Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakkal: ''Sivasspor ligde kalacak''

murat_n
06.04.2010, 16:16
Bakkal: ''Sivasspor ligde kalacak''
Galatasaray maçında futbolcularını ve taraftarlarını çok beyendiğini dile getiren Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Sivasspor lide kalacak, herkes buna inansın" dedi..

Futbolcularının Galatasaray karşısında müthiş oynadığını ifade eden Bakkal, ''Hepsi çok düzgün, karakterli oyuncular. Nerede olduklarının farkındalar, onun için de mücadele ediyorlar. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Şu an 5 haftayı final haftası ilan ediyoruz. Tüm herkesi içerideki maçlara bekliyoruz. Bu coşkuyla hep beraber kazanalım. Ligde kalacağız, herkes inansın'' dedi.

Galatasaray maçının ardından ara vermeden Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Bakkal, hafif bir ter idmanı yaptıklarını, antrenmanın ardından futbolcularına izin verdiğini, yarın akşam saatlerinde yapacakları antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

-2 HAFTADIR SON DAKİKALARDA BERABERLİĞİ KURTARIYOR-
Bülent Uygun ve Muhsin Ertuğral dönemlerinin ardından Mesut Bakkal ile yoluna devam eden Sivasspor, Bakkal yönetimindeki 2 maçta ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarına umut verdi. İyi bir hava yakalayan Mesut Bakkal yönetimindeki Sivasspor'un ligde kalan maçlarda göstereceği performans merakla bekleniyor.

Mesut Bakkal yönetiminde ligde 2 maça çıkan Sivasspor, 2 karşılaşmada da beraberliği son dakikalarda attığı gollerle kurtardı.
Bakkal yönetimindeki ilk maçta deplasmanda Gaziantepspor karşısında son dakikada Cihan Yılmaz'ın attığı golle sahadan 1 puanla ayrılan Sivasspor, dün de Galatasaray maçında Mehmet Yıldız'ın uzatma dakikalarında attığı golle beraberliği sağladı.

ercan58.a
06.04.2010, 16:31
mesut hoca
galatasaray maçından sonra bizimde inancımız geldi
hocam sanki takıma sihirli bir degnekle dokunmuşunuz takımı tanıyamadık
bir sezon boyunca giremediğimiz gol pozisyonuna hemde gs karşısında girdik
en başta sana sonra futbolculara inancımız geldi allah yolumuzu açık etsin inşallah

zaralı19
06.04.2010, 16:49
hocam her zman inanmıştık sonunda takımın ruhu geri geldi bu ligde kalacağız seneyede devam edelim mesut hoca ile gayseridende puan alacağımızdan eminim

bursalibatu
06.04.2010, 17:27
valla arkadaşlar ne alan söyliyim mesut hoca geldiğinde takım ruhunun geleceğini sanmıyordum ama hoca başardı helal olsun ona aldıgı paranın hakkını veryo iyi günler

şarkışla 58
06.04.2010, 17:34
Mesut Hocaya burun kıvıranlar olmuştu.Bir hocanın bir takımı nasıl değiştirebileceğini gösterdi helal hocam aynen devam.

cesur sivas
06.04.2010, 17:34
biz bu gidisle kesin kalacagiz bu ligde antIIIIIstanbul forzAAAAnadolu

esentepeli58
06.04.2010, 17:42
bu hızla gayseriyi duman ederiz zaten durumu iyi değil gayseri iyice dağıldı:D

Yusuf Çevik
06.04.2010, 17:55
arkadaşlar Ben Maçı İzliyorum Sivaslılardan çok az tezahurat gelıyor zaten moral taraftarlarda takımı dirençli tutar taraftar gidince oturmayın orda oynculara moral verin Allahın izniyle kalırız ligde gelecek seneyede yine şampiyonluğu kovalarız inşallah...

58MUAMMER58
06.04.2010, 21:16
HOCAM ,ZATEN SİVASIN LİGDE KALACAĞINA İNANIYORDUK GS MAÇINI GÖRDÜKTEN SONRA İYİCE İNANDIK TEŞEKKÜRLER SİZE,KEŞKE 5,6 HAFTA ÖNCE GELSEYDİNİZ DAHA İYİ OLURDU,ELRİO,ZİTA, AGBETU,KAMANAN, BU OYUNCULARI BİRAZ DAHA FAZLA KULLANIRSANIZ BENCE DAHA İYİ OLURUZ GİBİ AMA,PATRON SİZSİNİZ SİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ.

MaXiMuM
06.04.2010, 21:23
Artık yenilgiyi kabullenmeyen, maçı 90 dk kovalayan bir takım olma yolundayız. En önemli gelişme de bu bence. Son 2 haftada son dakikalarda gelen gollerde bunun göstergesi.

özsivasli1903
06.04.2010, 21:32
bu mactan sonra simdi herkes yine takimina destek olmaya basladi...
artik kafanizdan atin su bank asya agizlarini... bizim kalitemiz en az ilk 5 bunu böyle bilin...

sivaslitaner58
06.04.2010, 22:30
ben bu takima inandim inaniyorumda ligde kalacaklar diye bagzi kisiler gibi yazmiyorum yok inanmiyorum nebilim kumeye dusecekler bir takimini destekliyorsan boyle sozler soyleyemesin

fedayi
06.04.2010, 22:39
mesut hocam sen futbolcuların güvenini yerine getirmekle kalmadın taraftarında güvenini yerine getirdin taraftara bu coşkuyu verdin önümüzdeki maçlarıda alarak sivassporun hak ettiği zaferleri elde edelim.

mustafatas58
06.04.2010, 22:44
valla hocam ayagın ugurlu geldı.aynı zamanda sansıda yanında getırdın.dun aksamkı oyunla herkes lıgde kalacagımızı gordu.bızler ınandık hocam lıgde kalacagımıza.bıraz daha gayret edıp su seneyı kazasız belasız atlatacaz ınsallah

sandal5877
06.04.2010, 22:51
sonuna kadar inandık inanıyoruz..........

fatihtuztas
06.04.2010, 23:10
Ben ta bursa'ya yenildiğimiz maçtan sonra ertuğral hocanın gidip yerine mesut hocanın gelmesini istiyordum biraz gecikildi ama neticede mesut hoca geldi,inşallah ligde kalırız kaldığımız takdirde mesut hocayla devam edilmeli.

58MySouL
06.04.2010, 23:59
arkadaşlar Ben Maçı İzliyorum Sivaslılardan çok az tezahurat gelıyor zaten moral taraftarlarda takımı dirençli tutar taraftar gidince oturmayın orda oynculara moral verin Allahın izniyle kalırız ligde gelecek seneyede yine şampiyonluğu kovalarız inşallah...
gardas haklısın ben her maça giderim fanatik taraftarim.macın son 10 dakikasi grup olarak tezahurata devam edıyoz.arka tarafta çekirdekci yavsaklar oturun diye bagırıyor.az kaldı kafa göz dagılacaktı takımın durumu belli.bizdee onlara destek olmassak olmaz.çekirdekçileri istemiyoruz.evde film izler gibi mac izleyenleri kınıyorum.15 bin kişiye bu sekıl cekırdek yıyerek oynayacagımıza aslanlar gibi takımı destekleyen 1000 kişiye oynamak daha hayırlı kahrolsun cekırdek ciler.:mad: