Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 tane daha finalimiz var

SivasSpor.Com
05.04.2010, 21:29
http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bakkallll.jpg

Galatasaray’a karşı atılan son dakika golüyle 1 puan kazanan Sivasspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Bakkal’ın açıklamaları şöyleydi:

-“ÇOK KARAKTERLİ OYUNCULARIMIZ VAR”-

Bu takımda çok iyi, çok karakterli var. 10 günde iyi bir beraberlik yakaladık. Bu takımda bir inanç var ve bu da sahaya yansıyor. İlk yarı bariz hatalar yaptık ama çok da pozisyonumuz var. İkinci devre özellikle yarı sahamızı geçirmedik rakibe. Sivasspor’a bir şey olmayacağına zaten adım gibi eminim. İçerideki oyuncu kalitesi ve yönetim bunları hak etmiyor.

-“FARUK, OYUNA İŞTAH GETİRDİ”-

Galip de gelebilirdik ama 1 puan bizim için çok önemliydi. Sivasspor çok daha iyi yerleri hak ediyor. Oynadığımız futbol da bana ümit veriyor. Hayrettin için üzüldüm ama sonradan gelen haberle çok sevindim. Faruk da iştah getirdi oyuna. Bunlar inanmışlığın ve özlemişliğin bir sonucu. İkinci yarıdaki oyunumuzu devam ettirmemiz ve hak ettiğimiz yere gelmemiz gerekiyor. Rahat olsak girdiğimiz pozisyonların hepsini atardık biz. Devam edeceğiz. Önümüzde 5-6 tane daha finalimiz var.

-“BİZ TEKME ATMADIK, ONLAR ATTI”-

Mücadeleye biz de varız ama biz tekme atmadık, onlar tekme attılar. Yakışmayan bir hareketle oyuncuma tekme geldi hatta kaval kemiğinin üzeri yarılmış, belki dikiş atılacak.

mustafatas58
05.04.2010, 21:34
GUZEL HOCAM.IYI ISLER YAPIYORUZ.INSALLAH LIGDE KALACAGIZ.HAFTAYA KAYSERIDEN ALACAGIMIZ BIR 3 PUAN ARTIK BIZI KIMSE DURDURAMAZ.
SENEYE SIZINLE IYI ISLER YAPACAK GIBI GORUNUYORUZ.HAYDI HAYIRLISI

bassguitar
05.04.2010, 21:35
hocanin takima inanc ve guven getirdigi kesin..insallah daha iyisi olacak hocam.takimda yaptigi en onemli ikinci is ise yureksiz oynayan yabancilari takimdan kesmesi oldu..basarilar hocam..

sivastatlıbelam
05.04.2010, 21:37
hocamızdan çok aklı başında bi yorum.en kritik maçımız kayseri maçımız olacak.onu alırsak eğer öbür hafta sanal 3 puanla birlikte 32 puanımız olacak.sonra bjk maçımız var.
hocam böyle devam edelim.

sivastatlıbelam
05.04.2010, 21:41
DENİZLİSPOR HAVLU ATTI DİYARBAKIRIN MAÇ KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ ARTIK.ama en önemlisi bizim de bir yandan puanları toplamamız lazım.

bugün giden 3 puana üzüldüğüm için mutluyum.takım ışık veriyor.:D

58delikanli58
05.04.2010, 21:43
hocam bugun cok iyi bir oyun oynadik bu sezonligde kalalim cok mutlu oluruz

sana güveniyoruz hocam insallah bu takimi eski haline getirirssin

58delikanli58
05.04.2010, 21:44
hocam bugun cok iyi bir oyun oynadik bu sezonligde kalalim cok mutlu oluruz

sana güveniyoruz hocam insallah bu takimi eski haline getirirssin

şarkışla 58
05.04.2010, 22:19
Tabi hoca haklı 6 finalimiz var.Ne olurdu Mesut hoca 5-6 hafta önce gelseydi.Gecikmiş ama doğru bir karar oldu tabi.Takıma artık bir özgüven geldi biz bu gazla kayseri ve bjk den de puan alırız zor değil

subasi29
05.04.2010, 22:21
Iste Oyun Budur....Her Macimiz Bu Denli Tempolu ve istahli olmaliki sivas neymis bir hatirlasinlar..

münihli_58
05.04.2010, 22:33
Vallah uzun bir süreden sonra cok güzel ve baskili bir takim gördüm. Mesut Hoca bunu bize yeniden gösterdigin icin Allah senden razi olsun.
Baris'a o tekmeyi attiginda kim bilir kac küfür döktüm zaten baris'a gicik oluyorum golü atti birde ardindan tekme cok agir geldi bana ondan artik nefret ediyorum.
Maci biz kazanabilirdik ama 1 puan'a kötü diyecek durumumuz yok onun icin insallah faydali olur.

sivassporummm58
05.04.2010, 22:37
Maçın ikinci yarısındaki oynadığımız futbolu oynayalım, biz bu 6 maçın 6'sını da alırız...

carizma0658
05.04.2010, 22:39
senınn bakkal iş yapar hocam neredeyse umudu bitmiş taraftarın ışıgı oldun hocam senı sevıyoruz

Turan 59
05.04.2010, 22:44
Mesut Hoca sana kucak dolusu selamlar.

MaXiMuM
05.04.2010, 22:45
Her şey çok güzel ama bir durum var sadece. Gol atmasına rağmen Mehmet Yıldız hala eski gücüne kavuşamadı.. Çoğu pozisyonda ayakta kalamıyor.. Mehmetin bir an önce eski gücüne kavuşması şart. Kuvvetli bir Mehmete takımın çok ihtiyacı var.

H_Turan
05.04.2010, 22:47
Mesut Hoca Tebrikler Ruhu Geri dönderdin Tarihi Çevirdin

Metal Gear
05.04.2010, 22:47
Şimdi gel de İBB ve Gençler maçına üzülme..:(

oNuR
05.04.2010, 22:52
Tebrik ederim Mesut hoca.Üstümüzdeki ölü toprağını attın.Galatasaray maçını izlerken bi an geçen seneye gittim.Mesut hoca ile iyi yolda olduğumuz kesin.Bu futbollada Kayseriyi geçeriz

carizma0658
05.04.2010, 22:53
nerdeyse umudu sönmüş bizlere hayat verdıgın için sana çokkkkk teşekkrler mesutt hocam yolun ve yolumuz acık olsun seneye emınım bu sivası şaha dikersın kalırsan

58_babacan_58
05.04.2010, 23:17
İŞTE BUDUR ESKİ SİVASSPORUMUZU YAVAŞYAVAŞ İZLİYORUZ TAKIM OYUNU OYNANMAYA BAŞLANDI.......

yigidomustafa58
05.04.2010, 23:38
tebrikler ...

hocamız takıma güven veriyor ...

rsimsek
05.04.2010, 23:56
MESUT HOCAYLA GÜZEL BİR ÇIKIŞ YAKALADI TAKIM UMARIM BU ÇIKIŞ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA DEVAM EDER.TAKIMDA MÜCADELE ETME ADINA BİR DEĞİŞİM VAR.GOL YEDİKTEM SONRA MAÇTAN KOPMUYOR TAKIM.KAYSERİDEN DE PUAN LA DÖNERSEK BU İŞ TAMAM...

ekonomist
06.04.2010, 00:29
Mesut Hoca ya teşekkür ediyoruz, eksik olan takım ruhunu futbolculara aşılamış gördük bu maçta,şimdi çok kritik maçlar var önümüzde,galatasarayın kredisi tamamen bittiğinden ve şampiyonluk umutları zorlaştığından bundan sonraki maçlara çok asılacaklardır dolayısıyla haftaya diyarbakırı kendi taraftarı önünde mutlak yenmek için çıkacaktır sahaya, bu da demekki kayseri maçı şimdi çok çok daha önemli hale geliyor demektir,ancak bu maçta çok dikkatli olmalıyız,önce 1 ouanı cebe koymalıyız,sonra mümkünse 3 puanı almalıyız,böylece yavaş yavaş altlardan kurtulmuş oluruz inşallah

58MUAMMER58
06.04.2010, 00:56
HOCAM SAOL DOĞRU İŞLER YAPTIN BU PUANDA SENİN PAYIN BÜYÜK ,ANDERLETİ 3-1 YENDİĞİMİZDEN BERİ BÖYLE OYNAMADIK İNŞALLAH KALAN HAFTALARDA BÖYLE OYNATIRSINIZ ,LİGDE KALALIM İNŞALLAH SİZLE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARIZ.

yiğido 07
06.04.2010, 05:39
BİZ MUHSİN HOCA İLE OLMAZ DEDİKÇE BİZİ BÜLENT YALAKASI YAPTINIZ BU HOCA OYNATAMIYOR FUTBOLCULAR İSTEKSİZ DEDİKÇE FUTBOCULARI BÜLENT YALAKASI YAPTINIZ BAZILARI DAHADA İLERİ GİDEREK BOLENT OYNATMIYOR DEDİLER DÜN İZLEDİĞİNİZ TAKIM BUNDAN 20 HAFTA ÖNCEKİ BĞLENT UYGUN KADROSU ŞİMDİ NİYE OYNADI TAKIM O ZAMAN MESUT HOCADAMI BOLENT YALAKASI OLDU
ARKADAŞLAR HER ZAMAN DEDİM ARTIK BOLENT UYGUN YOK BANA GÖRE TAKIM MUHSİN HOCAYI SEVMEDİ VE ONUN İÇİN OYNAMADI
BURADA HEP SUÇLU ARANDI BANA GÖRE TEK SUÇLU YÖNETİMDİR DÜŞÜNMEDEN HOCA GETİRDİKLERİ İÇİN
TAKIMIMIZ ÇOK GÜZEL HAVA YAKALADI İŞALLAH DAHA İYİYE DOĞRUDA GİDECEK VE MESUT HOCA BU TAKIMI KESİN VE KESİN LİGDE BIRAKACAK YETERKİ BİZ İNANALIM VE TAKIMIDA BİZİM İNANDIĞIMIZA İNANDIRALIM

hiko58
06.04.2010, 06:51
bu sezon ilk defa bu kadar hırslı basıkıcı oynayan bir sivasspor vardı. çok şaşırdım. neden şimdiye kadar böyle oynamadınız. farklı galibiyeti kaçırdı sivasspor. kayseri maçını alacağomozdan eminim artık. sonraki hafta ankaraspor 3 puan ve 6 puan cepte. inşallah iyi olur.

Harbi Selim
06.04.2010, 07:46
HOCAM KAYSERİ DERBİSİNİ İSTİYORUZ....

3 PUAN

eroldeger
06.04.2010, 07:47
hocam bu 80 nolu oyuncuyu oynatın cok yıpratıcı inşallah düzeleceğiz yasin lede ilgilenin hiç makamını adamı gibi değil allahtan başarılar dilerim

ercan58.a
06.04.2010, 07:48
helal sana mesut hoca
bu yıl bu takım böyle bir futbol oynamadı sihirli deynegin mi var tek kelimeyle helal sana teşekkürler
böyle oynayıpta yenilseler bile bu seyirci üzülmez başı dik gezer tekrar teşekkürler sana
inşallah devamı bu şekilde gelir

zaralı19
06.04.2010, 07:53
helal hocam sana sivasspor ruhunu geri getirdin gayseri maçınıda alacağımızdan eminim

Salim58
06.04.2010, 08:27
Bakkal baba sana güveniyoruz takımda güzel futbol oynama adına gelişmeleri görüyoruz.bu futbolumuzu oynamaya devam edersek değil altı maç on altı maç olsa farketmez.

Hoca kenarda futbolculardan çok yoruldu.

samor
06.04.2010, 08:45
ANTEP MAÇINDAN YAPTIĞIM YORUMLAR KAYITTA DEDİKLERİMİN HEPSİ ÇIKTI MESUT HOCA BÜYÜK İŞİ YAPIYOR YAPACAK

MTS
06.04.2010, 08:46
Allah bu futbolumuzu bozmasın, inşallah bulunduğumuz durumdan en kısa sürede kurtulacaz..

hanedan58
06.04.2010, 09:20
Güzel ve hırslı bir oyundu fakat birkaç hatadan kalemizde sıkıntı yaşamamız yinede düşündürücü faruk ve yasinin kendilerine olan güven leri çok güzel ama yılların defans oyuncusu servet bile mehmetle ikili mücadeleye girmedi topu taca atmak risk almadan oynamak en mantıklısı karşımızdaki takım gs biraz daha dikkat lütfen

ccey
06.04.2010, 10:40
bence 11 belli oldu ve kamanan ın kesinlikle oynaması gerektiği ortaya çıktı, Erman ilk yarı gezindi, ayağına top bile gelmedi, bu 11 yürekli oynaduı, ancak haftaya sedat yine yok ve gördüğü karta gerçek üzücü, yapmaması gereken hareketler

özyiğido
06.04.2010, 11:17
teşekkürler MESUT BAKKAL....iyiki geldin tarih böyle yazılır işte...

kaptann58
06.04.2010, 12:02
ARKADAŞLAR ZEYİT TEREKLİ FACEDE BAŞKANIMIZA ******** DİYE BİR KÜFÜR KULLANMIŞTIR BU SİVASLIYIM DİYEN HERKES BU KÖPEĞE HADDİNİ BİLDİRSİN LÜTFEN BEN YAZDIM PROFİLİ GALATASARAY ARMASI

58akif34
06.04.2010, 12:24
senınle güzel başladık inşallah güzel de bır sona imza atarız takıma hayırlı geldın inşallah devamındada hayırlı şeyler olur

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

shang
06.04.2010, 12:42
bu futbolu 6 maça yayarsak nasıl düşebilirizki... inş saman alevi değildir

58^SiVaS^58
06.04.2010, 12:45
Helal olsun sana Mesut Hocam Muhsin Hocanin gittiginde cok üzülmüstüm ama simdi cok seviniyorum cünkü Mesut Hoca geldi

B.Demirci
06.04.2010, 12:49
Teşekkürler Mesut Hocam. Takıma güven ve moral getirdin. Ah biraz erken gelseydin şu takıma..

gold58
06.04.2010, 13:55
TEŞEKKÜRLER BAKKAL AMCA GELDİGİN NASILDA BELLİ OLDU TAKIMA ÖZ GÜVEN GELDİ TEŞEKKÜRLER YİGİDOLAR TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR KİMSE TUTAMAZ ARTIK BİZİ ALLAHIN İZNİYLE TEŞEKKÜRLER HERKESE

yasin237
06.04.2010, 14:00
SOnunda özlediğimiz o yiğido dolu dolu oyunumuzu bize getirttin hocam. Sayın bakkal bu sene böyle geçcek ama inşallah sizinle seneye Bu BAKKALI BÜYÜTÜCEĞİZ YİNE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN Bİ TAKIM OLACAĞIZ İNŞALLAH.SENİ SEVİYORUZ HOCAM

ÇATAYAZBUZGIŞ
06.04.2010, 14:01
bu futbolla hoca ve hamarat futbolcularımız kalitelerini tescil etme yolundalar.mesut hoca şu takımı şu şehri şampiyonluğa oynat.hedefi şampiyonluk olmayan her takım küme düşmeye adaydır. Hele şu seneyi sağsalim atlatırsak seneye oldukça fiziken güçlü futbolcuları takıma katarak şampiyonluğa oynamak lazım gerisi futbol naçarlığı olur.

Alişan
06.04.2010, 14:06
Hoca bundan sonraki maçlar final minal hiç farketmiyor ne olursa olsun süperligde kalmak zorundayız bu sene ankaranın düşmesi denizlinin bitmiş olması diyarbakırın seyircisinin kendini düşürmesi bizim şansımıza bizde biraz oynayıp bu sene ligde kalmalıyız düşersek çıkamayız birdaha

kempes
06.04.2010, 14:24
hocam ankaraspor konusuna vakıf olamamış
maçı oynadık mı sanıyor nedir,
hükmen ankara galibiyetini de dahil etmiş 6 final maçına :)))

Dağcı
06.04.2010, 14:41
GS maçının ikinci devresindeki Sivasspor gerçek Sivasspor. Hoca bu takımı iyi motive ediyor anlaşılan.

Ankaraspor maçı hariç, 2 maç alsak bu iş tamam.

.

cılgınsivas58
06.04.2010, 15:11
mesut hoca sen çok yaşa canım feda olsun sana

merekum
06.04.2010, 15:39
Bu Sabah gene yanlı basınımızın haberleriyle uyandık!!!

Değerli Arkadaşlar; maalesef Türkiye de futbolun çirkinliği basınımıza da yansımış. Dün akşam Sivassporun Galatasaray karşısında vermiş olduğu amansız mücadeleyi "kelle" avına benzeten Oğuz Dizer den tutunda, Sivas ligin en çok gol yiyen en çok pozisyon veren takımı olduğunu maden bulmuşcasına dillendiren Tanju Çolak a, oradan Sivassporun inançlı mücadelesini sert futbola bağlayan Raşit Altun ve de Sivassporun Mesut Bakkal'dan sonra birden birçok şeyi değiştirmesinin mümkün olmadığı inancındaki Bülent Uygun Efendinin partneri Hakan Şükür Efendiye fanatik gazetesinin yazarları bugünkü yazılarında bunu ispatlıyorlar. Gelin isterseniz Oğuz Dizer Efendiye kulak verelim, bakalım ne nameler döküyor bilgiç efendi:

Oğuz Dizer e göre; """"Galatasaray pas yapmanın, yavaş yavaş da olsa oynama hevesindeyken, Sivasspor puan değil de, ‘kelle avı’ peşindeydi. Hele hele Sedat... Savunma değerleri ‘kraker’ kriterlerinde seyretmeye başlayan, mazinin müthiş stoperi bir tuhaftı dün gece... Bakkal ne yapsın? Sermayesi bu! ""

Ne güzel başlık atmışsın öyle Oğuz bey; Potur Düştü! diye. Bence düşen sadece potur olmasa gerek, uykulu ya da sarhoş bir edayla kaleminizden düşen anlamsız kelimeler olmuş ki, garipler nasıl bir lügata dönüştüklerine şaşırmış olsa gerek. Ya da Keitanın dirseğinde, Barışın tekmesinde, Rijkaard’ın gizli pençesini (apaçık ortada olsada çok değerli yayıncı kuruluşun kesmeye çalıştığı pençeden bahsediyorum) göremeyen gözlüğünüz düşmüş herhalde. Zahmet olmazsa isterseniz eğilin alın... Almak zor değil mi, çünkü şimdiye kadar düşenleri almadığınız gibi bunu da almazsınız. Değil mi İstanbul Beyefendisi!!! Lakin bizimde sizde göremediğimiz şeyler var ki, o da ne biliyormusunuz? insaflı ve vicdanlı olmak.

Ya Allah aşkına sizin bu Süper kupayı almış takımınız tekmelerle Avrupa kupalarında zar zor maçlar kazanırken adı muhteşem mücadele oluyor da, Sivasspor dün özellikle ikinci yarı varını yoğunu ortaya koyarken niye bunun adı mücadele olmuyorda; "Kelle" avı oluyor....

Bırakın artık yeter, siz Galatasarayınızla uğraşın, çocuk kandırmayın, yaptığınız işin hakkını verin....

Ne güzel değil mi maç 1-0 bitseydi. O zaman Sivasspor u tebrik etmek kolaylaşacaktı. Ama şunu söyleyelim ki, Biz tebrik ediyoruz yiğidoları öyle ki, yürekten oynayan tüm oyuncularımız bunu fazlasıyla hakediyor.Ne dersiniz bu daha anlamlı değil mi?...

Harbi Selim
07.04.2010, 09:42
Altı değil BEŞ.

Ankspor maçı oynanmayacak. Avantajlıyız valla. 5 puan fark var diyebiliriz kolpa Diyarla aramızda.

sivasdergi
07.04.2010, 13:10
Altı değil BEŞ.

Ankspor maçı oynanmayacak. Avantajlıyız valla. 5 puan fark var diyebiliriz kolpa Diyarla aramızda.

O maçı Diyarbakır'da oynamadı.

Bundan sonra kalan maçta 8 puan alalım yeter bize.

SEVDAMSIN58
07.04.2010, 22:04
MESUT HOCA DEGERLI HOCA EGER SABREDILIRSE IYI SEYLER YAPILABILIR AMA SIMDIDEN ONDAN SONRAKI HOCAYI HAZIRLAMAK LAZIM MESELA YARDIMCILIGINA HAKAN SUKUR GETIRILIP SONRADA BAYRAGI HAKAN TASIMAYA DEVAM EDEBILIR BENDEN BIR TEKLIF HOCA IYI SEYLER YAPAR AMA AVRUPAD A NE YAPABILIR TURKIYEYI IYI TANIYAN BIR HOCA AMA BENCE SIVASSPOR DUNYA FUTBOLUNUN ICINDE OLMALI

58VoLkAn58
08.04.2010, 21:30
Hocam sana güvenimiz sonsuz.Önümüzdeki zorlu maçlardan yetebilecek puanlar çıkaralım ki küme korkusunu üstümüzden atalım.

sivastatlıbelam
10.04.2010, 13:58
6 final maçımızın biri 2 gün sonra..hocam futbolculara sıkı antrenman yaptırın.iyi çalışsınlar.başım yerde dolaşmak istemiyorum artık.

bursanın şampiyon olacağı sezon da biz de ligde kalmalıyız ki öbür yıl bayrağı yeniden devralaım.

inşallah trabzon fener ve galatasaray da küme düşer.