Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu 4 Eylül'de bütünleşti!

SivasSpor.Com
06.04.2010, 00:31
http://img62.imageshack.us/img62/1360/yozgatlilarsivasdestek.jpg

Galatasaray ile 4 Eylül Stadyum'unda oynanan karşılaşma tam bir Anadolu bütünleşmesine sahne oldu.

Ligde kalma mücadelesi veren takımımıza destek vermeye gelen Yozgat'lı misafirler maç boyunca takımımıza ellerinden geldiğince destek verdiler.
Ayrıca mücadele esnasında Sivasspor tribünlerinden gelen; Şampiyon Bursa sesleride taraftarların şampiyonluk yolunda gönüllerinin bir başka Anadolu takımı olan Bursaspor ile birlikte olduğu tekrar görülmüş oldu.

Sivasspor.com ailesi olarak bizlerden desteğini esirgemeyen Yozgat'lı misafirlerimize teşekkür eder,Bursaspor'ada şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

GuVeN
06.04.2010, 00:58
Helal olsun Yozgat' lı kardeşlerimize. Yiğidolarıda stadda gösterdikleri ahdevefa için tebrik ederim. bize bankasyada başarılar dileyen densizlere kapak olmuştur umarım!

carizma0658
06.04.2010, 02:01
istanbul saltanatı bitmiştır artık anadolu var ve sessszlıgımız fırtına öncesınınn habercisidir heryerdeyız yigidolar

zkrllh58
06.04.2010, 06:20
sadece yozgatmi dun tokatdan gelenler ankaralilar kayserililer herkes ordaydi. ama mac bitiminde bi tane densizin yaptigi tam bi densizlikti bizi desteklemeye gelen bi ankara gucluye soyledikleri resmen bir cirkeflik ti desem yeridir. oyle taraftar istemiyoruz boylelerini yanimizda barindirmamaliyiz.

hiko58
06.04.2010, 07:08
bende diyorumki AMADOLU YAKINLAŞMASI ANADOLU İŞBİRLİĞİ OLARAK ŞAMPİYON BURSASPOR. gönlümden geçen bu...

eroldeger
06.04.2010, 07:18
bu ülke hep anadoludan kurulmuştur tüm dostlarımıza selamlar allaha amanetolun dostlar

Salim58
06.04.2010, 07:34
Sivasspora destek olan tüm kardeşlerime sonsuz teşekkür ederim.

GS,taraftarıda Diyar tezahüratı yapmış galiba onlarıda kınıyorum.
bu hafta verin maçı vefa borcunuzu ödeyin............

Harbi Selim
06.04.2010, 07:49
BAKIN ARKADAŞLAR. ŞAMPİYON OLMAYALIM AMA KÜMEDE DÜŞMEYELİM. LİGİN LOKOMOTİFİ OLMALIYIZ. ANLIYORSUNUZ DİMİ. BU LİGDE 4 DÜŞMAN VAR. ANA AVRAT SÖVÜYORLAR. ONLARI GÜLDÜRCEĞİMİZE ŞAMPİYON OLMAYALIM AMA LİGDENDE DÜŞMEYELİM. HESAP SORACAZ. KÜFÜRE VE KÜMEYE TEZAHURATLARINA.

Rallim58
06.04.2010, 08:17
Yozgat, Amasya, Giresun, Kayseri, Tokat ve Artova ilçesinden gelenler vardı... Her ne kadar, içlerinde farklı düşünce ile gelmiş olanlar var olsada, sonuçta Sivasspor tarafında yer almış olmaları takdire şayandır.

Özellikle Artova ilçesinden gelen 15 kadar Öğretmen arkadaşlarımıza, teşekkür ediyoruz. Stadyum çıkışı minibüs önünde ayak üstü de olsa muhabbet ederek yolcu etmiş olduk. Ayaklarına sağlık...

Müsabakanın son dakikalarında "Şampiyon Bursa" tezahüratları ise görülmeye değer atmosferdi. Tebrikler yiğidolar...

BekirBayrak
06.04.2010, 08:28
Yozgat'tan ve Tokat'tan gelen SİVASSPOR'umuzu destekleyegelen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

samor
06.04.2010, 08:35
HAYSİYETLİ İNSANLAR VAR OLMUŞ BİZİMLE

risale69
06.04.2010, 09:46
hakikatende dün sivas tribünleri bir harikaydı, her zaman böyle olurlar.
kardeş şehirlerden gelerek takımımızı destekleyenlere de teşekkürler.
sivas taraftarının bursaspor lehine tezahürat yapması ayrı bir güzellikti.yavaş yavaş taraftar olmayı öğreniyoruz galiba.
ama dün bazı birkaç taraftarın rijkaard la ağız dalaşına girmesi hoş olmadı.
kim ne dersin rijkaard düzgün bir adam, herşeyden önemlisi misafirdi.

Salim58
06.04.2010, 10:12
kim ne dersin rijkaard düzgün bir adam, herşeyden önemlisi misafirdi.

Düzgün olabilir misafirlere nasıl davranacağımızı biliyoruz kardeş.

akşam tv de görüntüleri izledim kimdi ismini hatırlayamıyorum bizim yedek kulübemizden birinin boynunu sıkmış parmak izleri çıkmış misafir böylemi olmamalı...

fedayi
06.04.2010, 10:16
biz sade sivasın değil sivaslıların değil biz anadoludaki bütün insanların takımıyız

davulcu
06.04.2010, 12:11
helal olsun yozgatlı gardaşlarımıza

58akif34
06.04.2010, 12:20
anadolu tek yürek tek bılek dun gece kalbımız 4 eylülde attı haftaya kayserıde atacak

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR

58^SiVaS^58
06.04.2010, 12:47
Sagolun Yozgatlilar bizde sizi desteklemeye gelecegiz insallah recep abi bir otöbüs hazirla maca gidelim ee nede olsa onlar bizi kötü günlerimizde yannis birakmamis

sivaslibaris58
06.04.2010, 13:02
kayseri haric,diger anadoludan gelen kardeslerimizi samimi buluyorum.hatirlayin noldu ilk macta 4 eylülde.Kayserspor taraftarlari Sivas kümeye diye bagirmadilarmi?bu mu onlarin kardesligi?insan komusuna kötü gününde bunu yaparmi?bunun hesabini haftaya kayseride sormaliyiz.bu moralle Kayseriden 3 puanla döneriz.

KIZILCAN
06.04.2010, 13:16
Bizlerden bazı arkadaşlar Tokatsporu desteklemeye gitmişti.Dün de Yozgattan Tokattan ve diğer bölgelerden taraftarlar gelmiş.Dayanışma budur.

gold58
06.04.2010, 13:49
TEŞEKKÜR EDIYORUZ TÜM DESTEKLEYEN KOMŞU KARDEŞLERIMIZE --SIRA KAYSERİLİ KOMŞULARDA GÖSTERİN KOMŞULUGUNUZU İLK MAÇTAKİ GİBİ SİVAS KÜMEYE DİYE BÖGÜRMEDEN VERİN ÜÇ PUANI SAMİMİYETİNİZİ GÖSTERİN --YOKSA GÜN DÖNER SAP DÖNER HESAP DÖNER BİRGÜN

okyay58
06.04.2010, 13:55
Sivaslılar ne bu kara günde yanımızda olan Yozgatlı ,Tokatlı ve Ankaralıları ne de "Bank Asya yolunda Sivasspor'a başarılar dileyen" MALatyalıları unutmaz!!!

fahr!&yiğido
06.04.2010, 15:48
helal olsun yozgatlı gardaşlarımıza

helal olsun bütün yiğido camiasına, har daim başarılarla dolu güzel günlere doğru hep beraber

şarkışla 58
06.04.2010, 17:00
Ben şahsen şu Anadolu dayanaşmasına falan inanmıyorum.Hemde olmamalı zaten ne demek yani ben olamıyorum ama şu takım olsun bari.Banane kardeşim ben olamadıktan sonra kim olmuş beni ilgilendirmez.Zaten Anadolu dayanışması olsaydı hersene 5 İst. takımı oluyor gerisi anadolu birlik olsunlar hersene biri şampiyon olurdu.Şu an bizi destekleyen Tokat,Yozgat ve diğer takımların taraftarlarının kişisel tavırlarıdır.Kulüpleri bağlamaz.Bu arkadaşların takımları alt ligde olduğu için bizi destekliyorlar.Takımları süper ligde olsa onlarda kıskançlık yaparlardı.Sivassporluların şu Bursa sevdalarını da anlamıyorum kardeşim.Adamlar bizi kupadan eledi.Ligde duman etti 4-5 gol attı bize eee hani dostluk.Ben şimdi Bursa şampiyon olsun diyeceğim öylemi.

58_babacan_58
06.04.2010, 17:05
..........................FORZ A ANADOLU.......................

ready
06.04.2010, 17:07
Her koyun kendi bacagından asılır

pover58
06.04.2010, 19:31
sivasspora destek amacıyla her nerden geldilerse hepsine bir taraftar olarak sonsuz teşekkür ederim elbet bursaya şampiyonluk yolunda başarılar dilerim .bizim taraftarımızdan misafirlere yanlış yapan olmuşsa ki sanmıyorum o ajandır sivaslı kimseye terbiyesizlik etmez.yigido hem misafirperver hem centilmendir bunu herkes biliyor.buna ragmen bir saygısızlık olmuşsa özür dilerim kardeşlerimden.gs taraftarı diyar diye bagırmış onlarada saygı duymak lazım herkes hürdür nasıl bize destek için tokattan kayseriden ankaradan vs geldilerse diyarında destekçisi gs lılar olabilir.çok farklarıda yok zaten.yatsınlarda diyara kim kimin dostuymuş görelim.

58MUAMMER58
06.04.2010, 20:23
SİVASIN ALEYHİNE BAĞIRAN HEMŞERİ GEÇİNEN DALLAMALARI KINIYOR SİVASA DESTEK İÇİN GELENLERE SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİ SUNUYORUM ,

özsivasli1903
06.04.2010, 20:27
sampioyn bursa tezahurati cok güzel bir olay...
ama bunu gecen sene sivasspora kimse yapmadi...

mnt3
06.04.2010, 22:15
kayseri haric,diger anadoludan gelen kardeslerimizi samimi buluyorum.hatirlayin noldu ilk macta 4 eylülde.Kayserspor taraftarlari Sivas kümeye diye bagirmadilarmi?bu mu onlarin kardesligi?insan komusuna kötü gününde bunu yaparmi?bunun hesabini haftaya kayseride sormaliyiz.bu moralle Kayseriden 3 puanla döneriz.

ilk maçta sivas kümeye diye bağıran kaysewrispor taraftarlarını ben de kınıyorum ama bunu tüm kayserispor taraftarına maletmemek lazım bence

fatihtuztas
06.04.2010, 22:27
Yozgat'tan gelen tüm misafirlere teşekkürler, inşallah Yozgatspor da en kısa zamanda iyi yerlere gelir, ayrıca inşallah Bursaspor da şampiyon olur, haydi bakalım Bursa...biz Sivas olarak bu ligi salladık siz de yıkın...

vedat58
07.04.2010, 00:40
Ben şahsen şu Anadolu dayanaşmasına falan inanmıyorum.Hemde olmamalı zaten ne demek yani ben olamıyorum ama şu takım olsun bari.Banane kardeşim ben olamadıktan sonra kim olmuş beni ilgilendirmez.Zaten Anadolu dayanışması olsaydı hersene 5 İst. takımı oluyor gerisi anadolu birlik olsunlar hersene biri şampiyon olurdu.Şu an bizi destekleyen Tokat,Yozgat ve diğer takımların taraftarlarının kişisel tavırlarıdır.Kulüpleri bağlamaz.Bu arkadaşların takımları alt ligde olduğu için bizi destekliyorlar.Takımları süper ligde olsa onlarda kıskançlık yaparlardı.Sivassporluların şu Bursa sevdalarını da anlamıyorum kardeşim.Adamlar bizi kupadan eledi.Ligde duman etti 4-5 gol attı bize eee hani dostluk.Ben şimdi Bursa şampiyon olsun diyeceğim öylemi.

abi azina yüregine saglik ne güzel yazmissin öyle tebrikler , harfiyle dogrusun valla , bir insan ancak bu kadar doru yazabilir , sana yüzbinkere katiliyorum

güneşyurdu
07.04.2010, 09:00
diger takımlarla aramızda kardeşlik kesinlikle olmalı.ama bu sevgi ve sempati temelinde omamalıdır.saygıya dayalı olmalıdır.

ssfatihss
08.04.2010, 14:51
artık türk futbolundaki tekelcılıgın yani üç elcılıgın bıtmesı lazım.......

venividivici58
08.04.2010, 16:27

gardas sorun orda degıl bız o takımları anadolu takımı oldugu ıcın dezteklıyoruz
yanı BIZANS takımlarına karsı (gs fb bjk) tamam
artık futbol dahıl maddı manevı herseyın ıstanbuldan kurtulup anadolu ya gelmesı lazım anladın anlamıssındır ınsallah

şarkışla 58
08.04.2010, 21:08
gardas sorun orda degıl bız o takımları anadolu takımı oldugu ıcın dezteklıyoruz
yanı BIZANS takımlarına karsı (gs fb bjk) tamam
artık futbol dahıl maddı manevı herseyın ıstanbuldan kurtulup anadolu ya gelmesı lazım anladın anlamıssındır ınsallah

Anlamadım arkadaşım biraz anlatırmısın

58VoLkAn58
08.04.2010, 21:32
Diğer şehirden gelen tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.Bizi bu kritik maçta yanlız bırakmadılar.

58svs58
09.04.2010, 11:46
bunlar yozgatlı değil tokatın artova ilçesinden hepside öğretmen. artova milli eğitim müdürü yozgatlı ondan sivasa gelmek için zor izin almışlar karşılığındada bu yazıyı kaldırıp bir nevi kıyak yapmışlar. zaten müdürde hayatta tek istediği sivaslı olmak ben biliyorum

dangerous58
09.04.2010, 12:41
işte budur milliyetçilik helal olsun

venividivici58
09.04.2010, 12:49
işte budur milliyetçilik helal olsun

şarkışla 58

bak arkadas anlamıs

effenberg
09.04.2010, 13:32

Ayni görüsteyim senin ile Arkadasim,

Her zaman derim yazarim yine yaziyorum bu mesle yalandan ibaratir Anadolu birligi gibi bir sey olmaz olmadida..........
Örnegin simdilik Bursaspor sampiyonluga oynuyor rakipi ise ya biz Sivasspor veya diger Anadolu külüplerinden bir olsa ne olacak O zaman bu denilen yalan Anadolubirligi meselesi???
Bu islerin Milliyetcilik ile alaksi yoktur istanbul takimlari da ve diger Anadolu takimlarida bu ülkenin bu topraklarin takimi..
Futbol zaten bir rakabet oynunudur rakabet olmasa futbol yasamaz onun icin her takim rakipdir.........

ready
09.04.2010, 16:29
Ayni görüsteyim senin ile Arkadasim,

Her zaman derim yazarim yine yaziyorum bu mesle yalandan ibaratir Anadolu birligi gibi bir sey olmaz olmadida..........
Örnegin simdilik Bursaspor sampiyonluga oynuyor rakipi ise ya biz Sivasspor veya diger Anadolu külüplerinden bir olsa ne olacak O zaman bu denilen yalan Anadolubirligi meselesi???
Bu islerin Milliyetcilik ile alaksi yoktur istanbul takimlari da ve diger Anadolu takimlarida bu ülkenin bu topraklarin takimi..
Futbol zaten bir rakabet oynunudur rakabet olmasa futbol yasamaz onun icin her takim rakipdir.........

ister istanbul takımı olsun ister anadolu takımı olsun her takımı olan şehir bu ülkenin topragıdır takıma gerekli mevkilere katkı yaparsın güzel futbolcular alırsın o zaman başarı peşinden gelir futbol+para=başarı

oquzh4n58
09.04.2010, 17:47
canızı yerım herzmn herr zmn..........

karyola
09.04.2010, 17:52
HERKES BU LİGDE KALMAMIZI İSTİYOR FUTBOLCULARIMIZ İNŞALLAH ANADOLU İNSANI KADAR ÇABA GÖSTERİR