Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE!!!

1967_DERNEK_10UR
22.10.2005, 22:29
HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ SİVASSPOR'UMUZ 38 YILLIK UZUN BİR MARATONDAN SONRA SÜPER LİGE ÇIKTI..AMA YETERİ KADAR DESTEK GÖRÜYOR MU?BANA GÖRE GÖREMİYORUZ..İÇ SAHADA Kİ MAÇLARDA TARAFTARIN SUSKUNLUĞUNDAN ŞİKAYETÇİYİZ..DEPLASMAN MAÇLARINDA DAHA İYİYİZ..BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU..YURT İÇİNDE Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR YURT DIŞINDA Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR...VEYA HANGİ KESİM DAHA ÇOK TAKİP EDİYOR..HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR SÖZ SİZİN...

1967_DERNEK_NAİL
22.10.2005, 22:51
ŞUYURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA

ANKARAGÜCÜ
22.10.2005, 23:00
AMA BİZ BURDA BOŞUNA GIRTLAK PATLATIYORUZ KARDEŞ.......BUNLARDAN ADAM OLMAZ OLSADA BEN GÖRMEM...
ÇÜNKÜ GECEN HAFTA GENLER MACINDA GÖRDÜK HERSEYİ YARINDA GÖRCEM....
HİÇ BAGIRAN YOK.....
BUNU SEBEBİ NE BİLMİYORUM...
ARTIK MESLEK DEĞİŞTİRCEM SDATTDA CEKİRDEK SATCAM VALLA ZENGİN OLURUM BUNA İNANIN KARDEŞ BİR GÜNDE NERDEN BAKSAN 1 MİLYAR CÜRO YAPARIM....
YORUM SİZİN!!!!!

CAGLAYAN
22.10.2005, 23:00
ŞU YURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA
Allah razi olsun Nail Gardas Yabanellerde oldugumuz icin maalesef maclara gelemiyoruz .ama azda olsa Maddi Manevi ve Sanal alemde katki saglaya biliyorsak ne Mutlu bize ....
Kalbimiz Sizlerle
HEP DESTEK
TAM DESTEK

1967_DERNEK_10UR
22.10.2005, 23:01
AMA BİZ BURDA BOŞUNA GIRTLAK PATLATIYORUZ KARDEŞ.......BUNLARDAN ADAM OLMAZ OLSADA BEN GÖRMEM...
ÇÜNKÜ GECEN HAFTA GENLER MACINDA GÖRDÜK HERSEYİ YARINDA GÖRCEM....
HİÇ BAGIRAN YOK.....
BUNU SEBEBİ NE BİLMİYORUM...
ARTIK MESLEK DEĞİŞTİRCEM SDATTDA CEKİRDEK SATCAM VALLA ZENGİN OLURUM BUNA İNANIN KARDEŞ BİR GÜNDE NERDEN BAKSAN 1 MİLYAR CÜRO YAPARIM....
YORUM SİZİN!!!!!
HE YA İYİ FİKİR ÇEKİRDEK SATMAK NE PARA KIRARIZ..:D

1967_DERNEK_10UR
22.10.2005, 23:03
Allah razi olsun Nail Gardas Yabanellerde oldugumuz icin maalesef maclara gelemiyoruz .ama azda olsa Maddi Manevi ve Sanal alemde katki saglaya biliyorsak ne Mutlu bize ....
Kalbimiz Sizlerle
HEP DESTEK
TAM DESTEK
ABI SİZİN VARLIĞINIZ YETER GURBETÇİ YİĞİDOLAR UZAKTA OLSALARDA GÖNÜLLERİ SİVAS'LA SİVASSPOR'LA...

hagi
22.10.2005, 23:23
Arkadaslar, burda belki yarisindan fazla yurtdisindan üye olan var.Ama Sivas dakilerin belkide maddi durumlari pek iyi degildir.Bizim gurbetdekiler gurbetde fazla katkimiz olamaz Sivasspor icin...gönlümüz onlar icin ama maclarina ne yazikki gidemiyoruz...Insallah Avrupa kupalarinda bir alman, isvicre yada fransiz bir takimla karsilasirsa biz gurbetciler icin ve Sivasspor icinde cok iyi olur, o stadi inletiriz, Sivasspor umuz icin bir cennet ve öteki takim icin kendi statlarini bir cehennem e ceviririz...Sivasa selamlar

EMİNÇOLAK
22.10.2005, 23:29
ŞUYURT DIŞIN DAKİ YİGİDOLAR KADAR SİVASTAKİLERDE İLGİ GÖTERSE VARYA HİÇ KİM SE DURAMAZ KARŞIMIZDA
nail gardaş çok dogru söylüyorsun ama birşeyi unutma sivasdakiler sinema seyreder gibi maç izlemeleri sana yarıyor bu sayede sen çıt çıt kuruyemişleri rahat satarsın:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

SONMEZ
22.10.2005, 23:39
ZAMANLA HERŞEY DAHA İYİ OLACAK
DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

SERHAN, YALÇIN, MUSTAFA, NAİL, ONUR, MURAT, ...
VE BİRÇOK GARDAŞLARIMIN ÖNDERLİKLERİNDE GAYRETLERİYLE
BU HANDİKAPLARIN BİTECEĞİNE İNANIYORUM.

YETERKİ, SABIRLA VE İNATLA DESTEĞİMİZE DEVAM EDELİM.

SUYUN MERMERİ DELMESİ : ''SUYUN GÜCÜNDEN DEĞİL;
DAMLALARIN İSTİKRARIDIR''

agca58
23.10.2005, 00:12
sivas taraftarının adı suskunlar58 olsun..tüm stada böylr bi pankart assınlar..

1967_DERNEK_10UR
23.10.2005, 00:14
BAK OLUR HEMDE YAKIŞIR SUSKUNLAR58

1967_CLUB_HÜSEYİN
23.10.2005, 00:14
HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ SİVASSPOR'UMUZ 38 YILLIK UZUN BİR MARATONDAN SONRA SÜPER LİGE ÇIKTI..AMA YETERİ KADAR DESTEK GÖRÜYOR MU?BANA GÖRE GÖREMİYORUZ..İÇ SAHADA Kİ MAÇLARDA TARAFTARIN SUSKUNLUĞUNDAN ŞİKAYETÇİYİZ..DEPLASMAN MAÇLARINDA DAHA İYİYİZ..BENİM MERAK ETTİĞİM KONU ŞU..YURT İÇİNDE Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR YURT DIŞINDA Kİ SİVASLILAR MI DAHA ÇOK DESTEK OLUYOR...VEYA HANGİ KESİM DAHA ÇOK TAKİP EDİYOR..HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR SÖZ SİZİN...
[b]tabiki 38 yıllık aradan sonra süper lige çıkmış bir takımın daha canlı başlı olması lazım nedense biz bunu yapamıyoruz...iç sahada nedense bizm taraftarlar oturup tiyatro izler gibi maç izliyorlar Hele bide çekirdek yemeleri adamı temelli ortadan yarıyo...Buna bi çözüm bulunması lazım öyle değilmi???

gürünlü_58
23.10.2005, 00:43
BANA GÖRE EKSİĞMİZ AMİGOLARDA ,YANİ BİRAZDA TECRUBE LAZIM ,BİZ ANADOLU İNSANLAARI BÖYLE ORTAMLARA HİÇ Mİ HİÇ ALIİKIN DEĞİLİS,ONUN İÇİN DAHA ÇOK ORGANİZE OLMAMIZ LAZIM.....?

gürünlü_58
23.10.2005, 00:45
VEYA BU ÇEKİRDEKLER YASAKLANMALI MAÇ GÜNÜ YANİ:)))))

drummer
23.10.2005, 03:21
SİVASPOR.COM BİLE YURT DIŞINDAN İDARE İDİLİYOR.
ELBETTEKİ YUTR DIŞINDAKİLER DAHA İYİ BU KONUDA.

gercek58li
23.10.2005, 03:55

Bu desteginden ötürü Allah razi olsun.
Gardas maclara gidemiyoruz ama radyodan dinlerken bile kalbim duracak gibi oluyor.Bagirmaktan bogazim yirtiliyor.
Gel görki imkani olupta maca gitmeyenleri ve sahanin dolmadigini görünce kahroluyorum.Biz takimin haricinde,taraftarimizla da gurur duymak istiyoruz.
Insallah en kisa zamanda onuda görecegiz...

Köln den selamlar!

5841
23.10.2005, 04:27
BIZ BURADA SİVSSPORUN 1 LIGDE OLDUGUNU HENUZ KAVRAYAMADIK GIBI GELIYO.SADECA VAKIT GECIRMEK EYLENMEK ,İCİN GELINIYO YENSE NE OLUR YENMESE NE OLUR DUŞUNCEYE SAHIP OLANLAR VAR.BIR AVUC İNSANLARIN BAGIRMASIYLA BU İŞ OLMAZ.UYANMAK LAZIM .SİVAS İÇİN BACASI OLMAYAN BIR FABRIKA.AMIGOLARIN YETERSIZ OLDUGU SOYNENIYO BUNLAR NE YAPSIN GIRTLARI PATLIYO BIZ BAGIRMAZSAK ONLAR NE YAPSINLAR BENCE SORUN BIZLERDE

1967 dernek serkan20
23.10.2005, 09:32
ewt iyi fikir

Siir_Misali
23.10.2005, 09:43
SUSMAMALIYIZ..KENDİ EVİMİZDE SESİMİZ ÇIKMIYOR BU NASIL İŞTİR ANLAMADIM..BİZKİ DÜNYANIN HERYERİNDE HER KÖŞESİNDEYİZ...KÜCÜCÜK BİR SATAD'DA SESİMİZ ÇIKMIYOR..HAYDİ ALLAH AŞKINA DESTEĞİMİZİ SADECE YAZILARLA DEĞİL...GIRTLAĞIMIZLADA VERELİM...BUGÜN İNLESİN ŞU STAD DİNLESİN DİYAR..BİZE SADECE SİVASSPOR YAR

twity_58
23.10.2005, 10:01
kardesım bence SUSALIM YA ..bu mıllet anlamıyor nasıl bır takımın macına gıttıklerını nasıl bır takımı destekledıklerının hangı takıma gönul verdıklerının farkında deiller..ne kadar SUSMAYALIM desek hüsrana ugruyoruz ...saolsun dernegımız var ve onun uzantıları.. onlar olmasa bagıran yok o yuzden herhalde bıraz ters tepkı verıyor ..bence SUSALIM..belkı böyle dersek mıllet bagırır ..herseyı tersınden anladıgımız kanaatı de böylece idda olmaktan cıkar bır kanun olur :D

sasha
23.10.2005, 10:06
bi maça gelsem ah bi amca gelsem..gelemiyorum diyorum kimse sallamıyor bile..ilgisizlik aaah aah

Siir_Misali
23.10.2005, 10:41
bi maça gelsem ah bi amca gelsem..gelemiyorum diyorum kimse sallamıyor bile..ilgisizlik aaah aah

GELİRSİN İNŞALLAH BİRGÜN ÜZÜLME...YÜREĞİN YETER

capkin sivasli
23.10.2005, 10:44
ben taaa hollandadan yigdomuzu izliyorum yanliz birakmam cunku ben bir yigdoluyum

1984zalim58
23.10.2005, 11:07
gardaşlar hiç kafanızı yormayın fener macına yetişiyorum tüm stadı ben bagırarak inletirim:).Ya ben bilmiyorum 3 ligdeyken daha cok taraftar vardı ve gayette iyi bagırıyorlardı şimdi 1. lig ama bagıran ve gelen sayısında düşme var ama herşey zamanla düzelecek ben buna inanıyorum yada inanmak istiyorum .

Şunu söyleyebilirimki SİVASSPOR'u kimse kolay kolay durduramaz takımımız kimse bagırmasada macları alır.tabiki atmosfer farklılıgı oluyor.Tüm sivassa ve sivas halkına sevgi ve saygılarımla

SEMİH-58
23.10.2005, 12:00
BEN ANKARA DAYIM GENÇLER MAÇINDAYDIM TARAFTAR ÇILGIN AMA TARAFTARI COŞTURAN GERÇEK BİR AMİĞO YOK.

1967_DERNEK_10UR
23.10.2005, 20:17
YOK YA HERŞEY BOŞ NE KADAR YAZSANDA ÇİZSENDE AYIN GÖRÜNTÜLER..BU GÜN ÇOK AZ CANLANMA OLDU TRİBÜNLERDE..AYNI TAS AYNI HAMAM..

üçlerbeyli
23.10.2005, 21:25
YOK YA HERŞEY BOŞ NE KADAR YAZSANDA ÇİZSENDE AYIN GÖRÜNTÜLER..BU GÜN ÇOK AZ CANLANMA OLDU TRİBÜNLERDE..AYNI TAS AYNI HAMAM..
kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden
sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????

1967_DERNEK_10UR
23.10.2005, 21:31
kardeş bu taraftara yapılan muameleler böyle giderse bu taraftarıda arar hale geliriz.Bir işimden dolayı bugun maça biraz geç kaldım.Biletimide biletini değiştirmek isteyip de değiştiremeyen zor durumda kalmış bir arkadaştan aldım.Maraton A girişe geldim benim gibi 6-7 taraftar da kapı önünde bekliyor.Onlar dedilerki" kapıyı açmıyorlar içeri almıyorlar" herhalde maça daldılar dedik kimse bakmıyor. Önce kapıya nazikçe vurduk kimse aldırmıyor.Daha sonra taraftarın biri dayanamadı sinirlendi kapıyı tekmelemeye başladı.Bir de baktık polis arkadaşlar geldi,içeridende açın kapıyı diye bağırıyorlar onlarda rahatsız olmuşlar çünkü.Birden sivil görevliler belirdi( Boyunlarında yazılar asılı) ne yapalım ya sizde zamanında gelseydiniz açmıyoruz işte, gidin yönetime söyleyin diyerek birde bizi payladılar.( İyiki dayak atmadılar bize ) Bunun üzerine taraftar arkadaşlar daha da sinirlenip bende beraber bağırıp tepki verince devreye özel güvenlik telsizleri girdi yaklaşık 10-12 dakika mücadeleden
sonra stada girebildik.İçerideki taraftar arkadaşların desteğinide bu arada unutmamak lazım. Şimdi birde bilet fiyatlarından ızdıraplı tepkili bilet bulamamış geri giden yaklaşık 300 civarında formalı atkılı çoğu genç seyirciye ne demeli (Maça gelirken yolda gördüm acaba maç iptal mi edildi diyede endişeye kapıldım çünkü ondan dikkat ettim de sayıyı yaklaşık verebiliyorum.) Şimdi sorarım size bu yönetim taraftarı stada nasıl çekecek.Küstürülmüş taraftar stada gelirmi ???????????????
BİR TOPİÇ AÇALIM...

61_SívassporLu
23.10.2005, 21:46
Ne yazikki maca gelenlerin cogu taraftar degil seyirci..
Öye devam ederse olmaz Yigidolarin sesi cikmaz..
Yönetimin bu duruma el koymasi lazim bence..
En azindan özel bir TARAFTAR grubu yapsinlarki en azindan stadin bir bolumu bagiranlarla Dolsun

FATIMA
23.10.2005, 22:37
evet tribünlerdeki cansızlık farkedilir derecede,aslında belkide bunun en büyük sebeplerinden biri ard arda gelen başarılardan dolayıdır...ancak böyle giderse hem maçların tadı kalmayacak hemde sporcuların hevesleri kalmayacak.Önemli olan başarıların devamıdır,,,ve bunun içinde hem destek hemde tempo gerekiyor...temponun düşmesi demek rakibi küçümsemek demektir ve bunun akabinde başarısızlık kaçınmaz olacak...bence biran önce silkinip kendimize gelmemiz gerekiyor zafer sarhoşluğundan kurtulmalıyız...daha gidecek çok yolumuz var...

""""""""""""""""SON GAZ TAM DESTEK"""""""""""""

muRTix1
23.10.2005, 22:44
biz sivaslılar olarak elimizden geleni yapıyoruz ama maça gelen kesim hep yaşlı kimse bağırmıyor ama diyarbakır maçında gelişme wardı gol showdan olsa gerek birde yeterince yönlendirecek amigomuz yok olanlarda bişeyden anlamıyo bence

1967_DERNEK_10UR
23.10.2005, 23:57
ARKADAŞLAR AMİGO İŞİNE SON NOKTAYI KOYALIM..AMİGOMUZ İYİ ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYOR..SİVAS'A DÜNYANIN EN İYİ ,EN ATEŞLİ,EN PİSKOPAT AMİGOSUNU DA GETİRSENİZ İCRAAT YAPAMAZ...GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ...KİMSEYİ ZORLA KALDIRAMAZSIN...

1967_DERNEK_10UR
23.10.2005, 23:57
ARKADAŞLAR AMİGO İŞİNE SON NOKTAYI KOYALIM..AMİGOMUZ İYİ ELİNDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYOR..SİVAS'A DÜNYANIN EN İYİ ,EN ATEŞLİ,EN PİSKOPAT AMİGOSUNU DA GETİRSENİZ İCRAAT YAPAMAZ...GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ...KİMSEYİ ZORLA KALDIRAMAZSIN...