Orijinalini görmek için tıklayınız : "İnanılmaz derecede kaos var"
yerliturkuaz 28.03.2010, 21:11 Bakkal: "İnanılmaz derecede kaos var"
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal haftalardır puan alamayan ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımda 3 gün önce göreve geldiğini söyledi.
http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal.jpg
Kazanma coşkusunu yaratma ve bir şeyler yapmaya çalıştıklarını, son dakikada şansın kendilerinden yana olduğunu ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Son dakikada şans bizden yanaydı. Cihan'ın golüyle beraberliği yakaladık. Bu beraberlik moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Önümüzdeki hafta pazartesi günü maçımızı oynayacağız. Bu sürece kadar çok daha fazla çalışacağız. Sivasspor şu anda bulunduğu yere layık değil. Geniş ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Daha iyi bir performans sergileyebiliriz diye düşünüyorum. Hakemin maça etkisinden çok, Gaziantepspor'un atamadığı, kaçırdığı golleri konuşmak gerekiyor. Onu tartışmalıyız. Futbolculara karşı ön yargılı olmamak gerekiyor. İnanılmaz talihsiz bir oyun çıkardı rakibimiz. Julio Cesar iki gol attı, başkalarını da atmak istemez miydi? Futbolda bunlar var, bunu kabul etmeliyiz. Gaziantepspor gerçekten iyi takım. ''
Bakkal, yeni sezona yönelik olarak yönetimle hiçbir şey konuşmadığını, bunun şu anda erken olduğunu ifade ederek, ''Birinci önceliğimiz bu cendereden çıkmak. Şu anda inanılmaz derecede kaos var. Moral bozukluğu ve şaşkınlık var. Bu ortamdan çıkmak için yüksek morale ve puanlara ihtiyacımız var. Beraberlik bu seviyeyi yükseltecektir'' dedi.
Son saniyede attığı golle takımına bir puan kazandıran Cihan, ''Her maç bizim için final havasında geçiyor. Amacımız bu saatten sonra iyi futbol oynamak değil. Puan ya da puanlar alarak ligde kalmak istiyoruz. Bugün şans bizden yanaydı. Gaziantepspor bizden iyiydi ama golü atamadı. Altın değerinde bir puan aldık. Biz, ligde kalacağız'' diye konuştu.
tanju_58 28.03.2010, 21:22 geçen sene birisi futbolcularınız gelecek sene ligde kalacağız lafını kullanacak deseler inanırmıydık acaba. denize düşen bi sezonda 2-3 takım çalıştıran hocalara sarılırmış.
allah sonumuzu hayır eder inşallah...
58_babacan_58 28.03.2010, 21:29 inşallah bu takım ligte kalacak......................
Bakkal: "İnanılmaz derecede kaos var"
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal haftalardır puan alamayan ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takımda 3 gün önce göreve geldiğini söyledi.
http://www.ajansspor.com/resim/mesutbakkal.jpg
Kazanma coşkusunu yaratma ve bir şeyler yapmaya çalıştıklarını, son dakikada şansın kendilerinden yana olduğunu ifade eden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Son dakikada şans bizden yanaydı. Cihan'ın golüyle beraberliği yakaladık. Bu beraberlik moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Önümüzdeki hafta pazartesi günü maçımızı oynayacağız. Bu sürece kadar çok daha fazla çalışacağız. Sivasspor şu anda bulunduğu yere layık değil. Geniş ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Daha iyi bir performans sergileyebiliriz diye düşünüyorum. Hakemin maça etkisinden çok, Gaziantepspor'un atamadığı, kaçırdığı golleri konuşmak gerekiyor. Onu tartışmalıyız. Futbolculara karşı ön yargılı olmamak gerekiyor. İnanılmaz talihsiz bir oyun çıkardı rakibimiz. Julio Cesar iki gol attı, başkalarını da atmak istemez miydi? Futbolda bunlar var, bunu kabul etmeliyiz. Gaziantepspor gerçekten iyi takım. ''
Bakkal, yeni sezona yönelik olarak yönetimle hiçbir şey konuşmadığını, bunun şu anda erken olduğunu ifade ederek, ''Birinci önceliğimiz bu cendereden çıkmak. Şu anda inanılmaz derecede kaos var. Moral bozukluğu ve şaşkınlık var. Bu ortamdan çıkmak için yüksek morale ve puanlara ihtiyacımız var. Beraberlik bu seviyeyi yükseltecektir'' dedi.
Son saniyede attığı golle takımına bir puan kazandıran Cihan, ''Her maç bizim için final havasında geçiyor. Amacımız bu saatten sonra iyi futbol oynamak değil. Puan ya da puanlar alarak ligde kalmak istiyoruz. Bugün şans bizden yanaydı. Gaziantepspor bizden iyiydi ama golü atamadı. Altın değerinde bir puan aldık. Biz, ligde kalacağız'' diye konuştu.
mesut bakkal hocamıza güveniyoruz,bu sezon ligde kalacağız.mesut bakkal bu ligi iyi tanıyan ve çalıştırdığuı takımlarda başarılı olmuş bir teklnik direktör.gelecek sezon bizi ligde üst sıralarda tutacağına inanıyorum
cılgınsivas58 28.03.2010, 22:08 allahım sen bizim ligde kalmamızı nasip eyle yarabbi
Murad_Kelleci58 28.03.2010, 22:14 Ben yeni hocamız Mesut Bakkal'ın bu takıma gerekli moral motivasyonu vererek, kısmen de olsa bzaı olumsuzlukları aşmamızda bize yardımcı olacağından hiç şüphem yok.. Bugün kü maçta olduğu gibi kalan 6 maçta da şana faktörüde yanızmızda olduğunda bu ligde kalacağımzıa yürekten inanıyoruz.. Önümüzdeki Galatasaray maçından en kötü beraberlik çıkaracağımıza canı gönülden inanıyorum.. Allah'ın izni ile bu takım bu ligde kalacaktır..
58akif34 28.03.2010, 22:21 inşallah lıgde kalacagız bakalım önümüzdekı sezon ne olacak yıne dusme potasındamıyız yoksa sampıyonlugamı oynayacagız hakkımızda hayırlısı
dadaşlar 28.03.2010, 22:26 TAM TÜRK FUTNOLUNA UYGUN KONUŞUYOR STRESLİ KONUŞUYOR.DOGRU DİYOR.BEN BU HOCAYLA İYİ İŞLER YAPCAGIMIZA İNANIYORUM UMUT VAR.GALATASARAY MAÇINDA PUAN ALIRSAK ÇOK SÜPER OLUR;);)
yigido yakup 28.03.2010, 22:33 keske mesut hocayi ibb macindan sonra takimin basina getirseydik.buün itibari ile daha farkli seyleri konusuyor olurduk.mesut hoca takima fazla taktik teknik katki yapmasina gerek gerekli düzgün kadroyu cikarip iyi motve etsin saha kenarinda maci yasasin yeterli.bu takim düsme mücadelesi vermesi bizim yanlis hoca secimimizden dolayi.
kadirakin58 28.03.2010, 22:45 en azından mesut hoca google'dan bulunup afirkadan getirilmedi. Sadece takım değil, yönetim de şaşkındı. Toparlanırız inşallah yakın zamanda..
58MUAMMER58 28.03.2010, 23:09 EVET BU TAKIMDA İNANILMAZ BİR KAOS VAR,MORAL BOZUKLUĞU ,RUHSUZLUK VAR,ÖZGÜVEN BUNALIMI VAR,YOKSA TAKIMDAKİ OYUNCULARIN,HEPSİ YETENEKLİ,BİZİM KIZDIĞIMIZ ,NİYE BU OYUNCULAR YETENEKLERİNİ TAM OLARAK SAHAYA YANSITAMIYORLAR,ŞANSINDA YARDIMIYLA HAYATİ 1 PUAN ALDIK,HAFTALARDIR GALİBİYETİ BIRAKIN, GOL ATMAYI UNUTMUŞTUK,MESUT HOCA ÇOK POZİSYON VERDİK YİNE ,BUNA ÇARE BULAMAZSAK İŞİMİZ ZORLAŞIR,ÇİFT ÖNLİBEROMU OYNATIRSIN ,NE YAPARSIN BU SORUNU ÇÖZ,İNŞALLAH BU 1 PUAN BİZİ KAOSTAN ÇIKARIR.
yigidomustafa58 28.03.2010, 23:32 hocamıza ilk kazandırdığı puan için teşekkür ediyorum...
ancak bugün Petkoviç çok formsuzdu nedense yediği ikinci golde hiç hareket bile yapma gereği duymadı çok cansızdı ...
şarkışla 58 28.03.2010, 23:33 gs maçındanda puan alırsak bu ligde kalırız artık Mesut Hocaya güveniyorum
konartr58 28.03.2010, 23:36 mesut <bakkal'ın avantajı takımları ve futbolcularını iyi tanıyor.gs maçını yenilgisiz atlatırsa bu Sivas için önemli bir ivme kazandıracaktır.Başarıları sürekli olur umarım.
FİNAL HAVASINDA SON HAFTALARI YAŞIYORUZ.İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAKİ GS MAÇINDANDA PUAN ÇIKARABİLİRİZ..
vicente58 28.03.2010, 23:41 Ben yeni hocamız Mesut Bakkal'ın bu takıma gerekli moral motivasyonu vererek, kısmen de olsa bzaı olumsuzlukları aşmamızda bize yardımcı olacağından hiç şüphem yok.. Bugün kü maçta olduğu gibi kalan 6 maçta da şana faktörüde yanızmızda olduğunda bu ligde kalacağımzıa yürekten inanıyoruz.. Önümüzdeki Galatasaray maçından en kötü beraberlik çıkaracağımıza canı gönülden inanıyorum.. Allah'ın izni ile bu takım bu ligde kalacaktır..
işimizi şansa bırakırsak vay halimize...
oquzh4n58 29.03.2010, 00:09 geçen sene birisi futbolcularınız gelecek sene ligde kalacağız lafını kullanacak deseler inanırmıydık acaba. denize düşen bi sezonda 2-3 takım çalıştıran hocalara sarılırmış.
allah sonumuzu hayır eder inşallah...
:D:D kardesm sen 2 yıl once bu takımın sampıyonluga oynucanı dusunurmuydn ??
nese arkadslar benm dıcem laf su Hafdaya GS ıle oynucaz Cok zor bı mac bence yenılırız dıye bırakmamak lazm bız ılk defa degıl kac defa buyuk takım ezdık onun ıcın gs yı yenmek ıcın elmzden gelenı yapmalıyız ben hocaya Guvenıyorum Dıger hocalar gıbı duzelcez degıl sorunları soluyup duzeltmeye calısıyor guvenım sonsz sana hocam ısanlah dusmucez kumeye
kesinlikle şu moral ve güven sorununu atlatılırsa takım düzelir eski ruhumuzu geri yakalamalıyız
İnşallah kümede kalır,eski günlerimize yeniden döneriz ... Bugün Gaziantep maçında aldığımız beraberliği Şans konulu bir derste okutsalar yeridir... Takım rezalet oyuna devam ediyor,inşallah hoca toparlanmamıza bir an önce yardımcı olur...
BU HOCA Bİ HARİKA EĞER ANTEP MAÇINDA BİZİMLE OLSAYDINIZ GERÇEKTEN BANA KATILIRDINIZ İZLEYENLERE HEP POZİTİF ENERJİ VERİYOR KENDİSİNE DE DEDİM BUNU HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ARKADAŞLAR GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN
Sivaslibey 29.03.2010, 11:31 BU HOCA Bİ HARİKA EĞER ANTEP MAÇINDA BİZİMLE OLSAYDINIZ GERÇEKTEN BANA KATILIRDINIZ İZLEYENLERE HEP POZİTİF ENERJİ VERİYOR KENDİSİNE DE DEDİM BUNU HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ARKADAŞLAR GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN
Iyide arkadasim tam olarak ne izledin farkli olarak bizlede paylasa bilirmisin acaba ?
Ben dün telelig önünde dondun kaldim. Adamlar resmen gol kaçirma rekoruna gitmisler. Bu kadar becereksizmi olunur. Ha bundan sonrasi ne olur bilemem ama Muhsin hocadan daha iyi olur kesin.
Bizim galatasaray'dan puan almamiz sadece yapacagimiz defansa bagli.
Eger 10 kisi defans yapipta Mehmet Yildiz önde oynarsa ancak o zaman belki puan aliriz.
Lucien Aubey tam bir canli bomba, her an patlayabilir ve maalesefki patlamasida bol oluyor. Defansimiz çok ama çok kötü.
TABİKİ ABİM YAZIYIM BEN.......
ÖNCELİKLE TAKIMIMIZDA GÖRDÜĞÜM FAKLILIĞI SÖYLEYİM
BİRLİKTELİK HIRS İNANÇ DİSİPLİN MORAL HEPSİ MAXSİMİN OLMASADA BAYAA YÜKSELMİŞ MESELA SEN DÜN TELELİG ÖNÜNDE DONDUN KALDIN AMA BİZDE STATTA MAÇI İZLERKEN BAŞTA KEİTA TAKIMDAKİ HIRSI GÖRÜNCE DONDUK KALDIK FELAKET Bİ HEYCAN VARDI MAÇTA EMİN OLUN BU HAFTA BU TAKIMDA DEĞİŞMELER OLMASAYDI BİZ ŞANSIMIZDAN DOLAYI YEMEDİĞİMİZ GOLLERİN Bİ KATINIDA HATALARIMIZDAN YERDİK İNANÇ MESELA 2 KERE GERİYE DÜŞEN Bİ ALT TAKIM İÇİN BERABERLİĞİ YAKALAMAK KOLAY BİŞEY DEİLDİR .
BUNU HERKES GİBİ BENDE DİYORUM HATTA MESUT HOCAYLADA UZUN UZUN KONUŞTUM ODA KATILDI BİZ DÜN SÜPER OYNAMADIK GÜZEL OYNADIK AMA ÇOK ŞANSLIYDIK
Sivaslibey 29.03.2010, 12:00 ÖNCELİKLE TAKIMIMIZDA GÖRDÜĞÜM FAKLILIĞI SÖYLEYİM
BİRLİKTELİK HIRS İNANÇ DİSİPLİN MORAL HEPSİ MAXSİMİN OLMASADA BAYAA YÜKSELMİŞ MESELA SEN DÜN TELELİG ÖNÜNDE DONDUN KALDIN AMA BİZDE STATTA MAÇI İZLERKEN BAŞTA KEİTA TAKIMDAKİ HIRSI GÖRÜNCE DONDUK KALDIK FELAKET Bİ HEYCAN VARDI MAÇTA EMİN OLUN BU HAFTA BU TAKIMDA DEĞİŞMELER OLMASAYDI BİZ ŞANSIMIZDAN DOLAYI YEMEDİĞİMİZ GOLLERİN Bİ KATINIDA HATALARIMIZDAN YERDİK İNANÇ MESELA 2 KERE GERİYE DÜŞEN Bİ ALT TAKIM İÇİN BERABERLİĞİ YAKALAMAK KOLAY BİŞEY DEİLDİR .
BUNU HERKES GİBİ BENDE DİYORUM HATTA MESUT HOCAYLADA UZUN UZUN KONUŞTUM ODA KATILDI BİZ DÜN SÜPER OYNAMADIK GÜZEL OYNADIK AMA ÇOK ŞANSLIYDIK
Sagol kardes, evet dün antep hocasida Keita'dan sikayetçiydi. Bu sevindirici. Zaten bizim en büyük zafiyetimiz ön libero ve orta sahanin defans yapmamasi. Her sey defansta bitiyor ve haliyle bizimkiler birinden kurtulmadan bir atak daha yeyince panikliyorlar. defansi hatasi o kadar göründügü gibi degil.
Geriye düsüp tekrar skora gelmek o kadar abartilacak bir sey degil. Bunu diger maçlarda ancak görürüz. Bu sadece bir maçlik sanstir. Öyle abartili pres yapip golü bulmak için oynayan Sivasspor yok, olamaz, imkansiz.
AUBEY KONUSUNDADA HAKLISIN FAKAT GS MAÇI İÇİN DOĞRU DÜŞÜNÜYOSUN DİYEMİCEM DEFANSIMIZ ÇOK ÖNEMLİ KALABALIK DEFANS YAPMAMIZ LAZIM AMA BÜYÜK TAKIMA 10 KİŞİ DEFANS YAPARSAN TUZAĞINA DÜŞERSİN ONLARIN FUTBOLCULARI YETENEK. ŞÖYLE AÇIKLIYIM ABİ SİSTEM KORKAK OLMAMALI 4-4-2 GİBİ OLSUN AMA 10 FUTBOLCUMUZ 20 KİŞİLİK FUTBOLCU GİBİ OYNASIN ÇOK KUŞSUN KORKMASIN İDDA EDERİMKİ YNİLMEYİZ
Sivaslibey 29.03.2010, 15:56 AUBEY KONUSUNDADA HAKLISIN FAKAT GS MAÇI İÇİN DOĞRU DÜŞÜNÜYOSUN DİYEMİCEM DEFANSIMIZ ÇOK ÖNEMLİ KALABALIK DEFANS YAPMAMIZ LAZIM AMA BÜYÜK TAKIMA 10 KİŞİ DEFANS YAPARSAN TUZAĞINA DÜŞERSİN ONLARIN FUTBOLCULARI YETENEK. ŞÖYLE AÇIKLIYIM ABİ SİSTEM KORKAK OLMAMALI 4-4-2 GİBİ OLSUN AMA 10 FUTBOLCUMUZ 20 KİŞİLİK FUTBOLCU GİBİ OYNASIN ÇOK KUŞSUN KORKMASIN İDDA EDERİMKİ YNİLMEYİZ
Vallah güzel kardesim iste sorunda orda. 10 futbolcu 20 kisilik futbolcu gibi oynasi diyorsun ama bizimkiler zaten 10 futbolcu 5 futbolcu gibi oynuyorlarki.
Keske saha 11 aslan çiksada hakkiyla top oynasalar buda bize yeter. Ama ben pek inanmiyorum artik bu sene bu takimdan bir güzel futbol beklemek yanlis olur herhalde. Bu sene ligde kalirsak bizden iyisi yok. Seneye insallah artik bomba gibi girmemiz lazim.
HAKLISIN ABİ AMA BEN HERŞEYİN DÜZELECEĞİNİ MESUT BAKKALDAN SONRA İNANDIM. GS MAÇINDA BERABERLİK OLABİLİR. ARTIK PUAN YADA PUANLAR BİZİ BEKLİYOR
58VoLkAn58 29.03.2010, 17:51 Bu takımı toparlayana kadar lig bitecek.Mesut Hocam bana göre ilk önce şu defans sorununu çöz gözünü seviyim.Böyle defans mı olur.Bu defansla hayatta kalamayız süper ligde.Defansı halletsen lig kalma şansımız çok yüksek olur.
olumune58 29.03.2010, 18:40 cok gec geldi gec kalındı muhsın hocaya o kadar dayanılması hataydı gec kaldı zor maçlar var artık 12 13 hafata kala gelse daha değişik olurdu en azından 3 4 puan alırdık emınım mesut hoca guvenıoz sana inş başaırırız kalmayı yoksa bu lige bi daha cok ama cookkkkk zor geliriz bu sene kalalımda bi yeter seneye bu durumda olucağmızı sanmıyorum kalırsak eğer..
ercan58.a 29.03.2010, 20:30 umarım hocanın şansı devam eder ve bize fayda getirir
10 veya 15 gol yiyebilecegimiz bir antep maçından son saniyede 1 puanla dönmemiz sadece hocanın şansı bence inşallahta devamı gelir
|