Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesut Bakkal'dan taraftara çağrı!

SivasSpor.Com
08.04.2010, 06:41
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/893.jpg (http://urlal.com/)

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de Bize Destek Verin

Takımla birlikte iki maça çıktığını ve beklenen Sivasspor’un yavaş yavaş oluştuğunu gördüğünü belirten Bakkal “ Sizin aracılığınızla bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Onlar takıma güvenmeye ve coşkulu şekilde destek olmaya devam etsinler. Galatasaray maçında alınan bir puan kadar oynanan futbol ve daha sonra futbolcuların taraftarlarıyla bütünleşmesi beni çok mutlu etti. Futbolcu-taraftar bütünleşmesi bize her şeyden önce gerekliydi,çok şükür bunuda başardık. Ancak taraftarlarımız bu desteğini ve enerjisini kaybetmeden Kayseri maçındada takımının yanında olmalı. Bunu futbolcularım adına Sivasspor adına özellikle rica ediyorum”dedi.

Taraftarların ve basının görevini yaptığı taktirde futbolcularında sahada görevlerini en iyi şekilde yapacağına dikkat çeken Bakkal “ Ben geldiğim günde söylemiştim, bu takım kötü takım değil,buraları hak etmiyor. Takımda güven eksikliği vardı. Çok şükür bu güveni edinmeye başladık. Bizi sevenler takıma destek olsun,gerisini futbolcularım ve bizler yapacağız” şeklinde konuştu.

Alıntı:Hürdoğan

GuVeN
08.04.2010, 06:48
Mesut Hocamız ve ekibini Kayseride yalnız bırakmamak adına tüm yiğidoları Kayseri'deki maçta takımımızı desteklemeye bekliyoruz.Umarım bize yakışanı yapıp bize ayrılan yeri doldurabiliriz..

eroldeger
08.04.2010, 07:04
evet dost lar hep destek desteksiz hiç bir şeyolmu yor inşallah bu havayla kayseriden de puğan alacağız

birdokuzaltiyed
08.04.2010, 07:05
Hocam İnşallah unuttuğumuz tezahüratları bize tekrar hatırlatacaksınız. Buna inanıyoruz. Size güveniyoruz. Neydi onlar? "Kırmızı, beyaaz, şampiyon sivaas",
"işte şampiyon, işte taraftar" ve diğerleri...

Salim58
08.04.2010, 07:09
Bu taraftar bu takımın herzaman yanında oldu, bundan sonrada olmaya devam edecek.

ÇATAYAZBUZGIŞ
08.04.2010, 07:11
memlekette Sivas ve Sivasspor adına kalan 6 hafta boyunca futbol adına seferberlik ilan edilmeli ve bu takım bu şehir küme düşmemeli.

ÇATAYAZBUZGIŞ
08.04.2010, 07:13
Sivas ve Sivassporun kurtuluşunun başönderi ve başmimarı hoca ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz.

ofozturk
08.04.2010, 07:19
hadi arkadaşlar gardaşlar. bizler uzaktayız gelemiyoruz. kayseri iki adımlık yer. ne yapın edin maça gidin. kayseri yönetimi fazla bilet ayıracaktır geçmiş yıllarda oldugu gibi. inş bu sorunları hep beraber atlatırız.

aldair
08.04.2010, 08:20
Mesut hocaya ait bazılarımızın aklında şüpheler vardı ama özellikle gs maçındaki mücadeleyi takımdaki dirilişi gördükten sonra zannedersem herkes kendisinin sivasspor için doğru tercih olduğu konusunda hemfikir olmuştur.şimdi herşeyi bir yana bırakıp tam destek vaktidir,ve yiğidolar ilk hedefimiz kayseridir.İLERİ...

Harbi Selim
08.04.2010, 08:22
Aramızdaki rekabet hırsı Kayseriye akmamızı sağlayacaktır. Ne zaman gitmedik ki hocam. Sen rahat ol ve rahat uyu. Ayık ol hocam.

Harbi Selim
08.04.2010, 08:23
Ayrıca hocam 1967 den beri oynanan tüm maçlara gidilmiştir. Cezalı maçlar hariç.

58candide58
08.04.2010, 09:51
takım böyle gitsin fizanda olsa maç gideriz :)...ama şimdilik kahveden izleyecam:confused:

hoLiGan Enes
08.04.2010, 10:56
Bırakmayacağız Kayseri Maçında Ordayız..

effenberg
08.04.2010, 11:38
Özelikle kendi sahamizdaki maclar da taraftarlara cok büyük is düsüyor.........

mustafatas58
08.04.2010, 11:46
BIRAZ GAYRET FAZLA BIR SEY DEGIL.KAYSERI MACINI ALIRSAK YADA BERABERE KALIRSAK COK BUYUK BIR AVANTAJ ELDE ETMIS OLACAZ.BIR PUANLAR BIZI LIGDE TUTACAK.INSALLAH BIZ PUAN ALACAZ DIYARDA GS YE KAYBEDECEK VE YAVAS YAVAS GERCEK SIVASI BIZLERI KISKANANLAR GORECEK

rsimsek
08.04.2010, 12:18
mesut hoca takıma ivme kazandırdı bu bir gerçek biz taraftara düşen takımımızı yanlız bırarakmamaktır.

selo===
08.04.2010, 13:00
selam arkadaslar kayseri macindan gelecek 3 puan bizi birazcik olsun rahatlatacaktir insallah bu 3 puanida aliriz
herkese selam
yola devam

eyupk
08.04.2010, 13:48
herzaman takımımızın yanında olucağız. seni seviyorum Sivassporum.

Alişan
08.04.2010, 13:59
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/893.jpg (http://urlal.com/)

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, çok önemli açıklamalarda bulundu.
Takımla birlikte iki maça çıktığını ve beklenen Sivasspor’un yavaş yavaş oluştuğunu gördüğünü belirten Bakkal “ Sizin aracılığınızla bütün taraftarlarımıza sesleniyorum. Onlar takıma güvenmeye ve coşkulu şekilde destek olmaya devam etsinler. Galatasaray maçında alınan bir puan kadar oynanan futbol ve daha sonra futbolcuların taraftarlarıyla bütünleşmesi beni çok mutlu etti. Futbolcu-taraftar bütünleşmesi bize her şeyden önce gerekliydi,çok şükür bunuda başardık. Ancak taraftarlarımız bu desteğini ve enerjisini kaybetmeden Kayseri maçındada takımının yanında olmalı. Bunu futbolcularım adına Sivasspor adına özellikle rica ediyorum”dedi.
Taraftarların ve basının görevini yaptığı taktirde futbolcularında sahada görevlerini en iyi şekilde yapacağına dikkat çeken Bakkal “ Ben geldiğim günde söylemiştim, bu takım kötü takım değil,buraları hak etmiyor. Takımda güven eksikliği vardı. Çok şükür bu güveni edinmeye başladık. Bizi sevenler takıma destek olsun,gerisini futbolcularım ve bizler yapacağız” şeklinde konuştu.

Alıntı:Hürdoğan

Mesut hoca gittiğiniz her yere gitmeye razıyım geçen hafta sivasdaydım bu hafta aksilik çıkmazsa kayseriye gidecem ebe hocam biz sizinle her zaman gelmeye çalışıyoruz da sizde artık bizim yüzümüzü güldürün bu sene kafamızı yerden kaldıramadık allah için şu ligde kalında biz sizin gittiğiniz her yere gideriz bu hafta başarılar hocam

58_babacan_58
08.04.2010, 14:04
HEP DESTEK TAM DESTEK.................

burakpaşa
08.04.2010, 14:32
lanet olsun ben gidemeyecem bu maça.. bu pazartesi vizeler baslıo......
ama müsait olan yiğidolar allah aşkına takımı yalnız bırakmayın..
şimdiden herkese teşekkürler.

58^SiVaS^58
08.04.2010, 14:33
Mesut Bakkal yürüüüüü beeeee Aaaaallahiniza Kurban

fatihcan58
08.04.2010, 15:57
hocam siz daha önce nerdeydiniz....... biz kahredene kadar ... takımda kfutbol yok futbolcu yok mücadele yok hırs yok.. hoca yok......... kahreden çok kahrettirenlerin umrunda yoktu bu takım allahtan siz geldinizde biraz moralimiz düzeldiiiiiiiii bir hocanın takıma neler vereceğinin en güzel örneğisiniz ...... hocam teşekkür ederiz şimdiden verdikklleriniz için teşekkkür etmek erken ama takıma mücadele ruhu getirdiniz... takım küme düşsün ama mücadele etsin.... bizi kahredende takımın mücadele etmeden küme düşecekk olmaasıydı allahtan siz geldinizi hem küme düşmekten hem mücadele etmeyen takımdan kurtardınız...

kasko
08.04.2010, 15:59
Bu hafta kayseride olmalıyız yiğidolar.İmkanı olan herkes gelsin maça...

sivas0588
08.04.2010, 16:10
Sivas taraftarı maçta sanki sinema izliyor hiç ses yok coşku yok.Takım geçen sene şampiyonluğa gidiyordu tribünler sanki orta sıralarda mücadele eden bi takımın maçnı izler gibi izliyordu.Görüyoruz işte bursaspor taraftarlarını coşku heyecan var. bizim buranın insanın yapısı böyle herhalde coşku ve heycan yok.Ama bizim taraftarımızda şimdiye kadar bi taşkınlık yapmamış hiç bi olaya karışmamış.İnşallah kayseriyi yenip diyarbakırla arayı açarız.Hatta bizim ligi manisanın önünde bitrmemiz büyük ihtimal.

Harbi Selim
08.04.2010, 17:05
Mesut Bakkal yürüüüüü beeeee Aaaaallahiniza Kurban

Damardan girmişssşin be Yiğidom.

sivaslitaner58
08.04.2010, 17:28
sivassporu destekliyelim ben hollandadan katiliyorum bu sitemize burdan destekliyorum bende

58VoLkAn58
08.04.2010, 21:38
Bu taraftar her zaman arkanızda Mesut Hocam.Mars'a bile gitseniz orda bulursunuz bizi.

şarkışla 58
08.04.2010, 22:21
Mesut Hoca işini bilir.Kayseriden puan ve puanlarla döneceğiz

58_güzelyurt_58
09.04.2010, 01:14
merak etmeyin arkadaslar diyar 6macin 4ünü felan kaybedecektir buhafta GS var:)
denizli deseniz malum..
biz beraberlik alsak kayseriye karsi cok iyi olur bizim icin:D

dangerous58
09.04.2010, 20:12
HOCAM SENLE COK GUZEL BAŞARILARA İMZA ATACAZ İNŞAALLAH

58LIYIGIDO
09.04.2010, 20:16
KAYSERI MACINDANDA 1 PUAN MUTLAKA ALACAGIZ
KUSKUSUZ

YIGIDOLARIM BENIM

YiğidoGençlik
11.04.2010, 11:45
Her zaman seninleyiz her zaman peşindeyiz Sivasım.....

karyola
11.04.2010, 14:08
VALLA HOCAM Kayseri'ye gelmezsek bize söverler.bağırsak sesimiz gelir.

ercan58.a
11.04.2010, 19:07
yigido her zaman her yerde her koşulda sivasspora destek verir mesut hoca sen düşünme sana ve takıma güvenimiz tekrar geldi allahın izniyle puan alacagız bu maçtan ama 1 puan ama 3 puan inşallah 3 puan olur

şarkışla 58
11.04.2010, 22:41
Merak etme Mesut hocam Taraftar her zaman görevini yapar

tekdoktiri
11.04.2010, 23:41
Sivas ve Sivassporun kurtuluşunun başönderi ve başmimarı hoca ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuz