Orijinalini görmek için tıklayınız : Biletler satışta

SivasSpor.Com
31.03.2010, 12:24
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/bilet.jpg

Sivasspor’umuzun 05.04.2010 pazartesi günü saat 20.00'de, Galatasaray’la oynayacağı müsabakanın biletleri satışa çıkarıldı.

Taraftarın büyük ilgi gösterdiği maç biletlerinde değişiklik yapılarak; kale arkaları 10, Maraton 20, VİP 25 TL’den satılırken, misafir takım taraftarlarının biletleri ise 15 TL olarak belirlendi.

Yoğun ilgiden dolayı, hafta sonuna kadar biletlerin tamamının bitmesi bekleniyor. Yiğidoların, biletlerini bir an önce alarak biletsiz kalmamalrı konusunda uyarıda bulunmak isteriz.

Sivassporumuza GS karşısında başarılar diliyoruz...

www.sivasspor.com Editörü

kiNgSiZe58
31.03.2010, 12:29
Haydı Yiğidolar, Maça.. Delikanlılar hep Yiğido Gençliğin veya Yeniçerilerin yanında olur ;)

bursalibatu
31.03.2010, 12:43
nede olsa yenilcez demeyin gidelim futbolcular taraftar görür oynar belki hem o kadar pahalı değilmiş biletler 2-3 tane alınki bitsin direk kulübe katkı olur

85200258
31.03.2010, 12:45
bilet fiyatını 1 tl isteyen arkadaş sesini duymuşlar :)

Salim58
31.03.2010, 13:15
Yoğun ilgi varsa statda dolar heralde.

Sivasa yolculuk var zaman müsait olursa maçıda izler döneriz tabi.bakalım kısmet olacakmı hayırlısı.

ercan58.a
31.03.2010, 13:33
fark bile yiyecek olsak her şekilde destek vermek zorundayız
inşallah büyük bir mucize olurda bu maçtan puan alırız inşallah

SempaticH
31.03.2010, 13:37
yani bu taraftar gelecek maça biletler de fiatları iyi diyelim fakat bizim anlamdığımız misafir takım seyircisinin bilet fiatları neden 15 tl yapsana 25 tl herkes bize uyguluyor biz neden yapmıyoruz çokmu cömertiz onun içinmi bizi türkiyede kimse istemiyor bırakın şu insafı be kardeşiim yapsaydınız 25 - 30 tl gelen zaten gelir

SenSetik
31.03.2010, 13:56
yani bu taraftar gelecek maça biletler de fiatları iyi diyelim fakat bizim anlamdığımız misafir takım seyircisinin bilet fiatları neden 15 tl yapsana 25 tl herkes bize uyguluyor biz neden yapmıyoruz çokmu cömertiz onun içinmi bizi türkiyede kimse istemiyor bırakın şu insafı be kardeşiim yapsaydınız 25 - 30 tl gelen zaten gelir

federasyonun almış olduğu kararlar doğrultusunda bu uygulama yapılıyor..eğer rakip trübün fiyatlarını artırmak isterlerse bizim trübün fiyatlarımızı da artırmaları gerekir..yorum yaparken biraz araştırarak yazalım lütfen..o dediğin uygulamalar tarih oldu artık...

samor
31.03.2010, 15:05

DEPLASMANA GİTMEDİĞİNDEN BİLMİYON KARDEŞ MESELA BU HAFTA BİLETİ 5 TL YE ALDIK ANTEPTEN

cılgınsivas58
31.03.2010, 15:07
işallah taraftar desteği ile puan alırız

H_Turan
31.03.2010, 15:13
1 liraya inat daha fazla olmuş

stain
31.03.2010, 15:16
ya arkadaş anlamadığım gariban kale arkası izleyicisine soygunculuk yapıyolarya

maratonu 25 yap kale arkası 5 olsun

gariban sivasın gariban insanlarının sırtına 5 tl daha vuruyosunuz ya ne bileyim

fener maçındada 10 tl verdik 5 yedik maç bitmeden çıktık

yinede bu maça gideceğim ama fakiri var fukarası var yönetimin en azından kale arkasını 5 tl nin üzerine çıkarmaması gerekirdi

85200258
31.03.2010, 16:12

gariban sivasın gariban insanlarının sırtına 5 tl daha vuruyosunuz ya ne bileyim

yinede bu maça gideceğim ama fakiri var fukarası var yönetimin en azından kale arkasını 5 tl nin üzerine çıkarmaması gerekirdi

Kardeş iyi hoş diyosun da 10 tl pahalı degil. Emin ol o kale arkasında oturup 5 tl verenlerin yarısı iddaa'da aynı gün 10-20 tl lik kupon yapıyordur.. Sivasın maç biletleri bence cok uygun. ayda 2 tane sahamızda maç yapıyoruz. 10 ardan desen aylık 20 tl ediyor. ben ayda 20 tl alım gücü olmayan Sivasta % 1 lik bi kısım oldugunu düşünüyorum. O yüzden bence sıkıntı yok..

oquzh4n58
31.03.2010, 16:20
yaw bu yonetımde para gozlu olmaya basladı fb macnda maraton 20 kale arkası 5dı zar zor doldu stat gs macında fark yemek ıcın 20paramı werılır gıtmıyom ogrencı adamım 4 kaatte yol parası 5 kat ta oaraya buraya harca ooo

Metal Gear
31.03.2010, 16:32
Ne koparırsam kar diye mi düşünüyor yönetim bilmiyorum..
Bu ruhsuz takım için bu kadar parayı kaç kişi verir bilmiyorum aam ben Mesut Hoca hatrına vereceğim!

karamik
31.03.2010, 16:38
Sivasspora feda olsun 20 tl köpeği olsun 1 TL olsun diyen arkadaslara şaşıyorum süper ligte oynuyoruz beyler 1 TL halısahada Maç izletmezler adama.

samor
31.03.2010, 16:53
yaw bu yonetımde para gozlu olmaya basladı fb macnda maraton 20 kale arkası 5dı zar zor doldu stat gs macında fark yemek ıcın 20paramı werılır gıtmıyom ogrencı adamım 4 kaatte yol parası 5 kat ta oaraya buraya harca ooo

FİYATLAR KONUSUNDA KATILIYORUM BAŞKA YERLERDE ÇOK ÇOK DAHA PAHALI

58VoLkAn58
31.03.2010, 17:45
Sivaslıların stadı kesinlikle doldurması lazım.Hem takım açısından hemde Mesut Hoca açısından moral olur.Mesut Hocayı öyle 10.000 kişiyle karşılayacak değiliz.Stadı tamamen doldurmalıyız.

ready
31.03.2010, 19:16
20 tl çok yönetim üç büyükler geldigi zaman ne koparsak o kardır diye düşünüyor takım küme düşmemeye oynuyor siz halen paragözcülük yapıyorsunuz utanın biraz

nuri_58
31.03.2010, 19:35
bilet fiyatlarıda artmış millet 1 lira olsun diyo ...:D

şarkışla 58
31.03.2010, 22:25
Stad full olsun Türkiye YİĞİDO görsün.LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAY SİVASSPOR LAY LAY LAY LAY LAY LAY SİİİİİİİİİİVASSPOOOOOOOOOOOOOR

adalı
31.03.2010, 23:04
bence bilet fiyatları çok uygun takımımıza ve degerli mesut hocamıza güveniyorum maçi kesin sivasspor alacak takim finalmaçi gibi oynayacak gönlümün şampiyonu sivassporuma başarilar diliyorum

bgürsoy
31.03.2010, 23:06
Pazartesi gününe tam 5 gün var... Siteyi her gün takip ediyorum.. Lafa gelince kimseye söz bırakmıyorsunuz.. ama herkes de bilir ki lafla peynir gemisi yürümez.. Sivasspor sevdası ne 1 ne de 20 lirayla ölçülmez.. sana katılıyoruz ama maddi sıkıntılarımız mı var diyorsunuz?
Öğrenci arkadaşlarım için konuşuyorum.. Bu zamanda lise-üniversite hatta ilköğretim öğrencileri aralıksız sigara içiyor, birçoğu yanında paket taşıyor.. Sizleri Sivasspor maçı için tasarrufa davet ediyorum.. 3-4 gün sigara içmeyin de bir zahmet 20 lira verip maça gelin.. aksi halde size temin ediyorum hayatınız boyunca özellikle süper lig maçlarında daha çok sigara içip "Bak Evladım biz de bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile maç yapardık, hatta şampiyonluğa oynardık" diyeceksiniz... AMA o zaman çok geç olacak.. BİRAZ FEDAKARLIK diyorum çok şey mi istiyorum?

fedayi
31.03.2010, 23:30
resmen soyuyorlar ya sen taraftardan bide ilgi bekliyorsun şu fiyatlara bak.insallah bu bilet fiyatlarını hak ediyorsunuzdur.bu pazartesi görecez maçta halka kapılarını kapatan bir yönetim ve halkın isteklerine cevap vermeyen bir yönetim olursa olacağı bu...

fedayi
31.03.2010, 23:33
Pazartesi gününe tam 5 gün var... Siteyi her gün takip ediyorum.. Lafa gelince kimseye söz bırakmıyorsunuz.. ama herkes de bilir ki lafla peynir gemisi yürümez.. Sivasspor sevdası ne 1 ne de 20 lirayla ölçülmez.. sana katılıyoruz ama maddi sıkıntılarımız mı var diyorsunuz?
Öğrenci arkadaşlarım için konuşuyorum.. Bu zamanda lise-üniversite hatta ilköğretim öğrencileri aralıksız sigara içiyor, birçoğu yanında paket taşıyor.. Sizleri Sivasspor maçı için tasarrufa davet ediyorum.. 3-4 gün sigara içmeyin de bir zahmet 20 lira verip maça gelin.. aksi halde size temin ediyorum hayatınız boyunca özellikle süper lig maçlarında daha çok sigara içip "Bak Evladım biz de bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile maç yapardık, hatta şampiyonluğa oynardık" diyeceksiniz... AMA o zaman çok geç olacak.. BİRAZ FEDAKARLIK diyorum çok şey mi istiyorum?

arkadaşım peki o dediklerini kullanmayıpta maddi sıkıntı çekenler ne yapacak bide bunu düşün halk elinden geldiği kadar takımına destek vermeye çalışıyor peki yönetim taraftarlar için ne yapıyor bide bunu düşün

oquzh4n58
31.03.2010, 23:47

benım anlatmak ıstedım ogrencı adamız dedıysek 20 mılyon werılmez demedık sıgara da ıcırıyoz ıcmeye Tamam Wermeye Werrımde anlatmak ıstedm şey 4 buyukmus felan onlar gelınce nıe artıyo amac para kazanmak olmasın ınsanlardan daha cok para kazanıyım olmasın her macda esıt olsn gs gelıyo dıe nıe artıyo yonetmde degıstı walla her mac esıt para olsn 4 buyuk gelıyo dıe pahalanmasn kale arkası her mac 30 ytl olsn gelmessem namerdm

bgürsoy
01.04.2010, 00:05
benım anlatmak ıstedım ogrencı adamız dedıysek 20 mılyon werılmez demedık sıgara da ıcırıyoz ıcmeye Tamam Wermeye Werrımde anlatmak ıstedm şey 4 buyukmus felan onlar gelınce nıe artıyo amac para kazanmak olmasın ınsanlardan daha cok para kazanıyım olmasın her macda esıt olsn gs gelıyo dıe nıe artıyo yonetmde degıstı walla her mac esıt para olsn 4 buyuk gelıyo dıe pahalanmasn kale arkası her mac 30 ytl olsn gelmessem namerdm

tamam haksızsın demiyorum kardeşim.. elbette haklı olduğun yanlar var.. Yönetim bence gereken uygulamayı yapıyor, maç biletleri futbolun ticari boyutu ve ticarette değişmez ve herkes tarafından bilinen bir kural vardır.. arz-talep dengesi.. gs, fb ve bjk hatta ts maçları diğerlerine nazaran daha fazla ilgi gösterilen, arzulanan maçlar.. o yüzden de fiyatları daha yüksek olmalı ve oluyor da..peki güzel arkadaşım ben sana bir soru sormak istiyorum.. tamam örnek bir taraftarsın her maç 30 lira olsun giderim diyorsun.. sence herkes bu şekilde mi düşünüyor? Sivas-Diyarbakır maçına kim 30 lira verir de gider arkadaşım? sezon başı maraton Diyarbakır maçında 10 liraydı, gidip de verdiği bilet parasına üzülmeyen bir kişi gösterirsen tatmin olurum kardeşim..
Keşke senin gibi istanbul takımları ile anadolu takımlarını aynı kefeye koyan bir taraftar kitlemiz olsa ki maalesef yok..
hatta öyle taraftarlarımız var ki Tribünde sivasspor liderleriler dışarıda unifebliler..Konuyla alakası yok ama içimi acıtan iğrençliklerden biri..

sivaslihakan
01.04.2010, 00:17
sivasta o stadi dolduracak cebinde 20 lirasini maca verecek 20 bin kisi yokmu arkadaslar yapmayin ya süperlig maci izliyorsunuz 5 tlnin hesabini yapiyorsunuz ondan sobnrada neden iyi transfer yapilmiyor... ne verdinki ne istiyon hesabina geliyor bakin eskisehire her mac 50 tl

orhan_sivasli
01.04.2010, 10:56
size diyorum yönetim bu halde bile maçlardan paramı alıyorsunuz kayserispor galatasaray maçınnın biletlerini 1 liradan verdi yazıklar olsun size bundanda karmı güdüyorsunuz federasyonsa federasyon hepsini bedava yap yada 1 lira yap rakibin seyirci sınırı var zaten
YA ZIK LAR OL SUN.................. YEDİNİZ YEDİNİZ YİNE YİYORSUNUZ.......

bozkurt187
01.04.2010, 13:33
Haydi Yigidolar gösterelim sözde büyük GS ye nasil taraftar olunurmus

subasi29
01.04.2010, 20:11
bilet fiyatlari cok guzel herzamanki gibi :rolleyes:

slasher//z
01.04.2010, 22:28

boyle bi anlayıs yok yaa; 5 yerıne 10 wermıs de...
fark yıyınce beklemeden cıkmıs da...
ondan sora kameralar guzel guzel cekıp turkıyeye yayınlıyor..
sivas taraftarı işte boyle buyuk (!) taraftar

eyupk
02.04.2010, 12:48
bence bu sıkıntılı günlerde bilet fiyatları 1 2 liraya düşmesi gerek kanaatindeyim.

mustafatas58
02.04.2010, 23:02
rakıp takım gs.zaten tafaftarı maca gelecek.bılet fılatlarını ne yaparsan yap gelecek.o zaman en azından 80-100 arası versek cok guzel olacak.ama nıye yapmıyoruz anlamadım gıttı

mustafatas58
02.04.2010, 23:11
simdı oyle bır durum varkı ortada.bır yandan maca taraftar gelecek 20 tlye bılet alacak sıvassporun kasasına para gırecek cok guzel.dıyer yandanda bılet fıyatları 5 tl olacak taraftara fazla dokunmayacak ama bu sefer maddı anlamada kasaya para gırmeyecek.ıkısınıde dusunmek lazım ama bence en guzel yol bızım bılet fıyatları olabaıldıgınce mın. rakıp taraftarın helekı gs fb ts bjk... mecbur gelecek taraftara bılet fıyatları ucuk bır sekılde yapacan aradakı farkı kapatacan.bu beneım gorusum

carizma0658
02.04.2010, 23:34
yigido sivasa tam destek başka sivas yokk

bgürsoy
03.04.2010, 00:33
rakıp takım gs.zaten tafaftarı maca gelecek.bılet fılatlarını ne yaparsan yap gelecek.o zaman en azından 80-100 arası versek cok guzel olacak.ama nıye yapmıyoruz anlamadım gıttı

çünkü aynı seyir kalitesinde bulunan tribünlerle fiyatlar karşılaştırılıyor ve eğer fark varsa ceza veriliyor federasyon tarafından.. Yani Kale arkası gar a blokla misafir takım tribünü arasında fiyat farkı azami olmalı.. anlatabildim mi abicim?

A.Turan Korkmaz
04.04.2010, 19:26
Biletler kaç para olursa olsun,Sivas aşıkları,yüreği Sivas için çarpanlar maça geleceklerdir. Bu hafta cepteki son paramı verdim bilete. Hiç de acımadım paraya ,yenileceğimizi ,seyredeceğim kötü futbola değmeyeceğini bilsem bile.
Ben Kepeneğin, Şeyh Çoban çeşmesinin suyunu içtim,tren raylarında çocukluğumu geçirdim, atelyenin borusuyla saatleri öğrendim, kaleden çiçek yoldum,medresede çay içtim,çermikte çimdim.Sivas bana herşeyi verdi,şimdi o can çekişirken rahat olamam. Ben gitmezsem kim gidecek maçlara...... .
Bu maçın sonucu ne olursa olsun tribünden ayrılmadan bitiş düdüğüyle takımı tribüne çağırıp onore edelim, alkışlayalım. Fark yeseler bile . Protestonun zamanı değil. Son maça kadar takımın arkasında olduğumuzu topçuların bilmesi gerek. Yuhalamayla,küfürle iyilik etmiş olmayız. Hep destek!

ercan58.a
04.04.2010, 20:17
bilet fiatı önemli degil ama
galatasaray maçında
1 puan rüyamızda bile görsek inanmayacagımız bir sürpriz ötesi bir şey olur bence
bizim takıma bakarsak farklı sonuç beklemek hayal olur
antep maçında 15-20 yiyecegimiz maçı 2-2 berabere bitirdik umarım o maçtaki şansmıdır nedir bilemiyorum bu maçtada bizim yanımızda olur inşallah
özellikle defansımızın kendilerini ikiye üçe katlamalarını umut ediyorum
inşallah bizim açımızdan iyi olur bizlerde seyirci olarak destegimizi esirgemeyelim