Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal İmzayı Attı

SivasSpor.Com
24.03.2010, 14:52
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg

Ligdeki kötü gidişi Muhsin Ertuğral ile de gideremeyen Sivasspor yeni teknik direktörü Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlıların yeni hocası, "İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz" dedi..

Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, ''İnşallah hep beraber tüm camia olarak yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz'' dedi.

Bakkal, kulüp tesislerinde basın sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor ile anlaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivasspor'a gönül rızasıyla, isteyerek geldiğini ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:
''Çünkü geçen sene bu takımın taraftar bütünlüğü ile birlikte inanılmaz bir çıkışı vardı. Bu sene alınan talihsiz sonuçlardan dolayı sıkıntılı günler geçirmeye başladı. Şunu açıkça söyleyeyim. Burada inandığım bir camia ve futbolcu grubu var. Çünkü daha fazla öteye gitmenize gerek yok, sezon başında Şampiyonlar Ligi oynayan bu takımdı. Bu oyuncuların bu kaostan hep beraber el birliğiyle çıkacağımıza emin olduğum için buradayım.''
Sivas'ta çok sıcak bir ortamda karşılandığını anlatan Bakkal, ''Çok iştahlı bir ortamda karşılandım. Zaten takımın çoğu bildiğim oyuncular. Türkiye'deki futbolu da iyi tanıyoruz'' dedi.

Kendisinin bir sihirbaz olmadığını vurgulayan Mesut Bakkal, ''Buradaki tek güvencem bu camianın daha önce iyileri yapması ve burada kaliteli futbolcu kadrosunun bulunmasıdır. Bu futbolcuların, bu çocukların, bu arkadaşlarımın buradan alınlarının akıyla çıkacağına yürekten inandığım için buradayım. Hiçbir şüphem yok'' ifadesini kullandı.

Çok fazla konuşacak bir şey olmadığını, çünkü yapacak çok şey olduğunu ifade eden Bakkal, şöyle devam etti:
''Akşam geldim, ayağımın tozuyla antrenmana çıkacağım, oyuncularla konuşacağım. İşimiz çok. İnşallah Gaziantepspor maçıyla ilk bir silkinişle beraber gerçek kimliğimizi ortaya koyup oyuncularımızın kendilerine yakışanı yapacağına eminim. İnşallah hep beraber tüm camia yakışan yere Sivasspor'u en yakın zamanda getireceğiz.''

Bakkal, Sivasspor ile sezon sonuna kadar anlaştığını sözlerine ekledi.

-BASIN SÖZCÜSÜ ÜNSAL-

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise Muhsin Ertuğral'ın ayrılmasıyla birlikte süratli bir şekilde yönetim kurulu olarak çalışmalarına başladıklarını belirterek, ''Birbirinden kıymetli, gerçekten de Türk futboluna hizmet etmiş çok değerli hocalarımız vardı. Bizim gönlümüzde olan, gönlü de bize daha yakın olan Mesut Bakkal hocamızla şu an itibariyle anlaşmış bulunuyoruz'' diye konuştu.

ekingölü
24.03.2010, 14:57
Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun.Başarılar

Besyo_cu
24.03.2010, 14:58
Alternatif isimler içinde bize faydası olacak 2 teknik adamdan birisi olan Mesut Bakkal ile anlaşmamız çok sevindirici.

Yıllarıdr özlemini duydugumuz ayağa pasa dayalı oyunu geniş alanlara açarak oynatan bir hoca oldugunu çalıştırdıgı takımlarda biliyoruz. Yıllarca Ersun Yanal'ın yardımcılıgını yaptıgından dolayı Ersun Hoca ile benzerklik gösteren bir oyun anlayışı olduğunu söylemek zor olmaz ancak Mesut Hocanın tek farkı biraz daha savunma anlayışına önem vermesidir.

Muhsin Hoca ya birkez daha emekleri için teşekkur ederim kendisinin de ifade ettiği gibi başarılı olmasını bizlerde çok isterdik ancak kısmet değilmiş bir gün tekrar görüşürüz umarım.

Son olarak Mesut Hocam Sivas'a hoşgeldin işin hem çok zor hemde çok kolay Allah yardımcın olsun.

GokhanTurna
24.03.2010, 15:05
Hayırlısı olsun camiamız adına. Bekleyip görcez artık Mesut hoca başarabilcek mi

cılgınsivas58
24.03.2010, 15:10
ben tahmin etmiştim mesut bakkalın gelceğini işallah mesut hocayla başarılı oluruz ---.allahım sen bizim mesut hocayla başarılı olmamızı nasim eyle yarabbi

izmiriyigidosu
24.03.2010, 15:11
hayırlı uğurlu olsun inş önümüzdeki maçlarda başarılı oluruzda ligde kalırız ben hikmet karaman veya ziya doğanın gelmesini isterdim neyse artık hocamıza başarılar diliyorum inş takımı ateşler ve son haftalarımızda biraz yüzümüz güler

Divriği58-
24.03.2010, 15:15
ANTALYASPOR A 3-0 YENILDIGIMIZ DEPLASMAN MACINI TRBİNDEN İZLEMİŞTİ YÖNETİMİN B PLANI DEMEKKI MESUT HOCAYDI INSAALLAH LIGDE KALIRIZ AMA ONUMUZDEKI YILLARDA COK BASARILI OLACAGINA INANMIYORUM EN FAZLA HER YIL KUMEDE KALMAYA OYNAR

teknik
24.03.2010, 15:16
keşke daha önce gelseydi.o zaman çok daha başarılı lolurdu.

konartr58
24.03.2010, 15:19
kocaman bir hayırlı uğurlu olsun diyorum kalan sekiz maçta üçü ard arda olamak üzere en az beş galibiyet bu takımı kurtarır.

stain
24.03.2010, 15:19
valla hocam sende muhsin hoca gibi hatalı oyuncuları sahaya çıkarırsan kötü olur

hatalı oyuncular derken özellikle musa ve dağaşan denen dengesizler gibi oyunculara forma şansı verirsen kaybedersin

bunlar ve bunlar gibiler bülonun sözünden çıkmıyorlar ve sezon sonu sözleşmeleri bitecek ve gidecekler bu takım düşsede düşmesede havaonlara hoş anlayacağınız bu yüzden doğru taktik ve kadroyla çıkıp bülocuları oynatma bu takım ligde kalır

kasko
24.03.2010, 15:21
Sivassporumuz için hayırlı olsun.Ancak defalarca söyledim yine söylüyorum ki bu takımda bazı oyuncular kadro dışı bırakılmalı.Eğer futbolcular konusunda önlem alınmayacaksa biz muhsin hocayı niye gönderdik.Yönetim çok sakat işler yapıyor.İnşallah sezon sonunu istediğimiz şekilde kapatırız.Ama bu anlayışla çok zor...

Salim58
24.03.2010, 15:26
Hayırlı olsun. bakalım bu kötü gidişlere dur diyebilecekmiyiz.

muhsin koçak
24.03.2010, 15:28
Bu saatten sonra kim gelirse gelsin takıma fazla bir şey veremez.Artık son sözü söylecek olan futbolculardır.Muhsin hocayı istemiyorlardı,bakalım şimdi gerçek benliklerini sahaya yansıtacaklar mı?

GuNaY
24.03.2010, 15:41
Hayırlı olsun,

İnşallah bu değişimle futbolculara ruhta gelir...

GokhanTurna
24.03.2010, 15:43
Çok umutsuzum Mesut Bakkaldan hiç bi başarısı yok çalıştırdıgı takımlar hep küme düşmemek için mücadele vermişti.

dadaşlar
24.03.2010, 15:51
BEYLER ÖYLE BÖYLE DEMEYİN.ADAM ZATEN SEZON SONUNA KADAR DURUP SONRA GÖNDERECEKLER...SONRA YENİ Bİ YENİ SAYFA AÇACAKALAR...;)

sarsılmaz
24.03.2010, 15:56
Tek bir şey demek düşüyor bize O da Hayırlı Uğurlu olsun.
İnşallah başarılı bir performans sergilerde bizde çekmekte olduğumuz bu ızdıraptan bir an önce kurtuluruz.

yigido yakup
24.03.2010, 16:10
Artik iyiydi su olsaysaydi bu olsaydi demekten öte artik Mesut hocaya güvenip sonsuz destek verip birlik beraberligi saglayip takimimizi bu girdaptan cikarmamiz gerekiyor.

Baska sivasspor yok.zaman destek vermek birlik olma zamanidir.

ZALIM_58
24.03.2010, 16:21
İNŞALLAH İYİ OLUR BEKLEYİP BUNUDA GÖRECEZ AMA İŞ HOCADA BİTMİYO FULBOLCULARDA BİRAZ RUH OLMALI TOP OYNAMAK İSTEMELİLER BAKIN DENİZLİYE HERKES DÜŞTÜ DİYOR AMA İÇLERİNDEKİ UMUT BİTMEMİŞ BİZİM FUTBOLCULAR KAFALARINDA TAKIMI LİGDEN DÜŞÜRMÜŞLER

blacksky
24.03.2010, 16:26
Bu kadar kisa surede mesut hica, teknik-taktik acidan bir sey degistiremez.. yapabilecegi en iyi sey, futbolculari daha iyi motive etmek ve daha iyi kadrolar sahaya cikarmasidir.. en buyuk avantaji futbol anlayisinin sertlige musade etmesidir.. bu sezon basindan beri bayan futbol takimi gibi top oynuyorduk.. bu acidan mesut hocanin gelmesi sevindirici.

yigidoss
24.03.2010, 16:27
valla hocam sende muhsin hoca gibi hatalı oyuncuları sahaya çıkarırsan kötü olur

hatalı oyuncular derken özellikle musa ve dağaşan denen dengesizler gibi oyunculara forma şansı verirsen kaybedersin

bunlar ve bunlar gibiler bülonun sözünden çıkmıyorlar ve sezon sonu sözleşmeleri bitecek ve gidecekler bu takım düşsede düşmesede havaonlara hoş anlayacağınız bu yüzden doğru taktik ve kadroyla çıkıp bülocuları oynatma bu takım ligde kalır

Muhsin hoca ile ilgili değil ama ikinci söylediğin bülocular hakkında kesinlikle katılıyorum

oquzh4n58
24.03.2010, 16:31
ggorcez hocam ısanlah en ıyı lere layıkız Bız bu yolda hoş geldin

58MUAMMER58
24.03.2010, 16:35
HOŞ GELDİN HOCAM ARTIK BÜTÜN İŞ SENDE ,İNŞALLAH BİZİM RUHSUZ,BECERİKSİZ OYUNCULARA ADAM GİBİ TOP OYNATIRSIN,LİGDE BIRAKIRSIN ,BAŞARILI OLMANI CANI GÖNÜLDEN İSTERİM.HAYIRLI OLSUN

Metal Gear
24.03.2010, 16:44
Geriye kalan 7 maçta bize lazım olan tek şey ruh.Onu versin yeter bu sezonluk.Zaten kümede kalırsak seneye de bu hocayla devam ederiz.Allah mahcup etmesin iki tarafı da,hayırlı olsun!

mucahitbaba58
24.03.2010, 16:45
http://www.holigan.com.tr/v.php?n=sivassporu-yakisan-yere-tasiyacagiz-2010-03-24

sitesinden toreni izledim cok samimi ve iddali aciklamalari var insallah ama insallah bu gercek bir degisim olacaktir haydi hayirlisi kirginlik dusmanlik olmasin hakaretler gitsin artik hersey ve tek sivasspor icin

yigido yakup
24.03.2010, 16:49
walla Mesut hoca tespitleri simdilik dogru yapmis eksik olan seyi imzadan itibaren tamamlamaya baslamis.bizim oyuncularin kötülügünden degil maclara motive olamamaktan bu durumlardayiz.Mesut hoca suan itibariyle bize sadece inanc versin yeterli bizim oyuncu kadromuz bu ligde kalacak kaliteye sahip.

şarkışla 58
24.03.2010, 16:56
Allah utandırmasın inşallah yüksek moral motivasyonla başarılı oluruz

Yadigar Barcin
24.03.2010, 17:06
Insallah hakkimizda Hayirli olur demekten baska bir caremiz yok bu saatten sonra!!!!!!

yigido_sampiyon
24.03.2010, 17:08
Sivasspor için hayırlı olur inşallah...

EfSaNeSiN SiVaS
24.03.2010, 17:10
bence başarılı olacak mesut bakkal bu durumları iyi biliyo bizi
MESUT ET BAKKAL

yıldız beldesi
24.03.2010, 17:16
işte dediğimi yaptılar hacı ben de dedim ligin hararetini bilen bi türk hoca bu takımı kurtarırsa kurtarır yoksa gideriz demiştim camiamıza hayırlı olsun biz bu ligde olmalıyız

mayhos58
24.03.2010, 17:23
Bravo yönetime yine mallık yaptı.
türkiyedeki en işe yaramaz hocayla anlaşılır mı bu ne iş bilmezlik.
merak ediyom bu adamın neyine hayran kaldılarda anlaştılar.
İşin özü: bu seneki transfer politikası ucuzluk.yav bu yönetim paraya kıyamıyor bank asyayı düşünüyorlar herhalde .sinirlenmemek elde değil.
Şu bir kesinki: bu senenin tek sorumlusu yönetimdir verdiği mesut bakkal terchiyle de bu nu onaylamıştır.bit pazarı müşterisi bunlar.
şimdiden geçmiş olsun........

Holigann
24.03.2010, 17:33
Çok kötü bi tercih olduğu düşüncesindeyim,umarım yanılırım ama hiç zannetmiyorum!!!

murat_n
24.03.2010, 17:36
Sadece ve sadece teknik direktör değiştiren takımların bir kaç maçı alabilecekleri kanaatinde olduğum için hayırlısı olsun diyorum. Umarım biz bir kaç maç değil 5-6 maç alırızda rahata kavuşuruz.

58_babacan_58
24.03.2010, 17:42
SİVASSPOR CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN,TEMENNİMİZ BU SENE LGTE KALMAK İNŞALLAH BUNU BAŞARIRSINIZ HOCAM.....

sivaslibaris58
24.03.2010, 17:43
hayirli olsun allah yardimcimiz olsun

noname87
24.03.2010, 18:24
inşallah ligde kalırız mesut hocayla uzun yıllar çalışırız

sivaslitaner58
24.03.2010, 18:46
sezon sonuna kadar mi ehh ne varki ver ertugral ile devam etseydik yine gidecekti yeni sezonda kim gelecek?

yigidomustafa58
24.03.2010, 19:01
hayırlı uğurlu olsun takımımıza ...

yigido_sampiyon
24.03.2010, 19:18
arkadaşlar hep aynı karamsar yorumlar...

diyarbakırla aynı puandayız, manisa bizden 3 puan yukarda...hemen pes etmeyelim, mesut bakkalla, futbolculara ve yönetime sezon sonuna kadar destek olmaktan başka bişey gelmez elimizden...

sivasli215
24.03.2010, 19:35
yönetim yapyığı hatayı düzeltmek için 3. kez hoca değiştirdi

sezon sonunda umarım ligde kalırız ama bu zihniyetle çok zor...

olumune58
24.03.2010, 19:47
daha once gelmelıydi ama yapıcak bişiy yok inşllah bundan sonra faydalı olur hayırlı olsun inş mesut hoca ligde tutarsın iyi bi çıkışa geceriz...

aydınn
24.03.2010, 19:49
http://www.holigan.com.tr/v.php?n=mesut-bakkal-sivassporda-ilk-antrenmanina-cikti-2010-03-24
Sıcak bir ortam olmuş antreman da , bu takım düşmez beyler . Muhsin topçularla iletişim kuramadı , her röportajında topçuları basının önüne attı ve rakipten bahsetti . yukarıdaki görüntüleri izleyin , hak vereceksiniz.

eyuphulagu
24.03.2010, 20:09
Mesut hoca ligin sağlam futbol oynatan hocalarından..Ersun Yenal ın uzun yıllar yardımcılığını da yapmıştı...Ligde G. birliği,Manisa,G. Antep,Denizlil takımlarda da teknik direktörlük yaptı...MEsut Hocanın teknik direktör olarak adını bundan 5 yıl önceydi galiba Akdeniz oyunlarına hazırlanan Olimpik milli takımı çalıştırıken ilk olarak duymuştum..Çok ilginç Olimpik milli takımımız İspanya Almeria'da yapılan Akdeniz oyunlarına hiç hazırlık maçı yapmadan oldukça genç bir kadroyla gelmişti..O kadro piyasa ya daha yeni çıkan gencecik Arda,Volkan Babacan,Cafercan,Can gibi 18-19 yaşında olan oyunculardan oluşmuştu..O gencecik kadro Mesut hoca nın liderliğinde grubunu lider bitirdi;daha sonra yarı finalde turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fas takımın da eleyerek Akdeniz oyunlarında finale çıktı..Finaldeki rakibimiz evsahibi İspanya idi..Grup maçında İspanya ile karşılaşmış ve herkesin fark beklediği takımla 1-1 berabere kalmıştık..Final maçında çok iyi futbol oynamamıza rağmen son dak. larda yenilen golle 1-0 yenillerek 2. olmuştuk..İşte bu turnuva da alınan başarı Mesut hocayı Türk futbolu vitrinine çıkarmıştı...Mesut hoca genç oyunculara verdiği değerle tanınan bir hoca ..Demin bahsettiğim Akdeniz oyunlarında ismsiz genç bir yetenek olan 17 yaşındaki Arda'yı gözü kırpmadan oynatarak Türk futbolunda vitrine çıkaran bir hoca..Mesut hoca kendine tekrar çıkş yaptıracak,uzun süreli çalışacağı bir kulü arayan bir hoca..Sivasspor tam kendisine göre..Umarım Mesut hocanın lig tecrübesi ile Sivassporda çıkış yakalayarak kendini daha iyi yerlerde bulur..Mesut hocadan Rahman,Harun,Ahmet,Ferhat,Yunu s gibi genç oyuncuları aynı Arda'yı kazandığı gibi sivasspora ve Türk futboluna kazandırmasını bekliyoruz...Sivas'a Hoş Geldin Mesut Bakkal!Yolun Açık Şansın Bol Olsun!

efendigardaş
24.03.2010, 20:14
SİVASSPOR düşmesinde kim gelirse gelsin mesut hoca sekiz haftalığına geldi ,,takım ligde kalırsa devam edecek herhalde...***

58VoLkAn58
24.03.2010, 20:16
Camiamıza hayırlı olsun.Mesut Hoca bakalım kurtarabilecek misin takımı...

yigido yakup
24.03.2010, 20:19
Bende demin ilk antreman görüntülerini izledim uzun zamandan beri Sivassporda ilk defa pozitiv bir enerji ile yapilan bir antreman ve birliktelik gördüm.

Bu pozitiv enerji ile bu takim düsmez düser diyenleri cok cok utandiracak günler görecegiz.zaten bizim bulundugumuz kötü durum takimin kalitesinden gidenin gelenin iyiliginden kötülügünden degil biz özgüvenimizi kaybetmistik bunu toparlayacak lider bulamadigimiz icin cok zor günler yasadik.

insallah güzel günler bizleri bekliyor.

carizma0658
24.03.2010, 20:34
allah utandırmasın yolu ve yolumuz acık olsun

şarkışla 58
24.03.2010, 20:49
Hep beraber güzel günler göreceğiz.Ben buna inanıyorum arkadaşlar ilk idmanı izledim takım ilk defa neşeli ve istekliydi.Galibiyet serisine bu hafta başlarız hep beraber bu ligde kalacağız ve seneyede bu senenin intikamını herkesten alacağız

emre41
24.03.2010, 20:51
çok kaliteli futbolcularmış var. bu adam komedyen mi? 2 ay boş boş oturacağıma, 50 100 Allah ne verdiyse kazanmaya geldim dese daha gerçekçi olurdu. şimdi hoşgeldin ayaklarına yatanlar 3 hafta sonra istifa derler. ne bakkal ne kasap kimse çare olamaz bu takıma. Yahu uygun kurdu bu takımı o bile adam edemedi. Elin Bakkal'ımı adam edecek bu 'eşşek'leri. Yasin Terry, Musa Messi, Erman Ronmaldo felan mı olucak? Sorun semer de değil sorun 'eşşek'te. Bu takım Bank Asya'ya düşer. Çoğu topçu seneye uygun'un çalıştırdığı takıma bedelsiz gider. Biz de buradan söveriz onlara. Sonra da adımız nanköre çıkar..
Hayırlı olsun Bakkal efendi....

armn
24.03.2010, 20:53
valla 2 hoca geldi geçti onlar adam edemedi bu futbolcuları sen edersen helal olsun bekleyip görecez

58MySouL
24.03.2010, 21:00

ne diyelim hayırlı olsun camiaya herkez gelip gecicidir ama tek kalıcı sivas ve sivasspordur.allah kolaylıklar versin camiya işimiz zor buda bir gercek.

hayrettin100
24.03.2010, 21:04
Bu hoca belliki bank asya için alınmış.çok da mantıklı yaptıkları.takım ligde kalacak diye dünyanın parasını harcamaya gerek yok.düşecez ki düşecez bari paramız cebimizde kalsın.Ha takım ligde kalırsa da kaymaklı ekmek kadayıfı.Yeme yanında yat.Çıkmadık candan umut kesilmez.

58MySouL
24.03.2010, 21:05
hayırlı olsun tüm sivasspor ve sivas camiasına.

58 SiVaS ULaN
24.03.2010, 21:09
MSUT HOCA BİZİ UÇURACAK BUNA İNANIYORUM
İLK HEDEF ANTEP İLERİİİİİİİ!!!!!

MESUT HOCA MESUT ET BİZİ

MaXiMuM
24.03.2010, 21:22
Sivasspor camiası ve Sivas için Hayırlı olsun..Fazla bir seçenekte yoktu zaten ya bakkal gelecekti ya da kasap :)

Bestepeli-58
24.03.2010, 21:48
bu iş bakall cakkal işi değil bizi motovasyon hocası lazımdı 8 maclık hoca degil bakkal karaman olmalıydı

ZaralıYiğido58
24.03.2010, 21:49
Sivasspor'un yeni teknik direktörü Mesut Bakkal, Gaziantepspor maçında ''ellerindeki'' kadroyu en iyi şekilde değerlendirip, Sivas'a güzel bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Yeni takımıyla ilk idmana çıkan Bakkal, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivas'a daha önce defalarca maç izlemek için veya rakip takım olarak geldiğini söyledi.

Burada hep coşkulu bir taraftar ve takımla karşılaştığını anlatan Bakkal, ''İnanın bu takıma, oyunculara ve taraftar grubuna güvendiğim için buradayım. Ben bir sihirbaz değilim, ama hep beraber bu kaostan çıkabilecek hem kadroya sahibiz, hem camiaya sahibiz. İnanılmaz düzeyli bir ortama geldiğimi düşünüyorum'' diye konuştu.

Herkesin el birliğiyle takıma destek vermesini isteyen Bakkal, ''Gelin, bu kaostan hep beraber çıkacak günleri beraber yakalayalım diyorum. Pozitif olalım. Çünkü bu Sivas takımı herkesin takımı. Bu takım sezon başında Şampiyonlar Ligi oynayan bir takım'' dedi.

Bakkal, Gaziantepspor maçına yönelik bir soru üzerinde, ligde kolay maç olmadığını belirterek, ''Gaziantepspor da ligin iyi oynayan takımlarından biri. Biz de bu konuda ne yapacağımızı biliyoruz. En azından ligi tanıyoruz ve elimizdeki kadroyu bu maçta en iyi şekilde değerlendirip, buraya güzel bir sonuçla dönmek istiyoruz. İnşallah iyi başlarız'' ifadesini kullandı.

Sivassporlu futbolcu Cihan Yılmaz ise takımın başına yeni bir teknik direktör geldiğini kaydederek, ''İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Şu an kötü durumdayız, ama biz futbolcular takımı buraya getirdik, buradan çıkarmak da bizim elimizde. Gaziantep'e de yenmeye gidiyoruz. Artık yeni bir sayfa açmak istiyoruz'' dedi.

Murat Sözgelmez de Sivasspor'un bulunduğu konumu hak etmediğini ifade ederek, ''Her şeyimizi kullanmak zorundayız. Çünkü, Sivasspor buraları hak etmeyen bir takım. Umarım önümüzdeki 7 maçtan da hayırlısıyla çıkıp Sivasspor'u en kötü, ligde bırakmak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

-SİVASSPOR'UN İDMANI-

Mesut Bakkal yönetiminde yapılan idmana, futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Erman Kılıç katılmadı.

Koşuyla başlayan idmanda, yeni teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularına eğlenceli çalışmalar yaptırdı. İkişerli eşleştirdiği oyuncuları el ele tutuşturarak dar alanda maç yaptıran Bakkal, zaman zaman da futbolculara yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu. Neşeli anların yaşandığı idman dar alanda yapılan maçla devam etti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve bazı yöneticilerin de izlediği idmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları görüldü.

Kaynak: AA

dedebali58
24.03.2010, 22:48
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

fedayi
24.03.2010, 23:06
mesut hocam faydalı olacağına inanıyorum.sende başarılı olacağına inanarak gelmissin insallah antep maçıyla çıkışa geçeriz.

tekdoktirin
24.03.2010, 23:46
HOCA İŞALLAH İYİ OLUR UMUTLAR BİTİ YOR

Elbeyliliyiz
24.03.2010, 23:48
Bülocular kim hala anlayamadim?

eroldeger
25.03.2010, 06:17
hayırlıolsun ama ziya doğan birazdaha heycanlıydı gibi geliyodu bana ama hayırlısı allah utandırmasın 80 nolu oyucu hariç hiçbirine güven mesin

hiko58
25.03.2010, 06:58
ben yorum yapmayacam bekleyeceğiz göreceğiz. umarım başarılı olur. allah vermesin eğer küme düşerse sivas yöneticilerde sivası terketmeli bence.

hiko58
25.03.2010, 07:00
en önemlisi bakkal süpermarketlere karşı bakalım nolacak. ayakta kalmayı başarabilecekmi.

58akif34
25.03.2010, 07:22
hayırlı ugurlu olsun takımımıza insallah basarılı olur

DOST KARA GUNDE BELLI OLUR

birdokuzaltiyed
25.03.2010, 09:02
Artık tek görev ruhsuz topçularda. Biraz adam gibi mücadele etselerdi bu hallere düşmezdik.
Ancak eğer halen biraz onurları varsa savaşıp, bu duruma kendileri getirdikleri gibi kendileri de bu durmdan çıkarırlar. Ama benim şahsi kanaatim onursuzca, şuursuzca devam edip düşecekleri yönündedir...

armn
25.03.2010, 10:28
bazı sitelerdeki manisaspor taraftarının yorumlarına baktımda çoğu pişman mesut hocanın değerini bilemedik diyorlar inş bize faydalı olur şu durumdan kurtarır bizi

ademyavuz
25.03.2010, 10:37
hadi hayirlisi insallah basarili olur

kiNgSiZe58
25.03.2010, 12:09
gidip 3 sezondur ayrı ayrı takımlardan kovulan adamı teknık direktor yapiyorsunuz. hiç mi akıll yok sizde yönetimmmmmmmm

dejavu
25.03.2010, 13:00
sivasımıza hayırlı ugurlu olsun

ankastre
25.03.2010, 14:16
Mesut Bakkal : "Elimde sihirli değnek yok. Sivasspor geçen sene bu hafta liderdi, bu liderliği yakalyanda yine bu futbolculardı. Taraftarıyla, yönetimiyle, teknik heyeti ve futbolcularıyla bu takımı layık olduğu yere hep beraber taşıyalım. Varsa tenkitler ve eleştirileri sezon sonuna bırakalım...." dedi.

İnşallah sezon sonunda eleştirilerin başında, "Neden düştük" konusu olmaz...

58^SiVaS^58
25.03.2010, 16:00
hadi hayirli ogurlu olsun bütün suvassporlulara ve bütün sivas camiasini hayirli ugurlu olsun

Saygilarmila
Ugur

subasi29
25.03.2010, 17:49
mesut bakkala ve sivasimiza hayirli olsun umarim bu degisiklik takima birseyler katar..

ahbey
25.03.2010, 18:11
Yeni hocamıza Allah yardım etsin .. Çünkü ihtiyacı olacak..

Ama neden hiç kimse "Madem Mesut BAKKAL hoca ile anlaşacaktık, neden Bülent Hoca gidince hemen Mesut Hoca ile anlaşmadık?" "Bu kadar puan kaybının hesabını kim verecek?" sorularını sormuyor ki..

O BiR SiVaS
25.03.2010, 18:28
KONUŞMASI RÖPORTAJI ÇOK MANTIKLI BİZ BU LİGDE KALICAZ

mustafatas58
25.03.2010, 19:46
HOCAM SIZI COK SEVIYORUM.DURUSUNUZ COK HOSUMA GIDIYOR.CIDDI GUVEN VERICI NERDE NE ZAMAN ACIKLAMA YAPACAGINI BILEN SIMARMAYAN SEVIYELI VE BU TAVIRLARINIZLA BULO SAYESINDE TOPLADIGIMIZ TEPKILERI SIZIN SAYENIZDE OLUMLU YAPACAGIZ.HERSEY YENMEK YADA YENILMEK DEGIL.TABIKIDE BIZE SU ANDA PUANLAR LAZIM AMA AYNI ZAMANDA DOGRU DUZGUN KONUSAN HOCA LAZIM.UMARIM BASARILI OLURSUNUZ LIGDE KALIRIZ VE SENEYE SIZINLE HARIKALAR YARATIRIZ.AMA BULONUN OYUNCULARIYLA OLMAZ CUNKU ONLAR BÜLONUN SOZUNDEN CIKMADIKLARI ICIN ADAM GIBI OYNAMIYORLAR.UZUN LAFIN KISASA BIZ SIZE COK GUVENIYORUZ.GUVENMEKTEN BASKADA CAREMIZ YOK ZATEN

mustafatas58
25.03.2010, 19:47
Yeni hocamıza Allah yardım etsin .. Çünkü ihtiyacı olacak..

Ama neden hiç kimse "Madem Mesut BAKKAL hoca ile anlaşacaktık, neden Bülent Hoca gidince hemen Mesut Hoca ile anlaşmadık?" "Bu kadar puan kaybının hesabını kim verecek?" sorularını sormuyor ki..

KARDES O ZAMANLAR MESUT BAKKAL MANISANIN BASINDAYDI SANIRSAM