeyelim şu diyarbakıra...eskişehirden sivasspor a aşık bir sivaslı BOL ŞANSLAR MESUT BAKKAL...siteye emek verenlere de çok teşekkürler takip ediyoruz allah razı olsun....

risale69
24.03.2010, 11:12
hayırlı olsun.
sivasspor un iyi bir kadrosu var ancak takım moral motivasyon olarak bitmiş durumda.futbolcularda eksik olan tek şey hırs . umarız hoca takıma gereken hırsı aşılar.

winner58
24.03.2010, 11:13
başarılı olur insallah yeni hocamız

atrium58
24.03.2010, 11:14
ligi yakından tanıyan biri olarak inşallah bize yeni bir sinerji getirir..

samor
24.03.2010, 11:19
disiplinli bi hoca ağırlığını koyacaktır 2 haftaya kadar alışır ama zamanın kıstlandığının bilincinde olursa başarılı olur. inş sonu hayırla biter

balmandol
24.03.2010, 11:20
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.İNŞALLAH SONU İYİ OLUR.HEPİMİZİN ÜMİDİ BU YÖNDE.
ANLAŞILABİLECEK BANA EN İYİ HOCA MESUT BAKKAL'DI.EN AZINDAN DİĞERLERİNE GÖRE DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BİRİ.
HOŞ GELDİN MESUT HOCA ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
(Bu arada bi dipnot;artık iş futbolculara kaldı.2 hoca eskittiler üçüncüyü yedirmeyiz futbolcular akıllı olun.Çıkın adam gibi oynayın kalın şu ligde)

ercan58.a
24.03.2010, 11:40
mesut bakkal
hikmet market
digeri süpermarket hepsi aynı bu güne kadar nerde başarıları var bu adamların
o takımdan oraya o takımdan oraya sürülmüş adamlar takım kimlere emanet allahım sen yardım et

adalı
24.03.2010, 11:43
mesut bakkal bizi işallah düşmekten kurtaracak buna eminim

BekirBayrak
24.03.2010, 11:46
Hayırlı uğurlu olsun .
İnşallah takımımızı bulunduğu kaos ortamından çıkarır.

eyupk
24.03.2010, 11:49
MESUT BAKKAL HOCAMIZIN BAŞARILI OLUCAĞINA YÜREKTEN EMİNİM. GEÇEN SENE DENİZLİSPOR LİGDE KALDIYSA, MESUT BAKKAL HOCA SAYESİNDE KALMIŞTIR, GÜVENİMİZİN KIRILMIYCAĞINA İNANIYORUM. HOŞ GELDİN MESUT HOCAM.

eyupk
24.03.2010, 11:51
mesut bakkal
hikmet market
digeri süpermarket hepsi aynı bu güne kadar nerde başarıları var bu adamların
o takımdan oraya o takımdan oraya sürülmüş adamlar takım kimlere emanet allahım sen yardım et
Geçen sene denizlispor kimin sayesinde ligde kaldı bir düşün iştersen, düşünki ondan sonra konuş.

yukarıyıldızlı
24.03.2010, 11:56
artık anlaşma sağlandıysa diyecek bir şey yok tek yürek olup destek vermeliyiz düşersek sahip çıkan olmaz bize dua edelim sivasımıza...

fedayi
insallah başarılı olur bizi şu son sıralardan kurtarır desteklerimiz mesut hocadan yana olur. hoca insallah takımı ateşler taze kan gibi bir takıma can verir.yeter artık canlansın yiğidolar .....

effenberg
M.Bakkal kisa dönemlerde cok verimli olan bir hocadir .........
Sayet bizim futbolcular gercekten süper Ligde kalmak istiyorlarsa kaliriz diye düsünüyorum..

EfSaNeSiN SiVaS
24.03.2010, 11:58
hayırlı olsun bizi kurtarsın bu sene o yeter

EfSaNeSiN SiVaS
24.03.2010, 11:59
başarılı olur inşallah mesut bakkal hocamız bizi mesut etsin ve düşürmesin yeter

adres58
24.03.2010, 12:03
Yüreğe su serpen bir hoca.. Ama zor...

KARİZMA58
24.03.2010, 12:08
BIR HIKAYE VARYA;
OĞLU ANASINA CENNETLIKSIN ANA DEMIS
ANASIDA OĞLUNA UMAMIYORUM OĞLUM DEMİŞ
ONUN HESABI
BİZE DÜŞMEYECEĞİZ DİYORLAR BAZILARI
BENDE DIYORUMKİ BU SAATTEN SONRA DÜŞMEYECEĞİNE UMAMIYORUM SIVASIM UMAMIYORUM...
AMA YINEDE INSALLAH DUSMEZ HEP DESTEK TAM DESTEK...

sevda58
24.03.2010, 12:13
bu sene 3cu hocamiz.... :confused:

hayirli ugurlu olsun, ne degisecek bekleyip gorecegiz.. birseyler demek icin cok erken

Salim58
24.03.2010, 12:14
Yeni hocamızı ve bizleri zor günler bekliyor.

Hayırlı olsun inşallah takımda bi düzelme sağlar.

burakpaşa
24.03.2010, 12:15
LANET OLSUN TAKIMI BU HALLERE GETİRENLERE...

GETİRECEK BAŞKAADAMMI BULAMADINIZ..

SİTEDEKİLER KALKMIŞ BİDE HAYIRLI OLSUN, UMARIM SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN GİBİSİNDEN LAFLAR EDİYORSUNUZ..SÖYLERMİSİNİZ BANA SİVASSPORUN ŞİMDİ DİĞER ANADOLU KLÜPLERİNDEN NE FARKI KALDI..

GEZİCİ TEKNİK DİREKTÖRLERE KALMIŞ TAKIMM

HEY GİDİ GÜNLER HEYY...
HEY GİDİ BÜLENT HOCA..

sevda58
24.03.2010, 12:18
GETİRECEK BAŞKAADAMMI BULAMADINIZ..

SİTEDEKİLER KALKMIŞ BİDE HAYIRLI OLSUN, UMARIM SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN GİBİSİNDEN LAFLAR EDİYORSUNUZ..

Daha beter olalim mi diyelim?????

tykinik58
24.03.2010, 12:40
Şu ana kadar başarısız olan bir teknik direktör (Manisaspor'da başarılı olamayıp gönderilmesi) ve yine şu ana kadar başarılı olamamış bir "SİVASSPOR" küme düşme sıcak ateşini ensesinde hisseden neredeyse Bank Asya 1, Lige göz kırpan bir takım.... Dilerim ALLAH'tan Mesut BAKKAL ve "SİVASSPOR"umuz bu saatten sonra başarılı olur da 38 sene hasretini çektiğimiz Süper Lige çıktığımızdan 5 sene sonra veda etmeyiz. ALLAH göstermesin küme düşmeyi eğer ki düşersek soluğu taaaa 3.Lig de alırız (daha önce de yazmıştım) Çünkü Bank Asya 1. Lige düştüğümüz an Sayın başkanımız Mecnun ODYAKMAZ ve diğer yönetimde yer alanlar görevi bırakır, bıraktıkları an da asansör devamlı alt liglere doğru iner daha üst lige çıkmak bir 40 sene daha hayal olur. Ona da ömrümüz yeter mi tekrar SÜPER LİG de görmeye, ALLAH bilir. O yüzden yeni Teknik Direktörümüz ile, futbolcularımız da akıllarını başlarına toplayıp bu haftadan itibaren ligde kalmak için canlarını, onurlarını ve ruhlarını ortaya koyarak oynamaları gerekmektedir. Haydi YİĞİDOLAR'ım, Haydi SİVASSPOR'um bu yoldan dönüş yok yanan içerimize, ciğerlerimize ligde kalarak soğuk su serpin, rahatlatın bizi. Ben halen inancımı kaybetmedim ne olur sizler de kaybetmeyin (kaybettiyseniz tekrar inancınızı kazanın) ve ligde kalın...

bozcelik
24.03.2010, 12:45
İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.

Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar.
şimdiden geçmiş olsun........

tüm forum sitesinde yapılmış en doğru tespit, bravo tebrik ederim. Ne bülent uygunun nede futbolcuların nede muhsin hocanın hatası, bunlar demedi mi bize 40 puanlık takım yeter diye, alın size 40 puanlık takım ancak bu kadar olur.

samor
24.03.2010, 12:51
ben adayım teknik tirektörlüğe............

samor
24.03.2010, 13:00
wallaha la elin adamı ta afrikadan bilmediği tecrübeli olmadığı türkcell süper lige getiriliyorsa, marketler bakkallar bu kutsal takımın başına laik görülüyosa millet yıldız görsün
ismim SAMET YILDIZ
Ben adayım teknik tirektörlüğe:)

GoRKi
24.03.2010, 13:07
Yeter artık lütfen yok takım düştü yok şöyle yok böyle diyenlere sözüm bu kadar çok biliyosunuz madem geçin takımın başına ya da gidin antrenör olun.. Bu kadar çabuk felaket tellahlığı yapmayın.. kimse istemezdi takım bu hallere düşsün ama bu saatten sonra yapılacak tek mantıklı iş TAM DESTEK HEP DESTEK.

Kokomo
24.03.2010, 13:12
Yav daha adam antremana çıkmadan geldiğine gelmediğine bin pişman edeceksiniz!

Bu ne öfkedir ? Bu ne acımasızlıktır ? Bu ne Sivas düşmanlığıdır ?

Tamam anladık ;

-Bülent kötü
-Muhsin kötü
-Mecnun kötü
-Mesut kötü de bu takım son 8 maça kimle çıkacak ?

Artık olan öyle yada böyle oldu ?

Hocamız Mesut hocadır. Adam gibi olun, adam gibi destek verin !
Bozgunculuk yapmayın ...

58VoLkAn58
24.03.2010, 13:14
Hikmet Hoca gelseydi daha iyi olurdu bence ama hadi hayırlısı Mesut Hoca'da kurtarır bizi.Camiamıza hayırlı olsun.

GÜLEZ
24.03.2010, 13:15
İYİBİR SEÇİM DEGİL AMA İNŞALLAH YANILIRIZ BAŞARILAR DİLİYORUM

eyupk
24.03.2010, 13:28
mesut bakkal iyi bir teknik direktör. süperligi iyi bilen teknik direktörlerden. geçen sene denizlisporu ligde tutabildi. inanıyorumki sivassporumuzuda ligde tutucaktır.

Pulurlu58
24.03.2010, 13:30
Hayırlı olsun, keşke hikmet karaman olsaydı daha iyi olurdu. Bu sene bizi kurtarsında kim olursa olsun artık pek önemi kalmadı isimlerin.

karamik
24.03.2010, 13:36
Arkadaşlar Muhsin Hoca dışında herkesin çalıştırabilceğinin iddaa ediyordum Mesut Bakkal geldi inş. Başarılı olur ben buna gerçekten inanıyorum çünkü Mesut Bakkalın ispatlaması gereken bişeyler var Bence Hikmet Karamandan bile iyi tercih çünkü Sivas Hikmet Hocanın isteklerini yerine getiremez bu şartlarda gelecek en iyi hocadır.

konartr58
24.03.2010, 13:55
hesap ortada beş maç alması lazım.
zaten eşit puan olursa denizli hariç diyarbakır ve manisa ile ikişli avarejımız kötü.hangi takım kaldı ise alta alacağımız.bilemiyorum.
yönetim ne diyecek.sizi nereden aldık ise oradan teslim ediyoruz.bizden bu kadar.elveda sivas

Divriği58-
24.03.2010, 13:55
diyelim ki kümede kaldık ... Günü kurtardık ... YA gelecek sezonlar Mesut bakkal bu güne kadar çalıştırdığı takımlara ilk 10 a girememiş bizde ne yapabilirki sivassporun hedefi her yıl kümede kalmak mı ?

yigido Atilla
24.03.2010, 13:59
Nerelerden nerelere geldik, Acemi futbol bilgisi olmayan insanlar sampiyonlarligine kadar gelen bir takim ne hallere getirdiler..Futbol bilgisi olmayan bir baskandan bundan daha kötüsü beklenemezki..... takimda Futbolcu birakmadi takimin en iyi futbolcularini gönderdi süperligin iskarlarini toplayip bu duruma getiren yönetimdir...Simdi Mesut hocadan keramet bekliyorlar yaziklar olsun sizin gibi yönetime ve baskana

ready
24.03.2010, 14:01
mesele hocayı gönderip yerine başka bir hoca getirmek degil Asıl mesele takımda ruhsuz ve karektersiz futbol ortaya koyan topçuları adam etmek adam gibi oynamalarını saglamak yeni hoca bunları adam edermi etmezmi onu da ileriki günler gösterecek

ofozturk
24.03.2010, 14:06
diyelim ki kümede kaldık ... Günü kurtardık ... YA gelecek sezonlar Mesut bakkal bu güne kadar çalıştırdığı takımlara ilk 10 a girememiş bizde ne yapabilirki sivassporun hedefi her yıl kümede kalmak mı ?

gençlerbirliği ligi 6. bitirmişti hatırlatırım.

enKeskin
24.03.2010, 14:17
Valla bu takımı Mesut hoca'nın hizaya getireceğine çok fazla inanmıyorum ama hayırlı olsun seneye bank asyaya düşersek takımın başında kalacak bir hoca olsun diye alınmış olabilir. Bank asyaya düşersek neler değişir acaba çok merak ediyorum. Yine kadronun yarısına yakını gönderilip yerleri doldurulamaz mı yoksa bu beceriksizlerle tekrar süper lige döneriz diye mi düşünürler.

SivaSTeaM58
24.03.2010, 14:18
arkadaslar biizm yonetımımız cimridir demekkı en ucuz mesut bakkaldı getirdiler vatana millete hayırlı olsun manisadan kume dısecek diye kovulan bir teknık adamı getirdik !!!

selo===
24.03.2010, 14:22
BU ADAMLA BIR YERE VARAMAYIZ CÜNKÜ TAKIMDA RUH YOK BU SAATDEN SONRA BEN DAHI KURTARAMAM SIVAS SPORU AMA YINEDE ÖLÜMÜNE SIVASLIYIZ

58_babacan_58
24.03.2010, 14:26
Hayirli ugurlu olsun, insallah iyi olur bizide su durumdan kurtarir..

A.Turan Korkmaz
24.03.2010, 14:33
Mesut Bakkal isyan etti
28 Ocak 2010
Manisaspor'da ki görevine son verilen Mesut Bakkal isyan etti.
Görevden alınmasını tepki gösteren Bakkal, “Kime neye hizmet ediyoruz, bu sistemde çalışmak çok zor” dedi.
Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Mesut Bakkal, görevden alınmasına ilişkin, “Ligin evre arasında başkan Kenan Yaralı'ya görevi bırakabileceğimi söyledim. Kabul etmediler. Devre arası hazırlık kampını yaptık her şey iyi giderken Eskişehirspor maçını kaybedince benimle çalışmayacaklarını söylediler. Biz kime neye hizmet ediyoruz. Teknik adamlar kolay yetişmiyor biraz sabır, zaman verilmeli” dedi.

Yönetimin çok fazla etki altında kaldığını ifade eden Bakkal, “Vali, Emniyet Müdürü takım üzerindeki kararlarda etkili olabiliyorlar. Herkes işini yapmalı. Ben tüm alacağımı alarak ayrıldım. Sorun para sorunu değil, sorun anlayış sorunu” diye konuştu.
KAN GÖVDEYİ GÖTÜREBİLİR
Kendisine yapılanları haksızlık olarak niteleyen Bakkal, Türk futbolunu iyi idare edilmediğini söyleyerek, “Yeni yayın ihalesi ile birlikte ok büyük paralar kulüplerin kasasına girecek. Kan gövdeyi götürebilir. Herkesin çok dikkatli olması ve Türk futboluna mevcut anlayışın değişmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
ESKİŞEHİRSPOR'U YENSEYDİK KALACAKTIM
Bakkal, sözlerine şöyle devam etti: “Görevden ayrılırken sordum, Eskişehirspor'u yenseydik devam edecek miydik diye, 'evet' dediler. Peki sonraki maçı kaybetsem ne olacaktı 'yolları ayıracaktık' dediler. Tablo bu.”

Haberi okursanız Mesut Bakkal'ın Sivassporumuza kafa yapısı olarak uygun bir hoca olacağı, bizlerle aynı pencereden spora baktığını görebiliriz. Önyargılı olmayalım,daha başlamadan tepki koymayalım diyorum.
Ayrıca şu an Sivasspor hocalığını kabul etmek de kolay değil. Siz olsanız 7 haftası kalan ligde düşmenin en büyük adaylarından birini alır mıydınız?
Öte yandan, iyi taraflarımız da var bir hocayı çekmek için:
Futbolu seven,her maçı en az 10000 kişiyle izleyen,seviyeli bir taraftarımız var.
Kulübün imkanları tesis olarak ve maddi olarak fena değil. Daha da sayabiliriz.
Manisa maçını burada kazandığımızda tribünde arkadaşıma şunu söyledim. 'Biz bu maçı aldık ama Manisaspor düşmeyecek.'
Mesut hoca takımına bir sistem vermiş,pozitif oynuyorlardı orada sadece yanlış bir taktik verdi. Defans yapmak yerine bizim takımın üzerine gelselerdi,puan alabilirlerdi ama o 1 puana oynatmıştı.
Herneyse, burada yorum yazanların çoğu dereyi görmeden paçaları sıvıyor.Dikkat! diyorum, birlik,beraberlik diyorum. Yeni hocaya şansını verelim.

Ensar
24.03.2010, 14:43
Ligde kötü gidişatı Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor bu sezonki üçüncü teknik direktörü ile anlaştı. Kırmızı beyazlılar Manisaspor'dan ayrılan Mesut Bakkal'ı takımın başına getirdi..

Sivasspor, takımının teknik direktörlüğü için Mesut Bakkal ile anlaştı.

Alınan bilgiye göre, Muhsin Ertuğral'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Sivasspor, Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı.

Bakkal'ın bugün kulüp tesislerinde sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Bunu yazarken dahi üzücü Düsününki bir önceki Takimi neden birakmis ve ayni zaman icinde takimi nerde asagilarda Manisaspor Bence yine basari yapamaz yani al birini vur öbürüne yanlis karar muhsinin kalmasi bundan daha iyi olurdu sezon sonuna kadar.Ondan sonra ligde kalirsa düsünülürdü kalamazsa yenisi gelirdi ama bunlar yine olmazdi Corap degistirir gibi Takim degistiren Hocalardan imdat umulmaz bu gercektir.Al bir yanlis daha ?

yiğido 07
24.03.2010, 14:45
BEN ANTALYA MAÇINDAN SONRA SÖYLEMİŞTİM ADAM MAÇI İZLEDİ BENCE O ZAMANDAN ANLAŞILMIŞTI

50sekiz
24.03.2010, 14:49
BEN ANTALYA MAÇINDAN SONRA SÖYLEMİŞTİM ADAM MAÇI İZLEDİ BENCE O ZAMANDAN ANLAŞILMIŞTI

Evet, yazdiklarini hatirliyorum.
Bencede o zamandan anlasilmisti...
Zaten Genclerbirligi macindaki kadrodan anlamistim.
O kadroyu Muhsin hoca kurmadigindan emindim zaten..

ekingölü
24.03.2010, 15:04
--------------------------------------------------------------------------------

Sivasspor camiasına hayırlı olsun..bizi bu kötü durumdan inşallah kurtarır .

mucahitbaba58
24.03.2010, 15:11
bi dusundumde yigidolarin cogu bende dahil basarili olamayiz dusuncesindeyiz ey guzel yigidolar aslinda bizim basarili oluruz dedigimiz adamlardan ne cikti futbolcu icinde gecerli !!\bence bu iste bir hayir vardir sivasimizin kaderi asil simdi belli olacak bence bir silkinis olacak bu adam manisadayken ilk baslarda cok iyiydi o basariyi bizdede gosterirse bize bu senelik yeter 4 mac alsin gerisi sorun degil !! bunu basaracagini dusunuyorum kazanan dilerim sivasim olur

cılgınsivas58
24.03.2010, 15:15
hayırlı uğurlu olsun işallah başarılı oluruz

06esra58
24.03.2010, 19:17
inşallah bizim için iyi olur nediyim artık sözleşmelerde imzalanmış inşallah diğer maçlarıda alırız yani

efendigardaş
24.03.2010, 21:24
Muhsin hoca çok şansızdı iyi bir hava yakalayamadı...belki mesut hoca yakalar artık bu son şans şu antepi yensek herşey düzelir...

must-y
24.03.2010, 21:50
hos geldin sayin bakkal.
bilemiyorum ne diyelim hayirli olur insallah.
:confused:

Elbeyliliyiz
24.03.2010, 23:43
Hic umudumuz kalmadi bu hoca iyi cikarda bizde ligde kaliriz ama bülent uygun gibi ben ben demesinde....

Sivas_SporLu58
25.03.2010, 01:08
bakın arkadaşlar abiler ve kardeşlerim bi kere ligde kalmayı hayal bile etmeyin bu uçmayı hayal etmek gibi olur nedenine gelirse bi kere futbolcular ligde kalacaklarına inanmıyorlar maçları sizlerde izliyorsunuz sizde görüyorsunuz Futbolcular inanmıyo hoca inanmıyo başkan inanmıyo taraftar ne yapsın saten taraftarımız yok malasef biz gecen sezon şamp oynuyoduk gecen sezonki İst Belediye macına bi bakın bide bu sezonkı oyananan İst belediye macına bakın iKisinin arasında hiç bi fark göremiyorum taraftar ikisindede aynı yazık gerçektende yazık bi insana bu kadar güvenilirse olacagı bu neymiş her gelen futbolcunun menejeri Bülent uygun Olacakmıs Sebep ne neden o menajerleri oluyor ya Antrenör olsun yada Genel Menajer olsun neden iki iş yapıyor Türkiyede menajer mi yok takıma erman kılıc geliyo karşılıgında ne veriyoruz Tum Ve Shylla yav erman kılıc Kim ya iki tane topcu veriyosunuz Bilica Gidiyo Yasin Çakmak Geliyo Diallo neden Gidiyo Murat Erdoğan neden Gidiyo Çünki Hepsinin Menajeri BÜlent Uygun Bu Futbolcuların Sırtından Kendisi Trilyonlar kazanmıstır Şimdide Çıkmış utanmadan Sivas'lılar nankördür diyo kahramandık düşman olduk diyo bizim bu hallere düşmemizin tek sorumlusu BÜlent Uygundur Sucu Başka Hiiiç Kimsede Aramayın

MTS
25.03.2010, 09:21
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi artık bank asyayı garantiledik hepimize büyük geçmiş olsun..

KIZILCAN
25.03.2010, 20:57
Yönetim bizi şaşırtmaya devam ediyor.Tebrikler...